Zou je een Moeder neuken?

Wil je met me neuken?

Veilig een keiharde erectie

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Snel sexcontact met mij!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Mijn 50 jarige zus Marijke DEEL3
Categorie: familiesex | donderdag 5 september 2013 01:02

Geile afspraakjes

DEEL 3 - Zo zei Marijke toen zij nog steeds keurig aangekleed weer de keuken in kwam, alles is weer opgepoetst en mijn slipje kan nu niet meer nat worden, ik keek haar aan en vroeg waarom niet? Mijn zus tilde haar rokje op waardoor ik haar mooie gladgeschoren kutje weer te zien kreeg, nou omdat ik mijn slipje maar niet meer aandoe vandaag lachte zij. Ik ga zo een beetje opruimen in huis zei Marijke terwijl wij koffie dronken, ergens in mijn achterhoofd verwacht ik toch dat Jolante straks nog even langs kom tegen 11. 00 uur met die kleine (mijn nichtje van 1 jaar). Okι zei ik, maar wat moeten wij zeggen als zij mij hier op de dag zie? Niks je kom gewoon langs voor een bakkie zei mijn zus, zij weet toch niet dat jij een vrije dag heb genomen glimlachte zij. En bovendien wij zijn keurig aangekleed toch! Na de koffie begon Marijke haar huis aan kant te brengen en ik las de krant aan de keukentafel. Af en toe liep zij langs en liet mij even vluchtig haar kutje voelen als zij naast mij kwam staan, waarna zij weer verder ging met opruimen. Na dit een paar keer te hebben gedaan was haar kutje weer lekker nat aan het worden, Rob pak mij eens even lekker achterlangs vroeg zij, en ging bij het keukenraam staan. Als Jolante dan aankom zie ik het op tijd lachte mijn zus die haar rokje al omhoog hield om mij de toegang tot haar kutje te geven. Supergeil ging ik achter haar staan met mijn stijve lul uit mijn broek.

Haar kont was een weldaad om te zien, mooie volle billen en iets door haar knieλn gezakt aan het keukenblad kwamen haar glimmende bolle schaamlippen mijn al te gemoed. Ik drukte mijn natte eikel tussen haar schaamlippen haar kutje in, voorzichtig hθ met die grote stamper van je, ik zal aan dit formaat moeten wennen lachte zij geil. Jij ben bijna een keer zo groot en dik als ik gewent ben zei Marijke, hoelang is je lul eigenlijk Rob vroeg zij toen ik al bijna voor de helft haar natte kutje ingleed. Ik weet het niet exact zei ik, maar rond de 23 centimeter moet het wel zijn. Dan is Marian waarschijnlijk ruime geschapen dan ik kreunde zij toen ik bijna vol in haar gleed en haar begon te neuken zo achterwaarts. Mme lekker kreunde mijn zus, maar niet te hard en nog even niet te diep hθ zei zij. Staande stond ik haar heerlijk geil te neuken en mijn zus neukte lekker mee, pak mijn tieten vast hijgde Marijke. Toen ik dat deed kwam haar kutje nog verder naar achteren en raakte in per ongeluk goed haar baarmoeder, oei hijgde zij, voorzichtig alstublieft, sorry zei ik maar je kon zelf te ver naar achteren met je geile kutje. Ik was nu zeker van plan het voorlopig even vol te houden zonder klaar te komen, de blamage van mij eerste neukpartijtje met mijn zus wilde in niet weer laten gebeuren. In een lekker tempo neukte wij met elkaar, over haar schouders bleef ik wel steeds voor het open raam de straat in kijken, er liepen wel mensen maar die konden nooit zien dat ik mijn zus hier stond te neuken.

Door de hoge hakken waarop zij stond en in deze houding voelde haar kutje nog strakker aan dan de keer dat ik haar op het bed neukte. Heerlijk vond ik het, haar schaamlippen zaten zo strak om mijn lul dat die steeds mee naar buiten kwamen tijdens het neuken, haar tepels stonden keihard door haar blouse heen, die ik hard in kneep. O ja, ja hijgde mijn zus steeds zwaarder, neuk mijn geile kutje klaar Rob, neuk maar harder ik kan je wel hebben nu. Ik neukte door en Marijke werd nog stakker in haar kutje, ik voelde haar klaar komen, een gil en een luid gekreun vulde de keuken, ik kom o ja heerlijk je lul, ik kom jaaaaaaaaaa. Ik moest mij goed inhouden en even stoppen met neuken om haar geile natte strakke kutje niet vol te spuiten. O wat is dit heerlijk hijgde mijn zus, de zwevende hemel zei zij. Ik trok mij uit haar kutje terug, mijn zus keek om met een verbaasde geile blik, ja sorry lachte ik, ik mocht toch nog niet klaar komen. Razend snel draaide zij zich om en ging door haar knieλn om mijn natte lul te pijpen. Marijke was hier net mee bezig toen ik ineens in het lachende gezicht van haar dochter keek, die met de kleine op haar arm voor het keukenraam verscheen, ik had haar niet aanzien komen. He ome Rob begroeten zij mij spontaan, haar moeder hoorde het ook en bleef stil op de grond van de keukenvloer zitten, zou ze ons gezien hebben fluisterde zij geschrokken, ik denk het niet mompelde ik. Jolante en de kleine liepen naar de voordeur.

Gelukkig had zij alleen mij gezien voor het keukenraam en niet haar moeder die op de grond voor mij zat, wel schrokken wij ons rot natuurlijk. Shit zei mijn zus, ik hield er al rekening mee dat zij langs zou komen met die kleine. Ik ga open voor haar doen, jij ben ook gewoon even langs gekomen voor een kopje koffie zei mij zus. Ik deed snel mijn broek omhoog en zat aan de keukentafel toen mijn nichtje binnenkwam, mij spontaan en kusje gaf en zei, zo ome Rob u hier vandaag! Ja lachte ik, ik kom even de koffie van je moeder proeven, was hier even in de buurt. Ja ma reageerde Jolante daar kom ik ook voor. Mijn zus was even bezig met haar kleindochter te knuffelen en ging koffie zetten. Aan Marijke was uiterlijk zo op het eerste gezicht niets te zien, behalve dan dat haar tepels nog steeds stijf in haar blouse stonden. En alleen ik wist dat zij nu rond liep met een open geneukt nat kutje en geen slipje aan had. Ik praten wat met mijn nichtje en haar dochtertje kroop over de vloer de woonkamer in, laten wij daar ook maar gaan zitten zei Jolante, dan kan ik haar beter in de gaten houden.

Jolante ging op de bank zitten en ik tegenover haar op een stoel. Mijn zus kwam binnen met de verse koffie en nam naast haar dochter plaats. Ik was nog zo geil als de pest, maar gelukkig was mijn erectie afgenomen, na van de eerste schrik te zijn bekomen nu mijn nichtje ook op visite was gekomen. Wij dronken koffie en spraken wat over de familie toen Jolante haar moeder een compliment maakte over haar leuke jeugdige rokje, kan ze nog steeds goed hebben hθ ome Rob vroeg zij aan mij, ja zeker glimlachte ik. Mijn zus gaf daarna ook blijk ervan dat zij tevreden was met haar rokje, door haar benen wat te spreiden naast haar dochter gezeten en mij daarmee een volle inkijk gaf onder haar rokje. Ik zat tegen haar gladde bolle schaamlippen aan te kijken en kreeg het warm, ik kon natuurlijk niets laten blijken. Al deze ondeugd en geilheid van mijn zus waren mij altijd onbekend gebleven. Terwijl zij met haar dochter verder praten en haar daarbij aankeek, spreiden zij haar benen nog een beetje verder voor mij open op twee meter afstand. Mijn lul begon hierop weer te reageren en ik voelde hem pijlsnel in mijn slip opkomen, pakte de krant waarmee ik mijn kruis afschermde voor mijn zus en mijn nicht. Haar dochter vertrok gelukkig na een klein uurtje weer naar haar huis en had mijn geen verdere vragen meer gesteld wat mijn aanwezigheid betrof.

Jolante was nog niet de deur uit toen mijn zus met een ondeugende lach opmerkte, dat was even spannend hθ broertje. Als zij maar niet met haar vader erover praat dat ik hier was zei ik, ben je gek stelde Marijke gerust, en wat dan nog, je ben mijn broer en kwam even een kopje koffie drinken. Ik verwachte haar al had ik je toch gezegd, kom laten wij naar mijn slaapkamer gaan zei mijn zus, nu is de kust wel veilig en verwacht ik niemand meer. Marijke liep voor mij de trap op naar haar slaapkamer, ik keek weer onder haar rokje en zag haar schaamlippen lekker bewegen toen zij de trap op ging. In de slaapkamer waren wij snel uit onze kleren, Rob ik heb zo zin om eens lekker uitgebreid met je te neuken lieverd zei zij. Met kloppend hart kroop ik tegen haar warme lichaam aan in bed, mijn lul stond weer snoei hard maar ik was ook gespannen, het is je eigen zus en niet zomaar een vrouw waar je een keertje uit geile lust mee vreemd gaat. Heel intiem begonnen wij elkaar lang te tongzoenen, ik lag boven op mijn zus die van het zoenen nog geile werd en naar mijn lul greep die zij tussen haar schaamlippen begon te wrijven. O wat ben ik ongegeneerd geil op je broertje fluisterde zij daarbij in mijn oor. Ik kon haar geilheid aan alle kanten voelen, mijn zus begon aan mijn oorlel te likken en zei dat zij mij heerlijke lul in zich wilde voelen.

Door haar benen te spreiden schoot mijn eikel vanzelf haar warme natte kutje in, ik ben niet zo ruim hθ zoals je al heb gevoeld, dus niet te wilt met mij. Ik neukte voor iets meer dan de helft van mijn lul haar kutje in, Marijke bleek heerlijk mee te kunnen neuken en wij hadden al snel het goede ritme te pakken. Ook mijn vrouw kon altijd heerlijk neuken toen wij dit samen nog konden doen, maar het kutje van mijn zus was toch weer anders. In de eerste plaats was Marijke, s kutje veel strakker en pompte daardoor mijn lul nog harder op, en het verschil was ook dat mijn zus geile praat uitsloeg tijdens de seks en het neuken, ook haar ondeugende spannende uitdagingen vond ik super. De gebeurtenis op het toilet (vermeld in deel twee) hield ik ook voor ogen. O wat een geile grote lul heb je Rob krijste Marijke, heerlijk zoals je mijn kleine meisje opgevuld. Ik maak een kurkentrekken van mijn kutje voor je lul krijste zij geil uit, draaide geweldig met haar kutje mee over mijn lul en kwam gierend klaar op mijn lul. Ik stopte gelijk na haar orgasme het neuken, anders zou ik ook klaar zijn gekomen, ik duwde mijn zus van mijn lul af, sorry zei ik maar anders kom ik klaar. Ja en dat willen wij nog niet hθ lachte zij geil, o wat is mijn kut geil jongen, wij gaan echt veelvuldig hiervan samen genieten zei Marijke. Ik heb er dorst van gekregen, ik pak even wat te drinken voor ons en nemen wij even pauze om jouw lul een beetje tot rust te laten komen. En weg was mijn zus.

Toen zij terug kwam met twee glazen fris zei Marijke, ik wil je wat laten zien Rob wat ik allemaal heb gekocht de afgelopen paar jaar om mezelf te kunnen bevredigen toen het steeds minder werd met Joop. Uit een kast pakte Marijke een bruin koffertje, opende dit op bed en ik zag dat hier vele seksspeeltjes inzaten. Verschillende dildo, s en vibratoren, Chinese balletjes, een soort vlindertje met riempjes voor op haar clitoris te bevestigen, een dildo die aan een soort van kuisheidgordel bevestigd zat, en nog wat op het oog geile speeltjes. Ik pakte het gordeltje waar de dildo aan zat en vroeg hoe zij dit dan gebruikte. Ik lag op het bed naar mijn zus te kijken toen zij staande naast het bed de leren gordel had gepakt uit het koffertje en de dildo die hieraan zat bevestigd, in haar kutje liet verdwijnen, ik schatte de dildo op ongeveer 15 centimeter. Marijke maakte de leren riempjes vast en toen bleek dit inderdaad een voorbind gordel te zijn. Hierna pakte zij haar rokje en deed deze weer aan, zo dus lachte zij met een wel heel geile blik in haar ogen. Haar tepels stonden loei stijf op haar dikke tieten toen zij een rondje liep met de dildo verstopt in haar kutje waar je totaal niets van zag nu zij haar rokje aan had. En hiermee loop jij door je huis vroeg ik super hierdoor opgewonden, nee natuurlijk paradeer ik hiermee niet door het huis zei mijn zus, . Joop weet het bestaan van mijn speeltjes niet eens. Wanneer loop je dan wel zo wilde ik weten, nou bijvoorbeeld als ik in een lekkere geile bui ben ga ik zo boodschappen doen, ook heb ik het wel eens aan op een familie feestje zei Marijke. Ik begon mij steeds meer te verbazen over mijn geile zus, dat is toch wel link zei ik, waarom niemand kan er toch iets van zien! Kan je ook klaarkomen op dat ding dan vroeg ik, o ja hoor, dat gebeurt wel tijdens het lopen ermee door de winkels of als ik lekker op een stoel heen en weer zit te wiebelen als niemand dat in de gaten heeft.

Marijke kroop weer op het bed met haar speeltje in haar kutje en hield haar rokje daarbij aan toen zij mij heerlijk begon te pijpen. Geil als zij was likte zij mijn ballen en speelde met een vingers over mijn anus, een combinatie samen met het pijpen wat ik heerlijk vond. Ik greep naar haar volle tieten die boven mij bungelde terwijl zij mij goed bleef door pijpen op haar knieλn op het bed gezeten. Marijke draaide met haar kontje heen en weer om waarschijnlijk de dildo die in haar kutje zat goed te kunnen voelen. Mijn lul werd ernstig op de proef gesteld om niet haar mond vol te spuiten. O wat geil Rob lispelde mijn zus, jou geile grote lul lekker in mijn mond en mijn dildo lekker in mijn kutje te voelen, hier kan ik heel geil van dromen zei Marijke. Je moet eens weten als ik met mezelf lig te spelen met een vibrator in mijn kutje en een kleine dildo in mijn kontje, hoe geil ik dan fantaseer dat dit twee lekkere mannen lullen zijn die mij opvullen en hard neuken in mijn beide gaatjes. Ik droom er al heel lang van om dit ooit eens mee te maken, maar ja helaas heb dit er met Joop nooit ingezeten. Marijke smeekte ik stop even met pijpen anders kom ik klaar, je maak mij zo geil. Mijn zus liet mijn lul uit haar mond gaan en begon likjes te geven over mijn volle erectie, de druk om klaar te komen nam wel iets af. Mijn zus draaide steeds sneller met haar onderlichaam, ik kom wel klaaaaaaaaar schreeuwde zij het uit, o wat geil is dit.

Ik keek naar haar met ongelovige ogen, wat ben jij een geile vrouw, Marijke zei ik, nee jij ben geen geile vent hijgde zij van haar orgasme na. Ik ga mijn rokje en dildo uitdoen zei zij, ik wil die grote lul weer heerlijk in mijn geile snee voelen, wat er nu inzit is kunst, maar ik geniet er altijd wel van lachte zij, ja dat zie ik zei ik. Nadat zij haar rokje en dildo had uitgedaan bleven wij door geile met elkaar, er volgde weer een heerlijke lange tongzoen tussen ons. Ik wil op je lul zitten Rob zei ze, ik kan dan zelf bepalen dat je niet met je volle lengte in mijn kleine kutje kom, ik kan jou nog niet zo goed hebben. Ik werd een beetje nieuwsgierig naar de lul van mijn zwager in de tijd dat zij samen nog wel konden neuken, stel je niet aan lachte ik, toen Joop je nog neukte kon je zijn lul toch zeker ook wel hebben in je strakke gaatje. Geloof mij Rob zei ze toen zij een stukje over mijn lul ging zitten, jouw lul is niet doorsnee voor een man, zo joekel heb ik nog nooit in mijn kutje gehad. Terwijl mijn zus ritmies over mijn lul neukte met haar super nat geworden kutje vertelde zij, dat mijn zwager hooguit 14-15 centimeter geschapen is. Ik kan je zeggen lachte zij, bovenop mij dat dit een wereld van verschil is. Ik speelde met haar tepels die zelf wat vocht begonnen te lekken toen ik er in kneep. Joop, s lul zou goed in mijn reet hebben gepast ging mijn zus verder onder het neuken, maar daar heb hij nooit iets in gezien om mij anaal te neuken, dat is smerig volgens hem. Ik had dit graag eens geprobeerd hijgde Marijke, maar ja daar moet je wel met zijn tweeλn voor in zijn.

Mijn lul kon zij steeds beter hebben!

Nog niet helemaal maar ik zat nu toch een flink stuk in haar kutje. Marijke begon ook steeds harder te neuken over mijn lul heen, door alle opwinding die ik nu al uren met haar beleefde, wist ik dat ik mij niet zolang meer kon inhouden. Mijn zus trouwens ook niet want die hijgde en steunde dat zij het zo geil allemaal vond dit met mij te kunnen doen en dat zij bijna alweer klaar zou komen. Ik neukte goed mee in haar ritme, voelde haar kutje steeds meer gaan trekken om mijn lul en er volgde een enorme seksuele geile explosie in ons beide. Marijke kwam onder luid gekreun klaar op het moment dat ik mijn zaad diep haar kutje in spoot. O wat geil Rob, je neuk mij zo heerlijk met die grote lul van je, ik kwam weer zo lekker klaar. Ineens ging mijn zus van mijn lul af, hierbij lekte mijn zaad uit haar kutje over mijn lul, ballen en buik. Marijke begon heel geil al mijn gespoten zaad op te likken tot dat er geen spoortje meer van was te zien. Wij kropen nog even lekker tegen elkaar aan hierna, zoende wij elkaar weer geil en ik vingerde nog even haar super natte en volgespoten kleine kutje. Dit is zo heerlijk lispelde mijn zus in mijn oor, wij gaan hier samen goed van snoepen broertje, ik zal je tonen dat ik op mijn vijftigste nog lang niet ben uitgeblust en nog veel verder voor je open zal gaan. Ik zal wijs zijn lachte zij en je nog niet alles verklappen. Ik was waarschijnlijk vermoeide dan mijn zus, mijn lul had zolang deze dag stijf gestaan dat hij nu volledig bezig was zich terug te trekken en instorten. Jij heb het even gehad lachte zij, ga zo lekker douchen en naar huis, ik moet alles ook een beetje opruimen en alle sporen uitwissen voor Joop over 1. 5 uur uit zijn werk kom. Ik volgde het advies van mijn geile zus op, toen ik stond te douchen kon zij het toch niet nalaten om nog even lekker onder de douche met mijn lul te spelen en hem voor ons afscheidt in haar mond te nemen. Moe maar zeer voldaan kwam ik precies als altijd op tijd thuis bij mijn vrouw uit mijn “werk” vandaan.

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm