Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Veilig een keiharde erectie

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou je een Moeder neuken?

Een lul zo hard als staal!

Snel sexcontact met mij!

Met mijn neef op MSN
Categorie: familiesex | woensdag 25 september 2013 03:12

Geile afspraakjes

Mijn ouders gingen voor de zoveelste keer weer naar die saaie camping in Belgiλ aan de kust en natuurlijk moest ik mee. Inmiddels was ik al 17 en had daar echt de pest aan en ging veel liever met vriendinnen naar Spanje ofzo. Lekker achter de jongens aan en bakken in de zon op het strand en lekker de zee in en stappen. Mijn ouders leek dat maar niets en dus moest ik met hun mee. Ik gaf veel protest en dat hielp, ik mocht ook bij opa en oma blijven maar daar had ik ook echt geen zin in. Toen kwamen ze met nog een optie, en dat was naar mijn neef toe. Mijn oom en tante gingen ook op vakantie en thuis hadden ze wat dieren die mijn neef dan zou verzorgen in de vakantie. Mijn neef stond in mijn geheugen als een etterbak, puberaal en een grote bek. Maar ja ik had hem ook al 3 jaar niet meer gezien en hij was inmiddels al 18. Mijn ouders zeiden ga maar naar je neef Johny dan kun je met hem de vakantie wel doorbrengen. Ik dacht eerst dat is kut, want hij woont aan de andere kant van het land in een gehucht met 1 supermarkt en 1 cafι en iedereen kent iedereen. Ik moest het maar op me in laten werken en dan maar beslissen. Via Hyves kwam ik bij hem terecht en zag een paar mooie foto's van hem. Hij was echt verandert en ik dacht ik stuur hem een leuke mail en zie wel wat hij van onze vakantie plannen vind. Al snel kreeg ik mail terug en vroeg hij om een paar leuke foto's van mij, al snel waren we met MSN aan de babbel en foto's aan het versturen. Natuurlijk kregen we het ook over relaties en verkering enzo. Ik was vrij maar hij had een vriendin vertelde hij. Dus ik best balen en zei dat ook met mijn stomme verstand. Zijn antwoord was dat geeft toch niet want ze is in die periode toch met haar ouders naar Frankrijk. Oh zei ik en wat bedoel je daar mee dan? Nou dat de controle weg is en ach zo verliefd ben ik niet meer zei hij. Johny vroeg om een foto van mij in bikini en die kon ik zo snel niet vinden. Dat vond hij wel jammer en hij zei heb je geen camera dan? Ja antwoordde ik en zei : vanavond ben ik alleen thuis en dan zal ik wel een foto voor je maken. Dit leek Johny wel wat maar natuurlijk wilde ik hem dan ook wel in een spannende outfit zien.

Het was avond en mijn ouders waren nog maar net vertrokken en ik zat achter de MSN. Hehe gelukkig hij is online. Ik had mijn camera al klaar liggen en had ook al een leuk string bikini setje uitgezocht. Natuurlijk had ik me netjes geschoren en stond er een klein driehoekje boven mijn poesje, ook mijn benen even geschoren en fris gedoucht, ik was er helemaal klaar voor. Johny viel met de deur in huis en vroeg meteen of ik die foto al gemaakt had. Ik zei nee want ik ben nog maar net alleen en ik wist niet of je al online was. Nou dat ben ik hoor was zijn antwoord en kom maar op. Ik deed mijn kleren uit en voelde even aan mijn kutje die al wat nat aan het worden was, ook mijn tepels stonde strak en dat zag je duidelijk door mijn bikini heen toen ik deze aan had. Ik maakte snel een paar foto's en zocht een leuke uit. Ik stond daar met mijn half lange blonde haar best wel hoerig op, mijn tieten vooruit en je zag mijn tepels vooruit staan, ik had mijn broekje strak naar boven getrokken zodat je mijn lippen een beetje door de stof heen kon zien. Zelf werd ik al geil van de gedachte dat mijn neef dat zou gaan bekijken. Ik stuurde er eerst 1 en vroeg om een reactie, die kwam even later met een foto waarop een donker blonde licht gespierde gozer stond met een grijns van oor tot oor. Hij droeg alleen een losse zijden boxershort die duidelijk goed gevuld was. In zijn tekst stond : sorry maar er groeit iets in mijn boxer en dat is jouw schuld. Ik was vereert en werd meteen een stuk geiler en dacht: dit word een super vakantie. Johnny vroeg of ik ook een foto zou willen sturen waar ik naakt op stond, dat wilde ik nog niet, dus zei ik: je ziet me wel als ik bij jou op vakantie kom.

Eigenlijk zou ik wel willen maar wilde ik gewoon een beetje tijd rekken om het spannend te houden. Johny wilde het spelletje Truth or Dare met me spelen en ik vond dat best. T zei ik en hij vroeg : ben je geil? Ik was overrompelt maar ja ik moest eerlijk zijn en antwoordde: Ja best wel. Op zijn t vroeg ik wat hij mooi vond aan een vrouw en zijn antwoord was: gezicht borsten en kontje en ja eigenlijk een mooi poesje is ook wel lekker. Ik kreeg een heerlijk gevoel over me en ging met mijn hand zachtjes over mijn broekje heen en werd natter en natter en geiler. Na nog een paar gematigde t vragen vroeg ik of hij een grote had en hij zei 19 cm en lekker dik. Oh dat is lekker dacht ik en zei dat dat wel groot was en ik probeerde hem daar mee te paaien. Ondertussen was ik zo geil geworden dat ik mezelf al zowat zat te vingeren en dus vond ik het tijd voor een d. En zijn vraag was : maak een naakt foto van jezelf en stuur die naar mij. Ik dacht wat kan mij het schelen en dus snel mijn bikini uit en naakt vaaor de camera, snel even mijn kutje droog maken en ja hoor een leuke foto. Wow was zijn antwoord, wat een lekker wijf ben jij. Mijn antwoord was: Laat jij je pik nu ook maar eens zien en het duurde maar even en er werd gevraagd of ik zijn webcam wou bekijken en dat wilde ik maar al te graag. Helaas had ik thuis geen webcam dus moest hij het maar met mijn foto's doen.

De webcam ging aan en ik keek in een lachend gezicht van Johny, hij duwde de webcam wat naar beneden en daar zag ik dat hij zijn zijden boxer al uit had gedaan en zijn pik stond recht overeind, o wat zag die er lekker uit, lang en dik zoals hij en een hele grote ader er over heen. Echt gewoon super. Met zijn hand trok hij er langzaam aan en deed zo zijn voorhuis op en neer, wat een geil gezicht was dat. Snel maakte ik een foto van mijn kutje met een vinger erin. Het geil droop uit mijn kut en mijn hand was nat, echt typen kon ik niet meer, ik keek alleen maar naar zijn dikke pik en oh wat zou ik die graag in me willen voelen. Zonder er over na te denken gaf ik hem mijn mobiele nummer en nog geen 10 tellen later ging de telefoon en hoorde ik een leuke mannenstem aan de lijn, ik hijgde al wat en dat vond hij echt geil en dat was op de webcam ook goed te zien. Zijn pik stond recht naar boven en op springen, ook zijn hand ging steeds sneller op en neer. Ik zei; ik wil je pijpen en je ballen likken en ik wil dat je me neukt in de vakantie. Het duurde maar even en hij spoot omhoog over zijn buik en borst en een tweede straal met nog meer geil liep over zijn eikel heen en ik zei : als ik bij je was had ik alles opgezogen voor je. Dat leek Johny wel heerlijk om zo gepijpt te worden en ik beloofde hem dat ook te doen als ik bij hem zou komen.

Nu jij nog zei hij en ik voelde dat ik rood aanliep, ik had geen webcam dus vroeg ik hem hoe ik dat dan moest doen? Ik zeg wat je doen moet en jij maakt er een foto van. Ondertussen blijft mijn cam aan en kun je aan mij de reactie wel zien. Nog steeds was ik botergeil dus stemde ik in met zijn plan. Ik zei: begin maar. Eerst moest ik een close-up foto van mijn kutje maken en dan met 1 vinger erin en toen met 2, Ik was al best wat gewend dus dat ging allemaal nog wel. In zijn opdrachten mocht ik mijn klitje niet vergeten en ook daar van wilde hij foto's zien. ik deed mijn best en zag op de cam aan zijn pik alweer reactie. Ik was op zijn commando mezelf aan het vingeren en was bloedje geil en had zin om te gaan komen. Opeens vroeg hij heb je ook een banaan? en ik zei ja dat denk ik wel beneden in de fruitschaal.

Haal die op zei hij en ik deed het. Doe die helemaal in je kut en maak daar een foto van. Ik wist niet of ik dit wel durfde maar ik was zo geil dat ik dacht : wat kan mij het ook schelen. dus ik voorzichtig die banaan voor mijn kutje brengen en een foto maken en zo langzaam dieper en dieper, ik genoot ervan. Mijn kut zat strak om de banaan heen, zo'n dikke pik had ik nog niet in me gehad maar het voelde geweldig. Ik was erg met mezelf bezig totdat hij zei : kijk je wel op je cam ? Ik keek en zag dat hij een banaan naast zijn pik hield en ik zag dat zijn pik net zo dik en lang was als die banaan. Johny zei: Als je die banaan naar binnen kunt werken dan kun je die van mij ook hebben hahahaha. Met veel liefde was mijn antwoord tussen het gekreun door. Ik haalde op zijn ritme de banaan in en uit mijn kut en voelde het branden maar ik was zo geil en wilde gewoon komen en daarom ging ik maar door.

Ik kom.. schreeuwde ik! en duwde de banaan nog 1 keer diep in me en liet hem er langzaam uit komen.

De banaan was zeiknat van mijn sappen en Johny genoot zichtbaar mee, zijn pik was alweer op volle sterkte en was klaar voor mij vertelde hij. We besloten om er een eind aan te maken en lekker te gaan douchen. Ik kon niet meer wachten totdat het vakantie was en dus spraken we af 2 dagen later weer contact te hebben via MSN.

Ik ben onder de douche gaan staan en heb me nog heerlijk verwend met de douchekop en even later op bed zag ik de banaan nog op mijn buro liggen en heb mijn vingers maar de vrije hand gegeven.

Op een vrijdag was het dan zover. Ik was vroeg opgestaan om op tijd bij hem te zijn. Mijn ouders zouden mij naar het station brengen en daar zou ik door Johnny van het station opgehaald worden. Van mijn ouders nam ik afscheid en gaf ze een kus en wenste hun een mooie vakantie toe. Mijn vader bracht mij naar de trein en kon het niet laten om nog even te zeggen dat ik er wel erg zomers bij liep. Ja dat is ook zo en ik heb er ook zo'n zin in.

In de trein was het rustig want bijna iedereen was al met vakantie. Ik zocht een rustig plekje op het laatste bankje zodat ik alles en iedereen goed kon overzien. Om de tijd te doden had ik wat leesvoer meegenomen en zo nu en dan dommelde ik even weg met mijn neef in mijn gedachten. Op een tussenstation kwam er een jonge vent de trein binnen die aan de andere kant van het gangpad ging zitten en mij zo nu en dan even aan keek. Ik had luchtige zomer kleren aan omdat het lekker weer was en om indruk op mijn neef te maken maar er waren dus meer mannen die dat opviel. Ik had een kort dun blauw rokje aan met een witte string en een wit topje tot de navel en een witte bh en dat zag je er ook wel doorheen en een paar open schoentjes om het af te maken. Als ik weer in mijn boek dook dan voelde ik gewoon dat ik door die man bekeken werd en daar werd ik al opgewonden van. Ik zette mijn voeten op de bank tegenover me en liet mijn toch al korte rokje nog verder over mijn benen glijden zodat hij bijna mijn string kon zien. Hij wist niet wat voor een houding hij moest aannemen om maar zoveel mogelijk naaktheid van mij te zien. We waren aangekomen op het eindstation en ik moest overstappen om verder naar mijn neef te gaan, dus gebeurde er helaas niets spannends meer.

Eindelijk was ik dan op het station aangekomen waar mijn neef mij zou ophalen. Ik stapte uit en liep het perron op en daar stond hij dan, nog mooier dan op de foto en op webcam. Hij droeg een stoere boardshort waar zijn wijde geruite boxer een redelijk eindje boven uit kwam en lekker strak wit hemd zodat ik zijn sterke armen goed kon zien, en ook zijn brede gespierde borst kwam ook heel mooi uit in dat hemd en ik vloog op hem af en omhelsde hem en we zoenden elkaar. Dit gaf meteen weer een heel lekker gevoel in mijn buik (en op andere plekken), hij zoende lekker en zijn handen streelde mijn lichaam. "Kom we gaan" zei hij. Okι, zei ik en hij nam mijn koffer over en we liepen naar de parkeerplaats. Kijk dit is mijn auto zei hij en wees op een hele oude golf. Hij is wel oud maar brengt me overal zei hij. Ik stapte in en we vertrokken, onder de rit bleven onze ogen elkaar aftasten en zijn hand ging regelmatig even over mijn been heen tot de rand van mijn rokje.

Ook ik voelde even zijn benen en stiekem ook even wat hoger en hij kreeg een smile en een stijve voelde ik. Het was ongeveer 20 minuten rijden naar hun huis maar al na tien minuten reed hij een doodlopend pad in en stopte daar. Wat gaan we hier doen? vroeg ik en Johnny zei : Ik heb al lang op je gewacht en mezelf vaak op jou foto's afgetrokken en wil je nu wel eens echt lekker hard nemen. Hij trok met zijn handen mijn rokje omhoog. Hij keek naar mijn string en zag een nat plekje, wat er ingekomen was door die man in de trein en ook door mijn eerste ontmoeting met mijn stoere, geile neef. Oeps zei ik en hij lachte Johnny ging half over mij heen hangen en duwde de stoel helemaal achterover en ik liet het me gewoon gebeuren. Zijn handen streelde mijn poesje en ik werd natter, hij trok aan mijn mooie string omdat die in de weg zat, hij trok zo hard dat er een bandje knapte en ik daar half naakt zat. Hij lachte naar me en ging met zijn hoofd naar mijn kutje toe. Natuurlijk had ik die netjes geschoren en was mijn kutje helemaal kaal, dat was op verzoek van Johnny. Hij had zijn sletjes graag met een kaal kutje.

Ja zo noemde hij me nu: zijn eigen geile sletje, en ik was het daar wel mee eens.

Hij likte me heerlijk en mijn lipjes gingen van elkaar en met alle gemak verdween er een vinger van Johnny in mijn kutje, ik deed mijn ogen dicht en genoot van elke lik, ondertussen streelde mijn hand zijn rug en deed ik zijn hemd omhoog. Hij stopte even en deed hem uit. Ik zag dat zijn pik stijf stond in zijn short en voelde er even aan. Toen trok hij (deze keer wel voorzichtig)mijn bh uit en deed mijn topje omhoog. Zijn mond omsloot mijn tiet en in de andere kneedde hij zacht, hij beet zachtjes op mijn tepel en zijn hand ging weer naar mijn kutje toe om mij verder te vingeren. Ik genoot echt van zijn mond en handen maar wilde nu toch echt wel een keer zijn dikke pik zien en voelen dus duwde ik zijn boardshort en zijn sexy boxer naar beneden en daar sprong zijn banaan te voorschijn en weer zag ik die dikke lange pik met die ader erop, maar nu kon ik hem echt voelen en dat deed ik dus ook snel. Mijn hand trok zijn pik op en neer en zijn grote eikel kwam te voorschijn, al nat van voorvocht. En wat vind je ervan ? Zei hij. Ik vind hem geweldig zei ik en trok er lekker aan. Nu moet je doen wat je gezegd hebt he, zei Johnny. Wat heb ik gezegd dan? vroeg ik Je wilde mij klaar laten komen en dan mijn zaad opzuigen, geile slet. Oh kutje dacht ik, maar ik begon dapper aan zijn pik te trekken terwijl ik gevingerd werd. Het is wel vreselijk onhandig seks in een auto maar het geeft wel een stukje extra spanning. De rollen draaide zich om en nu zat ik boven op mijn neef aan zijn pik te trekken en te zuigen. Het duurde even maar toen kwam er ook een lading en ik verslikte me er bijna in, maar zoals ik beloofd had zoog ik alles op en likte zijn eikel.

Dat kriebelde want ik moest ermee ophouden.

Johnny bleef even achterover liggen om bij te komen en ik streelde zijn sterke borst en speelde wat met zijn slappe pik die ook in slappe toestand al groot was. Na een paar minuutjes ging hij weer rechtop zitten en zijn handen en mond zochten weer een weg naar mijn lekkere plekjes en die vond hij al snel weer. Eerst zoenen en tongen, dan met zijn tong om mijn vooruitstaande tepels heen draaien en met zijn hand zat hij alweer tussen mijn benen.

Zijn vinger gleed soepel naar binnen en met de benen een beetje verder uit elkaar ging de tweede vinger er ook zo in. Ik zag dat zijn pik alweer groeide en hielp hem even door er aan te trekken, binnen de kortste tijd stond zijn paal weer strak naar boven. Zijn vingers liet hij uit mijn kut glijden en mijn benen duwde hij omhoog zodat ze naast mijn hoofd lagen, hij trok mijn kont iets omhoog en Johnny kroop op me. Ik hield mijn benen beet en met zijn hand begeleide hij zijn pik naar mijn natte kut, ik voelde zijn eikel tegen mijn lippen aan duwen en probeerde ze te openen om hem erin te laten gaan. Hij stootte een paar keer tegen mijn lippen aan en toen ging hij erin en meteen heel diep, ik slaakte een kreet en keek hem in de ogen aan en hij deed alsof het de gewoonste zaak van de wereld was en pompte op me alsof ik een ding was. Ik wou niet laten merken dat het best een beetje pijn deed want ik wilde van zijn pik genieten, de hele vakantie lang.

Ik was nog nooit geneukt door iemand met zo'n grote pik en ook nog nooit zo ruw. Ondertussen kneep hij mij in mijn tepel en ik had het niet meer, mijn kut stond in brand en ik voelde dat ik ging komen maar wist niet wanneer Johnny zou komen. Ik wilde het uitstellen maar met zo'n pik in je lukt dat echt niet, dus liet ik me maar gaan en kwam schokkend klaar. Eigenlijk wilde ik wel stoppen maar Johnny ramde door totdat ook hij zou gaan komen. Tijd om bij te komen hand ik niet want zijn pik ging nog steeds hard en diep in mij op en neer. Gelukkig, voelde dat hij sneller ging hijgen en stoten en ja hoor ook hij kwam klaar. Hij spoot diep in me en liet zijn pik in me slap worden en trok hem eruit, een sliert sperma hing nog tussen mijn benen. WOW wat was dit een goed begin van mijn vakantie! Met een papieren zakdoekje knapten we ons weer wat op en hij zonder zijn boxershort en ik zonder mijn kleine stringetje vervolgden wij onze rit naar zijn ouders. Daar aangekomen begroeten we elkaar en vertelden dat ze de volgende dag op vakantie zouden gaan. Ik zei: "ik wil me graag even opfrissen want zo'n lange treinreis is toch best vermoeiend". Johnny wijs jij Mirna even de weg naar haar logeerkamer, zei mijn tante. Ja hoor, zei Johnny en hij liep me voor naar de trap en zei ga jij maar voor dan heb ik een mooi uitzicht. En hij lachte volop.

Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm