Veilig een keiharde erectie

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Snel sexcontact met mij!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou je een Moeder neuken?

Hoe ik mijn schoondochter te pakken nam!
Categorie: familiesex | vrijdag 14 oktober 2016

Mijn geweldige belevenis die ik afgelopen zomer meemaakte wil ik hier met u delen, als trouwe lezer kan ik op deze manier ook mijn bijdrage leveren. Eerst zal ik mijzelf voorstellen Boudewijn is mijn naam, ben een 48-jarige gescheiden man, sportief, slank en wel een levensgenieter. Na de verkoop van mijn eigen bedrijf werk ik nog drie dagen per week bij mijn oude bedrijf, dus heb ik ruim de tijd om allerlei leuke dingen te doen en ook zo hier en daar wat vrijwilligerswerk. Mijn zoon die Internationaal vrachtwagen chauffeur is vertrekt altijd op maandagmorgen van huis om dan in de loop van vrijdag weer thuis te komen. Met zijn vrouw Alice woont hij in een twee onder één kap woning, aan mij had hij gevraagd of ik een keer zijn tuin wilde opknappen, zelf kwam hij daar niet aan toe, het betrof wat snoeien, wat spitwerk en allerhande andere dingen. Met Alice sprak ik af wanneer het uit zou komen, eind augustus had zij nog een week vrij terwijl haar man Willem al weer moest werken, dus we spraken af dat ik woensdag en donderdag zou komen rond negen uur liep ik via de achterdeur binnen en riep : “ben je al wakker en is de koffie al klaar” vrolijk riep ze vanaf boven dat die klaar stond. Nou wilde het toeval dat het die week nog heerlijk warm was dus dat was gewoon prima. Alice komt de keuken in gelopen en ze draagt een korte broek en een soort van een T shirt, nou heb ik haar altijd al een lekker wijf gevonden, ze is niet super slank, een paar heerlijke volle ronde tieten wel een maat C denk ik een heerlijk lekker wijf vind ik het.

Geile afspraakjes

“Wat zie je er weer heerlijk uit Alice” zeg ik haar ze geeft aan dat we buiten op het terras koffie drinken. We zitten zo even te overleggen wie wat gaat doen en waar te beginnen, ik zou eerst twee struiken rooien en wat snoeien om ruimte te maken en Alice zou bij de plantjes in de weer gaan. Na een paar uur stevig aanpakken was het zware werk klaar, omdat ik niet meer tussen de struiken hoefde te zijn deed ik mijn shirt uit en stelde voor om even te pauzeren. Als ik zeg dat ik ook mijn schoenen en sokken even uit doe heb ik alleen mijn knielange korte broek nog aan. Dan geeft Alice aan dat ze in verband met de temperatuur haar bikini aan gaat trekken, ondertussen zit ik van een heerlijk koud biertje te genieten. Als ze weer buiten komt met haar bikini aan moet ik toch wel even slikken, een soort van mini bikinislip heeft ze aan en een bovenstukje dat we veel van haar grote tieten laat zien en als ze loopt bewegen die grote tieten prachtig heen en weer.

Waarschijnlijk zat ik wel erg aandachtig te kijken als ze dan vraagt : “en bevalt het wat je ziet ?” “Altijd heb ik je al een lekker wijf gevonden maar nu zie je er wel heel erg lekker uit” is mijn antwoord, ze staat voor me en vraagt : “wil je nog een biertje en als je je handen maar thuis houdt kijken mag wel” en ze loopt naar binnen, ik kijk haar na en zie haar lekkere kontje bewegen in de strakke kleine bikinislip. Als ze weer bij me zit op het terras tekent haar kutje duidelijk af in de strakke bikinislip, ik kan er niets aan doen dan mijn pik harder en dus ook groter wordt. In mijn katoenen korte broek tekent zich duidelijk een bobbel af, ik zie hoe Alice er naar kijkt ook zie ik dat haar tepels groeien want die tekenen zich duidelijk af in haar bikinitopje.

Ik drink af en toe wat van mijn biertje als ze zacht zegt : “maak ik je zo geil dat je een stijve van me krijgt vadertje?” Lachend zeg ik : “het doet me wel wat zoals jij erbij zit, prachtige tieten met een paar harde knoppen erop en je kutje laat ook weinig te raden over”. Ze trekt haar bikinibroekje strak omhoog waardoor haar kutje nog duidelijker aftekent en zegt dan : “omdat ik helemaal kaal ben daar kan je zo goed mijn spleetje zien” omdat ik nu toch wel echt een harde paal krijg leg ik hem even anders. “Komt hij klem te zitten ?” vraagt ze schijnheilig, om mijzelf uit deze moeilijke situatie te redden zeg ik : “het is beter dat ik mijn biertje leegmaak en weer aan het werk ga” en neem de laatste slok uit het flesje.

“Een beetje elkaar lekker opgeilen is veel leuker als dat tuinwerk vind je ook niet schoonpa” zegt Alice met een geile blik in haar ogen.

Omdat ik dit natuurlijk ook gewoon prachtig en geil vind antwoord ik : “dat is wel zo maar ga je dan nog een stapje verder of durf je dat niet ?” vraag ik haar op uitdagende toon. Mij dan strak aankijkend trekt ze haar bikinitopje weg en zie ik haar grote blote tieten, Met verbazing bekijk ik die prachtige grote blote tieten en zonder iets te zeggen sta ik op en ga achter Alice haar stoel staan en over haar schouders heen pak ik in elke hand een grote blote tiet en kneed ze heerlijk : “wat een goddelijk heerlijke tieten heb jij” zeg ik zacht en rol de keiharde tepels tussen mijn vingers, ze weert me niet af en legt haar hoofd tegen mijn buik, wat een heerlijke tieten zijn dit en kneed ze rustig verder zacht trek ik aan haar tepels ook.

Ik voel dat ze zwaarder gaat ademen en zacht kreunt, met één hand ga ik langzaam omlaag en wrijf over haar kleine bikini broekje, als ik voel dat ze haar benen iets verder uit elkaar zet wrijf ik over haam broekje en voel haar kut goed door de stof. Dan ga ik aan de bovenkant in het broekje en voel inderdaad haar helemaal kale kut die al lekker nat is, soepel kan ik een vinger in haar kut drukken.

Haar benen zet ze nog verder uit elkaar en ik druk meerdere vinger in haar kut, die maakt inmiddels soppende geluiden, sneller en sneller beweeg ik mijn vingers door haar kut, ook knijp ik met mijn andere hand harder in haar tepels, luid zit Alice te kreunen en mee te bewegen op mijn vingers in haar kut.

Dat Alice mijn schoondochter is denk ik natuurlijk geen seconde meer aan!

Ik heb een paar geweldige tieten om te kneden en een drijfnatte kut ben ik aan het vingeren, ze pakt met een hand mijn pols vast en beweegt deze dan zo mogelijk nog sneller in en uit haar kut en begint kreunend te roepen : “maak me klaar laat me komen doorgaan zo” en ik krom mijn vingers nog wat meer diep in haar geile kut en dan begint ze te schokken en komt geweldig klaar, een golf aan geil perst ze uit haar kut haar bikini broekje kleurt donker zo nat wordt het van haar overtollige kut vocht, minder hard gaat ze schokken en met een lach op haar gezicht kijkt ze me aan en zegt : “dat was wel even vreselijk lekker zeg heerlijk ben ik gekomen” mijn hand haal ik uit haar broekje maar met haar tieten blijf ik wel spelen.

Ze draait wat naar mij op haar stoel en begint mijn broek los te maken, zonder iets te zeggen haalt ze mijn kei harde paal eruit en zegt goedkeurend : “das een prima formaat” en neemt mijn paarse eikel gelijk in haar mond en begint me op een geweldige manier te pijpen, terwijl ik haar tieten weer goed bewerk. Met een hand onder mijn ballen en haar andere hand om mijn paal is het een combinatie van pijpen en aftrekken, geweldig doet ze dat, wat een geweldige pijpslet is dit en ik zeg dan ook : “wat kan jij zalig pijpen meid ga je me laten spuiten ?” Ze kan geen antwoord geven door mijn grote paal in haar mond, maar onwijs hard zuigt en bijt ze op mijn paal luidruchtig sta ik te kreunen en voel hoe mijn ballen beginnen te krampen.

“Alice ik ga komen, door pijpen geile slet!”

Roep ik en met een harde stoot naar voren waardoor ik tot in haar keel stoot spuit ik mijn sperma met kracht diep in haar keel. Zo fantastisch kom ik klaar en zo veel spuit ik dat ze het niet aan kan en ook in haar gezicht spuit wat weer naar beneden over die grote tieten druipt. Te trillen sta ik op mijn benen en laat me op mijn knieën zakken dan kijk ik haar aan en geef haar een compliment voor haar pijpkunsten om te vervolgen met de woorden : “broek uit jij en op je rug in het gras ik ga jou kut uitlikken”. Zonder enig verweer doet ze dat en met opgetrokken benen gaat ze voor mij klaar liggen en zegt : “likken geile schoonpa, alles mag je nu met mijn kutje doen” een geweldig mooie kale kut zie ik die al lekker openstaat, een heerlijke bolle en dikke kut zie ik die smeekt om gebruikt te worden...

Ik ruik en proef de heerlijke smaak van een super geile kut, drijfnat is Alice tussen haar benen op het ruwe af stoot ik meerdere vingers in haar prachtige kut ze ligt te hijgen en te kreunen en tussendoor roept ze : “meer, meer, meer” dit is echt een goddelijk lekker geil wijf realiseer ik me en weet al zeker dat ik ze ga neuken. Diep in haar natte kut beweeg ik mijn vingers en lik het overtollige geil uit haar kut wat een belevenis om dit geile ding te mogen likken wat een vreselijk geile teef is dit, onvoorstelbaar. Haar benen trekt ze zo ver mogelijk omhoog waardoor ik alle ruimte heb, hier in de tuin in de zon op het gras hier had ik nooit van durven dromen.

Ik voel dat ze meer en meer en ook harder met haar kut begint te knijpen haar orgasme is aanstaande “hou je hand voor je mond Alice” geef ik aan zodat het geluid wat ze maakt wat beperkt blijft dan gebeurt er iets alsof ze explodeert... Een grote straal geil spuit er uit haar kut wild schokkend en stotend met haar onderlichaam komt ze op een geweldige manier klaar, haar kut voel ik hard knijpen in mijn vingers die ik nog in haar kut heb. Over de buitenkant van haar kut lik ik nog even verder om dan mijn vingers uit haar te halen en ze even tot rust te laten komen. Als ik naast haar in het gras lig en met haar prachtige tieten speel zegt ze zacht : “wat heb jij me geweldig klaar gelikt Pa, dit was echt wel heftig” een kus geef ik haar op haar mond en antwoord dan : “dit is nog niet het einde Alice als je weer wat op krachten bent ga ik je ook nog neuken”.

Ze trekt mij half over haar heen en we beginnen te tongen, daarna zegt ze : “heerlijk om mijzelf te proeven op deze manier, ja, neuk me ook maar even flink nu”. Mijn paal staat inmiddels staalhard omhoog mijn mond druk ik op haar tepels zuig en bijt er zacht op, wat een geweldig lekker en vreselijk geil wijf is dit bedenk ik mij. Zacht wrijf ik over haar openstaande kut en vraag : “kan je hem al hebben ?” zacht antwoord ze : “ik ben er aan toe om vreselijk gepaald te worden” dus ga ik tussen haar benen zitten, met mijn handen in haar knieholtes duw ik haar benen zo ver mogelijk omhoog.

Haar drijfnatte kut staat nu flink open en met weinig moeite schuif ik hem in haar kut, heerlijk strak voel ik haar hete kut om mijn paal klemmen. Langzaam begin ik te stoten, bij elke stoot diep in haar kut maakt Alice een zware kreun en zie ik haar grote tieten op en neer wiegen, dit is geiler dan geil om deze vrouw te neuken... Mijn paal zie ik glimmend van haar kutgeil in en uit die prachtige dikke kale kut schuiven, dit is zo geil deze kut, dit wijf is wel zo lekker dat ik weet dat ik dit niet lang vol kan houden...

Meer ga ik over haar heen hangen en met mijn handen pak ik Alice bij haar grote tieten, en al neukende kneed ik deze als we elkaar aankijken roept ze : “neuk me hard en diep Pa dit is zo lekker geil dat ik bijna weer klaarkom” de druppels zweet voel ik van mijn hoofd lopen, met haar handen op mijn heupen trekt ze mij bij elke stoot zo hard mogelijk tegen haar aan zodat ik steeds heel diep in haar kut kom. Dan antwoord ik : ‘”als ik door ga neuken kom ik ook klaar hoor” zeg ik verontschuldigend. Dan roept ze over de top geil : “doorneuken ouwe, neuk ons maar klaar rag me maar goed af dat wil ik nu” dan ga ik ongeremd in haar zalige kut stoten, hard en diep stoot ik mijn paal diep in deze geweldige geile vrouw. Ze ligt te kreunen, te grommen en te hijgen, met haar onderlichaam stoot ze tegen mij in, dit is neuken zoals het hoort, over de top geil, ongecontroleerd en beide willen we, nee, moeten we klaarkomen... We zijn beide op weg naar een giga orgasme, ik laat me op haar vallen en zoek haar mond om deze op elkaar te drukken zodat we minder herrie maken.

Alice gaat steeds harder knijpen met haar kut en ik voel hoe mijn eikel begint te kloppen en op zet dan met spant mijn lichaam zich en begint het bij mij, met ongekende kracht jaag ik de eerste straal sperma diep in Alice haar kut. Zij begint ook te schokken en te kronkelen, maar ik ban aan het komen zoals nooit tevoren straal na straal zaad schiet ik in haar klaarkomende kut, ik weet niet hoe veel maar voor mijn gevoel spuit ik veel meer dan anders, ik was ook wel zo ongekend vreselijk geil.

Onze klaarkomende lichamen beuken tegen elkaar op!

Ik loos mijn zaad, diep in haar smachtende kut, haar nagels voel ik diep in mijn rug drukken en langzaam zijn onze orgasmes aan het minder worden en kijken we elkaar een beetje versuft aan. Na even zegt Alice : “mijn God Pa dit is volgespoten worden wat een zaad spuit jij dit was werkelijk geweldig”. Met schorre stem antwoord ik terwijl ik naast haar ga liggen : “lekkerder en heftiger heb ik nog nooit geneukt als nu met jou” met haar benen wijd ligt ze in het gras, haar kut staat nog helemaal open en mijn zaad zie ik eruit druipen. Een hand leg ik op een grote tiet van haar, kus haar even en zeg dan : “Wat een geil neukbeest ben jij, ik ga jou echt wel vaker volspuiten heerlijk geil wijf”.

Mijn hoofd leg ik op een grote tiet en ze wrijft door mijn haar als ze antwoord : “we zijn vreselijk fout bezig en dit mag niet maar je mag mij volspuiten zo vaak je wil dit moet ik vaker meemaken”. Zo liggen we een poos bij te komen in de zon op het gras totdat we besluiten ons maar te gaan wassen en als we weer in de tuin zijn nemen we wat te drinken, beide zijn we nog naakt.

Op mijn gemak zit ik haar te bekijken en ben alweer geil op dit heerlijke schepsel, en zeg tegen haar : “Wel kans dat ik je vanmiddag nog een keer pak Alice, ik wil jou kut nog een keer op mijn paal voelen!”, we zijn beide nog zo geil als het maar kan. Met haar benen wijd trekt ze haar kut open en zegt : “mijn kut is er weer klaar voor, en geil ben ik ook nog dus wat mij betreft is er geen probleem”. Als ik haar zo zie zitten als een werkelijk bloedgeile slet weet ik het zeker dat ik mijn schoondochter nog heel erg vaak zal gaan neuken.

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm