Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Snel sexcontact met mij!

Veilig een keiharde erectie

Dagboek van moeder en dochter DEEL8
Categorie: hoeren | vrijdag 11 oktober 2013 07:09

Geile afspraakjes

DEEL - "Gerda gaat eraan" Donderdagochtend gaat de telefoon bij de pastoor. Het is Gerda de Putter. Zij is voorzitter van het renovatiecomité voor de kerk. De pastoor zucht eens diep want Gerda is nu niet bepaald zijn favoriete. Hij vindt dat ze maar in een ding goed is en dat is zeuren. Ze zegt dat ze heel dringend iets met hem wil spreken. De pastoor probeert haar nog af te wimpelen, maar ze houdt vol. Hij stemt toe en een kwartier later staat Gerda al op de stoep. Hij laat haar binnen. Ze barst meteen los terwijl de pastoor koffie inschenkt. Het blijkt over iets heel anders te gaan als de renovatie van de kerk. Hortend en stotend vertelt Gerda dat haar man een relatie heeft met de buurvrouw. Ze is door het dolle heen en gebruikt worden die ze anders nooit in haar mond zou durven nemen. “Ron heeft heft een zaakje met dat blond wijf dat zaterdags in de cafetaria helpt. Je weet wel die hoer van een Suus.

Haar man is vrachtwagenchauffeur en nu is Ron voor haar gevallen! Ik kwam gisteren onverwacht thuis en daar lag mijn Ron in ons bed met die hoer. Ik heb even staan toekijken en heel de tijd riep Ron maar dat zij veel beter neukte als ik. Ik ben weggelopen en een uur later zat meneer poeslief op de bank de krant te lezen. Hij deed alsof er niets was gebeurd. Wat moet ik nu doen! Ik weet het niet! Ik ben radeloos!” Snikkend van verdriet werpt Gerda zich in de armen van de geestelijke. Hij voelt haar trillende lichaam en dat maakt de eerste geile momenten bij hem los. Hij kijkt Gerda eens goed aan en beseft dat ze best wel een kleine zonde waard is. Om haar verhaal moet de pastoor er bijna om lachen. Hij kent Suus ook wel en begrijpt dondersgoed dat Ron haar een beurt wil geven. Zelf zou hij dat ook wel eens willen hoor! Suus ziet er altijd goed opwindend uit en dan kun je van Gerda niet zeggen! “Ja daar hebben we wel een probleem Gerda. Maar dat kunnen we wel oplossen hoor! We gaan even op de bank zitten. Dan kalmeer je wat. Het zal je wel niet verbazen dat ik al heel wat van dit soort verhalen heb gehoord. Er zijn altijd twee mogelijkheden, de eerste is om te scheiden. Dat lijkt een goede oplossing, maar ik verzeker je dat dit in de praktijk echt wel wat anders is.

Financieel is het een drama en met de kinderen en familie geeft het ook een hoop toestanden. Maar het is een mogelijkheid. Ik ben altijd zelf voor de andere mogelijkheid. En ook daar heb ik heel veel ervaring mee. Je betaalt Ron met gelijke munt terug. Je bent een aantrekkelijke vrouw, ja echt. Zoek een vriendje en laat je goed nemen. Maar zorg er wel voor dat Ron alles weet. Geef hem een koekje van eigen deeg. Ik verzeker je dat jullie relatie helemaal zal opbloeien. Lijkt het je wat?” Gerda kan niets zeggen en staat van de bank op. Ze zweeft als het ware door de kamer heen. De pastoor beseft dat donders goed en kletst verder. Het is nu de tijd om de zaak te regelen. Gerda kan niet goed nadenken op dit moment en de pastoor beseft dat hij daar gebruik van moet maken. “Ik ga het meteen voor je regelen schatje! Je hebt toch wel zijn 06 nummer nietwaar? Ja, geef het maar dan zal ik onze Ron wel eens even bellen en hem wat vertellen, die geile schavuit!”

Ron is wethouder en in die hoedanigheid heeft de pastoor regelmatig contact met hem over de kerkrenovatie. “He Ron, hier met Karel. Hoe gaat ie? Goed, nou met mij ook hoor. He, ik zit met een probleempje, het is nogal privé. Gerda zit bij me en is in tranen. Ik zal maar met de deur in huis vallen. Ze heeft me verteld van je affaire met Suus. Ze vindt het niet erg dat jij je lul zo af en toe eens in de kut van je buurvrouw hangt. Maar nu komt ze zelf veel tekort. Nee, niet ophangen, want dan bel ik gewoon de burgemeester en ben jij wethouder af hoor! Ik wil dat je nu naar de pastorie komt om het verder te bespreken. De achterdeur is open en wij zitten in de spreekkamer. Ja, je komt en ik zie je binnen een kwartier, begrepen Ron? En je neemt Suus ook mee. Haar man is toch weg en ik wil haar er ook bij hebben! Dit probleem moet zo snel mogelijk opgelost worden, dat begrijp je toch wel als politicus. Oke, tot zo jongen!” Lachend beeindigt de pastoor het gesprek en kijkt tevreden naar Gerda, die er niets van begrijpt.

Ze lijkt ten einde raad. “Het gaat volgens plan, hij komt eraan, die schavuit. Nu moeten wij in actie komen schatje. De enige manier om die zak terug te pakken is om precies hetzelfde te doen als Ron doet, begrijp je me Gerda? Over een kwartier is hij hier met zijn Suus en dan geven we hem geen enkele ruimte. Ik help je mee en ik heb iets waarmee we hem een lesje kunnen leren. Je moet nu niet schrikken, maar ik haal nu mijn pik uit mijn broek.

Nee, niet schrikken, zie je, een lul van 28 centimeter, dik en groot.

Ik ben bereid om vandaag seks met je te hebben. Als Ron hier binnenkomt zijn wij met elkaar aan het neuken! Ja je hoort het goed, jij gaat nu met mij neuken. Mijn pik is al keihard en ik wil je graag verwennen. Kleed je uit schatje! Ik denk dat mijn lul heel wat groter is als die van je man. Ik ga hem en ook die Suus eens goed jaloers maken! Ik zet de voordeur open zodat hij zelf kan binnen komen. Dan beginnen we en ga ik je heerlijk neukenm. Ik heb er echt heel veel zin in. Ik vind je een leuke vrouw!” De pastoor trekt snel zijn kleren uit en helpt dan Gerda zich te ontkleden. De rijpe vrouw is als was in zijn handen en beseft niet wat ze aan het doen is. Gerda is een mollige vrouw en voorzichtig duwt de pastoor enkele vingers in haar harige spleet. Wat hij al verwachtte komt ook uit. Binnen de kortste keren is ze druipnat en als de pastoor vraagt of ze zijn pik even wil vasthouden doet ze dat onmiddellijk. Zoals zoveel vrouwen is Gerda op seksueel gebied jarenlang verwaarloosd en nu barst de vulkaan open. De ervaren pastoor probeert het voor haar zo lekker mogelijk te maken. Geen ingewikkeld standje, maar hij gaat lekker op haar liggen en duwt haar benen uit elkaar. Hij brengt zijn grote lul voor haar spleet en drukt zich naar binnen. Zuchtend glijdt zijn pik in haar en Gerda sluit haar ogen als de vlammen door haar lichaam slaan. De pastoor streelt haar volle tieten en kust Gerda vol op haar mond. Als hij tegen haar zegt dat ze het heel goed doet smelt ze nog verder weg. Al snel heeft ze haar eerste hoogtepunt te pakken, maar de ervaren pastoor neukt haar gewoon verder. Ze gaan zo in elkaar op dat ze niet horen dat Ron en Suus binnenkomen. Ron staat in de kamer en aanschouwt het tafereel. Nu is hij sprakeloos.

De pastoor merkt het tweetal op en kijkt hen indringend aan. Hij neukt Gerda gewoon verder. “Dit is de beloning voor Gerda, Ron. Ze heeft dit verdiend. Jarenlang heeft ze op seksgebied weinig beleefd. Dat gaat nu veranderen Ron. Jij hebt je pleziertjes met Suus en Gerda gaat nu ook van alles beleven. Ik kan me voorstellen dat je voor Suus bent gevallen. Ze ziet er goed geil en opwindend uit. Gerda neemt je niets kwalijk, maar wil zelf ook aan haar trekken komen. Ik wil dat jullie met ons meedoen. Neuken is een van de fijnste dingen die er bestaat. Dat mag geen spelbreker zijn in je relatie, maar eerder een bindmiddel. Trek jullie kleren uit en doe met ons mee. Je hebt een lieve vrouw Ron!” Ron kijkt Suus aan en die heeft zelf wel zin in een avontuurtje. Knipogend begint ze zich al uit te kleden. Ze heeft wel zin in een potje wilde seks. Als Ron dit ziet volgt hij haar voorbeeld en staat al snel poedelnaakt in de kamer. Zijn pik is al stijf, maar niet zo groot als die van de pastoor. De pastoor trekt zijn zware lul terug uit de natte spleet van Gerda en staat zijn plaatsje af aan Ron. De man penetreert zijn vrouw en ze neuken als twee jonge verliefde tieners. Tevreden kijkt de pastoor toe en is blij met zijn reddingsactie. Hij richt zijn aandacht nu op Suus. Ze staat naakt voor hem en de pastoor ziet haar kale kut. Spontaan pakt de jonge vrouw zijn harde lul vast en trekt hem af. “Dat doe je lekker Suus. Ik heb je altijd al een aantrekkelijke vrouw gevonden. Even aan dat hete kutje van je voelen of je het wel wil!”

De pastoor duwt een vinger naar binnen en voelt de kutsappen stromen.

Suus ziet er niet alleen geil uit, ze is het in werkelijkheid ook. Haar taalgebruik is liederlijk en vulgair. “Godverdomme, dat doe je lekker pastoor. Ik merk wel dat dit niet de eerste kut is die je in je handen neemt. En ik maar denken dat je volgens het celibaat leeft. Ja, ja, je neukt alles wat los en vast zit. Ga maar op de grond liggen dan rijd ik die harde lul van je af. Ik wil die grote paal diep in mijn kut hebben en een geode beurt van je krijgen. Mijn man is altijd weg en ik kan elke dag wel neuken. Pak me pastoor, geef me je lul!” Suus klimt op de paal van de pastoor. Met wijd gespreide benen rijdt ze zijn leuter af. Ron en zijn vrouw zijn zo geil dat ze het niet langer kunnen ophouden. Ron komt spontaan klaar en spuit de kut van zijn vrouw met zijn sperma. Gerda klimt tegen de spuitende lul van haar man omhoog en krijgt ook een orgasme. Ze kust Ron vol op de mond en beseft tevens dat haar huwelijk een nieuwe dimensie ingaat. Naast hen neuken Suus en de pastoor keihard door. Suus rijdt zijn lul af en is door het dolle heen. Het duurt niet lang en dan komt ze al klaar. De ervaren pastoor zit haar rillen en schokken en met een paar harde stoten spuit hij haar kale spleet vol met zijn sperma. Suus zakt op hem neer en hijgt als een renpaard. Ze kan geen woord meer uitbrengen.

Nu is het de beurt aan de pastoor om het geheel af te ronden. Hij duwt voorzichtig Suus van zijn lul af die niets van zijn stijfheid verliest. De pastoor kijkt Gerda aan. “Jullie hebben lekker geneukt. Je huwelijk is weer tot bloei gekomen. Dit is toch beter als ruzie. Ja, ik weet wel hoe ik dit soort dingen moet aanpakken! Voortaan doen jullie gewoon waar je zin in hebt. Tot slot ga ik je nog een keer verwennen Gerda. Mijn grote probleem is dat als ik een keer ben klaargekomen mijn pik net zo hard en stijf blijft als tevoren. Mijn lusten worden steeds groter. Ik ga je nu nog een keertje neuken schatje!” Hij slingert zijn grote lul in de kut van Gerda en neukt haar hard en niets ontziend door. Ze komt snel voor de tweede maal klaar en dat is voor de pastoor het sein om haar kut nogmaals te vullen met zijn sperma. Iedereen is nu bevredigd. “Ja Ron, toen Gerda met haar verhaal bij me kwam dacht ik dat dit de beste oplossing zou zijn. Een tip, heb geen geheimen meer voor elkaar!”

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm