Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Snel sexcontact met mij!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zoon en 2 vrienden neuken moeder
Categorie: familiesex | woensdag 9 oktober 2013 01:59

Geile afspraakjes

Mijn naam is Barry, ben 20 jaar oud. Ik doe een BBL opleiding, vier dagen werken en één dag naar school. Mijn week begon slecht, als eerst had ik mij verslapen, mijn wekker was die nacht stuk gegaan. Op mijn werk ging ook veel fout, bijna alles wat ik deed ging fout. Zelf op weg naar huis ging het fout, heb een ongeluk gemaakt. Het erge ervan is, dat het gebeurde met de auto van mijn moeder. Het was niet mijn fout, iemand knalde achter op mijn moeders auto. Die lette niet op, gelukkig was er niet veel schade alleen de bumper was kapot. Die dag had ik een baaldag, maar het bleef niet alleen bij die dag. De hele week had ik pech, ik had geen baaldag, maar een baalweek. Zelfs op school ging het mis, het eerste uur was weggevallen. Iedereen behalve ik wist ervan, het was wel doorgegeven via een mailtje. Maar die van mij was waarschijnlijk niet aangekomen of zo. Ben zelfs nog twee keer de klas uitgestuurd, de tweede keer was in het laatste uur. Dat vind ik dus niet heel erg, ben toen naar huis gegaan. Met de gedachte, gelukkig zit deze week erop.

Thuis werd ik begroet door mijn moeder, die wist ook van mijn baalweek. Ik groet terug en vertel wat er vandaag allemaal gebeurd is, zij zegt “hopelijk is het vanaf morgen over”. Ik zeg tegen haar “hopelijk van wel, heb deze week genoeg pech gehad”. Ik ga zitten, mijn moeder geeft me wat te drinken. Zelf heb ik een normaal postuur, ben 1.78 meter lang, heb halflang donkerblond haar en groene ogen. Mijn moeder heet Stefanie, ze is 45 jaar oud, is 1.65 meter lang, ze heeft kort bruin haar en groene ogen. Mijn ouders zijn gescheiden, op mijn tiende levensjaar zijn ze uit elkaar gegaan. Mijn moeder heeft toen voor mij gekozen en is tot op heden single gebleven. Mijn vader heeft wel een vrouw gevonden, daar kon ik niet mee overweg. Mijn vader verkoos haar boven mij, sinds mijn elfde levensjaar kom ik niet meer bij hem. Maar goed verder wil ik daar niets over kwijt, gelukkig heb ik een lieve moeder. Waar ik wel op de eerste plaats sta in haar hart. Ze heeft mij goed opgevoed, ondanks dat zij ook nog 40 uur per week werkte. Zes jaar geleden heeft ze een baan gevonden, met een werkweek van 32 uur. Ze heeft mij veel normen en waarden bij gebracht, nu ik ook werk. Betaal ik een kwart mee van de vaste lasten, het kwam van mijzelf. Mijn moeder was er eerst op tegen, maar na aandringen heeft ze het toch geaccepteerd. Ze is op vrijdag vrij, en had mij niet thuis verwacht. Mijn moeder was nog bezig met het eten, toen ik binnen kwam.

Omdat ik een rotweek heb gehad, heb ik geen zin om vanavond uit te gaan. Ik sms mijn twee vrienden dat ik vanavond niet uit ga. Ik krijg een berichtje terug, is goed tot morgen dan maar. Mijn moeder vind het jammer dat ik niet uit ga, maar na wat ik heb meegemaakt deze week, begrijpt ze het wel. Die avond zit ik op mijn kamer, ben op mijn psp3 een spel aan het spelen. Tot een uur of twee speel ik dan begin ik te geeuwen, ik safe het spel doe dan mijn psp3 uit en ga slapen.

Rond een uur of tien word ik wakker en sta op, dan fris ik mij op en kleed mij aan. De dag begint ook weer slecht, gisteren in de klas bij het laatste uur. Hadden mijn vrienden en ik afgesproken waar we elkaar vandaag zouden ontmoeten. Nu was ik vergeten waar, bij de kantine op de voetbalclub, in de stad of hier bij mij. Hoe laat had ik wel onthouden rond 11 uur zouden we elkaar ontmoeten. Ik mijn mobiel, en sms mijn vrienden, maar mijn sms’jes komen niet over. Dan probeer ik ze te bellen maar krijg een vrouwelijke stem aan de lijn. Die verteld dat de nummers die ik wil bereiken niet bereikbaar zijn. Ook het internet licht eruit, ook mijn moeder heeft geen bereik. We hebben dezelfde aanbieder, na mijn ontbijt neem ik het besluit om naar de voetbalclub te fietsen.

Rond kwart voor elf ben ik bij de voetbalclub en ga wachten in de kantine. Op de velden is de jeugd aan het voetballen. Om 11 uur zijn mijn vrienden er nog, een kwartier later nog steeds niet. Ik probeer hen weer te bellen, maar krijg weer de vrouwelijke stem aan de lijn. Geïrriteerd loop ik naar mijn fiets, natuurlijk kies ik weer verkeerd. Ik fiets naar de stad daar zijn ze ook niet. Dus ik fiets maar weer naar huis, rond twaalf uur kom ik daar weer aan. Daar zie ik de fietsen staan van mijn vrienden.

Als ik langs het keukenraam loop en naar binnen kijk, vanaf daar kun je ook de woonkamer in kijken. Er zit niemand in de keuken en ook niet in de woonkamer, dat is vreemd denk ik. Ik loop dan naar binnen, door naar de gang richting de trap. Onderaan de trap hoor ik wat geluiden van bovenkomen, maar kan niet horen wat ze zeggen. Ik sluip de trap op en hoe verder ik kom hoe duidelijker de geluiden worden. Mijn moeder en mijn twee vrienden zitten met elkaar te praten. Ze hebben het over elkaar en ook over mij, ik blijf staan en luister waar ze het over hebben. Mijn moeder heeft erover dat zij de lust van jonge mannen heeft ontdekt. Ze ziet er nog steeds goed uit voor haar leeftijd en krijgt nog steeds aandacht van de mannen. Maar sinds wanneer heeft zij seks met jonge mannen, ik ben vrij vaak thuis. Ook mijn vrienden vragen dat, zij zegt dan iets wat ik haast niet kan geloven. Nou drie maanden geleden is het gebeurt, Barry kwam stomdronken binnen. Ik heb toen verleid om seks met mij te hebben, dat is ook gebeurt. Sindsdien als hij stomdronken thuis komt neukt hij mij, de dag erna weet hij niet wat er gebeurt is. Ik durf hem dit niet te vertellen, weet niet hoe hij zou reageren. Mijn vrienden hebben zoiets van wauw, zo’n moeder zou ik wel willen hebben. “Maar goed Barry kan zo thuiskomen”, is het volgende wat ze zeggen. Mijn moeder antwoord dan, daar hoop ik ook op, als hij ons bezig ziet doet hij misschien wel mee. Ik weet niet wat ik hoor, maar het maakt me wel geil. Ik heb mijn moeder weleens naakt gezien, ook vaak gefantaseerd over haar tijdens het aftrekken. Maar nooit de moed gehad om het werkelijk te doen met haar. Na wat ik gehoord heb en de geilheid die in mij opborrelt, heb ik meer lef gekregen.

Ik loop naar haar kamer en doe de deur verder open, ze kijken mij aan. “Zo mam, jij hebt mij altijd geleerd dat seks met eigen familie verkeerd is, maar wat ik heb gehoord is, dat jij het wel stiekem je zoon neukt”. Ze kijkt mij verbaasd aan en vraagt mij, wat ik allemaal heb gehoord. Daarop antwoord ik, alles en als ik misschien wat later was gekomen zou je al bezig zijn met mijn vrienden. Gelukkig is dat niet zo, en ik wil met jou ook graag seks hebben, ik zit al een tijd over je te fantaseren. Nadat ik het allemaal heb gezegd, kijkt mijn moeder erg blij en vraagt mij, vind je het niet erg dat mij nu ook moet delen met je vrienden. Ik kijk haar geil aan en zeg dan, dat ik het niet erg vind en het me erg geil lijkt. Daarna zeg ik tegen haar “ik wil wel eens zien wat een geile moeder ik heb, dus begin eerst maar met mijn vrienden terwijl ik toe kijk”.

Deze woorden zijn genoeg voor mijn moeder, ze maakt de broek open van Ivo. Ivo en Simon zijn ook 20 jaar oud. Ivo is 1.84 meter lang, hij is gespierd en heeft kort zwart haar en bruine ogen. Simon is 1.81 meter lang, hij heeft een normaal postuur en heeft kort lichtblond haar en blauwe ogen. Mijn moeder trekt de broek en onderbroek van Ivo naar beneden. Zijn halfstijve pik komt te voorschijn. Mijn moeder zakt verder voorover en neemt zijn pik in haar mond en begint hem te pijpen. Als zijn pik stijf is, stopt mijn moeder en laat zijn pik uit haar mond glijden. Ze draait zich dan om in de richting van Simon, ook bij hem trekt ze zijn broek en onderbroek uit. Zijn pik is al aardig stijf, maar nog niet hard genoeg nu begint ze hem te pijpen. Ivo zit ook niet stil en is bezig om haar uit te kleden, haar rokje en slipje trekt hij als eerste uit, dan trekt hij ook zijn t-shirt uit. Hij zit nu naakt naast haar, als de pik van Simon ook keihard is stopt ze met pijpen. Ze komt weer omhoog, Simon en Ivo trekken samen haar blouse en bh uit, terwijl mijn moeder heerlijk met hun pikken speelt, Daarna trekt Simon ook zijn t-shirt uit. Hun pikken zijn iets groter dan van mij, allebei zijn ze 17 centimeter lang. De pik van Ivo is ook iets dikker dan van mij, hij is 4.5 centimeter dik. De pik van Simon is 3.5 centimeter dik. Mijn pik is 16.5 bij 4 centimeter, die nu aardig knel zit in mijn broek. Simon en Ivo bewonderen mijn moeders borsten, ze heeft cup C/D. Mijn vrienden beginnen heerlijk met ze te spelen en te masseren. Ook ik begin mij uit te kleden, dan kijk ik weer naar mijn moeder en mijn vrienden, en begin met mijn pik te spelen. Mijn moeder is erg blij dat wij allemaal gladgeschoren zijn, ook zij heeft een mooi kaal poesje.

Ze laat na een tijdje de pikken los en ze laat Simon en Ivo stoppen met haar borsten te masseren. Ze drukt dan Ivo op zijn rug, en kruipt dan over hem heen. Ze leid zijn pik naar haar grotje en begint hem te berijden, Als ze zo heerlijk met hem bezig is, zegt ze tegen Simon “er ligt een tube glijmiddel in het nachtkastje, pak deze want ik wil ook een pik in mijn holletje voelen”. Simon pakt snel de tube uit het nachtkastje, dan kruipt hij achter haar. Hij smeert haar holletje en zijn pik in en leid zijn eikel tegen haar sterretje. Hij drukt dan zijn pik in één keer in haar holletje, mijn moeder word nu dubbel gepenetreerd, en ze geniet ervan. Ze draait haar hoofd naar mij toe en zegt tegen mij “er is nog een gaatje over en daar wil ik jou pik in voelen. Ik ga op het bed voor haar zitten, snel neemt ze mijn pik in haar mond en begint mij heerlijk te pijpen. Het duurt niet lang voordat mijn moeder heerlijk klaarkomt. Ze krijgt niet één orgasme, maar twee achter elkaar de tweede is zo heftig dat Simon en Ivo het ook niet meer houden. Ze spuiten haar grotje en holletje vol, doordat begint mijn moeder harder aan mijn pik te zuigen. Als ze dan ook met mijn ballen gaat spelen, ze heerlijk masseert en erin knijpt, hoe ik het ook niet meer. Ik kom heerlijk klaar in haar mond, zonder een druppel te verliezen slikt ze alles gretig door.

Als we alle drie zijn uitgespoten en mijn moeder haar orgasme is weggeëbd, halen we onze pikken uit haar gaatjes.

Ze bedankt ons dan voor de heerlijk beurt die we haar hebben gegeven, ze zegt “dat had ik echt nodig”, als ze zich wil gaan aankleden. Zegt Ivo tegen Stefanie “wat doe je, wij zijn nog lang niet klaar hoor, kijk naar onze pikken ze zijn nog aardig hard”. Mijn moeder kijkt er geil naar, dan moeten we van haar naast elkaar op de rand van het bed gaan zitten. We gaan zo zitten dat mijn moeder gemakkelijk tussen onze benen kan zitten. Mijn moeder kruipt tussen de benen van Ivo, ze pakt haar borsten vast en trekt deze uit elkaar. Ze doet dan de pik van Ivo tussen haar borsten en drukt haar borsten stevig tegen elkaar. Ze laat zijn pik heerlijk tussen haar borsten glijden, elke als de eikel tussen haar borsten uit komt. Likt mijn moeder heerlijk over en onder de eikel, ze maakt Ivo helemaal gek. Hij kreunt en steunt het uit, mijn moeder is een minuut of tien met hem bezig. Ivo heeft het niet meer en laat merken dat hij klaar gaat komen. Mijn moeder zet haar mond over de eikel, op het moment dat Ivo begint te spuiten. Ze laat zijn sap even in haar mond spuiten, en proeft het voordat ze het doorslikt. Als ze Ivo heeft leeggezogen, gaat ze tussen de benen van Simon zitten. Ze begint weer opnieuw en neemt de pik van Simon tussen haar borsten. En likt er ook weer heerlijk over en onder, ook hij houd het ongeveer tien minuten uit. Simon komt dan ook heerlijk klaar met de mond van mijn moeder om zijn eikel. Ook hem zuigt ze op dezelfde manier als bij Ivo helemaal leeg. Mijn moeder komt dan tussen mijn benen zitten, ze kijkt mij aan en zegt “jou ga ik ook weer klaarpijpen, jou sap smaakt het lekkerst van allemaal”. Ik zeg tegen haar “ja, mam geniet er maar van, ik kan jou neuken wanneer ik wil”. Ze kijkt mij supergeil aan en zegt dan, maar je vrienden mogen ook vaker langs komen hoor, drie is beter dan één. Ze gaat dan met haar borsten om mijn pik en doet dan het zelfde als bij Simon en Ivo. Ik hou het langer uit dan Simon en Ivo, ongeveer twintig minuten, dan kom ik ook klaar en word leeggezogen door mijn moeder.

Ze geniet er weer heerlijk van.

Ze richt zich op en kijkt ons geil aan, en zegt “zo hebben jullie genoeg gehad, kunnen jullie weer”. We zitten nog met slappe pikken tussen onze benen, Simon zegt dan, nou als je nog een kwartiertje kunt wachten. Dan kan ik wel weer hoor zegt hij trots, mijn moeder is wel een beetje verbaasd met zijn antwoord maar is er wel blij mee. Ook Ivo antwoord ja dan ben ik ook wel weer gereed. Mijn moeder word nog blijer en kijkt mij nu geil aan, ik zeg haar “ik heb wel wat langer nodig, jullie mogen eerst wel met elkaar doen, als ik geil genoeg ben doe ik wel mee. Mijn moeder zegt “dat is goed, maar zullen we eerst heerlijk gaan douchen”. We vinden een goed idee we staan op en gaan naar de badkamer.

Daar douchen we heerlijk, wij zepen mijn moeder in, zij zeept ons in. We spoelen dan elkaar af, dan zet mijn moeder de douche uit. Ze zegt dan, zo nu gaan jullie mij maar eens verwennen, maar niet met jullie pikken maar met handen en monden. Tegen Ivo zegt ze “dat hij op zijn knieën voor haar moet gaan zitten en dat ze door hem gevingerd en gebeft wil worden. Hij doet wat ze zegt en gaat voor haar zitten en begint haar te vingeren en te beffen. Hij vingert haar met twee vingers en likt haar heerlijk over haar klit heen. Ze zegt dan, tegen Simon en mij dat wij haar borsten moeten vast pakken en ook heerlijk aan haar tepels moeten zuigen. Wij doen wat ze zegt en beginnen heerlijk in haar borsten te kneden en haar tepel te zuigen. We zijn zo ongeveer een kwartier heerlijk met haar bezig, dan komt ze heerlijk klaar. Nu begint zij ook te spuiten, bij de eerste straal is Ivo een beetje verbaasd. Hij trekt eerst zijn hoofd iets terug, ver komt hij niet want mijn moeder pakt hem bij zijn hoofd vast. De straal spuit midden in zijn gezicht, er komt ook wat in zijn mond. Als hij het proeft vind hij het heerlijk, dan word hij door mijn moeder op haar poesje gedrukt. Ivo zuigt nu haar poesje leeg, dan moet hij plaats maken voor Simon die nu haar grotje moet likken en vingeren. Simon begint te likken en te vingeren, Ivo moet de plaats innemen waar Simon stond en moet nu het zelfde doen als wat ik doe. Mijn moeder kermt en steunt het uit van genot, vooral omdat Simon haar niet vingert net twee vingers maar drie. Weer houd mijn moeder het ongeveer een kwartier uit, en komt weer heerlijk klaar. Eindelijk mag ik dan mijn moeder likken en vingeren. Ik begin haar nu met vier vingers te vingeren en lik zuig en bijt zachtjes aan haar klitje.

Simon is op mijn plaats gaan staan bij haar borst en kneed en zuigt eraan, mijn moeder zegt tegen beiden dat zo ook zachtjes in har borsten moeten bijten. Ze doen dat, mijn moeder hijgt en schreeuwt het nu uit, ooh wat zijn jullie heerlijk bezig. Mijn moeder houd het nu ongeveer tien minuten uit, dan komt ze heerlijk klaar op mijn mond. Ze drukt mijn hoofd stevig tegen haar poesje aan, haar orgasme loopt over naar een volgende. Ze spuit zoveel dat ik moeite heb het weg te slikken maar het lukt mij toch. Ook zuig haar leeg en als haar leeg, ze kan niet op haar benen staan, maar word opgevangen door Simon en Ivo. Als haar orgasmen zijn weggeëbd, dragen we haar naar de slaapkamer.

Daar gaat Simon op zijn rug op het bed liggen, mijn moeder heeft een glazige geile blik in haar ogen. Ze kijkt geil naar de stijve pik van Simon, die nu zegt “ja, wij zijn nu alweer een tijdje geil, wij kunnen nu wel weer een tijd doorgaan”. Ivo en ik brengen mijn moeder naar Simon en tillen haar over hem heen. Hij leid zijn pik naar haar grotje en wij laten haar over zijn pik heen zakken. Mijn moeder heeft nu ineens weer wat energie en begint Simon heerlijk te berijden. Ik ga dan achter mijn moeder zitten, maar leid mijn pik niet in haar holletje. Mijn pik druk ik in haar grotje bij die van Simon. Het is een apart gevoel zijn pik tegen de mijne te voelen, maar het is wel erg geil. Mijn moeder heeft het niet meer, ze geniet enorm met twee pikken in haar grotje. Simon en ik neuken haar heerlijk terwijl onze pikken heerlijk langs elkaar schuren.

Ivo gaat voor mijn moeder zitten, hij pakt haar hoofd vast en drukt zijn pik in haar mond. Hij neukt haar mond alsof het een heerlijk poesje is, mijn moeder probeert zo goed als zij kan te likken en te zuigen. Ze word heerlijk genomen door ons, na een tijd komt ze weer geweldig klaar. Ze spuit weer een aardig lading sap langs onze pikken, als haar orgasme is weggeëbd. Halen we onze pikken uit haar gaatjes, dan ga ik op mijn rug op het bed liggen. Mijn moeder weet wat ze moet doen en komt over mij heen zitten, dan leid ze mijn pik naar haar grotje. Nu begint ze mij te berijden, Ivo gaat dan achter haar zitten en leid zijn pik ook in haar grotje. Weer begint mijn moeder te kermen en steunen van genot, ze word gesmoord door Simon die nu zijn pik in haar mond duwt. We neuken haar naar nog drie orgasmen, dan komen we alle drie tegelijk klaar. Mijn moeder word heerlijk opgevuld met een dubbele portie zaad in haar grotje. Ook zuigt ze Simon weer helemaal leeg, als onze orgasmen zijn weggeëbd gaan we van elkaar af.

Mijn moeder ligt voldaan op het bed!

Ze bedankt ons voor de heerlijke seks die we haar hebben gegeven. Mijn vrienden beloven aan haar, dat ze vaker langs zullen komen om haar dan lekker te neuken. Ze kijkt hen aan en zegt dan geil, daar kijk ik met vol verlangen naar uit. Daarna kleden mijn vrienden zich aan en nemen afscheid van ons, ook ik kleed mij aan en laat mijn vrienden uit. Daarna ga ik in de woonkamer zitten, ook ik ben nu aardig uitgeput. Na een uurtje komt mijn moeder ook aangekleed naar beneden, ze bedankt mij nog een keer. Ik zeg tegen haar “dit is toch veel lekkerder, dat je het niet meer zo geheimzinnig hoeft te doen tegen mij”. Ze zegt “je hebt gelijk, nu hoef ik niet meer te wachten tot je stomdronken bent, vanaf dit moment kunnen we het altijd doen. Mijn moeder komt dan naast mij zitten, daar zitten we nog heerlijk na te genieten, wat we hebben beleefd.

Totdat we slapen gaan doen we rustig aan, we hadden wat eten besteld. Mijn moeder is te moeder en ik zijn te moe om te koken. Als we dan naar onze slaapkamers lopen en ik mijn slaapkamer wil binnen gaan. Zegt mijn moeder “je slaapt vanaf nu niet meer in je eigen bed, maar bij mij”. Ik loop met haar mee, we kleden ons uit en gaan samen naakt in bed liggen. We gaan niet meteen slapen, want mijn moeder is weer geil. Ze begint met mijn pik te spelen als hij keihard is. kruipt ze over mijn pik heen en begint mij weer heerlijk te berijden. Als ze na een tijdje een orgasme krijgt en deze is weggeëbd. Gaat ze van mij af ze gaat nu in standje 69 op mij liggen. Ze begint mij dan heerlijk te pijpen en ze speelt ook heerlijk met mijn ballen. Ik lik en vinger haar ook heerlijk en na een tijd komen we heerlijk klaar. Nadat onze orgasmen zijn weggeëbd gaat ze van mij af en begint dan mij heerlijk te zoen. Dan gaan we heerlijk slapen.

Mijn moeder is een nymfomane geworden, ik heb elke dag seks met haar. Gelukkig komen mijn vrienden ook vaak langs, dan nemen we haar in veel verschillende standjes, we zorgen ervoor dat zij heerlijk klaarkomt. Mijn vrienden zijn jaloers en tegelijkertijd erg blij met mij, omdat ik zo’n heerlijke en gewillige moeder heb en dat zij mee mogen doen. Ze zeggen we zijn blij dat we jou vrienden mogen zijn en ook dat je, je moeder met ons wilt delen.

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm