Zou je een Moeder neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Snel sexcontact met mij!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Wil je met me neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Mijn nichtje Marion DEEL4
Categorie: familiesex | vrijdag 13 september 2013 01:50

Geile afspraakjes

DEEL 4 - s'Morgens wordt ik zoals gewoonlijk op m’n rug wakker en besef meteen weer waar ik ben en waarom ik wakker geworden ben, een warme mond rond mijn eikel. Ik zie het dekbed op en neer gaan in het ritme waarmee die warme mond over mijn lul glijdt. Ik ga met mij hand onder het dekbed en voel het blote lijf van Marion. Mijn Tante slaapt nog, of geeft in ieder geval die indruk. Ik leg mijn hand op het op en neer gaande hoofd van mijn nichtje en glij langs haar schouders en rug naar haar kontje. Ze draait wat en ik kan nu bij haar kutje. Ik kriebel wat aan haar lipjes en voel dat ze al behoorlijk vochtig zijn. Met kleine stootjes neuk ik haar mondje en vinger haar kutje. Wat kan een gezonde vent nog meer willen bij het wakker worden.

Ik voel mijn lul uit haar mond glijden en ze komt weer boven het dekbed. “Goeiemorgen, lieve neef”, fluistert ze, “ik ben blij dat je wakker bent. Ik was al vroeg wakker en kon alleen maar aan deze mooie dikke lul van jou denken”. Ze kust me en haar hand glijdt weer over mijn lul. “ik heb mijn kutje al gevingerd, ruik maar”, en ze houdt haar hand die net nog met mijn lul speelde onder mijn neus. Ik pak haar hand, lik haar vingers af en leg hem gauw weer op mijn stijve piemel. “Gekkie”, fluistert ze en komt iets meer over me heen hangen. Haar kleine tietjes voel ik op mijn borst en ze opent haar mond. “Kus me schatje, en wil je me dan neuken, ik ben sinds ik wakker ben al zo verschrikkelijk geil”. Bijna verliefd, kus ik haar zachte lippen, “wil je bovenop”, vraag ik zacht. “Nee, ik wil onder je, op mijn rug. Dan doe ik voor jou mijn benen wijd en moet je me neuken zoals je Mamma gisteren geneukt hebt, diep in mijn o zo natje kutje”. Ik leg haar op haar rug en lik haar lange stijve tepels. “Zal ik je eerst klaar likken”, vraag ik, even omkijkend of haar Moeder nog slaapt. “Nee, wel even likken. Maar ik wil nog niet klaarkomen, dan blijf ik lekker zacht en nat voor jouw lekkere dikke piemel”. Ik neem even haar tepels in mijn mond en zak dan af naar haar buik, haar bekken met haar uitstekende heupbotjes, tot ik haar korte kuthaartjes voel. Ze drukt haar heupen wat omhoog en ik grijp haar bij haar warme billetjes. Met een zucht doet ze haar benen wijd en zet ik mijn mond vol op haar kutje. Diep lik haar gleufje en het stukje tussen kutje en poepgaatje. Wild stoot ze met haar heupen en draait ze haar kontje om mijn tong daar te krijgen waar ze hem wil hebben. Ik voel haar hand in mijn oksels en ze wil me naar boven trekken.

“Neuk me schatje”, fluistert ze.

Ik ga op haar warme lijf liggen en pak mijn stijve Joris beet. Even zoek ik tussen haar kutlipjes en vindt dan haar neukgaatje. Moeiteloos laat ik me helemaal in haar zakken. “Jezus meisje, wat ben je nat en heet van binnen, oh wat lekker”, kreun ik en voel haar hete zijknatte kutje langs mijn lul glijden. “Ik ben nu zo blij met mijn natte kutje, neuk me diep schat, je neukt zo lekker”, fluistert ze met haar natte likkende mond in mijn nek. Grommend van genot stoot ik diep op haar warme lijf in en als ik mijn handen onder haar kontje weet te krijgen, stoot ik even een paar keer, even alleen voor mijn eigen genot, wild in haar soppende kutje op en neer. “Oh lekker ding van me, je bent zo nat en geil, ik ga je heel hard neuken en in je spuiten, mag dat?”, hijg ik, bloedgeil door haar heerlijke lijf. Ze slaat haar benen om me heen en spreidt haar dijen nog wat verder. “Doe maar, neuk me hard en spuit mijn kutje vol, net zoals bij mijn Mams”, en ze begint tegen me in te stoten. Ik hoor of zie niks meer en pomp mijn stijve dikke lul in haar natte gewillige doosje. Het enorme lekkere gevoel van een naderend orgasme, die kloppende tinteling waardoor je alleen maar nog steviger en dieper in een kutje wilt, wordt nog heftiger als ik een warme hand rond mijn ballen voel. “Oh lief nichtje van me, ik spuit je kutje helemaal vol denk ik, ik ben zo geil, Ohhhhhhhh, ohhhhhhhh, ohhhhhhhhh jaaahhhhhhhh, ppppfffffwwww”, roep ik hard en voel mijn zaad in harde stralen in haar kutje spuiten.

“Jezus, dit was klaarkomen, ooohhh”.

Ik pers me nog een paar keer in haar overlopende kutje en voel dan weer een hand op mijn ballen. Ik kus mijn nichtje in haar nek en kijk dan op. Mijn tante kijkt me knipogend aan en zegt dan, “Wat was dat een geil gezicht, mijn dochter die geniet van haar lichaam, een heerlijk neukende vent en het genot dat jullie elkaar geven. Ik hou van jullie, maar ben zelf ook wel heel geil geworden”. Ze kust haar dochter vol op de mond en daarna begint ze mij te tongzoenen. “Heeft Marion een lekker kutje, zo te horen aan jou woorden wel, nat en heet zei je. Ik was al die tijd al wakker en luisterend naar jullie, heb ik me maar even zelf klaar gevingerd, zielig hè?”. Ik lig nog op mijn nichtje en voel steeds meer van haar lijf, nu de grootste golf van mijn klaarkomen wat weg ebt. Haar benen om me heen, haar zacht knijpende kutje en haar borsten. Ik kijk naar beneden, zie het verhitte gezicht van mijn nichtje en zeg dan, “Zullen we je moeder maar een beetje helpen”. “Ik weet wel wat”, zegt ze en ik voel haar kutje in mijn lul knijpen. “Je bent weer een beetje hard, voel ik”. Ze kijkt haar moeder aan en zegt lachend, “als het zachtjes vraagt Mam, krijg je wat nu in mijn kutje zit keihard”.

Mijn Tante ligt op haar zij met haar hand onder haar hoofd naar ons te kijken. Als ze zo ligt in haar korte nighty zijn haar weelderige dijen voor de helft zichtbaar, en weet ik dat haar lekkere kut daartussen bloot is. “lieve neef”, fluistert ze, “wil jij me weer net zo heerlijk neuken als gisteren, maar eerst mijn kut likken, jouw Tante is zo geil geworden van jullie geneuk. Ik leun naar haar toe en zoen haar volle lippen. Marion laat haar zachte dijen langs mijn heupen glijden en rekt zich uit. “Kom lief neefje, vrij met mijn Mams, maar daarna wil ik klaarkomen hoor”. Ik lift mijn kont langzaam omhoog en laat mijn lul uit het warme kutje van mijn nichtje glijden. Ze schuift een beetje naar de rand van het bed en ik naar haar Moeder. “Zal ik deze uitdoen”, vraagt ze, en trekt aan haar nighty. “Nee, nog niet. Ik vind het geil zo. Ze gaat op haar rug liggen en ik buig me over haar heen. “Eerst een kus”, zeg ik, ze heft haar kin, opent haar lippen en likt er even langs. Met een kreuntje van genot druk ik mijn mond op de hare en voel ik haar tong langs mijn lippen en tandvlees likken. Heel anders dan het spitse tongetje van Marion. Ik zuig op haar tong en duw die van mij in haar mond. Lekker nat zoenen we zo even terwijl ik mijn hand over de gladde stof van haar nachtpon laat glijden. Dan weer over haar volle stevige borsten, dan weer haar buik en de welving tussen haar wat gespreide dijen.

Ik week me los van haar lekkere mond en begin kusjes te geven in haar nek. Dan via haar schouders, borsten, tepels naar haar buik. Ik kruip naar beneden en ga op mijn knieen tussen haar benen zitten. Ze buigt haar knieen en zet haar voeten op bed. Ik kijk haar aan en pak een van haar voeten. “U heeft mooie voeten”, zeg ik en druk er een kus op. Ze glimlacht en zet haar andere voet tegen mijn lul. Ik lik haar voetzool en sabbel op haar tenen. Als ik mijn tong tussen haar tenen laat gaan, kreunt ze, “Je Oom wil dat nooit, en het is zo lekker, Oh vinger me even”. Terwijl ik haar voet liefkoos laat ik mijn andere hand onder de stof van haar nachtponnetje glijden tot in haar blote kut voel. Haar schaamlippen zijn gezwollen en wijken wat waardoor ik makkelijk in haar vochtige gleufje kan glijden. Ze haalt haar voet van mijn lul en plaats hem wat verder weg op bed. Ik vinger haar kut en ze drukt haar billen diep het bed in om mijn vingers over haar klit te laten komen. Met mijn duim streel ik haar kittelaar en een “oewwwwffff” klinkt uit haar geopende mond. Haar voet terug op bed zettend kus ik haar kuit en verplaats mijn mond steeds wat verder. Via de binnenkant van haar dij, de stof van haar ponnetje steeds iets opschuivend, kom ik bij haar kut.

Even neem ik haar volwassen kut in me op. Mooie grote schaamlippen, haar kittelaar is lang en komt ver onder zijn dakje vandaan. En de vochtige binnenkant vraagt om gelikt te worden. Ik streel de binnenkant van haar schaamlippen en zie haar neukgaatje langzaam open en dicht gaan, en kleine heldere druppeltjes vrijkomen. Ik druk mijn mond stevig op haar schaamlippen en lik er tussenin. Mijn tong glijdt over haar kittelaar en ze wipt haar billen omhoog. “Ohhh, jongen, wat lekker. Zuig mijn grote klit even”. Ik duw met mijn boven nlip het dakje wat omhoog en met een stijf tongpuntje roffel ik over haar kittelaar. “Jezus, je kunt je Oom nog wat leren, oooohhhhh ga door, ik kom bijna”. Ik zuig nog even en steeds wat lichter likkend verlaat ik met mijn mond haar kut. “Nee, nu niet stoppen schat”, roept ze en ze drukt haar billen omhoog om mijn mond zolang mogelijk te voelen.

Ik pak de zoom van haar nighty en schuif deze helemaal omhoog, druk een kus op haar kut en kus me dan een weg naar boven. Haar borsten staan mooi omhoog en haar tepels zijn net als van Marion lang en stijf. Ik sluit mijn lippen er omheen en geniet van het gevoel tegen mijn verhemelte. Ze komt wat overeind en weet haar ponnetje over haar hoofd heen uit te trekken.

Omdat ze nu haar armen boven haar hoofd heeft zijn haar gladde oksels zichtbaar. Ik kus ze een voor een en laat me op haar warme zacht lijf zakken. Haar benen glijden over mijn rug en als ik mijn kont wat opwip voel ik met mijn dikke eikel haar vochtige openstaande schaamlippen. Langzaam druk ik mijn dikke snikkel in haar neukparadijs tot ik mijn ballen tegen haar volle warme billen voel stoten.

U heeft zo’n lekkere kut tante!

Zo lekker dik en vol”, kerm ik haar intens warmte voelend. “Jij bent pas lekker dik, Oom heeft niet zo’n dikke lul, nu voel ik al mijn geile vezels aangeraakt, mijn hele kut is gevuld”. “Neem mijn billen vast schat, dan voel ik me zo lekker geneukt door je”, hijgt ze vochtig in mijn oor. Ik schuif mijn handen onder haar billen en met mijn vingertoppen in haar zachte bilspleet ram ik stevig op en neer in die geweldige kut. “Oh Marion hij neukt zo lekker, niet tegen Paps vertellen hoor, maar ooohhhh..

Hij neukt lekkerder dan je Vader!

Ooohhhhhh wat ben ik geil”, roept ze hardop. Ik kijk even naar Marion die zich op haar rug ligt te vingeren. “Zal ik je likken schatje”, vraag ik hijgend. “Kan je dat dan tegelijk”, hijgt ze met een rood hoofdje. “Kniel maar boven je Moeders gezicht, dan likken we je samen”, weet ik nog net uit te brengen. Mijn tante heeft haar hand rond mijn ballen en rolt deze tussen haar vingers. “Oh Tante, je bent echt geil hè, ik wil je altijd wel neuken”. Ze slaat haar armen om mijn nek en trekt mijn hoofd in haar hals. “ Ik jou ook lieverd, hoewel ik me schaam tegenover Oom, maar de maanden dat hij er niet is, mag je lekker bij mij of Marion slapen”, fluistert ze, “en ons neuken natuurlijk”, daarna in mijn oor likkend. Marion knielt boven haar Moeder en houdt haar kutje met een hand open. Ze laat zich zakken en haar Moeder steekt haar lange tong uit. “Weet je het zeker Mam”, vraagt de schat, maar laat zich wel meteen zakken over de tong van haar Moeder. Ze beweegt met haar hoofd in haar nek en half geopende mond met kleine schokjes van voor naar achter over de mond van haar Moeder. Ik leun op mijn ellebogen en het goddelijke lijf onder me neukend lik ik het klitje van mijn nichtje, ieder keer als ze zich naar voren beweegt.

“Mams, lief neefje, jullie beffen mijn kleine kutje zooooo lekker”, kreunt ze naar beneden kijkend hoe haar kutje wordt verwent door twee monden. Ik voel een orgasme opkomen en zeg tegen Tante, “ik ga klaarkomen, u ook?”. “Straks ik, nu eerst jij en mijn meisje, misschien wil je straks mijn kittelaar plezieren”. Ik lik het klitje van Marion weer en voel het beginnen te tintelen achter mijn eikel. “Ik kom, ooohhhh, Jezus wat lekker, oooh, ooohhh, oooohhhhhhh”, met iedere uitroep voel ik een straal sperma in de kut van mijn Tante spuiten. Bijna spastisch schud ik mijn hoofd, zo heftig was het klaarkomen. Mijn Tante haakt haar voeten op mijn rug in elkaar en trekt me stevig in haar. “Je neukt zo lekker, je mag er niet uit, ik ben net zoals Marion verliefd op je lul geworden”. Ze kust me met haar warme volle lippen. Marion is zich gaan vingeren en geniet van wat ze ziet. Als haar Moeder en ik zijn uitgezoend gaan onze monden weer naar haar kutje. “Ja lik me klaar, oohh ja, ooooh, oooohhhhh, ik koooooooommmmm”, roept ze, en ik zie een klein helder straaltje uit haar kutje spuiten over de likkende mond van haar Moeder. “Jij bent ook een spuitertje, net als ik vroeger”, roept mijn Tante, haar dochter schoonlikkend. “Houdt dat op dan?”, vraagt Marion “Sinds ik met jouw Vader ben, heb ik niet meer gespoten, nee”, zegt mijn Tante.

Ik maak een paar neukstootjes en trek me dan terug uit de zuigende kut van mijn Tante. Kussend kruip ik naar het voeteneind en als ik tussen haar benen lig zoen en lik ik het plekje tussen haar kut en haar dijen. “Ja, lik me klaar”, smeekt mijn Tante. Ik streel met mijn vingertoppen haar schaamlippen en wrijf over haar klit. Kleine likjes gevend tussen haar schaamlippen, raak ik haar klit. Weer geef ik een roffel met mijn tong en stop twee vingers in haar nog behoorlijk natte kut. Het sopt nog van de sperma die ik in haar gespoten heb en haar eigen geil. Marion ligt naast haar Moeder en zuigt op haar tepel. Ik ga op mijn knieen zitten en beweeg de toppen van mijn vingers langs de ribbels aan de bovenkant van haar kut, terwijl ik op haar klit sabbel.

“Oh god, dit wordt heftig”, hoor ik mijn Tante zeggen.

Blij, dat ik haar genot kan geven ga ik door met vingeren en zuigen. “Nu niet meer stoppen hoor”, kreunt ze. Ik zuig wat steviger op haar klit en voer de snelheid van vingeren op. “Ik kom klaar, jaaaaahhh, ik kom klaar, o wat heftig, ooooohhhhh, ga door, ooooohhhhh, ooooohhhhh”, hijgend stoot ze haar kut omhoog en als ik mijn vingers uit haar kut laat glijden spuit ze een grote straal geil tegen mijn gezicht en borst. “Oooohhhh jongen, dit is twintig jaar geleden, oooh stop je vingers nog even in me”, vraagt ze schor. Ik steek twee vingers in haar kut en maak een cirkelende beweging tegen de bovenkant van haar pulserende kut. “Er komt nog wat, ooohhh jaaaaaa, Marion, meisje, ik blijf komen, lik me even schatje”. Marion buigt zich en likt de klit van haar moeder. Als ze dat doet drukt haar Moeder haar kut weer omhoog en al in haar wrijvend voel ik haar sapjes vrijkomen. “Oooohhhhhh, dit was wel heel lekker, lieverds”, zegt mijn Tante en gaat wat rechtop tegen het hoofdeind zitten. Marion zit naast haar en ik lig op mijn zij aan het voeteneind en kijk tegen die twee zalige kutjes aan. De voeten van mijn Tante spelen wat met mijn zachte piemel en ik lik de teentjes van Marion.

“Ik mag nou zeker niet meer oppassen hè Tante, je kunt mij niet vertrouwen met zo’n mooi nichtje”, zeg ik lachend.

EINDE

Oude wijven zoeken een Sexdate!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm