Telefoonsex Bel: 0906-9505

Ben jij het rukken zat?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Neuken met een hoofddoek!

Wil je met me neuken?

De Sex Marktplaats

Vergroot je penis met 5-8 centimeter!

Ben je alleen thuis?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Gluren naar mijn geile buren!
Categorie: gluren | woensdag 8 maart 2017

Ik vind het spannend om te gluren. Het liefst wil ik weten wat mijn buren ‘s avonds doen als ze in bed liggen. Het is een stel van ongeveer mijn eigen leeftijd. Ze heten Michel en Sara en ik vind ze allebei heel sexy. Als ik met een vrouw seks zou hebben zou zij mijn type zijn en de buurman is sowieso mijn type wel. Op een avond afgelopen zomer stond ik op mijn balkon een sigaretje te roken toen ik geluiden hoorde naast me. Het klonk alsof twee mensen seks met elkaar hadden. Mijn hart maakte een sprongetje en ik voelde het meteen kriebelen in mijn kruisje.

Bel 0906-9505

De balkons van onze flat zitten aan elkaar en zijn alleen gescheiden met een glazen wand die van dat gebobbelde glas heeft waar je niet doorheen kunt kijken. Als ik zou willen kijken zou ik me discreet om de glazen wand heen moeten buigen. Het was allang donker want het liep al tegen twaalven dus ik gokte het erop en boog mezelf voorover zodat ik net de slaapkamer in kon kijken. Daar zag ik ze liggen. De buurman lag zijn vrouw heerlijk te beffen. Ik kon mijn ogen niet geloven want Sara zag er nog mooier uit zonder kleren dan ik me had voorgesteld. Ze lag haar eigen borsten te masseren terwijl Michel zijn tong over haar kutje heen en weer liet glijden. Ik zag dat ze al dichtbij haar orgasme moest zijn, want ze lag met haar ogen dicht en aangespannen benen wild te kronkelen.

Plots duwde ze hem weg van haar kutje, ze wilde zeker nog niet klaarkomen. Ze ging zitten en ik trok me snel achter het wandje terug omdat ik bang was dat ze me zouden zien. Toen ik haar weer hoorde kreunen durfde ik weer te gaan kijken. Ze zat nu op het bed en werd op zijn hondjes geneukt. Dat zag er ontzettend geil uit en ik voelde mijn nieuwsgierigheid langzaam maar zeker veranderen in geilheid. Ik trok mijn jurkje omhoog en liet een hand in mijn slipje glijden.

Terwijl ik toe bleef kijken hoe Michel zijn sexy vrouw lekker diep en wild aan het neuken was begon ik mijn lipjes te strelen. Al snel was ik nat en mijn hart bonkte in mijn keel. Ik kon amper geloven dat ik eindelijk weer eens kon gluren bij een heet stelletje. Af en toe dwaalden mijn gedachten af naar zo’n 10 jaar geleden, toen ik als amper 18 jaar jonge meid een stelletje had zien seksen in het bos.

Ook toen had ik me vanachter een struik klaar gevingerd.

Terwijl ik toekeek hoe Sara klaarkwam liet ik ook mijn eigen poesje schokkend tot orgasme komen. Ik liet ongemerkt een kreun langs mijn lippen ontsnappen, maar ik hoefde niet bang te zijn dat ik gehoord zou worden want ook Michel kwam nu klaar. Terwijl ik twee vingers in mijn kutje liet glijden om mijn eigen orgasme te vervolmaken zag ik hoe hij zijn lul diep in haar stootte, zijn hoofd in zijn nek gooide en zichzelf luid kreunend in haar kutje leeg spoot.

Ik trok me weer discreet en stilletjes terug op mijn eigen terrein en schuifelde naar de badkamer om mezelf op te frissen. Aan de andere kant van de muur hoorde ik ook een kraan lopen. Als ze in de badkamer verder gingen zou ik het niet kunnen zien, maar ik nam mezelf voor eens wat vaker ‘s avonds laat nog even een sigaretje te gaan roken op het balkon.

Rijpe Eenzame Vrouwen Zoeken Potente Mannen!  Zoek je lekkere oma in jouw buurt?  Masja (46) komt thuis niet aan haar trekken!  
Telefoonsex! Bel: 0906-9505