Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Snel sexcontact met mij!

Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Wil je met me neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou je een Moeder neuken?

Onze neef geeft ons seksleven een boost
Categorie: familiesex | maandag 23 september 2013 02:53

Geile afspraakjes

Ons seksleven was tot een paar maanden geleden geminimaliseerd naar 2 a 3 keer per maand en daar baalde ik echt van. Ons altijd rijkelijke, uitdagende, fantasie en passie voor elkaar is de laatste jaren weggevloeid. In mijn ogen is dit sluimerende proces ontstaan door gebrek aan goede communicatie over de normale menselijke levensbehoefte “ seks en bevrediging”, een druk gezinsleven met twee pubers in huis, een zoon van 16 en een dochter van 18 jaar en de werkdruk van mijn man als zelfstandig ondernemer. Ik werd er soms knap chagrijnig, maar wist hiervoor ook geen oplossing. Geert mijn man is 46 en ik ben 44 jaar,fysiek zijn wij gelukkig gezond.

In april kwam er een totaal nieuwe seksuele impuls in ons seksleven waarvoor ik eerst mijn man ontrouw moest zijn, om hem de ogen te openen. Het beloofde al een heerlijke warme dag te worden met een strakke lucht, de kinderen waren de gehele dag op school en ik besloot deze dag lekker voor mezelf te nemen nadat ik al vroeg ons huis aan kant had gebracht. Ik zat net een kwartiertje met een kopje koffie in onze tuin in de zon,toen de deurbel ging. Ik had geen idee wie dat kon zijn en deed snel een badhanddoek om mijn ontblote bovenlichaam, ik was topless met alleen een klein bikini broekje aan in de zon gaan zitten nadat ik uit de douche was gekomen. Ik opende de voordeur en daar stond Tim, de zoon van mijn zus Gerda. Hoi tante Marijke begroete hij mij en vroeg of zijn moeder bij mij was ? Nee zei ik en liep samen met Tim naar onze woonkamer, ik zat net even lekker in de zon zei ik en vroeg hoe hij erbij kwam dat zijn moeder bij mij zou moeten zijn?

Tim vertelde vrij te zijn van school en toen hij uit zijn bed was gekomen was zijn moeder er niet, hij dacht dat zij misschien bij mij op de koffie was, dat gebeurt wel regelmatig dat wij ’s morgens een uurtje bij elkaar koffie drinken, maar dat was toen niet zo. Ik zag Tim wel kijken naar de badhanddoek om mijn lichaam en begreep ook wel dat hij keek, hij zag mij normaal zo nooit. Wil je wat drinken vroeg ik? ja hij wilde ook wel koffie en ik zei hem dat hij in de tuin kon gaan zitten. Toen ik met de koffie de tuin in kwam had Tim zijn shirt uitgetrokken, ik had nog steeds mijn badhanddoek omgeslagen, maar deed deze af toen ik op mijn stoel ging zitten. Waarom niet, ik was in mijn eigen tuin en zon bijna altijd toples om zo mijn gehele lichaam egaal bruin te laten worden. Niemand kan in onze tuin kijken, wij wonen vrij zonder directe buren. Ik lig ook wel eens geheel naakt maar deed dat toen maar niet waar Tim bij was. Hij had verder nog een wijde korte broek aan en zat naar mijn tieten te kijken, vind je ze mooi Tim lachte ik? Ja heel mooi tante Marijke bloosde hij zelfs een beetje, mijn moeder zal nooit met blote tieten gaan zonnen lachte hij. Toen ik naar zijn broekje keek zag ik dat ik hem opwond met mijn blote tieten waar al behoorlijke harde tepels op kwamen.

Toen ik mezelf tegen mijn 17 jarige neefje hoorde zeggen, volgens mij krijg jij ergens last van, vroeg ik mij ineens af waarom ik zo lullige opmerking tegen hem maakte. Tim bleek niet zo verlegen stille jongen zoals ik hem kenden nu ik met hem alleen was, ja je tieten vind ik geil zei hij. Van zijn directe opmerking raakte ik zelf een beetje uit mijn doen, dat werd nog erger toen ik toch echt een erectie in zijn broekje zag, ik kreeg het opeens heel warm. Hij bleef ook gewoon naar mijn tieten kijken, mijn geest begon op mijn gevoel te werken waardoor mijn tepels stijf vooruit stonden. Lekker lachte Tim, terwijl ik verder van slag raakte. Ik zag hem naar zijn eigen erectie kijken in zijn broekje, dit kon hij ook moeilijk bedekken, ik kan niet anders zeggen dat ik het een heel opwindende aanblik vond en er spontaan geil van werd. Vreselijk fout natuurlijk van mij, maar ik kon er niets aan doen, ik begon er van te transpireren over mijn lichaam. Het was spannend en heel confronterend voor mijn om zo jonge knul geil te zien worden, ik ben per slot van rekening zijn tante en dit verwachte ik niet.

Onze koffie stond koud te worden en wist mezelf niet meer te beheersen, zullen wij naakt gaan zonnen vroeg ik Tim best wel nerveus, maar ook seksueel heel gespannen? Tim stond onmiddellijk op en deed op nog geen meter afstand zijn broek naar beneden, een onderbroekje had hij niet aan omdat er een binnen broekje in zijn broekje zat. Een forse stijve lul keek ik ineens tegenaan, ik werd hier dus heel opgewonden van en zag Tim uit zijn broekje stappen, zo bedoel je lachte hij ondeugend! Ik had het echt niet meer, dit kon helemaal niet. Heel mijn geest en lichaam stond in vuur en vlam, ik stond ook op van mijn stoel en deed ook mijn bikini broekje uit. Gespannen keek ik naar zijn reactie, die duidelijk was toen hij mijn kale kutje zag, zo je bent lekker kaal lachte hij. In plaats dat wij weer gingen zitten trok Tom mijn tegen zich aan, hij probeerde mij te zoenen. Ik was er open voor en pakte ook hem vast, met onze lichamen strak tegen elkaar aan begonnen wij te tongzoenen. Ik ging helemaal open voor mijn neefje toen ik zijn stijve lul ook nog eens tegen mijn buikje voelde drukke, ik kon hem heel goed voelen en onze tongen speelde lekker met elkaar.

Dit was mij nog nooit overkomen in de 20 jaar dat ik getrouwd ben, dit gebeurde ineens, niet gepland en bovendien ook nog met de oudste zoon van mijn eigen zus. Een jonge knul die altijd beleefd en rustig tegenover mij is, maar zich nu plotseling als een jager en man begon te gedragen. Ik daar in tegen begon mij als een opgewonden jonge meid van 20 te gedragen die belust was op seks. Ik nam ook verder het initiatief door zijn stijve in mijn hand te nemen terwijl wij nog stonden te zoenen, ik wilde dit, ik liet mij volkomen gaan en dacht nergens anders meer aan. Ik kronkelde langs Tim zijn lichaam naar beneden, ging voor hem door mijn knieλn en begon heel opgewonden zijn lul te verkennen. Een mooie rechte lul, keihard met een grote natte eikel die onder zijn vel vandaan kwam toen ik mijn lippen om zijn lul pijpte. Op mijn terras met de zon op onze lichamen begon ik Tim geknield voor hem te pijpen, zijn ballen waren ook al goed ontwikkeld en hij had zich hygiλnisch kort geschoren. Ik pijpte hem vol passie, likte over zijn ballen en voelde steeds meer spanning tussen mijn wijd gespreide benen komen. Ik voelde helaas al snel dat Tim zich nog niet goed onder controle wist te houden, hij stond te trillen op zijn benen en zijn spieren om zijn lul spanden zich aan.

Ik was al even een paar keer gestopt en had zijn vel terug getrokken over zijn eikel om hem niet te snel te laten klaarkomen, maar ik voelde in mijn mond dat als ik hem nog maar even zou pijpen hij klaar zou komen. Hij volgde mijn verrichtingen en vroeg of hij in mijn mond mocht spuiten, ik reageerde daarop door zijn ballen stevig vast te pakken en mijn lippen nog strakker over zijn lul heen te pijpen. O ja Marijke hijgde hij zwaar, ik ga klaarkomen. Ik had mijn mond meer dan vol!

Tim is groter en dikke geschapen dan mijn man.

Ik kon niets uitbrengen en voelde zijn sperma krachtig in mijn mond en keel spuiten. Ik was trots op mezelf dat ik zo jonge knul zo geil had kunnen maken met mijn mond, dat hij zich wel aan mij over moest geven en klaarkwam. Ik slikte zijn sperma in tot grote vreugde van mijn neefje die dit schijnbaar niet van mij verwachte, je slikt alles in zei hij daarover dan ook verbaasd. Ik kwam omhoog, deze houding voelde ik wel aan mijn spieren, maar mijn kutje overheerste en ik wilde ook bevredigd worden door Tim, die dat heel goed aanvoelde en zijn vinger in mijn kutje duwde toen ik weer voor hem stond. Hij vond mijn kutje geil zei hij, daar kan jij wel eens gelijk in hebben lachte ik. Tim begon mij stevig te vingeren, maar ik had iets anders in gedachte.

Kom mee naar mijn bed zei ik, zonder zijn antwoord af te wachten pakte ik met mijn hand zijn hand tussen mijn benen vandaan en nam hem mee naar mijn slaapkamer. Op de trap naar boven deed Tim zijn slippers van zijn voeten, die achter bleven op de trap. Ik ging op mijn bed liggen met Tim, wij begon weer heftig te tongzoenen maar op een gegeven moment kon ik het niet meer houden. Ik vroeg hem om mijn te likken, met een brede glimlach zoog hij eerst nog even op mijn stijve tepels om vervolgens mijn kutje op te zoeken met zijn mond. Toen ik zijn eerste tongstrelingen tussen mijn schaamlippen voelde komen, voelde ik aan dat hij dit nog niet zo vaak had gedaan. Tim deed het heel voorzichtig, ik veerde op als zijn tong mijn harde klitje raakte, waar hij dan weer van schrok. Mijn kutje vloeide ook wel rijkelijk moet ik erbij vermelden wat hem misschien ook wel een beetje afschrok, ik begreep ook dit wel als je weinig ervaring heb opgedaan, hij is ook pas 17 jaar. Ik gaf hem subtiel wat aanwijzingen, zonder hem de indruk te geven dat hij het niet goed deed. Ga maar met je tong in mijn kutje Tim zei ik, hij reageerde daar goed op en na een paar minuten had hij mij toch zover gekregen dat ik goed klaarkwam op zijn tong. Maar ik kon hem nog wel wat leren, iets wat ik toch ook wel een opwindende gedachte vond. In ieder gaval had Tim mijn eerste orgasme gegeven met zijn tong, ik vroeg hem op mijn lichaam te komen liggen, zijn lul stond weer stijf had ik gezien.

Ik leidde zijn lul omvat met mijn hand mijn kutje in, ik was nog geen minuut hiervoor klaar gekomen maar was zo geil dat ik door Tim gelijk hier achteraan geneukt wilde worden. Ik was heel nieuwsgierig geil hoe zijn langere en dikkere lul in mijn kutje zou aanvoelen, ik kon hem heel goed bij mij naar binnen voelen glijden en Tim rekte mij kutje toch verder op dan mijn man, een ander maar heel geil gevoel overspoelde mij. Hij begon wilt op mij te neuken, heb je dit al vaker gedaan met een meisje vroeg ik ? Een paar keer heb ik geneukt zei hij en begon nog wilde op mij in te beuken, dit was even geen prettige gevoel, er moest meer ritme en samen doen..voor mijn in komen en niet alleen maar wilt op en neer gaan. Tim stop even vroeg ik hem dan ook, wat hij wel gelijk deed. Ik ga je leren wat ik lekker vind zei ik bewust, ik zei niet wat elke vrouw lekker vind want dat zal bij elke vrouw weer verschillend kunnen zijn. Hij lag stil op mij met zijn lul helemaal in mijn kutje, ik deed mijn benen om zijn billen en deed mijn schaamlippen nog even goed om zijn hard lul. Voel je dit vroeg ik toen ik mijn kutspieren begon aan te spannen om zijn lul, ja hij voelde mijn kutje bewegen zei hij.

Ik kon dit niet te lang doen want Tim begon net zo hard zijn spieren aan te spannen, maar het was super geil om dit samen zo goed te voelen. Nu moet je heel even uit mij gaan zei ik, de reden hiervoor was dat ik al voelde hem dermate te hebben opgewonden, dat hij alweer bijna op zijn hoogtepunt was aanbeland en dat was toch echt even te snel, dit moest Tim nog leren. Ik leiden hem wat af door te vragen of hij voor wij weer gingen neuken ,nog even op mijn tepels wilde zuigen. Onder tussen speelde ik met mijn hand met zijn lul tussen mijn benen en depte zonder dat hij dit door had mijn kutje een beetje droog met het onderlaken. Ik was schandalig geil en nat van dit alles geworden, ik wilde hier ook lekker van genieten, dit was alweer te lang geleden voor mij. Spelend met zijn lul in mijn hand opende ik mijn schaamlippen opnieuw en wreef heel langzaam met zijn eikel tussen mijn schaamlippen, wat ik ook heel aangenaam vond,was zijn nog lichte gewicht op mijn lichaam te voelen, Tim is hooguit 1.70 en ik schat zijn gewicht op ergens tussen de 65 en 70 kg. Mijn man heeft een lengte van 1.90 en weeg rond de 100 kg, hij drukt veel zwaarder op mijn lichaam daardoor, het gewicht van Tim kon ik beter verdragen. Heel langzaam drukte ik mijn kutje steeds verder over zijn lul en begon hem lekker te neuken, Tim reageerde daarop en stemde af op dit ritme.

Door hem af te blijven leiden met zoenen kon ik goed met hem neuken zoals ik het wilde, ik was dan ook degene die als eerste weer een heerlijk orgasme kreeg. Als ik vroeger goed geneukt werd door mijn man en ik ben helemaal ontspannen dan kan ik achter elkaar met hele kleine tussen pose klaar blijven komen. Dit was al jaren niet meer in die heftigheid voorgekomen, maar bij Tim voelde ik dit weer ontstaan, ik werd zo diep door hem gepenetreerd dat ik helemaal open ging. Ik pakte zijn tengere billen stevig vast en neukte mezelf hard over zijn keiharde lul. Heerlijk zijn potentie zo te voelen, Tim bleef keihard en hij stond op dat moment niet voor zijn hoogtepunt. Hij zal best wel gedacht hebben wat doe dat mens toen ik weer klaarkwam op zijn lul en bleef gaan. Ik lag te gillen van genot, onze onderlichamen beukte hard op elkaar in waardoor mijn klit telkens hard tegen het schaambeen van Tim kwam. Het deed het perfect, Tim had het ritme goed te pakken en neukte mij lekker hard, zijn lichaam begon te transpireren en onze lichamen gleden over elkaar heen. Zijn korte stugge aankomende borsthaartjes schuurde opwindend over mijn harde tepels, weer kwam ik klaar.

Ik hou het bijna niet meer zei Tim op een gegeven moment, ik was toen al vijf keer achter elkaar klaar gekomen op zijn heerlijke grote lul. Ik gaf alles wat ik nog had aan krachten en samen kwamen wij tegelijk klaar, dit was mij jaren niet meer overkomen met mijn man dat ik weer eens lekker van orgasme naar orgasme geneukt was.

Mijn 17 jarige neefje was het wel gelukt met zijn grote jongens lul.

Ik was even kapot en moest hier van bijkomen. Ik heb Tim in mijn armen genomen en wij hebben daarna nog een halfuurtje lekker liggen zoen. Daarna is eerst Tim onder de douche gegaan en wilde naar huis, ik begreep dat wel. Ik had er een heerlijk gevoel aan overgehouden en voelde de bevredigende rust in mijn lichaam terug komen. Alleen bleef het daarna onrustig in mijn hoofd nadat ik drie dagen later met mijn man neukte, ik wilde Tim weer snel bij mij hebben. Dat gebeurde ook nadat ik mijn neefje op zijn mobiel had opgebeld, maar toen stond mijn man ineens in onze slaapkamer. Nadat de confrontatie voor ons drieλn een feit was, wilde mijn man ook seksueel gebruik maken van Tim.

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm