Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Snel sexcontact met mij!

Wil je met me neuken?

Veilig een keiharde erectie

Logeren bij tante Jolanda DEEL4
Categorie: familiesex | vrijdag 4 oktober 2013 03:45

Geile afspraakjes

DEEL 4 - De twee weken dat mijn ouders op vakantie waren neukte ik elke dag met Jolanda en soms kwamen Sophie, de vriendin van Jolanda, en mijn neef Jaco ook langs en hadden we met z’n vieren heerlijke seks. Maar nu was het feest weer voorbij want vandaag kwamen mijn ouders terug van vakantie en moest ik weer thuis slapen, wel hadden we afgesproken dat we elkaar overdag en in het weekend konden treffen maar het liefste zou ik natuurlijk lekker blijven slapen. Nog voor ik naar huis ging, hadden Jolanda en ik nog een keer lekker geneukt en nadat we waren klaargekomen heeft ze mij ook nog een keer heerlijk gepijpt waarbij ze mijn lul diep in haar keel zoog en ik al snel voor een tweede keer klaarkwam. “Ik moet nu snel gaan, anders zijn mijn ouders er al”, zei ik en trok mijn broek aan, pakte mijn tas, stapte op mijn bromfiets en reed naar huis. Ik was ook maar net thuis toen ik de auto van mijn vader voor het huis hoorde toeteren, ik liep naar buiten en mijn moeder omhelsde mij alsof ze mij in geen jaren had gezien, ik gaf mijn vader en hand en vroeg of ze een leuke vakantie hadden gehad. Terwijl we naar binnenliepen vertelde mijn moeder honderd uit over wat ze allemaal hadden gedaan in de vakantie en mijn vader pakte intussen de koffers uit de auto. Toen we binnen waren en ik koffie voor ze had gemaakt vroeg mijn moeder of ik goed was uitgekomen met tante Jolanda. Ik vertelde dat ik veel klusjes had gedaan voor haar en zij dat heel fijn vond. “Dat is heel lief van je Vincent”, zei mijn moeder. “Dan kun je mij af en toe ook wel eens helpen”, bromde mijn vader. “Ja, maar met dat soort klusjes wil je vast niet dat ik je help”, dacht ik bij mezelf. “En af en toe kwam neef Jaco haar ook helpen en dan was het best wel gezellig”, vertelde ik verder. “En Jaco bleef dan ook slapen en dan deden we ’s avond allerlei spelletjes, dronken wat en tante Jolanda had dan altijd wel wat hapjes gemaakt”. “Dat was vast en zeker heel gezellig”, zei mijn moeder. En of het zo zou moeten zijn ging mijn moeder verder en zei: “Maar dan kunnen jullie toch af en toe een weekend naar tante Jolanda gaan, zit ze ook niet zo alleen”. “Maar goed dat ze niet weet wat voor spelletjes wij allemaal doen”, dacht ik bij mezelf en ik liep snel naar buiten en achter in de tuin waar niemand mij kon horen belde ik Jolanda op om het idee van mijn moeder te vertellen. Jolanda was blij verrast en zei dat ze meteen Jaco ging bellen.

Zaterdagochtend was ik al vroeg op en bij het ontbijt vroeg mijn moeder wat ik vandaag zou gaan doen. “Ik ga tante Jolanda helpen met wat klusjes in de tuin en dan blijf ik daar eten en gaan we ’s avonds spelletjes doen, als het laat wordt blijf ik ook wel slapen”, zei ik. “Komt Jaco ook”? Vroeg ze. “Ik denk van wel”, reageerde ik. “Dan zie wij je zondagmorgen wel weer”, zei m’n moeder en nadat ik wat spullen had gepakt stapte ik op mijn bromfiets en reed zo snel als ik kon naar Jolanda want ik was intussen alweer behoorlijk geil. Toen ik bij het huis van Jolanda kwam reed ik mijn bromfiets meteen naar de schuur en liep snel naar binnen, Jolanda zat aan de grote eettafel in de keuken en dronk koffie, ze was nog niet lang uit bed want ze was nog niet aangekleed en droeg alleen een bijna doorzichtig nachtjurkje waardoor ik bijna haar naakte lichaam kon zien, ik ging naast haar staan, bukte en gaf haar een lange tongzoen waarbij ik het niet kon nalaten haar tieten vast te pakken, Jolanda die merkte dat ik geil was pakte mij in mijn kruis en voelde mijn harde lul waarna ze meteen mijn broek losmaakte, hem naar beneden trok en zachtjes aan mijn lul begon te trekken. Ik was zo geil dat ik Jolanda van de stoel trok, haar gebukt tegen het aanrecht liet staan, haar heupen vastpakte en mijn snoeiharde lul vanachter in haar intussen zeiknat geworden kut ramde. Jolanda kreunde van genot: “Hmmm..ja…, Vincent…, dat is pas een lekker ontbijtje….., toe ja…., Vincent…., neuk me harder…., ram die lekkere pik hard in mijn kut…”. Ik neukte Jolanda zo hard ik kon en mijn ballen, waarin het zaad al begon op te borrelen, sloegen daarbij hard tegen haar buik, waarna mijn pik begon te trillen, ik de kutspieren van Jolanda voelde aanspannen en we even later samen tot een heftig orgasme kwamen en de sappen rijkelijk uit haar kut vloeide en ik mijn sperma met krachtige stralen in haar kut spoot.

We waren de dag goed begonnen en omdat het mooi weer zou worden besloten we om echt wat klusjes in de tuin te gaan doen, Jaco kwam niet dit weekend en Sophie had ook andere afspraken, ik liep samen met Jolanda naar de badkamer en trok mijn kleren uit, nadat ik mijn lul had gewassen trok ik een bermuda aan en Jolanda trok een bikini aan die weinig van haar lijf bedekte, twee kleine driehoekjes bedekten de tepels van haar grote ietwat hangende tieten en een iets groter driehoekje dat met vetertjes om haar middel en door haar bilnaad liep was vastgemaakt, bedekte net haar kaalgeschoren kut. We liepen nu samen naar het schuurtje, Jolanda begon de planten bij het terras te verzorgen terwijl ik achter in de tuin het onkruid weg schoffelde, aanharkte en de wild gegroeide takken wegknipte. Telkens keek ik even in de richting van Jolanda en kreeg dan meteen weer een stijve lul. Toen ik even druk bezig was geweest en ik weer richting het terras keek was Jolanda weg. “Zeker even naar het toilet”, dacht ik bij mezelf. Maar toen het wel heel lang duurde besloot ik te gaan kijken waar ze was. Toen ik bij de keukendeur kwam hoorde ik een zwaar gehijg en toen ik om het hoekje van de deur keek schrok ik eerst even toen ik zag dat mijn moeder met haar rug tegen het aanrecht stond, haar benen gespreid en met haar rokje omhoog getrokken zat Jolanda op haar knieën en was haar kut aan het likken.

“Wat heb ik dit gemist in mijn vakantie”, kreunde mijn moeder.

Ze knoopte haar blouse los en begon haar kleine en harde tieten te masseren. Ik had intussen mijn hand in mijn bermuda en stond mezelf langzaam af te trekken. “Kom Jolanda, je moet me neuken….”, zei ze, Jolanda stond op en pakte uit een lade een voorbinddildo die ze om haar billen vastmaakte en liet mijn moeder voorover gebukt tegen de tafel leunen. Jolanda had mij gezien en wenkt naar mij dat ik binnen moest komen en gebaarde dat ik mijn moeder moest neuken, ik liet mijn broek zakken en ging achter mijn moeder staan, pakte haar heupen vast en duwde mijn lul in één keer diep in haar zeiknatte grotje.

Toen ze voelde dat ze geen kunstlul maar een echte warme lul in haar kut had keek ze om en toen ze mij zag riep ze: “O nee…, niet mijn eigen zoon….”, ik begon haar in rap tempo te neuken en ze begon al gauw te kreunen: “Nee…, dit mag niet…, dit mag niet…, hmmm…, nee….., Hmmm…, ja lekker…., ja neuk me hard…, ik heb dit zo gemist…., zo’n lekkere warme dikke pik…..”, ik neukte haar zo hard ik kon en het duurde daarom ook niet lang voordat ik haar geil langs mijn lul en ballen voelde lopen toen ze luid kreunend klaarkwam waarop ik mijn zaad in de kut van mijn eigen moeder spoot. Toen we weer waren bijgekomen stond het schaamrood op het gezicht van mijn moeder, maar Jolanda nam ons mee naar de woonkamer en begon te vertellen: “Luister Vincent, je moeder en ik hebben al een paar jaar een lesbische relatie omdat je vader impotent is, je moeder wil geen andere man dus besloten we onze lustgevoelens samen te delen, maar nu jij er bent kunnen we het binnen de familie houden”. Ze vervolgde haar verhaal en zei: “Je moeder wist tot zoeven nergens van en hoort nu ook pas dat ik in haar vakantie jou sekslessen heb gegeven”.

Jolanda vertelde mijn moeder hoe wij de afgelopen twee weken waren doorgekomen ook met Jaco en Sophie. “Maar ik.., ehh.., met mijn…, ehhh…, eigen zoon…, ehhh…, dat kan toch niet…”, hakkelde mijn moeder. “Vond je het lekker of niet”? Vroeg Jolanda. “Ja, dat wel….”, antwoordde ze. “Dan kun je toch beter met hem neuken dan met een vreemde vent die je eigenlijk niet wil”. reageerde Jolanda. Jolanda en ik gingen nu elk aan een kant naast haar zitten op de bank en begon Jolanda haar te tongzoenen, ik liet mijn hand over haar harde tepels glijden en masseerde haar kleine stevige tietjes. Mijn moeder was een slanke vrouw met een prachtig lijf, kleine stevige tietjes met een paar lange tepels, ook heeft ze een paar heerlijk strakke billen en ze kleed zich bijna altijd sexy. Ik liet mijn hand nu langs haar been glijden, over de zwart glanzende nylonkousen die vastgemaakt waren aan een zwart jarretel setje. Toen mijn hand over haar nylonkous gleed voelde ik de prikkelingen van een statische lading die een knisperend geluid liet horen, mijn moeder, die ik vanaf nu Ankie mag noemen spreidde haar benen zodat ik mijn hand langs haar natte kutje kon laten glijden, ik voelde meteen dat ze kortgeleden haar kut nog had gladgeschoren.

Toen ik met mijn vinger het harde knopje van haar klit masseerde hoorde ik haar zachtjes kreunen. Jolanda stond nu op en nam ons mee naar de slaapkamer, de paar lapjes stof die de bikini van Jolanda vormde waren al snel uitgetrokken en ook van Ankie was haar rokje en blouse snel uit, Ankie ging op bed liggen en ik kroop tussen haar benen en leidde mijn stijve lul haar kutje binnen terwijl Jolanda met haar kut boven het gezicht van Ankie ging zitten en zich door haar liet likken. De rillingen gingen door het lijf van Ankie, het was zolang geleden dat ze een lekkere lul in haar kut had gehad en genoot nu van heerlijke dikke lul van haar zoon. Langzaam trok ik mijn lul terug om hem daarna weer met volle kracht in haar te stootten. “Hmmmm.., ja.., Vincent…, dat is lekker….”, kreunde ze terwijl ze haar tong tussen de schaamlippen van Jolanda liet doorglijden. Ankie sloeg nu haar benen om die van mij en gaf daarmee het tempo aan, het was een heerlijk geil gevoel hoe haar nylonkousen langs mijn benen gleden. Ankie begon nu zwaarder te ademen en ik hoorde Jolanda ook al kreunen dat ze bijna ging klaarkomen, ook in mijn ballen begon het te borrelen en als op afspraak kwamen we even later alle drie tegelijk klaar waar de sappen rijkelijk uit de kutten van Jolanda en Ankie liepen en ik voor de tweede keer deze dag mijn sperma met krachtige stralen in de kut van mijn moeder spoot.

Nadat ik ook nog even met moeder had liggen tongen gingen we ons wassen, Ankie moest weer naar huis omdat anders mijn vader ongerust zou worden, we spraken af dat we zo snel als kon weer samen zouden komen. Ik bleef zoals afgesproken bij Jolanda logeren en we hadden die dag en lange nacht nog vele keren seks met elkaar. Ik was benieuwd hoe mijn moeder zou reageren als ik zondag weer thuis zou komen.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm