Wil je met me neuken?

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Logeren bij tante Jolanda DEEL2
Categorie: familiesex | vrijdag 4 oktober 2013 02:27

Geile afspraakjes

DEEL 2 - Jolanda had mij zojuist op het gazon klaar geneukt en nadat we nog even hadden liggen tongzoenen gingen we naar binnen, ik was helemaal naakt en Jolanda had nog steeds haar rokje en de rest aan, alleen haar blouse had ze uitgedaan en bij elke stap danste haar tieten op haar kwart cup beha op en neer. “Kom Vincent, we gaan op bed verder”, zei Jolanda en liep voor mij uit naar haar slaapkamer. Ik kwam nu voor het eerst in haar slaapkamer waar een groot bed stond met een spiegelwand aan het hoofd einde van het bed en een grote ronde spiegel aan het plafond, Jolanda deed het licht aangedaan en flauwe lampjes in de hoeken van de kamer gaven een zacht licht door de slaapkamer. Jolanda trok nu haar rokje uit en met haar beha, jarretel setje en nylonkousen ging ze op bed liggen en ik ging naast haar liggen en begon haar te tongen. Na een tijdje ging Jolanda op haar knieën naast mij zitten en begon mijn lijf te likken, van mijn mond, langs mijn nek over mijn borst en tepels likte naar mijn navel en buik tot mijn ballen en nam daarna de eikel van mijn snoeiharde pik, nadat ze het velletje achter mijn eikel nog verder naar achteren had teruggetrokken, tussen haar lippen. In de spiegel aan het plafond kon ik alle bewegingen van haar volgen.

Jolanda begon mijn pik naar binnen te zuigen en ik voelde hem zelfs haar keel binnenglijden, ze stopte even omdat ze een beetje moest kokken, maar nadat ze weer rustig ademhaalde ging ze verder totdat mijn hele lul tot aan zijn ballen in haar mond en keel zat, daarna begon ze heen en weer te bewegen en ik voelde mijn eikel, gesmeerd door haar speeksel, door haar keel glijden alsof ik een heel nauw kutje aan het neuken was. Dit kon natuurlijk niet lang duren want dit maakte mij zo geil dat mijn pik al snel begon te trillen en ik mijn sperma diep in de keel van Jolanda spoot, die zonder te kokken alles doorslikte. Daarna wilde Jolanda dat ik haar lijf likte en uiteindelijk kwam ik uit bij haar opgezwollen schaamlippen waartussen het glanzende bolletje van haar grote klit was te zien, ik begon haar te likken en ook Jolanda kwam snel klaar. Hierna ging ze op haar knieën zitten met haar gezicht naar de spiegel en ik achter haar, leidde mijn inmiddels weer stijve lul haar natte neukholletje binnen en neukte Jolanda in een hoog tempo, het was een geil gezicht dat we onszelf bezig zagen in de grote spiegel waardoor we al gauw samen tot een heftig orgasme kwamen waarbij Jolanda opnieuw een vloedgolf van sappen uit haar kut spoot. Nadat we nog een poosje hadden liggen tongen vielen we beide als een blok in slaap.

Toen ik de volgende morgen wakker werd, was Jolanda al uit bed, ik liep naar de badkamer om mij te ontdoen van mijn "Onwijs Dikke Ochtend Lul" (ODOL) en nadat ik mijn tanden had gepoetst trok ik de kimono aan en liep naar beneden, In de keuken stond Jolanda bij het aanrecht en was bezig eieren te bakken voor het ontbijt, ze droeg nu een dun, bijna doorzichtig, kort nachtjurkje waardoor ik haar grote tieten kon zien hangen, ik ging naast haar staan en in tegenstelling tot de vorige keer gaf ik haar nu een zoen vol op de mond en zei: “Goedemorgen Jolanda”, en liet mijn hand onder haar jurkje over haar billen glijden. “Even geduld Vincent, eerst een stevig ontbijt en dan mag je weer”, reageerde Jolanda. Ik ging aan tafel zitten waar Jolanda al het brood, beleg en drankjes had klaarstaan en toen ze de borden met de gebakken eieren neer zette begonnen we aan het ontbijt.

“Goed geslapen Vincent”? Vroeg Jolanda. “Ja heerlijk, jij ook”? Was mijn wedervraag. “Ik heb in tijden niet zo lekker geslapen na zo’n heerlijke dag vol seks”, antwoordde ze en toen ze verder wilde gaan ging de telefoon. Jolanda stond op pakte het toestel en zei: “Hallo, met Jolanda”. Aan haar reactie merkte ik dat ze een goede bekende aan de telefoon had en ik hoorde haar alleen maar zeggen: “Hmhmm…, hmhmm…, ja….”, en tot slot: “Dan zie ik je straks”. “Mijn vriendin Sophie komt straks koffie drinken”, zei Jolanda tegen mij. “Jammer”, dacht ik bij mezelf, “Dan word er niet geneukt”.

We aten nog rustig van het ontbijt en Jolanda vertelde dat Sophie al heel lang haar vriendin is en drie jaar jonger was dan zij. We gingen daarna naar de badkamer om ons op te frissen en omdat Sophie straks zou komen gingen we om beurten douchen voor het geval ze eerder zou komen. Toen we klaar waren liepen we naar beneden en ik zag dat Jolanda zich weer behoorlijk sexy had aangekleed, ze droeg net als gisteren het korte leren rokje, alleen zag ik dat ze nu een string aanhad, verder zwarte fantasie nylons met brede boorden die natuurlijk onder haar rokje uitkwamen en vast waren gemaakt aan een zwart jarretel setje en verder droeg ze een topje met een lage hals en daaronder een zwarte kwart cup beha. We waren net beneden toen de bel ging, ik bleef in de hal staan tot Jolanda de deur had geopend en ik Sophie zag.

“Jeetje, wat een lekker wijf”, dacht ik.

Sophie was een mooie slanke vrouw met blond lang haar tot ver over haar schouders en een figuur waar je u tegen zegt, haar tieten waren veel kleiner maar voor zover ik kon zien nog wel heel stevig, ook Sophie was heel sexy gekleed en droeg een kort strak jurkje dat ook maar net haar kruis bedekte en had een decollete die nog maar net haar kleine tietjes bedekte, verder droeg ze witte netkousen waarvan de boorden ook rijkelijk onder haar jurkje vandaan kwamen en ik kon zien dat ze een wit jarretel setje aanhad, verder zag ik dat ze een paarse string droeg. Sophie sloeg haar armen om de nek van Jolanda en begon haar heftig te tongzoenen. “Dat wil ik ook wel”, dacht ik en mijn pik was al weer vol op kracht. Toen ze uitgezoend was kwam ze de verder de hal in lopen en zag mij staan.

“Wie is dit knappe ventje”? Vroeg ze aan Jolanda. “Dit is mijn neefje Vincent die een paar weekjes bij mij logeert omdat zijn ouders op vakantie zijn”, gaf Jolanda als antwoord. “Alleen logeren”? Vroeg Sophie nu een beetje ongelovig aan Jolanda. “Voor zover ik jou ken is er geen pik of pikje veilig in jouw omgeving sinds die ouwe er vandoor is”. “En niet alleen pikkie, maar ook voor een lekker nat kutje loop je niet weg”, zei ze verder. Jolanda liep al lachend voor haar uit naar de woonkamer en ik volgde hen. “Ik heb een heerlijk dag en nacht achter de rug met mijn neefje die voor het eerst iets met een vrouw heeft gehad”, antwoordde Jolanda terwijl ze voor ons koffie inschonk. Ik kreeg het gevoel dat die twee al eerder samen hadden gesproken over mij en dat ze nu een stukje toneel speelden. Ik deed alsof ik niets vermoede en luisterde alleen maar wat de twee allemaal te bespreken hadden, toen ik de woonkamer binnenkwam zag Sophie dat ik een forse bobbel in mijn broek had en kwam naast mij staan en liet haar hand erover glijden. “Volgens mij heeft je neefje een behoorlijk stukje gereedschap in zijn broek”, zei ze tegen Jolanda. Sophie ging nu op de bank zitten en zei: “Kom eens hier jongen”, ik liep naar haar toe en bleef voor haar staan. Sophie maakte mijn broek los en trok hem naar beneden, meteen trok ze ook mijn boxer naar beneden en pakte meteen mijn stijve lul vast. “Zo jongen, dat ziet er goed uit”, en tegen Jolanda, die in de keuken was om koffie te maken riep ze: “Mag ik even dit lekkere pikkie van je gebruiken”. “Als je maar wat overlaat voor mij”, riep Jolanda vanuit de keuken.

Ik voelde hoe een druppel voorvocht zich uit mijn lul perste en die werd meteen door Sophie weggelikt. Met haar tong maakte ze haar lippen vochtig en sloot die zachtjes om mijn eikel, ik voelde hoe haar tong langs mijn toompje likte wat een supergeil gevoel gaf, ik sloot daarbij mijn ogen en kreunde zachtjes dat ik dat lekker vond. Sophie zoog nu langzaam mijn pik in haar mond en begon mij voorzichtig te pijpen. Ze had mij alweer zo bloedgeil gemaakt dat ik mijn pik zachtjes voelde trillen toen ik mijn sperma in de mond van Sophie spoot. Sophie had geen enkel moeite om alles door te slikken en zoog nog het laatste restje uit mijn pik en zei toen tegen Jolanda, die net de koffie op tafel zette. “Lekker sapje heeft die jongen daar lust ik nog veel meer van”. Ik begreep intussen dat ik vandaag door deze twee dames optimaal gebruikt zou gaan worden.

Toen we de koffie hadden gedronken en de dames mij intussen hadden uitgekleed zat ik naakt op de bank en gingen ze voor mij staan, ze begonnen elkaar te tongzoenen en lieten hun handen over elkaar lichamen glijden, al snel werden het rokje en het jurkje uitgetrokken en ook het topje van Jolanda, daarna nog de beide strings en de rest hielden ze aan. Overigens had Sophie geen beha om en zag ik op haar kleine maar stevige tieten een paar tepels die lang en hard waren, haar tepels waren zeker twee centimeter lang en één centimeter dik, Jolanda nam meteen een van die harde tepels tussen haar lippen en begon eraan te zuigen.

Ik zat intussen zachtjes aan mijn stijve pik te trekken en genoot van deze geile show. Intussen was Sophie op haar knieën gaan zitten en stond Jolanda met gespreide benen met haar natte kut boven haar gezicht en begon Sophie haar kut te likken, Ik stond nu op en ging achter Jolanda staan, pakte haar grote tieten en begon deze te masseren, terwijl ik mijn harde pik tussen haar bilnaad duwde. Ik zoende Jolanda in haar nek en wreef over haar hard geworden tepels, en voelde de hand van Sophie die tussen de benen van Jolanda door mijn ballen masseerde. Toen ze voelde dat ik bijna ging klaarkomen stopte ze en ging op het dikke tapijt voor de open haard liggen en zei: “Kom jongen, nu wil ik je lekkere pik in mij voelen”.

Ik ging tussen haar benen liggen en zij leidde mijn snoeiharde lul haar neukgrotje binnen, intussen ging Jolanda gehurkt boven het gezicht van Sophie zitten en liet zich vervolgens door haar likken. Terwijl ik Sophie neukte boog ik naar voren om op haar lange harde tepels te zuigen. “Man, het leken wel spenen zoals je bij varkens ziet die net jonge biggetjes hebben”. Wat vond ik dat geil want ik had dat nog nooit eerder gezien en ik kon het ook merken want mijn pik begon alweer zachtjes te trillen en Sophie die dat voelde sloeg haar benen om die van mij en begon het tempo aan te geven, steeds sneller gingen we en haar nylonkousen schuurde langs mijn bovenbenen wat ook een geil gevoel gaf.

“Jaaahh…, lekker….., toe maar…, spuit mijn kutje vol….”

Kreunde Sophie toen ik klaarkwam en een lading zaad met kracht in haar kutje spoot en ze zelf met een schokkend lijf klaarkwam waarbij er een vloedgolf sappen uit haar kut stroomde. Meteen kwam ook Jolanda klaar en liet haar sappen in de mond van Sophie lopen die met moeite alles kon doorslikken. Hierna hadden namen we even tijd om een tweede kop koffie te drinken en de taart op te eten die Jolanda had neergezet maar al snel begonnen de dames mijn lijf weer te betasten, één links en één rechts van mij en hun handen waren overal terwijl hun lippen en tongen mijn nek, gezicht en mond bewerkte, handen aan mijn pik, mijn ballen en ook zogen ze hard op mijn tepels. Mijn lul was keihard en toen er een druppel voorvocht op mijn eikel verscheen was Sophie als eerste om hem weg te likken. “Kom mee”, zei Jolanda we gaan naar mijn slaapkamer. Jolanda voorop en Sophie en ik achter haar aan de trap op naar de slaapkamer.

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm