Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou je een Moeder neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Mijn jonge geile nichtje
Categorie: familiesex | vrijdag 13 september 2013 01:56

Geile afspraakjes

Ik was denk ik 21 jaar. Mijn nichtje was een bloedmooi meisje van 20 jaar. Klein, donker haar en ze heette Thea. Thea had ik tijdens een verjaardag eens uitgenodigd mee te gaan naar een soort disco uit die tijd. Duna Deli in Noordwijk. Ze had net een relatie achter de rug en was wel toe aan een verzetje, had ze gezegd. Toen ik haar ophaalde van huis was er verder niemand thuis. “Wil je eerst nog koffie of zo”, vroeg ze. We stonden in de keuken en ze was bezig met het koffiezetapparaat. Ik hing een beetje tegen de deurpost en bekeek haar eens goed. Korte rok, truitje, lage schoenen en doorschijnende beetje witte nylons. Haar figuur was normaal te noemen.

Beetje nerveus kijkt ze me aan en zegt, ”sta je me te keuren John, zal je wel gauw klaar zijn”. “Niet zo bitter”, zeg ik, “ik vind je hartstikke leuk, anders stond ik hier toch niet”. “Da’s ook weer zo”, zegt ze en schenkt twee mokken vol met koffie. We lopen naar de woonkamer en ik ga op de bank zitten. Thea gaat tegen mijn benen aan op de grond voor de bank zitten. De tv staat zacht aan en laat een film van Cliff Richard zien. “The young ones”, of zoiets. We kijken een beetje tv en drinken onze koffie. Af en toe kijkt Thea even omhoog naar mij en glimlacht wat. Ik zet mijn mok neer en streel haar haren. Als ik me buk om haar een kus in haar nek te geven draait ze haar hoofd. Ze kijkt me aan en opent haar lippen een beetje. Heel snel likt ze langs haar lippen en drukt ze dan op de mijne. Traag bewegen onze monden tegen elkaar en heel voorzichtig steekt ze haar tong tussen mijn lippen. Ik zuig er wat op en druk mijn tong tussen haar zachte lippen. “je bent de eerste die ik na mijn vorige vriendje zo kus, zegt ze en gaat een beetje verzitten zodat ze nu met haar zij tegen mijn benen rust. Ze kust me weer, nu iets wilder, en trekt haar benen op. Terwijl ik haar kus voel ik haar hand in mijn nek en drukt ze me wat steviger tegen haar aan. Als we even stoppen en ik mijn blik naar beneden richt, kijk ik tot ver tussen haar benen.

Jong en geil als ik ben voel ik mijn geslacht dikker worden.

Ze ziet waar ik naar kijk, “je zit toch niet tussen mijn benen te kijken hè, dat is niet netjes hoor”. Maar ze doet niets aan de inkijk. Integendeel, als ze me weer zoent zie ik dat ze haar knieen wat verder uit elkaar doet. Weer kijk ik tussen haar benen en zie haar dijen, en een roze broekje onder de panty die ze aan blijkt te hebben. “Weet jij dat ik een abortus heb laten doen?”, vraagt ze. Ik zeg dat ik wel zoiets gehoord had. “Ik ben niet meer met een jongen naar bed geweest sinds die tijd”, zegt ze wat trillerig. Ik kus haar en stel voor dat we gaan. We staan op en ze legt haar hoofd tegen mijn schouder. “Let je een beetje op me daar, ik voel me niet meer zo zeker na wat er allemaal met me gebeurt is”.

We rijden naar Noordwijk en onderweg kijk ik met ander ogen naar haar benen nu ik daarstraks tot ver in rozige verten heb kunnen kijken. “Wel op weg letten hè”, zegt ze en trekt haar rok wat naar beneden. Als we binnen in de disco zijn, blijft ze dicht bij me en dansen en drinken we wat. Als er een rustig nummer wordt gespeeld, drukt ze zich tegen me aan en dansen we langzaam. Mijn handen glijden naar haar billen en ik druk mijn been een beetje tussen die van haar. Ik voel haar venusheuvel tegen mijn dij en voel mijn lul groeien. “Zullen we naar huis gaan?”, vraagt ze opeens. Met spijt laat ik haar los en loop achter haar aan naar de jassen. Ze pakt mijn arm en drukt zich onder het lopen stevig tegen me aan. In de auto draait ze zich naar me toe en geeft me een kus. “Wie het eerste thuis is”, zegt ze lachend. “En wat krijgt de winnaar dan?”, vraag ik, de auto startend. “Mij”, zegt ze en kust me weer even snel op mijn wang.

Bij haar thuis gekomen vraagt ze wat ik wil drinken. Doe maar Cola-tic zeg ik en laat me weer op de bank vallen. Als ze met twee glazen binnenkomt, zegt ze “Kom, gaan we naar mijn kamer”. Ik spring blij verrast op en volg haar naar haar kamertje. Typische meidenrommel, kleren overal, lekkere geurtjes en een 1-persoon bed met allemaal knuffels. Ze gaat op bed zitten en klopt naast zich. Ik ga naast haar op bed zitten en sla een arm om haar middel. “Sorry als ik te fanatiek was met dansen daarnet”, zeg ik, “Je bent ook zo’n lekker ding”. Ze kijkt me aan en drukt een lange kus op mijn mond. “Wil je erover praten, wat er met je gebeurd is allemaal”, vraag ik wat later, haar stevig vasthoudend. “Eigenlijk niet, eigenlijk wil ik wat anders, maar durf niet goed”. “Zeg het maar”, antwoord ik een beetje nieuwsgierig. “Wil je mij verleiden, en kijken hoe ver je me krijgt”, vraagt ze zacht.

Ik leg mijn arm om haar schouders en trek haar kussend naar achteren op haar bed. Teder blijf ik haar warme licht geopende mond zoenen en draaien onze tongen in het rond. Mijn hand ligt stil op haar knie. Stukje voor stukje schuif ik mijn hand onder haar rokje en laat hem net boven haar knie op haar dij liggen. Af en te druk ik een beetje. Als ik mijn hand na een tijdje naar de binnen kant van haar dij laat glijden, legt ze haar been wat opzij en ligt nu tegen mijn benen. Traag schuif ik mijn hand weer wat verder terwijl ik haar blijf zoenen. Op haar mond, oor, nek, al;les komt aan bod. Ik voer de druk op de binnenkant van haar dij wat op en druk haar been wat tegen mijn kruis aan. De dikke bult moet ze wel voelen, maar verder doe ik niks, behalve zoenen. Ik voel haar zuchten en haar adem gaat wat horten. Langzaam schuift mijn hand weer wat op en wordt het steeds een beetje warmer daar. Als ik mijn vinger nu zou uitstrekken zou ik haar broekje kunnen voelen. Ik schuif mijn hand nog wat op en laat hem dan weer naar haar knie glijden.

Ik hoor haar teleurstelling als ze fluistert, “wat is er?”. Ik kus haar en leg mijn hand op haar buik en schuif hem onder haar truitje. Ze drukt haar been wat steviger tegen mijn kruis en zucht eens diep. Ik voel haar blote warme buik en schuif mijn hand naar haar borst. Tot mijn verrassing draagt ze geen bh en voel ik haar zachte bollen. Ik masseer haar borsten en voorzichtig steken haar tepels hun kopjes op. Ik blijf dit een tijdje doen en langzaam gaat een hand van haar naar haar truitje en trekt ze dit omhoog. Ik zie haar borsten en de stijve tepels. Ik sluit mijn lippen rond een tepel en zuig en lik hieraan terwijl ik met mijn hand de onderkant van haar borst wat naar boven druk. “Hhhmmm”, hoor ik boven me. Ik neem dan de een, dan de andere borst en lik of zuig haar mooie lange tepels. Terwijl ik met haar borsten speel, laat ik mijn hand weer onder haar rok glijden. Nu iets minder langzaam maar wel tot voor haar broekje. Mijn lul is keihard en doet bijna pijn in de nauwe ruimte van mijn spijkerbroek. Ik laat mijn hand weer verder langs de binnenkant van haar dij glijden en voel het kruis van haar panty. Even stokt haar adem, maar dan voel ik dat ze haar heupen heel voorzichtig omhoog drukt. Ik druk wat meer tegen het kruisje en voel de enorme warmte. Langzaam masseer ik het kruisje door rondjes te draaien. Ze wordt steeds wat zachter in haar kruis. “Doe maar uit, mijn panty dan”, fluistert ze. Heel rustig ga ik wat overeind zitten en schuif mijn handen onder haar rokje langs de buitenkant van haar benen. Ze kijkt me aan met grote ernstige ogen en ligt haar billen wat van het bed. “Weet je het zeker”, vraag ik zacht. Ze knikt. Ik voel het elastiek van haar panty en trek deze over haar billen naar beneden. Als ik ze over haar benen en voeten heb uitgetrokken haal ik ze onder mijn neus door en snuif diep. Ze lacht en strekt haar benen weer, een beetje uit elkaar.

Ik ga wat verder naar achter zitten en pak een voet van haar. Masserend breng deze naar mijn mond en begin aan haar tenen te sabbelen. Haar pupillen worden nog groter en ze kruist haar armen boven haar hoofd. Ik lik aan haar tenen en voetzool en kijk tussen haar benen naar het kruisje van haar roze slipje. Ze ziet dat ik kijk en schuift haar andere been wat meer opzij en drukt haar heup wat omhoog. Botergeil begin ik haar voet te kussen en verplaats mijn mond kussen en likjes gevend naar haar kuit, knie, binnenkant dij. Haar rokje zit tot halverwege haar dijen en ik zoek naar de rits. Ze blijft me strak aankijken maar doet haar rits naar beneden en ligt haar kontje weer op. Ik trek haar rokje uit. Nu zie ik haar mooie benen helemaal en daartussen haar kleine roze broekje. Ik kus haar dijen weer en beweeg mijn hand naar haar venusheuvel. Afwisselend haar beide benen kussend en likkend wrijf ik, als per ongeluk, met mijn duim over het kruisje van haar broekje. Meteen drukt ze haar kontje omhoog. Aangespoord blijf ik nu met lichte druk wrijven en voel hoe soepel en vochtig ze daar wordt. Ik kus steeds wat hoger op haar dijen en eindig met een klein kusje tussen haar benen op het opbollende kruisje. Zodra ze mijn mond voelt, drukt haar kontje omhoog en is een “Oooeeewwww”, hoorbaar.

Ik druk weer mijn mond op haar kutje en lik over het kruisje.

Mijn handen verplaats ik naar het elastiek van haar broekje. Meer doe ik niet. Na nog een paar likjes over haar broekje tilt ze haar kontje op en trek ik haar broekje naar beneden. Ze doet haar benen in de lucht en ik schuif haar broekje over haar benen uit. Ik druk mijn neus in het kruis van haar broekje en snuif en lik ik. Ze lacht naar me en spreidt haar benen zover als de ruimte toelaat. Ik steun op mijn handen en geef haar een zoen op de mond. “Wacht even, dan doe ik mijn trui nog uit”. Ik trek haar wat overeind en zelf trekt ze haar trui over haar hoofd uit en gaat weer liggen. Helemaal bloot ligt een heerlijk meisje voor me. Ik steun weer op mijn handen en zoen haar nog eens. Traag kus ik me over haar schouders, oksel en borsten naar haar platte buik. Ik hoor haar wat dieper ademen en voel dat ze haar kontje wat optilt. Ik ga wat naar achteren en kijk tegen haar kutje aan.

Hele kleine schaamlipjes die wat van elkaar staan.

Het roze vlees glimt van het vocht. Ik lik aan de buitenkant van haar lipjes en over haar klitje. Ik graai om me heen en voel een kussentje. Ik pak dit en zeg, “til dat mooie kontje eens op”. Als ze dat doet schuif ik het kussentje onder haar billen. Nu staat haar kutje nog wat verder open en lik ik tussen haar schaamlippen. “Oohh, meer”, hoor ik haar hijgerig vragen. Ik ga door met haar gladde kutje likken en zuig een voor een haar schaamlippen mijn mond in, om dan weer wat dieper in haar kutje te likken. “Oooeeewww, wat is dit lekker, zo lang geleden, ooohhhhh lik me”. Ik leg mijn handen onder haar blote kontje en zuig me vast aan haar heel natte kutje. Ze smaakt en ruikt zo lekker dat ik bijna spontaan in mijn broek aan het klaarkomen ben. Of ze het voelt zegt ze ineens, ”kleed je ook uit, ik wil nu ook iets van je zien. Ik ben ook helemaal bloot”. Met moeite laat ik haar heerlijke doosje los en ga rechtop zitten. Thea komt ook over eind en in kleermakerzit begint ze mijn blouse los te knopen. Als ik die uittrek is ze al bezig met mijn riem. Snel doe ik alles uit en sta ik in mijn onderbroek.

“Kom eens hier”, zegt ze. Ik loop naar haar toe en ze zet haar handen op het elastiek van mijn slip. Langzaam trekt ze die naar beneden en mijn lul gaat mee. Als ze verder trekt zwiept mijn stijve naar boven. Snel trap ik mijn broek uit en sta ik naakt voor haar. Ze heeft har hoofd dichtbij mijn stijve lul en ik voel haar adem langs mijn ballen strelen. Ze pakt mijn besneden piemel vast en schuift mijn vel over de schacht hen en weer. “Je hebt een mooie lul, zo dik”, zegt ze en haar hoofd komt nog dichterbij. Ze houdt mijn harde omhoog en likt dan over mijn ballen. Ik scheer me altijd en voel haar warme tong dus goed. Mijn lul schokt en ze knijpt er even in. Weer likt ze mijn ballen en gaat dan door langs mijn paal naar het topje. Ze likt weer naar onder en als ze weer naar boven gaat met haar tong en zachte lippen, neemt ze mijn eikel in haar mond. Ik kreun van genot als ze met haar tong over mijn eikel streelt. Onderwijl trekt ze me af en ik moet moeite doen om niet nu al kaar te komen in haar pijpmondje. “Als je doorgaat kom ik klaar hoor”, hijg ik haar hand nu ook nog op mijn kont voelend. “geeft toch niet, ik wil toch alleen maar gelikt worden”, neuken durf ik niet meer”. Ik sluit mijn ogen en geef me over aan het zalige gevoel wat ik in mijn lul voel. Thea likt en zuigt aan mijn eikel en als ze in haar hand spuugt en mijn volle lengte begint af te trekken, hou ik het niet meer en spuit dikke klodders zaad in haar gezicht. Alle opgekropte geilheid van die avond komt naar buiten en ik blijf mijn witte zaad spuiten. “Wat spuit jij veeeellll”, zegt ze en neemt dan mijn eikel weer tussen haar lippen. Het laatste komt in haar mondje terecht en ze likt me verder helemaal schoon.

Trillend op mijn knieen van die zaadexplosie trek ik haar overeind en omhels haar. Stijf tegen me aan voel ik haar vormen en warme lijf. Ze maakt zich los en gaat weer op haar bed liggen. “Kom, lik mijn doosje weer even. Misschien kom ik wel klaar vanavond”, ze spreidt haar benen en stopt het kussentje weer onder haar kontje. Nog nagenietend van mijn heftige klaarkomen kruip ik weer tussen de benen van Thea. “Hoi lekker kutje van me”, zeg ik en druk mijn mond op haar doosje. Ik lik haar lipjes, diep ertussen, haar klitje en wissel dit af met zo ver ik kan haar bilspleetje te likken. Ook haar dijen kus en lik ik. Haar kontje wipt steeds wilder op en neer tegen mijn bezige mond. “Ooh zou het lukken, lik mijn klitje, laat me asjeblieft een keer klaarkomen”, hijgt het kleintje. Gulzig als ik ben zuig ik me weer aan haar vast en vergeet haar klitje niet. Ik geef een lange roffel met mijn tong en stop heel voorzichtig de topjes van twee vingers in haar natte gladde kutje. “Nee, niet in mijn kutje, jaaahh toch wel, ooohhh lik mijn kittelaartje hard, doe nog eens dat met je geile tongetje”, kreunt ze hijgerig. Weer geef ik haar kittelaartje een roffel met mijn tongpuntje en beweeg gelijk mijn gekromde vingers in haar grotje. “Ooohhh John, ik voel wat, ik ga komen eindelijk ga ik klaarkomen, lik me, vinger mijn nu wel heel natte kutje”, en terwijl ze haar benen optrekt en haar voeten in mijn liezen plaatst, gooit ze haar billen omhoog. “Jaaahhhh, ik kom klaar, ooohhhh jaaaahhhh,ooooohhhhhh”. Wild rolt ze met haar hoofd op het kussen en met gekromde tenen en een zwoegende buik perst ze haar kutje tegen mijn likkende mond.

Ze trilt en schokt en de tranen biggelen over haar wangen als ze haar armen naar me uitstrekt en ik me op haar laat zakken. “Je hebt me laten klaarkomen John, ik hou van je”, en ze wrijft haar zachte dijen tegen me aan. Ze kust me hartstochtelijk en fluistert in mijn oor, “kan je nog stijf worden, ik wil het met jou nu wel proberen, neuken bedoel ik”. Ik voel mijn lul weer hard worden door haar praten en tegen me aan bewegen. Ik pak mijn leuter en zet de kop tegen haar kutje. Heerlijk gevoel, haar blote nog heel natte kutlipjes tegen mijn eikel. Langzaam laat ik hem wat verder in haar glijden en haar lipjes omvatten me heerlijk. “Het voelt lekker, kom maar wat dieper”, hijgt ze en tilt haar billen wat van het bed. Ik trek me bijna helemaal terug maar zorg wel dat haar kutlipjes nog net onder mijn eikel blijven. “Komt ie schat”, en ik druk mijn keiharde lul diep in haar onderlijf tot ik mijn ballen tegen haar zachte billen voel hangen.

“Oooohhhh John, wat kom jij diep, rustig bewegen hoor ik moet er even aan wennen, met zoveel lul opgevuld te worden, het lijkt wel of ik opnieuw ontmaagd word”. “Meisje van me, je bent zooo lekker”, kreun ik in haar krullen, “ik pak je bij je kleine billetjes en ga je heel diep en langzaam neuken”. “Ja, doe dat maar, pak mijn blote kontje en neuk me maar met die hele fijne lul van je”hijgt ze. Ik schuif mijn handen onder haar kontje en met in ieder hand een zachte warme blote bil en mijn vingertopjes in haar spleetje, neuk ik haar intens diep en langzaam. Na een minuut of zo begint ze te hijgen en wat schokkerig te bewegen. “Oh Johnny, stoot ’s voorzichtig wat harder in mijn kutje”. Ik trek haar met haar kontje tegen me aan en stoot nu wat harder. “Jah, dat ja, ooohhh”. Ik stoot nog wat harder en hoor nu onze blote lijven tegen elkaar klappen. Mijn ballen tikken steeds wilder tegen haar kontje en haar kutje maakt soppende geluidjes. “Oh mooi gleufdiertje van me, wat kan jij lekker neuken met dat geile poesje van”, weet ik uit te brengen tijdens mijn kreunen.

“Ja, heb ik nog een lekker gleufje?

Ik ben zo nat en geil vanavond”. Hijgend stoot ik steeds harder op haar in, en als ze haar voeten op mijn rug leg, voel ik dat ik tot het uiterste kan gaan. Ik haal mijn knoertharde lul steeds wat verder uit haar zuigende kutje en stoot hem dan helemaal bij haar naar binnen. Niks meer voorzichtig, neuk ik haar, me vast klemmend aan haar warme soepele lijf. “Kom maar John, kom maar klaar in mijn soppende kutje”, roept ze, “Ik kom geloof ik ook weer”. Denkend aan haar gespreide benen en haar wippende kontje kom ik intens in haar klaar. “Ik spuit je helemaal vol schat, hier…. hier…. hier, en met iedere uitroep voel ik mijn warme zaad in haar soppende neukparadijsje lopen. “Oh John, nog even doorrammen, ik ben er bijna”.

Ik stoot me diep in haar hunkerende lijf en draai met mijn billen zodat mijn schaambeen stevig tegen haar klitje drukt. “Blijf zo doen ja, ooohhh ik kom klaar, oh, oohh, oooohhhhhhhhh”. Ik voel haar kutje pulseren en blijf lekker diep in haar zitten. “Je trekt me zo nog een beetje af”, zeg ik en als ik in haar bruine ogen kijk zie ik pretlichtjes. Ze knijpt nu expres haar kutje dicht en begint met haar kontje te bewegen. “Is dat lekker”, ik ben zo gelukkig dat mijn kutje weer van mij is, ik heb na die toestand niets meer gevoeld vanonder”, en weer biggelen de tranen over haar gezicht. Ik kus ze weg en stoot zachtjes in haar. “Ik wil altijd wel in jouw kutje klaarkomen hoor”, zeg ik en geef haar een diepe warme lange kus. Als we lekker tegen elkaar in haar smalle bed liggen, heeft ze haar hand om mijn snikkel. “Ik ben een beetje verliefd op deze piemel, en op je tong, en jouw vingers, eigenlijk een beetje op jou helemaal”. Heel tevreden met deze avond trek ik haar naar me toe en ze wentelt zich op me. Ik streel haar billen en als ze op haar armen steunt, kijk ik tegen haar mooie kleine borsten. “Zijn ze mooi?”, vraagt ze. Ik kom wat naar voren en druk een kus op beide tepels. “Prachtig zijn ze, allebei”, grap ik.

Ze gaat op haar knieen zitten en met aan beide kanten een been kijk ik met plezier naar haar zo lekker klaargekomen kutje. Ik kijk naar haar kutje en steek mijn tong uit. Thea bukt en likt mijn tong. Dan schuift ze heel traag naar voren en eindelijk is haar kutje bij mijn gezicht. Omdat ze met wijd gespreide benen op mijn borst zit, staat haar kutje ver open. Kreunend van genot lik ik tussen die openstaande schaamlipjes. Met kleine stootjes drukt de schat haar open mosseltje tegen mijn likkende tong. “Oh John, ik heb die woorden nog nooit gebruikt, maar zal ik je lul lekker pijpen terwijl je mijn kutje beft”, zegt ze met twee vingers over haar klitje wrijvend. “Lijkt me lekker”, zeg ik. Ze draait zich om en komt met haar kontje boven mijn gezicht. Ze zakt naar me toe en buigt zich voorover. Ik voel dat mijn lul beetpakt en een aftrekkende beweging maakt. Ik begin haar te likken en er druppelt nog wat zaad van me uit. Ik lik haar schaamlippen en het gevoelige stukje tussen haar twee lekkere gaatjes. Ik hoor haar kreunen van geilheid en ineens voel ik haar warme mond om mijn eikel. Ik ben nog niet helemaal stijf dus ze kan hem ver in haar mond nemen. Heerlijk zuigt ze kort zachtjes aan mijn eikel, en rolt ze mijn ballen tussen haar vingers, het andere moment voel ik haar mond weer zover ze kan over mijn lul glijden. Haar kutje drukt ze wat verder op mijn tong en ik zie haar vingers over haar klitje wrijven.

“Ik wil weer met je neuken!”

Zegt ze, en tilt haar kontje weer op, draait zich om en pakt mijn al wat stijve lul. “Wat een lekker ding heb jij toch tussen je benen”, zegt ze, en haalt mijn eikel een paar keer tussen haar schaamlippen. Langzaam laat ze zich met gesloten ogen op mijn paal zakken tot ze op mijn dijen zit. Ik leg mijn handen op haar tietjes en rol haar tepels tussen mijn vingers en trek er een beetje aan. Ze begint op en neer te wippen en metten is een zacht soppend geluidje te horen. “Ik neuk zo lekker met jou”, zegt ze en ze laat zich op mijn borst zakken. Ik pak haar billen in mijn handen en begin lekker mee te neuken. Ze stopt haar voeten onder mijn benen en gaat nu sneller op en neer. “Kan jij nog een keer spuiten, denk je”, vraagt ze met een geile stem. “Denk het niet hoor schat, je hebt me vanavond al twee keer leeg gemolken”, zeg ik maar voel wel heel ver weg lichte orgasmenkriebels opkomen. “Ik kan denk ik ook niet meer klaarkomen, maar geneukt worden is zo lekker, door jou dan”. We neuken en zoenen elkaar tot ze mijn lul uit haar kutje laat glijden. “Ik ga je weer pijpen hoor, dat vind ik lekker bij jou”, en ze kruipt achteruit en pakt mijn natte lul. Ze ruikt even aan mijn piemel, “lekker ruik ik”, ze spuugt op mijn eikel en stopt hem dan in haar mond.

Door haar kutsapjes en speeksel is mijn lul lekker glad als ze er met haar hand overheen gaat. Ik duw mijn kont omhoog en strek mijn benen. Van ver voel ik mijn orgasme aankomen. Neem mijn eikel in je mond en trek me nu heel snel af asjeblieft”, smeek ik. Heel snel beweegt ze haar hand over mijn lul en na een paar seconden voel ik die geile tinteling net achter mijn eikel. Zonder waarschuwing spuit ik mijn geil in haar mond. “Ooohhhh ga door”, roep ik en ze houdt mijn eikel in haar mond terwijl ze me zacht knijpend verder langzaam aftrekt. Het was niet zoveel meer maar het gevoel was er niet minder om. Als ze me heeft schoongelikt komt ze weer half op me liggen en kust me. “Onze Cola zal nu wel warm genoeg zijn, zegt ze, me kietelend met haar krullen.

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm