Zou je een Moeder neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Op vakantie met mijn oudere nicht
Categorie: familiesex | zondag 27 december 2015

Geile afspraakjes

Ik was bijna veertien jaar toen ik een dag of negen met mijn tante Loes en oom Freek mee ging kamperen. Mijn tante en oom hadden twee dochters, allebei ergens begin twintig. Alleen de oudste dochter, Erna, ging mee. Erna was een slanke niet zo'n heel grote, maar wel aantrekkelijke nicht van me. We hadden samen vaak veel plezier gehad. Ik had haar een tijdje niet meer gezien. Toen ik haar weer zag, bekeek ik haar toch met wat andere ogen, dan die van een jonge jongen. Ik bemerkte dat ze een goed en slank figuur had, met volle borsten en kleine ronde billen had. Met haar ravenzwart krullend lang haar en donkerbruine ogen was ze een jongere uitgave van mijn tante, met net zo'n vriendelijk en open gezicht. Een gezicht wat je niet echt knap, maar wel aantrekkelijk kunt noemen. Ik mocht Erna graag. En voor zover ik het wist, zij mij ook. We gingen ergens in het westen van Frankrijk naar een leuke niet zo'n grote camping Omdat het wat vroeg was in het seizoen waren er nog maar weinig andere vakantiegangers.

Tante en oom sliepen in een grote bungalowtent. Erna en ik sliepen in een kleinere tent. Deze was groot genoeg voor ons tweeλn, maar niet zo groot dat we aparte slaapcabines hadden. We sliepen op een groot tweepersoons luchtbed. Ieder in een eigen slaapzak. De eerste nacht was ik zo moe, dat ik, na zoals bijna elke nacht wat met mijn piemel gespeeld te hebben, onmiddellijk in slaap viel. Ik heb die nacht heerlijk diep geslapen en niets van Erna bemerkt die later naar bed ging. Er was nog voldoende ruimte in de tent om je rustig uit te kunnen kleden. Erna had dat zo stil gedaan dat ik niet wakker was geworden. De volgende ochtend werd ik wakker terwijl Erna nog sliep. De zon scheen op de tent en het was behoorlijk warm. In haar slaap had Erna haar slaapzak voor een groot deel teruggeslagen.

Ze droeg alleen een kort en nogal dun nachthemd en een slipje.

Doordat ze half op haar rug lag, kon ik door het dunne nachthemd haar volle borsten zien die als twee halve bollen omhoog staken. Bovenop zag ik haar donkere tepels. Ik durfde bijna niet te ademen, zo opgewonden was ik en zo bang dat Erna wakker werd. Plotseling draaide ze nog wat verder op haar rug, haar nachthemd schoof wat omhoog en haar slipje en een deel van haar buik kwamen vrij. Met verbazing staarde ik naar haar slip. Hoewel ik wist dat vrouwen schaamhaar hadden, ik begon zelf ook flink wat haar te krijgen, zag ik met verwondering de volle zwarte haardos van Erna. Door de stof van het slipje zag ik een groot bos warrig haar. Dit liep door tot boven haar slip uit en ook aan de zijkanten kwam er flink wat haar uit. Ik kreeg een stijve vanjewelste. Zo veel haar had ik nog niet gezien. Heel zachtjes trok ik mezelf af, hoewel ik niet goed durfde, omdat ik bang was dat Erna wakker zou worden.

Toen begon Erna te bewegen, ik draaide me vlug om en deed alsof ik sliep. Erna werd nu echt wakker. Ze vond blijkbaar dat ik lang genoeg geslapen had en begon mij wakker te porren. Dat liet ik niet op me zitten en we begonnen te stoeien. Tijdens het stoeien drukte Erna haar borsten tegen mij aan. Ik had nog steeds een halve stijve piemel, die door het stoeien weer groeide wat goed te zien was in mijn pyjama. Ik schaamde me daar toch voor, maar Erna deed alsof er niets aan de hand was. Ik zag dat haar tepels nu stijf waren. Twee grote donkere punten tekenden zich af in haar nachthemd. Dat deed mijn pik nog verder groeien. Op een gegeven moment lag Erna boven op me, met haar kruis tegen mijn stijve pik. Terwijl ze haar heupen een beetje bewoog, waardoor ze mijn stijve pik masseerde met haar eigen geslacht, begon ze te glimlachen.

"Eigenlijk ben je altijd al mijn favoriete neef geweest", zei ze, "En ik besef dat ik je alleen maar aardiger ben gaan vinden de laatste tijd. Ook al ben je dan wat jonger dan ik." "Ik vind jou ook heel erg aardig", antwoordde ik, "En jij bent altijd mijn favoriet nicht geweest. We hebben altijd kunnen goed kunnen spelen en lachen samen. En tegenwoordig praten we ook veel." Ik herinnerde mij de vele gesprekken die we samen hadden gehad. Over van alles en nog wat. En ook over mijn groeistuipen naar de volwassenheid, dat viel niet mee. En erover praten ook niet. Maar met Erna ging dat wonderwel goed. Ondertussen bleef Erna zachtjes tegen mijn stijve pik oprijden.

"Je wordt een volwassen kerel, neefje van me", fluisterde ze in mijn oor.

Toen stond ze plotseling op. "Wassen en ontbijten", riep ze vrolijk.

De hele dag had ik een beetje een stijve piemel. Als ik aan Erna in haar nachthemd dacht, werd die nog stijver. Ik hoopte maar dat niemand het in de gaten had.

Omdat we niet veel van thuis hadden meegenomen, moesten we die dag veel inkopen doen. Tante Loes en Erna gingen badpakken kopen. Oom Freek en ik al het andere. Wij waren eerder klaar. 's-Middags verkenden Erna en ik het stadje. Zoals zoveel Franse stadjes was het gezellig en had het een gemoedelijke sfeer. Ik besefte dat ik behoorlijk verliefd op mijn nichtje werd. En soms pakte ik haar hand, dan liepen we hand in hand als een verliefd paartje. Speelde ze met mij, of was ze ook verliefd? Verliefd op mij? Haar hand was warm en ze trok die niet terug. Integendeel, soms zocht haar hand de mijne. En in een stil straatje kuste ze me zomaar op mijn wang en glimlachte daarbij heel lief.

Die avond aten we met zijn vieren in een plaatselijk restaurant. De wijn vloeide rijkelijk vooral omdat tante en oom flink dronken. Erna en ik dronken bijna geen wijn, maar spraken des te meer met elkaar. Oom en tante keken de meeste tijd elkaar dromerig in de ogen. Nog steeds verliefd op elkaar. Toen we 's avonds bij de camping kwamen gingen tante en oom, flink aangeschoten, onmiddellijk naar bed. Erna en ik bleven nog op en praatten wat. Daarna ging ik naar onze tent. Ik kleedde me uit en trok een T-shirt aan. Een pyjama was me toch te warm. Ik lag al even in mijn slaapzak toen Erna ook naar bed ging. Ik deed alsof ik al sliep, maar keek stiekem naar Erna die zich uitkleedde bij het licht van de lamp. Ik kon goed haar borsten zien, evenals haar slipje, dat al haar schaamhaar niet kon bedekken. Mijn pik groeide en het liefst had ik mezelf afgetrokken bij het zien van mijn halfnaakte nicht. Erna deed het licht uit en kroop in haar slaapzak. Toen mijn ogen aan het donker gewend waren kon ik nog de contouren van Erna zien. Veel licht was er niet, maar vlakbij de tent stond een buitenlamp en er viel een beetje licht naar binnen. Genoeg om een beetje te zien.

Erna lag op haar rug en had haar slaapzak teruggeslagen.

Ik dommelde in, maar werd wakker van een zacht ritmisch geluid. Even wist ik niet wat het was, maar toen besefte ik dat Erna hetzelfde deed als ik zo vaak; spelen met jezelf. Het geluid klonk nu duidelijker en Erna begon dieper te ademen. Ik kreeg een stijve en begon mezelf heel zachtjes te strelen. Dit wond me verschrikkelijk op. Mijn volwassen nicht die haar kut bevingerde terwijl ze niet in de gaten had dat haar verliefde neefje zich naast haar lag af te trekken. Heel vaag kon ik ook de geur van haar kut en haar geil ruiken, wat me nog heter maakte. Erna begon nu zachte geluidjes te maken en ik kon horen dat ze haar hand sneller bewoog. Toen kreunde ze zachtjes en in het weinige licht kon ik zien dat ze schokkende bewegingen maakte.

Ze was klaargekomen en stopte met strelen. Hoewel ik heel geil was en graag mijn jongenszaad wilde spuiten, durfde ik toch niet verder te gaan, bang dat Erna mij zou horen. Even later draaide Erna zich om. Na een tijdje hoorde ik aan haar rustige diepe ademhaling dat ze sliep. Ik was te onrustig om te slapen. Ik bleef heel zachtjes spelen met mijn pik. Hij was nog nooit zo groot geweest. Toch durfde ik nog niet echt door te gaan. Maar ik werd wel steeds nieuwsgieriger naar de kut van mijn nichtje. Ik pakte mijn zaklantaarn en deed die aan. Ik schermde het licht zoveel mogelijk af. Erna sliep rustig verder. Ze lag met haar rug naar me toe. De slaapzak ver open. Ik kon nu goed haar ronde billen zien in haar slipje. Voordat ik het licht uitdeed pakte ik mijn zakdoek. Ik draaide me naar Erna. Die sliep nog steeds rustig door. Langzaam en heel zachtjes raakte ik haar billen aan. Door de stof kon ik de warmte ervan voelen. Met twee vingers voelde ik voorzichtig tussen haar billen. Onder de stof voelde ik de haren bewegen.

Erna bleef gewoon doorslapen.

Met mijn andere hand deed ik mijn onderbroek een stuk naar beneden en daarna trok ik me zo stil mogelijk af. Erna begon wat te mompelen en draaide zich op haar rug. Net op tijd had ik mijn hand terug getrokken. Doodstil bleef ik liggen. Maar de ademhaling van Erna was weer rustig en diep. Nu liet ik mijn ene hand over de kut van Erna glijden, zo licht ik kon. Erna sliep verder. Moediger geworden tilde ik met ιιn hand haar slipje een beetje op en met de ander hand voelde ik aan haar schaamhaar. Nog dieper schoof ik mijn hand in haar slipje. Ik voelde het volle schaamhaar in mijn hand. Mijn stijve pik jeukte en mijn ballen knapten bijna zo opgewonden was ik. Heel voorzichtig bewoog ik mijn hand nog wat verder tussen de benen van mijn nichtje. Erna bewoog licht en spreidde haar benen een beetje.

Ik durfde niet meer te bewegen en hield mijn adem in, terwijl mijn pik ondertussen bleef kloppen. Gelukkig ademde Erna regelmatig en diep door. Ik liet mijn adem langzaam ontsnappen. Omdat Erna haar benen een beetje gespreid had, kon ik met mijn hand nog verder naar haar kut. Tussen het vele haar, wat knisperde tegen mijn hand, voelde ik de kut van mijn nichtje. Ik durfde bijna niet te bewegen, maar duwde zo zacht ik kon mijn vingers tegen de spleet. Ik voelde de schaamlippen, vol en zacht. Boven aan de kut voelde ik duidelijk de nu harde klit van Erna. Ik besefte dat ze weer of nog steeds opgewonden was. Omdat Erna bleef slapen werd ik wat brutaler.

Langzaam duwde ik een vinger in de spleet van Erna. Het was er vochtig en warm. Weer rook ik de vage geur van haar kut en haar geil. Erna bewoog weer, maar ik trok mijn handen niet terug. Erna's kut werd nog gladder en vochtiger en de geur van haar geil sterker. Mijn buik en kloten waren nu zo gespannen dat ik bijna hijgde. Mijn pik klopte als een gek. Ik voelde de druk van mijn zaad toenemen. En terwijl ik mijn vinger tussen de schaamlippen van Erna's kut hield voelde ik door bijna spastische trekken in mijn buik en kloten mijn zaad naar mijn eikel worden gestuwd. Nog nooit had ik zo maar gespoten. Maar nu, nadat mijn nichtje zichzelf had bevredigd en ik haar natte geile pruim bevoelde, stond ik op het punt zomaar klaar te komen. Ik voelde mijn zaad in mijn lul naar buiten komen.

Mijn eikel jeukte en opeens spoot ik dikke klodders geil, die in grote stromen bleven komen. Het leek wel of er geen eind aankwam. Warme golven bewogen zich door mijn onderlichaam en de tent vulde zich met de geur van mijn zaad, die zich vermengde met de nu duidelijk herkenbare geur van Erna's geile spleet. Voorzichtig trok ik mijn hand terug. Liet de slip los en rook aan de vinger die in de geile mossel van mijn nicht had gezeten. Ik rook de ziltige en opwindende geur van vrouwelijk geil. Ik likte aan mijn vinger en proefde de zoete en tegelijkertijd wat zilte smaak van geil. Het zaad op mijn buik koelde af, en liep van mijn buik af. Nog steeds had ik een stijve. Ik poetste mezelf met mijn zakdoek zo schoon mogelijk. Uitgeput viel ik achterover. Zonder me nog om mijn onderbroek te bekommeren viel ik in slaap. Die nacht had ik hevige seksuele dromen. Alsof er zachte handen en lippen over mijn stijve pik speelden.

Toen ik de volgende ochtend wakker werd was Erna al opgestaan. De slaaptent was open, maar de buitentent was dicht. Ik moest verschrikkelijk nodig plassen. Gelukkig stond het emmertje, waarin we konden plassen nog in de tent. Toen ik opstond zat mijn onderbroek alleen nog maar om mijn rechterenkel. Voor het gemak deed ik hem helemaal uit en legde hem op mijn slaapzak. Ik leegde mijn blaas en ging de slaaptent weer in. Net toen ik mijn onderbroek wilde aantrekken deed iemand de rits van de buitentent open. Ik vloog in mijn slaapzak net toe Erna binnenkwam. Ik ging zo rustig mogelijk liggen en liet de onderbroek in mijn slaapzak zitten. Ik wachtte tot Erna binnen was. Erna had een badjas aan en rook naar zeep. Ze legde haar handdoek en toilettas weg en sloot de tent zorgvuldig achter zich, maar liet de slaaptent open. Ze kwam de slaaptent binnen en gaf me een kus op mijn wang.

"Goedemorgen neef" zei ze vriendelijk.

"Haast je maar niet, je oom en tante zullen na de vorige avond de eerste uren nog niet wakker worden. En verder is er niets te doen op de camping Of mensen slapen nog, of ze zijn al weg. Heb je goed geslapen?" Vroeg ze, en keek daarbij zo samenzweerderig dat ik niet wist wat ze nu precies bedoelde. Bijna bloosde ik, maar nog net niet gelukkig. Ik antwoordde dat ik heel goed geslapen had. Erna glimlachte en knikte, "Dat zal wel". Toen sloeg ze, voor ik ze had kunnen tegenhouden mijn slaapzak open. Omdat ik mijn onderbroek nog niet aanhad lag ik daar met mijn jongenspik helemaal bloot.

"Zo" zei ze, "speel jij met je pik joh".

Ik zei dat ik niet wist wat ze bedoelde. Erna keek me aan. "Ik weet toch nog wel iets vaag van iemand die in mijn slip zat vannacht, ook al sliep ik dan. Had je niet door kunnen gaan?". Ik keek zo verbaasd als ik maar kon. Maar begon toen te blozen. "Geeft niets, ik vond het erg lekker, en ik heb het bij jou ook gedaan, want wie heeft anders je onderbroek zover uitgedaan?" Terugdenkend aan de avond daarvoor begon mijn pik weer te groeien. Erna knikte instemmend. "Zeg neefje, niets tegen je oom en tante zeggen, dan krijgen we het nog heel leuk samen." Ze bukte en fluisterde: "Hoe je het gedaan hebt weet ik niet, maar ik behoorlijk verliefd op je geworden." Stomverbaasd keek ik haar aan. Erna glimlachte en streelde over mijn haar. Het enige wat ik kon stamelen was: "Ik ook op jouw, eigenlijk al heel lang." Erna ging zitten en daarbij schoof haar badjas open. Ik zag dat ze geen slip aanhad. Toen ze zich bukte om me nog eens te kussen zag ik dat ze ook geen bh droeg. Erna deed haar badjas uit.

"Vind je me mooi?" Vroeg ze.

"Natuurlijk", antwoordde ik, "En je hebt gelijk, ik heb gisteren in je slipje gezeten". Erna glimlachte en trok toen mij mijn T-shirt uit. Ze begon me te kussen. Zo goed en kwaad als het ging kuste ik terug, onderwijl haar volle stevige borsten strelend. Haar tepels werden stijf en nog donkerder. Ze had kleine tepelhoven met grote zeker anderhalve centimeter lange tepels. Je kon er heerlijk mee spelen. Ze zei dat ik niet voorzichtig hoefde te doen met haar borsten, ze hield er wel van als er mee werd gespeeld. Dus streelde ik zo stevig als ik durfde, maar toch zo zacht mogelijk. Ondertussen bleven we zoenen. Haar hand had mijn jongenspik gepakt en met lange, langzame halen trok ze me af. "Pak me tussen mijn benen" zei ze in mijn oor.

Mijn hand omvatte haar kut. Haar zware volle schaamhaar schuurde mijn hand. Ik probeerde mijn vingers in haar geile spleet te duwen. Doordat Erna haar benen wat spreidde ging dat gemakkelijk. Drijfnat was ze al, en ik rook weer haar geile kutgeur. Met twee vingers vingerde ik de binnenkant van haar spleet. En met mijn duim gleed ik over haar klit. Deze was best groot. Erna begon te kreunen en haar hand omvatte mijn stijve pik steviger. Toen ging Erna achterover liggen en spreidde haar slanke benen. Voor het eerst zag ik die prachtige jonge kut. Het geil glinsterde tussen het vele haar. De grote schaamlippen waren lichtbruin en mooi langwerpig rond. Haar met geil bedekte kleine schaamlippen staken maar net naar buiten, aan de buitenkant lichtbruin en binnenin de licht geopende glanzende schede zacht roze. Bovenaan stak haar grote rode klit omhoog. Ik kon me bijna niet bewegen zo was ik geboeid door de kut van die geile nicht van me. Zo wijdbeens voor me liggend, opgewonden kreunend alles aan mij tonend. Ze kwam wat omhoog en pakte met beide handen mijn hoofd vast.

"Lik me," fluisterde ze, en leidde zachtjes mijn hoofd naar haar spleet. Ik begon te likken en Erna stuurde met haar handen mijn hoofd. Toen ik haar klit likte hield ze mijn hoofd op die plaats. Ik likte als een bezetene. Het was zo heerlijk. Haar spleet was zoet en ziltig, met een vage geur van muskus. Het was heerlijk om haar geil op te likken. Even later schokte Erna en haar kut trok ritmisch samen, waarbij haar geil naar buiten werd geperst. Ik likte alles op, zo lekker vond ik haar druipend vocht. Ik begreep dat ze was klaargekomen. Ze bleef even achterover liggen en trok mij toen boven op haar. Mijn pik stond op springen. Toen pakte ze mijn stijve jongenslul vast en zei dat ik in haar kut moest komen. Voor het eerst in mijn leven duwde ik mijn lul in de geile spleet van een volwassen vrouw. Terwijl mijn pik diep in haar mossel gleed kneedde ze mijn billen. Ik begon te stoten.

"Oh neuk me maar, geil neefje, spuit je lekkere pik maar leeg in mijn spleet".

Ik stootte nog dieper. Ik had nog nooit zoiets gevoeld. Haar spleet had mijn lul op zo'n zalige wijze vast. Haar stevige jonge neukgaatje molk mijn jongenspik helemaal leeg. "Ja," kreunde Erna, "Wat heb je een lekkere pik, geef het me maar. Jouw lekkere lul is al zo mooi en zo groot".

Het was verschrikkelijk geil allemaal. En al snel voelde ik dat ik ging spuiten. Sidderend spoot ik mijn zaad in dat heerlijke neukgrotje, met die zachte, hete wanden, die mijn staaf zo stevig vasthielden. Hoewel ik nog de vorige avond flink had gespoten, voelde ik opnieuw hoe uit mijn pik grote stralen zaad naar buiten spoten, recht in de kut van mijn nicht. Zalig was dat, terwijl ik klaarkwam rilde ik over heel mijn lichaam en vanuit in mijn buik straalde de warmte door mijn hele jongenslijf. Mijn zaad vermengde zich met het geil dat uit haar kut liep. We bleven zo liggen. Lang had het niet geduurd. Erna kuste me weer. "Niet tegen je oom en tante zeggen" zei ze. Ik kuste haar terug en zei dat ik wel uitkeek. Erna glimlachte.

"Dit wordt een leuke vakantie".

Ik rolde van Erna af. Deze stond op en veegde zich droog met een handdoek. Ze liep naar de voortent en ging boven de plasemmer hangen. Ik keek naar de donkerte van haar schaamhaar. Toen begon ze te plassen. Uit haar spleet kwam een stevige straal urine die ze precies in het emmertje mikte. Mijn pik die al wat slap was geworden, werd meteen weer stijf. Erna zag dat en met een glinstering in haar ogen zei ze dat ik haar elke dag mocht zien plassen. Ze veegde haar spleet af. Toen pakte ze de bikini die ze de vorige dag had gekocht. Ze trok het behoorlijk kleine broekje aan. Het stond haar goed. Haar kleine ronde billen kwamen er voortreffelijk in uit. Haar grote bos schaamhaar echter werd nauwelijks bedekt door het broekje.

"Dat wordt scheren", mompelde ze.

Ze trok haar bikinibroekje weer uit. Trok haar badjas weer aan en voor ik het wist was ze de tent uit. Even later kwam ze weer terug. Uit de grote tent had ze een teiltje gehaald en die ze had gevuld met warm water. Ze liet de badjas van haar schouders glijden.

"Help je me?" Vroeg Erna.

Ik knikte, al wist ik niet wat ze precies bedoelde. Erna ging op haar rug liggen en gaf me een schaar. Zo goed als ik kon knipte ik al haar schaamhaar af. Zowel Erna als mij wond dat flink op. Haar pruim drupte echt van het geil. En ook aan mijn stijve pik verscheen een druppeltje zaad. Toen ik klaar was gaf Erna mij een scheermes en een bus schuim. Ik vertrouwde mezelf niet goed, maar Erna vond dat ik gewoon moest beginnen. Ik schoor mijzelf niet eens en nu schoor ik de kut van een volwassen vrouw. Aarzelend begon ik. Het viel niet mee. Het stugge haar en de grote hoeveelheid kostte me menig zweetdruppeltje. Maar Erna lag te genieten. Daardoor hield ik ook een flinke stijve. Na een tijdje was de kut van Erna, zoals ze had gewild, helemaal kaal en spekglad. Zowel van het scheren als van haar geil. Zoals ze nu erbij lag leek haar spleet op die van mijn buurmeisje waar ik vroeger wel doktertje mee speelde. Alleen was Erna's kut donkerder van kleur. Goed was te zien dat haar klit eigenwijs tussen haar schaamlippen uitstak. Voor de rest leek haar kut inderdaad op het spleetje van mijn buurmeisje. Met heel kleine binnenste schaamlippen, die glad en strak tussen de andere lagen. Ik waste haar gladde mossel schoon met een washandje. Erna droogde zichzelf af. Toen legde ze me op mijn rug. "De beloning komt nu", zei ze.

Ze nam mijn stijve jongensstaaf in haar mond.

Terwijl ze met ιιn hand mijn de huid van mijn pik op en neer bewoog, knabbelde ze met haar tanden aan mijn eikel. Met haar andere hand streelde ze mijn ballen en mijn anus. Het duurde niet lang of mijn pik stond op springen. Terwijl ze met haar hand en haar mond lange halen over mijn pik maakte, bleef ze mijn poepgaatje strelen. Ik begon te kreunen en even later kwam ik klaar. Het was niet zoveel meer, Maar Erna likte alles op. Erna kwam naast me liggen, terwijl we uitrusten. "Ik heb nog een verrassing", zei ze. "De rest van de vakantie mag je wanneer je wilt altijd mijn kutje vastpakken, en om je het makkelijk te maken zal ik geen slip dragen". Verbaasd keek ik haar aan.

"Ben je niet bang dat oom of tante dat merkt?" Vroeg ik.

"Welnee joh", zei ze. "Ik heb vaak geen slip aan en jouw tante nog minder vaak". De dagen erna waren vervuld van onze geile spelletjes. Oom en tante zagen niks of deden alsof ze niks zagen. Ik weet nog dat we in een of ander dorpje waren, Erna had een kort rokje aan en een shirtje, waarin haar bolle tieten goed uitkwamen. We liepen met zijn tweeλn door het slaperige dorpje. Nu en dan liet ik mijn hand over haar billen glijden over haar rokje. Brutaal liet ik mijn vingers langs haar bolle kontje glijden, soms ertussen, haar vochtige spleetje bevoelend, kaal en de hele tijd glad van geil en mijn vingers. Mijn pik stond stijf in mijn broek en Erna voelde vaak zo heel terloops en onschuldig regelmatig aan mijn pik, alsof het per ongeluk was, maar ondertussen hield ze mij pik wel lekker hard. Haar tepels priemden door de dunne stof heen en haar donker tepelhoven waren goed te zien, maar dat maakte Erna niks uit. Bij een of ander oud gebouw gingen we naar binnen, het was er donker en koel, we waren de enigen, al de anderen waren verstandiger en bleven met deze warmte binnen. Ik kon het niet laten en streelde de harde ronde billen van Erna onder haar rok.

Terwijl we daar rondliepen duwde ik mijn vingers tussen haar benen naar voren tegen haar drijfnatte gladde kut. Erna was een heel erg geile jonge vrouw en wilde eigenlijk liefst een paar keer per dag lekker klaarkomen en neuken. Mijn hand speelde met haar schaamlippen en Erna zuchtte zachtjes maar stopte niet met langzaam door het verlaten middeleeuwse gebouw te lopen. Ze pakte door het stof van mijn broek mijn pik beet, ik had geen onderbroek aan. Erna ritste mijn gulp open en haalde al lopend mijn keiharde jongensknots uit mijn broek. De eikel was vochtig van mijn zaad, dat al uit mijn pik druppelde. We bleven lopen en elkaar strelen.

Terwijl we door het gebouw liepen, van zaal naar zaal vingerde in Erna diep in haar kut en zij trok me langzaam af, ik deed haar shirtje omhoog en ontblootte de dikke halve bollen met de donker grote tepels, haar kutje bleef ik vingeren. We kwamen langs een ondiepe nis en bijna tegelijkertijd draaiden we daarin. Erna stond met haar rug tegen de muur haar shirt en rok omhoog, haar stevige meisjesbenen glansden in het spaarzame licht. Ik liet mijn broek zakken en even later stootte ik mijn keiharde pik diep ik de warme zachte kut van mijn nichtje. We zoenden elkaar hartstochtelijk, onze tongen speelden met elkaar en ons speeksel vermengde zich. Mijn pik gleed heen en weer tussen de gladde geschoren schaamlippen van mijn nichtje terwijl mijn handen met de tepels speelden, ik trok eraan en Erna kreunde iedere keer wanneer ik dat deed. Dieper en harde stootte ik en Erna begon te kreunen en kwam hevig steunend klaar.

Ze hield me daarna even stevig vast en ik begon weer diep te stoten.

Haar warme kut omsloot mijn pik zo zalig en het feit dat er ieder moment iemand aan kon komen wond me nog meer op, ik hield het niet meer en even later kwam ik ook klaar, hete golven vlogen door mijn buik, mijn kloten en door mijn pik naar buiten. Hete stralen zaad spoot ik in mij nichtje, ik kreunde van genot en hield Erna stevig vast. We bleven even zo staan en toen trok ik me terug, lange draden geil van Erna en dikke klodders wit zaad dropen uit haar spleet op de grond. Erna bleef even een beetje wijdbeens staan, terwijl er nog meer zaad en geil uit haar kutje dropen. Daarna deed Erna haar rokje en shirt weer naar beneden, terwijl ik mijn broek aandeed. We liepen verder door het gebouw en klommen een trap op.

Ik liep achter Erna en zag hoe druppels langs haar been naar beneden liepen en een nat spoor achterlieten. Ze bukte, mij een mooi uitzicht op haar kontje met daartussen de volle natte schaamlippen tonend en veegde haar been af. Ze likte haar vingers af met gesloten ogen. Mijn pik steigerde en ik streelde weer haar drijfnatte kutje. Lang duurde dat niet want Erna kwam alweer klaar, sidderend en nog steeds wat gebukt staand op de trap. Ondanks mijn stijve pik liepen we door, genietend van elkaar en het mooie gebouw. Maar terug op de camping lagen we in de tent te neuken, zachtjes zodat we geen geluid maakten. Het werd een heel fijne vakantie.

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Wil jij een Negerin neuken?  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm