Een lul zo hard als staal!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou je een Moeder neuken?

Logeren bij tante Jolanda DEEL5
Categorie: familiesex | vrijdag 4 oktober 2013 04:10

Geile afspraakjes

DEEL 5 - Nadat ik zondagmorgen nog lekker had zitten ontbijten met Jolanda en we daarna nog lekker hebben staan neuken onder de douche ging ik weer naar huis, ik had mijn spullen in de tas gepakt en haalde mijn bromfiets uit het schuurtje, Jolanda kwam nog even naar buiten en we namen afscheid met een lange tongzoen. “Lief zijn voor je moeder”, zei Jolanda nog voordat ik wegreed en ik begreep wat ze bedoelde. Toen ik thuis kwam en ik binnenkwam lopen groette ik mijn vader. “Je moeder is boven en zich aan het kleedden, we hebben vanochtend uitgeslapen dus we zijn wat laat”, zei hij. Ik liep met mijn tas naar boven en trof mijn moeder in de badkamer, waar ze zich aan het opmaken was, ze zag er weer geil uit, ze droeg net als gisteren het korte zwarte rokje en een blouse met veel kant, onder het rokje zag ik zwarte fantasie nylonkousen die vast en zeker waren vastgemaakt aan een jarretel setje, vanwege haar kleine en stevige tietjes droeg ze bijna nooit een beha en ik zag in de spiegel de harde punten van haar tepels door de blouse prikken. Toen ze mij zag draaide ze zich naar mij toe en gaf mij een korte tongzoen, ik maakte van de gelegenheid gebruik om even onder haar rokje te voelen en merkte dat ze een string droeg die al behoorlijk nat was.

“Niet doen Vincent…, niet nu…, je vader zit beneden…., er komt nog wel een gelegenheid”, reageerde ze. Ik liep naar mijn kamer, startte mijn PC op en checkte mijn mailbox, ik had geen nieuwe berichten, verder keek ik nog even naar het nieuws en liep toen weer naar beneden waar mijn moeder net koffie had ingeschonken, ik pakte ook een kop en ging bij hen in de kamer zitten, ik koos natuurlijk voor een plaats tegenover Ankie en toen ze onopvallend haar benen iets spreidde zag ik de grote natte vlek in haar string, als reactie begon er in mijn broek iets te groeien waardoor ik niet kon opstaan omdat mijn vader de grote bobbel in mijn broek zou zien. Ankie had dat in de gaten en glimlachte, vervolgens stond ze op en liep naar het toilet en toen ze even later terugkwam, spreidde ze opnieuw haar benen en zag ik dat ze haar string had uitgetrokken en keek ik tegen haar, van het vocht glinsterende, schaamlippen aan. Ik voelde dat een druppel voorvocht zich uit mijn lul perste en was blij toen mijn vader even naar buiten liep. Ik stond op, liep naar mijn moeder en pakte haar tussen haar benen en zei: “Ik ga je vandaag nog een keertje neuken”, ik gaf haar een korte tongzoen en liep naar mijn slaapkamer voordat mijn vader weer zou binnenkomen. Op mijn kamer haalde ik mijn lul uit de broek en begon mezelf af te trekken, met de gedachte dat ik Ankie vandaag nog een fikse beurt zou geven spoot ik al snel mijn sperma in de kom van mijn hand en likte dit op en slikte het door. “Nee, de dames hebben gelijk, het sperma smaakt inderdaad niet verkeerd “, dacht ik bij mezelf en trok nog een laatste restje uit mijn pik. Ik ging nu op bed liggen en keek TV, ik keek naar de live beelden van een wielerkoers in België en al gauw viel ik daarbij in slaap.

“Hé luilak, wakker worden, ik heb het eten klaar”, ik werd wakker geschud door mijn moeder die meteen even van de gelegenheid gebruik maakte om aan mijn pik te zitten, ze ritste mijn broek los en haalde mijn stijve lul tevoorschijn, boog voorover en nam hem even tussen haar lippen en begon mij te pijpen, al snel stopte ze weer en zei: “Kom jongen, eerst eten straks gaan we verder”. Na het eten ging ik douchen, trok meteen mijn huispak aan wat bestond uit een hemd en een wijd broekje met korte pijpjes waarbij ik moest oppassen dat mijn lul niet uit één van de pijpjes hing, daarna keken we samen nog TV en ik was zo gaan zitten dat Ankie mijn ballen langs de pijpjes van mijn broekje kon zien, ook zij gunde mij af en toe een blik tussen haar benen en zag ik de glinstering van het vocht tussen haar schaamlippen.

Omdat mijn vader in de ploegendienst werkte ging hij vroeg naar bed, gaf mijn moeder een zoen en wenste ons een goede nacht, als hij eenmaal in bed zou liggen was hij snel vertrokken en dan sliep hij zo vast als een os. Toen mijn vader boven was kwam mijn moeder op mij af, knielde tussen mijn benen en haalde mijn lul uit mijn broekspijp naar buiten, sloot haar lippen rond mijn glimmende eikel, waar zojuist een grote druppel voorvocht was verschenen en likte die weg om vervolgens mijn hele lul tot diep achter in haar keel naar binnen te zuigen. Nu begon ze mij te pijpen maar al snel voelde Ankie dat ik bijna ging klaarkomen en stopte ze, kwam omhoog en begon mij heftig en intens te tongzoenen, daarna ging ze met gespreide knieën op de rand van de bank zitten en leunde daarbij met haar ellebogen op de rugleuning van de bank, duwde haar billen uitnodigend naar achteren zodat ik mijn pik achterlangs in haar kut kon duwen, ik ging achter haar staan, pakte haar heupen vast en leidde mijn stijfheid voor de ingang van haar neukgrotje, mijn lul gleed als vanzelf haar drijfnatte kut binnen en ik begon haar langzaam te neuken, Ankie speelde met haar kutspieren, ze trok ze aan en liet ze dan ook weer ontspannen, ik werd daar bloedgeil van en ging haar steeds harder neuken, Ankie kreunde heel zacht om mijn vader niet wakker te maken, het zaad in mijn ballen begon te borrelen en mijn pik te trillen, Ankie trok haar kutspieren nu strak aan en belette mij om mijn zaad in haar kutje te spuiten, pas toen ze zelf met een schokkend lijf klaarkwam liet ze haar kutspieren ontspannen en kon ik met krachtige stralen mijn zaad diep in haar kut spuiten.

Hierna liepen we via de badkamer, waar we ons even waste, naar onze slaapkamers, bij haar kamerdeur gaf Ankie mij nog even een lange tongzoen waarna we in onze bedden stapte en in slaap vielen. Het was vijf uur in de ochtend toen ik mijn vader weg hoorde gaan, snel stapte ik uit bed en liep naakt, want ik slaap altijd naakt, naar de slaapkamer van mijn ouders, mijn moeder was wakker en ik ging onder haar dekbed liggen en kroop tegen haar aan, we begonnen elkaar meteen heftig en intens te tongzoenen en ze had al meteen mijn lul vastgepakt en trok er zachtjes aan, na een poosje ging ik haar kleine tietjes likken waardoor haar tepels keihard werden en er zelfs een beetje vocht met een vreemd soort smaakje uit kwam, daarna likte ik haar over het hele lijf totdat we in standje negenenzestig lagen en elkaar aan het likken en pijpen waren. Toe we van elkaar voelde dat we bijna gingen klaarkomen stopte we en gingen we nog even verder met tongen, langzaam kroop ik op Ankie en als vanzelf vond mijn lul haar zeiknatte neukholletje en gleed mijn pik soepel bij haar naar binnen. Toen ik helemaal in haar zat trok ik mijn pik weer langzaam terug zodat hij net niet haar kutje uit floepte, en vervolgens stootte ik hem weer met kracht naar binnen, Ankie sloeg haar benen om die van mij, volgde het tempo en kreunde zachtjes: “Hmmm…, ja…, lekkerrrr…., jongen… wat heb je toch een lekkere lul…, ik heb dit zo gemist….

Kom jongen…, neuk me hard…., laat je ballen tegen mijn billen kletsen….”.

Ik werd opnieuw bloedgeil en ramde mijn lul zo hard ik kon diep in haar kut waarbij mijn ballen tegen haar billen kletsten. Niet veel later kwamen mijn moeder en ik samen tot een zinderend orgasme waarbij er een vloedgolf van sappen langs mijn lul uit haar kutje spoot en ik mijn warme sperma met een vijftal krachtige stralen tegen haar baarmoederwand spoot. We bleven daarna nog even in bed voordat we eruit gingen en mijn moeder het ontbijt ging maken en ik mij snel ging wassen omdat ik al laat was voor school. Ik nam met een tongzoen afscheid van mijn moeder en zei dat ik na afloop van school naar Jolanda zou gaan.

De hele dag had ik op school aan Jolanda en Ankie zitten denken, in de pauze had ik mijzelf al een keer afgetrokken op het toilet en nu de lessen bijna om waren zat ik nog steeds met een stijve lul. Toe de school uitging liep ik snel naar mijn bromfiets en reed zo snel als ik kon naar het huis van Jolanda, ik reed meteen door een zette de bromfiets bij het schuurtje en liep snel, via de keukendeur, naar binnen, eenmaal binnen hoorde ik Jolanda zwaar hijgen en toen ik in de woonkamer kwam zag ik dat Jaco, Jolanda vanachter stond te neuken, ik kleedde me snel uit en liep de woonkamer binnen en ging voor Jolanda staan die meteen mijn stijve pik in haar mond nam en mij heftig begon te pijpen, Jaco was al even bezig en kwam klaar waarna ik zijn plaats innam en Jolanda verder neukte totdat we samen tot een orgasme kwamen. Daarna gingen we naar de keuken en dronken een colaatje waarbij Jolanda vroeg hoe het met mijn moeder ging, ik vertelde haar in geuren en kleuren wat we gisteravond en vanochtend hadden gedaan.

“Heb jij met je moeder geneukt”? Vroeg Jaco verbaast.

Jolanda vertelde hem hoe dat was gekomen en hij zei toen:”Goh, ik zou haar ook best eens willen neuken”. “Dat kan”, antwoordde Jolanda, “Want komende zaterdag kom ze hierheen en maken we er een geile middag van en ik denk dat Sophie ook komt”. “Ik ga er voor zorgen dat jullie zo geil worden en als jullie naar huis gaan jullie pikken pijn zullen doen van de vele keren dat wij ze hebben klaargemaakt”, beloofde Jolanda aan Jaco en mij. Jolanda gebaard dat wij naast haar moesten komen staan en toen we elk aan een kant van haar stonden pakte ze onze pikken vast en begon ons af te trekken, zachtjes liet ze haar hand over onze eikels glijden waarop bij ons allebei spontaan een grote druppel voorvocht verscheen en met een snelle lik beweging likte ze beide druppels weg, nu nam ze eerst de dikke eikel van Jaco in haar mond en begon hem rustig te pijpen terwijl ze zachtjes aan mijn lul bleef trekken.

Toen Jaco bijna klaarkwam wisselde ze en nam ze mijn lul in haar mond en begon mij heerlijk te pijpen totdat ik ook bijna klaarkwam. “Kom jongens”, zei Jolanda nu, “Mee naar bed ik wil die twee pikken van Jullie in mijn gaatjes voelen”, en nadat we naar de slaapkamer waren gelopen en Jaco op bed was gaan liggen, ging Jolanda nu op haar knieën boven hem zitten en liet haar drijfnatte poes over de genotsknobbel van Jaco zakken, ze boog nu voorover zodat ik mijn lul in haar kontgaatje kon duwen, eerst maakte ik haar sterretje nat met wat spuug en maakte met twee vingers wat ruimte voor ik mijn lul tegen haar sterretje zette en mijn lul in één keer door diep in haar darm ramde, Jolanda kromp ineen wamt een snijdende pijn ging door haar lijf, we bleven even rustig liggen totdat de pijn wegebde en overging in een gevoel van het hoogste genot, langzaam begon ze nu heen en weer te bewegen en ik volgde haar tempo. “Hmmm, ja…, lekker die dikke pikken in mijn gaatjes….”, kreunde ze en begon steeds sneller te neuken, ik haar tempo goed bijhouden en ik voelde mijn lul langs die van Jaco glijden. “Hmmmm…, ja…, jongens….., dit is lekker…., ik ga zo komen…..”, kreunde ze nu en begon steeds sneller te neuken, nu kon ik haar tempo nog maar net volgen en even later kwamen we alle drie bijna tegelijk tot een heftig orgasme waarbij de sappen van Jolanda en ons rijkelijk vloeiden. We hebben nog een tijdje liggen tongzoenen voordat we op onze brommers stapten en naar huis gingen. De hele week was mijn gedachte bij komende zaterdag waardoor ik telkens met een grote dikke stijve lul rond liep, het kon voor mij niet snel genoeg zaterdag worden.

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Wil jij een Negerin neuken?  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm