Zou jij een oudere vrouw neuken?

Een lul zo hard als staal!

Veilig een keiharde erectie

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Wilde fantasie over gedwongen seks
Categorie: familiesex | zondag 8 september 2013 04:42

Geile afspraakjes

Sinds mijn pubertijd heb ik fantasieën over gedwongen te worden om seks te hebben met zowel mannen als vrouwen. Fantasieën die ik met niemand deelde, behalve dan met mezelf als ik mijn kutje bevredigde met alle voorhanden hulpmiddelen die ik in mijn kutje en anus kon gebruiken. Vanaf mijn 16e jaar gebruikte ik daar de vibrator van mijn moeder voor, die ik had ontdekt in haar slaapkamer. Maar ook bananen, komkommers, kaarsen kon ik mezelf geil mee bevredigen stiekem op mijn kamertje. Bij mijn moeder had ik gezien dat zij geen schaamhaar had, wat ik altijd opwindend vond staan, dus scheer ik mezelf ook al van jongs af aan. Ik heb eigenlijk nog nooit schaamhaar gehad tot op de dag van vandaag. Het waren mijn eerste ontdekkingen als jong meisje om te genieten van seks. Naar school toe droeg ik vaak geen Bh of slipje, dat vond ik super opwindend om te doen, niemand kon het zien (behalve dan als mijn tepeltjes stijf stonden)in mijn bloes. In het toilet op school of stiekem achterin de klas vingerde ik mijn kutje en kwam lekker klaar zonder dat iemand van mijn klasgenoten of de leraar (es) dit ooit merkte. Met mijn vriendinnen op school werd er vaak gesproken en verhalen onder elkaar gedeeld over jongens waar (zij) mee geneukt hadden. Ik deed net zo hard mee met die verhalen en zei dat ik ook regelmatig met verschillende jongens neukten. Niet waar want ik dat gebeurde pas op mijn 18de jaar, maar daar over meer verder in mijn verhaal. Ik deed het in die periode voorlopig lekker met mijn fantasieën en hulpmiddelen die ik had ontdekt waarmee ik mezelf lekker geil mee kon bevredigen. Ik was meer op mezelf en kon dingen die ik ontdekte of meemaakte goed voor mij houden.

Zo ook het volgende, deze gebeurtenis en ontdekking werden wel de basis in mijn eigen leven en gedachte patronen op seksueel gebied. Mijn vader was internationaal vrachtwagenchauffeur en veel van huis. In de weekenden als hij thuis was hoorde ik hun vaak bezig met elkaar in hun slaapkamer. Ik heb nog een jongere broertje waar ik 4 jaar mee scheel in leeftijd, die had een kamer op zolder, maar mijn kamer was naast die van mijn ouders. Vaak als ik mijn moeder hoorde kreunen en hijgen ging ik ook met mezelf spelen, ik kreeg daarbij wildste fantasieën. Bijvoorbeeld dat ik bij hun in bed lag, ik mijn vader gedwongen af moest trekken, of pijpen terwijl hij mijn moeders kutje likte. Of dat ik op het lichaam van mijn moeder was vastgebonden door mijn vader in standje 69 en wij elkaar moesten likken. Mijn vader trok zich dan af boven ons en spoot ons onder met zijn sperma. In mijn fantasie en gedachte was mijn vader heel groot geschapen en kon ik daarom niet met hem neuken omdat hij mijn nog te kleine strakke kutje zou doen uitscheuren. Terwijl ik in werkelijkheid mijn vaders lul nog nooit stijf heb gezien, behalve dan wel eens onder de douche maar dan stond zijn lul nooit stijf. Het waren deze fantasieën die mij erg opgewonden, als er altijd maar dwang in voorkwam en ik het eigenlijk niet wilde dat dit gebeurde met mij. Mijn vader heb mij echter nooit seksueel benaderd of mij ooit aangeraakt aan mijn intieme lichaamsdelen.

Met mijn moeder gebeurde dat wel, als ik kleding stond te passen of kleding van mijn moeder aan mocht, wilde zij mijn lichaam nog wel eens aanraken. Wij zagen elkaar regelmatig naakt in ons huis. Ik wist ook van mijn moeder dat zij regelmatig geen slipje aan had onder een rokje, ik zag dat als zij ergens voor bukte, of als ik haar teennagels moest knippen. Ik keek dan onder haar rokje tegen haar glad geschoren schaamlippen aan. Als mijn broertje al in bed lag gingen wij ook wel eens lekker relax samen in bad, op die momenten schoren wij vooraf onze kutjes gewoon naast elkaar in de badkamer en gingen daarna lekker in bad. Mijn moeder was zeker in die tijd ( 42 jaar) een sexy vrouw, altijd bezig met de verzorging van haar lichaam en kleding. Ik was 18 jaar toen wij op een avond weer eens zo lekker gezellig en relax samen in bad zaten toen zij vroeg hoe het met vriendjes zat. Je zit zo vaak alleen op je kamer zei zij, ga er eens wat vaker uit meid, je ben jong en ken er nu nog even van genieten met je vriendinnen en vrienden. Ach mam maakt je over mij geen zorgen, ik heb plezier genoeg en doe heus wel dingen die ik leuk vind. Ik kreeg toen meer de indruk dat zij dat zei, om zelf wat vaker meer vrijheid in huis te hebben, mijn broertje was 14 jaar en mijn moeder moest wel voor hem thuis zijn als mijn vader in het buitenland was door de weeks. Mijn moeder was altijd wel een avond weg in de week, ik moest dan op mijn broertje passen en thuis blijven. Meestal ging zij op familiebezoek of bij een vriendin langs. Vaak sliep ik al als zij dan s'nachts thuis kwam.

Een week na dit gesprek met mijn moeder kreeg ik een bevestiging van mijn gedachte. Het was op een avond dat ome Wim de jongste broer van mijn vader bij ons op visite kwam. Hij was 10 jaar jonger dan mijn vader en op dat moment 30 jaar, getrouwd met Ester en in dat jaar was mijn neefje Benny geboren, hun zoontje. Ik had wat met hun mee gedronken in de kamer maar moest nog wat huiswerk maken dus ging na een uurtje naar mijn kamer, gaf mijn moeder en ome Wim een zoen en zei dat ik na mijn huiswerk ging slapen. Kijk nog even of je broertje al slaap vroeg mijn moeder toen ik naar boven ging, dat was het geval had ik gezien. Ik deed mijn huiswerk en tegen 10:00 uur ging ik ook slapen. Ik lag nog maar net in bed toen ik mijn moeder op de gang hoorde, zij ging even naar haar slaapkamer en voor zij weer naar beneden ging deed zijn mijn kamerdeur open om te kijken zeker of ik ook al sliep, dat deed zij vrijwel nooit en ik hield mij slapende. Ik lag te denken waarom zij kwam controleren of ik al sliep, ome Wim was er nog anders had ik hem wel weg horen gaan. Ik ging zachtjes mijn bed uit en luisterde boven aan de trap of ik hun kon horen praten, wat niet het geval was. Zachtjes ging ik de trap af en in de hal hoorde ik hun wel praten. Is de kust veilig hoorde ik ome Wim vragen, ja ze slaap denk ik, zei mijn moeder. Maar ik doe niks uit hoor zei mijn moeder, als Chantal of Henkie naar beneden kom kan ik geen kant meer uit. O maar je heb wel lekker je slipje al uit hoorde ik ome Wim lachen, ja dat heb ik net gedaan in mijn slaapkamer zei mijn moeder, speciaal voor jou. Ik hoorde wat vaag gesmak en gegiechel, o wat een lekkere lul heb je toch hoorde ik mijn moeder, maar je hou je broek aan he, ja joh wat jij wil zei ome Wim. De kamerdeur was dicht dus ik kon er niets van zien, maar wist wel wat de twee aan het doen waren. Ik had zelf alleen mijn badjas aan en voelde even over mijn kutje die nat was geworden van deze ontdekking, mijn moeder deed het met de jongste broer van mijn vader, dit wist ik natuurlijk niet.

Het werd wel duidelijk dat zij op dat moment met elkaar aan het neuken waren.

Ik kreeg toch een sterk verlangen om dit te zien. In deze opwelling deed ik de kamerdeur open, ik zag hun schrikken en naar mij kijken, mijn moeder zat bovenop ome Wim op de bank met haar rug naar hem toe. Vlug deed zij haar rokje goed waardoor ik niets kon zien en het leek of zij geheel aangekleed op zijn schoot zat, maar zijn lul moest nu toch diep in mijn moeders kutje zitten. Wat kom je doen vroeg mijn moeder met groot opgezette ogen, waarom zit u op oom Wim, s schoot vroeg ik? Nou is dat verboden dan zei zij zo kalm mogelijk om mij nog steeds de indruk te geven dat zij alleen maar op zijn schoot zat. Ik kom even wat te drinken pakken zei ik, en liep door naar de keuken, waar ik ook wat te drinken inschonk. Wij hebben een open keuken dus mijn moeder kon niet van het kruis van ome Wim afgaan zonder dat ik dan wat zou zien. Moeten jullie ook wat drinken vroeg ik, ik voelde mijn kutje trekken toen ik naar hun keek, nee wij hebben nog zei mijn moeder, ga nou maar weer naar je kamer. Ik kan nog niet slapen zei ik dus ik kom nog even bij jullie zitten, mijn moeder werd nu heel rood in haar gezicht, ik ben even met ome Wim ergens over in gesprek zei zij en wil dat je naar je kamer gaat Chantal, dit is even tussen ons. Nou ook goed hoor zei ik, als je geheimen voor mij heb en zo liep ik de kamer weer uit naar mijn slaapkamer. Op de trap hoorde ik mijn moeder zeggen die heb dit wel door hoor, waarop ome Wim zei, ja dat zal best het is al een heerlijke meid aan het worden. Ja het is goed Wim, maar van Chantal blijf jij af jongen, waarop ik hem hoorde lachen. Ik ging weer in mijn bed liggen, wat een slet dacht ik, dit had ik niet verwacht van mijn moeder, op dat moment was ik echt boos op haar. Maar ook op ome Wim, die had pas een zoontje gekregen en belazerde tante Ester net zo.

Ze waren duidelijk geschrokken wist ik, want nog geen 10 minuten later hoorde ik ome Wim weg gaan. Een paar minuten later kwam mijn moeder mijn slaapkamer in, jullie zijn snel uitgepraat zei ik nog steeds boos op haar. Ja ome Wim moest even wat kwijt zei ze en dat kan hij niet met Ester bespreken, nee dat begrijp ik dacht ik bij mezelf. Nou ik ga even douche zei ze en ga dan ook slapen, welterusten en weg was zij. Die avond vingerde ik mij net zolang dat ik erbij in slaap viel. Vast stond wel dat mij moeder mijn vader belazerde in ieder geval met zijn eigen broer, en wie weet met wie nog meer, maar met ome Wim had ik nu zelf gezien. De weken hierna had ik ome Wim niet meer bij ons thuis gezien en mijn moeder had met geen woord meer ergens over gesproken. Zelf had ik er ook geen behoefte aan om mijn moeder er nog iets over te vragen, ik wist het nu en kon er weinig mee, behalve dan verder fantaseren als ik lekker geil was en mezelf bevredigde. ik ging anders tegen mijn moeder aankijken vanaf dat moment, ik wantrouwde haar als zij weer eens een avond weg was en ik op mijn broertje moest passen, wie weet wat zij op die avonden uitspookte. Het waren wel tegenstrijdige gedachten die ik had, ik vond het ook heel spannend en gedurfd van mijn moeder dat zij dit deed, het moest voor haar heel geil zijn met meerdere mensen seks te hebben dan alleen met mijn vader. En pa was ook heel de week op pad met zijn vrachtwagen en ik wist ook niet wat hij uitspookte buiten mijn moeder om, wat ik wel wist wat dat zij in ieder geval samen ook een goed seksleven hadden, dat zag ik nooit, maar hoorde het des te meer in de weekenden.

De schoolvakanties waren aangebroken, heerlijk ik had meer dan zeven weken vakantie. Mijn broertje mocht een week met mijn vader mee met de vrachtwagen naar Frankrijk, hij wilde ook chauffeur worden dus voor mijn broertje was dit een hele belevenis. Ik was samen met mijn moeder en wij vermaakte ons wel, wij gingen lekker shoppen en ik kreeg leuke kleding. Ome Wim kom vanavond nog even langs zei ze ergens midden in de week, o leuk was mijn reactie. Ik zag wel dat mijn moeder een extra kort rokje die avond aan had getrokken, zelf had ik dit ook gedaan en vanuit een opwindend gevoel wat ik best wel kreeg bij de gedachte aan ome Wim samen met mijn moeder had ik bewust geen slipje aangedaan. Ik probeerde voor dat ome Wim er was, te ontdekken of mijn moeder ook geen slipje aan had, maar kon het niet zien. Ik zat op de bank televisie te kijken toen ome Wim binnen kwam, mijn moeder stond in de keuken en ik zag dat hij haar een zoen gaf en met zijn hand onder haar rokje ging, nu kon ik wel vluchtig zien dat mijn moeder deze avond ook geen slipje aan had. Er werd wat tussen hun gelachen en toen kwam hij naar mij toelopen in de kamer, Ik spreiden snel mijn benen zodat ik ook ome Wim een kijkje gaf onder mijn rokje, ik zag gelijk aan zijn ogen dat hij het had gezien. Hoi Chantal lachte hij vrolijk, en gaf mij ook twee kussen voor hij ging zitten. Vanavond zou ik mij niet meer naar mijn kamer laten sturen door mijn moeder dat wist ik zeker. Wij dronken koffie en de sfeer was gezellig, heel ontspannen was ik niet maar dat had meer met een onrustige geilheid van mezelf te maken, af en toe kwam mijn kutje tegen het leer van de bank en dat wond mijn ook op. Chantal ik ga je wat vertellen zei ome Wim, je ben geen kind meer en je moeder en ik weten heel goed dat jij ons een paar weken geleden hier in de kamer betrap heb, en ja voor alle duidelijkheid Chantal ik was bezig je moeder te neuken.

Ik ben er achter gekomen dat jouw pappa wel eens met zijn handjes en zijn lul aan en in mijn Ester zit zei ome Wim. Dat heb ik buiten jouw vader en Ester om met je moeder besproken en zo zijn wij ook bij elkaar gekomen. Ik hoorde wel wat hij allemaal zei maar waarom moest ik dit weten. Dat hoef ik allemaal niet te weten zei ik dan ook! Je moeder en ik hebben dit besproken zei ome Wim, ik wil jouw ook neuken Chantal maar wel in het bijzijn van je moeder. Ik begon bijna aan de leren bank vast te plakken, met mij vroeg ik? Ja sletje met jou lachte hij, ik weet dat je er voor open sta, en je moeder heb geen keus. Ik keek naar mijn moeder, nee sorry Chantal hij weet te veel over ons en ik wil niet dat dit naar buiten kom. Ja maar dat is chantage zei ik, dat heb jij goed lachte ome Wim, jullie hebben beide geen keuze. Je heb nu ook geen slipje aan zei hij dus veel hoef je niet uit te trekken om je naakte lichaam hier in de kamer aan mij te tonen. Ik werd nu toch wel bang voor wat mij te gebeuren stond. Dat geld voor jouw ook slet zei hij tegen mijn moeder, uit die kleren. Mijn moeder stond hierna vrijwel onmiddellijk op en begon haar kleren uit te doen. Doe jij het nu ook maar Chantal zei ze tegen mij, wij hebben echt geen keus. Ik stond op en wilde de kamer uitlopen, maar ome Wim was daar op berekent en pakte mij aan beide armen vast, dwong mij naar de vloer op mijn knieën en begon zelf aan mijn bloes te trekken, uit Chantal zei hij. Ik kon niet tegen zijn kracht op en ook ik was binnen een minuut naakt. Geholpen door mijn moeder werd ik deze avond gedwongen te neuken met ome Wim, later meer hierover.

Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Wil jij een Negerin neuken?  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm