Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Seks met mijn schoonzuster op wintersport
Categorie: familiesex | maandag 24 februari 2014 04:51

Geile afspraakjes

Dit jaar waren we met de kerst en oud en nieuw op vakantie in Oostenrijk op vakantie met 2 zwagers en schoonzussen. Ik ben Rick (25) en getrouwd met Nathalie(25) om te zien gewoon een leuke vrouw 180 lang niet te dik en lang bruin haar. We zijn nu een paar jaar getrouwd en zo als bij de meeste stellen, denk ik wordt het wel minder. Als ik zin aan seks heb kan het alleen wanneer het haar uit komt, zeker niet door de week want zij moet de volgende dag werken en in het weekend kan het ook vaak niet want dan moet ze vroeg naar sport kortom de seks staat op een laag pitje. We hadden met de 2 broers van Nathalie en hun vrouwen overlegt om met de kerst en oud en nieuw op wintersport te gaan. De broers Wim(28) en zijn vrouw Kim(27) en Kees (27)met zijn vrouw Fleur(27) waren nog nooit op wintersport geweest.

De dag na aankomst zouden we gaan skiën ik kan het redelijk en zou de rest het ook een beetje leren want ze vonden ski les te duur. Al na een uur begonnen Wim, Kees, Kim en Nathalie al te klagen over zere voeten en spieren en wilden even rusten, ik verder met Fleur en toen we even later rond 11 uur keken of de rest al een beetje bijgekomen waren zagen we ze allemaal grootte glazen bier voor hun hadden staan en riepen bijna in koor gaan jullie maar verder wij doen het vandaag kalm aan. Fleur was al zover, dat ik haar mee nam in een gondel naar boven om een blauwe piste af te laten dalen. Fleur was redelijk geïrriteerd over dat de anderen niet meegingen. Maar toe ik haar uitlegde dat zij wat meer aandacht kreeg en het zo sneller leerde, dreef de donkere wolk al snel over. Fleur leerde snel en tegen de avond kon zij zich alleen reden. Rond 4 uur gingen we naar het appartement de rest had eigenlijk al genoeg drank gehad maar plopte nog een paar bier flesjes open. Rond 9 uur wilden de meesten naar bed want ze hadden vermoeide dag achter de rug zeiden ze, ja zei Eva een beetje sacherijnig het is ook wel vermoeiend he die zware glazen tillen.

Fleur en ik hadden onze glazen nog niet leeg toen de anderen al afdropen een kwartier later besloten wij ook maar naar bed te gaan, ik kwam op de slaapkamer bij Nathalie die sliep zo vast zij leek wel in coma zij lag scheef over het bed en had de kracht niet meer gehad om haar kleren uit trekken. Ik besloot dat dan maar te doen, toen ik haar boven kleren uit had leek het mij wel een geil idee om haar onderbroek ook uit te doen en ik haakte haar bh los en daar lag ze dan poedelnaakt ik trok mijn kleren ook snel uit en kroop tegen haar aan en begon haar voorzichtig te strelen. Ik was nog maar net bezig of Nathalie bromde nu niet ik heb hoofdpijn en begon luid te snurken. En wat ik ook probeerde ze bleef snurken, na een half uur besloot ik om de bedbank in kamer te gaan slapen. Het was een appartement voor 8 personen 3 slaapkamers en zo’n bankbed in de kamer dus daar kon ik mooi gaan liggen. Ik stapte uit bed trok mijn boxer aan en liep naar de kamer in de andere kamers hoorde ik ook gesnurk en toen ik in de schemerige kamer naar de bank liep bleek iemand voor te zijn geweest want de bank was al uit getrokken en ik zag dat er iemand op lag. Ik draaide mij om, om terug te gaan naar onze slaapkamer toen ik mijn teen stootte en vloekte. Toen hoorde ik de stem van Fleur die vroeg wie daar was ik fluisterde dat ik het zelfde idee had als haar omdat Nathalie zo snurkte. Fleur zei lachend kruip hier maar bij in ruimte zat. Ik dacht heel even na zei, dat kan toch als iemand anders ons hier samen ziet dan zijn de rapen gaar. Kom nou maar zei Fleur dat stelletje zuiplappen wordt niet wakker en voordat zij wakker zijn, zijn wij er allang uit.

Fleur sloeg het laken van haar af en het enige wat ik in het schemer kon zien dat ze een klein onderbroekje aan had en van boven was ze bloot. Ik ging naast Fleur liggen en probeerde zover mogelijk van haar te gaan liggen, Fleur fluisterde kom gerust iets dichter bij liggen ik bijt niet en straks val je nog van het bed.

Ik schoof iets naar fleur toe en voelde haar huid een beetje tegen mij aankomen er ging een rilling door mij heen en ik kreeg kippenvel van het gevoel, nu voelde ik Fleurs hand voorzichtig over mijn boxer gaan en vernam die dat mijn pik behoorlijk stijf was en fluisterde jemig wat is die hard. Ik voelde hoe ze mijn boxer begon uit te trekken en met haar hand mijn pik vast pakte en voorzichtig begon te masseren, ik hoorde haar nog zeggen wat een joekel en bijna tegelijk ging haar mond om mijn pik en begon ze met haar tong te spelen om mijn pik en zoog er heerlijk aan Fleur draaide haar kontje iets naar mijn gezicht en zij trok snel haar onderbroekje uit en kwam met haar kutje boven mijn gezicht en liet haar onder lichaam langzaam zaken ik haar heerlijke kutje en ging met mijn tong tussen haar lipjes door Fleur begon harder te zuigen en ik zoog voorzichtig aan haar lipjes terwijl ik haar kontje masseerde. Fleur draaide zich razend snel om en bracht mijn stijve tussen haar natte lipjes en liet zich langzaam zakken mijn pik er niet verder in konen Fleur liet zich voor over vallen en kneep haar kutlipjes aan en de volle lading sperma vloog in haar kutje. Nu kwam Fleur met haar mond op de mijne en gaf mij een kus en bedankte met de woorden...

Dit is lang geleden dat ik zo lekker heb geneukt.

Even later lag zij naast mij, en fluisterde dit is echt lang geleden dat ik echte seks heb gehad, Kees is vaak weg en aan het sporten, ja zei ik bij mij is het niet anders. Vermoeid vielen we in slaap, de volgende ochtend rond 7 uur het was nog duister in de kamer toen de deur open ging en ik Nathalie hoorde duf vragen of ik hier is geschrokken trok ik snel een laken over Fleur toen het licht aan ging legde ik snel uit dat ik was gaan liggen omdat zij zo snurkte. Ho, hoorde ik haar nog zeggen en verdween. Ik trok mijn boxer aan en liet Fleur even slapen.

Ik trok mijn kleren aan en zou broodjes halen {mijn schoonzusje) Fleur lag nog naakt op het bedbank. Ik maakte haar wakker en vertelde dat ik broodjes ging halen, Fleur zei slaperig ik ga mij even douchen en aankleden. Ik vertrok en stapte in de auto en reed naar het dorp de winkels waren nog dicht en ik moest een kwartier wachten, alles bij elkaar duurde het een uur voordat ik thuis was ik opende de deur en botste bijna tegen Nathalie die nog duf en in haar pyjama uit de slaapkamer kwam en zei eerst even een kop koffie en zij liep voor mij aan naar de kamer ik schrok mij wezenloos want daar lag Fleur nog te slapen haar linker been en haar boven lichaam kwamen onder het laken vandaan haar lange blonde haar lag aan 1 kant van haar hoofd haar grootte borsten(ik denk een grootte cup c) en haar lange been (Fleur is ongeveer 175 lang) staken mooi af bij het laken en Nathalie was duf maar ontdekte Fleur en zei die heeft het zeker warm. Nathalie zette koffie en verdween om te douchen en haar kleren aan te trekken. Ik maakte Fleur wakker en vertelde wat er gebeurd was en dat Nathalie haar ook zo had gezien.

Oeps, zei Fleur is het al zo laat zij trok snel haar onderbroekje en haar hemdje en liep voorzichtig de slaapkamer in waar haar eega nog lag te slapen. Nathalie kwam uit de douche en was al een stuk frisser, even later zag ik Fleur de douche snel in gaan en kwam ongeveer 10 minuten later bij ons aan de tafel zitten nu kwamen de anderen ook 1 voor 1 binnen. Nathalie vroeg aan Fleur heb jij vannacht op de bank geslapen want ik zag je net hier liggen. Hu, ja zei Fleur Kees lag zo te snurken dat ik hier maar ben gaan liggen. Ik zag Nathalie bedenkelijk kijken en terwijl ik snel opstond. Ik probeerde er zo snel mogelijk over heen te praten door te vragen wie gaat er straks mee skiën. Nathalie was de eerste die reageerde en zei ik denk dat we beter allemaal mee kunnen gaan. Een uur later stonden we op de laten, maar rond 2 uur s,middags zaten ze bijna allemaal alweer aan de apré ski en Fleur en ik gingen weer samen de bergen af. Die avond was het zelfde verhaal de anderen wilden weer op tijd naar bed, Fleur foeterde lekker gezellig zijn jullie ik wil deze film op tv graag afkijken en dat duurt nog wel een uur. En gelijk vroeg ze mij of blijf jij bij mij kijken, ik keek Nathalie aan en gelijk reageerde ik vind het best maar ik ben stuk.

Ze waren nog geen kwartier weg of Fleur liep langs de slaapkamers en hoorde overal gesnurk en toen zij terug kwam in de kamer zei lachend wij slapen hier vannacht en begon zich uit te kleden en stond even later naakt het bed klaar te maken ze stond voorover gebukt en ik keek tegen haar heerlijke kontje aan en had een mooi uitzicht op haar lipjes. Het duurde ook niet lang of voelde mijn pik alweer stijf worden, Fleur keek om en zei lachend trek je, je kleren nog uit of blijf je daar staan.

Ik schoot mijn kleren uit en liep naar het bed Fleurs ogen waren gericht op mijn pik en ik ging liggen en Fleur begon met mijn pik te spelen en ik moest mij bedwingen om niet gelijk klaar te komen. Ik duwde Fleur bij mij weg en ging met mijn hoofd tussen de benen van haar liggen en begon te likken ik trok voorzichtig aan haar lipjes en haar kutlipjes werden in rap tempo natter Fleur begon zwaarder te hijgen en ik ging naast haar liggen. Ik lag nog maar net of Fleur sloeg een been over mee heen, ging recht op zitten en bracht in rap tempo mijn pik in haar natte kut zij bleef kaars recht opzitten haar borsten waren mooi strak en gespannen en haar tepels waren snoei hard. Fleur begon harder te hijgen tot mijn schrik de deur open ging en kwam Kim binnen zij keek geradbraakt uit en keek naar ons en zei, stoor je niet aan mij heb barstende koppijn en neem even een aspirine. Ik zag dat ze iets in mond stopte en een slok water nam zij keek nog even naar ons en wenste ons nog veel plezier en verdween schoorvoetend. Fleur ging verder of er niets gebeurd was en na een poosje werden haar kutspieren strakker en kneep bijna mijn pik in stukken en ik spoot in haar kut en mijn pik werd kleiner en nu begon Fleur in een rap tempo haar clitje te masseren en ze begon te spuiten en spuite haar kut vocht over mijn borst. Ze liet ze voor over zakken en begon mij te tongen en fluisterde wat is dit geweldig dit wil ik nooit meer missen. De volgende ochtend ik had nu de wekker op mijn telefoon gezet en kroop rond 5 uur bij Nathalie in bed. Een paar uur later rond 8 uur hoorde ik de douche en hoorde Fleur zingen en zelfs Nathalie werd wakker en even later zat bijna iedereen aan de keukentafel.

Kim stelde voor om het die dag wat rustig aan te doen, want iedere dag apré ski hield zij niet vol. De meesten vonden het prima behalve Fleur die wilde skiën de rest vond het prima dat Fleur en ik gingen skieën en de rest zou gaan winkelen in Salzburg. Fleur zei ik trek mijn skipak aan en dan gaan we. Een uur later zaten we met zij tweeën in een gondel en Fleur deed de rits van haar jas wat los en ik keek verbaasd en zag dat zij niets onder haar jas aan had, ik vroeg lachend ben je iets vergeten aan te trekken. Nee, zei Fleur het leek mij om een keer naakt in mijn skikleren te zitten. Nu was ik helemaal verast en vroeg heb jij ook geen onderbroek aan. Ze schudde nee, ik kreeg een zware dag iedere keer als ik naar Fleur keek voelde ik mijn pik groeien.

De volgende ochtend zat ik al aan het ontbijt met Nathalie en Fleur toen Kim binnen kwam, ze zag er een stuk fitter uit dan die avond ervoor. Nathalie stond op om wat te pakken en ik hoorde Kim fluisteren naar Fleur, zag ik het gisteravond nou goed dat jij seks had met Rick, op dat moment kwam Nathalie weer terug mijn hart bonsde in mijn lichaam en Nathalie vroeg wat zitten jullie te smoezen. Fleur sprak er snel over heen door te vragen wat we gingen doen die dag. Het stond eigenlijk alvast dat ik met Fleur ging skieën.

Die avond gingen we uit eten, overdag hadden de anderen besloten om het iets rustiger aan te gaan doen met de drank. En die avond gingen we allemaal rond een 11 uur naar bed en nu allemaal naar ons eigen bed met eigen eega. De 2 volgende dagen gingen de anderen mee skiën, ze besloten de laatste dag niet mee te gaan en vonden het prima dat Fleur en ik samen gingen. De volgende ochtend kwam Fleur gelijk met haar man (Kees) uit de slaapkamer zij had haar skipak al aan en na het eten stapte zij met mij in de ski bus op weg naar ons laatste dagje skiën het was al een stuk rustiger meestal de laatste dag doen mensen het iets rustiger aan om niet de overbelaste benen te breken. En de temperatuur was door een föhn wind eigenlijk ook te hoog, het was al rond 10 graden boven nul. We kwamen bij de gondels en Fleur treuzelde zo dat iedereen weg was we sloegen een lege gondel over en stapten in de rit naar boven op de berg duurde ruim een kwartier en we waren nog maar net weg of Fleur deed de rits van haar skipak open en trok die uit heel verbaasd vroeg ik wat ga jij doen. Nou zei Fleur vanmorgen was Kees al wakker toen ik mij aan kleedde en ik denk dat hij het niet normaal vind dat ik naakt in mijn kleren stap.

Lachend keek ik naar haar terwijl zij haar bh los deed en haar rugtasje stopte gelijk ging haar onderbroekje uit en ze had geen enkele haast, Fleur zei waarom trek jij de kleren onder je skipak niet uit gelijk gevolgd door de woorden of durf je niet. Oké het duurde ook nog wel 10 minuten voor we boven waren ik triste mijn pak open trok mijn t shirt en onderbroek uit en zat net als Fleur naakt in de gondel. Een gondel die net weer van boven naar beneden ging met een paar mensen er in keken hun ogen uit toen ze ons naakt in de gondel zagen. Fleur keek naar mijn gezwollen pik en kon het niet laten om op haar knieën even aan mijn pik te sabelen. Ik zag het eind station naderen en zei dat we ons snel moesten aan kleden, ik trok rap mijn skipak aan maar Fleur deed het wat kalmer aan en toen we boven kwamen trok zij net haar pak over haar borsten en de man die de gondel bediende zag ik iet wat verbaasd kijken.

We skieden eerst nog een uurtje maar door de temperatuur was de sneeuw niet zo geweldig en Fleur was lelijk komen te vallen en wilde in een ligstoel boven op de berg op het zonneterras nog even wat bruin worden ik ging wat drinken halen en ik was niet de enige. Na een kwartier kwam ik terug en zag dat Fleur best wat aandacht had en ook niet zo vreemd zij had haar skipak van boven wat open gedaan waardoor je duidelijk kon zien dat ze geen bh aan had. Na een uurtje baken gingen we met de gondel terug naar beneden. Het was nog maar 1 uur en Fleur had bedacht om samen naar de sauna op het park te gaan, want zei Fleur de anderen verwachten ons toch nog niet terug en het is een naaktsauna dus zijn geen zwemkleren nodig en daar liggen badlakens en de anderen komen er toch niet.

Het was behoorlijk rustig in de sauna een ouder stel van achter in de 40 zat in de sauna na een kwartier zweten en daarna af koelen vroeg Fleur of ik mee ging in de infra rood sauna dat was beter voor de spieren. Het was net een grootte zonnebank in een L vormig plateau waarop je moest liggen je voelde een soort van tinteling en na 10 minuten ging de deur open en kwamen er een paar meisjes van een jaar of 17 binnen. Ze spraken Duits tegen elkaar. Ze waren allebei slank en rond de 170 lang het ene meisje had donker blond haar en liep voorop en ging liggen de ander had een iets getinte huid en donker bruin haren ging in het hoekje naast het ander meisje liggen. De blonde had een paar cup c borsten en een kaal kutje, het wat donkerdere meisje maar kleine borstjes hoog uit cup b en een behaard kutje wel netjes opgeschoren langs de binnenkant van de benen.

Ik lag dichtbij hun en kon het natuurlijk laten de meiden te bekijken na een minuut of 5 de meisjes hadden hun ogen dicht en de blonde legde haar knie naar buiten zodat ik een nog mooier zicht kreeg op haar kutje. Haar buitenste lipjes stonden een beetje open en de binnenste zaten nog aan elkaar. Ik voelde mijn pik groeien, en Fleur had dat ook in de gaten en fluisterde een beetje hard en quasi boos, krijg jij nu een stijve van die meisjes. Ik keek een beetje beschaamd, maar Fleur begon mijn pik te strelen waardoor hij nog stijver werd, nu zag ik de ogen open gaan de beide meisjes en zag dat de binnenste lipjes van het blonde meisje open stonden en begonnen te glinsteren van het vocht. Ik zag haar hand over haar bezwete buik gaan en die belande aan de binnen kant van haar benen en begon daar wat te strelen. Fleur ging nu een stapje verder en nam mijn pik in haar mond en hield de meisjes in de gaten, nu ging het blonde meisje met haar vinger tussen haar natte lipjes door en ik hoorde Fleur brommen, ik houd het niet meer hoor en sloeg een been over mij heen en bracht in een rap tempo mijn pik in haar zeik natte kut en begon mij te berijden. Nu stak het blonde meisje een vinger in haar kleine kutje en het donkerdere meisje begon de buik en borsten van het blonde meisje te strelen. Na een minuut of 5 begon het blonde meisje gillen en te gelijk spoot ik de volle lading in Fleurs kut, het meisje lag nog na te schokken en Fleur viel naast mij neer en zei even later ik moet eerst na de wc en liep met de benen aan elkaar de sauna uit, ik keek nog snel even naar de meisjes en liep Fleur achterna met een nog na druipende slappe pik.

De laatste avond gingen we nog uit eten daar liepen serveersters in van die Dirndl (soort klederdracht) jurkjes en zagen er sexy uit met de wat zicht op de borsten en Kees maakte er een grapje over dat hij het jammer vond dat de Nederlandse vrouwen er zo niet bij liepen. Fleur zei lachend weet je wat we doen, we gaan hier komend zomer met zijn zessen naar toe koop ik zo’n jurkje en trek die hier aan, de rest te proesten het uit van het lachen en Kim zei als jij dat durft en betalen we samen zo’n jurkje. Oké zei Fleur gaan we doen komend zomer zijn we hier weer.

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Wil jij een Negerin neuken?  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm