Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een lul zo hard als staal!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Ik krijg dansles van Ome Joop
Categorie: familiesex | zondag 9 november 2014

Geile afspraakjes

De dag van de trouwerij van mijn zus kwam steeds dichterbij. Op een avond toen we gezellig bij elkaar waren had mijn tante het over de openingsdans. Mijn zus vertelde dat ze al druk aan het oefenen was. Mijn aanstaande zwager voegde er meteen aan toe dat hij ook met mij wilde dansen. Dat kan ik niet riep ik ongerust. Ga dan op dansles zei mijn zus. Ja ik ben gek dat is veel te duur. Ik leer het je wel zei mijn oom spontaan. Wil je dat echt doen Joop. Ome Joop knikte, ja hoor Anneke kom maar eens langs en dan leer ik jou hoe je moet dansen. Ome Joop was een lieve oom die graag voor iedereen klaarstond en hij wilde zijn nichtje van 15 natuurlijk helpen. Dank je wel Joop dat is aardig van je. Volgende week zondag is je tante er niet en hebben we het hele huis voor ons alleen. Dat is afgesproken Joop en haalde opgelucht adem.

Die zondag ging ik naar ome Joop en hij zag me door het raam al aankomen. Ik zwaaide naar hem en Joop liep al naar de voordeur. Joop liep in een joggingpak en liet me binnen. Hoi Anneke leuk dat je er bent, ik kreeg een kus om mijn wang. Ik hing mijn jasje aan de kapstok en liep achter hem aan de kamer in. Het was mooi weer en we besloten om eerst in de tuin een kopje thee te drinken. We zaten gezellig in het zonnetje te kletsen.

Ome Joop was 35 en ging lekker met de tijd mee. Je kon met hem eigenlijk overal over praten. Ik weet nog wel toen Judith en ik trouwden zei Joop, wat was ik zenuwachtig. Maar ze zag er prachtig uit in haar jurk.Heeft ze hem nog steeds Joop? Ja Anneke hij hangt boven. Eigenlijk zonde he van zo een dure jurk 1 keer draag je hem en dan nooit meer. Ik knikte. Dat is zeker zonde Joop. Wil je hem zien die jurk, dat leek me geweldig. Kom maar mee naar boven dan. We liepen naar de slaapkamer, het zag er netjes uit en ik ging op het bed zitten terwijl Joop de kast open schoof. Ah hier is ie al zei Joop en pakte de jurk uit de kast. Ga eens staan Anneke, ik stond op en Joop hield de jurk voor. Hij zal jou ook mooi staan denk ik Anneke. Ik Liep met de jurk nog voor me naar een grote spiegel aan de muur en bekeek mezelf eens goed. Prachtig zei ik met een fluistertoon.

Wil je hem eens passen??

Ik keek Joop aan, echt Joop mag dat. Joop knikte, ik help je we even want alleen krijg je zo een jurk nooit aan denk ik. Dat maakte mij niets uit, dat ik die jurk mocht passen was al schitterend. Maar Joop niet kijken naar dat gene waar je niet naar mag kijken he zei ik nog lachend en trok mijn kleren uit. Ik stond in mijn beha en slipje. Als ik dit van te voren had geweten had ik niet zo een doorkijk beha en slip aan getrokken.

Je hebt een beetje het figuurtje van je tante Anneke dus het moet vast wel passen. Ik zal even kijken of haar trouwschoenen hier ook nog staan Anneke. Joop dook de kast weer in en zocht tussen de spullen. Oh kijk riep Joop blij, hier haar schoenen en zelfs de lingerie. Ik pakte het aan en bekeek de wit kanten beha. Ik dacht dat Joop nog wel even aan het zoeken was en deed mijn beha af om die andere te passen. Ik wilde net die witte aandoen toen Joop zich omdraaien en me half bloot zag. Zo, zo, je wilt alles passen, dat is goed hoor ik denk dat ie jouw ook wel past als ik het zo zie. Hij wierp een blik op mijn borsten en ik werd er verlegen van.

Gelukkig deed Joop er niet raar over nu die me zo gezien had en dat gaf me vertrouwen. Ik besloot de slip ook maar aan te trekken. Vlug deed ik mijn slipje uit en die andere aan en merkte wel de blikken van Joop. Joop vond me prachtig in de lingerie van zijn vrouw. Nu waren de kousen aan de beurt. Het was met jarretelles en ik deed het gordeltje om. Ik maakte de bandjes aan de kousen vast. Vol bewondering bleef Joop naar me kijken. Zo en nu de jurk, riep ik. Ho ho niet zo snel... Til je been is op Anneke. Toen ik dat deed schoof Joop een kousenband om mijn been. Hij schoof hem omhoog zodat ie om mijn dijbeen kwam te zitten.

Eindelijk kreeg ik de trouwjurk aan. Ik keek in de spiegel en kon mijn ogen niet geloven. Zo mooi zag ik eruit in de jurk van tante Judith. Joop kwam achter me staan en was net zo onder de indruk als ik. Ik liep met de jurk een rondje door de slaapkamer en voelde me echt een bruid. Voorzichtig hielp Joop me met het uittrekken van de jurk. Nog steeds met Judith’s lingerie aan ging ik op bed zitten. Wacht ik help je wel, zei Joop. Op zijn knieλn ging hij voor me zitten en haalde de band weer van mijn been. Voorzichtig maakte hij de kousen los en trok mijn kousen uit.

Mag ik je wat vragen Anneke, ik heb voor je tante Judith een body gekocht maar ik denk dat ie voor haar te klein is wil jij hem passen voor. Spannend..knikte ik, ja leuk, wat is het er voor ιιn Joop? Hij is wel sexy met een string. Ik deed alles weer uit en zat naakt op bed te wachten tot Joop de body gevonden had. Hij zat nog in de cadeauverpakking en Joop zei dat ik het uit mocht pakken. Hij kwam naast me zitten en ik haalde het papier eraf. Ik stond weer op en Joop bleef naar me kijken toen ik de body aantrok. Hij zat al gegoten en mijn billen kwamen mooi uit bij de string, de voorkant was doorschijnend en weer liep ik naar de spiegel.

Wat ben je mooi...ik zou zo verliefd op je kunnen worden Anneke. Je mag hem wel houden. Ik liep naar Joop en gaf hem dankbaar een kus op zijn wangen. Dank je Joop dat is lief van je. Ik ben blij dat je hem leuk vindt Anneke, jij hebt hier ook de billen voor. Judith niet meer zo en hij pakte mijn billen zachtjes vast. Ik zei er niets van ik had tenslotte een prachtig cadeau van hem gekregen. Joop trok me op schoot. Dus je vindt hem niet te bloot en wees naar mijn borsten.

Nee joh, sexy juist, of wil jij soms zeggen dat het niet zo is. Nee hoor, Anneke je ziet er om op te vreten uit zo. Je hebt mooie borsten en die mogen best gezien worden Anneke, of mag ik dat niet zeggen. Je maakt me verlegen Joop met je complimentjes, ik kuste hem nog eens op zijn wang en sloeg mijn armen om zijn nek. Je bent lief Joop zei ik nog en Joop deed ook zijn armen om mij heen. Even zaten we innig op het bed te kroelen. Joop begon me in mijn nek te kussen, dat kietelt Joop fluisterde ik. Ik stond vlug op en trok de body uit om weer mijn eigen kleren aan te trekken. Mijn beha lag achter Joop op bed en ik wilde hem pakken. Toen ik voorover boog voelde ik hoe Joop mijn borsten aanraakte. Joop wat doe je? Je bent zo mooi Anneke. Ik liet mijn beha even liggen. Ik duwde Joop achteruit zodat hij op bed kwam te liggen en ging bovenop hem zitten. Gekkie zei ik met een lach. Weer pakte Joop mijn borsten vast, je vindt ze zeker wel heel erg mooi Joop. Hij knikte maar ging gewoon door, je bent ook zo mooi Anneke. Ik deed mijn handen achter mijn hoofd en liet Joop zijn gang gaan. Echt vervelend was het niet en ik moest Joop te vriend houden. Joop trok me naar hem toe en zette zijn lippen op mijn tepel en zoog er zacht aan.

Je smaakt zo heerlijk Anneke.

Ik voelde nu zijn tong over mijn tepel gaan, Joop dit kan eigenlijk niet hoor als Judith hier achter komt dan zijn we nog niet jarig. Judith hoeft dit toch niet te weten Anneke. Vanuit de zithouding lag ik op Joop met aan iedere kant van hem een knie van mij. Zijn handen gleden over mijn billen en zijn armen waren lang genoeg om zijn hand over mijn kruisje te laten gaan. In eerste instantie schrok ik maar het gevoel was fijn en al gauw was de schrik weer weg. Joop liet me van hem af rollen en ik kwam naast hem te liggen. Joop zat nu op zijn knieen. Een hand streelde mijn borsten en de andere hand was beneden bezig.

Doe je voorzichtig Joop, ik heb nog nooit....! Wees maar niet bang Anneke ik ben heel voorzichtig. Op dat moment drukte hij zacht tegen mijn gevoeligste plekje vanonder. Zijn hoofd verdween tussen mijn benen en zijn tong deed het werk. Ik had mijn ogen dicht en liet het me overkomen. Raar en lekker dat was het. Op het moment dat Joop een vinger naar binnen duwde zag ik even * s t e r r e t j e s * maar niet van de pijn maar van het geweldige gevoel. Ik had me zelf wel eens gevingerd maar dit voelde veel beter. Het leek wel of inmiddels alles tussen mijn benen nat was en met zij hele hand wreef hij over alles wat er tussen mijn benen zat. Het was zo lekker ik voelde dat ik klaar ging komen.

Ik kreunde harder en harder en Joop wreef sneller en sneller. Ik werd warm ik gloeide en het gevoel bleef heerlijk lang. Dat was pas lekker Joop zei ik zachtjes. Joop kwam naast me liggen. Heel voorzichtig legde ik mijn hand op zijn kruis en voelde een enorme bobbel. Wil je hem zien vroeg Joop toen ik knikte liet hij zijn broek zakken. Ik had mijn vader wel eens in zijn blootje gezien maar niet zoals bij Joop nu. Hij had een grote stijve piemel die hij zelf vastpakte, kijk maar even goed dan Anneke. Ik ging zitten en bekeek hem is goed.

Mag ik hem ook aanraken Joop?

Ik pakte hem vast, hij was dik en paste maar net aan in mijn hand. Wat een grote, zei ik vol verbazing. Zachtjes kneep ik erin. En nu zacht heen en weer gaan met je hand instrueerde Joop. Ik deed wat hij wilde en Joop kreunde. Past dat ook bij mij Joop. Ik weet het niet Anneke wil je het proberen, ik knikte. Ik lag weer op mijn rug met Joop op zijn knieλn tussen mijn benen. Met zijn grote piemel wreef hij over mijn poesje. Zijn eikel begon te glimmen van het nat tussen mijn benen. Hij drukte zijn grote eikel tegen de opening en ik voelde zijn eikel langzaam in me komen. Hij deed heel rustig aan om me geen pijn te doen. Mijn poesje paste zich gemakkelijk aan aan de omvang van zijn enorme lid en ik had geen pijn maar wilde alleen maar meer.

Steeds dieper kwam hij in me en ik kreeg dat lekkere gevoel weer. Joop neukte me rustig en heel lekker en kuste mijn mond. Echt gezoend hadden we nog niet en ik wilde nu wel tongen met hem. Door mijn kus raakte hij nog meer opgewonden en hij spoot het in me. Hij bleef gewoon door neuken, zijn pik was nog keihard en diep in me. Hij bewoog heel snel en kreeg zweet op zijn voorhoofd. Ik voelde dat ik weer klaar ging komen en kwam nu samen met Joop klaar. Joop lag weer naast me en keek op zijn horloge. We moeten snel gaan oefenen met dansen straks komt Judith thuis. Ik stond op en riep kom op dan. Naakt leerde Joop me een Wals en het ging boven verwachting goed. Ik was blij en hing om zijn nek. Joop hield zijn handen onder mijn billen en ik sloeg mijn benen om en heen.

Onder me werd begon zijn piemel weer groter te groeien.

Joop liet me iets zakken en zo voelde ik die piemel weer in me. Staand midden in de slaapkamer met Joop zijn piemel in me. Ik maakt heupwiegende bewegingen en Joop moest lief lachen. Mij goed vasthoudend ging Joop op bed zitten zodat ik als het ware op schoot zat. Met deze houding verdween Joop helemaal in me. We bleven even zo zitten. Als we zijn gaan douchen en mijn piemel is gewassen zou je hem dan met je mond willen doen, vroeg Joop.

Dit had ik nog nooit gedaan maar ik knikte ja. Onder de douche werd ik door Joop gewassen en toen hij ook schoon was knielde ik voor hem. Ik opende mijn mond en liet zijn eikel binnen. Ik zoog eraan en likte eraan alsof het een ijsje was. Ik ontdekte al snel dat als ik dat enen plekje klikte Joop zacht kreunde. Ik likte daar langdurig en Joop kwam al snel klaar. Voor het eerst in mijn leven proefde ik sperma. Ik zoog gewoon aan zijn nu niet meer schone piemel en kreeg de kriebels in mijn buik. We maakten ons weer schoon en kleedde ons vlug aan. Alsof er niets gebeurd was zaten we in de kamer toen Judith thuiskwam.

We lieten haar een demonstratie zien van wat ik had geleerd en ze klapte in haar handen. Joop kun je me nog meer dansjes leren vroeg ik meteen. Ik moet volgende week ook weer weg zei Judith meteen. Dus dat is afgesproken Joop zei ik. Joop knikte en ik wist dat het weer heel leuk zou gaan worden.

Wil jij een Negerin neuken?  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm