Snel sexcontact met mij!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Wil je met me neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Ik laat me neuken door mijn schoonvader
Categorie: familiesex | dinsdag 20 mei 2014 01:36

Geile afspraakjes

Het is weer gebeurd toen ik voor het eerst met mijn nieuwe vriendje naar zijn huis ging. Ik had tot op heden niets met oudere mannen, ik werd vaak nagefloten of uitgebreid bekeken en was alle aandacht wel gewend maar het deed me weinig. Tot ik de vader van Dirk voor het eerst zag. Vreemd genoeg had hij niet meteen oog voor mij en de kennismaking deed mij eerst ook weinig. Wel was me meteen opgevallen dat hij bijzonder goed geschapen was, door de soepele stof van zijn broek heen zag ik een reusachtig klokkenspel hangen. We zaten op de bank toen hij voor ons kwam zitten, hij vroeg me wat dingen en ik antwoordde droogjes op zijn vragen waar ik vandaan kwam, wat mijn ouders deden enzovoort. Ik was enigszins gefascineerd door zijn bijzonder hypnotiserende blik en zijn onweerstaanbare glimlach maar toen ik doorkreeg dat hij me met steeds meer aandacht bekeek begon het bij mij werkelijk te kriebelen.

Ik ben een enorme flirt en daar moet ik een beetje mee oppassen. Een vriendje heeft het wel eens uitgemaakt omdat ik voortdurend bezig was te sjansen met zowat elke man die ik tegenkwam. Ik kon het niet helpen. Op de een of andere manier word ik er geil van om mannen uit te dagen, dit is bijna een verslaving. De vader van Dirk had nu duidelijk oog voor mij gekregen, in elk geval voor mijn kont want ik had wel in de gaten dat hij geen gelegenheid onbenut liet om mijn billen te bekijken. Heerlijk voelde dat en ik geilde op het gevoel dat hij me bekeek als ik bijvoorbeeld naar het toilet liep. De spanning geilde mij op denk ik. De spanning dat niemand het doorhad behalve ik en de man die op me geilde. De steelse blikken, knipogen en de verhitte blikken als ik net iets meer laat zien dan verwacht. Wat een heerlijk gevoel dat zijn reusachtige lul nu kloppend tegen zijn been plakte, allemaal door mij. Zou het ooit zover kunnen komen? Dat ik seks heb met de vader van mijn vriendje? God weet dat ik er naar verlang. Ik zat met een drijfnatte kut op de bank te fantaseren terwijl ik samen met Dirk naar een film keek. Het enige waar ik me op concentreerde was Dirk's vader die ondertussen van alles was gaan doen in huis. Ik volgde zijn bewegingen met gespitste oren en was me voortdurend bewust van waar hij was. Als hij achter de bank langs liep keek ik steeds even. Dirk echter zat helemaal in de film en raakte steeds meer aangeschoten van alle biertjes die hij dronk. Ik had geen druppel alcohol aangeraakt. Het verbaasde me niet toen Dirk op een gegeven moment snurkend in de bank hing.

Het was het duiveltje op mijn schouder dat me liet opstaan toen Dirk 's vader weer beneden was. Ik liep naar de keuken waar hij naar toe was gegaan. Hij glimlachte toen hij mij zag. "Gezellig voor jou h้?" En hij knikte naar zijn zoon die snurkend achterover hing. "Ach ja, u kent Dirk. Dat gebeurt wel vaker." "Hier," zei hij en hij reikte me een glas, jij hebt nu ook wel een borrel verdiend. Ik rook even aan het glas witte wijn en glimlachte. "Ik, ik drink eigenlijk" niet zei ik. "Het is anders een voortreffelijk glas" lachte hij me toe en nam een slok uit het glas dat hij voor zichzelf had uitgeschonken. Ik wist wat er ging gebeuren als ik dronk, dan gingen bij mij de remmen er af. Het had me meermalen in precaire situaties gebracht en dat was ook de reden dat ik eigenlijk nooit meer dronk. "Lust je het niet?" Vroeg hij vriendelijk. "Zal ik iets anders voor je pakken?" "Nee, neen, dank u wel. Ik lust het wel, alleen... Ja?" Hij keek me verwachtingsvol aan, "alleen wat?" "Ik kan er niet zo goed tegen, alcohol bedoel ik. Ik word dan nogal..." Hij bleef me aankijken en wachtte ge๏nteresseerd op het antwoord. "Nogal vrij zeg maar." "Oh?" Hij keek me nu nog ge๏nteresseerder aan. "Nogal vrij, tsja, dat is natuurlijk helemaal verkeerd nietwaar? Dat kunnen we hier natuurlijk niet hebben." Ik moest lachen. "U hebt gelijk," zei ik en nam een grote slok uit het glas.

De warmte verspreidde zich onmiddellijk over mijn hele lichaam. "Wat zullen we doen? Zullen we Dirk hier laten liggen en even naar de tuin gaan, of zullen we hem wakker maken?" Het duiveltje op mijn schouder won steeds meer aan kracht en ik nam nog een grote slok. "Laten we maar naar de tuin gaan. Dirk krijgen we toch niet meer wakker." Dirk's vader schonk zijn glas opnieuw vol en bood mij hetzelfde aan. Ik knikte en mijn halfvolle glas werd tot de rand bijgevuld. Hij keek me aan en knipoogde. Ik wil natuurlijk wel zien wat er gebeurd als je ‘nogal vrij' bent zei hij lachend. Ik voelde me heerlijk warm van binnen en genoot van zijn gezelschap. Tegelijk wist ik zeker dat hij op me geilde en ik genoot er dan ook van om voor hem uit naar de tuindeuren te lopen. Zo kon hij goed naar mijn billen kijken. Buiten was het een heerlijke warme zomeravond, gelukkig want ik droeg niet meer dan een hotpants en een T-shirtje.

"Mm…, wat een heerlijke avond" bromde Dirk 's vader terwijl hij vlak achter me kwam staan, een beetje zoals hij achter zijn vrouw zou staan voordat hij haar een schoudermassage zou geven fantaseerde ik. We hadden beiden een glas in onze hand dus dat ging niet. Ik nam nog een grote slok en draaide me om. Ik voelde me al een beetje aangeschoten worden en doordat ik me omdraaide verloor ik mijn evenwicht. "Ho!" Riep Dirk's vader en kom me nog net vastpakken voordat ik zou zijn gevallen. De wijn uit mijn glas klotste op mijn shirt en het glas viel in het gras.

"Gelukkig niet gebroken" zei ik terwijl ik keek waar het glas was geland. Ik hing in zijn armen tot hij me weer in evenwicht bracht. Giebelend wankelde ik op mijn voeten. Mijn T-shirt drijfnat van de wijn. "Ziet u nu wel, ik kan er niet goed tegen." Ik keek naar mijn shirt dat aan mijn borsten plakte. Mm…, ik zie het zei Dirk's vader.

"Ik kan er wel goed tegen" en hij knikte ondubbelzinnig naar mijn borsten. Oh, neem me hier en nu! Dacht ik bij mezelf en was een en al geilheid. Dirks vader stond onmiskenbaar met zijn halfharde lul naar me te kijken terwijl ik een nutteloze poging deed mijn T-shirt te fatsoeneren, ik schaamde me een beetje omdat mijn tepels glashelder door de natte stof te zien waren maar tegelijk werd ik er geil van. "Zal ik een nieuw glas voor je inschenken?" Vroeg hij. "Ik denk dat het maar beter is van niet." "Hier," zei Dirk's vader, hij had zijn vest uitgetrokken en hield het voor me op, dan kun je die shirt uittrekken... Ik keek hem wantrouwend aan alsof ik wilde zeggen, ja, ja, je wilt mijn borsten zeker zien. Natuurlijk wilde hij mijn borsten zien, waarschijnlijk wilde ik n๓g liever mijn borsten laten zien en ik trok mijn shirt uit. Mijn borsten deinden naar beneden terwijl ik het shirt over mijn hoofd stroopte. Ik deed het extra langzaam om hem ruim de gelegenheid te geven naar mijn tieten te kijken. Ik kronkelde me in zijn vest en snoof zijn aftershave op. Als een krols poesje draaide ik mijn kont tegen hem aan en voelde zijn lange dikke lul door de stof van zijn broek.

Hij bleef staan terwijl ik zachtjes tegen zijn lul aan stond te rijden.

"Mm…" bromde hij geil en hij sloeg zijn grote zware armen om me heen, met een korte beweging van zijn pols slingerde hij nu ook zijn glas in het gazon.

Voor ik het zelf in de gaten had streelde ik met mijn hand achterlangs de binnenkant van zijn dij waar ik de volledige omvang van zijn lul betastte. Ik kreeg mijn hand niet volledig om zijn lul, zo dik was hij. Oh, ik voelde me plots een klein meisje ten opzichte van deze grote beer van een vent. Ik knapte haast van geilheid en draaide me om en liet me op mijn knie๋n zakken. Ik keek met grote vragende ogen omhoog. Ik kende de uitdrukking ‘zaadvragende ogen' en ik heb dit altijd opwindend gevonden, het idee om met je ogen te vragen om geneukt te worden. Ik probeerde zo te kijken. Hij knoopte zijn broek los die nu op zijn enkels zakte en ik gleed met een hand in zijn boxershort. Wat een heerlijke warme lul, kon ik deze wel hebben? Ik slaakte een klein kreetje en streelde hem van boven tot onder. Toen ik hem wat steviger vastpakte en zijn voorhuid over zijn eikel stroopte voelde ik dat hij steeds harder werd. "Wacht, we gaan naar het tuinhuis."

Ongeduldig huppelde ik voor hem uit naar het tuinhuis, mijn kut zo zacht als boter en hunkerend naar zijn enorme pik. Ik stroopte al huppelend onder de sterrenhemel mijn broekje en slip naar beneden en stopte even om er uit te stappen, ik voelde de zwoele buitenlucht langs mijn schaamlippen wat me nog geiler maakte. In het donkere tuinhuis moest ik op de tast mijn weg vinden tot ik voelde dat Dirk's vader mij van achteren greep. Zijn lul drukte tegen mijn billen. Strompelend lieten we ons op de knie๋n zakken. Ik greep zijn lul achter me en drukte hem tussen mijn schaamlippen. Tegelijk stroopte ik zijn voorhuid naar achteren en voelde hem langzaam in me komen.

"Oh!" Kreunde ik van genot, "wat een heerlijke lul."

Ik ontspande me volledig en voelde me opgerekt worden terwijl zijn enorme lul steeds dieper in me gleed, kennelijk was ook ik redelijk groot geschapen want er kwam geen einde aan. Ik was nog nooit zo diep genomen, onbeschrijfelijk was het gevoel dat hij zo diep in me gleed en me totaal vulde. In een ritmische trance liet ik me meevoeren terwijl hij me begon te neuken. Ik was zo nat dat hij tot aan zijn ballen in me kon stoten wat hem bijzonder veel genot moet hebben gegeven want ik hoorde hem kreunend en hijgend genieten. Het duurde niet lang voor het ritme veranderde, onregelmatig en schokkerig gleed hij diep in en uit me.

"Kom maar lekker in me klaar" fluisterde ik over mijn schouder waarop hij schokkend en trillend helemaal in me bleef. Ik kon voelen dat hij zijn lading diep in me spoot waarop ik heerlijk klaarkwam. Toen hij zijn laatste lading diep in mijn kut had gespoten liet hij zich zuchtend achterover zakken waarop zijn druipende lul uit me gleed. Ik voelde het zaad langs mijn benen stromen. "Wat heerlijk" zei ik zacht en hij beaamde dit met een instemmend grom. Ik wist dat ik hier een heerlijke toekomst tegemoet kon zien.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm