Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Jubileum word heuse orgie
Categorie: gangbang | woensdag 4 december 2013 04:45

Geile afspraakjes

Als jullie mijn verhalen een beetje gevolgd hebben zullen jullie weten dat mijn lieve lekkere Anna (de 40 naderend) steeds losser begint te raken op seksgebied, het begon allemaal op vakantie in Italië, seks in het openbaar, seks met een ander stel erbij, partnerruil, de openbaringen van wat ik geil zou vinden worden steeds vaker op haar initiatief werkelijkheid.. ze is zelfs lekker aan het stoeien met een collega, waarvan ik ook zijdelings mee mag snoepen, laat één ding wel duidelijk zijn.. samen bepalen zij de regels en ik figureer.. mij best! Ná het douchen afgelopen vrijdag wachtte Anna me al op in de slaapkamer, ze kwam even controleren of ik mijn pik en zak wel goed geschoren had, ik liet mijn handdoek vallen en zag direkt de twinkeling in haar ogen, Anna zat op de rand van het bed en zodoende precies op de juiste hoogte voor een uitvoerige inspectie, onder de douche had ik zoals elke 3 dagen mijn uiterste best gedaan om mijn kruis te ontdoen van alle haartjes die er mogelijkerwijs de vorige keer waren blijven zitten. Warme handen verkenden mijn volle ballen, zo langs mijn gevoelige anus, dan weer naar voren om mijn inmiddels licht gegroeide piemel even snel te masseren.. "ja, voldoende" is het enige dat ze zei, ze liet me vol verbazing alleen in de slaapkamer achter, ik voelde me bemoederd door het ondergoed wat klaar lag, een zijden strakke boxer die niets aan de verbeelding overliet, de contouren van mijn penis waren duidelijk zichtbaar, best trots keek ik in de spiegel toen de deurbel ging, haar vader kwam de kinderen halen zodat wij onze gang konden gaan.

Ik wist van niks en vroeg wat dit te betekenen had, "eikel! je bent het echt vergeten !!!"... Door een hectische tijd op het werk was me inderdaad ontschoten dat het vandaag 31 oktober, de dag dat we elkaar 24 jaar geleden ontmoet hadden.. ik probeerde nog met een smoes maar het kwaad was geschied, mannen... (al zeg ik het zelf..) Ondanks Anna's teleurstelling stapten we anderhalf uur later in de auto, bestemming (voor mij) onbekend. Anna was zwaarder opgemaakt als normaal en sinds tijden waren de piercings weer uit de la gehaald, één door haar wenkbrauw, een ringetje in de mondhoek en de tongpiercing die er al jaren in zit.. ze was stil, ondeugend stil op weg naar het zuiden, de afslag naar Tilburg werd genegeerd, ik kon niet anders dan concluderen dat België de bestemming was. Na het passeren van de grens verlieten we vrijwel direct de snelweg om via slecht onderhouden provinciale wegen over te gaan naar nóg slechter verlichte kleine weggetjes. Pas na heel lang sturen draaiden we een parking van een statig pand op, "bestemming bereikt" schalde de stem van de navigatie door de speakers. "wie woont hier Anna?" probeerde ik voorzichtig, "geen vragen, afwachten!" was het antwoord, de nervositeit en aggresiviteit in haar stem gaf me een kick... stoute Anna !

Voordat iemand op de bel kon drukken ging de deur al open, een wat oudere maar o zo mooie vrouw opende de hoge houten deur, gekleed in zwarte lingerie en stiletto's maar half bedekt door een doorschijnende omslagdoek heette ze ons van hart welkom in de club van haar en haar man. "Ik ben Helga, de gastvrouw, als jullie ook maar iets nodig hebben of willen weten kunnen jullie op de belletjes drukken die in iedere ruimte zijn aangebracht, ik of Erik kom er dan direkt aan. Opeens was daar het besef dat Anna bereid was om samen met mij eens een echte parenclub te bezoeken, ik had altijd een grote mond maar nu het zo ver was had ik toch wel de bibbers. Anna kent mij als geen ander en glom van trots: "Had je niet verwacht he" .. ik glom terug en was stil... wat hou ik toch van haar!

Omdat het ons eerste bezoek was bood Helga de mogelijkheid een rondleiding te verzorgen, één blik naar Anna was genoeg om het aanbod vriendelijk af te slaan, een ontdekkingstocht op eigen houtje viel meer in de smaak, bovendien: rondgeleid worden door de gastvrouw maakt aan alle andere gasten onmiddelijk duidelijk dat we newbies zijn... De garderobe liet ze wel zien, uit verhalen wisten we dat we in het bar/disco gedeelte in ondergoed dienden te zijn, dankzij Anna was ik juist gekleed, de spiegel bevestigde mijn eerdere trots maar ik sprong pas echt op scherp toen ik Anna's setje zag.. de mysterieuze creditcard afschrijving van een paar dagen eerder was vertaald in een prachtig wit kanten setje, Anna's tieten staken recht vooruit door de witte kanten strapless BH waar haar tepels al lichtelijk verhard bovenuit staken, hetzelfde kant sierde haar onderkant, ronde billen staken onder een modieuze hipster uit, aan de voorzijde prijkte een strikje aan de bovenzijde van een verticale opening.. de aanblik van mijn schatje in een broekje met open kruis maakte me in één moment klaar om ons representatief onder de mensen te begeven.. Een spoor van LED lampjes langs de trap leidde ons naar boven, we hadden ook gewoon de housedreun kunnen volgen maar dan hadden we niet zeker geweten of we in de juiste ruimte terecht waren gekomen. Door een zwaar gordijn opzij te trekken stapten we uiteindelijk de bar in, onmiddelijk proefde ik de geile spanning die door de aanwezige klanten gecreëerd werd, de bar en elk zithoekje waren gevuld met overwegend mooie mensen in ondergoed die poogden zo onopvallend te loeren wat er nu weer binnen kwam, er zat zelfs een man op zijn knieën aan de ketting aan de voet van zijn meesteres, de bravoure die Anna eerder tentoonspreidde was verdwenen, ze stond stokstijf stil en bewoog pas weer toen ik haar aan de hand meetrok richting bar, ik bestelde 2 kleurige "cock"tails en kuste mijn vrouw: "dankjewel lieverd, onthou: alles mág, niets móet!".. een flauw glimlachje verscheen en blozend nipte ze aan haar drankje...

halverwege het glas viel het me op dat Anna in de omgeving zocht naar 'weet ik veel wat'... ik flirtte wat met een halfbloedje iets verderop aan de bar, net toen zij en haar partner aanstalten maakten om een praatje te komen maken zwaaide Anna richting deur.. als door een bij gestoken draaide ik me om op mijn kruk en donderde er bijna af toen ik zag dat Louis en Nicky in de opening bij het gordijn stonden.. "Volgende verrassing!!!" riep Anna bijna uit, "of vind je het erg dat ik onze vakantie ervaring heb gevraagd?".. In Italië hadden we al uitgebreid met elkaar gespeeld, Anna en Nicky hadden contact gehouden en zodoende waren ze stukje bij beetje een plan aan het smeden gegaan om het één en ander aan herinneringen op te halen.. Nicky had zowaar dezelfde lingerie als Anna aan, in het rood stond het haar ook heerlijk, bij de begroeting was het al meteen een tong die mijn mond in gleed, Anna deed zich tegoed aan Louis, die van de gelegenheid gebruik maakte om zijn handen over Anna's rondingen te laten glijden...

Een beetje overdonderd maar erg enthousiast over dit initiatief kon ik bijna niet wachten om Nicky na zo'n lange tijd weer te verwennen als in Italië, vaak haalden we thuis de tijd terug met foto's van de bewuste avond als diavoorstelling op de tv tijdens de seks, afstand had altijd belemmerd elkaar weer te zien, deze club bleek halverwege onze woonplaatsen te liggen. 2 cocktails later, enkele stellen waren al naar boven geweest, miste ik ineens Anna en Louis, in plaats van me druk te maken pakte ik Nicky vast en stelde voor eens rond te kijken, het restant van haar Mojito gooide ze achter in haar keel en daar gingen we, alle kamers brachten een verrassing, in één ruimte lagen alleen matrassen op de grond, in het bubbelbad zaten 2 vrouwen op schoot bij een man, er werd duidelijk geneukt.. de slaaf wachtte nog altijd geknield en aan de ketting aan de deur van een ruimte waar "darkroom" op stond. 2 kamertjes waren op slot en in weer een andere kamer waren 3 vrouwen (waaronder het lekkere indootje) elkaar ontzettend met dildo's aan het bewerken!

Drie mannen braaf aan het voeteneind met de lul in de hand...

Aan het eind van de gang was de laatste deur op een kiertje blijven staan... het idee van de laatste deur in de gang sprak al aan, de spanning nam toe terwijl we de deur naderden, mijn hand rustte op Nicky’s fantastische kont. Voorzichtig keken we naar binnen; een schaars verlichte kamer nodigde uit tot betreden… Nicky stapte weifelend naar binnen met mij in haar kielzog, hoogpolig donkerrood tapijt voelde prettig aan onder onze blote voeten, in het midden van de ruimte was een verhoging gemaakt, alle wanden waren voorzien van spiegels zodat ik niet één, maar 5 überlekkere Nicky’s kon zien. Op de verhoging in het midden stond iets waarvan ik al heel lang gehoord had en talloze filmpjes op internet hadden me regelmatig zo geil gemaakt dat ik me eenvoudig weg moest klaarmaken al kijkend… het was een SYBIAN machine, een soort bankje met afstandsbediening waarop allerlei hulpstukken gemonteerd kunnen worden. Zelfs de meest frigide vrouw is aan het schreeuwen te krijgen als ze een paar minuutjes op dit apparaat plaatsneemt. Naast de deur zat een bedieningspaneel met een aantal stickertjes: verlichting, geluid, camera en het knopje waarmee Helga en/of Erik opgeroepen zouden kunnen worden. Aan de binnenzijde van de deur was een draaiknop geplaatst om zeker te zijn dat privé ook privé is, met een klik draaide ik de knop om, “je bent even helemaal van mij Nicky, ik wist niet dat dit ding hier stond maar ik wil je er absoluut op zien, en nog bedankt dat je Anna gebeld hebt, helemaal super!”

Nicky legde haar hand op mijn boxers en kneedde: “Als ik ook zo verrast wordt op ons jubileum zou ik helemaal tevreden zijn” stamelde ze..”proficiat”… Nicky deed een stapje terug en keek me zwoel aan terwijl haar BH achter haar rug soepel losgemaakt werd, onder het genot van een potje tongen duwde ze haar hemelse B-cup tegen mijn borst, ze kuste lager, mijn borstkas, mijn navel, haar nagels krasten precies hard genoeg strepen op mijn borstkas, die gaan rood worden dacht ik nog. Aan alle kanten lachte de spiegelbeelden me toe, voor me en aan beide zijkanten was een fascinerend schouwspel van een pijpende Vlaamse schone te zien, het geluid van mijn dikke pik in haar zuigende mond reflecteerde aan alle kanten op de harde wanden, vooral de aanblik van haar deinende borsten en de schokkende ademhaling door haar neus dreef me naar het randje van een enorme zaadlozing, Nicky wilde me al laten komen maar ik wist dat de show die ik ging verzorgen vereiste dat ik nog lang hard zou moeten zijn… hardop vroeg ik me af of ik hier ook viagra zou kunnen krijgen, dat wil ik nog altijd een keer proberen, gewoon om eens te kijken wat dat spul doet en niet te onderschatten: eens wat langer door te kunnen gaan dan een kwartiertje.. (dus als iemand toegang heeft tot dat spul… laat het me weten!)

Ik begeleidde Nicky naar de verhoging, ze ging op het randje zitten en keek onwennig naar de Sybian, in een kastje naast de verhoging lagen de hulpstukken, keurig steriel in plastic verpakt om zeker te zijn dat niemand anders ze gebruikt heeft, Ik liet de keuze aan Nicky, ze moest even nadenken en koos voor een niet overdreven grote kunstpik met een matje van zachte siliconen ribbels, samen maakten we het ding vast op het apparaat, Nicky’s kale poesje was aan het vochtgehalte te merken wel klaar voor ferme penetratie, toch voorzag ik de dildo van een portie glijmiddel, door de opening in haar rode hipster blonk een glad kutje, bolle schaamlippen konden de opwinding niet meer verbergen, ze was geil! Ik nam plaats achterop de Sybian en nodigde Nicky uit om vlak voor me over de rubberen pik te zakken, toen ze bijna aankwam sloeg ik mijn arm om haar middel en vouwde haar lipjes netjes opzij, ongewild wreef ik langs haar klitje, nú al sidderde ze van opwinding, het was duidelijk een kick om zichzelf zo te moeten zien, waar ze ook keek, ze zag alleen maar zichzelf op een bankje op het punt om zichzelf op te vullen terwijl een ontzettend geile kerel niet kon wachten dat ze eroverheen zou zakken. Toen het puntje eenmaal binnen was ging de rest “gesmeerd”.. met Nicky’s borsten in mijn handen en mijn vingertoppen spelend met haar harde tepels schoof ze heen en weer op het rubber, haar harde knopje over de zachte rubberen knopjes van het matje wrijvend.. “Lekker….. lekker…. Wat is dit lekker!!!! “ bracht ze met gesloten ogen uit, met mijn voet haalde ik de remote naar me toe en door een draai aan de knop begon de Sybian op de laagste stand zijn werk, diep in haar kutje draaide de kunstlul langzaam maar krachtig rondjes, het getril op het matje droeg bij aan het veroorzaken van een onophoudelijk gekreun, nee, het was gejammer!

Steeds meer nat verzamelde zich op het apparaat, gemeen als ik kan zijn draaide ik weer aan de knop en zette de Sybian op halve kracht, een luide gil vulde de ruimte en Nicky kwam iets omhoog, de andere knop op de remote was verdraaid en zorgde nu dat het matje met de knobbeltjes ook heftig begon te trillen, pas na even “wennen” zakte ze er weer vol overgave op, steeds steviger kneedde ik haar tietjes, me niet inhoudend en soms gewoon echt asociaal hard in haar priemende tepels knijpend… De duivelse machine had ik het liefst mee naar huis genomen… “ik wil dat je je laat gaan lekker wijf, kom maar schatje!!!”… de knop ging nu op 8 en het gebrom uit de onderbouw nam monsterlijke proporties aan, hoe ik ook probeerde Nicky vast te houden, ze rukte zich los en viel voorover, steunend op haar ellebogen kwam ze met een enorme schreeuw klaar, en ze blééf komen, als een branding bij vloed stroomden golven van genot door haar geile lijf, pas na enkele minuten hield het op; “uit… uit… zet dat ding ALSJEBLIEFT uit”…. zei ze met haar laatste kracht…..

Kwellend langzaam draaide ik de knop op “nul”… normaal afstappen was niet meer mogelijk dus Nicky liet zich zijdelings van de Sybian af rollen, diverse vloekwoorden, waaronder een enkele die in het Nederlands niet voorkomen verlieten haar mond, meerdere parels voorvocht stroomden over mijn lul naar onder, ondanks dat ik zelf weinig inbreng had was dit toch echt één van de geilste dingen die ik ooit ervaren heb… “straks nog een ritje?” vroeg ik satanisch grijnzend??.. PFHHH “da moede zelf eens proberen”.. antwoordde Nicky met een onuitwisbare lach op haar gezicht… “daar kan gene vent tegenop”… “kom eens hier met die lekkende staaf”… ik liet me op de verhoging achterover zakken en liet me weer zuigen, in de spiegel was Nicky’s kont te zien met daartussenin een opgezette rode venusheuvel, het was goed te zien dat ze nog nagenoot, haar kutje kneep steeds weer open en dicht en stond ver open.. ik nam me voor later die avond met z’n viertjes nogmaals deze ruimte op te zoeken om ook Anna kennis te laten maken met de Sybian, terwijl ik daar aan dacht spoot mijn miljoeneninjectie diep in Nicky’s keel, ze slurpte me gulzig leeg en smulde tot de laatste druppel… Enigszins ongemakkelijk liep Nicky, met mij vlak achter haar terug naar de bar, Anna en Louis waren ook weer terug, benieuwd naar wat zij meegemaakt hadden gingen we in gesprek, wachtend op een tweede sessie, zo veel kamers te gaan nog!!

Zittend aan de bar zag ik aan Anna dat ze het enorm naar haar zin had, met Louis als hulpstuk was ze in de “matrassenkamer” geweest, alwaar ze samen met een ander koppel heerlijk van elkaar genoten hadden, het kijken naar het andere stel gaf zeker een extra dimensie aan het zelf verwend worden, de man in kwestie was enorm geschapen waardoor een gezonde nieuwsgierigheid ontstaan was hoe het zou voelen om zijn wapen diep in haar kutje te voelen, ze gaf zelf al aan dat ze aan het eind van de avond zou kijken of “meneer” het nog op kon brengen nogmaals te presteren. Aan Anna’s stijve tepels te zien was ze alweer klaar voor een nieuwe belevenis, ook Nicky en Louis keken oriënterend om zich heen op zoek naar speelkameraadjes. Net toen ik Anna wilde vragen mee te gaan naar de Sybian startte de DJ een onverwachte track, na de eindeloze stroom aan dancemuziek klonk er een klassiek stuk: de Bolero van Ravel… huh?

Vrijwel direct stonden er meerdere koppels op en begaven zich naar boven, het onbekende trok me meer dan de ‘angst’ voor wat er ging gebeuren, ik nam Anna aan de hand en volgde de meute, minstens tien mensen, mooi verdeeld over man en vrouw namen plaats op de matrassen en bijna tegelijkertijd begon eenieder te vrijen, de diversiteit aan samenstellingen was verwarrend, waar eerder goed waar te nemen was wie bij wie hoorde was het nu niet meer te zien, koppels, trio’s en masturberende éénlingen verspreidden zich door de kamer.. Al knuffelend en tongend zochten we een plekje in de hoek, een garantie om alles en iedereen goed te kunnen zien, lingerie vloog alle kanten op en de geluiden van zoveel geile mensen zweepten de temperatuur naar gevoelsmatig torenhoge waarden. Al met al was het geheel niet eenvoudig om met zo veel geilheid de concentratie op de eigen tong te houden, met de ogen gesloten ging dat beter, met schokjes kwam mijn lul weer overeind, klaar voor wederom een sessie..

Door mijn gesloten ogen had ik niet gemerkt dat Helga, de gastvrouw, heimelijk onze kant op was gekropen, Anna en ik hadden even oogcontact en wisten dat het goed was, door een fractie opzij te schuiven werd Helga uitgenodigd zich bij ons te voegen, het doorschijnend hemd werd met een touwtje losgemaakt en haar BH verdween in het hoekje, Helga kuste Anna terwijl haar hand liefdevol haar tieten beroerden, “krijgen jullie toch nog een rondleiding” zei ze terwijl één hand naar onder gleed en door de opening in Anna’s broekje op zoek ging naar haar spleetje, Helga was lekker… een vrouw op leeftijd met een enorm erotische uitstraling, ze was niet de magerste maar had een opwindend lichaam en een super ondeugende blik.. en dat taaltje… keihard maakte dat me..

Hmmmm… mompelde Helga toen ze een vinger bij Anna naar binnen gleed.. “ge zijt al goed nat schatje.. zal ik u eens lekker beffen?” , zonder te wachten op het antwoord begroef Helga haar gezicht tussen de blanke dijen van Anna, Anna op haar beurt snakte naar adem toen Helga’s lippen zich op haar kutje duwden, haar hand schoof mijn boxers in en omsloot mijn lul, er moet haast wel een druppeltje uit mijn gaatje gekomen zijn, ik wurmde me uit het stukje textiel en knielde naast Anna’s hoofd, fanatiek hapte ze toe en begon te zuigen, zo nu en dan even stoppend door Helga die donders goed bleek te weten hoe een andere vrouw naar een climax te likken, binnen de kortste keren klemden Anna’s dijen zich om Helga’s hoofd, tegelijkertijd met een andere vrouw in de ruimte kwam ze klaar, meer geluid producerend dan ooit tevoren. Toen Helga uitgebeft was kwam ze naar het hoofdeind en meldde zich bij mijn lul om me samen met Anna te verwennen, afwisselend zoenend en pijpend proefde Anna haar eigen kutsappen, als ik eerder op de avond nog niet gekomen was had ik door deze aanblik zeker mijn zaad geloosd, door aan iets anders te denken kon ik het nu gelukkig uitstellen, “mag hij me neuken?”… vroeg Helga … Anna herkende mijn vragende blik en knikte ja, Helga ging liggen en spreidde haar benen, langs haar slipje duwde ik mijn eikel in haar lekkende poesje, langzaam schoof ik hem naar binnen en begon haar diep te naaien, Anna zag haar kans schoon en nam plaats op Helga’s gezicht: “Lik me nog maar eens klaar geil wijf… jij houdt tenslotte mijn pik bezet”.. Helga voldeed maar wat graag en hapte toe… ik neukte haar nu zo hard dat het beffen vanzelf ging, door de kracht van het naaien bewoog haar hoofd als vanzelf op en neer door Anna’s kale spleetje, intens oogcontact tussen mij en mijn vrouw bracht ons nader dan ooit.

In de deuropening stond de groot geschapen man!

Ik wenkte hem en nodigde Anna uit zijn leren slip te openen, ze stroopte hem af en daar kwam de indrukwekkende piemel tevoorschijn. Half stijf en reeds voorzien van een glimmende roestvrijstalen cockring, met grote ogen nam Anna de vleeslolly in de hand en begon te masseren, tot mijn verbazing werd de lul niet eens zoveel groter, wel harder en dikker… meneer gooide zijn hoofd naar achter… “pijp die dikke paal slet!” floepte eruit.. ik schrok zelf van mijn grove taal maar zag aan Anna dat ze in deze setting prima met mijn gescheld kon omgaan.. Anna’s mond kon maar net wijd genoeg open om deze pik te kunnen behappen, ze moest even kokhalzen toen de man haar hoofd opeens vastpakte en zich helemaal naar binnen duwde.. Onder mij werd gekreund, inmiddels was Helga’s hand in razend tempo haar klitje aan het vingeren, ondertussen pompte ik nog altijd stevig mijn paal in en uit, ongemerkt stroomde een watervalletje aan vrouwengeil uit Helga’s neukgrotje, donkergekleurde schaamlippen bewogen mee met de bewegingen, een squirtende vrouw is zoooo’n mooie beloning! Ondertussen kwam het zaad van Mr. Big langzaam sijpelend uit Anna’s mondhoek, zonder een woord te zeggen vertrok de man uit de ruimte, háár met een mond vol achterlatend, Anna stapte van Helga’s gezicht af en nam het vingeren van haar over, jammergenoeg werd Helga door haar man Erik opgehaald, ik had haar graag volgespoten maar was ook wel blij dat ik nog even door kon.

Inmiddels was er in het midden een groep sexende geile mensen volledig achteloos over wie of wat er in welke opening dan ook verdween bezig, een vrouw met een blinddoek zat met een pik in haar kont op een jonge man te rijden, haar eigen begeleider deed zijn best om in een beperkte ruimte zijn lul in haar kutje te krijgen, Anna ging achter haar zitten en begon in haar oor te fluisteren, steeds harder huilde de vrouw het uit, de grens tussen pijn en genot moet niet of nauwelijks waar te nemen zijn geweest… Ikzelf richtte me op een mooi stevig vrouwtje in de hoek, terwijl ze het schouwspel aandachtig bekeek duwde ze keer op keer een paarse vibrator in haar poesje, zo nu en dan “de extra vinger” aan het kleinood stevig tegen haar klitje drukkend. “hai lekker ding, ik ben Mike… mag ik bij je komen zitten?”… ze lachte en zei alleen “Patricia… graag!”…

De vibrator werd uit haar kloppende kut getrokken maar verdween schijnbaar zonder enige weerstand in haar andere gaatje, “ik wil wat zij heeft!”, gebarend naar de geblinddoekte meid in het midden, het was niet moeilijk om in haar te komen, de vibo had haar voorbereid zodat een gapende roze opening me uitnodigde, halverwege werd ik overdonderd door het trillen van de vibrator, grote tieten schudden hevig op en neer, ineens nam mijn egoïstische kant het over en vergat het genot van Patricia, het enige waar ik mee bezig was is mijn eigen geilheid, Patricia’s warme gleuf trok me af, de grimas op haar gezicht verraadde dat ze in de zevende hemel verbleef, haar oogwit rolde weg en een onophoudelijk gekreun steeg boven al het gehijg uit… ik kondigde aan dat ik klaar ging komen wat voor Patricia reden was om snel overeind te komen en terwijl in haar kontje de vibrator doorging spoot de eerste sliert zaad over haar gezicht, de rest kreeg niet de kans te ontsnappen… tot de laatste druppel deed het geile ding haar best om me leeg te zuigen… de dankbare blik in de ogen zei genoeg, het was kort en krachtig maar heel intens.. Eerst maar even douchen nu, en wachten op wat komen gaat, wat een belevenis, het blijkt maar weer.. ZIEN ETEN DOET ETEN!!!!!, samen naar een pornofilm kijken is geil, maar daadwerkelijk met een groep overgeven aan de lust is subliem!..

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm