Zou jij een oudere vrouw neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Snel sexcontact met mij!

Seks met mijn geile broertje
Categorie: familiesex | maandag 7 oktober 2013 03:40

Geile afspraakjes

Toen ik een jaartje of 18 was had ik al best wat ervaring op seksgebied. Vanaf mijn 16de jaar was ik al behoorlijk actief op dat vlak. Had al wat vriendjes gehad waarmee ik wat experimenteerde. Dan bleef het bij wat zoenen en strelen. Soms een hand in mijn onderbroekje die daar dan over mijn blote kutje wreef, maar echt neuken deed ik toen nog niet. Op mijn 18de had ik mijn eerste bi-ervaring met mijn goede vriendin Magda. Heel vreemd toen, want ik had nog nooit seks gehad met een vrouw. Maar nu ik er aan terug denk had ik het nooit willen missen. Ik ben een vrouw van 37 nu en sta, als lerares, voor de klas van groep 3-4. Iets wat me heel goed bevalt. Ik sta met twee benen in het leven en weet goed wat ik wel of niet wil. Maar dat het altijd anders verloopt dan je gepland had weet ik intussen ook. Heb een poosje geleden mijn vaste relatie, met mijn vriend Kevin, verbroken. We zijn echt als vrienden uit elkaar gegaan maar zien elkaar zo nu en dan nog wel eens.

Maar naar mijn inziens was onze relatie niet meer zoals ik die voor ogen had, en dat lag heus niet alleen aan Kevin, maar ook aan mij. Hoewel ik op seksgebied niks tekort kwam, leek het toch alsof ik een soort van leegte in me voelde. En ons seksleven was helemaal niet saai want er werd zo nu en dan wel wat geλxperimenteerd. Het experimenteren van vroeger is er altijd in blijven zitten bij me.

Ons gezin bestond uit pa en ma en mijn 2 jaar jongere broertje Henk en ik zelf, Esther. Ik had een hele leuke jeugd die ik me nog heel goed herinner. Een jeugd waarin ik dus ook de nodige ervaringen opdeed op seksgebied. Eιn van die ervaringen was dus mijn bi-ervaring met mijn vriendin Magda. We deden allebei dezelfde opleiding op de PABO, alleen was Magda al wat ouder dan ik en zat een paar klassen hoger. Echt een heel leuke spontane meid die ik leerde kennen omdat ze mijn broer Henk wel eens meehielp met huiswerk maken. Henk was niet echt goed in talen en daar kreeg hij dan hulp van Magda van. Magda zou later dus mijn beste vriendin worden. Zij bleek al de nodige ervaringen te hebben wat de liefde betreft. Ervaringen die ze mij ook wel bij wilde brengen, zo bleek.

Het was op een middag, net na het huiswerk maken, toen we op mijn kamer languit op bed lagen. We hadden het over de jongens van bij ons op school, over wie we wel of niet leuk en knap vonden. Ik noemde wat jongens op en Magda ook, waaronder ook mijn broertje Henk. Die vond ze wel leuk en een schatje, zo zei ze. Ik zocht daar ook nog niet meer achter omdat Henk inderdaad een leuke jongen was. Zeer sportief en een leuk koppie, korte zwarte haren, slank postuur met mooie grijze ogen. Dus heel normaal eigenlijk dat ze Henk een leuke jongen vond, ondanks dat ze 5 jaar ouder was dan hij. Magda bekende deze middag dat ze ooit had gezoend met een meisje van onze school. IK werd nieuwsgierig en wilde weten hoe die ervaring was. Toen ze aan het vertellen was hoe die zoen verliep kreeg ik het er aardig warm van en ik voelde het in mijn buik rommelen. Er trokken vreemde maar aangename rillingen door mijn lijf. Ik kon er niets aan doen maar ik werd gewoon geil van haar verhaal. Want in gedachten zag ik het al voor me.

Ik had deze middag een jeans aan met een strak truitje dat heel sexy mijn borsten accentueerde. Mijn tepels waren hard geworden en stonden strak gespannen tegen de binnenkant van mijn behaatje te prikken en wat dus duidelijk zichtbaar was. “Ben je geil Esther?” vroeg ze plots en wees op de punten die mijn tepels gemaakt hadden in het truitje. Blozend keek ik haar aan en knikte Ja. Opeens boog ze spontaan haar hoofd naar dat van mij en drukte ze plots haar lippen op de mijne. In eerste instantie schrok ik maar aan de andere kant was daar plots wel het gevoel dat ik dit wel lekker vond. Dus gewillig liet ik toe wat ze deed. Het voelde eerst een beetje raar om de lippen van een andere vrouw op mijn lippen te voelen, maar het was zeker niet onaangenaam. En opeens lagen we op bed elkaar te zoenen en te strelen. Ik vond het heftig maar genoot met volle teugen. Magda nam hier het initiatief en zij was ook degene die haar tong in mijn mond schoof. En vanzelf volgde er een heerlijk hete lange tongzoen. Echt, de zenuwen gierden door mijn keel, zo spannend en lekker was dit. Zelfs mijn kutje reageerde hier op door vochtig te worden. Haar zachte handen gleden intussen over de plek waaronder mijn borsten zaten. Ze kneedde door het stof, van mijn truitje, in mijn tieten. Het was net alsof er kleine stroomstootjes door mijn lichaam trokken. Een gevoel dat ik nog niet eerder kende. In eerste instantie liet ik haar begaan omdat ik zelf nog niet goed wist wat te doen. Maar alles bleek zowaar vanzelf te gaan. Want ook ik begon haar tieten te kneedden. Ze was iets voller geschapen dan ik en het voelde zacht en toch stevig aan. Ook haar tepels waren hard.

Ineens gleed haar hand, vanaf mijn tieten, omlaag en voelde ik die via de bovenkant in mijn jeans glijden. En daar bereikte ze ineens het kruis van mijn slipje. Heel mijn lichaam trilde toen ze krachtig met haar vingers over het kruisje van mijn slipje wreef. Dit voelde echt lekker en Magda leek precies te weten wat ze moest doen. Ik voelde dat ik steeds natter en natter werd. Ze trok het kruisje van mijn slipje opzij en wreef nu over mijn kutje. Ik was toen nog niet geschoren en dus voelde het wel anders dan ik nu gewend ben. Haar slanke vingers gleden over mijn tintelende schaamlippen. En bij elke aanraking trokken er geile scheuten door mijn lichaam. Ik werd er echt drijfnat van. Opeens voelde ik hoe ze een vinger bij me naar binnen duwde. Mijn adem stokte in mijn keel. Vaak 'speel' ik ook met mezelf maar nu ik de vinger voelde van een andere vrouw was dat toch een beetje raar maar wel supergeil. Met een rustig tempo bewoog ze haar vinger op en neer en hoe ze het voor elkaar kreeg weet ik niet, maar binnen een mum voelde ik al een orgasme opborrelen. En om dat orgasme te bewerkstelligen raakte ze, met het topje van haar vinger, mijn zeer gevoelig klitje. Ik voelde dat alles begon te trillen en te schokken waar ik zelf wel een beetje van schrok, want ik kwam wel heftig klaar. Mijn god, wat was dit lekker zeg en met veel oooh's en aaah's onderging ik mijn orgasme.

Ik had echt even tijd nodig om bij te komen. Tijd die ik eigenlijk niet kreeg van Magda, want ondertussen had zij haar eigen jeans al omlaag gestroopt. Verlekkerd keek ik naar wat er tevoorschijn was gekomen, een zwart met wit gestreept glanzend slipje. Ze pakte nu mijn hand vast en duwde die tussen haar benen. Gewillig liet ik mijn hand over het kruisje van haar slipje glijden. Ook dit voelde raar, maar wel lekker. Ik voelde dat haar sappen het kruisje al behoorlijk vochtig hadden gemaakt. Ze kreunde luid toen ik de druk wat opvoerde. Toen liet ik mijn hand in haar slipje glijden en voelde een geheel glad geschoren spleetje. Heel apart maar verdomde geil.

Meteen liet ik mijn vingers tussen haar schaamlipjes doorglibberen waardoor die meteen nat werden door haar geil. Ik voelde geen weerstand toen ik een vinger bij haar naar binnen duwde. Meteen begon ik haar te vingeren en ik zag hoe Magda genoot. Haar lichaam trilde en schokte en dat werd alleen maar heftiger naarmate ik ook haar klitje bewerkte. Uiteindelijk kreeg ook Magda haar orgasme. Ik zag hoe ze naar adem hapte en hoe ze zich krampachtig aan de rand van het bed vasthield. Het geil sijpelde uit haar hete kutje. Uitgeput lagen we even later naast elkaar. Alweer een ervaring rijker, een ervaring die ik niet had willen missen.

Weken zijn Magda en ik zo doorgegaan. Al die keren dat we bij elkaar waren monde dit uit op een sekspartij. Elkaar zoenen,strelen en klaar vingeren. Heel veel verder gingen we niet, hoewel we zelf al dachten dat we al heel ver waren gegaan. Ik had nooit kunnen denken dat ik dit ooit zou doen met een andere vrouw. Ik had ook nooit kunnen denken dat het zo lekker zou zijn om te vrijen met een vrouw.

Sindsdien kon ik ook aan niets anders meer denken dan aan vrijen met een vrouw. Tot op het moment dat ik er achter kwam dat Magda ook met Henk, mijn broer, had gevrijd. Magda had tegen me gezegd dat ze met Henk naar bed was geweest en dat ze hem van z'n maagdelijkheid af had geholpen. Natuurlijk sprak ik Henk daarop aan. En ik wist al een poos dat hij regelmatig in mijn kledingkast rondneusde en dus kreeg hij ook dat meteen voor de kiezen. En er zat dus niets anders op dan dat hij de waarheid vertelde. Uiteindelijk bekende Henk dat hij en Magda seks hadden gehad en ook dat hij inderdaad in mijn kledingkast had 'gesnuffeld'. Hij vond mijn lingerie mooi en hij had er zelfs mee 'gespeeld' vertelde hij, en hij had het ook aangetrokken en was er zelfs op klaar gekomen. En vooral mijn kousen was hetgeen waar hij het meest op geilde. Ik wist niet wat ik hoorde, maar ik werd er wel supergeil en opgewonden van.

Mijn eigen broertje kickte op mijn lingerie.

Diezelfde avond waren Henk en ik alleen thuis en heb ik hem laten zien wat ik onder mijn kleding aan had. Henk kreeg meteen een stijve toen hij mij voor zich zag staan, enkel en alleen gehuld in mijn lingerie. En ik zag er ook sexy uit. Had een spierwit behaatje aan, wat licht doorschijnend was en waar mijn borsten nog voor een flink deel in te zien waren, en daarbij hoorde een bijpassende string. Ik vroeg hem of hij z'n pik uit z'n broek wilde halen en daar gaf hij graag gehoor aan. Henk ging voor me staan en ik zakte nu door de knieλn. Ik greep zijn pik vast, die hard en dik en glad aanvoelde. De donker paarse eikel was al wat vochtig van zijn voorvocht. Langzaam begon ik de voorhuid op en neer te stropen en zo nu likte ik over de paarse eikel. Hij was zo geil dat hij vrijwel direct klaar kwam. “Oh Esther, ik ga komen.” kreunde hij en meteen spoot er een lading zaad uit z'n pik wat weer terecht kwam op mijn hand. Ik likte wat van zijn sperma op en vond het best lekker smaken.

“Kom, ga mee.” zei ik en ik pakte zijn hand vast en trok hem mee naar zijn slaapkamer. We ploften neer op zijn bed. Ik lag op mijn rug en liet nu mijn hand in mijn slipje glijden en liet ik hem zien hoe ik mezelf vingerde, en deed zo ook meteen voor hoe hij het moest doen. Het was spannend en geil en de zenuwen gierden door mijn lijf toen Henk klaar was om het van me over te nemen. En bij de eerste aanraking van mijn drijfnatte kutje kwam ik vrijwel direct klaar. Alles trilde en schokte en ik voelde mijn sappen stromen. Henk keek me met grote ogen aan want die had niet verwacht dat z'n zusje zo snel klaar zou komen. En terwijl ik nog na lag te schokken ontdeed Henk me van mijn slipje en beha. Ook zijn short ging helemaal uit. Ik wist wat hij van plan was, hij wilde me neuken. En ik wilde ook niets liever dan dat. Hij popelde van verlangen om zijn harde dikke staaf in mijn hete natte kutje te duwen. Ik deed mijn benen wijd en Henk kwam over me heen hangen. Ik greep naar zijn pik, die hard en lekker dik aanvoelde, en stuurde die zo richting mijn natte spleetje. Het was wel een beetje de onervarenheid van ons beiden maar toch ging alles bijna vanzelf. Ik voelde hoe de harde staaf van Henk langzaam bij me naar binnen drong, dieper en dieper. Wat een fantastisch gevoel was dat toen zijn pik helemaal in me zat. Maar Henk bleek zo hitsig en geil te zijn, want na een paar keer zijn pik op en neer te hebben geschoven kwam hij plots al klaar. “Oh ja schatje....oh ja, ik ga spuiten.” kreunde hij luid en ineens voelde ik hoe hij een lading zaad diep in mijn kutje spoot. Wat een heerlijk moment was dit, mijn broertje die mij volspoot met zijn warme sperma. Dit voelde apart maar ook echt hemels. Had dit nooit durven denken dat dit zo heerlijk zou zijn. En ondanks dat hij al voor de tweede keer in zo'n korte tijd klaar kwam, produceerde hij nog veel sperma waarmee hij mijn kutje vulde. En ik wist nu al dat hij dit nog veel vaker mocht doen bij me.

Henk's gezicht was nog bezweet toen hij nog half over me heen hing en met zijn guitige oogjes keek hij me glimlachend aan. Hij genoot er net zo van als ik. En toen hij z'n pik uit mijn drijfnatte kutje liet floepen kwam hij naast me liggen. Heerlijk toch dat broer en zus zo lekker van elkaar kunnen genieten. Misschien ook daardoor dat het zo vertrouwd voelde. Met een ondeugende blik keek Henk me aan en kuste me vol op de mond. Dat daar een hete tongzoen uit voort kwam sprak voor zich. Onze tongen die heet in elkaars mond rond cirkelden.

Totdat onze ouders weer thuis kwamen bleven Henk en ik van elkaar genieten. Dan weer likte hij gulzig mijn hete kutje waarbij z'n tong heerlijk over en op mijn kutje danste en steeds daarbij mijn klitje raakte. Hij liet me keer op keer klaar komen en daarbij genietend van mijn geile sappen die uit mijn kutje dreven. Hij had echt al veel geleerd van Magda, dat bleek wel. Ook gaf ik hem een geile pijpbeurt waarna hij klaar kwam in mijn mond en ik zijn warme zaad gulzig doorslikte. Zijn zaad smaakte echt heerlijk en gleed bijna vanzelf door mijn keel. We hadden het echt heerlijk samen en vonden het eigenlijk erg dat onze ouders alweer thuis waren.

Nadat we voor de eerste keer met elkaar naar bed waren geweest, wilden we natuurlijk meer. Thuis kon dat maar zelden, want onze ouders lieten ons niet zo vaak alleen thuis. Maar als ze een keertje niet thuis waren wisten Henk en ik niet hoe vlug we het bed in moesten duiken. Maar gelukkig hadden we ook nog een alternatief, want Magda, onze vriendin, stelde graag haar logeerbed tot beschikking waarin wij onze gang konden gaan. Het was wel behelpen maar als je geil bent is alles wel goed. Het ging er ons maar over dat we bij elkaar waren en van elkaar konden genieten.

Een tijd later ben ik zelfstandig gaan wonen in een klein flatje. En zo konden Henk en ik elkaar vaker zien en ongestoord onze gang gaan. Wat waren we gek op elkaar en wat hadden we een fijne tijd. Het voelde elke keer zo lekker om door Henk geneukt te worden of lekker klaar gelikt te worden. En het was zo heerlijk om hem af te zuigen tot hij klaar kwam in mijn mondje en ik alles lekker door kon slikken. Het was vertrouwd maar toch voelde elke keer weer anders en soms ook lekkerder.

Helaas ging Henk door studeren en hadden we nauwelijks nog tijd voor elkaar. Ons contact verwaterde langzaam maar zeker. En in zekere zin maakten we toen een eind aan de relatie die we toen hadden. Het deed veel pijn omdat ik zoveel van Henk hield en gek op hem was. We gingen beiden onze weg, maar bleven wel contact houden met elkaar zoals bellen of sms-en.

Na wat vriendjes te hebben 'versleten' kwam Kevin in beeld. De man waarmee ik uiteindelijk ging samenwonen. En Henk trouwde met zijn grote liefde Marga. We respecteerden van elkaar dat we nu beiden 'gebonden' waren. Maar dat nam niet weg dat we wel eens met elkaar dolden als we elkaar weer eens zagen op een feestje of zo. En natuurlijk was daar ook lichamelijk contact bij, al dan niet per ongeluk. Dan greep hij weer eens, ongezien voor anderen, naar mijn borsten en soms dan greep ik naar z'n kruis en voelde dan zijn dikke leuter. Heel veel feesten en partijen hadden we niet, dus zo vaak kwam dat dan niet voor. En het kon dan ook alleen maar als er niemand in de buurt was. Ik ben dus met Kevin gaan samenwonen. Een hele lieve man waarbij ik niets tekort kwam. Een man die wel hield van een experiment. En de seks was ook geweldig met hem. Hij was een man die me ook kennis liet maken met sekssites en zo. Ik ben nu dus 37 lentes jong en nog in de bloei van mijn leven. Iets meer dan een jaartje geleden kwam ik ook op een sekssite terecht. Bij toeval kreeg ik contact met een leuke vrouw. Het contact met haar werd steeds beter en al snel waren we heel open tegen elkaar. Zij vertelde me heel eerlijk dat ze een relatie had met haar zoon. Ze was gescheiden en haar zoon vervulde nu de rol van haar man. Ze bleken dus ook seks met elkaar te hebben iets wat speciale gevoelens bij me opwekte. Vaak vertelde ze me hoe haar zoon haar zo lekker verwende en dat de seks geweldig was met hem. Uiteindelijk durfde ik haar te vertellen dat ik 'vroeger' iets had gehad met mijn broertje Henk. Ik vertelde haar ook eerlijk dat ik dat wel een beetje miste in mijn leven. En dat ik vaak nog aan die tijd met Henk terug dacht. Ik bekende ook eerlijk dat ik wel weer eens seks zou willen hebben met Henk.

Zij was het dan ook die me stimuleerde om weer iets te proberen met Henk. Dat ik weer contact moest maken met hem, om uit te zoeken of Henk ook wel weer eens zou willen vrijen en seksen met mij. En hoe meer deze vrouw me stimuleerde, hoe groter het verlangen weer werd naar Henk. Ze gaf me zelfs wat tips wat ik kon doen om Henk weer zover te krijgen. Ik wist niet of ik het wel kon maken, want Henk was immers getrouwd met Marga en ik woonde samen met Kevin. Maar ik kreeg steeds meer kriebels in mijn buik als ik er aan dacht om weer eens te kunnen vrijen met mijn broer. En het hoefde ook niemand te weten te komen, het kon toch gewoon stiekem.

En op een dag trok ik de stoute schoenen aan. En ik weet het nog goed, het was op de verjaardag van Henk zelf dat ik hem vertelde dat ik wel weer eens zin had om met hem te seksen. Hij stond op dat moment alleen in de keuken en ik ging bij hem staan. Ik stond recht voor hem en keek hem strak aan en zei.

“Weet je Henk, ik heb wel weer eens zin om lekker met jou te seksen.”

Verschrikt keek hij me aan en om mijn zin wat kracht bij te zetten greep ik in zijn kruis. Meteen voelde ik hoe zijn pik reageerde en een beetje hard en dik werd. Ik was gekleed in een mouwloos rood hemdje met daarop een zwart openhangend colbertje, met daaronder een rood rokje. Mijn tepels waren hard geworden en priemden strak gespannen af tegen de binnenkant van mijn rood shirtje. Hij merkte ook op dus dat ik geil was. Maar meteen liet hij weten dat hij ook wel weer zin had in mij. Hij miste me ook zo, zei hij. Ik boog mijn hoofd en kuste hem vol op de mond. Ik drukte meteen mijn tong in zijn mond en meteen stonden we heerlijk geil te tongen met elkaar, terwijl er elk ogenblik iemand de keuken kon binnen lopen. “Mijn kutje is al behoorlijk nat nu.” giechelde ik in zijn oor.

“Ik zou je maar al te graag hier ter plekke willen nemen zussie.” hijgde hij.

Helaas was dat niet mogelijk, maar wel konden we een afspraakje maken dat we weer bij elkaar konden zijn.

Nog geen week later was het dan zover. Ik ben juf op een school en ben dus op woensdagmiddag vrij. En dat was een uitgelezen kans om dan een keertje met Henk af te spreken. Kevin was aan het werk en Marga was gewoon thuis. Het was Henk gelukt omdat hij bij me in de buurt moest zijn voor z'n werk. Ik had me mooi opgetut en me sexy gekleed. Mijn half lange kastanje bruine haren netjes in model gebracht. Droeg een kort blauw jurkje, met sexy decolletι en met glanzende zwarte nylonkousen eronder. Iets waar Henk op geilde. Daarnaast had ik een sexy rood lingerie setje aangedaan en had ik mijn kutje helemaal gladgeschoren voor hem.

Toen hij deze middag bij me kwam zag ik hem verlekkerd naar me kijken. Het voelde heerlijk om weer eens de aandacht te krijgen van Henk. Bij binnenkomst omhelsde hij me en begonnen we elkaar hartstochtelijk te zoenen. Het ijs was dus snel gebroken en al snel hadden we geen remmingen meer. Kledingstukken vlogen al snel de hele kamer door en binnen een mum waren we allebei naakt. Ik keek naar die heerlijke dikke pik van hem, die al hard en dik was en fier recht vooruit priemde. Net als onze allereerste keer samen zakte ik ook nu weer door de knieλn, greep de harde kloppende staaf vast met mijn hand, en begon zacht en in een gelijkmatig tempo hem af te trekken. “Wat heb ik dit gemist Esther.” kreunde hij. Ik grinnikte wat en boog intussen mijn hoofd en nam zijn pik in mijn mondje en begon hem lekker te pijpen.

Ik likte en zoog aan zijn harde leuter en sloeg geen plekje over met mijn tong en lippen. Steeds liet ik de harde kloppende pik in mijn mondje glijden en likte ik zo nu en dan over en onder de rand van zijn eikel. Ik maakte hem helemaal gek. Al snel merkte ik dat hij bijna ging komen en daarom stopte ik. Want ik wilde dat hij me neukte en zou vol spuiten. Ik wilde zijn zaad in me voelen stromen. Alweer enkele jaren scheer ik mijn kutje wat nu dus lekker kaal en glad was.

Ik gebaarde dat hij op de bank moest gaan zitten waarna ik over hem heen ging zitten, met het gezicht naar hem toe. Ik greep zijn pik vast en stuurde die richting mijn drijfnatte kale spleetje dat hunkerde naar die dikke pik van hem. Langzaam zakte ik omlaag en voelde hoe zijn harde neukstaaf, centimeter voor centimeter, bij me naar binnen schoof. Eindelijk na 14 jaar voelde ik de pik van mijn eigen broertje weer in me glijden. En wat voelde het heerlijk en weer vertrouwd. Alsof we al jaren met elkaar getrouwd waren zo voelde het. Als een ware amazone begon ik hem te berijden waarbij ik zijn harde pik steeds helemaal bij me naar binnen voelde glijden. Het was weer hemels om weer te neuken met mijn broer. Hij omklemde mijn billen en kneep er zo nu en dan in. Soppende geluiden vulden mijn kamertje bijgestaan door ons gehijg en gekreun. Tot het moment daar was dat Henk ging komen. Ik voelde hoe hij z'n nagels in mijn billen drukte. “Oh ja Es, ik ga je vol spuiten.” kreunde hij. Nog een paar maal ging ik met mijn onderlichaam op en neer en daar voelde ik ineens hoe Henk mijn natte kutje vulde met zijn warme zaad.

De ene golf na de andere spoot hij met kracht diep in mijn hete sneetje. Op dat zelfde moment kwam ook ik klaar. Het leek alsof het zo moest zijn, om zowat tegelijk klaar te komen. Alles trilde en het werd draaierig in mijn hoofd. Maar goed dat ik op zijn schoot zat, was anders zeker door de benen gezakt die nu slapjes aan voelden.

Lachend keken we elkaar aan. Beiden wetend wat we de afgelopen 14 jaar hadden gemist van elkaar. Blij dat we weer bij elkaar waren gekomen, want dit was toch wel hιιl fijn. We hadden maar een paar uurtjes samen en daar maakten we gretig gebruik van. In allerlei standjes werd ik geneukt, gevingerd en gebeft en ik zoog zijn pik helemaal leeg toen hij op het laatst zijn sperma in mijn mondje spoot. Ik had nog nooit zo'n geweldige seks gehad met Henk als nu. Maar dat kwam mede omdat we elkaar zolang hadden moeten missen en we daarom extra geil en hitsig waren. Ik voelde me ook niet echt prettig toen Henk weer moest gaan. Wat had ik graag gehad dat hij bij me kon blijven. Dat hij bij me kon blijven slapen en dat ik in zijn armen wakker zou worden. Maar gelukkig zou het niet bij deze ene keer blijven. Als we de kans kregen dan maakten we een afspraak dat we bij elkaar konden zijn. En zo nu en dan lukte het zelfs dat hij een nachtje bij me kon blijven.

Ik heb dit alles aan mijn vriendin verteld, die van de sekssite, en die was heel blij voor me. En door haar toedoen leek het wel alsof ik nog meer van Henk genoot als hij bij me was. Want zij was het die me het zetje in de rug gaf om Henk over te halen. Vaak verteld mijn vriendin over de relatie met haar zoon. Zij leven echt als man en vrouw samen en daar benijd ik haar wel eens om. Want tegenwoordig vraag ik me vaak af hoe het zou zijn als ik met Henk samen zou wonen en we echt ongestoord, en van niemand last hebbend, van elkaar kunnen genieten. Elke dag dingen samen delen en doen. Samen eten, samen tv kijken, samen in bad en samen in bed. Zo vaak met elkaar neuken als we willen zonder dat iemand er wat van zegt. Misschien denk ik nu wel vaker aan dit soort dingen nu ik zelf geen relatie meer heb. Zou dit altijd een fantasie blijven?

Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm