Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Veilig een keiharde erectie

Wil je met me neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Waarom ik mijn stiefvader wilde hebben!
Categorie: familiesex | donderdag 2 november 2017

Mijn belevenis ben ik als geweldige ervaring ter herinnering op papier gaan zetten, later is het idee geboren om het tot een verhaal om te vormen en het hier te plaatsen. Een Nederlandse vrouw van 24 jaar ben ik, mijn naam is : Bianca, momenteel ben ik single. Ongeveer 170 cm ben ik, en wel een paar kilootjes te zwaar, kort zwart haar heb ik, donkerbruine ogen, een maat C tieten en altijd een helemaal kaal kutje. Door wat problemen met mijn inmiddels ex-relatie mocht ik tijdelijk bij mijn moeder komen wonen, dan was ik daar weg in ieder geval. Met moedertje heb ik een prima, zeg maar normale verstandhouding, ze is 56 jaar, wel redelijk modern en ook wel van deze tijd zeg maar. Ze woont samen met mijn stiefvader om het maar zo te noemen, die is 9 jaar jonger dan zij. Huibert heet hij, is wel een geschikte peer, stevig postuur, hij komt over als een stoere en ruwe vent, maar in de praktijk valt dat reuze mee.

Geile afspraakjes

Wij wonen in een gewoon huur huisje, nadat ik toestemming kreeg om bij hun in te trekken, werd de zolder mijn domein zeg maar. We hadden alles open en eerlijk besproken, ook dat ik wel eens iemand mee kon nemen die mij een beurt kwam geven. Het is natuurlijk in deze situatie geven en nemen, maar het verliep wonderwel prima, het was gewoon leuk en gezellig met elkaar. Wat ik wel hoorde als Huibert mijn moeder een beurt gaf dat ze wel flink tekeer gingen, het waren zeker geen vluggertjes, en het kon er heftig langs gaan daar in de slaapkamer. Mijn zolder is boven hun slaapkamer en kon het allemaal prima, te goed eigenlijk horen, wat ik uit de geluiden op kon maken kwam Huibert meerdere keren klaar, en had mijn moeder er zeker geen problemen mee om zo te pakken genomen te worden, evenzo was het taalgebruik duidelijk waar het over ging.

Door de situatie waar ik in verkeerde was mijn seksuele activiteit momenteel niet het hoogtepunt van mijn leven. Toch wel een bepaalde manier van nieuwsgierigheid begon er te ontstaan wat voor een “wapen” Huibert zou hebben, natuurlijk diende ik mij te gedragen en kon ik geen werk gaan maken van de partner van mijn moeder. Wat wel gebeurde als ik ze weer bezig hoorde dat ik er geil van werd en mijzelf met een vibrator bewerkte tot ik ook lekker klaar kwam. Maar steeds sterker werd de wens en de nieuwsgierigheid hoe hij eruit naakt uit zou zien, en was ook wel een beetje jaloers op mijn moeder die zulke geweldige beurten kreeg.

Kortom, het leefde wel in mij, wist mij te gedragen, tot afgelopen zomer… aan het einde van de vakantie periode, door alle gedoe had ik niet echt vakantie opgenomen, maar aan de hand van de weer vooruitzichten nam ik enkele dagen vrij. Zag het ook niet zitten om alleen op vakantie te gaan, en een paar weken thuis te gaan zitten was ook niet mijn ding. Deze week zou ik donderdag en vrijdag vrij nemen, mijn moeder hoorde ik die donderdag vertrekken naar heer werk, een poos later kom ik nog wat slaperig uit bed en loop met alleen een string aan, in mijn blote maat C tieten naar beneden, maak koffie en een broodje voor mijzelf, dat neem ik mee naar de voorkamer, ga op de bank zitten en zet de televisie aan.

Dan stapt van buiten vandaan Huibert binnen, en ik zit hier met mijn blote tieten, en ook niets om ze te bedekken. “Is het koffie tijd” roept hij terwijl hij de kamer binnenloopt, dan ziet hij mij zitten, en zegt : “Ik wist niet dat je topless was meid” maar gaat rustig zitten en zegt lachend : “Ik heb geen moeite met topless bediening hoor” toch wel enigszins opgelaten voel ik me in deze situatie.

Maar goed hij heeft ze nu gezien, en ik heb geen zin om naar boven te lopen om een shirt te halen. Dus loop ik naar de keuken om koffie voor hem in te schenken, terwijl ik daar doende mee ben komt er de gedachte bij me op : mijn moeder is de hele dag naar haar werk… Mijn string trek ik wat hoger zodat mijn kutje goed afgetekend staat “wil je ook een nog broodje ?” vraag ik hem daar antwoord hij op dat hij dat wel wil. Eerst loop ik de kamer in om zijn koffie te brengen, als ik loop wiebelen mijn dikke tieten heen en weer, ik zie hem er naar kijken. “Ik heb zijn aandacht” bedenk ik mijzelf, met het broodje loop ik weer naar hem en leg het voor hem neer, lachend zeg ik : “bevalt de topless bediening ?”.

“Zeer zeker ben ik niet ontevreden, en je hebt mooiere tieten als je moeder” antwoord hij, met mijn handen onder mijn tieten druk ik ze wat omhoog en zeg : “ze zijn ook de helft jonger dus een stuk steviger nog” zo zit ik hem een beetje op te geilen. Een been zet ik op de bank zodat hij een duidelijk zicht op mijn nog bedekte kutje heeft, “Wil je nog koffie ?” vraag ik om de aandacht even af te leiden, ik pak beide bekers en loop ermee naar de keuken, als ik met de bekers in mijn hand terug gelopen kom zegt hij op uitdagende toon : “helemaal spannend zou het zijn als je de tweede ronde naakt gedaan zou hebben”.

Met de bekers nog in mijn hand blijf ik stilstaan en kijk hem recht in zijn ogen en zeg : “Ik wil best opnieuw aan komen lopen en helemaal naakt, maar dan zit jij hier ook naakt”. Bedenkelijk kijkt hij even, twijfelt even en zegt dan : “best leuk om elkaar een beetje uit te dagen, maar je moeder mag dit nooit te weten komen”.

“Die komt aan het einde van de middag pas thuis, dan zijn we weer wel gekleed toch ?” antwoord ik op vragende toon, ondertussen draai ik mij om en loop terug naar de keuken, nu is er voor Huibert geen ontkomen meer aan. Zichtbaar voor hem trek ik in de keuken mijn slip uit, mijn kut voel ik al vochtig worden en zwellen… Als Huibert weer zit loop ik met de koffie bekers in mijn hand de kamer in, onbeschaamd bekijkt hij mij “een prachtige kale kut heb jij” is het eerste wat hij zegt, de koffie zet ik op tafel, met mijn handen in mijn zij sta ik voor hem en bekijk zijn vrij forse recht op staande paal en zeg hem : “Jammer van al dat haar, je hebt een flink formaat” de verleiding kan ik niet weerstaan om hem even beet te pakken en de huid naar onder te drukken zodat zijn eikel bloot komt.

Dan ga ik weer op de bank zitten, mijn benen zet ik wat ver uit elkaar zodat hij mijn kut prima kan zien. Geil zit hij naar mijn inmiddels wat openstaande kut te kijken en heeft een hand om zijn harde paal: “Zal ik mijn kut wat opentrekken voor je ? “ vraag ik op uitdagende toon. “Beter dat ik die kale kut even kom likken denk ik” zegt hij mij, geil duw ik een vinger naar binnen, en antwoord hem : “als niemand dit te weten komt vind ik dat goed…” Met zijn heen en weer zwiepende paal komt hij naar mij toe en knielt tussen mijn benen, ik schuif wat verder onderuit en trek mijn benen zo ver mogelijk uit elkaar… Zijn mond zuigt hij vast op mijn natte en geile kut, heerlijk likt en zuigt hij, al snel voel ik wat vingers in mijn kut bewegen, wat heerlijk en wat maakt hij me geil op deze manier.

Steeds sneller en dieper perst hij zijn vingers in en uit mijn inmiddels soppende kut!

Met mijn hand op zijn achterhoofd duw ik hem zo hard mogelijk tegen mijn kut, geen plekje vergeet hij, mijn orgasme nadert snel. “Doorgaan zo, niet stoppen ik kom klaar bijna” roep ik, als hij dan ook nog bijt op mijn klit explodeer ik, een straal geil pers ik naar buiten, zo geweldig lekker kom ik klaar. Als hij vanuit daar omhoog komt glimt Huibert zijn gezicht van mijn geil en zegt hij : “wat heb jij een onwijs lekkere en geile kut” hij kom wat naar voren en zonder het te vragen houdt hij zijn harde paal voor mijn kut en duwt hem naar binnen, “ga je me nu ook nog neuken vadertje” zeg ik op geile toon en trek mijn kut verder open om hem alle ruimte te geven.

“Zo vreselijk geil heb je me gemaakt, ik moet mijn zaad kwijt nu” roept hij, met ferme lange en stevige stoten ramt hij zijn paal tot aan zijn ballen in mijn kut. “Als je me zo blijft neuken kom ik weer snel klaar” roep ik, wat heerlijk geil neukt hij mij, “dat komt goed uit, ik ga jou geile kut zo volspuiten, geile slet” roept hij met zijn armen om mijn bovenbenen kan ik geen kant op en ramt hij stoot na stoot die grote harde paal bij mij naar binnen, zo geil en zo spannend is dit dan mijn kut alweer begint te knijpen en hijgend en kreunend roep ik : “ik ga komen, spuit me vol ik kooooooommmmmm” en wild schokkend kom ik klaar onder zijn geweld, tijdens mijn klaarkomen voel ik de warme stralen zaad in mij gespoten worden, OMG wat wordt ik hier te pakken genomen, geweldig zo maar…

Als Huibert uitgespoten is laat hij zich op de vloer zakken en glijdt zijn verslappend paal uit mijn kut, die blijft natuurlijk helemaal open staan, en Huibert zijn zaad druipt eruit. Met een paar vingers vang ik wat op en lik ze af “erg lekker smaakt je zaad” zeg ik hem geil...

Als we beide tot rust zijn gekomen zijn we het erover eens dat het heerlijk was, mijn benen laat ik inmiddels op de vloer rusten en zeg tegen Huibert vragend : “zullen we de deur op slot doen en op mijn bed verder gaan, ik wil nog wel een keer”. Met een glimlach kijkt hij ,e aan en zegt : “jij bent al net zo’n onverzadigbare hoer als je moeder” Echt wel tevreden ben ik op de manier dat hij me te pakken heeft genomen, hij weet van aanpakken, kijken of hij het een poosje vol kan houden…

Alle kleding nemen we mee en twee koffie, zo gaan we naar boven naar “mijn” kamer, ik pak nog even een handdoek waar ik het overtollige zaad mee uit mijn kutje wrijf, lekker naakt liggen we op mijn bed en kletsen wat over het gebeurde, als Huibert zijn hand weer richting mijn kut gaat pak ik zijn paal, met wat trekkende bewegingen staat hij al snel weer klaar voor de aanval. “Hoe wil je me pakken ?” vraag ik hem, hij geeft aan dat ik eerst onder hem moet gaan liggen, gewillig ga ik op mijn rug met mijn benen wijd voor hem klaarliggen, Huibert gaat tussen mijn benen zitten en duwt zijn harde paal probleemloos bij mij naar binnen. Voorover komt hij op mij liggen met zijn zware lichaam, mijn armen sla ik om hem heen met mijn benen wijd en opgetrokken liggen mijn voeten op zijn kont. Met stevige stoten van zijn onderlichaam voel ik zijn grote harde paal diep in mij bewegen, echt stevig wordt ik door hem geneukt nu heerlijk is het.

“Geile slet een lekkere strakke kut heb je” zegt hij met zijn zware stem in mijn oor!

Die kut is nu voor jou!” antwoord ik hem. “Jou geile kut ga ik vaker gebruiken geil sletje” gaat hij verder terwijl hij flink in mij blijft stoten. “jij gaat moeder en blijft ook de dochter neuken ?” vraag ik hem, met een krachtige draai weet ik het voor elkaar te krijgen dat ik nu bovenop hem lig. Dan ga ik op hem zitten, met mijn handen steun ik op zijn borst, en draai met mijn onderlichaam, nu neuk ik hem dus. Direct heeft hij mijn slingerende tieten te pakken, kneed ze trekt aan mijn tepels, geil kijk ik hem aan en zeg : “voorlopig ben ik tevreden over je” lekker wip ik op en neer met zijn grote paal in mijn natte kut. Ondertussen wrijf ik over mijn klit, die groot en hard omhoog staat, zo lekker zijn we aan het neuken dat ik weer wel even klaar wil komen op zijn paal. Huibert merkt dat ik mijzelf aan het klaarmaken ben en zegt : “geil sex sletje moet je weer even klaarkomen lekker hoertje van me”, terwijl hij met zijn onderlichaam omhoog stoot.

“Neuk je hoertje klaar dan, geile beer” moedig ik hem aan!

Als ik voel dat mijn kut gaat krampen laat ik mij voorover op mijn stiefvader vallen, schokkend en kreunend lig ik op hem klaar te komen, omdat hij niet komt blijft die grote paal in mijn krampende kut bewegen, daardoor blijf ik lekker lang klaarkomen... “Ooooohhh Huibert” zeg ik als ik wat rustiger ben “wat neuk je me geweldig, ik wil je hoertje wel vaker zijn” zeg ik terwijl ik uit hijg en door zijn haar wrijf., Huibert wrijft over mijn rug en kont en maakt een goedkeurend geluid, echt wel wil ik voor hem vaker met mijn benen wijd…

“Zo meteen ga ik dit hoertje achterlangs neuken en nog een keer volspuiten” krijg ik van hem te horen, lachend buig ik me voorover naar hem en geef hem een kus en pak zijn ballen in mijn hand. “Geef mij straks nog maar een lading zaad van je lekkere vent” omdat we toch tijd voldoende hebben stel ik voor dat ik even wat te drinken voor ons ga halen. Als ik terugkom en naast hem lig informeer ik wat de mogelijkheden zijn om zijn schaamhaar af te scheren, dat wil hij wel geeft Huibert aan, maar moet dat even goed omkleden tegenover zijn vriendin – mijn moeder. Ondertussen ben ik weer helemaal op krachten en speel wat met zijn paal die redelijk snel weer met zijn kop opgericht staat “je wil me achterlangs pakken ?” vraag ik hem.

“Ja” zegt Huibert “en aan het einde ga ik je kutje vreselijk vol spuiten” ter goedkeuring geef ik hem een kus. Op mijn buik ga ik liggen en trek mijn benen zo ver mogelijk omhoog, in deze houding komt mijn kontje omhoog en gaat mijn kut lekker openstaan, ik voel dat Huibert op mij komt liggen, op deze manier komt hij geweldig diep in mij, ik voel hem binnen komen en hoe hij mijn kut oprekt, met een lang gerekt “jaaaaaaaa” laat ik hem in mijn kut komen, met langzame bewegingen begint Huibert in mij te stoten “wat een geile sletten kut heb jij” krijg ik van hem te hoeren… “Neem mijn slettenkut dan maar goed te pakken” moedig ik hem aan, met regelmatige krachtige en diepe stoten ramt hij zijn paal diep in mij.

Heerlijk is dat. Zo wil ik gepakt worden, stevig hard en diep, met mijn hand ga ik onder mijn buik, zijn ballen neem ik in mijn hand en kneed ze lekker, het geil loopt in mijn hand, zoveel druipt er uit mijn super geile kut, OMG op wat een heerlijke manier wordt ik gedekt door mijn stiefvader.

Nu begrijp ik waarom mijn moeder zo tekeer gaat, als je zo bijna elke dag gepakt wordt...“, ga je mijn slettenkut vaker neuken” vraag ik hem, tussen het kreunen door antwoord hij : “jou strakke slettenkut ga ik elke dak een keer volspuiten”. Zijn heerlijk zware ballen voel ik in mijn hand, en zijn paal voel ik in en uit mijn kut schuiven, wat is dit genieten zeg “zo vaak je wil mag je mij dekken geile neukert” geef ik aan, en wil echt wel zijn hoertje zijn… “Masseer mijn ballen goed, ik ga bijna komen” geeft hij aan, met mijn nagels bewerk ik zijn ballen en wrijf ook wat over mijn klit, zo probeer ik gelijktijdig met Huibert klaar te komen…

Mijn klit is groot en hard opgezet, als ik erover wrijf voel ik al dat mijn kut begint te knijpen, als voorbode op een geweldig orgasme, Huibert begint hardere en kortere stoten te maken en steeds als hij diep in mij zit even stil te houden. “Kom maar klaar, ik ben er ook, spuit mijn kut vol” roep ik op het moment dat ik de controle over mijzelf dreig te gaan verliezen. “Jou strakke kut ga ik weer volspuiten slet van me” hoor ik hem nog roepen, mijn kont wipt wild op en neer onder zijn stotende lichaam, wild ga ik tekeer tijdens mijn klaarkomen, krampachtig knijp ik in zijn ballen… Zijn pulserende paal voel ik diep de stralen zaad in mij spuiten……… wat wilde ik dit graag, wat verlangde ik naar dit moment, een warme gloed verspreid er zich in mijn buik…

Langzaamaan komen onze lichamen tot rust en gaan we minder te keer, inmiddels heb ik mijn benen gestrekt en lig dus languit op mijn buik. Huibert lig bovenop mij, zijn lichaam maakt nog kleine na schokjes, met gesloten ogen lig ik heerlijk na te genieten, met het speciale gevoel wat je in je lichaam hebt na een orgasme. Als Huibert van me af rolt geeft hij me een speelse tik op mijn billen, en zegt : “jij bent echt een lekker neukertje, jou ga ik vaker pakken” en gaat op zijn rug naast me liggen, ik draai me zo dat ik met mijn hoofd op zijn borst lig, en speel wat met zijn natte en half slappe pik.

Hij streelt mijn rug, na een poos zeg ik : “morgen ben ik ook vrij, kom je dan koffie bij mij op bed brengen ?”

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm