Een lul zo hard als staal!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Dagboek van moeder en dochter DEEL4
Categorie: hoeren | vrijdag 11 oktober 2013 02:30

Geile afspraakjes

DEEL 4 = "Groepseks met meneer pastoor" Vrijdagochtend gaat de telefoon bij Anna over. Het is de pastoor. “Ik heb het er met de jongens over gehad. Ze zijn dol enthousiast en willen graag met je kennismaken. Doe je het lieveling!” Tot haar grote verbazing hoort Anna zichzelf door de telefoon gewoon ja zeggen. De pastoor is door het dolle heen. Als het gesprek beλindigd is loopt Anna verdwaasd door haar huis. ’s Middags komt Myriam van school en ze ziet haar moeder aan een glaasje wijn. Dat is ze niet van haar gewend. Myriam vraagt aan haar moeder wat er aan de hand is. Anna besluit open kaart te spelen en in geuren en kleuren vertelt ze haar dochter de hele geschiedenis. Myriam hoort hoe haar moeder door de pastoor genomen is, hoe ze heeft ingestemd om als privι hoer te worden gebruikt, want daar komt het toch wel op neer. “Ik weet niet wat ik allemaal aan het doen ben hoor Myriam!” Het meisje haalt haar schouders op. “Er is niets ergs aan de hand hoor mam. Je gaat een heel bijzondere avond krijgen. En ik verzeker je dat als die mannen horen dat jij er zult zijn ze allemaal komen. als die pastoor van je, als het waar is hoor, alleen al vijf keer kan klaarkomen, dan wordt het een lange avond. Pff ik wou dat ik erbij was! He, weet je wat, we gaan lekker met zijn tweeλn. We zullen die mannen eens wat laten zien. Ze mogen moeder en dochter neuken!” Anna beseft dondersgoed dat het ergens geen goed idee is om haar dochter in haar spel te betrekken. Maar toch stemt ze met het plan van Myriam in. Ze kan er geen weerstand tegen bieden. Misschien dat als haar dochter erbij is het mogelijk mee zal vallen!

Donderdag zijn Myriam en haar moeder rond half acht bij de pastorie. De pastoor doet open kijkt verrast als hij niet alleen Anna maar ook haar knappe dochter ontwaart. “Ik heb het tegen Myriam gezegd en zij wilde er graag bij zijn Karel. Dat vindt je toch niet erg?” Onder het motto hoe meer zielen hoe meer vreugd verwelkomt de pastoor Myriam. “Het is behoorlijk druk, iedereen is gekomen. Het komt nu wel goed uit dat jullie met zijn tweeλn zijn! Kom binnen mijn schatjes!” De pastoor neemt de dames mee de kamer in. De ruimte is gevuld met mannen die bier of wijn aan het drinken zijn. De dames worden bewonderend aangekeken. Ze krijgen een drankje en de pastoor stelt de meiden voor. Dan is het de beurt aan de mannen. De pastoor steekt van wal en begint met het voorstellen van iedereen. “Ik begin maar met ons oudste lid. We hebben een stel leden van het trappistenklooster Maria Toevlucht uit Zundert. Dat komt omdat een tweetal broers van mij tot die kloosterorde behoren. Ik stel voor dat we eerst onze kleren uitdoen, want we weten allemaal wel waarvoor we hier gekomen zijn. Onze oudste lid is broeder Eduard. Hij is een echte hedonist, net zoals wij dat allemaal zijn. Weet je wat dat is Anna? Nee, een hedonist is iemand die streeft naar een directe lustbevrediging, naar zoveel mogelijk genot. Eduard is 93 jaar, maar vergis je alsjeblieft niet in zijn geilheid. Hij heeft mooie lange pik van 20 cm en als je even niet oplet heb je zijn staaf zo in je reet hangen. De volgende is mijn broer Jozef die ook in Zundert in het klooster zit. Zoals je ziet lijkt hij erg op mij, hij is 78 jaar en zijn lul is 28 cm. Slap worden doet hij niet, hij blijft de hele avond stijf en hard, die lul van hem! Daarnaast staat mijn jongere broer, broeder Lambert, en ook hij heeft altijd zo’n grote stijve lul. Noem het maar onze familiespecialiteit. Dit is mijn laatste broer, Piet. Hij is 66 jaar en getrouwd, maar hij stopt liever zijn lul in de reet van zijn broertjes dan in de kut van zijn eigen vrouw, niet waar Piet?

Laat het maar eens aan de dames zien. Goed zo, ja stop die lul maar eens diep in de kont van Jozef en geef hem een stevige beurt Pietje!” Recht onder de ogen van Anna spuit Piet wat glijmiddel tussen de billen van zijn broer. Dan richt hij lul op de kont van Jozef en hij rijgt zijn eigen broer zo vast aan zijn grote dikke pik. Anna ziet wel dat de mannen hier heel veel ervaring mee hebben. Piet heeft zijn broer bij zijn heupen vast en slingert zijn tamp in en uit zijn reet. De pastoor richt zich tot Anna en vraagt of ze mee wil doen. Hij vindt het wel een goed idee aLs ze begint met het afrukken de lul van Jozef. Als door een magneet wordt Anna aangetrokken en tot haar eigen grote verbazing neemt ze stijve lul van de geneukte Jozef in haar hand. Mijn hemel wat voelt die tamp zwaar en hard aan. Nu is het de beurt aan broeder Albert om voorgesteld te worden. Hij heeft een heel bijzondere pik, kort maar heel grof geaderd en bijzonder dik. Volgens de pastoor een lekkere pik om je kont mee open te neuken. De volgende is een man in dameslingerie. Hij heet Oscar en vindt het lekker om in damesondergoed rond te lopen. Volgens Karel mag hij dat niet van zijn vrouw. Zijn stevige pik komt boven het damesslipje uit en Anna moet grinniken om die aanblik. Intussen hebben de mannen haar en Myriam helemaal uitgekleed en poedelnaakt staan ze in de kamer. De laatste die wordt voorgesteld draagt een masker. Hij is verder naakt en zijn grote pik staat recht vooruit. Karel legt uit dat de man vrij bekend is en dat hij eerst wil weten of Anna en Myriam betrouwbaar zijn. De piktrekkende Anna vraagt aan de man of hij zijn masker durft af te doen.

“Wij zijn ook helemaal naakt en we hebben geen fototoestel bij.

Je kunt mij en mijn dochter echt wel vertrouwen!” De man knikt en zijn masker doet hij af. Anna en Myriam staan als aan de grond genageld. Dit hadden ze niet verwacht. Ze kijken recht in het lachende gezicht van de vader van Anna of tewel de opa van Myriam. Hij blijkt een goede vriend van de pastoor te zijn en kijkend naar zijn grote lul begrijpt Anna dat dit de waarheid is. Anna kan amper een woord uitbrengen. Ze laat de pik van haar vader los. “Ik weet niet wat ik moet zeggen pa, wat moeten we nu?” Anna heeft het gevoel alsof ze in een onwerkelijke film zit, dit kan toch niet waar zijn. Ze staat naakt in een kamer met haar eigen vader die een knots van een stijve heeft! Maar het is wel waar en ze hoort haar vader praten. “Na het overlijden van ma ben ik in contact gekomen met de pastoor. Ma en ik hebben altijd een geweldige seksrelatie gehad. Na haar door heeft Karel me toen erg getroost Anna en we zijn hele goede vrienden geworden! Ik hoop dat je het niet erg vindt. Maar toen de pastoor over je vertelde wist ik meteen wie hij bedoelde en ik vind de bijeenkomsten altijd erg leuk. Ik wil die niet missen, dat begrijp je toch wel?” Anna knikte en antwoordde dat ze alle begrip voor hem had. Nu nam de pastoor het woord weer. “We zorgen er altijd voor dat Albert als eerste klaarkomt. Hij kan maar een keer en daarna zorgt hij altijd voor de drank. Ik stel voor dat hij als eerste mag, akkoord? Wil je het kontje van Anna eens proberen? Dit is weer eens wat anders als elkaar aftrekken. Vanavond kunnen we lekker neuken met deze twee lieve schatjes, wat wil je nog meer!” Albert heeft niet elke dag de kans om een lekker vrouwtje te neuken. Hij is erg opgewonden en weet amper hoe hij het aan moet pakken. Karel besluit zijn kompaan te helpen. Eerst moet zijn broer Lambert op zijn rug op de eettafel gaan liggen.

Zijn pik staat al stijf omhoog en nu is het de bedoeling dat Anna voor Lambert gaat staan. “Je neemt nu de lul van Lambert in je mond en pijpt hem. Als je je kont naar achteren steekt dan kan Albert zijn dikke pik in je reet persen. Ik zal flink wat glijmiddel in je kont spuiten dan gaat het heel gemakkelijk. Buig je maar voorover en zuig die lul af. Goed zo, neem die lul in je mond en pijp mijn broertje! Wat ben je toch een geil hoertje! En nu jij Albert, ze is supergeil. Stop je pik in haar reet en neuk haar het snot voor haar ogen. Anna is vanavond niets meer dan een verzamelbak voor ons sperma. Heb geen medelijden met haar Albert en geef haar van katoen. Ik wil dadelijk geen klachten van die spermahoer horen”. Anna buigt zich eerst voorover en neemt de lul van Lambert in haar mond. Ze zuigt de tamp af en voelt dan hoe het glijmiddel in haar kont wordt gespoten. Albert komt met zijn reusachtige worst op haar af en Anna voelt hoe hij met zijn vingers haar kontje openmaakt. Hij heeft duidelijk veel ervaring. Myriam spreekt tegen haar moeder. “Hij heeft inderdaad een grote lul ma. Probeer je maar lekker te ontspannen, dan kun je die lul wel hebben! Hij glijdt nu bij je naar binnen. Ik zie je kont helemaal open staan. Oh wat ziet dat er geil uit mama. Neuk maar lekker met hem!” anna voelt de pik in haar kont zitten en Albert begint haar nu steeds harder te neuken. Gelukkig is dit niet de eerste pik die in haar reet glijdt. Het kontneuken gaat de ervaren vrouw goed af. De pastoor is heel tevreden en reuze in zijn nopjes. Alles loopt op rolletjes.

Nu richt hij zijn aandacht op Myriam. “Kom jij nu maar eens bij mijnheer pastoor kleine Myriam. Jij bent een heel stout meisje. Meisjes horen niet naakt rond te lopen bij geile mannen. Daar komen ongelukken van, weet je dat. We zullen jou wel eens een lesje leren om ervoor te zorgen dat je je beter gaat gedragen. Dit vraagt veel deskundigheid en Eduard is hiervoor de aangewezen man. Ik wil dat je met wijd gespreide benen op zijn lul gaat zitten met je kontje naar achteren. Ja, ga maar op de eettafel liggen Eduard, naast Lambert. Neem die pik in je kale tienerkutje meisje en laat die paal diep in je spleet wegzakken. Ja, goed zo, wat een geil loedertje is die dochter van je Anna. Wat een opvoeding heb je dat ding gegeven, ze neukt alsof ze al jarenlang ervaring heeft! Misschien heb je dat ook wel meisje! Ik streel nu even je billen Myriam terwijl je aan het neuken bent. Je hebt een mals kontje, daar past nog wel een tweede lul bij. Ik spuit nu wat glijmiddel in je reet. Ik zal nu met mijn vingers even je kontgaatje vingeren en wat wijder maken. Dan lukt het dadelijk beter om daar een pik in te stoppen, want je gaat net als je mama echt kontneuken. Maar dat vind je niet erg, dat zie ik wel aan je geile smoeltje! Dat gaat goed en nu wil ik iets bijzonders. Je neukt nu met Eduard en ik wil dat je eigen opa gaat meedoen, echte incest wordt dat! Mijn idee is dat opa Paul zijn grote paal van achteren in je kont schuift. Ik wil dat de pik die je eigen moeder heeft gemaakt in jouw kontje gaat. Paul, zet je de pik tegen haar kontgaatje aan en duw je paal diep in de reet van je eigen kleindochter. Dat geile loeder vraagt er zelf om! Ja prachtig, dat gaat je goed af Myriam. De pik van je opa zit nu in je kontje, schitterend is dit!

Dat heet een sandwich, een dubbele penetratie.

Twee pikken tegelijk in je kut en kont en dat is alleen weggelegd voor natuurtalenten! Mooi die grote lul van je eigen opa in je kontje. Zie je hoe goed je dochter bezig is Anna. Voor het mooie Myriam, moet je nu ook nog de lul van onze dame, Oscar, in je mond nemen. Terwijl je zo gepakt wordt kan je best nog wel een lul afzuigen. Mooi zo, je bent al net zo’n pijphoertje als je moeder. Ja, de appel valt niet ver van de boom!” Albert komt inderdaad al heel snel klaar. Hij begraaft zijn dikke pik tot aan de wortel in de reet van Anna. Schokkend loopt hij in haar mollige kont leeg. De broeder haalt zijn al slap geworden worstje uit de kont van Anna. De rijpe vrouw moet nu van de pastoor plaatsnemen op de lul van zijn broer Lambert. Ze neukt nu op dezelfde manier als haar dochter en Anna weet donders goed dat de geile pastoor nu van achteren zijn lul in haar kont gaat stoppen. Het kan haar geen donder schelen. Daar voelt ze de pik van de pastoor al in haar kont glijden. Dat gaat heel gemakkelijk nu er ook nog het vele sperma van Albert in zit. Moeder en dochter zitten naast elkaar en hebben beiden twee pikken in hun goddelijke lichamen. Anna schiet bijna in de lach om de nu ontstane situatie. Ergens is het niet normaal te noemen zoals ze nu samen met haar eigen dochter gepaald wordt. Ze vraagt aan Myriam hoe ze het ervaart. “Ik vind het zo lekker en zo fijn mam! Ook die pik van opa in mijn kontje voelt heerlijk aan. Maar jij zit ook goed te genieten zeg!

En dadelijk krijgen we ook nog al dat lekkere sperma!”

Anna is druk in de slag met de twee broertjes. Ze hoort de pastoor tegen zijn broer Lambert zeggen dat hij nog niet mag klaarkomen. “Eerst moeten Eduard, Paul en Oscar klaarkomen met Myriam. En daarna wil dat we als vier broers met de dames in de weer gaan. We gaan ze met zijn vieren het snot voor de ogen neuken!” Met veel gekreun komt opa Paul als eerste klaar in het mooie kontje van zijn eigen kleindochter. De bejaarde man boort zijn grote lul tot aan de wortel in haar nauwe gaatje en loopt schokkend in het meisje leeg. Wat een genot. Myriam voelt de pik van haar opa in haar kontje schokken en trillen. Meteen hierop komt Oscar klaar recht in het gezicht van de knappe Myriam. Als het meisje een ding lekker vindt is dat wel de smaak van sperma. Ze valt bijna aan op de fors spuitende lul van Oscar en neemt de trillende leuter diep in haar pijpmondje. Alle sperma zuigt ze uit de lul en oh wat smaakt dat toch heerlijk! Eduard heeft nu nog zijn pik in haar kut en kijkt recht in het met sperma besmeurde gezicht van het meisje. De oude geestelijke sluit zijn ogen en drukt het neukende meisje heel diep vast op zijn pik. “Ik kom nu klaar lief hoertje, ik spuit je kutje vol met mijn sperma, oh wat is dit geil!” Het bezwete lichaam van Myriam geurt naar het vers gespoten sperma. Nu haalt de pastoor zijn tamp uit de kont van Anna. De dames moeten van de pastoor op hun rug op de grond gaan liggen. Tegen zijn drie broers zegt hij het volgende. “Jongens we gaan nu Anna en haar dochter echt stevig aanpakken. Ze zijn nu een beetje opgewarmd, maar nu komt het echte werk. Ik spreek het volgende met jullie af dames. Wij gaan met jullie neuken en ik en mijn broers pakken jullie een keer in je kont en een keer in je kut. Dat betekent simpelweg dat je uiteindelijk vier lullen in zowel je reet als je kut gaat krijgen.

Het sperma gaan we in dat bierglas spuiten.

We gaan dus 16 keer klaarkomen en op het laatst drinken Anna en Myriam het sperma op. En ik wil dat de meiden flink hard afgeneukt worden! Laten we beginnen!” De pastoor gaat als eerste op Anna liggen en Lambert begint met het verwennen van Myriam. De broers pompen hun grote lullen zonder aarzelen in de malse kutjes van de dames. Wat een hemels genot ontwikkelt zich. De pastoor is de dirigent van het geheel. Op zijn commando moeten de dames na het inleidende geneuk op de pikken van Lambert en hemzelf gaan zitten. En nu is het de bedoeling dat Piet en Jozef van achteren de kontjes van de dames volstoppen met lul. Zo gezegd zo gedaan en de lullen flitsen in en uit de lustopeningen van de dames. Alle standjes en posities worden doorgenomen en het sperma stroomt bijna letterlijk uit de zeer grote pikken. Ademloos kijken de anderen toe hoe de vier broers een ware neukshow opvoeren. Op een bepaald moment liggen moeder en dochter in elkaars armen met twee stotende pikken in hun kontjes. Anna kust haar bezwete dochter op de mond en informeert of ze het wel aan kan. “Het is hemels mam, ik kan gewoon niet meer zonder die pikken. Ik ben eraan verslaafd geraakt. Ik weet dat dit niet normaal is. Maar doordat het niet normaal is is het zo gruwelijk lekker. Genot is het hoogste wat je kan overkomen en dit is puur genot. Ik ga gewoon voor mezelf en de rest kan me geen mallemoer meer schelen!” Binnen een half uur hebben de broers hun opdracht afgewerkt. Alle vier hebben ze zowel de kutjes als de kontjes van Anna en haar dochter uitgeveegd. Volgens de afspraak hebben ze hun sperma in het bierglas gespoten. En het glas is goed gevuld. De pastoor pakt het glas vast en geeft het aan Anna. “Dames dit is jullie beloning. Namens alle mannen hier wil ik jullie hartelijk bedanken voor jullie inzet. Ook voor ons was het echt geweldig. Nu komt het laatste en ik weet dat jullie dat ook heel fijn gaan vinden. In dit glas zit ons sperma. Het is kostbaar zaad en ik hoop dat het jullie heerlijk zal smaken, alsjeblieft!”

Als eerste neemt Anna een slokje uit het volle glas. Oh, wat smaakt dat sperma lekker. Myriam ziet de gelukzalige glimlach op het gezicht van haar moeder. Het meisje wil meedelen in het genot. “Oh ma, ik wil na al dat neuken ook van het sperma drinken. Geef mij alsjeblieft ook wat! Ik vind sperma zo gruwelijk lekker smaken, ja geef het me maar!” En ook de jonge Myriam neemt het sperma in haar mond. De vrouwen verdelen het sperma en geen druppeltje gaat verloren. Tevreden kijkt de pastoor rond, de avond is meer dan geslaagd.

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm