Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou je een Moeder neuken?

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Camera toezicht op mijn vrouw
Categorie: gluren | woensdag 18 september 2013 01:49

Geile afspraakjes

Carla mijn 40 jarige vrouw reageerde heel positief toen ik in december 2008 thuis kwam met de mededeling dat ik vanaf januari 2009 de eerste 6 maanden, 5 nachtdiensten ging werken op verzoek van mijn baas. Ik ging er juist vanuit dat zij dit helemaal niet zo fijn zou vinden omdat dit betekende dat wij elkaar dan alleen in de weekenden zouden zien. Mijn vrouw werkt ook fulltime als docente op een kappersschool. Kinderen hebben wij samen niet, ik heb wel twee zonen, Tom 18 en Ron 16 uit mijn eerste huwelijk, die nog steeds bij mijn ex vrouw wonen. Acht jaar geleden toen ik nog getrouwd was, werd ik op heterdaad door mijn vrouw betrapt toen ik bij Carla aan het behangen was in haar nieuwe appartement. Carla is een volle nicht van mijn ex vrouw, was toen net op 32 jarige leeftijd weer vrijgezel ,en ik stak een helpende hand uit. Ik vond Carla altijd al een mooie, sexy verleidelijke vrouw en hoefde dan ook geen seconden na te denken toen zij een beroep op mij deed om bij haar te behangen. In twee avonden zou ik dit klusje voor haar doen na werktijd. Het was hartje zomer, broeierig warm en Carla liep er schaars gekleed bij de eerste avond toen ik bij haar kwam behangen. Ik was een halfuurtje bezig toen ik geil een stijve lul van haar kreeg bij het zien van haar stijve tepels in haar T-shirtje. Ik stond ook te behangen in een korte broek dus mijn erectie ontging haar niet. Opmerkingen over en weer volgde, ik daagde haar een beetje uit en had al een keer even vlug met mijn stijve lul, zogenaamd per ongeluk tegen Carla aangestaan.

Toen ik die eerste avond naar huis ging gaf zij mij een paar stevige zoenen op mijn mond en lachte,, geil vond ik “ tot morgenavond Henk. Ik stapte die avond met een stijve lul in mijn broekje in de auto op weg naar huis. Ik was in die periode 45 jaar, had een goed huwelijk en kwam thuis seksueel niets te kort, maar Carla vond ik toch wel een zonde waard als ik daar de kans voor kreeg. Toen ik de avond daarop terug kwam werd het al snel duidelijk dat Carla ook een ondeugende gedachte had. Zij had een super kort rokje aan, liep constant met stijve tepels in haar T-shirt en aan haar ogen straalde geil. Tijdens het eerste koffie rondje ging zij tegen over mij op de grond zitten,,het appartement was verder nog helemaal leeg en moest nog ingericht worden” zag ik dat zij geen slipje aan had. Toen was het snel gebeurt, ik maakte er direct een opmerking over, en Carla ging erop in.

Wij hebben twee lakens uitgespreid op de vloer, ons uitgekleed en lagen te neuken toen mijn vrouw heel hard op het raam stond te kloppen en naar ons stond te kijken. Wij lagen in een hoek op de grond van de toekomstige woonkamer, gordijnen waren er nog niet, dus mijn vrouw zag ons op eerste rang neuken. Einde huwelijk, een scheuring in de familie en nog een beetje meer van die ellende van strijd en verwijten. Kort gezegd, ik ben bij Carla ingetrokken in haar appartement, en een jaar later zijn wij getrouwd. Met mijn ex is het nooit meer goed gekomen, maar een paar jaar later toen de jongens ouder werden kwamen zij regelmatig bij ons langs en is ons contact met Tom en Ron goed, de jongens zijn gek op Carla,, alleen zo gek als ik nu weet” daar ga ik vanaf hier verder over schrijven.

Geen probleem Henk zei Carla toen ik haar had verteld vanaf januari 5 nachtdiensten per week te gaan draaien. Het is maar voor 6 maanden en door de week komen de jongens toch ook s,avonds regelmatig langs, dus de avonden ben ik niet veel alleen. Na drie weken nachtdiensten viel het mij op dat Carla in de weekenden weinig zin en energie had om met mij te vrijen. Door de weeks zagen wij elkaar niet,als ik s,morgen thuis kwam was Carla al op school, en sliep in op de dag. Als ik weer naar mijn werk ging was Carla nog niet uit haar werk, dus de zaterdag en de zondag waren onze enigste twee dagen om seks met elkaar konden hebben. Normaal moest ik er om de dag wel goed tegenaan en wilde Carla altijd seks, ik zei regelmatig tegen haar dat zij volgens mijn een nymfomane was, altijd geil en zin in seks. Ik vreesde soms wel eens dat ons leeftijd verschil (13 jaar) mij nog eens op zou breken. In mijn gevoel klopte er dus iets niet, als ik naar de avonden met de jongens vroeg antwoorden Carla vrij kort, o een film gekeken of zij waren maar een uurtje geweest. Wat mij ook opviel was dat als ik in het weekend wel thuis was,Tom en Ron niet langs kamen, in tegenstelling toen ik nog geen nachtdiensten deed. Ik voelde dat er iets niet klopte,ik kreeg een raar wantrouwen, maar wat er precies aan de hand was wist ik niet. Het is voor mij heel makkelijk om via mijn werk aan professionele opname apparatuur te komen, mini camera,s ect . Ik installeerde in het grootste geheim op een dag twee van de kleinste camera,s , 1 in onze woonkamer en 1 in onze slaapkamer. Ik koppelde deze apparatuur aan op mijn computer netwerk en kon vanaf mijn werk inloggen en deze ruimtes bekijken op het computer scherm. De eerste testen waren goed, scherp beeld en opstelling.

De eerste avond logde ik op mijn werk in, ik zag Carla lekker lui onderuit op de bank liggen bij de televisie, een paar keer opstaan om koffie te pakken, en tegen 23.00 uur naar bed gaan. Carla las nog even een boekje zoals zij vaak deed, en daarna ging het licht uit en werd het donker. Allemaal heel normaal, alleen vond ik mezelf niet helemaal normaal dat ik dit deed, het getuigde niet van een groot vertrouwen in mijn vrouw. De tweede avond logde ik in om 20.00 uur, en kon gelijk op het puntje van mijn stoel gaan zitten. Carla zat op de bank tussen mijn beide zoons in, zij zaten te blowen, van Tom en Ron wist ik wel dat zij een blowtje rookte, maar van mijn vrouw uiteraard niet, en die zat nu mee te roken met de jongens. Ik zetten de audio voluit, de beelden waren scherp, maar het geluid was niet optimaal. Er werd veel gelachen en toen de blow op was kwam er actie. Ik zag dat mijn vrouw zowel een hand op het kruis van Tom als van Ron legde, Ron begon daarbij haar blouse open te maken waardoor ik haar mooie tieten met stijve vrij zag komen in beeld, een BH had Carla niet aan. Tom ging met zijn handen onder Carla,s korte rokje, (eind januari het was hartje winter buiten.) en ik zag mijn vrouw de beide gulpen van de jeans van de jongens open doen. De camera registreerde nu feiten.

Mijn vrouw zat te geile met mijn twee zoons van 18 en 16 jaar jong.

Pijnlijk voor papa. Toch had ik ook een gelaten gevoel over mij heen, ik ben zelf ook niet altijd monogaam geweest in mijn relaties en huwelijk, en jaloezie gevoelens ken ik niet. Ik kreeg nu een sigaar uit eigen doos te zien, confronterend,maar ook spannend om te zien hoe volwassen mijn zoons al waren geworden. Carla zat op dat moment met mijn jongens te geile, ik weet nog goed toen wij samen 8 jaar geleden betrapt werden en de familie er van op zijn kop stond, wij lachend tegen elkaar hebben gezegd..waar maken iedereen zich zo druk over, het blijft toch in de familie ! Er gingen steeds meer kleding stukken uit, Ron had op een gegevens moment mijn vrouw helemaal uitgekleed en begon ook zichzelf uit te kleden, terwijl Carla zat te zoenen met Tom. Ronnie was behoorlijk geschapen zag ik bij het zien van zijn stijve lul, de jongens bleken ook goed op elkaar ingespeeld. Ron ging weer zitten op de bank, Carla liet Tom los en begon met Ron te zoenen,en nam zijn stijve lul in haar hand waarmee zij hem langzaam begon af te trekken. Toen stond Tom op en kleden zich uit, hij had ook een stijve lul staan en was nog een stukje dikker en groter geschapen dan zijn twee jaar jongere broer. Tom trok Carla onderuit op de bank, die begon Ron te pijpen, en Tom begon Carla te likken. Bij de eerste aanrakingen van zijn tong over haar kale kutje begon zij al te kreunen met Ron's lul in haar mond.

Zoals mijn vrouw mijn zoon pijpte herkende ik wel, zo pijpte zij mij ook, in haar mond, uit haar mond en er steeds weer lekker langs likken met haar speelse tong. Dit hielden zij wel even vol, tot het moment kwam dat mijn vrouw klaar begon te komen, zij kreunde erbij en kwam goed klaar. Tom ging weer zitten op de bank, ik zag Carla op de bank op haar knieλn gaan zitten met haar kont naar Ron gericht. Zij begon nu Tom te pijpen, die ik tegen zijn broertje hoorde zeggen, neukt die geile slet maar eens goed Ron, ze is al lekker nat. Ron ging achter haar zitten, wreef een paar keer zijn stijve lul langs haar schaamlippen en drukte zonder moeite zijn lul tot aan zijn ballen het kutje van mijn vrouw in. Hij begon Carla met lange halen te neuken en zij pijpte Tom al schuddend met haar geile lichaam. Het ging er allemaal stevig aan toe en mijn vrouw werd goed geneukt. Er werden woorden gesproken die ik niet kon verstaan, maar ik zag dat Ron zich terug trok uit het kutje van mijn vrouw. Carla stopte met pijpen en ging bovenop Tom,s lul zitten, nu hoorde ik haar wel bijna schreeuwend zeggen, neuk me, neuk me vol met je grote lul Tom. Ja en wat dat betreft is hij net zijn vader en zag ik dat hij mijn vrouw keihard begon te neuken en op haar tepels begon te zuigen. Carla kreeg er goed langs.

Tom neukte haar hard en het was zeker niet de eerste keer dat hij neukte.

Ron zat naast hun op de bank te kijken en even op adem te komen, ik hoorde mijn vrouw tegen hem zeggen, kom op de bank staan Ron, ik wil je pijpen. Wat een ongelooflijke geile vrouw ben je toch dacht ik met trots. Tom bleef Carla achter elkaar neuken, zij was al een keer klaar gekomen en pijpte Ron die naast hun op de bank stond. Op een gegeven moment kwam Carla weer klaar, en aan Tom,s gezicht en bewegingen te zien spoot hij zich ook leeg in mijn vrouw,s kutje. Carla zat even stil op Tom,s lichaam en lul, zij bleef Ron pijpen tot ook hij klaarkwam en zijn sperma ergens in haar keel spoot, mijn vrouw slikte alles van hem in. Dit spelletje had ruim ander halfuur geduurd. Carla ging van Tom,s lul af en verdween even uit beeld, ( naar onze badkamer). De jongens hadden het ook wel even gehad, hun erecties waren verdwenen, zij draaide een nieuw blowtje die ik hun relax met veel lol zag oproken. Carla kwam in haar badjas terug en nam ook nog een paar trekjes van de blowtjes, er werd wat bij gedronken en rond 22.00 uur gingen ook zij douchen en weer naar huis. Mijn vrouw heeft die avond geen boekje meer gelezen op bed, een halfuur na het vertrek van de jongens ging bij haar ook het licht uit. Ik wist nu de reden waarom mijn vrouw ineens in het weekend geen zin had om met mijn te neuken. Ik heb deze avond op een cd gebrand die ik thuis voorlopig goed heb verstopt. De weken hierna heb ik nog veel meer kunnen opnemen.

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Wil jij een Negerin neuken?  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm