Wil je met me neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Snel sexcontact met mij!

Logeren bij tante Jolanda DEEL7
Categorie: familiesex | vrijdag 4 oktober 2013 04:25

Geile afspraakjes

DEEL 7 - Jolanda, Sophie en m’n moeder waren dus naar binnen gegaan en hadden ons vastgebonden aan de palen op het gazon achtergelaten. Jaco en ik keken elkaar aan en ik zei: “We kunnen nog wel meer verwachten”. Jaco antwoordde: “Dat denk ik ook, maar ze moeten wel opschieten want ik moet nodig plassen”. En ik ook”, dacht ik bij mezelf. Het duurde niet lang voordat de drie dames weer naar buiten kwamen, ze hadden zich omgekleed en Jolanda droeg nu een zwart, kort en wijd uitlopend zachtleren jurkje met kwartcups waaronder ze een zwart leren jarretel setje aanhad die haar lange zachtleren laarzen met super hoge hakken omhoog hield, omdat ik op de grond lag kon ik schuin onder haar jurkje kijken en zag dat ze geen slip droeg. Sophie en Ankie hadden beide een zwart zacht leren jarretel body aan met open cups waardoor hun kleine tietjes staken, de lange dikke tepels van Sophie kwamen wel heel mooi uit en ook Ankie en Sophie droegen allebei lange zacht leren laarzen tot bijna aan hun lies die vastgemaakt waren aan de jarretel bandjes en ook hun laarzen hadden hakken van zeker vijftien centimeter en alle drie hadden ze om hun nek bandjes met zilverkleurige pinnen.

Jolanda had in haar hand een soort van zweepje waarvan het handvat leek op een soort van dildo en die voorzien was van veel zachtleren strookjes. “Ik moet nodig plassen”, zei Jaco. “En ik ook”, vulde ik Jaco aan. Jolanda gaf Ankie en Sophie een tik met het zweepje op hun billen en zei: “Kom dames jullie beurt, en denk erom laat niks verloren gaan”. Ankie knielde bij Jaco en Sophie bij mij en ze namen onze pikken in de mond waarna Jolanda zei: “Oké jongens, plassen maar. Jaco en ik ontspanden onze pikken en begonnen te plassen, Ankie en Sophie probeerden zoveel mogelijk door te slikken en de rest liep langs hun mondhoeken en kwam op onze buiken terecht. Toen we uitgeplast waren gebood Jolanda de twee onze buiken schoon te likken. Daarna gaf ze aan Ankie en Sophie elk een halsband met een leren riem die ze om onze nekken moesten vastmaken waarna ze onze polsen en enkels losmaakten. “Opstaan”, commandeerde Jolanda nu en gaf ons een tik met de zweep. “En nu aan het werk”. Zei Jolanda en Ankie en Sophie namen ons mee naar het schuurtje, in het schuurtje moest ik de grasmaaimachine pakken en Jaco een schoffel en een hark en daarna moest ik het gras gaan maaien en Jaco te perkjes schoffelen en harken.

Naakt liep ik, meegenomen door Ankie aan een riem, achter de maaimachine over het grasveld, en Jaco stond aan de riem van Sophie het perk te schoffelen. Jolanda die tevreden rondkeek kwam nu naar me toe en zei: “Stoppen”, met het zweepje ging ze langs mijn stijve lul en omdat ik van dit spel bloedgeil was geworden was er een grote druppel voorvocht op mijn eikel verschenen. Ze boog voorover, pakte mijn stijve lul vast en sloot haar lippen rond mijn eikel met één lik beweging likte ze de druppel voorvocht weg en zoog nog een keer aan mijn eikel voordat ze hem weer uit haar mond liet en zei: “Je kunt weer verder gaan”, en gaf mij met het zweepje een venijnig tikje op mijn blote billen. Vervolgens liep Jolanda naar Jaco en deed bij hem hetzelfde, ik was intussen zo bloedgeil geworden dat mijn eikel drijfnat was van het voorvocht en soms viel er zelfs een druppel op het gras.

“Ik wil je neuken”, fluisterde ik tegen Ankie, mijn moeder.

“Sssst…, anders hoort Jolanda het, en je mag niet eerder dan dat zij het zegt”, fluisterde Ankie terug. “Maar ik ben zo geil”, zei ik zachtjes. “Dus jij bent zo geil”? Hoorde ik Jolanda zeggen en ze kwam naar mij toe lopen, ze zag natuurlijk dat mijn eikel drijfnat was van het voorvocht. “Kom hier”, zei ze tegen mij en ze ging op haar knieën zitten en tegen Ankie zei ze: “Doe je werk”, ze maakte een gebaar dat zij mij moest af trekken, Ankie kwam naast mij staan en pakte mijn lul vast en begon mij vervolgens af te trekken. Jolanda duwde intussen het op een dildo lijkend handvat van haar zweepje in de zeiknatte kut van Ankie en begon snel heen en weer te bewegen, ik hoorde het soppen van haar natte kut. Toen ik begon te kreunen dat ik bijna ging klaarkomen opende Jolanda haar mond en richtte Ankie mijn lul in die richting en toen ik klaarkwam spoot ik een vijftal krachtige stralen sperma in de mond van Jolanda, daarna trok ze het handvat van het zweepje uit de kut van Ankie en likte het geil van Ankie eraf. “Hmmm…, lekker…, al dat geil van jullie…..’, kreunde Jolanda zachtjes. “En nu weer verder werken”, zei Jolanda en gaf Ankie en mij een forse tik tegen onze billen. Toen we verder gingen zagen we dat ze bij Jaco en Sophie hetzelfde als bij ons deed waarna ze met haar benen gespreid op een tuinstoel ging zitten zodat wij het konden zien en zichzelf met het handvat van het zweepje tot een heftig orgasme bracht, ze kreunde luid en ze zat te schokken op de stoel en we zagen hoe twee stralen geil uit haar kut over het grasveld spoten. De lul van Jaco en ook die van mij waren intussen alweer tot het maximum formaat gegroeid en Jolanda sommeerde nu de twee dames om ons mee te nemen naar het terras, Jaco en ik lieten het gereedschap los en liepen gedwee, aan het riempje, achter Ankie en Sophie aan naar het terras.

Jolanda nam nu beide riempjes van Ankie en Sophie over en zei dat ze voorovergebukt moesten gaan staan, leunend met hun handen op een kruk. Met het handvat van het zweepje sloeg Jolanda nu tegen de binnenkant van de benen van de beide dames zodat ze hun benen gespreid neer zetten. Ik dacht dat we nu die twee gingen neuken maar niets was minder waar. “Op jullie knieën en lik de twee kutten droog”, gebood Jolanda ons. Jaco ging op zijn knieën tussen de benen van Sophie zitten en begon haar drijfnatte kut te likken, ik deed hetzelfde bij m’n moeder maar het was onbegonnen werk om die kutten droog te likken, steeds meer vocht kwam eruit en als Jolanda dat zag liet ze de stroken van het zweepje over je rug voelen. “Drooglikken zei ik toch”, snauwde Jolanda nu en ik begon Ankie steeds sneller te likken waarop ze zwaarder begon te ademen en te trillen met haar lijf en er even later een grote stroom van sappen uit haar kut kwamen lopen, ik deed mijn best om alles door te slikken maar er liep ook veel langs mijn mond en kin over mijn borst en ook daarna lukte het mij niet om de kut van Ankie droog te krijgen, het leek wel of haar kutsappen onafgebroken werden aangevoerd. Bij Jaco gebeurde bijna hetzelfde en toen Sophie ook steeds bleef klaarkomen moesten we stoppen van Jolanda.

“Jullie mogen nu elkaar klaarmaken”, zei Jolanda tegen Ankie en Sophie.”

“Dan houd ik mij even met de jongens bezig”, ze ging met haar billen op de rand van de tafel zitten en zette haar voeten elk op een stoel, eerst trok ze mij naar zich toe en begon mij met veel passie te zoenen waarbij mijn pik weer op volle sterkte kwam. “Neuk me”, fluisterde Jolanda in mijn oor, ik leidde mijn pik haar zeiknatte kut binnen en begon haar meteen in een hoog tempo te rammen. Intussen lagen Ankie en Sophie elkaar te likken en hoorde ze even later samen tot een heftig orgasme komen. Jolanda was van het hele spel zo geil geworden dat ze bijna onmiddellijk tot een hevig orgasme kwam en haar kutspieren zo strak om mijn lul klemde en daarmee het zaad uit mijn lul trok. Toen ik mijn lul had leeggespoten moest Jaco mijn plaats innemen en toen hij Jolanda ook in hoog tempo begon te neuken kwam ze nog twee keer achter elkaar luid kreunend tot een orgasme.

“Zo”, zei Jolanda nu, “Nu hebben we pauze”.

We liepen naar binnen gingen aan de grote keukentafel zitten en Jolanda zette samen met Sophie allerlei lekkere broodjes en verschillende drankjes op tafel. “Eerst maar even wat energie opdoen voor we verder gaan”, zei Jolanda. Nadat we genoeg hadden gegeten en nog wat na hadden zitten praten stelde Jolanda voor dat we ons zouden gaan opfrissen zodat we straks weer lekker verder konden gaan, we konden natuurlijk niet allemaal tegelijk onder de douche en omdat de dames hadden aangekondigd dat ze zich ook nog even wilde omkleden besloten Jaco en ik als laatste te gaan als de dames klaar waren. Na een half uurtje hoorde ik Jolanda roepen dat de badkamer vrij was voor ons en toen Jaco en ik in de badkamer kwamen had ze al badlakens en washandjes voor ons neergelegd. Jaco en ik stapten samen onder de douche en toen we zagen dat we allebei een stijve lul hadden begonnen we elkaar te wassen en onze stijve pikken kregen daarbij de meeste aandacht.

We werden geil en begonnen elkaar te tongzoenen waarbij we elkaar ook begonnen af te trekken, na een poosje ging Jaco op zijn hurken zitten en nam mijn pik in zijn mond en begon mij lekker te pijpen waarna ik al snel mijn zaad in zijn mond spoot, op mijn beurt nam ik nu de grote dikke eikel van Jaco in mijn mond en liet mijn tong rond diezelfde dikke eikel glijden en dan weer langs zijn toompje op en neer, Jaco werd hiervan zo geil dat hij zijn sperma met kracht in mijn keel spoot waardoor ik bijna moest kokken. We waren net klaar met ons af te drogen toen Jolanda de badkamer in kwam om te zien waar we bleven, ze droeg een mooi paars, zijden jarretel setje met daaraan vast paarse nylonkousen en aan haar voeten had ze witte pumps met hakken van twaalf centimeter, verder had ze een bijpassen paars zijden kwart cup beha aan die haar grote tieten prachtig ondersteunden. Mijn moeder en Sophie waren al naar beneden gelopen en toen wij de kamer binnen kwamen zagen we dat Sophie een zwart jarretel setje droeg met zwart glanzende nylonkousen, zwarte pumps, eveneens met hakken van twaalf centimeter en verder droeg ze een open cup beha waaruit haar kleine tietjes met haar lange dikke tepels naar buiten staken. Mijn moeder had een wit setje aan met witte grove netkousen en zij droeg rode pumps met hakken van diezelfde hoogte als de andere. Nadat we nog wat hadden gedronken liepen we naar buiten waar Jolanda een paar grote plaids uitspreidde op het gazon en ging er zelf als eerste op liggen, op haar rug en met gespreide benen keek ze uitnodigend naar één van ons, Sophie ging meteen op haar knieën tussen haar benen zitten en begon de kut van Jolanda te likken, hierdoor kregen wij een mooi uitzicht op de billen van Sophie waarop Jaco meteen reageerde en op zijn knieën achter Sophie ging zitten en zijn thermische lans in haar kut naar binnen schoof en zij hem met een sidderend lijf ontving.

Ankie ging nu op haar knieën bij Jolanda zitten en begon haar te tongen terwijl ze gelijktijdig haar grote tieten masseerde, Mijn moeder drukte uitnodigend haar billen naar achteren en ik ging op mijn knieën achter haar zitten, maar in plaats dat ik mijn snoeiharde lul haar drijfnatte kut inschoof, zette ik hem tegen haar sterretje en ramde hem in één keer tot aan zijn wortel in haar darm, ze liet een luide kreet van pijn horen en haar lichaam versteende, ik bleef rustig even wachten en niet veel later begon ze haar lichaam weer te ontspannen en kon ik haar langzaam beginnen te neuken. Het was een geil gezicht zoals we bezig waren iedereen was met iedereen bezig. We begonnen allemaal wat zwaarder te ademen en de dames hoorden we zachtjes kreunen van genot, Jaco en ik verhoogde ons tempo waarop de dames meteen reageerde door luid te kreunen, langzaamaan voelde ik het zaad in mijn ballen opborrelen en begon mijn pik te trillen, mijn moeder die dit voelde zei dat ik in haar kut moest spuiten en snel trok ik mijn pik uit haar darm en duwde hem in haar natte kut en voelde meteen hoe ze mijn pik afkneep met haar kutspieren om zo mijn orgasme uit te stellen. Intussen kwamen Jolanda, Sophie en Jaco klaar en hoorde ze alle drie luid kreunen van genot waarop mijn moeder haar kutspieren ontspande, ik mijn zaad met kracht in haar kut spoot waarop zij reageerde en schokkend klaarkwam.

We zijn hierna nog een twee keer met z’n allen klaargekomen en nadat we nog wat hadden gedronken gingen mijn moeder en ik weer naar huis omdat mijn vader ook weer thuis zou komen. Mijn moeder en ik neuken nog veel samen zeker als mijn vader de avond- of nachtdienst heeft, ze kleed zich dan heel sexy, ze koopt ook steeds geilere kleding, als mijn vader de ochtenddienst heeft lig ik te wachten tot hij weg is en kruip dan snel nog een poosje bij mijn moeder onder het dekbed en neuk haar dan nog even voordat ik naar school ga. En als het even kan gaan we ook naar Jolanda waar we dan ook Jaco en Sophie ontmoeten en dan genieten we samen van veel geile uren seks.

EINDE

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm