Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Wil je met me neuken?

Veilig een keiharde erectie

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou je een Moeder neuken?

Snel sexcontact met mij!

Eva speelt de hoer voor haar schuld DEEL5
Categorie: hoeren | zaterdag 4 januari 2014 07:37

Geile afspraakjes

DEEL 5 - De twee ingehuurde mannen waren intussen verdwenen en Mart had voor die dag ook genoeg seks gehad. Hij ging nog even naar zijn woonkamer en schonk zich ontspannen een borrel in. Net toen hij ontspannen zat met zijn voeten op de salontafel trilde de telefoon van Eva op het tafelblad. Nieuwsgierig wat er aan de hand was pakte hij het toestel en zag dat er een bericht was binnengekomen met als afzender ma. Snel opende hij het bericht en las ‘hoi Eva, pa is een paar dagen op reis en ik heb zin om morgen samen wat leuks te doen, ben je morgenavond thuis?’ Mart dacht snel na en typte dan namens Eva het antwoord ‘ja hoor, ik ben rond halfzes thuis en als ik er nog niet ben laat mijn huisbaas je wel vast binnen. Gezellig dat je komt. Kus Eva’

De meiden op zolder liet Mart aan hun lot over voor die nacht en na nog een paar borrels vond hij het wel mooi geweest voor die dag en dook zijn bed in. Die meiden afneuken was wel gaaf, maar het vergde heel wat inspanning en morgen zou het wel eens nog drukker voor hem kunnen worden. Door de drank en vermoeidheid viel hij al snel als een blok in slaap en sliep een gat in de volgende dag. Pas tegen de middag werd hij wakker met een flinke ochtenderectie. Daarvoor had hij nu ruimschoots de oplossing in huis en ongewassen en naakt liep hij naar de zolder. Angstig keken de meiden hem aan voor wat hun nu weer boven het hoofd hing.

Mart zijn keuze viel op Emma en hij maakte haar los om haar vervolgens over een balk te buigen met haar kont naar achteren. Hij had geen zin om zijn pik in een droge kut te rammen dus spoot hij olie op de kut van Emma en duwde dan zonder verder te wachten zijn pik diep in haar kut. Emma had nog steeds de gag in, maar ook daarmee was haar reactie te horen op deze brute binnendringing. Mart stoorde zich hier totaal niet aan en greep langs haar lijf haar tieten vast om daarmee haar kut over zijn pik te dirigeren. Hij kneep hard in haar tieten en zijn lijf kletste hard tegen de kont van Emma. Voor hem was het nu puur een gat waar hij zijn pik in kon legen en zo ramde hij er ook op los. Doordat hij zich totaal niet inhield duurde het gelukkig voor Emma niet te lang voordat zij voelde hoe hij zijn zaad in haar dumpte.

Nog voordat Emma even had kunnen bijkomen werd zij naar Eva gesleept en met handboeien aan Eva haar pols vast gemaakt met één hand. Geboeid werden ze overeind getrokken en losgemaakt van hun overige boeien. Zonder verder iets te zeggen trok Mart de meiden aan de boeien achter zich aan de trap af en ze moesten moeite doen om niet van de trap te donderen. Eenmaal beneden werden zij de badkamer in geduwd en samen onder de douche gezet. Mart draaide de kraan open en natuurlijk was het water niet gelijk warm, dus als eerste kregen ze een koude douche te doorstaan. Langzaam werd het water dan warmer en met ieder maar één hand beschikbaar zat er voor de meiden niks anders op dan elkaar maar zo goed en zo kwaad als het ging te wassen. Nadat zij hier enigszins in geslaagd waren werden zij uit de douche gehaald en stapte Mart onder de douche. De meiden werd te verstaan gegeven dat hij van hun verwachtte dat zij hem nu gingen wassen en gedwee togen de meiden aan deze nog wel te verdragen opdracht. Nadat zo iedereen weer fris rook, kregen de meiden wat broodjes te eten en moesten dan de rest van de middag op zolder doorbrengen.

Ze hoorden beneden de deur dicht slaan en wisten dat Mart de deur uit was gegaan. Dat dit te maken had met wat hij te regelen had voor het bezoek dat die avond zou komen hadden zij natuurlijk geen flauw idee. Mart ging eerst naar een bouwmarkt waar de echte doe-het-zelver niet zonder kan en sloeg daar een voorraad touw, kettingen, katrollen, schroefhaken en musketonhaken in. Vervolgens was de seksshop aan de beurt voor een bezoek Hier kocht hij nog het nodige aan kaakklemmen, een vacuümpomp, een gigantische dildo en nog wat attributen die van pas zouden kunnen komen. Met zijn aankopen reed hij terug naar huis en begon voor de ogen van de meiden druk te schroeven en te boren in de zolderbalken en de vloer. Het werk liep soepel en rond half vijf was het naar zijn zin. Als eerste werd Eva omhoog gesleurd en kreeg zij leren boeien om haar polsen en enkels. Aan de boeien werden touwen vastgemaakt en dan werd Eva aan haar polsboeien opgetrokken tot zij net nog kon staan. Dan trok Mart via de katrollen aan de touwen aan haar enkels en Eva kwam wijdbeens te hangen met haar kut richting de zolderdeur. Een laatste touw liet Mart nu zakken met daaraan een anaalhaak. Zonder pardon drukte hij de anaalhaak in de reet van Eva en trok dan ook dit touw aan. Ze hing nu helemaal horizontaal op een meter van de grond. Na dit karwei geklaard te hebben was Emma aan de beurt en die onderging hetzelfde. Van beide kanten van de zolder was er nu een wijd opengesperd kruis op de deur gericht.

De meiden probeerden nog met hun spieren de druk op de anaalhaak te verminderen, maar dat lukte niet al te lang en al snel hingen zij met een groot deel van hun gewicht aan die haken. Mart bekeek zijn werk nog eens goed en deed dan het licht uit Het was de hoogste tijd om het bezoek op te gaan vangen. Beneden schonk Mart zich nog een borrel in en hij had die maar net achterover geslagen of de deurbel ging. Mart stond op uit zijn stoel en opende de deur. Wat hij zag voldeed volledig aan zijn verwachtingen. Een vrouw van midden 40, die duidelijk een hoop poeha had en zich heel wat voelde in haar mantelpakje met keurig bijbehorende tas en pumps. “Goedemiddag mevrouw, u moet haast wel de moeder van Eva zijn. Zij had mij gevraagd u vast binnen te laten” begroette Mart haar vriendelijk. Eva’s moeder rook gelijk de alcohollucht en de afkeuring voor dat manspersoon voor haar neus was duidelijk van haar gezicht te lezen. “Jazeker meneer, dat ben ik en zou u zo vriendelijk willen zijn om mij de kamer van Eva te wijzen, zodat ik daar op haar kan wachten? “reageerde zij.

De afkeurende blik was Mart niet ontgaan, maar hij bleef nog even in zijn rol. “Als u mij wilt volgen mevrouw, dan wijs ik u de kamer”zei hij dan terwijl hij zich omdraaide en voor haar uit de trap op liep. Hij liep natuurlijk langs de kamer van Eva en nam de trap naar de zolder. Pal voor de deur stapte hij opzij en maakte plaats om haar voor te laten gaan. Het laatste galante gebaar van Mart was dat hij de deur voor haar opende. Op het moment dat de deur open ging gaf hij haar een duw in de rug waardoor zij 2 passen de donkere kamer in schoot. Bij de deur bediende Mart een schakelaar en twee spots flitsten aan, die beiden op een opengesperde kut gericht stonden.

Eerst viel haar mond wijd open van verbazing over de situatie waarin zij terecht was gekomen en net op het moment dat zij in één van de twee tentoongestelde naakte meiden haar eigen dochter Eva herkende werden haar armen op haar rug gedraaid en snel en vakkundig net boven de ellebogen samen gesnoerd met een riem. Natuurlijk had dit tot gevolg dat zij het op een gillen zette, maar daar wist Mart wel raad mee. Hij pakte haar bij haar nek en duwde haar richting de kut van Eva. “Dat gekrijs leer ik je wel af bekakte teef, ik houd je net zolang tegen die hoerenkut van je dochter gedrukt tot je stil bent” zei Mart en drukte haar dan hard met haar gezicht vol op de opengerekte kut van Eva. “Mam, hoe kom jij hier” reageerde Eva nu pas, wat haar gelijk op een klap van Mart kwam te staan. “Houdt je bek dicht slet, ik bepaal wat hier gebeurt, heb je dat nu nog niet door” dreigde Mart en Eva zweeg gelijk, wetende dat zij het alleen maar erger zou maken met meer commentaar. Intussen werkten haar hersens op volle toeren over hoe haar moeder hier zo op zolder verzeild was geraakt en nu duidelijk ook in de macht van Mart was.

Na een paar minuten haar zo tegen de kut van haar dochter gedrukt te hebben trok Mart haar weer naar achter. Gelijk begon zij weer met vuurspuwende ogen te schreeuwen tegen Mart, maar die dempte dit nu met een gag, die hij strak op haar achterhoofd aansnoerde. Het was tijd om verder te gaan met zijn plannen en hij liet via een katrol nog een touw zakken, dat hij vast haakte aan de riem om haar armen. Hij trok het touw strak en de arme vrouw werd hierdoor voorover gedrukt en moest op haar tenen staan om te voorkomen dat haar armen uit de kom werden gedraaid. Mart maakte van de gelegenheid gebruik om haar rok los te maken, die soepel langs haar benen omlaag gleed en op een hoopje rond haar voeten bleef liggen. Dan was haar panty aan de beurt en die trok hij gelijk met de toch wel redelijk modieuze slip in één ruk tot onder haar knieën. “Zo slet, het enige bekakte dat ik nu nog zie is dat strakke kontgat van je, ik zag wel hoe minachtend je naar mij keek daarstraks” beet hij haar toe en sloeg haar met zijn vlakke hand vol op haar nog best stevige kont. Vervolgens trok hij het jasje over haar schouders en met een ruk trok hij haar chique blouse open. Een bij de slip passende bh kwam tevoorschijn, die goed gevuld leek te zijn. Met een mes sneed hij de bh tussen de cups door en daar vielen haar tieten vrij voor zijn ogen. Het was zeker een cup D die daar hing, met een stel grote knoppen er op. Mart liet nog twee touwen zakken en maakte in het uiteinde een lus die hij om elke tiet apart vast trok. De tieten stonden nu strak afgespannen en Mart kon nu het andere touw losmaken. Hij liet haar armen wel op haar rug, maar nu kon hij haar aan haar tieten omhoog trekken en op haar tenen laten staan.

Daar stond ze dan met haar tieten afgebonden rechtop.

Mart stroopte de rest van haar rok en panty van haar benen en zette dan haar enkels vast aan ogen in de vloer. Hierdoor kwam er nog meer kracht op haar tieten te staan en het gejammer van de vrouw was duidelijk door haar gag te horen. Zij kon nu toch geen kant meer op, dus maakte Mart de riem rond haar ellebogen los en trok dan de rest van haar kleding langs haar armen. Met polsboeien werden haar armen nu vastgemaakt aan dezelfde touwen waar haar tieten mee vast zaten en dan was zij zover klaar. Mart liep weer naar de deur en schakelde een derde spot in, die haar vol in het licht zette. “Zo zo, die kakmadam heeft nog best een geil lijf “ zei Mart terwijl hij haar opeens vol bij haar geschoren kut pakte. Haar ogen spoten vuur, maar meer dan dat kon zij er niet tegen inbrengen wat Mart met haar deed. “We zullen maar eens beginnen met jou die minachtende blik betaald te zetten vuile slet” zei Mart . hij liep naar Eva, die met haar hoofd op pikhoogte hing en beval haar hem te pijpen. “Maak mij maar goed hard teef, dan ga ik die ouwe slet eens flink in haar kont naaien” Nog voor Eva hier op kon reageren had hij zijn pik al in haar mond gepropt en neukte Eva nu in haar mond pal voor de ogen van haar moeder.

Na een tijdje vond hij het wel genoeg en met een harde pik liep hij op de vrouw af. Hij ging achter haar staan, spoot glijmiddel op haar ster en wreef dat er even in om dan zonder verdere voorbereiding de maagdelijke kont van de vrouw open te boren. De vrouw verkrampte van pijn en haar gil was duidelijk te horen door de gag. Eva en Emma konden niet direct zien wat er gebeurde, maar het was niet moeilijk te raden aan de bewegingen dat Mart haar hard en diep in haar kont aan het neuken was. Na een tijdje vond hij ook dat genoeg en trok zich uit de kont van de vrouw terug. Hij vierde de touwen aan haar tieten en dwong haar voorover. De gag maakte hij los en net op het moment dat de vrouw diep adem wilde halen en even haar mond opende propte hij zijn besmeurde pik in haar mond. Aan de touwen rond haar tieten hield hij haar vast en drukte hij zijn pik door haar keel in. Hij voelde de vrouw kokhalzen, maar liet zijn pik er even zitten voor hij hem wat terug trok. De vrouw reageerde totaal niet. “Als je nu niet heel snel gaat pijpen ram ik hem weer in je strot geile hoer” dreigde hij en voorzichtig voelde hij hoe haar tong in beweging kwam. De eerste overwinning was binnen voor Mart. Ze was hem nu aan het pijpen. Toch stootte Mart zijn pik weer haar keel in. “Dat kan een stuk beter, als je niet beter je best doet neuk ik me klaar in je strot ouwe teef” gaf Mart als commentaar en nu ging zij opeens fanatieker pijpen. Alles beter dan die pik in haar keel dacht ze. Mart was al een tijdje weer niet gekomen, dus na de strakke kont en het pijpwerk van ma duurde het niet lang meer voor hij zijn volle lading in haar keel spoot.

Hij kneep gelijk haar neus dicht en de vrouw kon nu niet anders dan slikken.

Net op het moment dat Mart zijn pik uit haar mond haalde kwam er geluid uit de tas van de vrouw. Mart liep naar de tas toe en graaide er de telefoon uit. “Blijf met je poten uit mijn tas vuillak” schreeuwde de vrouw in paniek. Waarom zij zo in paniek was merkte Mart toen hij het bericht opende. ‘Kom je vannacht bij mij slapen schat, nu je vent weg is? Kus Leo ‘ “Zo, die bekakte hoer laat zich door haar vriendje neuken als papa weg is om centjes te verdienen, dat komt mooi uit. Je wilt vast niet dat je man dit te weten gaat komen.” Zei Mart op een cynische toon. De arme vrouw was nu helemaal gebroken, deze man had haar in haar macht begreep ze nu wel en aan Eva en Emma, die zij intussen ook had herkend zag zij wel dat dit niet veel goeds in zou gaan houden.

Mart intussen was druk bezig met de touwen en de katrollen en de vrouw, waarvan hij intussen in haar tas had gezien dat zij Marlies heet kwam vlak op de vloer te liggen pal onder de kut van Eva en Emma werd zo verplaatst dat ook zij met haar kut boven het gezicht van Marlies hing. Nu was het voor Mart een kwestie van Eva en Emma dwingen om te drinken en op het onvermijdelijke resultaat wachten. Nadat hij beide meiden twee liter water had laten drinken vond hij het genoeg en ging hij beneden even een pilsje halen voor zichzelf. Weer boven zette hij een kaakklem in de mond van Marlies, zodat zij gedwongen was haar mond open te houden en zette hij haar hoofd met blokken zo vast dat zij ook niet weg kon draaien. Nu was het wachten op wat komen ging en Mart ging rustig in een stoel zijn biertje drinken nadat hij zich ook helemaal had uitgekleed.

Emma was de eerste die haar blaas niet meer kon bedwingen en met een snikkend “sorry” liet zij haar pis stromen. Het liep recht uit haar kut tussen haar benen door en kletterde daar op het gezicht van Marlies. Door het geluid van de kletterende zeik van Emma hield Eva het ook niet meer en met een “sorry mam” liet zij ook haar pis lopen. Liters pis stroomden over het gezicht en in de mond van Marlies, die niet anders kon dan slikken om niet te stikken. In de ogen van de vrouw zag Mart dat alle weerstand nu bij haar gebroken was en dat zij verder een stuk meer medewerking zou gaan geven. Na de pisdouche maakte hij haar los en beval hij haar om op haar knieën de boel aan te dweilen. Hij kon het echter niet laten om op het moment dat zij met haar kont naar hem toe aan het dweilen was om een dildo in haar reet te proppen. Een gil volgde en het emmertje viel om. “Dat is niet slim teef, nu kun je weer opnieuw beginnen” zei Mart sarcastisch. Eindelijk was Marlies klaar met dweilen en nam Mart haar mee naar beneden om zich af te spoelen onder de douche.

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm