Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Zou je een Moeder neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Mijn schoonmoedertje is zo vreselijk geil
Categorie: familiesex | donderdag 6 februari 2014 03:48

Geile afspraakjes

Mijn naam is Kevin, ben 37 jaar, normaal postuur, zwart vrij kort haar, donkere ogen, ongeveer 1,90 m. lang. Werken doe ik bij een chemisch bedrijf in Rotterdam, In mijn werk moet in monsters onderzoeken op kwaliteit en juiste samenstelling, die neem ik uit de lading van binnenkomende chemicaliλn tankers die bij ons lossen. Ik werk 4 dagen per week, maar als er een schip aan het lossen is moet ik blijven tot deze leeg is, kortom ik kom wel aan mijn uren. Dan is er Anneke, mijn vrouw, is een stukje jonger als ik, zij is 26, is echt een lekker ding, klein van stuk, wel een lekker stevig figuur, wel slank maar niet super slank. Houdt van stevige sex en kan lekker te keer gaan, ik mopper zeker niet. Zij werkt in de verpleging onregelmatige diensten. Het kan dus wel eens gebeuren dat we meer dan een week geen sex hebben.

Eind augustus had ik een aantal dagen dienst gehad, de laatste dag moest ik tot twee uur in de nacht door voordat dat schip leeg was. Dan nog half uur met auto naar huis, even douchen, een biertje drinken, ik lag mom half vier op bed. Anneke lag diep te slapen, op tafel beneden had ze een briefje gelegd waar op stond dat ze om acht uur moest beginnen. Heb haar niet uit bed horen gaan, ik lag in coma, ze zet altijd alle wekkers uit zodat ik wat kan uitslapen. Dan wordt ik wakker omdat er iemand aan mijn kop zit.

Wordt een klein beetje wakker en kijk in het gezicht van mijn schoonmoeder. Die heeft een sleutel van ons huis, komt ook wel eens schoonmaken enz. "Hι slaapkop" roept ze, "kom je nest eens uit, we hadden wat afgesproken". Dit gaat mij te snel, "waarom maakt ze me wakker" "wat hadden we afgesproken ". "Stop" zeg ik half slaperig, laat me even wakker worden.........." Moet even wel vermelden dat ik een prima schoonmoeder heb, is aardig, bemoeit zich niet met ons. Ze is volgens mij nog geen vijftig jaar en ziet er best goed nog wel uit, kleed zich modieus. Gaat regelmatig met Anneke shoppen, ze is wat jaren geleden gescheiden. Of ze wel of niet een vriend heeft boeit me niet. Afijn, ze gaat aan het voeteneind op het bed zitten en wacht rustig af. Dan leg ik uit dat ik om half vier in bed lag en vandaag vrij heb. Ze zegt : "ik heb met Anneke afgesproken dat jij even mee zou rijden met mij, mijn auto moet ik naar de garage brengen, jij zou mij dan even ophalen". "Nou das lekker " zeg ik. "daar heeft ze dus niks van gezegd". "Maar goed ik ben nou toch wakker, als jij koffie zet, ga ik even douchen en mij aankleden". goedkeurend staat ze op, tijdens het weglopen zegt ze nog iets maar dat versta ik niet. Ik kom uit bed en loop naar de douche, ga even heerlijk douchen en scheer mezelf, mijn gezicht, ook even, van onder staat er nog weinig, knap wel op en ben nu wel redelijk wakker.

Onderwijl mijn haar nog wat drogen loop ik al doende de slaapkamer in, ik ben natuurlijk nog steeds naakt. Van het warme douchen is mijn pik zeg maar half stijf, als ik de handdoek op de grond gooi, zit mijn schoonmoeder mij rustig te bekijken, en er staat een dienblad met broodjes en koffie op het kleine tafeltje. "Je ziet er goed uit" lacht ze, snel pak ik wat kleding en kleed me aan, drink koffie en eet een broodje. Aan haar glimlach te zien heeft ze genoten van wat ze zag...... We nemen de boel mee naar beneden en gaan dan op weg, met mijn auto rij ik achter haar aan. Als ze haar auto heeft ingeleverd stapt ze bij mij in, ik vraag "waar heen naar jou huis, of weer naar ons huis? ". "Nee, naar mijn huis "zegt ze, "en zou je voor mij nog even een extra spiegel in de badkamer willen ophangen? die ligt er al weken en steeds vergeet ik om te vragen".

"Ja dat is goed hoor ik ben toch vrij en Anneke is werken", we kletsen verder en rij haar pad op, als we binnen zijn zegt ze : "eerst koffie zetten en deze rok uit doen die zit niet makkelijk en iets makkelijks aan doen". Ik ga op de bank zitten en blader een krant door, als ze binnenkomt met de koffie en deze voor me neer zet op de salontafel, bukt ze voorover, vrijwel zeker dat ik haar blote tieten zie en dat ze geen BH meer aanheeft, een topje of shirt hoe noem je zo'n ding en een jogging broek. "Hoop dat het weer nog even zo lekker blijft" zegt ze, "ik wil nog een aantal dingen in de tuin doen, of een schoonzoon moet zich aanbieden" zegt ze lachend.

"Haha, van deze moet je dat niet verwachten moedertje, en een tweede schoonzoon is er niet" maak ik gelijk maar duidelijk. "Kom laat maar eens zien wat er moet gebeuren" en ik sta op, op dat moment gaat mijn telefoon, op het display zie ik het is Anneke, "Hallo" begroet ik haar. Ze vraagt of ik al wakker ben, "Ja. jij bent ook een lekker ding, ik werd wakker gemaakt door jou moeder" zeg ik haar, een niet begrijpend geluid maakt ze, dan even stil, "shit" hoor ik dan hartgrondig, "Ik weet al wat ik vergeten ben, die auto moest naar garage" komt er zacht door de telefoon. "Ben er dus maar uitgegaan en is gebeurd, zit nu hier aan de koffie en moet even wat ophangen ergens" okι zegt ze "je hoeft niet te haasten ik ben later thuis wordt wel zeven uur vanavond, ik moet een extra OK meedraaien". "Haast je niet zeg ik, ik ben gewoon thuis en zie je wel". Achter schoonmoeder aan loop ik mee naar boven, ze legt uit wat de bedoeling is en waar die spiegel moet komen. Is me duidelijk wat de bedoeling is maar heb wel een boormachine, pluggen en boren nodig. "Ik ga even thuis de spullen halen"zeg ik tegen haar, is paar minuten met auto. Als ik terugkom met mijn gereedschap loop ik door naar boven naar de badkamer waar schoonmoeder bezig is. Wat ze aan het doen is begrijp ik niet, maar het zal wel. Het is een spiegel met een flexibele steel zeg maar tussen muur en spiegel. Als ze me uitlegt waar hij definitief moet komen kijk ik haar niet begrijpend aan, "het zal wel aan mij liggen maar is dat niet een beetje laag ? " vraag ik haar.

Ze lacht een beetje en zegt dan : "ik zal je duidelijk maken waarvoor deze spiegel is, als hij zo komt te hangen dan kan ik er in kijken en alles goed zien als ik mijn kutje scheer". "Snap je " vraagt ze, "ja ik heb ook een kaal kutje net als Anneke" gaat ze verder. "Okι", zeg ik jij mag het zeggen, ik teken af waar ik moet boren, als ik de boormachine pak zegt ze "wacht even ik pak even stofzuiger dan zuig ik gelijk boorstof op".

Als ze hem aanzet, begin ik te boren, doordat dat ding vrij laag komt zit ik mijn knieλn, en zij staat gebukt, ik kijk dus nu helemaal in haar shirt, tegen haar inderdaad blote tieten aan. Kijk afwisselend naar boor en tieten, ik moet zeggen, het is een heerlijk stel wat ik zie hangen daar. Niet teveel druk geef ik op de boor, zodat het wat langer duurt en ik dus langer van haar tieten kan genieten. Ja, al is het mijn schoonmoeder, ik ben een gezonde vent en een paar mooie tieten kijk ik graag naar. Als alle drie de gaatjes geboord zijn, gaat ze rechtop staan en vraagt "en wat vind je van mijn tieten ?" Mijn hormonen beginnen toch enigszins in opstand te komen inmiddels. Weet niet wat ik moet antwoorden even, "hallo, ik vroeg je wat" dringt ze aan op een antwoord. "Ja, volgens mij zien ze er wel goed uit, van wat ik er van kon zien" antwoord ik een beetje ontwijkend. "Als je wil kan ik mijn shirt wel even uitdoen dan kan je ze beter zien, ik heb jou vandaag ook naakt gezien" gaat ze verder met mij uit te dagen. "Nee, doe maar niet, je loopt kans dat ik mijn handen dan niet thuis hou" , "misschien vind ik dat wel niet erg", de daad bij het woord voegend, en in een vloeiende beweging heeft ze haar shirt uit, en staat in haar blote tieten.

Ze komt gelijk met haar rug tegen mijn voorkant staan, helemaal verbaast ben ik, omdat ze tegen mij komt hangen sla ik mijn arm als steun om haar heen. Dan heb ik dus een tiet in mijn hand, voelt lekker stevig nog en een keiharde tepel voel ik. "Is dit wat je wilt, dat ik je bij je tieten pak" vraag ik haar, ze zegt niets laat haar hoofd tegen mijn schouder hangen. Ze heeft iets grotere tieten als Anneke stel ik vast, omdat ze blijft staan zo, heb ik nu in elke hand een tiet en trek een beetje aan haar tepels. Met haar kont drukt ze naar achter, en ze moet mijn inmiddels stijve pik voelen. Dan denk ik inmiddels, als ze zo geil is en ze wil dit, dan doe ik wel mee. Met ιιn hand zak ik naar beneden en ga haar joggingbroek in, dan voel ik dat ze ook geen slip aan heeft. Gelijk voel ik haar kale kut, ze zet haar benen verder uit elkaar, en ik voel dat ze echt erg nat is.

"Is mijn schoonmoedertje zo vreselijk geil" fluister ik in haar oor.

Een paar vingers druk ik in haar kut, "ja ga in me vinger me klaar" hijgt ze. Dat kost geen moeite, ze is drijfnat en haar kut staat echt open, een beetje ruw vinger ik haar. "Jaaaaaaaaa, ga door zo, sneller, ga door" roept ze. Dan voel ik een straal geil in mijn hand en komt ze klaar, onder het geluid van een oerkreet. Ze hangt wat slap in mijn armen nu, "Ik werd vanmorgen zo vreselijk geil toen ik je blote pik zag" weet ze uit te brengen. Ze draait zich om en doet haar armen om mijn nek. ze kijkt me aan en zegt : "al twee jaar heb ik geen pik meer gezien en beet gehad, wil jij mij nu flink neuken ? "

"Dat blijft ons geheim en vertel het nooit tegen Anneke ". Ik kijk haar ook aan en zeg terwijl ik haar joggingbroek naar beneden werk "de kans is groot als ik aan je begin dat ik je suf ga neuken", lachend zegt ze : "dan gaan we gelijk beginnen". Ze schopt de broek weg en loopt naakt voor me uit naar haar slaapkamer, waar ze gelijk op haar rug op bed gaat liggen. Terwijl ik me uitkleed kijk ik naar haar, ze ziet er gewoon nog erg goed en lekker slank uit, en inderdaad een helemaal kale kut. Aan het voeteneinde ga ik op bed en ga zo tussen haar benen om haar eerst flink te beffen. Haar benen spreid ze gelijk en druk mijn mond op haar natte gleuf, ze heeft grotere schaamlippen als Anneke. Ik begin te likken, met mijn handen trek ik haar schaamlippen open, zo komt haar klit lekker bloot te liggen. Onafgebroken jammert ze : "ga door, sneller, maak me klaar, lik mijn kut, enz. Vreselijk nat is ze, stop een paar vingers in haar kut, en blijf likken op haar klit, al snel merk ik dat ze klaar gaat komen, maar ik blijf dor likken, zo gaat het ene orgasme over in het volgende. Als dat over het hoogtepunt is dan stop ik met likken. Neem zo veel mogelijk kut geil in mijn mond en schuif over haar heen naar boven, als onze monden bij elkaar zijn begin ik haar te zoenen, gelijk doet ze haar mond open om te gaan tongen, het kutgeil loopt haar mond in. Nu proef je je eigen kut zeg ik tegen haar, "ja heerlijk is dat., alles vind ik goed als je me nu maar gaat neuken" geeft ze aan, "je hebt me zo vreselijk geil gemaakt, doe het, nu"

Mijn keiharde paal zet ik tegen haar kut, ik ben ook bloedgeil inmiddels, dit is wel een heerlijk geil wijf om puur voor de sex te gebruiken. Dan duw ik mijn pik in ιιn beweging met de volle lengte in haar. een vreselijk langgerekt jaaaaaaaaa komt er uit haar keel, gevolgd door : "wat heb ik dit gemist, wat droom ik hier al lang van. neuk me hard en diep. ram die paal in me", onafgebroken blijft ze met dit soort "teksten" doorgaan.

Dit vreselijke geile wijf, mijn geile schoonmoeder moet gewoon een vreselijke beurt krijgen.

Met mijn armen druk ik mij omhoog en leg haar benen tegen mijn schouders, zo mogelijk kom ik dan nog dieper. "Ik ga klaarkomen, ik ga klaarkomen" roept ze, "maar niet stoppen, door neuken, blijven rammen, ga door ga door", als ik voel dat ze klaarkomt, hou ik ze goed beet zodat ik in haar blijf en door kan neuken, ik voel een straal geil uit haar kut komen en langs mijn ballen lopen. Dit is wel heerlijk neuken zo, gewoon keihard door neuken, ik ga iets langzamer om niet zelf al klaar te komen. Mijn handen heb ik op haar tieten en knijp in haar tepels, ze vind alles goed en alles heerlijk zolang ik maar door neuk. Dan ga ik aangeven dat ik bijna klaarkom, dan is het alsof ze gek wordt, zo gaat ze dan te keer. "Jaaaaaaaaaaaajaaaaaaaaaaa. laat me je zaad in me voelen, spuit alles in mijn kut, spuit diep in mijn kut, harder neuken dan kom ik ook". Dit is dus de nette bescheidde schoonmoeder van mij, ze ligt nu te keer te gaan als een professionele geile slet als een hoer.......... Dan kom ik klaar op een manier die ik niet ken van mijzelf, zo heftig zo intens, ik ga spuiten, stoten, beuk op haar in, het wordt zwart voor mijn ogen, en zij ligt maar te roepen om meer meer meer...................

Als ik helemaal leeg gespoten ben en we beuken niet meer als gekken tegen elkaar in dan val ik over haar neer. Het zweet gust van mijn lichaam, ik lig uit te hijgen op mijn schoonmoeder, zij ligt ook hard te hijgen. Uiteindelijk weet ik uit te brengen : "wat ben jij een vreselijke geile neuk slet" , en dat geile wijf ligt met haar kut spieren te knijpen of ze nog helemaal vers is.

"Neem van mij aan Anneke is een lekker geil wijf, maar jij bent vele malen erger" zeg ik tegen haar. Dan zegt ze : "nou ik mag wel zeggen dat jij ook en top neukerd bent hoor, je hebt me echt goed te pakken genomen. "Ja", zeg ik gelijk dapper erachter aan, "pijp mijn pik maar weer hard dan ga ik je nog even flink in je kont neuken". In de veronderstelling dat ze even genoeg heeft, niet dus, de geile slet gaat gelijk mijn pik opzoeken en begint te pijpen. Heb al wel voor mezelf besloten inmiddels, "deze geile hoer ga ik vaker volspuiten". Vol overgave is ze aan het pijpen, ze mag dan zoals ze zegt twee jaar niets gehad hebben, dit is wel een hele ervaren dame, die weet hoe het moet. Na verloop van tijd heeft ze hem weer hard, "kom" zegt ie geile teef, en gaat op haar knielen klaar zitten. "Even voorzichtig beginnen, er heeft al lang geen pik meer binnen geweest daar". Zet mijn eikel tegen haar ster, het is erg nat daar, en redelijk makkelijk ga ik naar binnen, dan wacht ik even, zodat ze kan wennen aan het gevoel. Al vrij snel komt zij naar achter om op die manier mijn pik dieper in haar te krijgen, ik blijf stil zitten, maar zij neukt mij dus nu, "Ja, heerlijk" kreunt ze. "ik kan hem goed hebben daar dus neuk maar, wil je helemaal in mij voelen". Stevig en regelmatig ram ik mijn paal in haar kontje, zij stoot net zo hard terug, mijn ballen slaan bij elke stoot tegen haar kut. Allemachtig, wat is mijn schoonmoeder een vreselijk geil wijf, een nymfomane lijkt het wel, en dan daarbij de niet te stoppen geile praat die ze uit slaat.

Blijf op hetzelfde tempo in haar stoten en elke stoot met de volle lengte van mijn pik in haar, ze heeft er geen enkele moeite mee om zo diep in haar kont te krijgen. "Je bent wel een heerlijk vreselijk geil wijf" zeg ik tegen haar. "vind je me een lekker neukwijf" antwoord ze terug, "ja, heerlijk"zeg ik, "Ongeremde keiharde sex met mijn schoonmoeder", ga ik verder, "zal ik je vaker een keiharde beurt komen geven" vraag ik haar terwijl ik flink door stoot. "Als je me altijd zo te pakken neemt als vandaag mag je me onbeperkt neuken" krijg ik als antwoord. "Ik ga je klit onderhanden nemen dan ga ik zo meteen je kont volspuiten" voor haar been heen ga ik naar haar kut, en pak haar lekkere grote klit tussen duim en wijsvinger, zo goed mogelijk knijp en draai ik de klit tussen mijn vingers. Alsof ze onder stroom staat zo reageert ze erop, "ooohhhh my god, wat doe je met me, ik ga zo weer klaarkomen, neuk me harder"roept ze. "Je bent een geile hoer, een onverzadigbare geile hoer "roep ik tegen haar, "ja, neuk me als je hoer, spuit je hoer vol" gaat ze te keer. Dan komt ze klaar en knijpt zo hard met haar spieren, net of ze mijn pik af knijpt, de laatste druppels sperma die ik heb spuit ik in haar kontje. Weer komt ze luid klaar, al is het deze keer wel wat minder, ik lat me van haar vallen en kom op mijn rug naast haar te liggen. Dan zeg ik tegen haar : "hopelijk heb je even genoeg want ik ben helemaal op". Tevreden lacht ze en zegt : "Nou , je hebt me goed te pakken gehad hoor, ik heb nog n ιιn opening sperma te goed", "Jij bent echt een geile onverzadigbare hoer", zeg ik lachend.

"Nou heb ik je toch flink afgeneukt en nog lig je je kut te vingeren ", "nee", zegt ze "het is zo'n lekker gevoel als je kut is volgespoten, mijn geil vermengt met sperma, voelt zo lekker, daarom zit ik er met mijn vingers in, en staat ook zo lekker open". Met open mond hoor ik het aan, "mijn Anneke is echt een geil sletje, maar jij bent een veelvoud erger" lat ik haar weten. "Maar ik heb begrepen dat je hebt genoten en dat je mij wel vaker wil pakken". Na even nagedacht te hebben, zeg ik : "het is toch een droom om zo'n geil wijf op je pik te hebben, en als het dan ook nog je schoonmoeder is.................".

"Je mag wanneer je wil, ben altijd beschikbaar voor je " dan komt ze op mij liggen en gaan we even lekker zoenen. "Ik ga even douchen en naar huis" zeg ik dan ben ik voor Anneke thuis. We spreken af dat we er met absoluut niemand over praten ook geen e-mails of andere berichten naar elkaar.

Eιn ding weet ik zeker, ik ga haar nog heel vaak "onderhanden " nemen, en ik weet ook al wanneer de volgende keer is...

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Wil jij een Negerin neuken?  Oude wijven zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm