Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Mijn kleine nichtje komt logeren DEEL2
Categorie: familiesex | donderdag 26 september 2013 02:48

Geile afspraakjes

DEEL 2 - Chantal schoot in de lach, en Henk voelde haar kutspieren om zijn lul aantrekken, wat hem een heerlijk gevoel gaf en waar hij dan ook prompt op reageerde. Chantal voelde dat direkt en riep blij uit: "Gosh, je groeit al weer, ik voel het! Dan mag je me nog wel een keer nemen, oompje." Ze drukte haar lippen op de zijne en duwde haar lenige tong naar binnen, waar ze een opwindend spel met hem begon, terwijl Henk zijn hete nichtje langzaam weer begon te neuken. Chantal genoot direkt weer van haar oom en kreunde binnensmonds van genot, terwijl ze zijn lul met haar kutspieren bewerkte. Henk leunde op één elleboog en met zijn vrije hand bewerkte hij haar beide borsten, want hij genoot intens van haar jonge, stevige en toch zachte vlees.

"Och jongen, jongen, wat neuk je me toch heerlijk." zuchtte ze hijgend en kreunend, terwijl ze haar zoveelste orgasme al weer voelde komen. "Kom je straks weer lekker klaar in mijn kutje? Ik ben helemaal kletsnat door jou, weet je dat?" "Reken maar dat ik straks lekker in je klaarkom, Chantal." hijgde Henk, die zijn nichtje nu wat sneller en harder begon te neuken. "En dat wil ik graag nog veel vaker doen, meisje."

"Dat mag," riep ze uit, "nee, dat màg je niet, dat móet je, hoor je? Je moet me nog veel vaker neuken." "Graag, meisje. Ik heb er nu al zin in om dat heerlijke lijf van je nog heel wat keren te neuken." "Goed zo, zo mag ik het horen." lachte ze en gaf vervolgens een schreeuw van genot, toen ze heftig op zijn nu weer keiharde lul klaarkwam. "Je moet zo klaarkomen, Henk, want ik kom straks nog een keer, en ik wil graag samen met jou klaarkomen." "Ik ook. Ik hou het nog wel even tegen voor je." Maar na een minuutje heerlijk neuken voelden beiden, dat Chantals orgasme er weer aan zat te komen. Daarom verhoogde Henk zijn tempo en trok hij zich verder uit haar terug, zodat haar kutspieren zich om zijn eikel konden spannen. Daardoor voelde hij zijn zaad al weer gauw borrelen.

"Chantal, ik kom zo, hoor." hijgde hij.

"Ja, ik ook." riep ze uit, "Kom maar. Kom maar lekker klaar in mijn kutje, ik wacht op je." Met een snel toenemend gehijg en gekreun stootte Henk steeds dieper op zijn hete nichtje in en toen kwam voor beiden de bevrijdende climax. Met een dierlijke brul schoot hij zijn zaad met grote kracht haar drijfnatte, soppende kutje in, waar Chantal het luidkeels gillend van genot ontving. En ze bleef maar gillen, want Henk bleef haar maar volpompen met zijn warme zaad, het leek wel of er geen eind aan kwam. Toen hij zich eindelijk in haar leeggespoten had, liet hij zich op haar zakken, waarbij haar borsten bijna geplet werden, en lag amechtig uit te hijgen, terwijl Chantal snikkend van intens genot haar armen om hem heen sloeg en hem tegen zich aanperste. "Jémig Henk, wat heb je me héérlijk geneukt.

Ik ben nog nooit zo lekker klaargekomen en volgespoten, ècht waar."

Henk glimlachte en zei tevreden: "Ik ook, Chantal. Ik ben ook nog nooit zo lekker klaargekomen als nu in dat goddelijke lijf van jou." "Geef me een kus, een hele diepe." beval ze toen, gelukkig lachend. Ze trok zijn hoofd naar zich toe, perste haar sensuele , vochtige lippen op de zijne en duwde haar tong naar binnen. Na een heerlijke zoen, die wel uren leek te duren, zag Chantal haar oom gelukkig lachend aan en zei: "Zal ik je lul nu eens even lekker schoon maken?" "In je mondje?" grapte hij. "Wil je dat graag?" "Nou . . . 't Zal vast wel lekker zijn." "Geile beer." lachte ze, kwam overeind en boog zich naar zijn buik, waar zijn lul nu in ruste lag. Ze begon zijn dikke worst van onder tot boven, èn weer terug, schoon te likken en vergat daarbij niet zijn balzak te behandelen. Vooral aan zijn eikel besteedde ze bijzondere aandacht, en dat bleef natuurlijk niet zonder gevolgen. "Gossie, je wordt al weer stijf." grinnikte ze, niet ontevreden. "Vind je het gek, met die behandeling van jou?" lachte hij. "Nou, je hoeft me niet direct wéér te neuken, oompje. Maar zo te zien heb ik je wel met een probleempje opgezadeld, en dat zal ik gauw even voor je oplossen."

"En hoe wil je dat doen?" wilde hij nieuwsgierig weten. "Nou, simpel zat: ik laat je even lekker klaarkomen en dan is jouw brand voorlopig weer geblust, denk ik. Of niet?" "Ik denk het wel. Maar ruim je de rotzooi ook even weer op als ik ben klaargekomen?" "Daar ben ik gauw mee klaar, want ik hoef het alleen maar door te slikken. Ik heb best wel weer zin in een lekkere portie zaad. En dan nog wel van mijn eigen oom."

"Jeetje, jij bent ook onverzadigbaar, hè?"

"Nou, niet helemaal, hoor." glimlachte ze. "Als ik nu je zaad krijg, dan zal ik je wel een tijdje met rust laten. Maar als ik je leeg zuig, mag jij me wel even lekker klaarlikken, want dat doe je heerlijk." "Kom maar hier met dat lekker kutje van je." riep Henk meteen. Chantal sloeg haar been over hem heen en liet haar blote, vochtige kutje op zijn gezicht zakken, terwijl ze begerig zijn lul in haar mond nam en hem rustig begon te zuigen. Intussen voelde ze de tong van haar oom tussen haar schaamlipjes en over haar klitje gaan, wat haar een heerlijk gevoel van opwinding gaf. Daardoor wilde ze niet lang wachten tot hij zou klaarkomen, want ze wilde het zaad van haar oom zo snel mogelijk in haar mond proeven. Terwijl ze heerlijk op zijn eikel sabbelde en die met haar lippen masseerde, ging haar hand snel langs zijn snel groeiende stam op en neer, en dat bleef bepaald niet zonder effect. Ze voelde zijn bal-zak verstrakken en wist dat zijn climax aanstaande was. Daarom zoog ze nog sterker aan zijn eikel en ging haar hand nog sneller op en neer. Henk vond het niet nodig haar te waarschuwen, want hij wist dat hij in haar mond moest klaarkomen. "Jémig, wat kan dit kind pijpen, zeg." dacht hij bij zichzelf en kreunde van genot, terwijl hij zich met haar natte kutje bezighield. Toen kwam de climax bij beiden. Henk ontplofte bijna in het zuigende mondje van zijn nichtje en schoot zijn zaad diep haar keel in, terwijl zij gesmoord jammerend van genot heftig klaarkwam op zijn flitsende tong. Toen ze voelde dat hij leeggespoten was, liet ze zijn lul even los en speelde genietend met zijn zaad in haar mond voordat ze het doorslikte. Toen begon ze hem opnieuw schoon te likken, maar deze keer zonder hem te stimuleren. Nadat ze zijn hele lul had schoongelikt pakte ze een hand-doek en droogde hem af, want haar mond had de nodige nattigheid achtergelaten. Daarna draaide ze zich naar hem om, zag hem zwoel aan en zei op voldane toon: "Zo, voorlopig heb je me wel even genoeg gegeven, oompje. Ik zal je nu maar een tijdje met rust laten." "Laat me nog heel even aan je borsten sabbelen." glimlachte hij, "Ze zijn zó heerlijk, en dan zal ik jou ook maar even met rust laten. Hoe moeilijk dat ook is."

Tevreden en trots lachend ging ze naast hem zitten, boog zich naar hem toe en bood hem haar borsten aan, zodat hij er nog even mee kon spelen. Haar oom deed dat maar al te graag, want hij vond het inderdaad moeilijk om van dit mooie en hete meisje af te blijven, en Chantal was er maar wat trots op dat zij in staat was haar grote, sterke oom te verleiden. "Je hebt me een paar keer heerlijk geneukt, Henk." zei ze zacht, "En daarom hoef je dat vanavond niet weer te doen. Eerlijk gezegd ben ik wel een beetje moe en wil ik straks graag slapen." "Dat is geen enkel probleem, meisje." antwoordde hij tussen het sabbelen en kneden door. "Je mag doen waar je zin in hebt, en als je morgen wilt uitslapen: ga gerust je gang." Chantal kuste hem op zijn hoofd en liet hem nog even zijn gang met haar borsten gaan. "Je mag niet meer in mijn tepels knijpen, hoor." waarschuwde ze lachend. "Want daar word ik hart-stikke geil van en dan wil ik weer neuken." "O. Nou, dan laat ik dat wel uit mijn hoofd." lachte hij, terwijl hij haar borsten met tegenzin losliet en nog even naar zijn mooie, naakte nichtje bleef liggen kijken. "Zullen we samen gaan douchen en dan naar bed gaan?" stelde ze voor. "O, dat is goed. Waar slaap jij, in je eigen bed of hier bij mij?" "Mijn eigen bed ruim je maar weer op." lachte ze voldaan en tevreden, "Want de komende weken slaap ik natuurlijk hier bij jou, dat is toch veel leuker?" "Ja, dat is waar. Het lijkt me heerlijk om dat prachtige lichaam van jou tegen me aan te voelen." "Als je maar van me afblijft, lekkere geile beer van me." lachte Chantal, "Want we moeten ook eens slapen, anders ben ik morgen geen mens meer." "En anders ik wel." grinnikte hij, kuste haar borsten nog eens en stond toen, niet zonder tegenzin, op.

Een paar minuten later stonden ze samen onder de douche, waar het hete water op hen neer klet-terde. Natuurlijk besteedde Henk meer aandacht aan het prachtige, naakte lichaam van zijn nichtje met haar parmantig vooruitstekende borsten dan aan de douche. Regelmatig greep hij naar haar borsten, die nu door water en zeep glad waren geworden, en liet zijn handen eroverheen dwalen. Intussen keek zij zo nu en dan even uit haar ooghoeken naar zijn grote lul, die ze een paar keer in haar mond en kutje had gehad. Ze begon er bijna weer naar te verlangen, maar de vermoeidheid van de afgelopen dag weerhield haar. Maar als haar oom aan haar borsten zat, dan kon ze het toch even niet laten in zijn lekkere dikke lul te knijpen, die nu slap neerhing. Dat laatste deed hij overigens niet echt lang, want natuurlijk reageerde hij op haar warme hand. Glimlachend keek ze naar hem en vroeg: "Krijg je nu echt al weer zin, Henk?" "Nou ja, vind je 't gek? Maar je mag me wel even lekker aftrekken, hoor, dan is de brand eerst wel weer geblust." bekende hij. "Ik weet wel wat beters." glimlachte ze, terwijl ze al door haar knieën ging. "Ik hoef niet direct weer te neuken, maar ik wil nog wel graag je zaad drinken."

Ze bekeek zijn dikke worst, die nu zichtbaar omhoog kwam, van heel dichtbij en genoot alleen van de aanblik al, maar ook van de gedachte dat ze haar oom weer ging pijpen en dat ze straks zijn zaad in haar mondje zou krijgen; de hete Chantal verlangde er nu al naar. Ze nam zijn lul, kuste zijn eikel en liet toen haar sensuele lippen eroverheen glijden, waarna ze hem intensief begon te pijpen. Natuurlijk vergat ze zijn ballen niet. Die nam ze in haar vrije hand en kietelde hem opwindend. Nu en dan gleed echter haar hand over zijn billen en drukte ze haar vinger in zijn bruine ster, diep naar binnen. Henk kreunde vol geile opwinding en dacht dat hij met zijn mooie en geile nichtje nog veel plezier kon beleven. Even later merkte ze dat zijn orgasme eraan zat te komen en dat ze een golf van zijn zaad in haar wachtende mondje kon verwachten. Ze bereidde zich erop voor en toen was het er ook al. Met een luide kreet van genot kwam Henk klaar en slingerde zijn zaad het zuigende mondje van zijn nichtje in. Chantal hield het in haar mond, terwijl ze even later zijn dikke worst eruit liet glijden. Ze stond stil lachend op, keek hem aan en liet haar tong genietend door zijn zaad rollen, waarbij er een druppel uit haar mondhoek kwam. Toen slikte ze het met een zucht van genot door. "Dankjewel, oompje van me." lachte ze vrolijk, "Je smaakt weer heerlijk." "En jij hebt me weer verrekt lekker gepijpt, meisje." grinnikte hij, "Het smaakt echt naar meer." "Vind ik ook, maar morgen is er weer een dag. Zullen we zo maar gaan slapen? Dan kruip ik lekker te-gen je aan." "Dat lijkt me een goed idee, want ik heb eigenlijk best wel zin in slapen." "En anders ik wel."

Een minuut of tien later lagen oom en nicht in zijn bed. Chantal lag op haar rechter zij en Henk lag achter tegen haar aan. Zijn linker arm lag om haar heen en hij hield haar rechter borst losjes in zijn hand. "Geen geintjes meer, hoor." waarschuwde ze lachend, toen hij dat deed en dat beloofde hij prompt. Zijn rechter arm duwde hij onder haar slanke middel door en legde zijn hand tussen haar benen, tegen haar zo lekkere kutje aan. Hij kuste haar nog één keer in haar nek en rook de heerlijke, natuurlijke frisse geur van haar jonge lichaam. Chantal duwde haar billen ietwat terug en voelde zijn worst zachtjes tussen haar malse billen. Toen vielen ze beiden in een diepe slaap.

De volgende morgen werd Chantal wakker doordat er iets tussen haar billen drukte. Eerst realiseerde ze zich niet waar ze was, maar toen bedacht ze dat ze met haar oom in bed lag en dat het dus wel zijn lul zou zijn, die ze tussen haar billen tegen haar kutje voelde. Met een brede grijns op haar knap-pe gezichtje gleed haar hand naar achteren en zocht op de tast naar het voorwerp van haar plotseling ontstane verlangen. Ze vond hem, masseerde hem en voelde hem groeien; ze wilde proberen hem haar te laten neuken zonder dat hij wakker werd, puur voor de geile sport. Toen ze hem genoeg gemasseerd had en hij volgens haar stijf genoeg was, hield ze zijn eikel voor de ingang van haar al vochtige kutje en duwde haar bekken naar achteren, tegen zijn buik aan. Tot haar grote voldoening gleed zijn stijve worst soepel haar kutje in en ze probeerde hem nog verder naar binnen te krijgen. Ze kon nu moeilijk met haar bekken heen en weer bewegen, want daarvoor had ze te weinig ruimte en bovendien wilde ze hem niet wakker maken.

Maar toch bewoog ze zich een beetje heen en weer en verder bewerkte ze zijn paal met haar geoefende kutspieren. Ze nam zijn arm, die nog steeds om haar slanke lichaam lag, en drukte zijn hand zachtjes op haar borst. Chantal genoot intens en glimlachend, niet alleen door haar geile bezigheid, maar ook van de spanning of het haar zou lukken om haar oom te neuken zonder dat hij er erg in had. Intussen flitsten haar vingers over haar klitje, want ze wilde zelf ook graag klaarkomen. Het alleen werken met haar kutspieren werd echter wat te vermoeiend, ook al voelde ze hem heel duidelijk in haar kutje groeien. Daarom liet ze hem weer uit zich glijden en draaide zich voorzichtig om. Ze dook met haar hoofd onder de dekens en nam zijn nu toch behoorlijk harde lul in haar hand. Ze likte even over zijn eikel en proefde al een paar druppels. Genietend schoof ze haar mondje er-overheen en begon hem rustig te zuigen en te sabbelen. Het maakte haar nu niet meer uit of hij wak-ker werd of niet, maar ze zou het leuker vinden als ze hem kon laten klaarkomen zonder dat hij besef-te wat er met hem gebeurde. Daarna mocht hij van haar wel wakker worden.

Intussen genoot ze intens van de heerlijke, keiharde lul in haar geile mondje. Ze wilde ook wel graag even met zijn ballen spelen en een paar vingers tussen zijn billen duwen, maar ze was veel te bang dat hij daardoor wakker zou worden; het verbaasde haar nu al dat haar oom nog steeds sliep. Aan het verstrakken van zijn balzak, ze kon er toch even niet afblijven, voelde ze dat zijn climax eraan zat te komen. Rustig pijpte ze hem verder en voelde al een paar druppeltjes in haar mond komen. en toen kwam het. Een grote golf warm zaad vulde haar zuigende mond en ze was dolblij dat ze alles kon opvangen. Ze liet zijn nu verslappende lul van tussen haar warme lippen glijden en spoelde zijn zaad genietend door haar mond voordat ze die, niet geheel zonder spijt, doorslikte. Toen kwam ze voorzichtig weer omhoog en keek naar haar oom. Met ongelovige verbazing zag ze dat hij nog altijd sliep en lachte stilletjes en trots; het was haar gelukt, het was haar gelukt haar oom te laten klaarkomen zonder dat hij wakker werd.

Om hem niet alsnog wakker te maken gleed ze voorzichtig uit bed, trok een korte ochtendjas aan en ging naar beneden. In de keuken begon ze een ontbijtje voor zichzelf klaar te maken. Toen ze het koffieapparaat aan de gang had gebracht, gleed haar jasje open en zag ze haar eigen borsten in de ruitjes van de kastdeurtjes. Ze merkte dat het intussen warm genoeg was om het jasje uit te trekken en hing het over de rugleuning van een keukenstoel, zodat ze nu geheel naakt was. Glimlachend en trots genoot ze even van de aanblik van haar slanke, naakte lichaam en begon aan de keukentafel aan haar ontbijt; het beloofde een warme dag te worden. Toen ze haar ontbijt op had ging ze met een mok koffie op het terras van het mooie weer genieten, en was benieuwd wanneer haar oom beneden zou komen.

Een uur later werd Henk wakker uit een zalige droom. Hij opende zijn ogen, tastte naar rechts en merkte dat zijn knappe nichtje niet meer naast hem lag. Hij stond op, trok een korte broek aan en ging naar beneden. In de keuken zag hij dat er koffie was en schonk zichzelf een mok in zonder zich af te vragen hoe vers die was. Door het raam zag hij in een terrasstoel met hoge rugleuning zijn nichtje zitten. Hij glim-lachte en besloot bij haar te gaan zitten. Toen hij het terras opstapte zag hij tot zijn grote, en bepaald niet onaangename verrassing dat zij poedelnaakt was en hij genoot even van de aanblik van haar prachtige borsten en haar heerlijke kutje.

"Goeiemórgen!" zei hij verbaasd. terwijl hij in een stoel naast de hare ging zitten. "Jíj zit er al lekker luchtig bij, zeg! Ben je zo naar beneden gegaan?" "Goeiemorgen, oompje." lachte Chantal opgewekt, "Nee, ik had eerst m'n ochtendjas aan, maar het was al warm genoeg om hem uit te doen. En ik ben nu eenmaal graag naakt, als je er geen bezwaar tegen hebt." "O nee, niet in het minst. Je hebt een fantastisch lijf, en ik kijk er graag naar. Heb je goed geslapen trouwens?" "Ik heb héérlijk geslapen. Jij ook?" "Ja, ik droomde zelfs dat ik door een onbekende vrouw werd gepijpt. Het was heerlijk, en ik vond het gewoon zonde dat ik wakker werd." "Dat heb je niet gedroomd, Henk, dat is echt gebeurd; je hebt er alleen maar niets van gemerkt." lachte Chantal geheimzinnig. "Hè? Wat? Wat bedoel je?" vroeg hij stomverbaasd. Chantal lachte vrolijk, legde haar hand even op zijn broek en legde het uit. "Vanmorgen werd ik wakker met jou lekker tegen me aan. Ik voelde iets tussen mijn billen, tegen mijn kutje aan, en wist dat het je lul was. Daar werd ik geil van, maar ik wilde je niet wakker maken. En toen wilde ik proberen je te laten klaarkomen zonder dat je wakker werd. Zoiets is volgens mij niet eenvoudig, maar het is me dus wel gelukt." "Echt waar??"

"Ja, ècht waar." lachte Chantal, drukte even stevig op zijn broek en voegde eraan toe: "En hij heeft zijn werk prima gedaan, hoor." "En ik ben in dat lekkere kutje van je klaargekomen, zónder het te merken?" "Dat laatste klopt, het eerste niet. Ik had je eerst wel in mijn kutje geduwd, maar ik had te weinig be-wegingsvrijheid en toen ben ik maar onder het dekbed gekropen om je te pijpen. Want ik had best wel weer zin in een portie van je zaad, Henk. Net zoals nu, trouwens." Henk kon het even niet laten een hand op haar borsten te leggen en er even lekker mee te spelen. Terwijl hij van haar zachte, stevige vlees genoot schudde hij zijn hoofd en zei: "Hoe is het mógelijk! Dat je me laat klaarkomen zonder dat ik er ook maar iets van merk." "Ik verbaasde me er zelf ook wel over, hoor oompje." lachte Chantal geamuseerd, "Maar ik had zo'n zin in je, dat het me ook niets kon schelen of je nu wel wakker werd of niet. Ik nam maar aan dat je er geen bezwaar tegen zou hebben om op die manier te worden gewekt." "O nee, helemaal niet. Wat mij betreft, ga je morgen gewoon op me zitten en néuk je me wakker. Héérlijk lijkt me dat." "Als ik morgen op tijd wakker ben, eerder dan jij dus, dan zal ik daaraan denken, lekkere geile ouwe beer van me. Nu zal ik eerst maar even een klein ontbijtje voor je klaarmaken." Ze kneep hem nog even stevig in zijn lul en stond op. "O, geef maar een bak koffie, dat is eerst wel genoeg." zei hij, lichtelijk opgewonden door wat zijn nichtje bij hem deed. Lachend ging Chantal naar de keuken, nagekeken door haar oom, die zijn naakte nichtje weer eens opgewonden bewonderde. En hij bewonderde de schoonheid van haar heerlijke lichaam nog meer toen ze met twee mokken dampende koffie terugkwam. Haar borsten wiegden op het ritme van haar lopen zachtjes mee, en dat wond hem geweldig op.

"Gôh meid, wat zie je er heerlijk uit." complimenteerde hij haar, "Als je loopt, wiebelen je borsten zo heerlijk mee." Chantal zette gevleid een mok voor hem neer en vroeg glimlachend: "Vind je dat zo mooi?" "Ja, dat vind ik een pracht gezicht, heel opwindend. En die van jou wiebelen fantastisch." "Dank je, dat vind ik leuk om te horen. Zou je het dan fijn vinden als ik de hele dag naakt blijf?"

"Nou, daar zou ik helemaal geen bezwaar tegen hebben, Chantal." gaf hij grinnikend toe, terwijl hij even haar borsten streelde. "Oké, ik trek vandaag niets aan en blijf de hele dag naakt voor jou, want ik vind het best wel leuk als je naar me kijkt en van me geniet, dat geef ik eerlijk toe. Maar wat mij betreft mag jij je korte broek ook wel uittrekken, hoor." "Nou, ga je gang. Trek hem dan maar uit."

Chantal boog zich voorover en begon zijn broek los te maken, terwijl hij met zijn handen weer van haar borsten genoot. Ze trok de rits naar beneden en daarna zijn broek over zijn heupen naar zijn enkels. Ze keek even begerig naar zijn lul, die nu in rust op zijn buik lag. Toen ze zijn broek op een stoel had gegooid zat hij naakt voor haar en zachtjes legde ze haar warme hand op zijn lul, die prompt op deze aanraking reageerde. "Lief oompje van me," glimlachte ze zwoel, "als jij met mijn borsten speelt, mag ik zeker wel even met je lul spelen, hè?" "Ga je gang, meid." zuchtte Henk, die nu al weer genoot. "Blijkbaar kun je er niet van afblijven." Chantal lachte en zei: "Inderdaad, want je hebt ook zó'n heerlijk ding tussen je benen zitten. Maar jij kunt niet van mijn borstena afblijven, oude snoeper." "Ja, maar jij bent ook het lekkerste snoepje, dat ik in lange tijd geproefd heb." "Geniet er dan maar van, oompje van me." glimlachte ze, kneep hem nog eens lekker hard in zijn worst en ging toen zitten om koffie te drinken. Dat laatste bracht haar ineens op een idee, een geil idee. "Weet je waar ik zin in heb?" vroeg ze hem plotseling. "Neuken, misschien?" veronderstelde hij met een grijns. "Nee. Ja,d at natuurlijk ook, maar dat bedoel ik nu even niet." "Wat bedoel je dan wel, hete donder van me?" Chantal lachte trots en zei: "Ik heb zin om je straks lekker te laten klaarkomen en je dan in mijn mok te laten spuiten. En dan doe ik er koffie bij en drink ik dat heerlijk op. Kijken hoe dat smaakt." "Jémig, wat ben jij een hete, zeg. Hoe kom je op het idee?" "Nou, vanmorgen smaakte je zaad weer heerlijk, en nu ik koffie zit te drinken, smaakt die misschien ook wel met jouw zaad erin. Ja, ik ben nu eenmaal een geil meisje, Henk, echt een hete donder, zoals jij zegt. Ik ben voor alles in." "Ja, dat begin ik ook te geloven, maar voor àlles?" "Nou, voor héél véél." lachte ze, terwijl ze haar lege mok op de tafel zette. "Zo lang het maar niet ver-velend pijn doet." Henk zweeg even en dacht snel na over wat hij sinds haar komst in zijn huis zo graag wilde. Toen nam hij een besluit. "En als ik je nu graag eens in dat lekkere kontje van je zou willen neuken?" "Zou je dàt willen doen??" vroeg ze met grote ogen. "Sinds ik heb gezien wat een lekker ding jij bent, heb ik daar al zin in, ja. Heb je dat al eens eerder gedaan?" "Nee, nog nooit, maar ik wil het wel zó graag, Henk. Zou je dat straks willen doen?" "Er is niets, dat ik op het moment liever wil, Chantal." zei hij rustig en opgewonden door de gedachte, dat hij straks tussen haar malse billen zou mogen komen.

"Weet je wat?" riep ze opgetogen, terwijl ze opstond en zijn knieën uit elkaar duwde en tussen zijn benen plaats nam. "Ik ga je nu even heerlijk klaarmaken en laat je in mijn mok spuiten. Dan gaan we lekker koffie drinken; ik met een flinke plump sperma van jou erin. Daarna maak ik je weer lekker stijf en hard, en dan mag jij mij in mijn kontje neuken. O gosh, wat heb ik daar een zin in, Henk. Je zult me nog heel wat keertjes moeten neuken, mannetje. In elk gaatje, dat ik heb." "O, gráág, Chantal, er is niets dat ik liever wil." kreunde Henk al bij voorbaat. Lachend ging ze tussen zijn benen zitten en legde haar hoofdje op zijn bovenbeen, waarbij ze even naar zijn ballen keek. Ze nam zijn zak in haar hand en bracht haar mond ernaar toe. Eerst liet ze haar tong er aan alle kanten langs fladderen, hetgeen haar oom kreuntjes van genot ontlokte. Toen nam ze eerst één, en daarna beide ballen in haar mond en begon er op te zuigen alsof het haar favoriete snoepjes waren, waarbij haar tong voortdurend in beweging was, terwijl ze zijn harde lul rustig masseerde. Henk genoot zó intens van de overheerlijke behandeling, die hij van zijn nichtje kreeg, dat hij vergat met haar borsten te spelen. Maar Chantal vergat dat niet; zij nam zijn hand en trok die naar haar heerlijke bollen, en haar oom begreep de boodschap.

Hij kneedde haar borsten, rolde en trok aan haar tepels en kreunde, niet alleen van genot, maar ook om haar aan te moedigen. Chantal had echter nauwelijks aanmoediging nodig, want ze genoot zelf van wat ze bij haar oom deed. Ze liet zijn balzak nu uit haar mond glijden en nam zijn keiharde lul ervoor in de plaats. Ze wilde hem nu laten klaarkomen en dan haar koffie met zijn zaad erin drinken; ze werd alleen van de gedachte al geil. Al pijpend keek ze hem aan en hij zag de geile blik in haar mooie ogen, waardoor zijn lul nog een beetje harder werd dan hij al was. "Ik kom zo, hoor." waarschuwde hij haar even later, maar zijn hete nichtje had dat al aan zijn balzak gemerkt. Ze griste de mok van tafel, liet zijn paal uit haar mond glijden en begon hem snel af te trek-ken. Haar hand flitste snel heen en weer, en Chantal wist heel goed hoe ze een man moest aftrekken.

"Nu ga je lekker in mijn mok spuiten, en ik hoop dat je er een heleboel in doet, Henk." glimlachte ze met hese stem. "Ik wil ook wel eens een mok koffie met jouw sappen erin, Chantal." hijgde hij, en ontplofte toen. Golf na golf spoot hij in de mok, die Chantal voor zijn heftig spuitende eikel hield. "O, wat een boel" riep ze opgetogen uit, "Koffie met slagroom!" Henk schoot in de lach, en daardoor spoot hij zijn laatste restjes over de mok heen. Zijn laatste zaad kwam tegen haar borsten aan, en Chantal nam het geil lachend in ontvangst. "Wat ben jij een geile beer, zeg!" lachte ze enthousiast, "Je gooit de helft er overheen." "Ja, dan moet je dat ook maar niet zeggen." grinnikte hij nog na, "Ik kon me even niet inhouden." "Dat moet je ook niet doen. Ik heb zo wel genoeg, denk ik, hoor. Nu ga ik nog een bakje koffie voor ons halen, en daarna mag je me heerlijk neuken, oompje. Je bent nog niet klaar met mij, hoor." "Je wordt m'n dood nog 'es." klaagde hij. Chantal lachte onaangedaan en zei: "Zou dat niet lekker zijn: sterven in de kut van een vrouw?" "Misschien wel, maar ik wil nog lang niet dood."

"Nee, doe maar niet, want dan kunnen we niet meer van elkaar genieten." Ze stond op en ging met de twee mokken, waarvan één meer dan half gevuld was met zijn warme sperma, naar de keuken. Even later kwam ze met heerlijk wiegende borsten weer terug, zette beide mokken voor hem neer en ging op zijn schoot zitten. Toen pakte ze haar mok, liet die aan hem zien en zei met een geil gezicht: "Kijk 'es, daar is jouw zaad, oompje. En dat ga ik nu heerlijk opdrinken." Geboeid keek Henk toe hoe ze de mok aan haar sensuele mond zette en genietend begon te drink-en; zijn lul begon er al weer van te groeien, zoals Chantal tot haar genoegen merkte, terwijl ze rustig de koffie met "slagroom" van haar oom opdronk. Terwijl ze dat deed, nam Henk zijn mok in de linker hand en probeerde te drinken, terwijl hij met zijn rechter haar borsten verwende en haar heerlijke lichaam streelde. Daarbij liet hij nu en dan een vinger in haar vochtige kutje glijden, waardoor Chantal zuchtte van geil genot. Haar opwinding nam toe en ze zei: "Je mag me straks wel even neuken, oompje. Want door wat je bij me doet heb je me weer knap geil gemaakt." "En jij mij, met dat lekkere lijf van je, meisje." grinnikte hij geil. Hij zette zijn mok op tafel, kuste haar tepel en begon er lekker aan te sabbelen, waardoor Chantal licht begon te hijgen, terwijl ze zijn lul onder haar billen voelde groeien, en ze kreeg weer zin in haar oom. Ze zette haar mok op de tafel, likte genietend even om haar mooie lippen en zei: "Heerlijk is dat, koffie met slagroom." "Wat mij betreft kun je nog veel meer krijgen, schatje." "Graag, lekkere beer van me." lachte Chantal zwoel en ging nu op zijn schoot zitten met haar gezicht naar hem toe. Ze lichtte haar heupen even op, greep naar zijn lul en hield die voor de ingang van haar natte kutje. "Kijk maar goed, jongetje, hoe nu die grote lul van jou in mijn kutje gaat, want ik ga je neuken. En dan ga jij me lekker vol spuiten met dat grote, dikke zaadkanon van je."

Henk lachte om de geile woorden van zijn hete nichtje en greep naar haar borsten, die hij genietend begon te kneden. Intussen liet Chantal zich langzaam maar zeker op zijn harde paal zakken, die stukje bij beetje in haar kutje werd opgenomen. Henk begroef zijn gezicht tussen haar borsten en drukte die tegen zich aan, terwijl hij haar ertussen likte. Daarna begon hij haar heerlijke ballen weer te kneden, te likken en te sabbelen aan haar tepels, waar hij nu en dan zachtjes in beet. Het bezorgde de toch al geile Chantal een gevoel van mateloze opwinding en ze wipte snel op zijn paal op en neer, hem bewerkend met haar kutspieren. Intussen voelde ze zijn grote, maar toch zachte handen overal op haar lichaam en ze genoot intens van de behandeling, die haar oom haar gaf. "Henk?" hijgde ze zacht in zijn oor. "Ja?"

"Ik wil graag dat je in me klaarkomt."

"Ik kom zo, meisje." hijgde hij met toegenomen opwinding, "Want ik zit zó lekker in je kutje, dat ik het niet lang meer kan tegenhouden." "Dat moet ook niet, je moet me zo snel mogelijk helemaal vol spuiten." riep Chantal geil lachend uit. Ze begon hem nog intensiever te bewerken en wipte sneller op en neer, want ze wilde nu zijn warme zaad in zich voelen stromen. Henk probeerde naar haar borsten te happen, maar zijn nichtje ging zo snel op en neer, dat dat niet ging. Daarom stelde hij zich tevreden met haar te kneden en haar tepels te knijpen en te rollen. En toen kwam het. Met een dierlijke kreet schoot hij zijn zaad diep haar knellende kutje in, en Chantal ontving het luid schreeuwend van genot. Dat ze buiten op het terras zaten te neuken, deerde hen geen van beiden; de dichtstbijzijnde buren woonden bijna een kilometer verderop en zouden toch niets horen. Trouwens, beiden waren veel te geil en te opgewonden om zich daar iets van aan te trek-ken. Chantal smoorde haar eigen geschreeuw door haar lippen op de zijne te persen en haar tong diep in zijn mond te duwen. Henk genoot van dat lenige vlees en begon er verlekkerd aan te zuigen, terwijl zijn nichtje nog steeds op en neer op zijn dikke lul bewoog. Het liefst zou ze hem de hele dag in haar kutje houden, maar ze merkte dat haar oom zich had leeggespoten, stond langzaam op en ging na-hijgend in de stoel naast hem zitten. Henk keek nog even naar het naakte meisje en genoot van de aanblik van haar heerlijke, jonge borsten, die op het ritme van haar ademhaling op en neer rezen. Daardoor kreeg hij zin om dit meisje ook tussen haar borsten te neuken. Maar eerst had hij wel even weer genoeg gehad, en ze zou nog heel lang bij hem blijven. "Volgens mij wordt het vandaag warm genoeg om de hele dag naakt te blijven." zei ze, met gesloten ogen.

"Nou, wat let je?"

"Weet je dat ik het leuk vind als je dan naar me kijkt? De gedachte, dat je me mooi vindt en dat ik je opwind, vind ik op zich al heel opwindend." "Dat geloof ik graag, meisje. Vrouwen willen graag mooi gevonden worden." "En dus begeerd worden." vulde ze lachend aan, haar mooie ogen openend. Henk boog zich naar haar toe en begon haar bovenlichaam te strelen. Hij vond dat ze een prachtig, sexy lichaam had en vond het soms maar moeilijk om eraf te blijven. Langzaam ging zijn draaiende en strelende hand naar haar borsten, die hij niet alleen prachtig om te zien vond, maar ook heerlijk om mee te spelen. Terwijl hij haar borsten beroerde, zag ze hem even loom aan en zei zacht: "Je mag van me genieten, Henk, want dat vind ik ook fijn. Maar je hoeft me nu niet direct weer te neuken, hoor. We hebben nog vier volle weken, en we hoeven volgens mij niet alles in een paar da-gen te persen." "Je hebt gelijk, Chantal." knikte hij, "Met seks, hoe heerlijk ook, is het net als met lekker eten: als je er te veel van krijgt, dan gaat het tegenstaan."

"Inderdaad." beaamde ze glimlachend, "Maar daarom mag je me best nog even strelen, hoor, en wat met mijn borsten spelen. Weet je wat ik leuk zou vinden, zeker met dit weer?" "Nee." "Om de hele dag naakt te zijn, binnen en buiten, en elkaar lekker aan te raken als we daar zin in heb-ben. Intussen doe jij maar waar je zin in hebt, en doe ik dat ook." "Dus ik mag je in je borsten knijpen als ik dat wil?" "Ja, en een vinger in mijn kutje steken mag je ook, als je daar zin in hebt. Daar staat wel tegenover dat ik soms misschien eens lekker aan je lul trek of er fijn in knijp." lachte ze vrolijk. "Of hem misschien even een lekker kusje geef." veronderstelde hij grinnikend. "Wie weet?" klonk het koket. "Oké, we trekken vandaag geen kleren aan." stemde hij met haar voorstel in, want het trok hem zeer aan om dit prachtige meisje de hele dag naakt te kunnen zien. Dat hij daarvoor zelf ook naakt zou moeten zijn, deerde hem niet in het minst, want hij was benieuwd hoe lang dit geile meisje van hem af zou kunnen blijven, en hij van haar natuurlijk. "Maar nu eens even iets anders:" begon zij, "Zal ik nog even een klein ontbijtje voor je klaarmaken?" "Lieve schat, je hebt mij al klaargemaakt, en dat was heerlijk." "Ja, dat weet ik, want dat heb ik gemerkt." lachte ze opgewekt, "Maar dat bedoel ik niet, je moet ook wat eten, Henk. Ik zal de komende weken goed voor je zorgen, want volgens mij doe je dat zelf niet." "Hoeft ook niet, ik kan van de liefde wel leven." "Ja ja, dat zal wel, maar niet heus. Ik zet nog even een bakje koffie en ik maak een broodje voor je klaar. En daarna ga je maar doen wat je wilt of moet doen. Oké?" "Oké." knikte hij glimlachend, "Volgens mij heb jij een beetje last van een soort moeder-complex." Chantal lachte vrolijk, stond op en kuste hem op de mond. "Dat zal wel een vrouwelijke eigenschap, zijn, oompje." zei ze vertederd. "Nu zal ik me even met het ontbijt bezig houden." "Wil je ook weer slagroom op de koffie?" vroeg hij gekscherend. Zijn nichtje lachte, terwijl ze de keuken instapte en zei: "Ik neem vandaag heus nog wel een paar keer slagroom, hoor, maar dan puur, denk ik."

Na het korte ontbijt keek Henk nog weer eens naar zijn knappe nichtje, genoot van de aanblik van haar prachtige, naakte lichaam en kon even niet van haar afblijven. Zijn hand gleed over haar benen via haar kutje en over haar platte buik naar boven, naar haar heerlijke borsten. Chantal liet het even glimlachend toe. "Je mag nog even met mij spelen, oompje." zei ze, "Maar als je de hele dag aan mij gaat zitten, dan trek ik kleren aan, hoor." "Geen sprake van." zei hij beslist, "Het was jóuw idee om vandaag naakt te blijven." "En dat vond jij een maar wat goed idee, lekkere geile beer van me." lachte ze. "Oké, maar als jij zo heerlijk naakt bent, dan kun je niet van mij verlangen dat ik de hele dag van dat goddelijke lichaam van je afblijf." Chantal lachte gevlijd, kuste hem en zei zacht: "Dank je, oom, voor het compliment. Als je wilt, mag je m'n kutje wel even lekker likken. Want je hebt me toch wel een beetje geil gemaakt, en ik zou het leuk vinden om nog even lekker op je tong klaar te komen." Glimlachend nam Henk tussen de lange, slanke benen van zijn nichtje plaats en kuste haar al voch-tige kutje, waarvan de lipjes al een beetje openstonden. Met één hand op haar borsten en de andere tussen haar malse billen begon hij haar heerlijk te beffen, en Chantal begon al gauw lichtjes te hijgen en zachtjes te kreunen van genot. Ze genoot van zijn hand op haar borsten, maar ook van zijn vinger, die ze in haar kontje voelde komen en die haar een geweldig gevoel gaf.

"Vandaag moet je me op z'n minst één keer in mijn kontje neuken, Henk." hijgde ze,

Ze begon bijna te jubelen toen de dikke tong van haar oom diep in haar kutje kwam en dan weer over haar klit-je filtste, terwijl zijn vinger heen en weer gaande bewegingen in haar kontje maakte. Maar Henk ge-noot er ook zo van, dat hij zelf graag ook nog een keer wilde klaarkomen. "Mag ik je nog een keertje neuken, Chantal?" vroeg hij van tussen haar benen, met de geur van haar kutje heerlijk in zijn neus. "Ja, kom maar, ik wil je graag nog even in mijn kutje hebben." hijgde ze. Ze stond op en ging languit in het gras liggen. Ze spreidde haar benen en strekte haar armen verlangend naar hem uit. "Kom bij me, Henk, en neuk me nog maar even heerlijk." Henk nam met snel toenemende opwinding op zijn knieën plaats tussen haar benen en likte haar kutje nog een paar keer, maar Chantal riep ongeduldig: "Nee, ik wil nu je lul in mijn kutje hebben. Likken doe je maar weer een andere keer. Kom!" Hij kwam over haar heen en zijn nichtje greep al naar zijn dikke, harde lul. Ze hield hem voor de in-gang van haar natte kutje en beval:

"Kom nu in me, Henk, en neuk me."

Hij kwam bij haar en zag zijn grote lul in haar kutje gaan, tot zijn schaamhaar zich met het hare vermengde. Toen begon hij haar rustig te neuken en zag aan haar ogen dat ze er intens van genoot. "Stoot maar wat harder, dat vind ik ook lekker." hijgde ze, genietend van zijn dikke, harde lul in haar kutje en van zijn gewicht op haar lichaam. Henk begon zijn nichtje nu sneller, harder en dieper te naaien en ook hij genoot ervan dit geile meisje te bezitten. Hij genoot zó van het heerlijke lichaam van dit mooie, hete meisje, dat hij haar het liefst de hele dag zou willen neuken. Maar hij wist dat hem dat slecht zou bekomen, en hij wist ook dat ze nog een hele tijd bij hem zou blijven. Even later voelde hij zijn zaad opborrelen en in zijn lul komen. Met een dierlijke brul schoot hij zich diep in haar zuigende kutje leeg, waar zij het luid gillend van genot ontving, terwijl ze zich in opperste opwinding aan hem vastklemde en hem zodoende bijna de adem benam, terwijl ze haar heerlijke borsten bijna tegen hem plat drukte.

"Oh oompje van me," kreunde ze hijgend, "wat heb je me heerlijk geneukt. Dat moet je beslist nog veel vaker doen, hoor." "Lieve geile schat van me, ik wil je wel een paar keer per dag neuken, zo lang je hier bent." "Dan gaan we nog een paar leuke weken tegemoet." lachte ze zwoel en kuste hem op zijn mond. "Dat denk ik ook." grinnikte Henk, "Van mij mag je vier weken lang naakt door het huis lopen, geen hond die je ziet." "Zou je dat graag willen?" vroeg ze, terwijl hij uit haar kutje gleed en naast haar ging liggen. "Vind je het leuk om mij, je nicht, naakt te zien?" "Nou ja, ik vind het natuurlijk leuk om naar je naakte lichaam te kijken, Chantal." gaf hij toe, "Maar dat betekent echt niet, dat je je kleren vier weken lang maar in de kast moet laten, hoor. Als je sexy kleren aantrekt, dan vind ik dat ook leuk. Ook al weet ik nu hoe je er naakt uitziet, als je sexy gekleed bent, dan is dat ook best wel spannend." "Zoals strakke kleren?" veronderstelde ze glimlachend, terwijl ze zijn lul wat over zijn buik heen en weer rolde. "Ja, en een leuk décolleteetje." "O, dat heb ik ook wel. Ik zal me zo kleden, dat je de hele dag met een stijve achter me aanloopt." lachte Cindy vrolijk. "Oke, dan zal ik me zo kleden, dat jij de hele dag met een nat kutje achter mij aanloopt." grijnsde hij. "Dat kan dan nog leuk worden, oompje." Ze kneep hem even lekker stevig in zijn lul, waarna ze eraan toevoegde: "Maar we gaan wel lekker veel neuken, hè?"

"Meid, je hebt zo'n heerlijk kutje, dat ik wel móet." "Weet je wat?" stelde ze glimlachend voor, terwijl ze naast hem ging zitten. "Ik zal je lul nog een keer lekker leegzuigen, dan lik ik je helemaal schoon en intussen laat je mij nog eens lekker klaarkomen, oké? Dan heb je mij voorlopig wel weer genoeg bevredigd." Cindy wist dat ze haar grote en sterke oom nog een hele tijd om zich heen zou hebben, en dat hij haar nog veel vaker zou kunnen neuken. Ze nam zijn lul in haar mond en drukte haar natte kutje op zijn gezicht. Ze zoog hem snel en vakkundig naar een hoogtepunt, en even later kwam hij met een luide kreet in haar zuigende mond klaar. Terwijl ze nog bezig was zijn warme zaad genietend door te slikken, kwam ze zelf op zijn flitsende tong klaar en onderging haar orgasme met een gesmoorde gil van genot. Toen ze al zijn zaad had doorgeslikt, begon ze zijn nu weer slinkende lul van boven tot onder schoon te likken, en kwam nogmaals op zijn tong klaar, maar dat kwam ook doordat hij een vinger in haar lekkere kontje had gestoken. "Morgen mag je me daar neuken, Henk." hijgde ze nog na van de opwinding, "Nu heb je me echt wel even genoeg gegeven hoor, lekkere geile beer." Ze kwam naast hem zitten en glimlachte, omdat hij nog lag na te hijgen van de heerlijke inspanningen. Tevreden kijkend speelde hij nog even met haar prachtige borsten en kwam toen overeind.

"Je hebt gelijk, meisje. We hebben nog vier weken voor ons.

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm