Snel sexcontact met mij!

Veilig een keiharde erectie

Wil je met me neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Zou je een Moeder neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een lul zo hard als staal!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Mijn nichtje Marion DEEL2
Categorie: familiesex | donderdag 12 september 2013 05:58

Geile afspraakjes

DEEL 2 - Dinsdag een week later bel ik weer bij het huis van mijn Tante aan en doet ze met haar jas al aan zelf open. “Hé neefje, blij je te zien. Ik weet niet wat er met Marion aan de hand is maar deze week, en zeker vandaag is ze niet dezelfde. Sinds zaterdag draagt ze contactlenzen, vandaag behalve uitgebreid douchen, uren met allerlei kleding aan de gang, ik wens je veel succes. O ja, het kan zijn dat het vanavond zo laat wordt, dat je maar beter hier kan blijven slapen. Je kunt, als je het niet vervelend vindt, in mijn bed gaan liggen. Ik zal als ik thuis kom zachtjes doen en je niet storen. Kijk maar, en nu moet ik hollen, doei”.

Ik doe mijn jas en schoenen uit en loop de woonkamer in. Er is niemand, ik zet de tv aan en pak wat te drinken. Als de deur opengaat kijk ik vol verwachting, na het verhaal van mijn tante, naar de deur. Marion komt binnen en lijkt in niets op het meisje dat ik verleden week achterliet. “Meid, wat ben je mooooi”, roep ik gemeend. Ze draait zich om haar as en vraagt, “ben ik zo een beetje de moeite waard, neefje”. Loshangend haar met een paar speldjes aan de zijkant, waardoor haar hals vrij is, wit truitje met blote schouders, zwarte korte rok met van die brede plooien, witte doorschijnende nylons en schoenen met een lage hak en van die bandjes om de enkel. Ze loopt op me toe en komt naast me op de bank zitten. Ik snuif de frisse geur op van tandpasta, badschuim en iets van een licht soort parfum. “Toen ik zei dat je aan moest waarin je jezelf prettig voelt had ik alles verwacht maar niet dit”, zeg ik en pluk wat aan haar rok en truitje.

“Je bent om op te vreten”.

Marion staat op en komt op mijn schoot zitten. Door mijn dunne zomerbroek voel ik haar warmte. “Kus me”, fluistert ze, en haar lippen wijken wat vaneen terwijl ze met haar tong haar lippen bevochtigd. Ik trek haar naar me toe en haar borsten tegen mijn lijf voelend druk ik mijn mond op die van haar. Meteen voel ik haar tong in mijn mond glijden en likt ze de mijne. Ik laat mijn vrije hand op haar bovenbeen zakken en het gevoel van haar supergladde nylons is heerlijk. Ik voel de warmte van haar been en wat dieper met haar tong in mijn mond woelend, voel ik haar knieen wat vaneen gaan. Ik blijf haar lekker zoenen en laat mijn hand op haar been rusten. Ze kreunt zachtjes en ik voel haar hand op de mijne. Denkend dat ik te vrijpostig ben, schuif ik mijn hand richting haar knie. Weer kreunt ze en op mijn tong zuigend schuift ze mijn hand verder omhoog langs haar warme dijen. Haar hand geleid de mijne naar de binnenkant van haar bovenbeen en ze spreidt haar dijen nog iets verder. “ooh”, hijgt ze met haar open mond tegen de mijne, “wil je even daar voelen”. Ik glij wat verder en voel een bewerkt stukje aan haar nylons en dan haar warme blote huid. Langzaam laat ik mijn hand verder gaan en als ik de stof van haar broekje voel laat ik mijn hand liggen. Ze stopt met onze tongzoen en kijkt naar beneden. Ik doe dit nu ook en zie haar wat omhoog geschoven rokje, haar dijen in nylons en een klein stukje blote huid. Ook zie ik haar tepels door haar truitje. Ze zet een voet op de bank waardoor ze met gespreide benen op mijn schoot zit. “Voel eens in mijn broekje, ik heb mijn haartjes geknipt”, fluistert ze, haar gezicht in mijn nek drukkend.

Behoorlijk geil geworden van mijn mooie nichtje.

Druk ik mijn vingers tegen de gladde stof van haar broekje. “Jouw vingers zijn wel de eerste die aan mijn broekje voelen”, zegt ze zich daarna vastzuigend in mijn nek. Ik voel haar schaamlipjes en de warmte. Rondjes draaiend tegen haar kutje voel ik het wat vochtiger worden. “Ben je gauw nat als je met jezelf speelt”, vraag ik zacht. “Best wel ja, als ik al met mezelf speel, ik vind het altijd een beetje vies, dat natte”, fluistert ze terug, maar drukt wel haar onderlijfje tegen mijn hand. “Meisje, dat is het lekkerste wat er is, een nat tienerkutje”, zeg ik, en schuif haar broekje wat opzij en voel haar warme kutlipjes. Licht drukkend wrijf ik over haar schaamlipjes en voel ze wat wijken. De topjes van mijn twee vingers glijden nu soepel tussen haar lipjes en het gladde warme gevoel van de binnenkant van haar kutje zorgen bij mij voor een behoorlijk gezwollen penis. “Krijg je een dikke van mij”, vraagt m’n nichtje, “best wel cool eigenlijk”. Ik kus haar en probeer dan in haar truitje te kijken. Als ze dit ziet trekt ze met een vinger haar truitje wat naar voren en zie ik haar blote tietjes. Klein, maar prachtig gevormd met lange smalle tepeltjes. “Klein hè”, zegt ze en glijdt met haar hand in haar truitje en wrijft over haar borsten.

“Ik draag geen bh-tje, heb ik toch niet nodig”. Ik voel haar kutje nog wat natter worden en glij tussen haar lipjes naar boven tot ik haar kittelaartje voel. Zacht druk ik er op. “Mijn kutje klopt wel lekker nou”, fluistert ze, en ze zet de voet die nog op de grond staat wat verder weg. Met een vinger glij ik nu over haar klitje en voel ik dat ze korte neukbeweginkjes begint te maken. Zacht hijgend met haar mond in mijn nek kreunt ze, “wat een lekker gevoel, is dit nou klaarkomen?”. Ik ga nu met twee vingertoppen tussen haarschaamlipjes en over haar kittelaartje en haar ademhaling wordt sneller. “Het wordt steeds lekkerder, neefje, geef me een zoen, ik wil je tong in mijn mond”, en ze drukt haar mond zacht en nat op de mijne. Hevig tongzoenend voel ik aan haar bewegen dat ze tegen klaarkomen aanzit. “Ik weet niet wat ik voel maar het is heerlijk, stop je vinger eens in mijn kutje, jaaahhh, ooohh vinger me, ooohhhhhh wat lekker, ik ben een geil meisje nou, oohhhhhhh”, en terwijl ik voel dat er een warm straaltje uit haar kutje spuit, klemt ze mijn hand tussen haar dijen en likt en zuigt ze over en op mijn lippen. Hijgend laat ze zich achterover vallen en ontspant ze haar benen. Ik wrijf nog even over haar kutje maar voel dat ze dit nu even te heftig vindt. Als ik mijn hand onder haar rokje vandaan haal zijn mijn vingers en handpalm vochtig. Ik lik het af en ze kijkt me aan met wat opgetrokken wenkbrauwen. Ik zeg, “proef maar”, en breng mijn mond naar haar gezicht en steek mijn tong uit. Ze opent haar mond en zuigt zacht mijn tong naar binnen. “Beetje zoutig”, zegt ze en likt haar lippen af. “Heb je jezelf nooit geproefd dan”, vraag ik. “Nee, natuurlijk niet, tot vandaag ben ik nooit zo met mijn kutje bezig geweest, behalve dan mopperen op die grote schaamlippen van me. Wil je ze eens zien dan, kan je zelf zien dat het er niet uitziet”.

“Kom, ga eens languit op de bank liggen, met je voeten naar mij”, zeg ik en ik schuif onder haar vandaan. “Mag je thuis met je schoenen op bank”, zeg ik lachend. “Mams is er toch niet en deze zijn nog nieuw”, antwoordt ze. Met haar hoofd op de armleuning gaat ze languit liggen en zet haar voeten op de bank. Hierdoor zijn haar knieen gebogen en valt haar rokje langs haar dijen naar beneden en liggen haar mooie benen bijna helemaal in het zicht. Ik trek een been van mij op de bank en draai me naar haar toe. Mijn handen leg ik op haar enkels en over de gladde stof van haar nylonkousen beweeg ik ze langs haar kuiten naar haar knieen. “Je hebt mooie warme benen”, zeg ik. “Ik hou van warme vrouwenbenen”. Ze kijkt naar me met een zachte blik door het klaarkomen van daarnet. “Doe eens een schoen uit”, zegt ze. Ik gesp het riempje los en trek haar schoen uit. Ze wiebelt met haar tenen en strekt dan haar been en drukt haar warme voetzool tegen mijn kruis. Nu kan ik nog verder onder haar rokje kijken en zie dat ze een wit broekje aanheeft met een nat plekje. Ik masseer haar voet en druk deze stiekem wat steviger tegen mijn stijve.

Haar voet weer loslatend buig ik me voorover en kus me langs haar benen een weg naar boven. De geur van haar lichaam en de stof van haar nylons samen maken me bloedgeil. Hoe hoger ik kom hoe hoger mijn nichtje haarrokje optrekt. Wetend dat ik verder kan gaan schuif ik haar dijen van elkaar en ze plaats een voet weer op de grond. Verder kussend en een beetje likkend kom ik bij haar blote huid. Ik druk mijn lippen stevig op haar vel en geniet van haar warme zachte vlees. Ze zakt wat meer onderuit en haar voet nu goed tegen mijn lul voelend, komt het natte kruisje van haar broekje tegen mijn mond. Ik snuif haar geurtje diep op en lik over het bolstaande kruisje. “Gekkie, je gaat daar toch niet aan likken”, zegt ze, maar drukt zich wel wat steviger tegen mijn tong. Ik lik nog eens en voel haar vochtig worden, “Je likt mijn onderbroekje, daar zit wel mijn kutje in hoor”. Ik sabbel op het steeds natter wordende kruisje.

“Oh neefje, het is zo lekker warm, wil je mijn blote kutje eens likken”.

Ik kijk even op naar haar en ze legt haar hand op mijn hoofd, en voel een hand van haar het stukje stof tussen haar liezen wegtrekken. “Lik me, lik mijn kutje”, zegt ze wat schor. Ik druk mijn mond vol op haar doosje en zuig haar schaamlippen naar binnen. Ik voel haar vingers langs mijn gezicht glijden en ze trekt haar schaamlippen van elkaar. Kreunend van genot laat ik mijn tong tussen haar lipjes glijden en lik haar zachte kutje zo diep als ik kan. “Oh neefje, wat lekker is dit, jouw warme natte tong op mijn blote kutje, toch wel lekker schaamlipjes te hebben waar zo lekker op gesabbeld wordt”, en ze maakt kleine stootjes met haar heupen. Als ik haar kittelaartje raak, slaakt ze een klein gilletje. Aangespoord door haar lik ik diep in haar kutje, zuig op haar lipjes en zuig haar klitje. “Ik krijg dat gevoel weer, oohhh jaaaaa, oooohhhh, lik me, lik mijn kutje, ooohhhh dat lekkere gevoel, Jaaaahhhhhh, neefje jaaaahh”, en schokkend met haar onderlijf voel ik een warm straaltje in mijn mond komen. Met mijn mond vol op haar pulserende kutje zuig ik haar meisjesgeil op en slik het door. Langzaam lik ik nu over haar kutje en geef zoentjes in haar liezen en blote stukje huid van haar trillende dijen. Als ik haar vingertjes afgelikt heb kom ik met moeite overeind en kijk haar aan. Met een blosje op haar gezicht trekt ze me naar zich toe en kust mijn natte gezicht. “Oh lieve neef van me, dit is het lekkerste wat me overkomen is, een jongen die aan mijn kutje likt, heb ik een lekker kutje?”.

Ik kus haar weer en zak af naar haar blote schouder. Langzaam trek ik haar truitje langs haar armen naar beneden en leg haar tietjes bloot. Ik lik de kleine welving en sabbel op haar lange tepels. Haar onderlijf drukt ze omhoog en ik voel haar tenen tegen mijn stijve wiebelen. “Ik ben nu zo blij met mijn lijf, en dat jij een dikke van me krijgt vind ik zo grappig, dat komt door mij toch?”. Ik duw haar voet tegen mijn stijve lul en zeg, “Ja schat, mijn stijve piemel heb jij door jouw heerlijke lijf op je geweten. Maar je kan er wat aan doen als je wilt”. Ik maak wat korte neukbewegingen tegen haar wiebelende tenen en ze vraagt, “wat dan, ik heb nog nooit een blote piemel in het echt gezien hoor. Laat hem eens zien dan”. Ik ga achteruit zitten en kijk naar dat mooie meisje. Een been gebogen met haar voet tegen mijn lul, haar rokje omhoog geschoven waardoor haar mooie dijen en broekje zichtbaar zijn en haar omlaag geschoven truitje met haar twee mooie tietjes. Ik open mijn rits en haal mijn stijve naar buiten. Mijn eikel is dik en rood en de aderen liggen dik op de schacht van mijn zeer harde penis. Met haar tenen betast ze mij en wrijft over mijn lul. Ik neem hem in mijn hand en trek er een beetje aan.”Hij is wel stijf zeg en zo dik, dat past toch nooit in een kutje”, zegt ze met grote ogen naar haar voet kijkend die over mijn lul wrijft. “Ja hoor, eigenlijk past bijna iedere lul in ieder kutje”, zeg ik geil naar haar goddelijke lijf kijkend. “Zou jouw lul in mijn kleine kutje passen denk je”, vraagt ze en komt wat overeind.

“Wil je me aftrekken?”

Ze gaat staan en trekt haar rokje uit, dan zet ze een been op de bank en trekt haar schoen uit. “Zal ik mijn truitje ook uit doen?”, vraagt ze. “ja, doe alles uit behalve je nylonkousen, dat vind ik wel geil”. Vind je me een beetje geil”,vraagt Marion, haar truitje over haar hoofd uittrekkend. “Je broekje ook”, zeg ik nu stevig aan mijn lul trekkend. “nee, ik ga niet in mijn blote kutje lopen hoor, dat vind ik nog een beetje raar”, zegt ze en gaat voor de bank op de grond zitten. Haar hand gaat naar mijn stijve lid en heel voorzichtig slaat ze haar vingers om de schacht. “Hij is wel warm en hard zeg”, mompelt ze meer in zichzelf dan tegen mij. Te houd me goed vast en beweegt haar hand op en neer met kleine beweginkjes. “Doe eens iets verder naar boven en beneden”, zeg ik hijgend, “dan komt mijn voorhuid over mijn eikel, is lekker voor mij”. Ze doet wat ik vraag en haar gezicht komt wat dichterbij. “Ik vind hem mooi, mooier dan op de plaatjes in de boekjes van Pappa”. Ik leg mijn hand op haar tietje en speel wat met haar stijve tepeltje.

“Geef eens een likje over mijn eikel”, vraag ik.

“Dat vind ik nog wel een beetje raar hoor neef”, zegt ze maar houdt wel haar wang tegen de schacht. “Je ruikt lekker”, en ze geeft een heel klein likje over mijn dikke eikel. “Oh lief nichtje van me, dit is zo lekker, net zo lekker als voor jou als ik je klitje lik”, kreun ik in de hoop dat ze verder zal gaan. “Echt waar”, en ze haalt haar tong nu wat steviger over mijn eikel. “Zuig es op mijn eikeltje”, vraag ik, met haar tepel spelend. “Mijn kutje klopt weer”, antwoordt ze terwijl ze met een hand over haar kruisje wrijft. “Dat komt omdat je het mij zo lekker maakt”, zeg ik, “daar wordt je dan zelf ook weer geiler van”. Ze opent haar mond en ik sluit mijn ogen om intens te kunnen voelen hoe haar warme natte mond over mijn eikel glijdt. “Oh lieve Marion, ga alsjeblieft door”, kreun ik en druk mijn kont omhoog. Ik open mijn ogen weer en zie dat ze haar vingers in haar broekje heeft en zich vingert. Met haar andere hand schuift ze mijn vel op en neer en haar tong haalt ze heerlijk over mijn eikel. “Lekker hè, zo met elkaar bezig zijn”, zeg ik genietend. “Kan jij zo klaarkomen?”, vraagt ze me met grote pupillen aankijkend. “Als je zo met je mondje en hand doorgaat, spuit ik zo je gezichtje vol”, hijg ik tegen mijn orgasme aanzittend. “Wacht even, dan doe ik mijn broekje uit, kan je daarin spuiten”, zegt ze. Ze laat me los en ik neem mijn lul weer in mijn hand. Al nat van haar mond glij ik zalig met mijn hand over mijn stijve terwijl ik kijk hoe ze haar onderbroekje uitdoet. Voor het eerst zie ik nu haar blote kutje en ik moet echt oppassen om niet meteen klaar te komen nu. Ze komt wat dichterbij en als ze haar dijen van elkaar doet legt ze handen naast haar kutje en spreidt ze haar lipjes wat. “Heb ik echt een mooi kutje dan”, vraagt ze en laat twee vingers over haar kutlipjes glijden. “Oh meisje je hebt een pracht kutje, kom hier dan lik ik haar nog even”.

Ze stapt op de bank en met aan beide zijden van mij een been duwt ze haar onderlijf naar voren. “Lik dit mooie kutje dan maar even, voor ik je laat spuiten in mijn onderbroekje”, zegt ze met een lage geile stem. Ik kijk naar haar geurige glimmende kutje en met mijn handen op haar blote kontje druk ik mijn mond vol op haar poesje. “Ja neefje, lik mijn geile schaamlippen, Oh jaaah, daar ja, oooohhh zuig er even op, jaaaahhhh, oh ik ben zo geil”, hijgt ze en perst haar gladde doosje tegen mijn mond. “Ik ga je aftrekken hoor, oh nee, lik nog even over mijn klit, zoals ik straks op jouw eikel ga zuigen, jaaaaahhhhhhh, oh neefje ik wil dit altijd met je blijven doen, maak je tong stijf, dan neuk ik je tong”, spreekt ze geil, steeds wilder haar kutje tegen me aan stotende. Als ik met mijn tong over haar stijve klitje roffel, kreunt ze luid, “Ik kom weer klaar hoor”, blijf likken, jaaah, jaahhhhh, oh jaahhh, ik kan mijn plasje niet ophouden nu”, en ze spuit een golfje meisjesgeil in mijn gezicht. Hijgend zakt ze door haar knieen en zit ze op mijn schoot. Ze slaat haar armen om mijn nek en likt haar geil van mijn kin. Ze likt alles weg en geeft me een natte tedere tongzoen.

“Lief neefje van me, ik ben zo geil vanavond!!”

Ze schuift van mijn schoot en neemt mijn stijve in haar hand. Me langzaam aftrekkend kruipt ze nog verder naar achteren en buigt zich over me heen. Haar mond sluit zich over mijn eikel en als ze op en neer beweegt en op mijn eikel zuigt houd ik het bijna niet meer. “Wijfie, ik kom bijna hoor, ik spuit je mondje vol hoor”, hijg ik. Ze laat mijn lul uit haar mond glijden en me aftrekkend zoekt op de grond naar haar onderbroekje. Als ze hem heeft gevonden spuugt ze in haar hand en wrijft over mijn volle lengte. “Zo lief, jouw voorhuidje”,zegt ze zacht. Er komt wat voorvocht uit en ze likt dit weg. “Beetje scherp, maar wel lekker, smaakt jouw geil ook zo?”. “Beetje naar radijsjes”, zeg ik en voel mijn orgasme naderen. Ze glijdt met haar hand stevig over mijn lul en ik voel dat ik ga spuiten. “Ohh nichtje van me, ga door, ik kom, ooohhhhhhhhhh”, en in snel tempo door de zeer geile avond spuit ik drie witte stralen in haar gezicht. Ze schrikt hier niet van en neemt mijn naspuitende eikel tussen haar lippen. Zacht zuigt en likt ze hieraan, me schalks aankijkend, met witte slierten zaad op haar wangen.

Ik pak haar broekje en veeg mijn sperma van haar gezicht. “Dit was lekker meisje, vond je het zelf ook een beetje geil?”. “Neefje van me, dit is het lekkerste wat ik ooit heb meegemaakt. Ik wil eigenlijk ook wel met je neuken, maar ik durf niet zo goed”, haar broekje gebruikend om mijn geslonken piemel af te drogen. “Wat durf je niet dan”, vraag ik. “ik heb jouw stijve piemel gezien daarnet en dat past niet in dat kleine dingetje van mij”. “We gaan nu slapen en volgende week zien we wel of het past”, zeg ik. “Slapen, waar slaap jij dan”. “Jou Mams zei dat het laat zou worden en ik vast in haar bed kon gaan liggen”, zeg ik en wil opstaan. “Dan ga ik ook in haar bed liggen”, zegt ze vastberaden als ze opstaat en in haar schoenen stapt. We doen de lichten uit lopen naar de ouderslaapkamer.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm