Zou je een Moeder neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Snel sexcontact met mij!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Neuken met mijn schoonzuster
Categorie: familiesex | zondag 13 oktober 2013 02:02

Geile afspraakjes

Hoi ik ben Tom ik ben reeds 14 jaar gelukkig getrouwd en heb ondertussen 3 kinderen in een opgroeiende leeftijd. Mijn vrouw is gewoon een lekkere stoot waar mee ik ondertussen al alles heb geprobeerd op het gebied van seks. Er zijn dan ook weinig dingen welke we niet doen. Voor de rest heb ik een heerlijk seksleven en is het nog steeds erg spannend. Zo heeft mijn vrouw een zus welke we goed kennen en zei bij ons als kind in huis is. Mijn vrouw en haar zus (Jes) hadden op een zondag besloten om een lekker een lang weekend weg te gaan naar een vakantie park ergens op de Veluwe. Jes heeft zelf ook 3 kinderen een beetje jonger dan die van mij, maar zei is zelf ook 4 jaar jonger dan ik. Onze kinderen vermaken zich super en we hadden er eigenlijk heel veel zin in. Echter het lange weekend kon voor mij pas later beginnen maar dat was geen probleem, ik zou gewoon na komen. De boeking was gemaakt. De man van Jes is zzp’er en heeft een goed gevulde portefeuille, en is dus heel erg druk. Het was dan ook niet zeker of hij het lange weekend zou kunnen blijven maar hij deed er alles aan om er bij te kunnen zijn. Het weekend kwam eraan, de twee zussen hadden alles ingepakt en vertrokken lekker op tijd zodat ze de hele dag voor zich hadden op het park. De man van Jes liet het op het laatste moment afweten en kwam pas op zondag. We hadden het bijna kunnen weten. Maar zoals ik zelf ook zeg het werk gaat voor het plezier, als je het goed wil hebben. Ik zou pas later op de avond komen aangezien ook ik mijn werk eerst moest afmaken.

De dag ging voorbij en tegen de avond kreeg ik een sms van mijn vrouw met het nummer van het huisje waar we in lagen. Na het werk ging ik op reis en kwam tegen een uur of 10 in de avond aan op het park. Bij het huisje aangekomen was het al donker. En lag iedereen al in bed. Ook bij het huisje van mijn schoonzus was het donker. Ik liep naar de deur en deze was open. Gelukkig dan hoef ik niemand wakker te maken. Stil ging ik naar binnen en deed de deur op slot. Met een klein schemerlampje aan zocht ik mijn weg naar de douche om mij even op te frissen voordat ik ook naar bed zou gaan. Onder de douche had ik al een behoorlijke paal tussen mijn benen en zat een beetje te fantaseren hoe ik het zou gaan doen vanavond. Mijn vrouw Mia vind het heerlijk om lekker lang te genieten van de seks, waarbij de echte daad nog niet eens zo heel belangrijk is. Al vinden we samen de harde seks ook erg lekker maar alles op een gepaste tijd. Wij slapen altijd naakt en ik hoefde dan ook niet te zoeken naar mijn slaap shirt of wat dan ook. Na wat kamers open gemaakt te hebben, had ik eindelijk de master kamer gevonden. Stil en zonder geluid te maken ging ik in bed liggen en rolde tegen (wat ik dacht) wijfie aan. ik verbaasde me dan ook dat mijn vrouw een shirt aan had. Ze sliep heerlijk en ik merkte aan de ademhaling dat ze in een diepe slaap was. ik ging met mijn hand onder het shirt op zoek naar de lekkere borsten. Ze heeft namelijk een lekkere maat 80 d waar ik veel plezier aan heb gehad. Maar bij deze borst was het net iets kleiner en deze waren ook iets steviger. Dat had ik direct door. Ik begon de borst te masseren en voelde duidelijk de tepel opkomen. Deze werd in een mum van tijd kei hard. Ik liet mijn hand naar de andere borst gaan en masseerde deze ook tot de tepel er bijna vanaf viel. Mijn hand ging verder opzoek naar het heerlijke plekje tussen de benen. Via de buik ging ik naar haar heerlijk spleetje tussen de benen. Hier had ik een tweede ontdekking, ik voelde een geen haren meer. Mijn vrouw had altijd een mooi getrimd streepje staan tussen boven haar spleetje omdat ze helemaal kaal een beetje jongemeisjes spleet vond. Maar deze was helemaal kaal.

Met mijn vinger zocht ik de schaamlippen op en merkte aan de ademhaling dat ze het lekker vond. Met 2 vingers nam ik de schaamlippen tussen mijn vingers en kneep er zacht in. Ik kon het groeien van de clitoris voelen door de schaamlippen heen een klein knobbeltje wat net als de tepels keihard werd. Met een vinger maakte ik de weg vrij tussen haar schaamlippen en ging opzoek naar de kleine schaamlippen. Deze waren ook iets anders dan bij mijn vrouw. Ik keek even op en schrok mij toen helemaal rot. Het was Jes. Die hier in bed lag. Als het licht aan was dan zou ik vuurrood zijn. Ondertussen had ik wel al een paal tussen mijn benen die kei hard was geworden. En nu ik weet dat ik met mijn schoonzus in bed lig. Werd deze alleen nog maar harder. ik moest even goed nadenken wat ik met deze situatie zou gaan doen. En besloot mijn ontdekkingstocht voort te zetten. Mijn hand ging terug naar haar speetje wat nu voor mij bekend was. ik masseerde opnieuw de grote en kleine schaamlippen en bracht een vinger bij haar naar binnen. Wat werd beantwoord met een kleine zucht welke goed hoorbaar was. met mijn duim masseerde ik haar clitoris en het zuchten werd zwaarder en luider. Ik begon haar nu heerlijk te vingeren en merkte aan haar hele lichaam dat ze het heerlijk vond. Ook merkte ik dat ze bijna ging komen, en haalde mijn vinger uit haar. Ze sliep nog diep had ik het idee.

En mijn hormonen gingen het winnen van mijn verstand.

Ik maakte het schemerlichtje aan en deed het laken naar achter. Het was toch erg warm deze nacht. En dit weekend zou het warmste weekend zijn van de hele zomer. Nu lag ze daar in een shirt met een lekkere kont en een kale poes. Ik heb even met bedrag zitten kijken en deed het shirt naar boven om zo haar heerlijke bosten te zien. Ik boog voorover en begon zachtjes haar borsten te kussen. Wat als reactie had dat de tepels weer helemaal hard werden. Ik begon er heerlijk op te zuigen en naar de hele tepel in mijn mond en beet er een beetje, aan het zuchten kon ik merken dat ze het heerlijk vond, de Jes toch. Nog helemaal niets wetende dat ik haar heerlijk aan het verwennen was. na dat beide borsten een heerlijk zuigbuurt hadden gehad ging ik al kussend over haar buik naar beneden, daar aangekomen merkte ik dat ze haar benen al iets uit elkaar had gedaan om zo wat ruimte te maken voor een heerlijk lik beurt. Mijn tong ging eerst opzoek naar de kleine schaamlippen en ik merkte dat haar spleetje al snel heel erg nat begon te worden. Met mijn tong zocht ik haar clitoris op en deze pakte ik in mijn mond en begon er een beetje op te zuigen. Ik beet er een beetje in en voor dat ik het door had begon haar vagina al te krampen. Wat er op duidde dat ze klaar aan het komen was. ook kwamen haar sappen naar buiten welke ik heerlijk oplikte. Mijn eigen paal stond ook op knappen en ik manoeuvreerde mijn paal zo dat ik met mijn eikel tussen haar lippen kwam. Ik haalde hem nu een paar keer door haar schaamlippen en zocht de ingang. Na deze gevonden te hebben, duwde ik hem heel rustig naar binnen want ik hoopte dat ze niet wakker zou worden.

Beetje bij beetje ging hij helemaal naar binnen en begon haar heel rustig te neuken. Dat voelde echt heel erg goed aan. ook aan Jes haar ademhaling merkte ik dat ze genoot in haar slaap. Wat zou zei een droom moeten hebben, zelf had ik ook niet meer zoveel nodig en na een paar minuten kookte mijn ballen en stond mijn sperma klaar om te vertrekken. Ik duwde mijn paal nu helemaal bij haar naar binnen en spoot 3 harde stralen diep in haar. Ook haar speetje begon weer te krampen wat er op duidde dat ze ook weer een orgasme had. Na dat ik alles in haar had gespoten verslapte mijn penis en kwam weer uit haar gevolgd door een lading sperma. Met mijn penis heb ik het sperma over haar hele kale speet verdeeld. En dat zag er geweldig uit. Zelf kwam ik weer bij mijn positieven en dacht wat moet ik nu doen. ik deed haar shirt weer goed, deed het laken weer goed en maakte het lampje uit. Ik kon ook niet naar het andere huisje lopen want dan zou het nummer niet meer kloppen. Dus besloot ik om mij lekker in het bed neer te leggen en te gaan slapen. Al vroeg de volgende ochtend werd ik wakker van een hand welke om mijn middel was geslagen en hoorde Jes in mijn oor ademen. Op een gegeven moment ging haar hand verder naar beneden en kwam bij mijn penis aan welke snel tot een volle erectie kwam. Ze begon er heerlijk aan te trekken tot ze deze plotseling los liet en het lampje aanmaakte. Verschrikt keek ze naar me en duwde me aan om wakker te worden. Ik deed een verwoede poging om ook verschikt te kijken en zei, wat doe jij in ons huisje. Jes was net zo verschikt en direct erop kreeg ik het antwoord, dat ze later gisteren besloten hadden om te ruilen van huisje omdat haar kinderen nog niet konden zwemmen en ze vond het riviertje naast haar huisje een beetje gevaarlijk. Ooh zei ik, dat wist ik niet. Jes zei, en ik heb nog wel aan je paal zitten trekken ook. Waarna ik merkte dat deze niet van kon Theo zijn. Want die heeft niet z’n harde, grote paal. Ik kreeg ook meteen een compliment, dat hij nog in een zeer goede staat was. Je mag het wel afmaken als je wilt? Hij staat er nu toch. Waarop Jes begon te blozen.

En zonder nog een woord te zeggen ging het laken naar achteren. Maar dan wil ik hem wel zien. Haar hand ging weer naar mijn paal en ze begon zonder nog maar een woord te zeggen er aan te trekken. Haar ogen waren vol verbazing, nu bewoog ze haar gezicht richting mijn paal en verdween in haar mond. Ze begon me heerlijk te zuigen, ik probeerde met mijn eigen hand naar haar speetje toe te gaan maar telkens als ik in de buurt kwam werd deze daar weg gehaald. En kreeg ik als antwoord. Ik ben met je bezig. En alweer stonden mijn ballen op knappen. Als je hem nu naar binnen zuigt spuit ik je mond vol. Waarop geen reactie kwam. Mijn paal ging weer naar binnen en ik kon me niet meer inhouden. Ik spoot me helemaal leeg in haar mond en ze bleef me maar zuigen. Tot er niets meer uit kwam. Nu heb ik mijn schoonzus zelfs in haar mond gespoten. Jes zei, dat is nog een lekker wakker worden he. Ik zou je paal wel eens in mij willen voelen als hij zo hard is. Maar dat gaat hem vandaag niet worden. Ze stond op en liep de kamer uit. Ik zei nog tegen haar doe je shirt eens naar boven dat ik je helemaal kan zien. Aan haar shirt zag ik dat de kei harde tepel bijna door het stof heen kwamen. Dat weet ik nog niet Tom, we zijn al veel te ver gegaan. Ik zie toch dat je ervan genoten hebt mij af te zuigen? Mag ik dan ook iets van jou zien. Ze draaide zich om en deed toen haar shirt uit. Ze poseerde even en liep toen weg. Ik ga me douchen. Wil jij ook als ik bijna klaar ben voordat ik de kinderen ga wakker maken. Dat is goed. Na een kleine 10 min riep ze me en ik liep de badkamer op. Ze kwam nu onder de douche vandaan en ik mocht haar nogmaals helemaal bewonderen waarop ik zei dat ik het geil vond z’n kale spleet. En dat ze er nog goed uitzag na het krijgen van 3 kinderen. Ik was al naakt dus ik kom zo de douche in. Toen ik haar passeerde heb ik haar vastgepakt en met mijn ene hand ging ik tussen haar benen en binnen enkele seconden was ik haar aan het vingeren.

Al snel reageerde ze hier op en zoende me op mijn mond, waarna onze tongen al snel verstrengeld waren. Binnen no time was ze op haar hoogte punt en kwam ze trillend klaar. Mijn hand kwam onder haar sappen te zitten. Ik haalde mijn hand weg uit haar en vervolgde mijn weg onder de douche. Ze had geen woord gezegd. Na het douchen trok ik me aan en zei dat ik broodjes ging halen voor het ontbijt. We ontbeten samen na dat ik broodjes had gehaald ging ik naar mijn eigen vrouwtje en heb haar wakker gemaakt. Toen ze wakker werd, zei ze ben je nu pas aangekomen ? waarop ik antwoordde nee, je hebt me het verkeerde nummer gestuurd en heb vannacht met je zus geslapen. Ze glimlachte, en zei wanneer ben je er achter gekomen. Nou dat was vanochtend toen ik plotseling wakker werd gemaakt door een heel verschrikte Jes. Die mijn paal had hard gemaakt. Ik was net zo verschrikt. Mia antwoordde, zal ik het dan maar afmaken als zei het niet heeft gedaan. Ik deed mijn broek naar beneden en mijn eigen wijfie ging mij heerlijk pijpen. Tot hij weer in opperste staat was. ik ging nu lekker op haar liggen en heb mijn paal heerlijk bij haar naar binnen gebracht. En begon haar heerlijk rustig te neuken. Na dat Mia begon te grommen en te schokken voelde ik haar schaamlippen samentrekken en wist ik dat ze ging komen. Ik voerde het tempo op en mijn ballen waren zich weer helemaal aan het vullen. En op het moment dat zei kwam spoot ik mijn laatste restje sperma in haar spleet en hierna viel mijn paaltje al snel om. Gevolgd door het restje sperma. Hierna stond ik weer op en trok me aan, waarna ik mijn kinderen had wakker gemaakt en gingen we gezamenlijk ontbijten.

Ook Jes vertelde dat ze vannacht met een andere man had geslapen.

En dat ze verschikt was dat ik naast haar lag. Maar ze heeft er niets over gezegd hoe ze tot deze ontdekking was gekomen. Later die dag aan het zwembad toen iedereen aan het spelen was, spraak ze me aan en zei dat ze het heerlijk had gevonden en dat ze wel raar had geslapen en gedroomd die nacht als of ze het had geweten. Ook vroeg ze me of ik aan haar had gezeten die nacht. Ik heb hierop geantwoord dat ik inderdaad haar die nacht had omarmd maar dat het niet mijn zei was en me hierna heb omgedraaid. Heb je aan mijn borsten gezeten vroeg ze me. Ja dat heb ik inderdaad gedaan zei ik en dat je heerlijke harde tepels hebt. Dat heb ik ook gevoeld. Je borsten zijn kleiner maar wel steviger. Nu bloosde zeg weer, ik zou het zo weer doen zei ik nog. Want het voelde heerlijk. Jes keek me aan en zei, dat moeten we nog maar eens bekijken als ik een beetje er over heen ben want ik heb gewoon vlinders in mijn buik en weet niet goed hoe het straks moet met mijn eigen ventje. Hij heeft een kleinere en die wordt ook niet zo hard. Ik hoop niet dat ik me schuldig ga voelen want dan gaat het mis. Waarop ik antwoordde ja dat moeten we dan even afwachten, waarop ik nog antwoordde dat ik er vaak over gedroomd had hoe je eruit zou zien en hoe je zou voelen. Ik zou graag een keer in je willen komen en je heerlijk verwennen. Jes bloosde alweer en waarop ik het antwoord kreeg dat dat wederzijds is. Ik vroeg haar of ze mee ging zwemmen in het meer om even af te koelen. Ze stond direct op waarna ze mijn oudste dochter riep en vroeg of ze op haar kinderen wilde letten. Dat was geen enkel probleem. Toen we het water inliepen kwam mijn vrouw met mijn zoon terug en ik kuste haar tijdens het passeren. Ik kreeg nog een opmerking achter me aan, eerst met haar in bed en nu met haar gaan zwemmen. Ja ja als dat maar goed gaat. In het water zaten we met elkaar te ravotten en ik heel plagend steeds haar borsten onderwater aan haar borsten zat. Ik dook onderwater en zwom naar haar toe. Ik ging snel met met hand tussen haar benen en deed het stof op zei. Waar na ik haar onderwater zat te likken. En aan haar clitoris te voelen vond ze het heerlijk. Ik kon het niet afmaken omdat mijn lucht op was. en kwam weer naar boven.

Boven aangekomen zag ik ook haar harde tepels door het topje van haar bikini heen. ik duwde haar om en dook er achteraan waarna ik boven op haar viel en ze nu goed mijn paal kon voelen tussen haar benen. Jes stond snel weer op en ik bleef nog even onder water. En begon haar weer te likken. Ik duwde snel een paar vingers bij haar naar binnen en begon haar snel te vingeren dit ging niet op een zachte manier. Maar ze kwam zo snel en heftig dat het bijna op moest vallen op het strand. Ze trok me naar boven en zei. Kom we gaan het water uit. En weer ravottend gingen we terug. Het weekend ging eigenlijk te snel voorbij. Toen haar man zondag kwam leek het wel of ze me niet meer zag staan na al die dingen die we samen gedaan hadden. Ik heb me die nachten heerlijk uitgeleefd op mijn eigen vrouwtje die er heerlijk van genoot. En ik kreeg vaak de opmerking of ik de hele dag geil aan het rondlopen was als haar zus in de buurt was. ik zei nog ja dat is niet zo gek he als ze s'ochtens wakker wordt gemaakt met de schoonzus trekkend aan je paal. We hebben er nog lang om gelachen maar Jes heeft er nooit iets over verteld, en na dat weekend hebben we ook nooit meer aan elkaar gezeten want Jes had er toch wel moeite mee met haar eigen ventje.

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm