Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Snel sexcontact met mij!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Onze stiefmoeder moest wel DEEL1
Categorie: familiesex | woensdag 11 september 2013 02:02

Geile afspraakjes

DEEL 1 - Mijn vader was niet opnieuw getrouwd nadat hij gescheiden was van mijn moeder Wendy. Hij had al enkele maanden een relatie met Jesse, een gezette vrouw van 36 jaar met een leuk koppie en een flinke bos hout voor de deur. Ze was dus te oud om een zus te zijn, maar te jong om onze moeder te kunnen zijn. De enige reden dat ze met mijn vader een relatie begon lag in de reden dat mijn vader behoorlijk veel geld had. Ik was één van de drie kinderen die uit zijn eerste huwelijk waren ontstaan. Naast mij (Roy van 19) was nog een zoon (18) en een dochter (Anne 22). Anne woonde niet meer thuis maar had nog geen relatie. Mijn broer en ik woonden nog wel thuis. Dit huis was een grote boerderij die niet meer als boerderij gebruikt werd maar geheel gerestaureerd was. Er waren nog wel een grote wei en diverse stallen bij, maar die werden niet gebruikt als stal maar als garage en opslag.

Zowel André en ik hadden nog geen vaste vriendin. Mijn jongere broer had veel interesse in de volle borsten en de dikke billen van Jesse. Vaak zat hij dan met zijn hand aan zijn lul en kon je duidelijk zien dat hij geil werd van de aanblik. Ook mij liet het niet koud. Mijn vader was eigenaar van een grote firma en hij moest nogal eens naar het buitenland voor inkopen en zakenrelaties onderhouden. Toen hij weer eens enige dagen achter elkaar niet thuis was, sprak ik met mijn broer over hoe geil ik werd van die dikke teef. Ik zag dat het grove taalgebruik hem opwond en ik deed er nog een schepje bovenop. “Ik zou die slet best wel een keer aan mijn lul willen laten zuigen.” “Ja” zei hij, “als ze ‘m zachtjes zou vragen kan ze ‘m hard krijgen.” Ik vertelde André dat als we samenwerkten dat ik ervoor kon zorgen dat ze er om zou smeken. Hij had daar alles voor over, zei hij. We spraken af dat we haar dronken zouden voeren en wat slaappillen in haar drank zouden doen. Zo gezegd, zo gedaan. Ze dronk geregeld Pisang Ambon met jus d’orange en hierdoor vielen de slaaptabletten niet op. We maakten de mix behoorlijk sterk zodat het effect nog sterker zou zijn.

Na het eerste drankje werd ze al wat lacherig. Na 2 drankjes kreeg ze de slappe lach en kon ze haar ogen bijna niet meer openhouden. Na 3 drankjes en evenzoveel slaaptabletten viel ze opzij op de bank. Even sloeg ik haar in haar gezicht maar ze reageerde al bijna niet meer. Ik ging met mijn handen over haar borsten en kneep in haar tepels. Een kreun ontsnapte aan haar lippen, maar ze werd niet wakker. Langzaam stak ik mijn hand in haar beha en wreef over haar blote huid. Mijn broer was ook dichterbij gekomen en hij maakte haar broek open en sjorde deze van haar benen. Haar bruine zonnebank gekleurde huid kwam tevoorschijn. Al snel stroopte hij ook haar slip van haar kont langs haar benen naar beneden. Ze was streeploos bruin waardoor het duidelijk werd dat ze compleet naakt onder de zonnebank ging. Het was wel goed te zien dat ze geen echte blondine was.

Haar donkerbruine haar groeide welig rond haar kut lippen.

Ondertussen maakte ik haar beha los en trok die samen met haar bloes van haar lichaam. Haar volle bosten bewogen hierdoor heen en weer en ik kneedde ze flink met tussen mijn vingers. Ondertussen had André haar enkels naar haar billen geduwd en haar knieën uit elkaar en was met zijn vingers in haar kut geschoven en vingerde er lustig op los. Ze werd al flink nat en hij likte zijn vingers af. Ik liep naar de keuken en haalde een komkommer op en gaf die aan mijn broer. Ook pakte ik een camera en hij duwde de komkommer in haar kut en legde de vingers van haar linkerhand om de komkommer heen zodat het leek alsof ze zichzelf daarmee aan het klaarmaken was. André maakte snel wat foto’s terwijl ik me uitkleedde en een kussen onder haar hoofd legde. Vervolgens duwde ik mijn lul tussen haar lippen en legde haar rechterhand om mijn lul. André maakte nog een foto van haar en mijn onderlichaam zodat ik er onherkenbaar op stond. Doordat ze haar ogen dicht had leek het of ze flink lag te genieten. André kneep in haar tepels en haar ogen gingen een klein stukje open terwijl ze kreunde. Hij deed het nog eens en op het moment dat ze haar ogen opendeed maakte hij nog een foto. Nu leek het of ze actief meedeed. Ik bewoog mijn stijve tussen haar lippen en hand heen en weer en voelde mijn zaad in mijn ballen borrelen.

Vlug trok ik mijn zaadstengel uit haar mond en spoot mijn zaad in haar gezicht terwijl mijn broer nog wat foto’s maakte. Door haar halve bewusteloosheid ging haar mond niet direct dicht en kwam ook wat van het zaad in haar mond. Ik nam het fototoestel over en André duwde zijn stijve penis in haar natte kut. Hij pakte haar handen en hield die achter zijn billen zodat het leek alsof hij door haar dieper naar binnen getrokken werd. Vlug nam ik een paar foto’s en toen hij zijn lul uit haar grotje haalde en klaarkwam, legde ik dat moment ook vast. Hij spoot dikke stralen zaad over haar buik en borsten. Mijn god wat was dat genieten. Het zaad glinsterde en droop langs haar gezicht en borsten en over de buik naar de bank. We lieten haar liggen en monteerden de foto’s op DVD zodat we die op tv af konden spelen en gingen naar bed.

De volgende ochtend stonden we al vroeg op en installeerden een paar camera’s en zette die aan. Hierna maakten we Jesse wakker. Door alle drank en slaappillen was ze nog niet wakker geworden. Langzaam deed ze haar ogen open en keek verdwaasd om haar heen. Ze voelde tocht langs haar lichaam en merkte toen pas dat ze naakt op de bank lag. Zo vlug als ze kon kwam ze overeind en wilde weglopen. Ik trok haar terug op de bank waardoor haar tieten heen en weer schudden. Ze bedekte vlug haar borsten en stopte een hand tussen haar benen. Mijn broer keek geamuseerd naar haar en drukte op de afstandsbediening van de televisie. Het beeld sprong aan en Jesse zag zichzelf met een komkommer in haar kut terwijl ze aan het pijpen was. Ze verschoot van kleur en sloeg een hand voor haar mond. Hierdoor was één borst weer zichtbaar en ik streelde over haar tepel. Hierdoor werd ze zich weer bewust van de situatie, sloeg mijn hand weg en bedekte haar borst weer. De volgende foto met haar ondergespoten gezicht verscheen en haar onderlip begon te trillen.

“We gaan deze foto’s eens leuk aan vader laten zien.

We vertellen hem dat je ons verleid hebt en dat we als jonge jongens geen keus hadden. Hij zal denken dat je het initiatief genomen hebt en je kunt je luxe leventje wel vaarwel zeggen.” Vertelde ik haar. Doordat ze nog onder invloed van de slaapmedicatie en alcohol was dacht ze dat ze geen keus had en dat hij ons direct zou geloven. Ze begon te smeken:”Alsjeblieft doe dat niet! Ik doe alles wat je me vraagt maar laat hem niet de foto’s zien.” Ze begon te huilen en begroef haar gezicht in haar handen. “Dus je doet alles wat we zeggen? Leg dan je handen op je hoofd en ga met je benen wijd voor me staan. Als je weigert kun je je luxe leventje wel vaarwel zeggen.” Eerst wilde ze tegenstribbelen maar al gauw zag ze in dat als we de foto’s aan hem lieten zien, dat ze haar luxe leventje op zou moeten geven omdat hij nooit zou willen geloven dat ze erin geluisd was. Op de foto’s leek het zelfs of ze er actief bij betrokken was. Langzaam stond ze op en legde haar handen op haar hoofd en ging met haar benen wijd voor me staan. Ik liet haar voorover buigen en haalde mijn lul uit mijn pyjama en trok haar aan haar haren over mijn lul zodat ze die moest pijpen. Ze haalde haar handen van haar hoofd maar ik gaf de opdracht om haar handen op haar hoofd te houden met de vingers in elkaar gestrengeld. Zachtjes begon ze te huilen waarbij de tranen over haar wangen langs mijn lul liepen en legde haar handen weer op haar hoofd. Ondertussen stond mijn broer weer met zijn hand over haar kut te strelen waarbij hij geregeld haar klitje wreef en kneep. Al gauw begon ze zwaarder te ademen en hij haalde zijn lul uit zijn broek en duwde hem langzaam tussen haar kut lippen. Ik pakte haar tieten met 2 handen beet en kneedde haar tepels tussen mijn vingers. Ze had haar handen nog steeds op haar hoofd en kon met moeite haar evenwicht bewaren.

André haalde zijn lul uit haar kutje en zette hem tegen haar anus. Vlug duwde ik mijn hand tegen de handen op haar hoofd en duwde haar hoofd nog verder over mijn lul. Ze begon te kreunen uit protest en probeerde zich los te wringen waardoor haar borsten heen en weer slingerden en mijn lul nog dieper in haar keel ging. Dit maakte het alleen nog maar lekkerder voor mij. Langzaam begon hij zijn paddenstoel tegen haar sterretje te drukken en ze kon niet anders doen dan te ontspannen terwijl ze om mijn lul kreunde. De tranen rolden nog harder en mijn zak begon nat te worden van de tranen en het speeksel uit haar mond. André trok haar heupen naar zich toe. Het was duidelijk dat ze daar ook geen maagd meer was en ontspande om hem binnen te laten. Toen hij helemaal binnen was, begon hij langzaam heen en weer te schuiven terwijl hij haar klitje begon te stimuleren. Jesse begon steeds harder te kreunen en kreeg er zichtbaar plezier in. Net voor ze klaar kwam haalde André zijn lul uit haar en stopte met vingeren. Ik liet haar hoofd en handen los en ze greep naar achteren om zijn lul weer in haar kontje te stoppen. Ook stak ze mijn lul weer in haar mond en pijpte me stevig terwijl ze zichzelf hard vingerde.

Jesse kreeg een overweldigend orgasme en wij spoten haar vol. Ze schaamde zich nu omdat ze zich had laten gaan. We lieten ons nog even schoonlikken en zuigen. “Dat zullen mooie beelden zijn, Roy.” Zei André en wees naar de camera’s. toen pas zag Jesse dat de camera’s alles opgenomen hadden. We stuurden haar naar boven om te gaan douchen terwijl wij de beelden bekeken en monteerden. Vooral het laatste stuk was duidelijk te zien dat ze zelf het initiatief nam en ervan genoot. We gingen ook naar boven en ze kwam net uit de douche met een handdoek om haar heen die nauwelijks alles bedekte. Ik schoof een hand onder haar handdoek en voelde aan haar kut terwijl ik haar een tongzoen gaf. André trok haar handdoek weg en liet haar weten dat als we met zijn drieën waren dat ze geen kleren aan mocht doen en zich niet mocht bedekken. We namen haar mee terug naar de douche en duwden haar naar binnen. We kleedden ons uit en gingen voor en achter haar staan.

Voorzichtig duwde ik mijn penis tegen haar anus terwijl André haar kut penetreerde. Met langzame halen gingen we in en uit haar terwijl ik haar borsten in mijn handen nam en mijn broer haar op haar mond kuste en vervolgens flink met haar begon te tongen. Door de dubbelpenetratie werd ze weer geil en begon weer te kreunen. We verhoogden het tempo en ze kwam weer tot een orgasme. We douchten ons en kleedden ons aan. Ze wilde zichzelf ook aankleedden maar daar staken we een stokje voor. Naakt liep ze tussen ons in terwijl we haar betasten waar we konden. Beneden aangekomen gingen we op de bank zitten met haar tussen ons in. We duwden haar handen om onze lullen heen zodat ze ons kon aftrekken en lieten we haar het filmpje zien. Ze was geschokt toen ze zag hoe sletterig ze over kwam aan het einde van het filmpje. Toen het afgelopen was lieten we haar voor ons knielen zodat ze ons beurtelings kon pijpen. Ze had nu alle verzet opgegeven en deed alles zonder protest. Dat weekend hebben we nog diverse keren van haar genoten terwijl we alles filmden. Maar steeds lieten we haar het voortouw nemen zodat het leek alsof we door haar verleid werden.

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Wil jij een Negerin neuken?  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm