Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou je een Moeder neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geilen met mijn oudere nichtje
Categorie: familiesex | dinsdag 7 januari 2014 05:09

Geile afspraakjes

Ik ben Laurens, een jongen van zestien jaar. Dit verhaal gaat over mijn oma en mijn nichtje Amber. Oma, heet Gerda, maar ik zeg altijd nog steeds gewoon oma tegen haar, ze is erg aardig en al zesenzeventig jaar. Amber mijn nichtje is achttien jaar. Ik kom vaak bij oma, maar toen was ze opeens gevallen in de keuken en schreeuwde van de pijn, ik heb toen 112 gebeld en ze hebben oma meegenomen. Oma had haar heup gebroken en zou een kunst heup krijgen. Ik ben elke avond naar het ziekenhuis geweest om oma te bezoeken, eerst ging het niet zo goed met haar, maar toen het beter ging zei ze, Laurens het komt door jou dat oma nu zo vooruit gaat, want ik wil nog bij jou blijven. Ik kleurde en wist niet wat ik zeggen moest. Kreeg van oma altijd wel wat toe gestopt, zodat ik ook zakgeld had, dat zal ik nooit vergeten.

Oma mocht naar maanden weer naar huis. Ze moest wel regelmatig naar revalidatie. Nichtje Amber ging tijdelijk bij haar wonen, om haar te verzorgen en daarom sliep ze daar ook. Ik kende Amber nog niet zo goed, zag haar alleen af en toe op een verjaardag, ze was toevallig in opleiding voor bejaarden verzorgster, dus werd dit als een soort stage gezien.

Ik had zin om weer eens bij oma langs te gaan, was er al bijna twee weken niet meer geweest, ma, ik ga vanavond bij oma langs. Natuurlijk vond ze dat goed, haalde mijn fiets uit de schuur en trapte stevig door, want het was zeker een uur fietsen. Ze woonde in een klein dorpje een eind buiten de stad, toen ze in het ziekenhuis lag was het maar tien minuten. Ik zette de fiets tegen de muur en gebruikte de deurklopper, zo een ouderwets ding van vroeger, niet dat oma nog in het verleden leefde hoor. Opa was tien jaar geleden al overleden en oma schafte gelijk een computer aan en ging op 55+ computer les. Ze wilde niet achter de geraniums blijven zitten, zoals dat genoemd wordt, dat je niets meer deed, alleen maar staren naar de foto van opa. Zo zat oma niet in elkaar, ze deed tot het ongeluk ook nog mee aan kegelen, ja dat zou voorlopig niet gaan denk ik.

De klopper galmde in de stilte, dat kon je binnen onmogelijk ontgaan zijn. Ik hoorde wel wat gerommel binnen, maar het duurde toch nog even voordat de deur open ging. Amber haalde de sloten er af, hoorde ik en opende de deur.

Hoi Laurens? zei ze. Jij komt zeker voor oma.

Ik zag dat ze een badjas aan had, dat ze met een strik van voren had afgesloten. Amber zag dat ik haar bekeek, Huh.. Ja, ik had inkopen gedaan en was het net aan het bekijken en passen toen jij de deur er bijna uit trommelde. Oma is er niet, ze is naar revalidatie, een taxi heeft haar op gehaald. Teleurgesteld draaide ik mij om en wilde naar de fiets lopen. Je mag wel binnen komen hoor, je hebt tenslotte al zeker een uur gefietst. Blij verrast draaide ik me weer om en liep langs haar heen naar binnen. Amber sloot de deur en vroeg, wil je wat drinken? Ja, doe maar heb je cola? Natuurlijk heb ik cola, ze liep de keuken in terwijl ik in de kamer op de bank ging zitten, want ik zag aan de spullen dat zij in de fauteuil er tegenover zat. Amber kwam de kamer in en zette het glas cola op tafel, ze boog daarbij zo ver voorover dat ik haar tieten zag. Wauw, dacht ik, wat een memmen heeft ze al. Amber raapte snel de spullen van tafel om die in een grote tas te gooien die naast haar fauteuil stond, ze kon dan wel snel zijn maar ik zag tocht echt wel een minuscuul slipje en een BH-tje wat eigenlijk geen BH genoemd mocht worden. Ik kon me niet voorstellen, dat wat ik net had zien hangen daar helemaal in zou passen.

Zeg je houd hierover wel je muil, He?

Ja hoor Amber, is dat voor je vriendje? Gaat jou niets aan snotneus, riep ze quasi verontwaardigd. Ik voelde me eigenlijk al geen snotneus meer, om eerlijk te zijn en was best wel beledigd. Ze zat iets met de benen wijd, zodat haar badjas van haar dijen af gleed. Ik had al zwarte nylonkousen gezien, maar nu zag ik dat die door een jarretel gordeltje omhoog werden gehouden en ze had me toch een paar lekkere dijen.

Jemig, flapte ik er uit en voelde toch echt wat omhoog schokken in mijn dunne zomerse korte broek. Ik heb totaal geen ervaring met meiden, het was bij plaatjes kijken in de Wehkamp gids gebleven en dan rukken en tegenwoordig gaven ze die gidsen ook niet meer uit. Maar nu zag ik het gewoon. Ik zag haar dijen wat bewegen en net had ik al formidabel zicht gehad op haar tieten en kan dan wel zestien zijn, maar ben een gezonde jonge knaap, dus was er geen houden meer aan, zoals mijn lul een tent opbouwde. Die tent kregen ze met de vreselijkste stormen nog niet plat. Ik had natuurlijk netjes mijn benen over elkaar kunnen doen, maar er hing al een zekere spanning en ik kon me niet aan het idee onttrekken dat ze bewust zo ging zitten, of was dat wish full thinking?

Amber haar ogen werden groter toen ze de behoorlijke bult in het dunne broekje van haar neefje in de gaten kreeg, zat dat joch zich op te geilen aan haar? Als dat echt was? Dan had hij bepaald niet achteraan gestaan bij het uit delen. Als dat echt was? Dan was het een stuk groter, dan die van haar vijfentwintig jarige vriend. Amber voelde spanning in haar geile lijf. Ze voelde haar kutje knijpen, het moest toch niet veel gekker worden, ze deed geen moeite om haar dijen te sluiten of de badjas netjes terug te leggen.

Amber boog bewust ver voorover zodat hij haar tieten kon zien hangen, een flinke D cup had ze wel, ze zag hem kijken, ze zag zijn pik schokken. Ze voelde dat ze nat werd, ervaring zou hij nog wel niet hebben, toch? spookte het in haar hoofdje, dan zou ze hem het moeten leren en ze voelde zich wat verkrampen, ging ze nu klaar zitten komen? omdat een zestien jarige een bult in zijn broek kreeg van haar? Amber vond wel dat ze veel te kort kwam bij haar vriend, maar dat ze nu naar haar neefje zijn lul verlangde vond ze toch wel te ver gaan. Laurens kon zijn ogen niet van haar afhouden, wat een grote stevige tieten bungelde daar, zou ze een kaal kutje hebben? Het zweet brak hem uit, van opwinding. Hij was bang dat ie spontaan zou klaarkomen, dat zou wel zonde zijn toch?

Amber likte haar lippen af. Zij begon echt naar die lul te verlangen, op zijn minst wilde ze het zien, of die echt zo groot was als zij dacht. Heb jij al een vriendinnetje, Laurens? Laurens werd uit zijn droom gewekt, door de vraag van zijn nichtje. Ik. He. Ik ….. N . neee, stotterde hij. Amber dacht even na over de volgende vraag, is dat wat ik zie in je broek ECHT? Laurens schrok van die vraag, dat had hij niet verwacht en hij wist ook niet of dat wat hij had zo bijzonder was. HE?.. Ja…ja…

Jezus ventje, dat kan ik haast niet geloven. Je rukt zeker al wel vaak, He? Laurens wist niet wat hij hoorde, waar was ze op uit? Amber wist dat jongens behoorlijk vroeg aan hun pik begonnen te trekken, dus was de vraag niet echt vreemd, vond ze. Nou vertel het maar hoor, zie heus wel dat jij je aan mij zit op te geilen. Vind jij mij mooi en wordt je daar geil van? vroeg ze nogmaals. Ja. Ik.. Ik..ik vvv vind jou hh heel m . mooi, stotterde hij weer. De geile sfeer nam toe in de kamer. Laurens meende zijn nichtje te kunnen ruiken, was ze vochtig geworden? rook hij nu de zinderende geile geur van haar kutje? Ben je kaal van onderen, vroeg hij opeens. Hij schrok er zelf van dat hij dat durfde te vragen. Ja, ik heb een glad geschoren kutje en ben nat, kreeg hij als antwoord. Vind ook dat je mooie grote tieten hebt, gooide hij er ook maar uit. Amber voelde het geil uit haar kutje lekken en haar slipje bevuilen, ze kon zich met moeite inhouden om niet klaar te komen. Ze trok haar badjas nu helemaal uit en smeet dat in een hoek, ze pakte haar tieten en drukte die tegen elkaar, lekker, He Laurens, mompelde ze hees van opwinding.

Echt erg groot hoor, lispelde hij.

Je mag er wel even aan voelen, reageerde Amber op haar beurt. Laurens keek met grote ogen en was verbaasd, had ze nou gezegd dat hij er aan mocht voelen? Wauw, echt waar? Amber stond op en ging naast hem op de bank zitten, nu wist hij het zeker ze rook ontzettend geil vond hij en greep voorzichtig een van de meloenen beet die nu vlak voor zijn ogen stonden. Het veerkrachtige vlees voelde fijn tussen zijn vingers, hij begon er in te knijpen en pakte nu ook de andere tiet beet, mmmm, lekker Amber. Ik wil jou lul zien, geil neefje van me. Ik jou kutje, reageerde hij snel.

Ik eerst jou grote lul, uit die broek en slip.

Laurens stond op en trok in een beweging broek en slip naar beneden, zijn harde lul stuiterde omhoog, jeetje, reageerde Amber,dat ding was langer dan twintig centimeter en de omvang was ook behoorlijk, dat zo een snotneus met een pik van ruim twintig rondliep en haar vriend blij moest zijn met zestien centimeter, wat kon het oneerlijk verdeeld zijn op de wereld. Is die groot genoeg? vroeg hij. Je hebt wat wij een paardenlul noemen, wat een joekel zeg. Die….. Die wil ik in me voelen. Huh??? M mag ik jou neuken?? vroeg hij verbaasd.

Je moet mij neuken met die reuze pik van jou.

Ik zal jou eerst wel ff lekker pijpen, denk dat jij te gauw klaar komt, pijp ik je leeg en blijf ,m hard houden met mijn mond. Amber gaf hem een duw zodat hij weer zat en trok zijn broek en slip van zijn benen af, trok zijn benen uit elkaar en zakte op haar knieλn er tussen. Begerig sloot ze haar lippen strak om zijn lul en begon hem diep af te zuigen, ding was zo dik dat ze er moeite mee had. Aaaaaagggggg.. Amber ww wat lekkerrrrr is dat zeg mmmmm. Ze hield zijn volle ballen in een hand en masseerde zijn kloten. Laurens begon hevig te kreunen, dit was wel zo mega lekker, veel lekkerder dan aftrekken.

Amber trok hem ook nog een beetje af en liet de paal een centimeter of tien toe in haar mond, zijn mond stond een eind open en het kreunen werd snel heviger. Ze voelde dat de immense lul al naar twee minuten nog wat in dikte toenam en een diepe brul gaf aan dat hij komen ging. Aaaaggh ggggg aaagghhh mmmm huhuhuhu. Mmmmmm, ze voelde dat de pik begon te pulseren en daar spoot hij met kracht zijn sperma in haar mond. Schokkend over zijn hele lichaam leegde hij zijn zak in haar naar sperma hunkerende mondje. Zij slikte het smakelijk door en likte de pik ook helemaal schoon, nu ga jij eerst mijn kutje likken, commandeerde Amber. Trek jij de strikjes van mijn slipje maar los, als jij mij klaar krijgt mag je het geile natte slipje houden als trofee. Laurens trok met trillende handen de beide strikjes los en haalde het plakkerige kleinood tussen haar volle dijen vandaan, het rook heerlijk. Hij zag voor het eerst een echte kut, haar klitje was flink gezwollen en haar kut lippen ook, zo dichtbij dat de geile lucht zijn neus in trok en zijn pik deed schokken, echt slap was ie toch al niet. Amber ging staan en hij kon zo zijn tong in haar natte spleetje drukken. Amber rilde van genot, zo geil was ze al, het idee die pik ook nog in haar kutje te ontvangen later, maakte haar helemaal gek. Lik mij klaar geile donder.

Lik je sletterige nichtje naar de hemel.

Laurens had helemaal geen ervaring dus hij deed maar wat en zijn tong zo ver mogelijk naar binnen om het heerlijke vocht er uit te zuigen en zijn rechterduim bewerkte haar dikke klitje. Hij hoorde Amber kreunen, dus dan zou hij het wel goed doen. Amber pakte hem achter het hoofd en drukte hem zo hard mogelijk tegen haar natte geile poes, het geil droop hem over de neus, zijn hele kin zat onder haar geil. Ooooooooooohhhh mmmmmm ga door…. ga door mmm ja. ja. Zijn pik kwam al omhoog. God wat smaakte dat meisjes geil lekker zeg. O jaaaaaa o ja.. Mmmmoo ja ooooooohh huhhuh..huhhu, trillend kwam ze klaar en een hevig orgasme nam bezit van haar. Ze raakte een beetje de controle over haar lichaam kwijt, zo heftig was het, te gek gewoon dat zo een snotneus je klaar kon likken en je een orgasme bezorgde die je nog nooit eerder zo had gevoeld. Laurens voelde nog meer geil over zijn kin lopen, dat er nu echt begon af te druipen. Hij probeerde zoveel mogelijk op te slurpen. Was haar vriend nou zo slecht met seks? Of verbeelde zij het zich maar, ze kon niet herinneren bij hem zo heftig klaar te zijn gekomen en met zijn zestien centimeter maakte hij ook niet veel klaar. Zou Laurens al wat kunnen met zijn ruim twintig? Amber was zo geil en al zo heerlijk heftig klaar gekomen en dus drijfnat, ze snakte gewoon naar zijn lul.

De lul stond al een tijdje zeker half stijf. Ze liet zich weer door de knieλn zakken om de lul diep in haar mond toe te laten en het apparaat op oorlogssterkte te brengen. Ze vond het lekker zo een dikke lul in haar mond nog verder te voelen groeien. Zijn lul plopte uit haar mond en was nat van haar speeksel, nou ik wil die paal in me voelen. Amber pakte een kussen van de bank af en nog een, het eerste kussen was om haar hoofd op neer te leggen, het tweede kussen was voor onder haar kontje. Laurens keek belangstellend naar wat zijn nichtje allemaal aan het doen was. Ze deed haar benen nu uit elkaar, haar kutje stond daardoor iets open, nou kom op neefje, laat mij eens voelen hoe dat is, zo een giga lul in me te krijgen, ze smeekte er bijna om en keek hem geil aan. Laurens was er natuurlijk niet bedreven in, dus een beetje onhandig ging het wel. Amber was te geil om zich er aan te storen, ze dag de paardenlul steeds dichterbij haar natte spleetje komen en toen zijn eikel haar kut lipjes beroerde kreunde ze al, aaaahhhh...

De lul perste haar kut lipjes uit elkaar en drong naar binnen, het voelde goed, het voelde zo goed, ze werd echt opgevuld. Het leek wel of ze opnieuw ontmaagd moest worden, zo strak gespannen zat haar kutje om de paal en het grootste deel moest er nog in komen. Begin maar te stoten neefje, ik ben niet van suiker er in met dat ding. Laurens bleek een natuurtalent, hij leerde snel en nam haar met diepe halen alsof dat zijn dagelijkse bezigheid was. Tot aan zijn ballen verdween de paal in het natte grotje van zijn nichtje. Ooohh ja Laurens .. O ja huhuhuhuhu oo ja, naai je geile nichtje ooo ja gg geef het haar mmmm. Haar kutje molk aan de harde in haar rossende lul en ze kwam mega klaar op deze uitzonderlijke pik. Hij voelde dat ze weer klaar kwam, er werd behoorlijk aan zijn lul geknepen, lekkere kut spieren heeft ze, haar kutje zoog zijn lul gewoon zo ver mogelijk naar binnen.

Door de dikte van de knaap zijn lul werd haar klit steeds mee naar binnen gewerkt en bleef ze klaar komen. Amber haar vierde orgasme gierde door haar geile lijf en ze wilde nu een ander standje. Ze liet de pik er uit glippen, tot verbazing van haar neefje. A..ann nder s standje, kreunde ze uit en ging op haar knieλn en handen liggen, kontje omhoog en daar kwam de lul weer naar binnen, die droop van haar geil.

Uiteindelijk kwam hij ook kreunend klaar en spoot zijn sperma diep in haar natte kut. Laurens had echt de avond van zijn leven, wat was dit nichtje geil zeg. Hee neefje met je grote geile pik, jij kan op school daar een heleboel meisjes mee blij maken hoor, denk dat jij de grootste pik hebt van alle jongens.

En als jij mij zes keer klaar kan krijgen, terwijl ik jou eerste was. Laurens was nog niet overtuigd dat zijn lul zo uitzonderlijk was. Nou ga maar eens achter de meisjes aan, dan hoor je gauw genoeg dat die van jou uitzonderlijk groot is. Zo kletsten ze nog een tijdje door. Laurens maakte aanstalten om naar huis te gaan en kreeg bij de deur nog een natte tongzoen van zijn nichtje. Neef, grote kerel ik zal jou geen snotneus meer noemen, je bent nu maagd af en man, He. Als je mij nog een keer wil neuken met die paal van je, hier is het nummer van mijn mobieltje. Mijn kutje snakt naar jou pik, riep ze nog, toen hij al op de fiets zat. Ze stond buiten, met haar badjas open, zodat een buurman ook nog eens een mooie aanblik op haar geile lichaam kon werpen.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm