Wil je met me neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Een lul zo hard als staal!

Snel sexcontact met mij!

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Waarom mag Patrick niet verliefd zijn op Maaike DEEL1
Categorie: familiesex | dinsdag 8 oktober 2013 02:11

Geile afspraakjes

DEEL 1 - Patrick studeert in Utrecht, hij heeft daar met veel moeite een kamer weten te krijgen in een gebouw waar meerdere studenten en studentes gehuisvest zijn, aan de Kromboomweg. Patrick komt uit Friesland, zijn vader Edward is huisarts in Sneek, de man is vierenveertig, zijn moeder Bea is drieλnveertig. Patrick zelf is negentien, hij wil ook huisarts worden net zoals zijn vader. Hij verblijft dus in Utrecht en reist meestal Vrijdags naar huis om het weekend met zijn ouders door te brengen, en om de was achter te laten natuurlijk. Patrick is natuurlijk lid van een of andere studenten orde, en zoals bijna elke student ontgroent zoals dat heet, wat meestal gepaard gaat met de nodige drank. Zijn studie verloopt redelijk, hij heeft natuurlijk als zoon van een arts, het al met de paplepel binnen gekregen.

Maaike zeventien jaar, gaat studeren in Utrecht, ze is eerstejaars en heeft de ontgroening redelijk doorstaan, wel voor het eerst in haar leven dronken geweest, iets wat ze zeker niet al teveel wil herhalen. Ze heeft een kamer in het zelfde gebouw als Patrick. Ze kennen elkaar niet, want Maaike is net in getrokken. Het gebouw staat vlakbij de Unie, dus op loop afstand. Maaike is een rustig meisje, ze komt uit Maastricht, haar ouders wonen vlakbij de voormalige Ridder brouwerij. Haar vader Erik veertig jaar, werkte daar en is nu overgeplaatst naar s-Hertogenbosch, maar verkiest de voorkeur van het op en neer reizen, boven verhuizen. Moeder Qwen is achtendertig jaar, en heeft een kapsters zaak aan huis. Maaike reist ook Vrijdags laat op de middag af naar haar ouderlijke huis, met meenemen van haar wasgoed.

Maaike is met behulp van haar vader bezig haar kamer in Utrecht in te richten, het is nu vakantie tijd dus de meeste studenten zijn niet aanwezig. ‘’Zo, je zit wel lekker dicht bij de universiteit, zeg?’’ ‘’Ja pap, ik had geluk, een meisje heeft op het allerlaatste afgezegd!, anders had ik voorlopig op en neer moeten reizen!’’ Maaike wilde dierenarts worden, dus had zich aangemeld voor Diergeneeskunde, ze had gelezen dat er ongeveer dertigduizend studenten waren en nog eens achtduizend medewerkers, een stad in een stad.

Patrick was thuis en had uit de bibliotheek het boek Current Protocols Cell Biology meegenomen, niet dat hij nu van plan was om zijn hele vakantie te gebruiken om te studeren. Zijn vrienden waren er ook nog, bovendien had zijn vader een zeilboot in de haven liggen, zeilen was een van Patrick’s hobby’s.

Maaike ging met haar ouders een paar weken naar Spanje, ergens aan de kust. Tot zover een beetje de indeling van familie A en familie B.

De studenten vakanties liepen op het eind, een flink aantal was inmiddels alweer neergestreken, Maaike was ook een paar dagen eerder al aangekomen in Utrecht. Ze wilde eerst nog een beetje sfeer proeven, voordat het echte werk begon. Maaike zat dan ook in Cafι Belgiλ, heerlijk achter een glaasje fris, er waren duidelijk meer studenten, althans daar ging ze vanuit. ‘’Nieuw hier?, zeker!’’, riep de barman. ‘’Ja, hoezo??’’, reageerde Maaike. ‘’Nieuwe studentes zitten aan een glaasje fris, zijn ze er eenmaal een tijdje, zitten ze steevast aan het bier!’’, zei hij, lachend. ‘’Mijn vader werkt in een brouwerij, en nee U heeft het merk niet, zag ik al!’’ ‘’O, dan zal het wel niet te zuipen zijn!’’, reageerde hij, en ging weer aan het werk. Terug aan de Kromboomweg, zag ze net een meisje uit de kamer naast die van haar komen, ‘’Hoi, ik ben Maaike, en nieuw hier!’’ Het meisje, een mooie blondine gaf haar een hand,’’nou welkom dan maar, He!, ik zit hier al twee jaar, o ja, ik heet Els, als je is ergens mee zit!, gewoon aankloppen!’’, en weg was ze. Maaike ging haar kamer op, ze was een paar uur aan het slenteren geweest, door het centrum van Utrecht, maar eerlijk is eerlijk Maastricht vond ze mooier. Ze ging eventjes op bed liggen, maar viel toch in slaap door de opgedane indrukken.

Patrick kwam de volgende dag laat ook aan op de Unie, de vakantie was voorbij gevlogen, toen hij de trap opliep van zijn woonblok passeerde hem uit tegen gestelde richting een meisje. Patrick had haar hier nog nooit gezien, dus moest het haast wel een eerstejaars zijn, zijn eerste indruk was, WAUW! Eentje met lang rood haar, of dat geverfd was of natuur kon hij zo niet beoordelen, maar er zat een verdomd lekker smoeltje onder. De rest van haar lichaam, daar leek op het eerste gezicht ook niets mis mee, een paar leuke tietjes priemde in haar strakke T-shirt, en haar korte rokje, zag er allemaal veel belovend uit. Hij hoopt haar snel weer te ontmoeten, nu moest hij het nog af doen met een simpele,’’hoi’’, ze reageerde met een,’’hθ!’’ Maaike flitste aan hem voorbij, in een oogopslag beoordeelde ze hem als een sportief uitziend type, maar als hij in het zelfde pand zat zag ze hem nog wel vaker, bedacht ze zich.

Er werd die avond gelijk al een feest gehouden op de etage voor de aanwezigen. Patrick wist al wel dat je dan gewoon naar binnen kon lopen, hij kwam tot zijn vreugde de roodharige tegen op de gang. ‘’Ga, je ook naar het feestje?’’, vroeg hij. ‘’Ik ken hier nog niemand??’’, reageerde Maaike. Patrick stak zijn hand uit, ‘’Patrick, uit Sneek, nu ken je al wel iemand, kom mee party time!’’ Maaike gaf hem een hand, ‘’Maaike uit Maastricht!’’, zei ze. Ze liep maar met hem mee, ten slotte moest je het een aantal jaren met elkaar uithouden, en ze wilde niet als een huismus te boek komen te staan, en ze had wel zin in een verzetje. De party werd deels op de gang gevierd, er waren er toch zeker al een stuk of vijftien, ‘’hθ, Maaike!’’, riep Els. ‘’Die kent jou ook al?’’, reageerde Patrick. ‘’O, ja dat is waar ook, kwam ik gisteren op de gang tegen!’’ ‘’Biertje dan maar?’’ ‘’Ja, doe maar’’, gelijk alweer aan de drank, ze had al gehoord dat de studenten van slempen hielden, maar ze was van plan om het kalm aan te doen. Het was gezellig, en een biertje of zeven verder was het inmiddels al drie uur, ‘’pff, ik ga naar mijn kamer’’, zei Maaike. ‘’Jammer!’’, riep Patrick, ‘’ik blijf nog even, zie ik je morgen?’’

Maaike voelde zich een beetje licht in haar hoofd, ze was niet veel drank gewend, en ze was ook vast niet van plan om elke avond te gaan feesten. Patrick leek haar wel een aardige jongen, toch leuk dat ze al zo gauw iemand kende, in de massa hier.

De volgende dag zat ze al bij Patrick op de kamer, nader kennis maken heette dat, ‘’is je haar van jezelf rood?, of is het geverfd!’’, vroeg hij. ‘’Nee, is van mezelf, maar ik heb geen idee van wie ik dat heb, zeker een lichting familie over geslagen of zo?’’, reageerde ze. ‘’Biertje?’’, vroeg Patrick. ‘’Nee, dank je, nu maar een keer niet, anders wordt het elke avond zuipen!!’’ Patrick serveerde haar dan maar een colaatje, en nam zelf een biertje. ‘’Heb je nog hobby’s of zo??’’, vroeg ze maar is, omdat het gesprek even dood leek te lopen. ‘’Huh, ja, ik zeil graag, me pa heeft een boot, en verder stappen met mijn vrienden, dat zal nu wel weer wat minder zijn, en Jij?’’ ‘’Soms help ik mijn moeder in de kapsalon, als ze het druk heeft, verder zing ik graag, ik kan goed zingen en zit dan ook bij een bandje!’’ Zo kabbelde de avond langzaam voorbij. Patrick zat op een gegeven moment naast haar, hij was best wel een beetje geil geworden van de mooie roodharige, hij legde zijn hand op haar blote dijbeen.

Maaike liet hem in eerste instantie begaan, zijn mond kwam dichterbij die van haar, haar eerste zoen was een feit, even later zaten ze te tongen. Voor Maaike was dit allemaal nieuw. Patrick liet zijn hand wat verder omhoog, over haar dij glijden, hij raakte haar voorzichtig aan in het kruis. Maaike pakte zijn arm,’’nee Patrick.. Hh .. Hier bb ben ik nog niet aan toe??’’ Patrick trok teleurgesteld zijn hand terug, de behoorlijke bult in zijn broek sprak boekdelen, maar ze had gelijk vond hij,’’sorry!, je hebt gelijk, even goede vrienden, nog?’’, want hij kende haar dan maar pas, maar wilde haar eigenlijk al niet meer kwijt. ‘’Ja, is goed joh!, maar we kennen elkaar amper, en ik ben geen studente sletje of zo!!’’ Maaike wist dondersgoed, dat er genoeg studentes met jan en alleman in de koffer doken, dat had ze van haar moeder gehoord. ‘’Nee, nee dat ben je ook niet!, nogmaals sorry dat ik me liet gaan!’’ ‘’Het is alweer half een, ik ga naar mijn kamer’’, ze gaf hem nog een kus, op haar kamer aangekomen hoopte ze, dat ze door haar afwijzing hem niet gelijk kwijt was, je wist het maar nooit bij die jongens.

De eerste weken studie verliepen op rolletjes, af en toe dan kwam Patrick bij haar, een enkele keer gingen ze naar de bioscoop, of gingen ze naar een leuk kroegje. Na zeven weken vroeg Patrick, ‘’ik wil jou als vaste vriendin?’’ Maaike glimlachte, ‘’ik. Ik wil ook wel, als je mij maar de tijd gunt, voor je weet wel?’’ De volgende middag na de studie nam Patrick haar mee het centrum in, hij wilde niet zeggen waarom, maar ze werd een juweliers zaak binnen geloodst. Ze mocht een vriendschapsring uitzoeken, een traantje van geluk verliet haar ooghoek.

Er brak weer een weekend aan, ze kusten elkaar en een tot Maandag, stapte Maaike op het station de trein in die haar naar het zuiden bracht. Patrick moest nog tien minuten wachten op de trein die hem naar het noorden zou brengen.

Maaike zat in de trein steeds naar haar mooie vriendschapsring te kijken, het was geen goedkoop prul ding, die Patrick uit eindelijk gekocht had. Hoe zouden haar ouders daar op reageren?, amper acht weken studente, en nu al een dure ring om haar ringvinger. Aangekomen in Maastricht sjouwde ze met haar tas vol wasgoed door het centrum naar haar ouderlijk huis. Onderweg liet ze aan een oude schoolvriendin de ring zien, ze was er erg trots op, ‘’zo?, je hebt al een vriendje!’’, reageerde Evelien, na wat gebabbeld te hebben liep ze verder. Moeder was in de kapsalon, zag ze, dus liep ze gelijk de salon maar in, ‘’hai, mam!’’, ze kuste elkaar, en Maaike liet haar ring zien. Zowel haar moeder als haar klant Dinie, waren nieuwsgierig, ‘’vertel, vertel!’’ Maaike vertelde over Patrick, en haar moeder reageerde met, ‘’ik vind het leuk voor jou, maar wees wel voorzichtig, He?’’ ‘’Ja, mam!, Patrick is niet zo een…?’’ ‘’Nee, dat dacht jou moeder vroeger ook!’’, reageerde Dinie. Maaike keek haar moeder aan, maar die maakte een handbeweging van, ze is niet goed bij haar hoofd.

Patrick liet thuis ook de ring zien, ‘’Zo?, jongen, dat heb je snel geregeld!’’, zei zijn moeder. ‘’Is het een mooi meisje?’’, vroeg zijn vader. Patrick vertelde honderd uit, ‘’zo, dat klinkt wel lekker!’’, reageerde zijn vader, lachend. Die avond ging hij stappen met zijn vrienden, hij gaf gelijk een rondje en liet de ring zien. ‘’Is ze lekker in bed?’’, vroeg Sjaak.

‘’Tuurlijk, joh, rooien zijn hartstikke geil in bed!’’

Reageerde hij, en gaf zijn vriend een zachte mep, ‘’zo praat je niet over mijn vriendin!’’, lachte hij.

Maandagmorgen allebei de eerste trein naar Utrecht. Toen ze elkaar op de campus zagen, vlogen ze elkaar om de nek alsof ze elkaar maanden niet gezien hadden. Een gejoel en gefluit steeg op, van mede studenten. Ze moesten elkaar natuurlijk vertellen hoe er thuis gereageerd was, nou dat leek van beide kanten positief. Komend weekend zou er een grote BBQ op de campus georganiseerd worden. ‘’Maaike blijf jij komend weekend ook in Utrecht?’’, vroeg Patrick gelijk, toen hij het had gelezen. ‘’Als jij blijft, blijf ik ook, zal gelijk ff naar huis bellen, dan weten die er van!’’ De moeder van Maaike was er niet blij mee, ze vond haar dochter een week niet zien al erg lang, en nu twee weken niet? De ouders van Patrick vonden het prima, ze zijn tenslotte oud genoeg, om zelf te beslissen wat ze willen.

We laten het gauw weekend worden, want die saaie lessen doordeweeks interesseert niemand, en nee ze hebben nog niet met elkaar het bed gedeeld!

Het was prima BBQ weer. Merendeel van de studenten was gewoon het weekend naar huis vertrokken, maar enige honderden, genoeg voor een mooi feest waren gebleven.Al snel hing de geur van lekker geroosterde en gebakken vlees in de lucht. De tap van een niet nader te noemen merk, draaide overuren. Patrick was niet uit de buurt van Maaike weg te meppen, bemerkte een aantal studenten, die dat mooie rode langharige mokkeltje ook wel zagen zitten. Al was het maar, om eens een nachtje aan hun harde pik te spietsen! Het werd elf uur, het werd twaalf uur, het vlees was inmiddels op, de drank nog niet, het werd drie uur het begon al weer licht te worden toen Patrick met Maaike om zijn hals hangend, naar zijn kamer zwalkte. Patrick was een beetje drank al wel gewend van zijn stapavonden met zijn vrienden, dat gezwalk kwam dan ook omdat Maaike nogal onvast ter been was, en hij moeite moest doen om haar door de deur naar binnen te krijgen. De trappen op was nog ingewikkelder. Maaike had niet eens zoveel gedronken, maar wel een paar vreemde drankjes door elkaar. Eindelijk waren ze bij de kamer van Maaike. Patrick pakte haar sleutel af, omdat ze die niet in het juiste gaatje kon krijgen, hij opende de deur en als een echte heer tilde hij haar over de drempel. Zo dat had hij alvast geoefend, voor als het er ooit van komen zou.

Maaike giechelde toen Patrick haar rokje uit trok, en haar schoentjes en sokken, het T-shirt liet hij maar aan, hij trok de dekens deels van het bed. Met veel moeite kreeg hij haar goed op het bed, want dat werkte niet echt mee. Nu kon hij haar nog beter bekijken, God wat is ze mooi, wat een mooie benen, wat een lekker kontje in dat strakke slipje, aan de contouren in haar slipje te zien was ze glad geschoren. Patrick voelde een enorme harde erectie opkomen, een erectie die hij met rukken nog nooit zo hard gekregen had als nu. En ook die paar keer dat hij de bekende sletjes, sletjes die in elke zichzelf respecterende stad aanwezig waren, hij had er in Sneek wel een paar geneukt. Pure lust was het geweest, maar nu was zijn pik harder en dikker dan ooit, het voorvocht sproeide er gewoon uit, als zijnde een vol openstaande douchekop.

Wat is ze mooi, wat is ze lief, ja hij was, nee hij is, verliefd op haar.

Hij zou haar nu gemakkelijk kunnen neuken, zo dronken was ze wel, hij zou haar gerust kunnen verkrachten, zo dronken was ze wel. Patrick is echt verliefd op haar, hij aaide even zachtjes over een van haar borsten, gaf haar daarna een kus op het voorhoofd. Ze giechelde nog steeds, hij trok de dekens over haar heen, ‘’ga maar lekker slapen, ik zie je vanmiddag of vanavond laat nog wel, denk ik’’, fluisterde hij. Zachtjes verliet hij haar kamer, sloot haar deur af, om te voorkomen dat een of andere dronkaard, alsnog zou doen waar hij maar even een paar seconden aandacht!

Einde deel een, van een drieluik.

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm