Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Zou je een Moeder neuken?

Wil je met me neuken?

Snel sexcontact met mij!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Mijn moeder besteld een gigolo
Categorie: familiesex | zaterdag 5 oktober 2013 03:25

Geile afspraakjes

Mijn moeder en ik waren een week alleen thuis, en ze kwam die avond mijn kamer binnen. Ze vertelde dat ik als dank voor het organiseren van haar feestje laatst voor ιιn keer iets met haar mocht doen. Ik kon eenmalig met haar "vrijen' zoals ze het noemde. Ze bleef zonder schaamte voor zich uitkijken, maar ik was behoorlijk verbouwereerd. Toen ik na lang nadenken zei dat ik liever had dat ze voor mijn ogen met een andere man bezig was, kwam dat hard aan. Ze wilde de deur uit lopen, maar ik ging voor haar staan. "Eιn keer had je beloofd", zei ik terwijl ik de weg versperde. Ze draaide zich om en ging achter de computer zitten. Na twee minuten pakte ze de telefoon. "Hallo? Ik wil graag een groot geschapen gigolo hebben". Binnen een half uur stond hij in de gang.

Mijn moeder zuchtte nog eens diep, maar liep toen voor ons de trap op. In de slaapkamer deed ze de gordijnen dicht, en begon zich uit te kleden. Haar shirt ging vlug over haar hoofd, en zonder schaamte trok ze haar BH los. Het donkere haar kwam tot aan haar tepels, en met haar handen omvatte ze kort haar borsten. Mijn moeders broek gleed naar de grond, en daarna stapte ze ook uit haar slipje. Haar schaamlippen waren gladgeschoren, wat ik niet van mijn moeder verwacht had. Ze merkte dat ik verrast was, en keek me plagend aan. "Helaas, maar jouw kans is voorbij", zei ze, en ze gaf me een knipoog. "Je had in me mogen komen", maar al fluisterend draaide haar blik langzaam naar de gigolo. Hij was behoorlijk lang en breed, maar had zijn kleren nog aan. Mijn moeder liep naar hem toe en zakte door haar knieλn. Ze opende zijn broek en haalde zijn penis naar buiten. Haar verzoek om een groot geschapen man was overgekomen. Zelfs in slappe toestand was de twintig centimeter geen probleem. Blijkbaar gold hetzelfde voor mijn moeder, die haar mond opende en aan zijn penis begon te zuigen. Het duurde niet lang of zijn penis stond stijf overeind. Het tempo waarin mijn moeder hem pijpte begon te vervelen, want hij duwde zijn piemel steeds krachtiger haar keel in.

Toen ze kokhalsde trok hij terug en ontdeed zich van zijn broek. Dat gunde mijn moeder een paar tellen om op adem te komen, maar al snel liep hij naar haar toe. Zij had het initiatief inmiddels uit handen gegeven en wachtte tot ze genomen werd. Hij tilde haar op, met ιιn hand over haar borsten, en plaatste haar naast de spiegel. Met zijn handen duwde hij haar benen uit elkaar en gebaarde mij te komen kijken. Ik liep naar ze toe, en zag hoe zijn penis tegen haar schaamlippen aanduwde. Hij plaatste zijn handen wederom op mijn moeders borsten, en schoof toen volledig naar binnen. Ik zag mijn moeder op haar lip bijten, maar zijn handen hielden haar stevig vast terwijl hij mijn moeder begon te berijden. Iedere keer als hij naar binnen verdween leek ze in te zakken, slechts overeind gehouden door de kast waar ze op leunde.

Hij duwde haar borsten hard tegen de kast aan en verhoogde het tempo. In de spiegel kon ik goed zien hoe diep hij stootte, haar schaamlippen open gehouden door zijn snelle penetratie. Ik zag hoe hij zijn penis bijna volledig terug trok, en merkte dat mijn moeder over haar schouder keek. Haar vragende blik vertrok snel van pijn toen hij nogmaals tot aan zijn ballen naar binnen schoof. Hij besloot dat het tijd was voor wat anders. Hij hield zijn penis in mijn moeder en tilde haar naar het bed. Daar legde hij haar neer, waarbij zijn piemel haar vagina verliet. Hij gebaarde dat ze op haar rug moest gaan liggen, wat ze zonder weerstand deed. Hij ging op zijn knieλn voor haar zitten, met de woorden: "houd je benen omhoog". Het was meer een bevel dan een vraag, maar ze gehoorzaamde.

Met haar benen in haar nek had hij weinig moeite opnieuw binnen te dringen. Met ιιn hand opende hij haar schaamlippen, met zijn andere hand geleidde hij zichzelf naar binnen. Hij nam nu haar enkels in zijn handen en duwde die tot achter haar hoofd. Mijn moeder kreunde en keek verschrikt, totdat hij zich op haar liet vallen. Ze leek inmiddels iets meer gewend aan zijn penis, en hij vroeg mij om mijn moeders borsten vast te pakken. Ik ging naast haar zitten, en nam haar tepels in mijn handen. Ik wist niet of ze het lekker vond, maar met de piemel van de gigolo in haar was weerstand geen optie. Ik gaf haar een zoen en fluisterde "volhouden, laat je rustig nemen". Dat rustig bleek niet gerechtvaardigd want hij begon dieper en sneller in haar te stoten. Hij vroeg mij ondertussen om het glijmiddel uit zijn tas te pakken. Mijn moeder keek op, maar berustte al snel in het feit dat ze geen uitweg had. Ik gaf hem het potje, waarop hij terug trok.

Terwijl hij zijn penis begon in te smeren pakte mijn moeder het potje. Ze bleef op haar rug liggen maar liet haar benen zakken. Met haar vingers ging ze door het glijmiddel, en ik zag hoe ze rustig haar anus begon in te smeren. De penis van de gigolo stond stijf vooruit, zijn eikel glanzend van het vet. Mijn moeder pakte het hoofdkussen dat naast haar lag en legde het onder haar rug. Ze keek me vluchtig aan en gaf toen de gigolo een kort knikje. Daarop drukte hij zijn eikel tegen de anus van mijn moeder. Met een duw was hij voor een paar centimeter binnen, en ik zag hoe ze haar ogen dicht kneep. Toen hij vervolgens helemaal in haar verdween gaf ze een gesmoorde gil. Waar hij haar vagina in het begin had gespaard moest haar anus het ontgelden. Een langzaam tempo vond hij blijkbaar niet nodig, want zonder medelijden ramde hij zijn penis naar binnen, om vervolgens tot aan zijn eikel terug te komen. Om mij een beter uitzicht te gunnen duwde hij de benen van mijn moeder nog verder uit elkaar. Voor haar maakte het weinig uit, maar ik genoot van het schouwspel.

Al snel trok hij terug, en liet mijn moeder een moment hijgend op het bed liggen. Ze kwam langzaam overeind en keek hem vragend aan. Hij draaide zich om en ging op zijn rug liggen, waarna hij met zijn rechterhand zijn penis vastpakte. Mijn moeder keek mij weer aan, alsof ze zich wilde verontschuldigen voor wat ze toestond. Toch stond ze op, en met haar billen naar zijn gezicht stond ze wijdbeens boven hem. Ze bracht haar handen naar achteren en hield haar anus vrij, om meteen daarna door haar hurken te zakken. Ik keek toe terwijl hij zijn penis plaatste en hoorde mijn moeder hijgen toen zijn eikel haar kringspier oprekte. Hij verplaatste zijn handen naar haar heupen en begon haar omlaag te trekken. Mijn moeder draaide zich om en vroeg hem voorzichtig te zijn. "Rustig, alsjeblieft", fluisterde ze.

"Je bent groter geschapen dan mijn man, iets langzamer dan net".

Ze ging rechtop zitten en liet hem verder haar anus in schuiven. Met een snelle beweging trok hij haar toch in ιιn keer verder naar beneden, en de korte gil van mijn moeder maakte duidelijk dat hij tot aan zijn ballen in haar kont zat. De gigolo keek op en liet haar weer aan zijn penis wennen. Zacht kreunend begon mijn moeder te bewegen, en rustig lagen ze opnieuw te vrijen.

De gigolo en ik wisten allebei dat het pijn moest doen, maar mijn moeder hield vol. Ook toen hij met zijn heupen haar ritme volgde liet ze hem volledig naar binnen verdwijnen. Na een paar forse halen trok hij terug en duwde haar van zich af. De gigolo stapte van het bed en trok mijn moeder met zich mee. Hij gooide het hoofdkussen op de grond en mijn moeder zakte omlaag. "Ga met je knieλn op het kussen zitten, je borsten tegen het bed". Ze deed wat hij vroeg en boog voorover. Hij liep naar haar toe en draaide ruw haar armen naar achter. "Houd je billen gespreid, ik ga weer bij je naar binnen". Ze bleef plat op haar buik liggen, maar draaide haar gezicht mijn kant op. Ze keek me aan terwijl ze met haar handen probeerde haar anus vrij te houden. De gigolo keek tevreden toe, en ik zag hoe hij zijn penis vastpakte. Met een kleine beweging schoof hij zijn voorhuid verder naar achteren, en hij duwde zijn eikel wederom mijn moeders kont in. Hij hield in, en ging op mijn moeders rug liggen. Hij keek vlug naar mij, en ik ging snel naast ze zitten. De gigolo begon mijn moeder te kussen, en op nog geen halve meter afstand zag ik hoe ze lag te kreunen. Met een lichte heupbeweging duwde hij zijn penis naar binnen, en hij begon te penetreren. De zachte kusjes die hij in haar nek gaf werden afgewisseld met harde stoten in haar anus. "Niet tegenwerken", fluisterde hij mijn moeder in haar oor. "Ik wil helemaal bij je naar binnen kunnen". Hijgend en kreunend probeerde ze antwoord te geven.

"Het lukt niet, je bent te groot".

Hij ramde nog harder naar binnen en ze gilde kort. "Aauw", kermde ze. "Het doet pijn, kun je het alsjeblieft afmaken?" Hij boog verder voorover, zijn gezicht tegen dat van haar gedrukt. "Ik wil nog heel even in je zijn, je moet volhouden". Ze knikte voorzichtig. Hard kreunend schoof hij zijn penis in en uit haar kont, mijn moeder rilde iedere keer als hij tot aan zijn ballen tussen haar billen verdween. "Ik ga zo komen", bracht hij uit. Hijgend liet mijn moeder merken dat ze hem gehoord had. Niet veel later trok hij terug, zijn piemel in zijn rechterhand. Mijn moeder zakte in, en liet zich tegen het bed vallen. Haar hand gleed tussen haar benen, maar ze keek naar de gigolo. "Mam, zijn jullie...", begon ik, maar ze schudde haar hoofd. Hij stond op en pakte mijn moeder bij haar nek. Snel keek ze naar mij, maar hij liet haar niet wachten. Hij trok haar naar zich toe, en zijn blik was voldoende om haar te laten pijpen. Met haar handen pakte ze zijn heupen vast en liet hem stoten. Daarop pakte hij mijn moeders hoofd en dwong haar nog verder naar voren. Dat was voor hem voldoende, en hij begon te spuiten. Dikke stralen sperma gingen mijn moeders mond in, die moeite had niet te kokhalzen.

Na zijn orgasme haalde hij zijn piemel naar buiten, en vroeg haar door te slikken. Met zijn zaad in haar mond keek ze omhoog, eerst naar hem en daarna naar mij. Opnieuw gaf ze een knipoog, en ik zag hoe zijn sperma haar keel in verdween. Mijn moeder richtte zich op en kuste zijn eikel. De gigolo schokte nog een keer, pakte haar haren vast en mijn moeder sloot haar ogen. Ze bleef geknield zitten toen hij voor de laatste maal ejaculeerde. Ze kreunde zacht toen zijn sperma haar gezicht raakte, maar bewoog niet. Pas toen hij haar los liet deed mijn moeder haar ogen open. Ze bleef moeizaam overeind, en ik pakte haar slipje van de grond. Ze nam het aan en veegde de sliert sperma van haar gezicht. De gigolo trok mijn moeder naar zich toe en gaf haar een zoen, waarna ze zich op het bed liet vallen.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm