Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Een lul zo hard als staal!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Hoe mijn zus zich liet neuken door mijn man!
Categorie: familiesex | zondag 11 december 2016

De heerlijke belevenis die we afgelopen zomer meemaakte heeft een flinke verandering teweeg gebracht tussen mijn zus en mij. Maar laat ik bij het begin beginnen en een uitleg geven over het ontstaan ervan en hoe we tot het gebeurde kwamen. Mijn naam is Karolien ben een 39 jarige vrouw en getrouwd al heel wat jaartjes met Wout, we wonen in west Brabant, best goed zie ik eruit daar doe ik ook mijn best voor, nog best wel slank, zwart haar tot op mijn schouders heb ik blauwe ogen en ongeveer 180 cm. Mijn man en ik hebben een prima sexleven, heel graag mag ik daarbij lekkere spannende en geile lingerie dragen, ook hebben we een aantal lekkere speeltjes. Dus op de slaapkamer en ook op andere plaatsen in huis kan het er best wel heftig en heerlijk langs gaan. Door de jaren heen heeft mijn man Wout de hobby om regelmatig heerlijke fotoseries van mij en van ons samen te maken. Dat zijn dan ook vaak behoorlijk geile en weinig tot niets verhullende foto’s als we met de camera bezig zijn is dat dan meestal dat ik wat geile lingerie aan heb, in diverse poses ga ik op de foto, zowel zonder als met gebruik van speeltjes, ook van hem maak ik foto’s. dan ook tijdens en na de sex partij schieten we plaatjes, aan het einde bijvoorbeeld van mijn volgespoten kut waar het sperma uit druipt.

Geile afspraakjes

Als we met de camera beginnen staat dat altijd garant voor weer een super heerlijke en geweldig geile avond of nacht. Beide kunnen we daar echt wel van genieten, dus zodoende is er een behoorlijke voorraad spannende foto’s ontstaan. Die heb ik ergens opgeslagen op de PC en af en toe bekijk ik of Wout die een keer, je weet wel hoe dat gaat, het maken van de foto’s is erg leuk en geil erna doe je er niet veel meer mee. Mijn ook getrouwde zus Jolanda van 36 woont in de buurt van Arnhem, van jongs af aan zijn we al dikke maatjes maar door onze woon afstand zien we elkaar een stuk minder natuurlijk, via social media hebben we wel de meeste dagen contact en elke paar maanden ga ik een paar dagen naar haar of komt zij een paar dagen naar hier.

Meestal blijven onze mannen dan thuis dat is helemaal niet erg dan kunnen wij eindeloos kletsen en doen gezellig even de stad in en al dat soort dingen gewoon zeg maar even weer lekker bij kletsen zeg maar. Na onze zomervakanties kwam Jolanda weer deze kant op ze zou woensdagavond hier zijn en dan zondag weer naar huis gaan, echt waar ik verheugde mij er op om ze weer te zien en te spreken Wout reageerde als volgt : “dan zal ik die dagen wel weer weinig aandacht krijgen”, was meer om een beetje te pesten want hij mag Jolanda ook best wel. Heerlijk dat ze er weer was, uitgebreid kletsen over onze vakanties natuurlijk, Wout en ik waren in Spanje geweest vertellen erover natuurlijk, al redelijk op tijd geeft Wout aan dat hij naar bed gaat omdat hij weer vroeg op moet staan. Voor ons beide trek ik een flesje wijn open en Jolanda wil wat vakantie foto’s zien natuurlijk dus ik start de PC op en haal “vakantie Spanje 2016” tevoorschijn.’

Foto voor foto verschijnt op het beeldscherm, op de foto’s dat we aan het strand zijn lig ik topless en sta dus ook zo op de foto, Jolanda zegt : “dat lijkt me best wel fijn maar mijn vent heeft dat liever niet” lachend antwoord ik daar val je op met een bovenstukje aan” en we gaan weer verder dan schrik ik mij rot de foto die dan te zien is trek ik mijn bikinislip op zij en zie je duidelijk mijn blote en kale kut. Met haar hand voor haar mond zegt Jolanda : “tering dat is wel gewaagd” ik kijk ook even naar de foto en vind hem best wel mooi. Jolanda kijkt me aan en vraagt : “doe je dat wel meer ?” mijn schouders haal ik op en zeg : “dat was even spannend doen op het strand, maar thuis maken we die wel vaker”.

Met grote ogen kijkt ze me ongelovig aan en vraagt zacht : “mag ik die eens zien ?”.

Ik zeg haar dat we er wel erg veel hebben maar dat ik er een paar zal laten zien maar waarschuw haar dat ze niets verhullend zijn. De eerste die ik laat zien lig ik in lingerie en ook naakt op bed, dan een paar met een vibrator in mijn kut, dan komen er waar ik Wout zijn paal in mijn mond heb, als er eentje verschijnt waar Wout met zijn kale stijve pik helemaal op staat bekijkt ze hem rustig, zacht zegt ze : “ik vind dit werkelijk gaaf, mooie foto’s zijn dit” na even vraag ik : “genoeg gezien of wil je meer zien ?” heftig knikt ze van ja dat ze meer wil zien, ik schuif de muis naar haar toe zodat ze zelf kan bladeren. Met een inmiddels rood hoofd bekijkt ze een hele serie ook waar Wout en ik liggen te neuken, close ups van mijn kut en Wout zijn paal.

Als ik nog een wijntje inschenk stel ik voor om af te sluiten, maar erna praat ze weinig meer lachend zeg ik : “is mijn zusje zo onder de indruk van wat ze gezien heeft ?”. Eerlijk bekent ze dat ze dat wel is maar het ook heel erg spannend en mooi vind, ik vraag haar : “zou je ook een keer zo op de foto willen ?” ze geeft er geen antwoord op, uiteindelijk gaan we naar bed en denk ik er niet meer verder over na. De volgende morgen Wout is al naar zijn werk ben ik beneden wat in de weer als Jolanda aangekleed naar beneden komt na mijn vraag of ze koffie wil schenk ik die in en zitten we aan de keuken tafel.

Plotseling zegt ze : “ik heb slecht geslapen vannacht” verbaast kijk ik haar aan en vraag : “hoezo ?” Met een vreemde lach kijkt Jolanda me aan en zegt : “steeds heb ik aan die foto’s van jullie moeten denken” daar moet ik wel om lachen en zeg : “ben je er zo van geschrokken dan ?” “Nee” zegt ze “ik vond ze zo gaaf en het lijkt me spannend om dat ook te doen” nog niet begrijpend wat ze bedoeld antwoord ik : “dan vraag je toch gewoon of je vent die ook van jou maakt” met een wegwimpelend gebaar zegt ze : “jaja hij ziet me aankomen nee dat doet hij zeer zeker niet” ik sta ondertussen op om nog een keer koffie in te schenken. Dat doe ik staande aan de aanrecht met mijn rug naar Jolanda als ze vraagt : “zouden jij en Wout die van mij willen maken ?” van schrik laat ik de koffie kan bijna uit mijn handen vallen, draai me langzaam om naar haar kijk haar aan en vraag niet begrijpend : “wat zeg je nu ? wat vraag je nu ?” met een toch wel een beetje rood hoofd herhaalt ze : zouden jij en Wout die van me willen maken ?”

Dat moet ik toch wel even op mij in laten werken en vraag dan : “hoe kom je daar nu bij zomaar ? “ dan heeft ze zich een soort van herpakt en verteld ze in één adem : “ik vind die foto’s van jullie machtig spannend en geil zoals jij ligt te genieten voor de camera lijkt me geweldig dat wil ik ook een keer meemaken”. Dan is mijn volgende vraag natuurlijk : “dan moet ik aan Wout vragen of hij geile foto’s van jou wil maken en heb je lingerie bij je dan ?”

“Die wil ik van jou gebruiken dergelijke lingerie heb ik niet eens en mijn kut is ook niet kaal” zegt ze eerlijk, ik vind het best wel een spannend idee en Wout is er zeker ook voor bedenk ik mij die doet het graag van die geile foto’s maken, dus zeg ik : “ik regel wel dat Wout dat gaat doen, ik neem aan dat het voor jou vent geheim moet blijven, zorg dat je kut kaal wordt dan gaan we daarna boven lingerie passen”. Helemaal gerust gesteld is ze en zegt : “de hele nacht was ik geil en besloot dat ik ook een fotoserie wil”. Als Jolanda naar de badkamer is en ik zit dit alles te overdenken merk ik dat ik er best geil van ben geworden en Wout kennende zal hij zeer zeker gaan proberen of hij Jolanda zou kunnen neuken. Ik moet het een beetje omkleden bij Wout en proberen of we dat zaterdag middag kunnen gaan doen, wie weet wordt het een lekkere geile zaterdag middag en avond.

Als ze klaar is in de badkamer en ze staat naakt op mijn slaapkamer zie ik dat ze maar een fractie dikker is als ik maar wel een maat grotere tieten heeft, ik kleed me ook uit en pak uit de lingerie lade een hoeveelheid en gooi die op het bed. Als ze een sexy BHtje van mij aandoet staat het heel geil als haar grote tieten er als het ware uitpuilen een nog kleinere geef ik haar waar haar tepels niet bedekt kunnen worden, ik pak een camera en maak een paar foto’s uiteindelijk ligt ze met haar benen wijd op het bed met een vibrator in haar kale kut ik ben zo geil ook dat ik mijzelf lig te vingeren, nadat we beide klaar zijn gekomen heb ik wel in de gaten dat Jolanda net zo geil is als ik en helemaal los gaat voor de camera, en weet dan al dat Wout haar vast en zeker zal gaan neuken.

Die avond op bed vertel ik het Wout en laat hem de foto’s zien op het display van de camera, met een staalharde paal bekijkt hij ze en zegt : “hou er rekening mee dat ik die geile zus van jou op mijn paal ga zetten” geil zeg ik : “op één voorwaarde dat je nu mijn kut klaar neukt en mij lekker vol spuit met zaad” dat is niet tegen dovemans oren gezegd super geil is hij natuurlijk en ik krijg weer een geweldig goede beurt en twee keer krijg ik een lading sperma in mijn kut gespoten, en het lijkt me super geil om te zien als Wout mijn zus ligt te neuken…

Dan is het zaterdag en heb met Jolanda afgesproken dat we even gaan douchen en dat we daarna beginnen samen staan we onder de douche ik scheer nog even wat stoppeltjes weg en kan het niet laten om even Jolanda haar grote tieten te kneden, ik ben al behoorlijk geil natuurlijk. Naakt lopen we samen de slaapkamer op waar Wout alles klaar aan het zetten is, hij bekijkt ons en laat goedkeurende geluiden horen, wij doen ieder een lekker pikant setje aan, op aanwijzingen van Wout speelt ze met haar tieten laat ze haar kut zien stoot ze en vibrator in haat kut moet ik mijn handen onder haar tieten houden en gaat het zo door en wout laat ons steeds geilere dingen doen, Jolanda haar kut is drijfnat zie ik en de mijne natuurlijk ook. Dan stelt Wout voor dan wij naast elkaar op onze rug gaan liggen en met een vibrator in onze kut bezig gaan tot we klaar komen en hij dat dan gaat filmen.

Daar gaan wij mee akkoord en ik weet dat hij daarna gaat proberen of hij Jolanda kan neuken. Maar voordat we daaraan beginnen zet hij alles op de laptop en bekijken we alles, zo mogelijk wordt Jolanda daar nog geiler van. Wout vraagt als wij zitten te kijken of hij zijn broek uit mag doen omdat zijn stijve paal knelt dat vinden wij prima, ik zie hoe Jolanda naar zijn kale en grote stijve paal kijkt…

“Kom geile zus laten we eens een geil showtje voor de camera geven!”

Om haar beter haar best te laten doen zeg ik terwijl ik haar een flinke vibrator geef : “zullen we kijken wie er het eerste klaar kan komen ?” enthousiast zegt ze : “Ja, dat is goed” Wout staat met de camera klaar en geeft een teken dat we kunnen beginnen, de vibrator duw ik in mijn natte kut en zie dat Jolanda hem gelijk helemaal diep in haar kut stoot de hele wereld vergeet ze duidelijk en als een wilde stoot ze de vibrator snel in en uit haar kut. Aandachtig bekijk ik het en Wout concentreert zich met het filmen helemaal op Jolanda met haar ogen dicht en luid kreunend ramt ze de vibrator diep in haar soppende kut.

Echt mega geil ligt ze net dat ding in haar kut tekeer te gaan, luider begint ze te kreunen en onherkenbare geluiden te maken steeds harder begint ze te schokken en te trillen duidelijk is dat ze klaar gaat komen nog dieper en nog harder ramt ze de vibrator in haar kut om dan met een soort van loeiende geluiden klaar te komen en een straal geil perst ze uit haar kut als ze schokkend klaar ligt te komen de vibrator houdt ze erg diep stil in haar kut om uiteindelijk verslappend plat op het bed te vallen en laat de vibrator uit haar kut glijden.

Glimmend van het geil blijft haar kut open staan en met kleine schokjes die door haar lichaam trekken komt ze weer terug op aarde. Wout is gestopt met filmen en staat aan zijn harde paal te rukken als hij zegt : “Jolanda dit was geweldig wat ben jij geil en wat lag jij klaar te komen” zonder schroom zegt ze : “dit was volgens mijn het lekkerste orgasme ooit van mij dit was echt heftig”. Op zijn knieën gaat wout tussen haar benen zitten nog steeds trekkend aan zijn paal als hij zegt : “wat zou je er van denken als ik jou eens even vreselijk ga neuken en Karolien dat gaat filmen ?” Haar ogen opent ze en kijkt naar Wout die aan zijn harde paal staat te trekken en antwoord dan met schorre stem : “als Karolien dat goed vind is dat prima ik wil wel even goed geneukt worden nu”. Gelijk gaat Wout bovenop haar liggen en soepel glijdt zijn harde paal haar drijfnatte en openstaande kut in en ik begin te filmen met een langgerekt : “jjjaaaaaaa dit wil ik” van Jolanda geeft ze haar goedkeuring gelijk roept Wout : “lekkere geile hoer je wil door mij geneukt worden hé” machtig geil om te zien hoe mijn vent mijn eigen zus hard en diep ligt te neuken, met opgetrokken benen ligt ze onder hem en van achter vandaan film ik hoe Wout zijn paal diep in Jolanda haar kut stoot.

“Wat een geile slet ben jij net zo’n geile hoer als je zus ben je!”

Roept Wout geil ik weet dat hij graag dergelijke praat doet. Harder en sneller stoot hij op mijn zus in en roept hij : “geile neuk teef ik ga je hoeren kut volspuiten wil je dat” met in mijn ene hand de film camera en met mijn andere hand vinger ik mijn drijfnatte kut, dit is werkelijk waar geiler dan geil en mijn zus laat zich hier zomaar neuken door mijn vent. Jolanda roept tussen haar kreunen en hijgen door : “ja spuit maar in mijn kut maak me klaar neuk me klaar Wout” en duidelijk zie ik op zijn rug en in zijn benen alle spieren spannen en dan met een alles overtreffende stoot komt hij klaar en schoksgewijs spuit hij stralen zaad diep in mijn zusters kut.

Nog nooit heb ik Wout op deze manier klaar zien komen machtig geil om te zien dit en dat hij mijn zus haar klaarkomende kut aan het volspuiten is dat is geil in de overtreffende trap. Als hij uitgespoten is en ze zijn aan het rustiger worden stop ik met filmen als Wout van Jolanda afkomt en naast haar gaat liggen zegt hij tegen mij : “duidelijk is dit een zuster van jou ze is net zo’n geile neukhoer als jij” daar antwoord ik op : “dank voor je compliment” en tegen Jolanda : “dat ben je dus in het vervolg hier”.

Met haar benen wijd en een rood opgezette nog openstaande kut ligt ze bij te komen als ze zegt : “onvoorstelbaar wat ik heb meegemaakt nog nooit ben ik zo klaargekomen en zo geweldig geneukt” het sperma van Wout zie ik uit har kut lopen. Als weer een beetje zijn bijgekomen stel ik voor dat we ons gaan wassen en wat gaan eten, maar voor ik van het bed ga zeg ik wijzend naar Wout : “luister mannetje je hebt haar klaar geneukt en volgespoten, vanavond ben ik aan de beurt” lachend kijkt hij naar me en zegt dan : “hou er maar rekening mee dat ik jullie beide vanavond af ga werken en voordat zij morgen vertrekt spuit ik ze nog een keer vol”.

Alle drie lachen we daarom en stemmen er mee in Jolanda zegt daar dan nog achteraan : “je mag me neuken zo vaak je wil Wout want daar kan mijn vent nog wat van leren”.

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm