Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Veilig een keiharde erectie

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Een geile orgie bij de tandarts!
Categorie: groepsex | zaterdag 24 december 2016

Lisa is zoals altijd een beetje zenuwachtig. Ze moet om kwart voor zes naar de tandarts en heeft sinds ze klein is een lichte angst ontwikkeld voor het halfjaarlijkse tandartsbezoek. Ook nu moet ze er maar weer aan geloven. Ze kijkt nog een keer in de spiegel in haar auto, legt haar tanden bloot om te checken of alles schoon lijkt en pakt dan haar tas. Ze stapt uit de auto, doet de deur op slot en loopt naar de tandartspraktijk. Haar tandarts doet haar altijd een beetje denken aan de vieze buurman die ze vroeger had. Zo’n man die net iets te lang bleef kijken als ze aan het zonnen was in de tuin. Goed. Het is maar een korte afspraak, als ze een gaatje heeft, ziet ze dat de volgende afspraak wel weer. Ze wil de deur open doen van de praktijk, maar een jongen van haar leeftijd is haar voor. Met een brede grijns laat hij haar eerst binnen voor hij zelf naar buiten stapt en groet haar vriendelijk. Lisa lacht terug en beseft dat een tandartsbezoek natuurlijk ook gewoon zo kan aflopen; dat je weer breed lachend naar buiten loopt. Ze ploft neer op een van de stoelen in de wachtkamer en pakt een blad dat op de stapel ligt. Terwijl ze verveeld door een vijf jaar oud tijdschrift bladert, schrikt ze op terwijl de tandartsassistente langs loopt. Lisa zucht. Zij is nou het voorbeeld van hoe ze er over tien jaar uit wil zien, zo mooi is ze. Daarnaast heeft ze prachtige blonde haren, lange benen, en mooie bruine ogen. Lisa heeft met haar 1.63 meter niet zulke lange benen, al heeft ze verder ook niet zoveel te klagen. Ze heeft kastanjebruin haar, dito ogen en rondingen op de juiste plekken.

Verboden incest films

De tandartsassistente glimlacht naar Lisa en gaat de praktijkkamer weer binnen. Hoe lang zou het nog duren? Het is al bijna tien voor zes. “Lisa Groen?”, hoort ze, terwijl haar blik valt op een tandarts die bij lange na niet op haar huidige tandarts lijkt. Lisa staat op, pakt haar tas en loopt langzaam richting de deur. De tandarts heeft zijn hand al uitgestoken en Lisa geeft hem een hand. “Dag Lisa, tandarts de Jonge is met vakantie, ik val voor hem in, ik hoop niet dat je dat erg vindt.”, zegt de tandarts, terwijl ze langs hem naar binnen loopt. “Eh, nee hoor”, stamelt Lisa. Ze is overdonderd, want ze rekende op de viezige tandarts die ze gewend was, niet deze mooie man. Met een rood hoofd zet ze haar tas op de grond en wacht ze naast de stoel in het midden van de praktijk. “Ga maar zitten, jongedame”. Lisa lacht. Hij lijkt zelf niet eens zo gek veel ouder dan dat zij is. Ze gaat op de stoel zitten en de tandarts laat de stoel langzaam achterover zakken. “Dus je komt voor controle?”. “Ja”, antwoordt Lisa. “Ik zie dat de je de laatste keer een gaatje hebt laten vullen? Oh, en je verstandskies is getrokken?”, vraagt de tandarts. “Ja, dat was behoorlijk pijnlijk”, zegt Lisa. “Heeft die tandarts je wel goed verdoofd tijdens het vullen?”. “Nou, ik denk eigenlijk van niet.”. “Gelukkig is dit gewoon een controleafspraak, en hoef ik geen gaatjes te vullen. Of heb je liever van wel?”. Lisa kijkt verschrikt naar de tandarts en ziet dat hij grijnst. Ze wordt rood en weet niet zo goed wat ze moet antwoorden. “Doe eerst je mond maar open, dan zien we later wel verder”, zegt de tandarts.

Terwijl Lisa ongemakkelijk achterover op de stoel ligt, met haar mond open, hangt de tandarts boven haar gezicht. Ze ziet dat hij naar haar borsten kijkt en zich vervolgens weer concentreert op haar mond. “Ziet er goed uit, dame”. Lisa vraagt zich af waar hij nu precies op doelt, maar kan niets zeggen met haar mond wijd open. Ze realiseert zich dat ze op deze manier best wat inkijk heeft in haar decolleté en probeert subtiel met haar handen haar shirtje wat hoger te trekken. De tandarts grijnst, maar gaat onvermoeibaar door. Lisa kan niet ontkennen dat ze zich gevleid voelt, als de tandarts het daadwerkelijk over haar lichaam heeft, maar voelt zich in deze positie behoorlijk ongemakkelijk.

Dan gaat de telefoon. De tandarts loopt de praktijk uit en voor een moment ligt Lisa alleen in de ruimte. Ze hoort opeens een geluid en wil weer met haar mond open gaan liggen, tot ze de tandartsassistente boven haar hoofd ziet verschijnen. Wauw, wat is zij toch een prachtige vrouw, denkt Lisa. “Dag Lisa, ik ben Jasmijn. Steven heeft even een belangrijk telefoontje, dus ik ga met je verder, als je het niet erg vindt”. Ik kijk blijkbaar wat verbaast, want ze hervat zich snel. “Ik bedoel, tandarts de Wilde heeft me gevraagd of ik deze controle af wil maken, hij zei dat alles er goed uit zag”. “Ja, dat hoorde ik hem in ieder geval wel zeggen”, zegt Lisa, en ze doet haar mond weer open.

Terwijl de assistente voor Lisa’s gevoel wat loopt te porren in haar mond, dwalen Lisa’s ogen af naar haar borsten. Dan kruizen haar ogen die van Jasmijn en beseft ze dat Jasmijn zag waar Lisa’s ogen op gericht waren. “Die van jou mogen er anders ook zijn, meid”, reageert Jasmijn direct en lacht. Lisa bloost en kan wederom niets zeggen met de vingers van de assistente in haar mond. “Ik hoorde Steven al goedkeurend over je lichaam praten. Of dacht je dat het over je gebit ging?”, vraagt Jasmijn. Ze geeft Lisa echter geen ruimte om te antwoorden, want haar vingers blijven in Lisa’s mond. “Volgens mij vindt hij je een prachtige vrouw. En dat begrijp ik best. Ik vind je namelijk ook ontzettend knap. Ik bof maar, dat ik hier zulke leuke vrouwen mag helpen elke dag”, zegt Jasmijn. Lisa ligt doodstil op de stoel en kijkt met grote ogen naar Jasmijn. “Je gaat me niet vertellen dat je niet hetzelfde voelt, toch? Ik zie hoe je naar me kijkt”, gaat Jasmijn verder. “En als je hier ligt met zo’n decolleté, dan moet je dat bijna wel expres hebben gedaan”. Lisa schudt nu haar hoofd en dat is het moment dat Jasmijn haar vingers uit Lisa’s mond haalt. “Nee, dat was echt mijn bedoeling niet hoor”, zegt Lisa blozend. “Maar die blikken die ik ontvang, die kan je toch niet ontkennen?”, vraagt Jasmijn uitdagend. Lisa schudt verlegen haar hoofd.

Nee, ze kan niet ontkennen dat ze zich aangetrokken voelt tot de tandarts assistente.

Ze wil overeind gaan zitten, maar Jasmijn duwt haar weer tegen de stoel aan. Ze buigt zich voorover en geeft een kus op Lisa’s mond. Een ogenblik schrikt Lisa, maar zodra ze de warme borsten van Jasmijn tegen zich aan voelt drukken, ontspant ze zich en opent ze haar mond. Hun tongen vinden elkaar en terwijl Lisa ontspannen achterover ligt, hangt Jasmijn leunend over haar heen. Blijkbaar is dat geen fijne houding en Jasmijn zet haar knie naast Lisa’s billen op de stoel neer. Haar andere been zwaait ze over Lisa heen en ze zet haar knie aan de andere kant van haar billen op de stoel. Ze hangt nu boven haar schoot en zakt iets door haar benen. Ze steunt met haar handen op de stoel naast Lisa's hoofd. Al snel vindt haar mond die van Lisa weer en beginnen ze weer te zoenen. Lisa heeft al gauw een hand in Jasmijn haar nek liggen en een andere hand op haar rug. Die dwaalt langzaam af naar Jasmijns billen en ze knijpt er even in. Jasmijn gaat nu wat naar achter zitten. Ze zit nu op Lisa’s schoot, terwijl ze nu met haar inmiddels vrije handen het bloesje van Lisa open knoopt. Lisa is inmiddels behoorlijk geil, en het kan haar niet zoveel meer schelen dat de tandarts elk moment binnen zou kunnen komen. Ze blijven elkaar zoenen totdat Lisa’s bloesje helemaal open is. Jasmijn duwt haar bh wat verder naar beneden, knijpt even kort in Lisa’s tepels en ze zucht.

Dan buigt Jasmijn nog verder voorover en plaatst ze haar mond over Lisa’s tepel heen. Met haar andere hand masseert ze Lisa’s andere borst en een kreun verlaat Lisa’s mond. Ze sluit haar ogen en geniet terwijl Jasmijns tong razendsnel over Lisa’s harde tepel gaat. Als Lisa haar ogen weer open doet, schrikt ze. De tandarts staat in de deuropening tevreden te kijken. Hij heeft zicht op de billen van Jasmijn en ziet hoe ze Lisa verwent. Met grote ogen naar de tandarts kijkend twijfelt ze nu wat ze moet doen. Jasmijn gaat onverstoorbaar verder met het likken en zachtjes bijten op de tepels van Lisa en heeft niets gemerkt van het bezoek. Ach, het is nu toch al te laat, beseft Lisa. En door geilheid overmand geniet ze van de handen en de tong van Jasmijn over haar lichaam. Die is inmiddels al bezig met haar broek los te knopen en is volledig gefocust op de vrouw die onder haar ligt. Lisa doet haar heupen omhoog zodat Jasmijn haar broek naar beneden kan trekken. Soepel valt deze op de grond, maar daar schenkt ze geen aandacht aan.

Terwijl ze op haar knieën tussen de benen van Lisa op de stoel zit, masseert ze haar bovenbenen. Ze glijdt met haar handen via haar heupen naar boven en weer terug. Steeds dichter komt ze met haar handen bij haar kutje in de buurt. Jasmijn kan zelf niet meer wachten en schuift Lisa’s inmiddels kletsnatte stringetje opzij. Ze buigt voorover en geeft een kusje op haar schaamlipjes. Dan opent ze haar mond en begint ze Lisa langzaam te likken. Over haar lippen heen, af en toe er tussen, en heel af en toe in de buurt van haar clitje. Ze wisselt dit minutenlang af, terwijl Lisa onder haar ligt te kronkelen van genot. Die was in haar opwinding de tandarts bijna vergeten, maar zodra ze haar ogen opent, ziet ze hem staan. Hij staat inmiddels met zijn halfstijve lul uit zijn broek en in zijn hand geïnteresseerd naar de twee dames te kijken. Jasmijns hand heeft ondertussen een van Lisa’s borsten bereikt, terwijl ze Lisa blijft beffen. Met haar andere hand glijdt ze tussen Lisa’s benen en duwt een vinger in haar kutje. Lisa kreunt. Dit is voor Jasmijn het teken om er nog een vinger bij te doen. Weer een kreun.

Met twee vingers wrijft Jasmijn zachtjes over Lisa’s gspot, terwijl ze onverstoorbaar door blijft likken.

Lisa blijft kreunen van genot, maar heeft haar ogen gericht op de tandarts. Ze wenkt hem dichterbij. Ze zegt niets, maar doet haar mond enkel open. Steven weet onmiddellijk wat er van hem verwacht wordt en hij laat zijn stijve lul in Lisa’s mondje glijden. Ook een zucht maakt zich van hem meester. Dit is ook het moment dat Jasmijn opkijkt wat er gebeurt. Ze lacht eveneens tevreden en stort zich weer vol overgave op het likken van het kutje van Lisa. De tandarts duwt rustig zijn heupen heen en weer, terwijl Lisa zijn pik opvangt in haar keel. Ze wil hem aankijken, maar hij heeft zijn hoofd in zijn nek gelegd. Met haar rechterhand trekt ze nu zijn pik af, terwijl ze hem pijpt. Ondertussen likt Jasmijn steeds vaker over Lisa’s clitje heen en Lisa voelt dat ze een hoogtepunt nadert. Haar benen klemt ze stevig om Jasmijn heen en Jasmijn vingert haar diep terwijl ze op de clit van Lisa zuigt. Ze laat de pik van Steven uit haar mond glijden en terwijl ze klaarkomt, kan ze een gil niet onderdrukken. Met haar benen Jasmijn richting haar lichaam duwend komt ze heftig klaar.

Ondertussen gaat de deur van de praktijk weer open. De jongen, Robert, die eerder breedlachend de deur openhield voor Lisa kwam tot de ontdekking dat hij zijn autosleutels in de praktijk had laten liggen. Terwijl hij in de wachtkamer rondkijkt om zijn autosleutels te zoeken, hoort hij een gil. Of eigenlijk is het meer een kreun. Robert wordt nieuwsgierig en ziet dat de deur op een kier staat. Tot zijn verbazing ziet hij de tandarts zonder broek rondlopen, het meisje dat hij zonet eerder zag ligt naakt op de stoel, en de tandartsassistente trekt net haar eigen bh uit. Goh, dit tafereel had hij niet verwacht, maar hij blijft aandachtig staan kijken.

De drie in de praktijk zijn te veel met elkaar bezig om Robert achter de deur op te merken. De tandarts bedient de stoel en zorgt ervoor dat deze plat komt te staan. Hij geeft Lisa een hand en tilt haar van de stoel af. Hij merkt dat ze door haar heftige orgasme moeilijk op haar benen kan staan en houdt haar stevig vast. Ondertussen klimt Jasmijn op de stoel en gaat wijdbeens op haar rug liggen. Lisa steunt ondertussen op de stoel en gaat tussen de benen van Jasmijn staan, die nu over de tafel hangen. Op deze manier kan Lisa voorover buigen en net het kutje van de tandartsassistente aanraken. Heel zachtjes geeft Lisa kusjes op de benen van Jasmijn.

Met haar handen streelt ze Jasmijns buik, de zijkant van haar billen en raakt ze af en toe haar venusheuvel aan. Jasmijn rilt als dit gebeurt. Lisa bouwt traag op, maar vindt het ook lastig er niet meteen op te duiken. Ze heeft nog nooit een vrouw gebeft! Haar vingers raken inmiddels Jasmijns schaamlippen en Jasmijn kijkt nog steeds aandachtig naar de vrouw tussen haar benen. De tandarts die achter Lisa staat, staat met zijn pik in zijn hand rustig te kijken, zichtbaar genietend. Dan hoort hij de deur, kijkt opzij en schrikt. Daar staat de patiënt van eerder in de deuropening mee te genieten! Robert legt zijn vinger op zijn lippen ten teken dat de tandarts gewoon door moet gaan. Een beetje afgeleid kijkt hij naar de twee dames die voor hem bezig zijn en al gauw zijn zijn ogen strak gericht op de vingers van Lisa die inmiddels verdwenen zijn in het kutje van Jasmijn.

Het lukt Jasmijn moeilijk om te blijven kijken hoe een andere vrouw haar verwent, en laat zich achterover vallen. Lisa laat twee vingers in en uit het kutje van Jasmijn glijden. Wat is ze al lekker nat! Ze kan niet wachten om haar te proeven. Ze heeft het wel eens bij zichzelf gedaan, terwijl ze zich vingerde, maar het lijkt haar enorm geil om een andere vrouw te likken. Ze steekt haar tong uit en likt zachtjes over de schaamlippen van de tandartsassistente. Er gaat een rilling door de vrouw op de stoel heen en ook Lisa is verrast door hoe lekker ze het vindt om een andere vrouw te likken. Ze steekt haar twee vingers weer diep in Jasmijns kutje en met haar tong blijft ze over haar schaamlippen likken. Dit houdt ze even vol, tot ze met haar vingers de beide schaamlipjes open houdt en ze met haar tong zacht over Jasmijns klitje likt. Lisa kijkt naar Jasmijn om te zien hoe ze reageert, maar die reageert weer door Lisa’s gezicht terug naar beneden te duwen. Lisa begrijpt de boodschap en likt gestaag verder terwijl ze ook haar twee vingers weer in Jasmijns kutje duwt.

Ondertussen staat de tandarts het hele tafereel nog steeds te aanschouwen met zijn pik in zijn hand. Hij voelt met zijn hand even tussen de benen van Lisa hoe nat ze is, die op zijn aanraking reageert door haar benen wat wijder uit elkaar te zetten. Ze is er klaar voor! Hij zet zijn eikel voor haar kutje en duwt zijn pik langzaam naar binnen. Hij kreunt hard. Wat een nauw kutje heeft dit meisje! Langzaam begint hij haar te neuken en heeft ondertussen een mooi zicht op hoe Lisa onverstoorbaar verder blijft likken. Met haar vingers neukt ze Jasmijn steeds harder en af en toe zuigt ze hard op haar klitje. Van haar mag dit nog wel even duren, dus ze plaagt de tandartsassistente door af en toe te stoppen als ze haar hoogtepunt nadert. Ondertussen wordt ze steeds harder geneukt door de tandarts achter haar. Hij beukt haar steeds harder tegen de stoel aan en grijpt haar bij haar schouders om zo diep mogelijk bij haar naar binnen te dringen. Lisa probeert zich te concentreren op de tandartsassistente maar kreunt onverbiddelijk elke keer dat zijn pik hard naar binnen stoot. Haar borsten bungelen heen en weer op het ritme van zijn stoten en ook even snel duwt zij inmiddels drie vingers het kutje van Jasmijn in.

Terwijl de tandarts het tempo wat laat zakken, wenkt de tandarts Robert dichterbij.

Vertwijfeld kijkt hij hierop de tandarts aan. Al gauw zijn zijn twijfels vervangen door zijn geilheid en stapt dichterbij. Jasmijns ogen worden groter maar geeft Robert al snel een knipoog. Hij lacht, dit had hij een half uur geleden toen hij op de behandelstoel lag ook niet kunnen bedenken. Lisa heeft nog niets door en gaat onverminderd door met het verwennen van de vrouw die voor haar ligt. De tandarts maakt plaats voor Robert, die zijn pik, die een stuk dikker is, al klaar in zijn hand heeft. Terwijl de tandarts voor de zekerheid even naar de deur van de praktijk loopt om deze op slot te doen om niet meer ongenodigde gasten te verwelkomen, gaat Robert achter Lisa staan. Hij doet rustig aan, want hij wil haar niet laten schrikken, maar zodra hij zijn pik in haar laat glijden, kijkt Lisa met grote ogen achterom.

Vol verbazing ziet ze dat niet de tandarts, maar die jongen die ze net tegen kwam haar neukt! Even overmand door verwarring blijft ze stokstijf stil staan. Robert weet ook niet zo goed wat hij moet doen, maar blijft haar rustig verder neuken. Zodra Lisa bekomen is van de schrik, beseft ze hoe fijn deze pik in haar voelt. Hij is een heel stuk dikker, en ze begint langzaam te kreunen van genot. Robert is opgelucht met haar reactie en stoot nu steeds dieper in haar nauwe kutje. Terwijl hij haar borsten probeert vast te pakken, laat Lisa haar tong weer over het clitje van Jasmijn gaan. Ze voelt dat de tandartsassistente tegen een hoogtepunt aanzit, want ze grijpt nu hardhandig naar hoofd van Lisa om haar dichter tegen haar kut aan te duwen. Dit zorgt ervoor dat Lisa haar tong steeds sneller laat bewegen en ook haar vingers gaan in een razend tempo heen en weer. Met een luide gil komt Jasmijn kronkelend klaar op de tong en vingers van Lisa. Lisa gaat onverstoorbaar door terwijl Jasmijn klaarkomt en blijft gulzig doorlikken.

Terwijl Jasmijn weer wat op adem komt en langzaam van de stoel af klimt, kan Lisa zich omdraaien om in de ogen van Robert te kijken. Gek genoeg voelt het niet eens vreemd dat ze net hard werd geneukt door een onbekende. Het is altijd al een fantasie geweest van haar en ook zij had vanochtend niet kunnen dromen dat de dag zo zou verlopen. Robert geeft haar een kus en als antwoord hierop duwt ze hem met zijn rug op de stoel. Robert gaat er wat beter voor liggen, want hij heeft al door wat Lisa van plan is. Wijdbeens gaat ze boven zijn pik hangen en terwijl ze met haar handen op zijn borst leunt, laat ze zich langzaam zakken over zijn pik. Robert wil gaan bewegen maar Lisa blijft stil zitten. Dan draait ze haar hoofd om naar de tandarts die zich op dit beeld staat af te trekken.

“Wil jij mijn andere gaatje vullen, tandarts?”.

Lisa kan haar lachen niet inhouden om deze cliché pornozin, maar kijkt al gauw weer serieus om te laten zien dat ze het meent. Dat laat de tandarts zich geen twee keer zeggen! Hij klimt op de stoel en gaat op zijn knieën achter Lisa zitten. Lisa buigt voorover en duwt zo met haar borsten tegen Robert aan. In haar blik kan Robert precies zien wat de tandarts aan het doen is. Hij maakt haar nog strakkere gaatje wat nat en heel langzaam duwt hij zijn pik haar kontgaatje binnen. Hij doet dit niet alleen zo langzaam voor haar, maar ook voor zichzelf. Wat is ze strak! Lisa heeft vaker een dildo in haar kontje gestopt, maar nog nooit heeft een echte man haar op die manier kunnen neuken. Hij duwt nog steeds langzaam door en genietend van dit heerlijke gevoel, maar ook van de pijn die ze heerlijk vindt kreunt Lisa het uit. Ondertussen zit Jasmijn uitgeput op de stoel ernaast weer met haar kutje te spelen.

Zodra de tandarts tot zijn ballen in haar kontje zit, beginnen de beide mannen rustig heen en weer te bewegen. Lisa laat het gebeuren en weet niet wat haar overkomt. Robert knijpt ondertussen in haar harde tepels en kijkt diep in Lisa’s ogen. De tandarts verhoogt zijn tempo en ook Robert begint sneller te neuken. Lisa’s ogen worden steeds groter. Dit heeft ze nog nooit meegemaakt! Ze gaat straks klaarkomen op twee pikken in haar! Ze hoort zichzelf “harder!”, roepen en begint zelf ook in tegengestelde richting mee te bewegen. Ze wil klaarkomen, nog nooit was de drang zo groot. “Oooh jongens, laat me klaarkomen, ik wil zo graag klaarkomen. Neuk me zo hard als je kan, ik wil zo graag klaarkomen!”, gilt Lisa uit. Wild schudt ze heen en weer en de mannen geven gehoor aan haar oproep, ze stoten zo hard als ze kunnen in het nauwe kutje van Lisa. “Oooooh jaaaaa, oooooh”, gilt ze uit, en schaamteloos laat ze haar orgasme over zich heen komen. Terwijl ze klaarkomt blijven de mannen diep in haar stoten totdat ze zich wel op Robert moet laten vallen. Beide mannen glijden langzaam uit haar en laten Lisa even bijkomen. Met een grote lach klimt ze met haar laatste kracht van de stoel af en laat zich op de stoel naast Jasmijn ploffen.

Zodra ze is bijgekomen staan de mannen dichterbij en zakken zowel Jasmijn als Lisa tegelijk op hun knieën op de grond, alsof het is afgesproken. Jasmijn neemt de pik van de tandarts in haar mond en Robert duwt al gauw zijn lul in het mondje van Lisa. Beide gaan ze ruw hun gang en al gauw pijpt niet Lisa Robert, maar wordt ze door Robert in haar mond geneukt. Af en toe houdt ze hem tegen en likt ze zijn hele schacht rustig terwijl ze naast haar kijkt hoe de tandarts Jasmijn ruw in haar mond neukt. Zij legt haar hand om zijn pik heen en probeert zo zelf het tempo te controleren, en merkt dat de tandarts wil komen. Lisa laat de pik van Robert los en richt zich op de pik van de tandarts.

Ze neemt hem afwisselend met Jasmijn in haar mond tot ze Jasmijn hem laat aftrekken en zij naast haar klaar zit om ondergespoten te worden. Met een harde kreun spuit de tandarts zijn sperma over de twee vrouwen heen. Het komt terecht op Lisa’s gezicht, haar borsten en Jasmijn krijgt een paar stralen in haar mond. Terwijl de tandarts tevreden op de dames neer kijkt, komt Robert dichterbij voor zijn hoogtepunt. Lisa neemt hem weer diep in haar mond en begint hem te pijpen en vakkundig probeert Jasmijn zijn ballen te likken. Af en toe laat Lisa zijn lul uit haar mondje glippen en Jasmijn sluit haar lippen snel om zijn eikel heen. Zo wisselen ze af terwijl ze continu naar boven in zijn ogen blijven kijken. Wanneer Lisa zijn pik weer diep in haar mondje neemt, merkt Robert dat hij gaat komen. Hij trekt snel zijn pik uit Lisa’s keeltje en als volleerde pornosterren zitten ze met open mond te wachten op zijn lading zaad. Deze aanblik is voor Robert voldoende en een oerkreet maakt zich van hem meester. Een paar stralen zaad landen in Lisa’s mondje en op haar borsten en ook de borsten van Jasmijn blijven niet schoon. Terwijl de beide mannen uitgeput staan toe te kijken, likt Lisa het zaad van Jasmijns borsten af. Ook Jasmijn likt Lisa’s borsten schoon. Ze eindigen met een tongzoen terwijl de mannen nog steeds aandachtig staan te kijken.

Als ze eenmaal aangekleed zijn zegt de assistente: “Over een half jaar weer een afspraak?”

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  
Ik doe wat jij wil!
Zo dik zag je ze nog nooit!
Deze dames met overgewicht voelen zich heel sexy voor jou!
dikkewijvenseksfilms.nl

Geile bejaarden porno!
Dit moet je zien, een heuse bejaarden gangbang!
ouwewijvensexfilms.nl

Verboden seks tussen mam en zoon
Niemand mag het weten, Ans(48) Neukt Jens (19)
incestfamilies.nl

Geile huisslet wordt geneukt.
Geniet mee hoe haar geile kut wordt volgespoten!
amateurtaboo.nl

Extreem Harde Rapesex!
Zeer schokkend! Deze sexfilms zijn zo bizar en zo extreem hard. Voor de echte rape liefhebbers een must.
rapesexportal.nl

Beestachtige Tienerverkrachting!
Diep in de nacht loopt Mindy over straat, uit deze steeg valt niet te vluchten!
shegotraped.nl

Homo sexslaaf op pijnbank!
Knevelbal in zijn mond en een buurplug in zijn kont!
homosexslaaf.nl

Getrouwde vrouwen gaan vreemd
Bloedgeile huisvrouwen laten zich neuken door groot geschapen mannen. Hun man mag alleen maar toekijken!
cuckolding.nl

Slet eet stont!
Twee vriendinnen hebben een groot geheim, ze kicken erop om als slaaf stront te eten.
poepslet.nl

Homo In Bos Verkracht
Bertram liep door het bos en werd gedwongen tot sex met twee mannen. GAYRAPE!
xtremegayrape.nl

Hete Bisex Met Shemale
Van boven een vrouw, van onder een man! Lekker genieten van twee kanten. Jonge mannen laten zich verwennen door kinky shemales!
trannyzone.nl

Ruige sex in de slaapkamer.
Wil jij zien hoe Wendy wordt vol gespoten?
amateurseksfilm.nl

Neukgleuf vol sexspeeltjes.
Komkommer, courgette of banaan. Alles zal haar supergrote kut in gaan!
brutaldildo.nl

Ik neuk je keihard in je ster.
Pompend en stotend geniet mijn geile anale neuksnol van mijn harde lul in haar reet, wil je zien en horen hoe ze klaarkomt?
analfuckers.be

Perverse incest films!
Bekijk hier hoe vader zich vergrijpt aan zijn dochter. Hij dwingt haar om op zijn harde lul te rijden!
inceste.nl