Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou je een Moeder neuken?

Veilig een keiharde erectie

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Ik neuk mijn tante op de WC
Categorie: familiesex | maandag 23 september 2013 02:34

Geile afspraakjes

DEEL 2 - Ronald werd wakker. Hij opende zijn ogen en keek opzij. Jezus, het was geen droom! Zijn moeder lag naakt naast hem in bed. Zijn moeder lag op haar zij en Ronald zag haar grote borsten. God, hij had het gisteravond voor het eerst echt gedaan! Hij had geneukt! Hij voelde zijn piemel groeien. Shit hij wilde zijn moeder weer neuken! Ronald voelde dat neuken niet het enige was dat zijn half stijve leuter wilde! Hij moest eerst even plassen. Zachtjes kroop hij uit bed zonder zijn moeder wakker te maken en sloop naar de deur van zijn kamer. Zachtjes opende hij de deur van zijn kamer glipte de gang op en voorzichtig sloot hij de deur achter zich. Hij luisterde even maar hoorde niets, iedereen sliep nog. Ronald liep langs de slaapkamer van zijn moeder waar die nacht zijn “tante Cindy” was geneukt! God, wat kon die geil kreunen! Even speelde hij met zijn pik. “tante Cindy! Vond hij echt een lekker wijf! Ronald liep verder en ging de badkamer in om te plassen. Hij liep naar de Wc en deed de bril omhoog. Het duurde heel even voor de plas kwam.

Plassen met een half stijve piemel gaat niet vanzelf.

“Goedemorgen Ronald”zei een bekende vrouwenstem achter hem. Ronald schrok zich rot! Shit, tante Cindy! Ronald plaste van schrik naast de pot. “Jeetje Ronald, zal ik helpen met mikken? Zei Cindy die vlak achter hem ging staan. Terwijl ze haar rechterarm om hem heen sloeg en zijn half stijve leuter pakte zei ze: Kom tante Cindy zal je even helpen met mikken. Ik heb je vannacht wel gehoord hoor! Je hebt je moede te grazen genomen hé! Ik hoorde haar kreunen! Ik heb je moeder al eens eerder horen neuken maar ik heb haar nog nooit zo hard horen steunen! Ik werd er nieuwsgierig van. Volgens mij heb jij een hele grote pik tussen je benen!” Terwijl Ronald nog wat na druppelde trok ze hem af. Ronald wist niet wat hij moest doen. Zijn natte droom stond hem gewoon boven de Wc af te trekken! Ronald voelde zijn lul keihard worden. “Ah, ik zie dat je blij bent dat ik je even help! Kom grote jongen draai je maar om, dan kan ik je even bekijken. Ronald draaide zich om en keek geil naar Cindy`s borsten. “Warm hier hé zei Cindy terwijl zij het T-shirt van Ron over haar hoofd heen uitrok. Toen ze met haar handen boven haar hoofd het shirt uittrok kreeg Ronald de prachtige grote borsten van de zeker twintig jaar oudere Cindy te zien. Cindy tepels waren hard van opwinding. “hmm, lekker jong ventje”dacht Cindy terwijl ze op haar knieën voor Ronald op de grond ging zitten en zijn keiharde lul vastpakte. “Zo laat tante je apparaat eens bewonderen!

Jeetje, Ronald wat heb jij een lekkere grote dikke lul zeg!”zei Cindy

“O, wat een lekkere stijve lul! En zo groot voor zo`n jong ventje, deze pik is echt een stuk groter dan die van mijn Ronnie!” dacht Cindy terwijl ze zijn eikel ontblote door zijn voorhuid naar achteren te trekken. Uit de stijve pik van Ronald welde grote druppels geil op. De druppels liepen langs zijn dikke pik naar beneden over de hand van Cindy. “Lekker geil ventje”en gulzig likte ze het geil van zijn piemel. Cindy begon hem te pijpen. Ze genoot van de opgewonden jongens piemel. Terwijl ze hem pijpte trok ze hem af. Ronald keek naar zijn lul die in en uit het geile mondje van zijn veel oudere tante ging. Cindy nam de jongens lul zo diep mogelijk in haar mondje, ze moest natuurlijk wel zijn moeder overtreffen! Cindy nam hem zo diep in haar mond dat de eikel in haar keel verdween en ze daardoor af en toe een beetje moest kokhalzen. God wat was dat een geil gezicht! Zijn hele pik verdween in haar gulzige mond!

Tante Cindy kwam overeind en ging met haar stevige kont op het badkamermeubel zitten. Ze zette een been op het meubel en spreidde zo haar lange benen voor Ronald. “Kom schatje, verwen nu je tante maar even! Weet je hoe het moet? Geef eerst maar kusjes en dan met je tong langs mijn lipjes”zei Cindy terwijl ze met een hand haar kutlipjes voor hem spreidde. Nu ging Ronald op zijn knieën zitten. Hij ging met zijn hoofd naar haar gleuf en rook er aan. Hij snoof nog eens. Het was een heerlijke geur vol beloftes en passie! Ronald kuste de mooie poes van zijn tante en werd wild van de opwindende geur en ging helemaal los! Ronald verkende het kutje met zijn tong en sabbelde op haar lipjes. Hij zag haar klitje groeien tot een heerlijk sabelbaar knopje. Bij elke lik voelde hij zijn tante rillen van genot. Plots greep Cindy zijn hoofd en wreef met haar doos over zijn gezicht. Schaamteloos kreunend kwam ze klaar. Cindy trok Ronald overeind en kuste hem passievol op zijn mond. Cindy rook haar eigen geur terwijl ze haar jonge minnaar zoende.

“En nu wil ik je in mij voelden!”

Zei Cindy terwijl ze Ronald bij zijn pik pakte en die naar haar lustgrotje leidde: Neuk je tante, neuk mij hard! Kom lekker jong, ram je grote pik diep in mijn kutje, alsjeblieft!”smeekte Cindy. Ronald wilde maar al te graag en drukte zijn stijve leuter tegen het nauwe kutje van Cindy. Cindy had geen kinderen en tot nu toe alleen mannen met kleine piemels geneukt, haar kutje was nog superstrak! Het apparaat van Ronald was voor het nauwe gaatje net een maatje te groot. Ronald duwde harder en voelde hoe het kleine kutje zich door zijn lul liet oprekken. “O, god! Ja Ronald stop hem er in!”kreunde de vriendin van zijn moeder. De dikke penis perste zich naar binnen en bij elke centimeter die Ronald in de kut van zijn twintig jaar oudere tante binnendrong kreunde ze geil. “O, Ronald je splijt mij in tweeën met die geweldige pik van je! Ronald trok zijn lul een stukje terug en ramde toen zijn te dikke pik in een keer tot aan zijn ballen in tante`s nauwe kutje. O, god! Hij zit er helemaal in! Ronald begon in hoog tempo het strakke doosje te neuken. Tante was als in trance! Elke stoot van Ronald`s pik gaf haar een golf genot. Cindy kreeg allemaal kleine orgasmusjes die zich opstapelen tot een hele grote! Ronald voelde hoe het nauwe kutje probeerde hem leeg te melken. Cindy kwam hijgend en kreunend klaar op de harde jongenspik.

Cindy kuste Ronald en hun tongen draaide gepassioneerd om elkaar. Ronald proefde het zweet op zijn tante`s bovenlip. “Kom geile knul, pak mij nog even op zijn hondjes!”zei Cindy die op handen en voeten op de grond voor de Wc ging zitten. Ronald gleed nu makkelijker in het nauwe kutje van zijn tante. Cindy voelde de te grote lul nu nog dieper in haar nauwe gaatje doordringen. De eikel leek wel tot in haar baarmoederhals te komen! Elke keer dat Ronald zijn pik in zijn tante`s kutje perste duwde hij haar een stukje vooruit. Na enkele stoten zocht ze steun bij de Wc pot. Wellustig kreunde Cindy terwijl de zoon van haar beste vriendin haar hard neukte. De wc pot was nog nat van het plasje van Ronald. “God wat ben ik toch een slet!

Ik laat mij neuken door een zestien jarig knulletje met mijn hoofd boven de Wc pot!”dacht de geile Cindy.

“Niet stoppen, neuken! Neuk me, kom op! Neuk mij lekker hard! ”zei Cindy die nauwelijks door had wat er gebeurd was. Ronald greep de borsten van Cindy en trok haar een stukje achterover omhoog. Wild kneep hij in de grote stevige borsten van zijn tante. De zestienjarige Ronald was bloedgeil op zijn tante en pakte haar nu ruw. Cindy kikte op een harde aanpak en genoot van de jonge knul met zijn grote lul. “O, Jaaah, God wat heb je een goddelijke pik. Ik kom weer klaar hoor je!”. Cindy`s kutje trok samen en weer kreeg ze een heftig orgasme van de grote jongens piemel.

“Even een ander standje! Kom lekkertje” zei Cindy die de WC bril naar beneden had gedaan en hem gebaarde te gaan zitten. “Ik wil nog even op je lul rijden Oké?” Ronald ging op de Wc zitten en zag het geweldige lijf van Cindy over zijn stijve piemel zakken. Geil keek ze Ronald aan terwijl ze hem langzaam begon te neuken. “Net heb jij mij lekker hard geneukt maar nu is het mijn beurt om jou gek te maken! Als het je lukt om niet klaar te komen mag je zo over de tieten spuiten waar je altijd naar kijkt als ik bij jullie ben. Ja, ik zag het heus wel hoor! Maar als het je niet lukt kom je binnenkort bij mij thuis langs als Ron naar zijn werk is en dan grijp jij mij! Dan moet je langs komen en mij een goede beurt geven! Oké deal?”zei Cindy tegen een enigszins verbaasde Ronald. “Maar wanneer moet ik dat dan doen?”vroeg Ronald een beetje onzeker.”Maakt niet uit Ron is elke dag naar zijn werk. Hij begint om acht uur `s ochtends tot zeker zes uur `s avonds. Dan kom je gezellig langs en dan mag je alles met mij doen dat je lekker vindt!”zei Cindy terwijl ze heel langzaam rondjes draaide met haar heupen. “Oké, Deal! Ik verzin wel wat als het je tenminste lukt om mij te laten klaarkomen!”

Cindy lachte geil naar hem. Langzaam schoof ze met haar kutje omhoog tot ze de eikelrand uit haar kutje voelde glippen en zakte er tergend langzaam weer over de eikel heen. Dit bleef ze doen terwijl ze Ronald recht in zijn gezicht aankeek. Geil keek ze naar hem en likte langs haar natte volle lippen. Met haar handen kneedde ze haar grote borsten. Langzaam schoof ze weer met haar kutje omhoog tot ze de eikelrand uit haar kutje voelde glippen en zakte er heel langzaam weer over de eikel heen. Ze voerde het tempo en klein beetje op. Ronald werd gek, hij wilde zijn lul diep in haar kut rammen, hij wilde haar neuken maar zij hield hem tegen. “Nee, ik doe het werk jij probeert niet klaar te komen. Toch?”zei ze geil. . Langzaam schoof ze steeds weer met haar kutje omhoog tot ze de eikelrand uit haar kutje voelde glippen en zakte er langzaam weer over de eikel heen. Ronald hield het niet meer en straal na straal zaad spoot hij tegen de kut van zijn tante. Cindy lacht geil naar hem:”Dit kan geen enkele vent lang volhouden! Word je helemaal gek van He!”en ze liet zich nog een maal helemaal over zijn dikke lul heen zakken. Ze kusten elkaar. “Niet vergeten hé?, Schatje. Je weet wat we afgesproken hebben he!”. Tante ging van hem af en friste zich op en trok het T-shirt van Ron weer aan. “Tot zo knul, en het was lekker hé” en weg was zijn heerlijke tante.

Ronald bleef een beetje beduusd achter op de WC.

Toen Ronald weer op zijn kamer kwam sliep zijn moeder nog steeds. Ze had natuurlijk aardig wat gedronken. Hij pakte zijn spullen en ging weer terug naar de badkamer. Nadat hij zich gedoucht en aangekleed had ging hij naar beneden om in de keuken wat te ontbijten. Tijdens het ontbijt dacht hij over de afgelopen nacht na. Gisteren was hij nog maagd!

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm