Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een lul zo hard als staal!

Ik maakte mijn nichtje zwanger DEEL2
Categorie: familiesex | maandag 18 november 2013 06:37

Geile afspraakjes

DEEL 2 - Nadat we ons hadden gedoucht kleedden we ons aan en stapten we samen de deur uit om te gaan winkel. “Laten we maar naar dat grote warenhuis gaan”, zei Corine terwijl ze wees naar de winkel waarvan ik de naam achterwege zal laten. “We lopen wel even wat verder en kopen wat betere kleding…”, antwoordde ik. “Ja maar….., ja maar…., Stamelde zij, “Ik wil niet teveel geld uitgeven want ik weet niet hoeveel ik nog nodig heb en ik moet ook nog naar mijn werk, die weten ook nog van niets”. “Die kleding betaal ik wel en maak je nu maar geen zorgen, ik zorg wel dat je van die klerelijer af kom”, ik pakte mijn mobieltje en zei: “Hier…., bel maar naar je werk en zeg maar dat je ziek bent en dat je huisarts contact zal opnemen met de bedrijfsarts”. “Welke huisdokter…”, vroeg Corine verbaasd. “Bel nou maar,….. dat komt later wel…”. Toen Corine haar teamleider aan de telefoon kreeg en uiterst genuanceerd had verteld waarom ze wilde scheiden en welke impact dat had, antwoordde hij dat de huisarts maar even moest bellen met de bedrijfsarts en dat het dan vast wel goed kwam. “Zie je wel….”, het komt allemaal wel goed. Intussen waren we in een kleding winkel gekomen waar ze niet de alledaagse modellen hadden en meteen zag Corine wel een paar kledingstukken die haar leken. Toen we enkel uren later weer naar mijn huis liepen hadden we allebei in elke hand een tas en was ik honderden euro’s armer, maar dat had ik graag voor haar over en zelfs meer dan dat.

Corine sliep die nacht natuurlijk bij mij in bed en voor het slapengaan gleed nog één keer die dag mijn lul haar natte gladde kutje binnen en toen we beide weer heerlijk waren klaargekomen vielen we tegen elkaar aan in slaap. De volgende morgen was ik als vroeg wakker met een stijve pik, Corine sliep nog lekker dus liet ik haar liggen, ik deed de slaapkamerdeur achter mij dicht en liep naar het toilet. Toen ik mijn blaas had geleegd was mijn lul al weer snel slap. Ik trok mijn zwartzijden kimono aan, pakte een bak koffie uit de espressomachine, nam de telefoon en belde als eerste mijn werkgever en legde hem kort uit dat ik met een probleem zat en dat ik graag een paar dagen verlof wilde hebben. “Neem maar zoveel tijd als je nodig hebt”, antwoordde hij door de telefoon. Mijn werkgever wist wat familie problemen waren dus begreep hij de situatie meteen. Daarna belde ik met mijn huisarts en nadat ik ook kort had uitgelegd wat er was zei hij: “Ik zie jullie om twee uur vanmiddag dan heb ik alle tijd”. Toen ik de arts had gehad belde ik een bevriende advocaat hier in de stad en nadat ik hem had verteld wat er zich had afgespeeld zei hij. “Het lijkt mij het beste dat ik het werk laat doen door een collega in de buurt waar die klootzak woont, dan weet hij ook niet waar ze zit en alle contacten en correspondentie loopt dan via mij en ik hou jullie telefonisch op de hoogte zodat jou adres uit alle stukken blijft”. “Als jullie bij de arts zijn geweest kom je naar mij en dan ga ik meteen aan de gang, ik zal intussen even op zoek gaan naar een goede collega”, zei hij verder.

“Je was nog al druk aan het bellen….”, klonk het vanuit de deur die vanuit de keuken kwam. Daar stond met een slaperig gezicht Corine met een donkerblauwe zijden kimono aan die ik voor haar had klaargelegd, hij was veel te groot en ze had hem niet gesloten zodat ik haar prachtige lijf met tussen haar benen haar gladgeschoren kutje kon zien. In haar hand had ze een bak koffie en kwam naast mij zitten. Ik heb met mijn werkgever gebeld, met mijn huisdokter en met een bevriende advocaat. Vanmiddag moeten we naar ze toe. Ze kwam tegen mij aan zitten als was ze op zoek naar liefde en dan bedoel ik echte liefde, ik sloeg mijn arm om haar heen en ze legde haar hoofd in mijn nek. Haar halflange haren kriebelde in mijn nek en ik voelde dat ze rustig werd en dat ze zich beschermd voelde. Nadat we zo een poosje hadden gezeten was mijn lul inmiddels gegroeid tenslotte was het voor mij ook al weer een tijdje geleden voordat ik een relatie had gehad en een forse punt had gezet en in de tussentijd moest ik mezelf behelpen met mijn hand en een pornofilmpje. Het was Corine niet onopgemerkt gebleven dat mijn lul stijf was en langzaam gleed haar hand over mijn been totdat ze mijn harde neukstaaf in haar hand had.

“Ik hoop dat ze me weer zo lekker gaat pijpen als gisteren!

”Dacht ik bij mezelf, “En dan spuit ik dit keer mijn zaad diep in haar slokdarm”, nam ik mij voor. Haar kutje moest schoon blijven want misschien wilde de arts haar wel inwendig onderzoeken en dan was het vervelend als hij nog verse sperma zou tegenkomen. Langzaam gleed het hoofd van Corine richting mijn glanzende eikel en terwijl ze mijn eikel tussen haar lippen sloot liet ze zich tussen mijn benen op de grond zakken waarna ze mijn pik tot aan zijn wortel in haar mond zoog, gelijkertijd masseerde ze mijn ballen. “Hmm….., lekker….lieve schat……., hmmjaaa….., lekker….”, kreunde ik. Langzaam liet ze nu mijn lul uit haar slokdarm glijden en weer langzaam gleed hij naar binnen. Wat was dit lekker, wat kon dit meisje lekker pijpen, zo was ik nog nooit gepijpt. Ik zag dat het speeksel uit haar mondhoeken naar buiten liep en op de zitting van de bank lekte. Af en toe als ze mijn snoeiharde paal bijna uit haar mond had laten glijden keek ze omhoog om te zien of ik wel genoot. “Ga door schat……., hmmjaaa…….. ga door…….”, zei ik dan waarna ze dan snel mijn lul weer tot diep in haar slokdarm zoog en ook mijn ballen masseerde. Zachtjes voelde ik nu mijn lul trillen en met een heerlijk gevoel in mijn onderbuik voelde ik het zaad opborrelen en spoot kort daarna een vijftal krachtige stralen warm zaad diep in de slokdarm van Corine die haar hoofd stil had gehouden in afwachting van mijn warme zaad. Ik schokte nog even na waarna Corine mijn lul uit haar slokdarm liet glijden en nog even het laatste restje uit mijn lul zoog.

“Hmm…., heerlijk……”, kreunde ik, Corine kwam omhoog waarbij haar borsten langs mijn lichaam gleden en begon mij te tongen. “Kom…”, zei ik na een tijdje en deed haar voor hoe ze moest gaan liggen. “Dan ga ik je lekker klaar likken”. Corine ging, lenig als ze was, op haar rug op de bank liggen met haar billen helemaal tot bovenaan de rugleuning, zo kon ik achter de bank gaan staan en haar kutje likken. Ik stond achter de bank en de lange slanke benen van Corine staken in de lucht, ik spreidde haar benen, boog voorover en zag haar kletsnatte kutje glinsteren in het zonlicht dat door het raam kwam. Mijn tong likte eerst langs en rond haar mooie sterretje waardoor Corine al zachtjes kreunde: “Hmm……, jaaa……, lieve schat……, lik mijn tweede neukholletje………”. Ik begreep hieruit dat ze ook in haar sterretje was geneukt door die smeerlap. Nadat ik haar sterretje had gelikt gleed mijn tong tussen haar heerlijk schaamlippen door tot aan haar roze knop en toen ik die raakte hoorde ik haar kreunen: “Ohhwhoeeiiiijaaa……., geil……., dat is lekker geil……”. Ik nam haar clit tussen mijn lippen en likte langdurig over het topje van die harde roze kietelaar totdat haar lijf heftig begon te schudden en toen ik mijn mond voor haar kutje had sproeide er een straal geil uit haar kut waardoor mijn gezicht helemaal onder zat.

“Ohwhoeiiijaaahh……..”, kreunde ze, waarna ik haar kutje begon schoon te likken.

Hierna stapten we snel onder de douche want om twee uur moesten we bij de arts zijn. “Heeft hij met zijn gewelddadigheden nog andere schade bij u aangebracht”, vroeg mijn huisarts nadat ze hem het hele verhaal had verteld. “Ik weet het niet…, ehh….”, antwoordde Corine nu verlegen. “Hebben jullie kindertjes..”, vroeg de arts. “We konden geen kindjes krijgen..”, zei Corine. “Hij niet…., of jij niet…”, vroeg hij nu. “Ik niet…., ehhh…, dacht ik..”. antwoordde ze. “Als jij even de kamer uitgaat, kan ik deze dame even onderzoeken”, zei mijn huisarts. “Dat hoeft niet, we kennen elkaar heel goed…”, antwoordde Corine heel snel. “Mij best….., kleed je maar uit en ga maar op die bank liggen”, zei hij tegen Corine. Ze deed wat hij verlangde en de dokter begon haar te onderzoeken nadat hij gekeken had naar blauwe plekken en geluisterd had naar hart en longen pakte hij een speculum en met haar benen hangend in een paar steunen duwde hij het koude ijzer haar kutje binnen en bekeek de binnenkant. Nadat hij het speculum had verwijderd en in een daarvoor bestemde bak had gelegd ter ontsmetting waste hij zijn handen en zei: “Kleed u zich maar weer aan”, en toen ze aangekleed was en weer naast mij zat zei hij: “Alles is in orde, maar als ik u was zou ik een goede advocaat opzoeken”. Daarna namen we afscheid en gingen weg. Buiten vloog ze mij om de nek en begon mij even heftig te tongen.

Daarna liepen we meteen door naar de advocaat en toen we ook hem verteld hadden wat er was gebeurd, belde hij meteen een collega die in de buurt van Mark woonde. “Ik zal ervoor zorgen dat je verblijfplaats anoniem blijft”, zei hij waarna we afscheid namen. Toen mark werd gebeld door de advocaat die meteen vertelde dat hij het gesprek opnam was Mark laaiend, hij vertelde dat hij overal aan het zoeken was geweest waar Corine zou kunnen zijn en of de advocaat maar even wilde vertellen waar ze was. “Ik maak haar kapot”, zei hij. De advocaat vertelde dat hij beter wat rustig kon doen nadat hij deze uitspraak had gedaan en beter een goede raadsman kon gaan zoeken. Nadat de advocaat had verteld dat Corine wilde scheiden en dat op een nette manier wilde regelen wenste hij Mark nog een fijne dag en drukte zijn telefoon uit.

Twee weken later waren beide advocaten tot een overeenkomst gekomen en bleek dat Mark zich bij de situatie had neergelegd. Corine had gezegd dat ze niets wilde hebben behoudens haar kleding, netjes verpakt en een aantal persoonlijke en emotionele zaken, voordat zij zou tekenen moest hij dit eerst verzonden hebben zodat Corine zeker wist dat ze alle dingen had. Op een afgesproken dag werden de spullen afgehaald door een koeriersdienst, Mark had nog wel aan de chauffeur gevraagd waar de spullen heengingen maar die had alleen geantwoord dat ze naar het distributiecentrum gingen en reed daarna meteen weg. Wat hij niet wist was dat wij op een industrieterrein de spullen in de auto van mij overlaadden zoals we hadden afgesproken met de chauffeur die we hiervoor wat geld hadden gegeven.

Thuis pakte Corine de dozen uit en alles bleek aanwezig te zijn en netjes verpakt, zelfs de seksspeeltjes zoals de handboeien, pols- en enkelbanden, buttpluggen en vele soorten vibrators en dildo’s, de extreme korte leren kleding, lingerie, nylonkousen in vele soorten en kleuren maar ook haar degelijke kleding en natuurlijk haar persoonlijke zaken. Corine was nu al langer dan een maand bij mij en we konden het samen heel goed vinden, ze had tijdelijk werk gevonden bij een winkel vlak bij mij om de hoek zodat ze zich niet zat te vervelen. Al snel was de scheiding door de rechter uitgesproken en was Corine weer vrij vrouw. “En….., wat ga je nu doen….., ik bedoel waar ga je nu heen“, vroeg ik Corine. Ze keek me een beetje geschrokken aan en stamelde: “Mag ik….., ehhh…, mag ik….., ehhhh…., dan niet bij jou blijven”. Ik liep naar haar toe, pakte haar hoofd vast en keek haar diep in de ogen en zei: “Zolang als je wilt schat…, zolang als je wilt”, en ik drukte mijn lippen op die van haar en stonden we heftig en intens te tongen.

Mijn pik stond als een lantaarnpaal rechtop in mijn broek en toen Corine haar onderlijf tegen mij aandrukte en dit voelde begon ze meteen mijn broek los te maken en bevrijdde hem uit zijn benarde positie en nadat ze een tijdje zachtjes aan mijn pik had staan trekken fluisterde ze in mijn oor: “Zo lieve schat nu zal ik je als dank eens lekker gaan verwennen”. Ze pakte mijn hand, ik kon nog net uit mijn broek stappen voordat ik struikelde en nam mij mee naar de slaapkamer, ze trok letterlijk de overige kleding van mijn lijf en moest op bed gaan liggen. Ze zette een muziekje op in de dvd speler die in de slaapkamer stond en begon een striptease, terwijl ik zachtjes aan mijn snoeiharde paal trok begon zij zich langzaam uit te kleden en gooide dan de kledingstukken naar mij, ik snoof dan even aan de kledingstukken en kreunde dan: “Hmmmmmmm……, lekker…”. Toen ze haar drijfnatte string naar mij gooide en ik de geur van haar heerlijke kut rook kon ik mij niet meer inhouden en zei: “Kom hier geile teef en neuk me met die geile natte kut….”. Corine had nog alleen haar zwarte stay-up kousen aan en kwam op haar hurken boven mij zitten en liet haar druipende kutje over mijn lange dikke lat zakken en toen ze helemaal over mij was heen geschoven zat ik zo diep in haar dat ik dacht dat ik bijna in haar baarmoeder moest zitten. Langzaam gleed ze over mijn buik en terwijl mijn paal uit en weer in haar gleed was ze zelf haar keiharde tepels aan het masseren.

“Hmmjaaa….., lekker schat…”, kreunde ik. “Ohwoejaaa……., zo lekker geill…….”, kreunde zij terug.

Ik was zo geil geworden dat ik al snel mijn zaad voelde opborrelen en terwijl ik nog de harde clit langs de schacht van mijn lul voelde glijden spoot ik, schokkend met mijn billen en onderlijf, een vijftal dikke stralen warm sperma diep in haar kut waarop Corine reageerde en met rillend lichaam tot een intens orgasme kwam en er een golf van geil over mijn buik liep. Nadat ze nog een poosje had zitten nagenieten ging ze van mij af, kwam naast mij zitten, boog voorover en gaf mij een snelle tongzoen waarna ze al kussend over mijn borst en buik naar mijn halfslappe lul afzakte. Daarna pakte ze mijn lul vast en likte de slierten sperma van mijn lul en nam vervolgens mijn eikel tussen haar lippen. Toen ze het toompje begon te likken groeide mijn neukstaaf in haar mond totdat hij weer stond als een lantaarnpaal.

Langzaam zoog ze mijn staaf in haar mond en toen ik haar keel tegen mijn eikel voelde stopte ze even. Toen ik merkte dat ze haar ademhaling door haar neus had gereguleerd gleed mijn lange neukstaaf haar slokdarm binnen. Opnieuw werd ik geil.., bloedgeil en lag zachtjes te kreunen: “Ohjaa……, lieve schat….., dat is zo lekker geil……..Ohhhwhoee…….”. Langzaam liet ze mijn lul weer uit haar keel glijden en snel zoog ze hem dan weer naar binnen waarbij haar speeksel in grote slierten uit haar mondhoeken drupte. “Ohwhoeiiijaaa………”, wat was ik geil, dit meisje maakte mij helemaal gek. Opnieuw voelde ik mijn zaad uit mijn ballen opborrelen en toen ik klaar kwam had ze haar mond teruggetrokken zodat ze mijn zaad in haar mond voelde spuiten. Nadat ze nog het laatste restje uit mijn pik had gezogen kwam ze op mij liggen en zette haar lippen op die van mij en toen ik mijn mond opende liet ze een deel van mijn zaad in mijn mond lopen en proefde ik voor het eerst van mijn leven de smaak van mijn eigen sperma. “En……..”? Vroeg ze daarna, “Smaakte het…….”. Ik antwoordde dat het eigenlijk best wel meeviel en we begonnen elkaar weer heftig te tongen waarbij nog steeds de smaak van mijn sperma aanwezig was.

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  











© 2024 https://seksverhalen.org/sexverhalen/familiesex/2330/Ik-maakte-mijn-nichtje-zwanger-DEEL2.html