Rijpe Dames Zoeken Seks!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Seks met mijn nicht DEEL2
Categorie: familiesex | woensdag 9 oktober 2013 04:16

Geile afspraakjes

DEEL 2 - Warm me zo direct maar lekker op meid want ja hij is er wel van geschrokken en moet wat opgeblazen worden hahaha. Ze trok aan de band van mijn short, keek er even achter en zei ja dat is echt wel nodig, kom meteen beginnen en we liepen naar de slaapkamer. Daar aangekomen, ik stond nog naast het bed, knielde ze voor me neer, trok mijn short uit en begon mijn pik met zachte likjes te verwennen, van onderaan mijn ballen tot mijn eikel ging haar tong met zeer zachte likjes ne kusjes te werk en boven aan mijn pisgaatje aangekomen maakte ze haar tong hard en duwde haet puntje van haar tong er een klein stukkie in om daarna mijn eikel die snel groeiende was in haar mond te nemen. Ze stond op, keek me aan en zei nu weet ik zeker dat ik iets in bed wil doen wat ik nog nooit gedaan heb, ik wil echt anaal genomen worden, ik vertrouw volledig op jou dat je me zo weinig mogelijk pijn doet, het tegenovergestelde dus wat ik thuis heb en dat zal dan dubbel genieten worden voor me, te weten dat hij ondanks dat hij het vaak gevraagd heeft nooit in mijn kontje heeft mogen komen, behalve met een vinger. De geile manier zoals ze me dit zei en haar bewegingen met haar kontje deden me echt rillen van geilheid en mijn pik stond echt volledig gespannen.

Ze ging op handen en knieeen op bed zitten, haar kontje naar achter toegestoken en ze zei me geil aankijkend, het is allemaal voor jou en niet alleen deze dagen schat. Ik liep op haar toe en begon haar kutje te likken en ging met de regelmaat met mijn tong over haar sterretje. Ze ademde zwaar als ik haar sterretje raakte, gevoelig was ze er zeker, dus ik wou extra voorzichtig doen. Ik zei wachten even, liep naar de badkamer en ging de massageolie pakken en ik smeerde haar hele billen en kontje er heerlijk mee in, deed nog wat extra op mijn vingers en ging met een vinger haar kont in heel langzaam en steeds wat dieper. Ze kreunde en ik merkte dat ze haar billen wat aanspande, ik zei ontspannen lief das beter. Mijn vinger werd vervangen voor mijn duim en die kon ze makkelijk hebben, daarna probeerde ik twee vingers erin te krijgen maar dat ging moeizaam. Ze kreunde en zei jeetje wat is dit geil en waarom helaas die pijn erbij. Ik was bang dat ze wou stoppen ermee en zei dat wordt snel minder meid en dan is het genieten. Ik trok mijn vingers terug en zag dat haar kontje wat open bleef staan. Ze zei verdomme pak die pik van je en probeer hem maar langzaam naar binnen te duwen. Ik zei oke, ging achter haar zitten nam mijn pik in handen en zette mijn eikel tegen haar sterretje. Ik zei komt ie meid, en heel langzaam begon ik wat te duwen en ik voelde mijn eikel stukje bij beetje naar binnen glijden.

Ze had pijn dat was te merken want ze gromde vreselijk, zat met gebalde vuiste de lakens fijn te knijpen en toen schoof de dikke rand van mijn eikel naar binnen. Ze schreeuwde even, ik bleef stil erachter zitten liet haar wennen aan mijn pik en langzaam maar zeker begon ze haar kontje lichtjes te bewegen. Ze zei ohhhh de pijn gaat weg. kom maar oompje neuk me maar en ik begon langzaam maar zeker te pompen. Ze begon fel te zuchten, keek me met enorme geile ogen aan en riep jaaa neuk me, kom neuk me harder. Ik stootte mijn pik elke keer tot aan de wortel in haar kontje en gaf hjaar met regelmaat een klap op de billen. Haar hand had ze tussen haar benen en was bezig haar kietelaar te verwennen en ze schreeuwde ik kom. ohh ik hou het niet meer en ze kwam op een manier klaar zoals ik haar nog niet gehoord had, dierlijk was het gewoon. Dit werd ook mij te veel en ik spoot zonder iets te zeggen maar met een enorme aghhhhhhh mijn sperma diep haar darmen in.

Ik liet mijn pik in haar kontje zitten tot hij er vanzelf uitviel, het sperma droop uit haar kontje. ze zei, dit was echt geweldig. Ik weet een ding voor ik naar huis ga wil ik dit nog minstens een keer.

Die nacht hebben we bijna alleen maar sex gehad, we wilden niet slapen gaan want we wisten het is onze laatste nacht. Niets was ons te gek en we vielen beiden dan ook bijna voor dood neer rond een uurtje of 5 in de ochtend. We konden nog net 2 uurtjes slapen voor de wekker afliep. Haar laatste cursusdag, ik pikte haar rond 14 uur weer op en bracht haar naar het station. We spraken af dat we dit zeker nog vaker zouden doen. Ze vertrok met de trein. Niet naar haar man maar naar pa en ma, waar ze daarna is gaan wonen voor een tijdje.

Mijn zus belde me en bedankte me voor de moeite en ze begreep van Lin dat ze het heel goed gehad had bij me en dat we hadden afgesproken dat ze binnenkort weer paar daagjes zou komen. Dat vond mijn zus geen probleem, ze zou wel op haar kleinkind passen.

Gisteren kreeg ik een brief per post van Lin, een stringetje erbij ingepakt. Die was nieuw en zou ze bij mij komen passen. Ze belt me wanneer. dus ik wacht ongeduldig haar telefoontje af.

Sinds kort heeft mijn nichtje Linda een nieuwe laptop aangeschaft en natuurlijk met cam. en regelmatig zijn we nu lekker samen bezig op de cam. Het fijne is dat we ruime ervaring met elkaar in het echt hebben opgedaan en zodoende is het nog lekkerder genieten van elkaar, omdat we weten hoe de ander ruikt en proeft. Maar hoe dan ook niets gaat boven een echte live vrijpartij en dat vertelde ik haar dan ook en liet hierbij dan ook de nieuwe string zien die ze me had toegestuurd om die bij mij te komen passen. Ze zei: "ik wil dit graag zo snel mogelijk dat weet jij ook wel, maar krijg het niet echt geregeld om paar daagjes weg te kunnen hier, tenminste niet alleen. Mijn moeder (dus mijn zus) die zou wel op de kleine passen, maarrrrr had ze gezegd dan kan ik net zo goed meegaan, want ik heb Johan ook al tijdje niet gezien" Okeee zei ik, nou ja wat mij betreft geen probleem, maar ja het worden dan wel een paar andere daagjes dan die ik in mijn gedachten had. Ik kreeg de reactie van "nou dat weet ik nog zo net niet" Ik snapte niet helemaal wat ze er mee bedoelde, maar dacht dat leert de tijd wel.

Een paar weken later belde mijn zus op, ze is 2 jaar ouder dan ik, dus 47, een leuke vrouw in zowel omgang als ook haar uiterlijk, ook klein net als haar dochter, iets steviger met wat grotere borsten en billen en ze is bijna altijd in een goed humeur. Ik kan me zelfs niet eens herinneren wanneer ik die nu eens een beetje in de put heb gezien. Ze zei: "ha broertje, luister ik heb Lin gesproken en die vertelde me dat je het oke vond als ik ook mee kom. Vind ik echt wel leuk, het is eigenlijk veel te lang geleden dat we elkaar gezien hebben. En bovendien kan ik jullie dan eens wat in de gaten gaan houden, want zoals Lin over jou praat vind ik echt niet normaal. Het lijkt er op dat er heel wat meer aan de hand is dan ik weet, of niet broer? Ik werd er even stil van en wist niet gelijk wat ik moest zeggen, dus besloot ik niet hierop te reageren en zei simpelweg dat ze van harte welkom was en we spraken een datum af.

In die week trof ik mijn nichtje nog een keer op msn en vertelde haar de reactie van haar moeder en vroeg haar of mijn zus iets kon weten. Lachend reageerde ze, "ja een beetje wel eigenlijk. Toen ik weer een paar weken thuis woonde heb ik veel met moeder zitten praten over mijn situatie toen en ze zei dat ze je vreselijk dankbaar was dat jij mij zo ver had gekregen om niet meer terug te gaan naar mijn vriend en daar nog iets op moest verzinnen om je te bedanken. Verder was ze heel nieuwsgierig naar wat we die daagjes hebben gedaan, omdat ik ook zo opgewekt thuis kwam daarna, ondanks mijn beslissing. Ik heb haar toen simpelweg gezegd, dat ik een paar heerlijke dagen gehad heb en dat ik je eigenlijk zelf al hιιl persoonlijk bedankt had en ik niet de enige was die deze dagen verwend was. Ik schreeuwde het uit: NEE HE, EN HOE REAGEERDE ZE? Mijn nichtje trok haar schouders op en zei lachend dat ze een rustige reactie had gegeven van: ik heb een vermoeden dat ik dit allemaal niet wil weten. En verder is ze er niet meer op teruggekomen. De dag dat ze zouden komen was aangebroken. Ik had een sms gehad hoe laat de trein zou arriveren en ik weer een reactie gegeven dat ik er zou zijn. Ze stapten uit de trein, ik duwde op mijn claxon en daar kwamen de twee dames. Lin vloog me gelijk om mijn nek en kuste me langdurig vol op de mond. Mijn zus keek en zei: "ik ben ook blij je weer te zien broer, maar laat ons maar gewoon kussen zoals altijd en ik kreeg twee kussen op mijn wang en een kleine op mijn mond. We liepen naar de auto toe en toen zei mijn zus: hee broer mis je niemand? Ik zei hee jaa, waar is de kleine? Nou die wou niet mee, bleef liever bij papa en wij vonden dat heeeeeeel erg zei ze met een grote glimlach. Bij mij thuis aangekomen gingen we de spulletjes naar de kamers brengen. Ik zei: " jullie slapen dus nu in mijn kamer en ik in het een-persoonsbed op de logeerkamer". Toch wel? reageerde mijn zus..... Nou zei mijn nichtje: "dat zien we vanavond wel hoor " en ik kreeg een vette knipoog.

De dames gingen zich wat opfrissen en ik had intussen een chinees restaurant gebeld om eten te laten komen. Mijn nichtje kwam binnen in het bij haar bekende zeer kortje shirt dat net over haar billen vielen waar ik mijn ogen weer niet vanaf kon houden, mijn zus in een joggingbroek met shirt. De chinees arriveerde en we lieten het ons goed smaken. Lin was naast mij komen zitten en kon het niet laten, ondanks dat haar moeder tegenover haar zat met regelmaat lekker over mijn been te voelen tot aan mijn reagerende kloppende pik toe. Ik kon me eigenlijk niet voorstellen dat mijn zus niets doorhad maar die kletste honderduit onverstoorbaar verder. Het enige wat haar een beetje verraadde waren haar tepels die zich duidelijk begonnen af te tekenen in haar shirt. En voor zover ik het nu kon zien, waren het fikse tepels ook.

Er werd stevig gedronken kan ik zeggen, zelfs mijn zus die normaal op een hele avond misschien twee glaasjes drinkt, was nu al aan haar derde bezig tijdens het eten. Na het eten liep mijn zus even naar haar kamer en haalde daar een keurig ingepakt doosje tevoorschijn. Dit is nog een bedankje voor wat je gedaan hebt voor Lin. Mijn nichtje kreeg echt de slappe lach en kon niets uitbrengen. Ik lachte en zei:"de alcohol werkt aardig bij je, hahahaha. Na een paar minuutjes zei mijn nichtje: 'mam je had beter kunnen zeggen voor wat je MET Lin gedaan hebt whahahahaha. Ik keek mijn zus aan en die kon er gelukkig toch wel mee lachen zodoende kreeg ik toch ook een klein onzeker glimlachje op mijn mond getoverd. Ik maakte het doosje open en het was een hele mooie aansteker met er in gegraveerd: BEDANKT, LIN. Natuurlijk was ik er heel erg blij mee en bedankte mijn zus met de twee kussen op de wang en de derde op haar mond, maar ook deze nu een stuk langer dan de eerste op het station. Ze keek me na de kus even doordringend aan maar zei verder niets.

We gingen de tafel afruimen en mijn nichtje zette wat dingen in de koelkast en zo kwamen voor het eerst die mooie billen weer bloot. Haar moeder reageerde gelijk van hee, je staat bijna in je blote kont hoor. Mijn nichtje reageerde in een keer erg fel met: Ja, en dat is dan ook niet de eerste keer hier hoor mam en dat heb je nu toch al lang door. Dus stop met je spelletje. Je weet best dat oom Johan en ik sex hebben gehad met elkaar en jaaaaaaaaaaaaaaa het was lekker en jaaaaaaaaaaaaaaaa ik wil meer. Nu duidelijk genoeg toch? En gelijk erachteraan kwam: En mam nou vertel jij oom Johan dan ook eens wat je tegen mij verteld hebt over je huwelijk met pap. Hoe was het ook alweer??? ohja: Nee, je hebt geen slecht huwelijk maar een vreselijk belabberd sexleven toch??? Volgens mij ben je alleen maar jaloers en niet meer dan dat. Dus oom, mam heeft het ook nodig om flink geneukt te worden deze dagen.

Ik stond helemaal vastgenageld aan de grond, ik wist totaal niet wat me overkwam en wat ik wel of niet mocht of kon of wilde zeggen. Ik keek naar mijn zus, die stond met een werkelijk vuur en vuurrood hoofd met haar rug tegen het aanrecht en met tranen in haar ogen. Er viel een hele lange moeilijke stilte, niemand wist wat te doen blijkbaar.

Lin kwam het eerst weeer bij de positieven: "sorry mam, door de drank misschien niet zoals het hoort, maar hoe dan ook, het is de waarheid toch? Mijn zus keek even op en knikte. Lin en mijn zus liepen samen elkaar omhelzend de kamer uit naar de slaapkamer. En ik stond daar van wat moet ik hier nu in godsnaam mee, het was dus gezellig maar van korte duur.

Een klein uurtje later komt Lin de kamer inlopen en ik vroeg haar hoe gaat het daar? Ze lachte en zei: " heel goed oom, ze heeft me gelijk gegeven en we hebben het uitgepraat". Ik zei gelukkig, want ik voelde me niet gelukkig met de situatie. Nou geloof me zei ze vanaf nu wel hoor en ze kwam naar me toe en ik kreeg een heerlijk tongzoen.

Ze liep weer terug, ik keek weer naar de tv en binnen een paar minuten schrok ik op, ik hoorde mijn nicht die schreeuwend de kamer in kwam: TADAAAAAAAAAAAA. En langzaam kwam mijn zus de kamer inlopen, ik wist niet wat ik zag. Haar joggingbroek en shirt waren verdwenen en hiervoor in de plaats droeg ze een zwarte volledig doorschijnende nachtjapon. Vreselijk kort, echt maar net over haar billen. Haar hoofd was weer vuurrood, duidelijk dat ze zich toch schaamde dat ze zich zo aan mij toonde of angst voor hoe ik zou reageren. Maar mijn nicht gunde haar geen moment om bij te komen want ze zei gelijk: "oom, mam wil je iets zeggen en vragen" Ik keek naar mijn zus, wiens hoofd alleen maar roder werd.

Ze keek me aan en zei: "Johan, Lin heeft de waarheid gezegd, ik heb een best goed huwelijk, de seks is al jaren belabberd en ja, ik was vreselijk jaloers toen ik doorkreeg dat Lin sex had met je. En dat is eerlijk gezegd ook de reden dat ik mee wilde gaan. Mijn kleindochter wou liever wel mee, maar ze mocht van mij niet mee. De reden waarom is nu wel duidelijk als je me hier zo ziet staan denk ik. Ja, ik zal het ook maar gewoon zeggen zoals Linda dat deed: ik wil, nee ik moet geneukt worden Johan, ik heb het echt nodig, ik sta echt al meer dan een jaar droog. Ik hoop alleen dat jij dat ook.... met... mij.... wil, kwam er langzaam en traag uit terwijl ze me aankeek. Ik liep naar mijn zus toe, kuste haar volop de mond, legde mijn handen op haar billen en zei: Met heel, heel veel plezier wil ik dit doen. Samen heerlijk gaan genieten. Jeetje en hoeveel mannen kunnen zeggen dat ze seks hebben met de eigen zus en haar dochter, mijn lieve geile nichtje. Wowwwwwwwwww.

We vielen in elkaars armen en mijn zus barstte in tranen uit.

We bleven zo nog een tijdje met zijn drietjes innig in een omhelzing staan. Mijn zus werd gelukkig wat rustiger en de tranen verdwenen langzaam maar zeker. Toen we zo met ons drietjes stonden kon ik het toch niet nalaten om zowel mijn zus als mijn nichtje heerlijk over hun billen te aaien. Eigenlijk was ik al aan het voelen wat voor heerlijk vlees ik straks te bewerken kreeg. Ook nu was het mijn nichtje weer die na de stilte het eerste het woord nam en zei nou, zullen we hier dan maar eens op gaan proosten samen. We vonden dat een goed idee en ik liet de dames los en ging naar de keuken waar ik voor hun een heerlijk koud wijntje inschonk en voor mezelf een biertje pakte. Bij de bank aangekomen gaf ik elk een glaasje en we proosten op onze eerlijkheid naar elkaar toe en mij nicht riep er nog achter en op onze geiligheid natuurlijk he. En mijn zus zei er tot mijn verrassing nog bij: en dat we dan ook maar heerlijk mogen genieten samen.

Na wat gedronken te hebben zei mijn zus: jeetje, ik voel me echt opgelucht, net een stuk bevrijding he. En dat ik dan zo maar zoiets aantrek had ik van mezelf niet verwacht. Ik zei hoe dat zo dan?? Nou zei mijn nicht, "dit is niet van me moeder hoor, dit is van mij. Had ik eigenlijk speciaal gekocht voor deze dagen bij jou. Maar ja toen ik zag wat mam voor zogenaamde sexy kleding bij zich had, whahahaha, je zag een paar enkels en een hoofd, zelfs geen blote armen, nou oom, je zou er echt niet geil van worden hoor, hahahaha. Ik lachte smaakvol en zei, zo zusje, dat valt me wel beetje tegen van je, zo een lekker lijfje en het dan zo verstoppen.

Dit ziet er tenminste echt geil en sexy uit.

Ze zei "ja is ook zo, ik heb zoiets niet, maar dit is wel heel erg sexy en vooral heel erg kort, ik sta gewoon in mijn blote billen voor de helft tenminste. Ik vroeg haar om het geheel nog eens even goed te showen, want de achterkant had ik eigenlijk nog niet goed gezien. Met een beetje twijfel en toch weer een rood hoofdje stond ze langzaam maar zeker op. Toonde me de voorkant en heel langzaam begon ze zich om te draaien. Het was inderdaad wel erg kort. Doordat ze wat stevigere billen had dan haar dochter, kwam een groot gedeelte van haar billen onder het jurkje uit. Met tevredenheid constateerde ik dat het geen hangbillen waren maar nog best stevig. Ik wist dat ze veel aan sport deed, maar dat betaalde echt wel uit. Best een aardig plat buikje en een heerlijk kontje.

Mijn pik begon zich gelijk te roeren bij het zien van al dit moois en vooral lekkers. Mijn nichtje stond op en zei: "kijk, ze had geen string bij, dus heeft ze de string aan die ik jou opgestuurd had oompje en op dat moment trok ze achter het jurkje echt helemaal omhoog en de mooie string die ik ontvangen had per post, zag ik heerlijk tussen haar billen verdwijnen..... Ik kreeg het steeds heter en werd geiler en geiler. "Vind je het echt mooi broertje van me?"vroeg mijn zus. Heerlijk meid antwoordde ik en mijn zus kwam naar me toe lopen. Ik zat nog op de bank en vlak voor me draaide ze zich om en haar heerlijk billen zaten op nog geen 10 cm afstand van mijn neus verwijdert. Ik rook de zoete geur en wist dat ook mijn zus geil moest zijn door dit alles. Mijn handen liet ik heel langzaam over haar billen gaan en ik trok een kleine beetje haar billen uit elkaar. Ze begon lichtjes te hijgen. Met een vinger ging ik door haar bilspleet en zo verder door naar onderen, op zoek naar de eerste aanraking van het kutje van mijn bloedeigen zus. Ik trilde over heel mijn lijf, van geilheid en van spanning. En daar voelde ik het stringetje steeds vochtiger worden, mijn vinger streek verder, haar string werd daar natter en natter, mijn zus begon zwaarder te ademen en jaaa.... toen voelde ik dat heerlijke natte kutje, waar enkel nog een klein reepje stof van de eigenlijk ook te kleine string tussen haar lippen doorliep. Ik hoorde mijn zus zeggen ohhhh jaaa, heerlijk en op dat moment schoof ik mijn vinger haar kletsnatte kutje in en begon haar lekker langzaam te vingeren. Ze ging wat meer voorover gebogen staan om het mij makkelijker te maken, een tweede vinger schoof naar binnen en ik begon het tempo wat op te voeren. Owwwwww riep ze, ja doe het maak me klaar broertje, harder, snellerrrrrrr, Haar kutje sopte van het geil, ik zag de binnenkant van haar benen blinken van haar eigen geile kutsappen die ik ook over mijn hand voelde lopen. Ze begon wilder te draaien en in een keer bleef ze stokstijf staan, haar adem inhoudend om die daarna weer los te laten en met een luide schreeuw van ik koooommmmmmm, zo heftig maar mogelijk klaar te komen, haar geil uit haar kutje spuitend. Ze trilde helemaal op haar benen en ik trok haar voor alle zekerheid op schoot bij me. Ze kroop helemaal tegen me aan en zei, ja we gaan nog heel veel genieten.

Ik keek naar mijn nichtje die ik met grote ogen en haar hand tussen haar benen naar haar moeder zag kijken. Ze zei: "maar mam, wat ben jij een geile bitch zeg, wowwwwww, nu weet ik in elk geval van wie ik het heb. Ik kwam klaar en heb mezelf amper aangeraakt zo geil was dit om te zien. " Nou oompje, neem maar een weekje vrij om bij te komen want dat zal je wel nodig hebben denk ik. Dat weet ik wel zeker zei mijn zus, want nu ben ik los en wil gewoon echt alles doen. Ze keer naar mijn nichtje en zei "ja, meid, ook met jou. We gaan ervoor, maar eerst wat drinken maar weer, ik heb wel een natte kut nu maar een droge keel." Ze stond op en liep naar de keuken, haar dochter en ik keken haar na, hoe heerlijk ze in een keer met die billen draaide vol van zekerheid over zichzelf.

Voor ze terug was uit de keuken zat mijn nicht al boven op mijn schoot, met een been aan elke kant. "Ik ben in elk geval blij dat Johan niet klaargekomen is, en hij nog steeds een snoeiharde pik heeft, die ik eens even heerlijk ga verwennen."zei ze. En ze liet zich van mijn schoot afzakken enn op de grond ging ze op haar knieen zitten, maakte mijn lul vrij en nam hem diep in haar mondje, ik sloot mijn ogen van genot en legde mijn hoofd achterover. Kort erna voelde ik een tweede mond erbij en wist dat het mijn zus moest zijn. Ik keek naar beneden toe en zag beiden op de grond zitten, zich heerlijk vermakend met mijn pik. Toen ik dit zag werd ik zo geil dat ik gelijk mijn sperma voelde borrelen en kon nog net op tijd zeggen dat ik klaar ging komen. Mij nichtje zette haar mondje over mijn pik en mijn zus pakte mijn pik onder bij de schacht vast en ging snel met haar hand op en neer en ik spoot mijn sperma met veel kracht in het mondje van mijn nichtje. Een paar druppels liepen uit haar mondhoeken. Ze liet mijn pik uit haar mond glijden, mijn zus nam hem gelijk in haar mond en zoog de laatste restantjes eruit. Ik trilde werkelijk over mijn hele lijf. Kon me niet herinneren ooit zo heftig te zijn klaargekomen. Ik deed mijn ogen open, mijn nichtje keek me aan, opende haar mondje een beetje en ik keek in haar mondje wat nog helemaal gevuld was met sperma. Ze pakte haar moeders hoofd en trok die naar haar toen en ze begonnen heerlijk te tongen, intussen het sperma uitwisselend, waarbij de draden sperma tussen hun monden in naar beneden toe liepen. Wat een ongelooflijk geil gezicht was dat.

We liepen daarna naar de slaapkamer en gingen gezamelijk in het tweepersoonsbed liggen. Er werd een heftig tongenspel gevoerd tussen ons drieen, waarbij ik mijn eigen sperma dus veelvuldig proefde, maar alles was gewoon geil, wat we ook zouden doen. In de tijd dat mijn pik even moest herstellen werd er uitvoerig gesproken over hetgeen mijn nichtje en ik de vorige keer allemaal gedaan hadden. Mijn zus werd daar zo geil van dat ze continu tijdens het luisteren en praten zich aan het vingeren was en toen we het verhaal vertelden dat ik mijn nichtje anaal had ontmaagd kwam ze met een gigantisch spuitend kutje klaar. Mijn nichtje zei: "zo oom, je weet in elk geval dat je weer een kontje mag ontmaagden vandaag of morgen of niet mam?" Dat wordt het extra cadeautje van mij voor je Johan" zei ze, "is een belofte die ik ga waarmaken"

Mijn lul steigerde gelijk en ik zei: "nou dametjes van me, wie wil er als eerste een goede neukbeurt hebben?"

Tot mijn verbazing zei mijn nichtje "vandaag is het mama haar dag, die gaan we samen net zolang verwennen tot ze echt niet meer kan en ons smeekt om te stoppen" Nou zei mijn zus, ik ben bang voor jullie dat dat nog heel lang gaat duren. Die avond en nacht hebben we inderdaad mijn zus tig keer verwent, het haar laten uitschreeuwen van geiligheid en alles uitgeprobeerd wat ze maar toeliet. En ja ook anaal heb ik ze mogen ontmaagden waar ze echt zo enorm van genoot. Ze wist dat haar man dat sowieso nooit zou doen, hij vond dat vreselijk vies, wilde zelfs nooit met een vinger aan haar kontje komen en ze beloofde me dat dat gaatje er altijd alleen voor mij zou zijn en voor niemand anders. Maar we zijn inderdaad doorgegaan met haar te verwennen tot ze ons smeekte om te stoppen. Ook toen mijn pik niet meer kon, gebruikten we onze handen, monden en ook de vibrator van mij nicht.

Ik merkte in die twee dagen ook dat voor mijn nichtje niets te veel of te gek was, die wil gewoon echt alles. Maar ze was er vooral erg gek op dat alle twee haar gaatjes tegelijk gevuld werden. Zo zat mijn pik of in haar kutje of in haar kontje terwijl het andere gaatje door haar moeder verwent werd met een dildo van haar, of met een bierflesje, banaan of wat er maar voor handen lag. Daar kon ze geen genoeg van krijgen.

We waren inderdaad helemaal gesloopt na die paar daagjes. Mijn pik deed echt helemaal zeer, was overgevoelig en ik oververmoeid.

En mijn zus? Die heeft haar huwelijk op die manier toch gered, want volgens mijn zwager heeft het "gesprek" wat ze met mij en hun dochter gehad heeft echt goed geholpen.

En ik??? IK krijg met de regelmaat mijn zus of nichtje op bezoek. soms voor een paar uurtjes of voor twee daagjes. Helaas heb ik ze niet meer tegelijk op bezoek gehad. Ik hoorde van mijn nichtje dat zij en haar moeder ook samen niets meer hebben gedaan als een tongzoen en wat vluchtig voelen. Maar mijn nicht zei dat ze er alles aan zal doen om ons weer eens een paar daagjes met ons drieen bij elkaar te krijgen. Ik kijk er naar uit.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm