Een lul zo hard als staal!

Wil je met me neuken?

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou je een Moeder neuken?

Op vakantie met mijn schoonmoeder DEEL3
Categorie: familiesex | zondag 22 september 2013 02:44

Geile afspraakjes

DEEL 3 - “Kunnen we even stoppen, ik moet plassen”. Zei Ilse. Ik zei dat dat geen probleem was en sloeg af bij de eerst volgende parkeerplaats. Ilse zei dat ik even doormoest rijden naar een afgelegen stuk van de parkeerplaats. Ilse stapte uit en rende naar de bosjes. Het leek mij wel geil om haar te zien plassen en volgde haar stil. Ik hoorde de straal urine al lopen en even later zag ik Ilse gehurkt plassen. Ik liep tot achter haar en raakte haar natte kutlipjes aan, Ilse schrok en viel voorover. Ze lag met haar open kutje naar boven en snel ritste ik mijn broek open. Mijn lul was er weer klaar voor en ik ramde in een beweging mijn lul naar binnen. Ilse zei dat dit wel pijn deed, maar nog geen twee tellen later begon ze te kreunen. “Dieper, neuk me keihard, ik ga klaar komen”.

Met een schreeuw kwam ze klaar maar zei dat ik door moest gaan. Ik doopte mijn vinger in haar natte grot en duwde twee vinger in haar kont. Ik zette mijn eikel tegen haar sterretje en begon haar lekker anaal te verwennen. Ik zei dat ik ging spuiten, maar Ilse zei dat ik moest stoppen. Met een plop trok ik mijn lul uit haar sterretje en Ilse zei dat op mijn rug moest gaan liggen. Ik was bloedgeil en lag al snel op mijn rug. Doe je benen omhoog en trek ze naar je kin. Op deze manier kon ze uitstekend mijn lul pijlen en mijn ballen likken.

Al snel voelde ik haar tong rond mijn sterretje en even later duwde ze voorzichtig haar tong naar binnen. Je begrijpt dat ik helemaal gek van geiligheid werd. Ik zei dat tegen Ilse en ze nam mijn lul in mijn mond, nadat ze zei dat ik in haar mond mocht klaar komen. Ze begon me heerlijk te zuigen en ik spoot haar mond vol. Ik dacht dat ze zou uitspugen, maar ze slikte alles door. Dat is pas geil dacht ik bij mezelf, en dan te bedanken dat ik dat een paar dagen geleden van haar niet verwacht had. Het blijkt wel dat je er af en toe gewoon voor moet gaan, niet vragen maar gewoon doen.

De aanblik van Ilse die mijn sperma doorslikte wond mij erg op en mijn lul werd niet zacht, hij bleef gewoon keihard. Ik wou Ilse nog een keer neuken, maar dat vond ze niet goed. Verbaasd keek ik haar aan en ze zei dat ze het verhaal verder wilde horen en dit ging niet als er ook geneukt werd. We deden onze kleren weer netjes en gingen verder met rijden.

Zoals gezegd begon Frank mijn sterretje te likken en zijn tong begon langzaam naar binnen te gaan. Dit was teveel voor mij en ik spoot mijn sperma met een straal op zijn borst. Ik begon nog harder aan zijn lul te zuigen en voelde dat hij ging klaar komen. Omdat ik zijn voorvocht wel aangenaam vond smaken, besloot ik om Frank in mijn mond te laten spuiten. Ik had het nog niet bedacht of hij spoot zijn sperma met dikke klodders naar binnen. Ik verslikte me bijna maar hield alles in mijn mond. IK slikte de sperma door en vond dit heerlijk. Ik keek Frank en aan en zei dat hij dat ook eens moest proberen.

Ik pakte Frank bij de hand en zei dat we beter even de bosjes in konden gaan. Er konden ieder moment mensen aan komen en gezien mijn plannen leek het mij niet verstandig dat iedereen dat kon zien. Frank liep gewillig met mij mee. Ik had ook de zonnebrandolie meegenomen. Een eindje de bosjes ingelopen draaide ik mij richting Frank en begon hem te zoenen. Eerst een beetje oppervlakkig maar al snel waren onze tongen in een wild gevecht met elkaar verwikkeld. We waren allebei nog naakt en voelden onze lullen weer hard worden. Ik zakte door mijn knieën en begon de lul van Frank te pijpen. Ik vroeg aan Frank of hij zin had om mijn maagdelijke kontje te neuken en Frank begon te glunderen. Dat vond hij een goed idee. Ik ging op mijn handen en knieen zitten en zei dat Frank wat zonnebrandolie op mijn sterretje moest doen. Frank deed dit en wreef met zijn vinger de olie goed rond en al snel in mijn sterretje. Ik begon te kreunen en zei dat ik dit erg lekker vond. Om er zeker van te zijn dat zijn lul soepel naar binnen ging zei ik dat hij zijn lul ook moest insmeren.

Frank deed dit en even later duwde hij zijn eikel tegen mijn sterretje.

Ik was erg gespannen en daardoor lukte het de 1e keer niet goed om naar binnen te komen. Frank zei dat ik mij wat meer moest ontspannen en begon een beetje met mijn lul en ballen te spelen. Door dit lekkere gevoel ontspande ik inderdaad. Frank voelde dit goed aan en schoof zijn eikel naar binnen. Voordat ik er erg in had was zijn eikel voorbij mijn sluitspier en ik rilde van genot. Ik zei tegen Frank dat hij mij nu echt moest gaan neuken. Dit was niet tegen dovemansoren gezegd en Frank duwde zijn harde lul tot aan zijn ballen bij mij naar binnen. (nu ik dit verhaal op papier zet wordt mijn lul weer keihard, ik ben op het werk en duik snel even het toilet in. Ik ruk even lekker aan mijn lul en spuit mijn sperma tegen de muur van het toilet.

Aangezien ik sperma heerlijk vind, lik ik mijn eigen sperma van de muur)

Frank begon mij lekker te neuken en dit vond ik een heerlijk gevoel. Mijn eigen lul was nog keihard en ik begon mijzelf af te trekken. Frank zie dat ik dat niet moest doen, want hij wilde ook lekker in zijn kont geneukt worden. Daar had ik ook veel zin in en zei dat Frank moest stoppen met het bonken in mijn kont. Hij trok zijn lul uit mijn kont en ging op zijn knieën zitten. Ik pakte de zonnebrandolie en smeerde zijn sterretje goed in en al snel zat ik met mijn hele vinger in zijn kont. Frank was aan het genieten en kreunde erop los. Ik probeerde een 2e vinger en dit ging gemakkelijk. Frank vroeg of ik nog meer vingers in kon krijgen. Ik goot de zonnebrandolie royaal rond zijn sterretje en de 3e en 4e vinger volgden al snel. Mijn duim moest als laatste maar wonder boven wonder was dat geen probleem en even later zat ik tot mijn pols in zijn kont. Ik vroeg mij af hoe dat zo mogelijk was en Frank vertelde dat hij al regelmatig met verschillende soorten groenten zijn sterretje had bewerkt. Het begon met een kleine wortel, maar tegenwoordig kon hij met gemak de grootste en dikste komkommers naar binnen duwen.

Het werd tijd om mijn hand uit zijn kont te trekken, zodat ik eens goed kon neuken. Toen ik mijn hand had verwijderd stond zijn sterretje nog wagenwijd open. Ik goot wat zonnebrandolie op mijn lul en duwde deze bij Frank naar binnen. Dit ging uiteraard met gemak en ik begon er flink op los te rammen. Frank liet zich langzaam op zijn buik zakken en hierdoor kwam er wat meer spanning rond mijn lul. Dit voelde fantastisch en met een luide schreeuw spoot ik mijn sperma naar binnen. Uitgeput rolde ik van zijn rug en rolde door op mijn buik. Frank pakte de zonnebrandolie, goot die rond mijn sterretje en schoof zijn harde lul naar binnen. Doordat ik op mijn buik lag ging dit iets moeilijker dan zonet, maar het lukte. Frank begon mij flink te neuken en even later kwam ook hij schreeuwend klaar. We lagen vermoeid op onze rug en keken elkaar verliefd aan. Nooit geweten dat sex met een man zo lekker kon zijn. Dit gaat nog vaker gebeuren.

“Wat een ontzettend geil verhaal” zei Ilse, “ik zit hier te soppen op de stoel.

Ik wil dat je me straks even helemaal gaat uitwonen”. Daar had ik ook wel zin in, mijn lul stond keihard in mijn broek. “De reden waarom ik je dit vertel is de volgende: ik heb Frank net gesproken en morgen of overmorgen gaan we op bezoek bij hem”. “Is Frank homo of heeft hij ook wel eens sex met vrouwen” vroeg Ilse. “Dat weet ik niet, want eigenlijk was ik van plan om even alleen met Frank te gaan rollebollen” zei ik tegen Ilse. “Misschien kunnen we dat gaan uitproberen”. “Mijn voorstel is dat ik eerst met Frank begin en dat jij later ‘per ongeluk’ binnen komt lopen, we weten dan gelijk hoe hij daar op reageert”. “Lijkt mij een goed plan, maar dan moeten we eerst nog even langs een lingeriewinkel om wat ondeugende lingerie te kopen, dan kan ik dat ouderwetse ondergoed dumpen”.

We besloten om te stoppen bij de volgende grote shoppingmall om een hapje te eten en naar een lingeriewinkel te gaan. Even later reden we de parkeerplaats op van de shoppingmall en gingen we even lekker eten. Tijdens het eten ging Ilse niet tegenover, maar naast mij zitten. Ze begon me tijdens het eten een beetje op te geilen en ik zat met een flinke bobbel in mijn broek aan tafel. “Ik hoop dat er ook een winkel is waar we wat seksspeeltjes kunnen kopen, want dan gaan we daar ook even naar binnen” zei Ilse terwijl ze flink over de voorkant van mijn broek wreef. We gingen snel afrekenen om te voorkomen dat ik spontaan zou klaar komen.

Aangekomen bij de lingeriewinkel had Ilse al snel door waar de sexy lingerie hing en liep daar naar toe. Ze pakte een aantal geile setjes en liep naar de pashokjes. Ik pakte ook nog snel even een paar strings, want die had Ilse niet bij zich. Ik word helemaal wild van strings dus die mochten niet ontbreken. Aangekomen bij de pashokjes bleken dit behoorlijk grote ruimtes te zijn en ik ging stiekem met Ilse naar binnen. “Wat doe je nou, dat mag toch helemaal niet” zei Ilse. “Dat kan wel zo zijn, maar ik moet toch zeggen hoe de setjes je staan en dat kan niet door de deur heen”. Ilse was dat met mij eens en begon zich uit te kleden. Ze pakte een setje en trok dit aan. Ik zei dat ik het sexier zou vinden als ze een string zou aantrekken en gaf haar een string. “Dat zit toch niet lekker” zei Ilse. “Ik dacht het wel, want als je opgewonden bent zit die string lekker tussen je natte kutlipjes”.

“Daar moet ik dan maar achter komen, geef maar gauw hier dan trek ik die string aan”, zei Ilse. Terwijl Ilse haar string aantrok had ik een heerlijk uitzicht op die lekkere kont van haar. Ik streek zachtjes met mijn vingers over haar billen en zag dat Ilse dit leer vond: ze kreeg kippevel over haar hele lichaam.

Ilse trok de string aan en bleef gebukt staan, zodat ik makkelijk bij haar billen kon komen. Doordat ze gebukt stond kon ik zien dat Ilse opgewonden werd, haar lipjes werden dikker en de string verdween langzaam tussen haar lipjes. Ik zei dat tegen haar en Ilse zag dit ook. Ik deed mijn broek open en haalde mijn keiharde lul uit mijn broek. Ik schoof de string aan de kant en duwde in een keer mijn lul diep bij Ilse naar binnen. “Dit kan toch niet” zei Ilse “iedereen kan dit horen”. “Dan moet je geen geluid maken” zei ik. Ik begon Ilse lekker te neuken en aan het zachte gekreun hoorde ik dat Ilse het lekker vond. Ze begon met haar kont te draaien en ik zag dit als een uitnodiging om haar ook lekker in haar kontje te nemen. Ik spuugde op haar sterretje en trok mijn lul, die nat was van de kutsappen, uit haar kutje. Ik zette de eikel voor haar sterretje en duwde mijn lul vlot naar binnen. Ilse kreunde nu iets harder en ging met haar hand naar haar klitje. Ze begon flink te wrijven en ik voelde hoe ze schokkend klaar kwam. Ik kon me niet meer inhouden en spoot mijn sperma in haar darmen. Ik tok mijn lul uit haar kontje en kleedde mij weer aan.

“Dit setje neem ik, ik wordt hier zo geil van” zei Ilse.

Toen we de pashokjes uitstapten zag ik dat er naar ons werd gekeken, we hadden blijkbaar meer lawaai gemaakt dan we dachten. Bij het afrekenen vroeg ik naar een sekswinkel en met blosjes op haar wangen wees de verkoopster ons de weg. We gingen de sekswinkel binnen en kochten een lekkere dildo en een geile string voor mijzelf. We waren klaar om door te rijden en gingen op weg naar Frank. Hem stond nog een flinke verrassing te wachten.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm