Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Wil je met me neuken?

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou je een Moeder neuken?

Snel sexcontact met mij!

Een lul zo hard als staal!

Mijn 50 jarige zus Marijke DEEL2
Categorie: familiesex | donderdag 5 september 2013 01:01

Geile afspraakjes

DEEL 2 - Ik schaamde mij in dat weekend meer tegenover mijn zus als tegenover mijn vrouw. Mijn vrouw wist van niets en ik besloot dat zo te houden. Mijn zus wilde ik graag zelfs seksueel uitgebreid en aandachtig gaan verwennen in de toekomst, de mogelijke risico, s zou ik berijd toe zijn deze op mij te nemen als dit zich ooit voor zou doen. Ik begon voor het eerst op mijn 48ste jaar te dromen over mijn geile 50 jarige zus, haar kutje had ik nu kort kennis meegemaakt, maar met haar eigen medewerking wilde ik nu ook alles ontdekken, en uit proberen hoe geil mijn zus wel ontwikkeld was in haar 30 jarige huwelijksleven. Ik was vast besloten haar na het weekend weer thuis te bezoeken. In mijn gedachte leefde mijn geile brein volledig op dat weekend, hoe zou zij pijpen, zou ik haar anaal mogen neuken? Wat kon zij nog meer met haar heerlijke strakke kutje? Hoe geil was zij daadwerkelijk? Is zij misschien wel lekker opwindend pervers? Hou mijn zus van zachte of juist wat hardere vormen van seks? Al deze vragen leefde in mijn hoofd. De maandag na dit weekend belde ik mijn zus vanaf mijn werk thuis op, vrolijk en opgewekt klonk Marijke aan de telefoon. Wij bespraken feitelijk maar een ding en dat was de vraag van mijn zus wanneer ik weer kon komen. Morgen beloofde ik haar, ik neem een vrije dag op zonder dat Marian dit zal weten en ben om negen uur bij je op de koffie zei ik. Kom je alleen maar voor mijn koffie vroeg Marijke, wat denk je zelf zei ik! Die dinsdag stond ik precies om negen uur op de stoep bij mijn zus, ik zal in mijn volgende deel beschrijven wat er die dag tussen ons gebeurde en wat wij in elkaar's seksuele behoeften ontdekte.

De afspraak was gemaakt voor de dinsdag 9. 00 uur, mijn zwager Joop 55 is dan al op zijn werk en ik had speciaal een vrije dag genomen zonder dat mijn vrouw Marian hiervan op de hoogte was om de hele dag samen met mijn zus Marijke 50 te kunnen zijn om ons eerste zeer vluchtige neukpartijtje misschien nog eens te herhalen. Dit was spontaan ontstaan maar daarvoor is het noodzakelijk dat u hiervoor deel 1 lees onder familie verhalen.

Ik belde aan en Marijke open de deur, goedemorgen Rob zei zij opgewekt, eerst even een tipje zei mijn zus, zet je auto voor de zekerheid twee straten verder, je weet nooit of het iemand opval dat jouw auto hier heel de dag voor de deur staat. Daar had zij gelijk in en zelf had ik daar totaal niet aan gedacht, het betekende wel dat Marijke goed na had gedacht en bewust bezig was met onze affaire. Marijke had de koffie al klaar staan nadat ik mijn auto had weggezet. Keurig opgemaakt en sexy gekleed gaf zij mij een kus op mijn mond en zei geen spijt te hebben gehad over wat er voor het weekend tussen ons gebeurt was. Rob wij zijn natuurlijk, genetisch bepaald broer en zus waarvan geacht wordt dat door het bloedverwantschap er nooit spraken mag of zal zijn van een seksuele relatie met elkaar. Ik ben er dan van overtuigd dat wij dit nooit hadden gedaan als zowel jouw als mijn seksuele relatie normaal in stand zou zijn, zoals het zou moeten zijn in een huwelijk tussen man en vrouw. Joop is een prima man, altijd goed voor mij en feitelijk heb ik alles wat mijn hartje begeer of kan wensen, behalve een gezonde seksuele relatie. Dat is de laatste jaren van de kant van Joop steeds minder geworden, hij ga veel meer geestelijk op in zijn werk en lichamelijk is er bij hem impotentie ontstaan en kunnen wij daardoor hooguit nog een keer of zes per jaar met een volle erectie van Joop het doen. Ik krijg hier steeds meer moeite mee, ik mis dit en terwijl zijn behoefte afnemen, nemen die van mij alleen maar toe. Ik wist dat niet van Joop zei ik eerlijk.

In jouw huwelijk met Marian ben ik er door haar zelf van op de hoogte dat jullie nu ook al meer dan drie jaar na de operaties van haar niet meer kunnen neuken. Zeg eens eerlijk Rob, heb jij nooit eens aan vreemdgaan of aan een minnares gedacht om jou seksuele behoefte mee te delen. Ja natuurlijk wel zei ik. Mijn zus stond op en kwam aan de keukentafel op mijn schoot zitten, kuste mij op mijn mond, waarna een geweldig lange tongzoen volgde. Ik voelde haar passie, haar warmte en zij drukte haar lichaam stevig tegen mij aan. Wij kunnen hierover blijven praten Rob zei mijn zus, maar laten wij gewoon kijken en ontdekken of wij elkaar kunnen bevredigen in onze seksuele gevoelens en hiermee ons zelf in rust kunnen brengen. Ik hou dit ook op deze manier niet vol met Joop, scheiden is nooit bij mij opgekomen, maar een geheime minnaar stond ik al voor open, in mijn gedachte was ik hiervan al overtuigd geraakt. Mijn lul begon te groeien in mijn broek, het ontging Marijke niet, en jij zo te voelen ben niet echt afkerig tegen over mij zo te voelen glimlachte zij, nee zeker niet zij ik vlug. Marijke stond op van mijn schoot, ging gehurkt naast mij op de grond zitten en begon mijn broek open te maken in de keuken. Nadat zij mijn broek een stuk naar beneden had gedaan begon zij over mijn witte slip te kussen waar mijn stijve lul bijna tot het uiterste in gespannen stond.

Tergend Langzaam gaf zij steeds kleine kusjes over de stof van mijn slip tot dat mijn eikel vocht begon te lekken. Marijke begon op mijn eikel te zuigen over de stof heen waar een natte plek ontstond, lekker vroeg zij toen zij even naar mijn opkeek, heerlijk zei ik. Wij doen het vandaag anders als onze eerste vluchtige keer van vrijdag Rob, ik was ook te opgewonden doordat wij uit het niets eigenlijk ineens op bed belanden, ik wilde maar een ding toen en dat was je lul zien en voelen in mijn lichaam, het ging allemaal zo snel. Ja beaamde ik, toen ik eenmaal weer thuis was en hierover nadacht, was ik ook niet trots op mezelf dat het allemaal zo snel was verlopen. Stil maar broertje lachte Marijke, wij gaan dit vandaag ruimschoots goed maken. nu je hier ben wil ik ook met volle teugen van je genieten en je verwennen Rob. Nou verwennen daar was mijn zus al aan begonnen, ze zoog steeds harder op de stof van mijn slip die te samen met mijn ingepakte natte eikel haar mond inging. Mijn eikel begon te kloppen van dit heerlijke gebeuren, haal hem een uit mijn slip smeekte in bijna, geduld Rob, wij maken er vandaag een geil feestje van, en ineens stopte Marijke ermee. Kom mee naar de kamer zei zij, hierin de keuken blijf een beetje link, en het zal opvallen als ik op de dag de luxaflex dicht hield. Jolante ( haar oudste getrouwde dochter van 24) kan onverwachts altijd ook even langs komen voor een bakkie zei mijn zus. Ik volgde haar naar de woonkamer waar zij op de bank ging zitten, wij begonnen weer heerlijk te tongzoenen, mijn broek zat nog steeds halve wegen mijn knieλn. Doe het bij mij ook eens Rob onder mijn rokje over mijn slipje aan mijn kutje likken, maar niet mijn slipje van mijn kutje opzij doen gaf zij aan, dat is lekker opwindende glimlachte mijn zus.

Mijn zus had wel creatieve gedachte, heerlijk als een vrouw dit inzicht heeft en hiermee aan de gang gaat, ik werd steeds geile op mij zus. Toen ik dan ook mijn hoofd onder haar rokje had, snoof ik eerst bijna in duisternis onder haar rokje haar heerlijk opwinden geurtje. Ik likte met mijn tong over de stof van haar slipje, haar schaamlippen stonden al iets open en drukte lekker tegen de stof aan. Ook Marijke begon vocht uit haar kutje te lekker, ik kon haar vocht proeven en er kwam steeds meer naarmate ik haar op deze manier langer likte, wat was dit opwindend, nu speelde wij wel een geil voorspel met elkaar. O Rob wat wordt ik hier geil van kreunende mijn zus. Ik probeerde even met mijn tong tussen het randje van haar slipje te komen, om zodoende toch even over haar glad geschoren kutje te likken, nee nee kreunde mijn zus, dat hadden wij niet afgesproken geile donder, je wacht maar even op je verrassing. Lik nog maar even door over mijn slipje, ik heb wat anders in gedachte begon zij er ook licht bij te hijgen. Een paar minuten likte ik over de stof door, Marijke vloeide en haar kruisje was kleddernat geworden, stop maar Rob hijgde zij, ik moet plassen. Ik ging onder haar rokje vandaan, loop even mee zei mijn zus, die opstond en naar het toilet liep. Wat gaat ze nou doen vroeg ik mezelf af. Marijke deed haar rokje op het toilet omhoog en ging met haar slipje nog aan op het toilet zitten, kijk maar goed glimlachte zij, dit heb ik altijd al eens willen doen om te voelen hoe dit aanvoel in een geile bui. Ik ga plassen met mijn slipje aan lachte zij, laat je broek zakken zei ze tegen mij en kom wat dichterbij mij staan.

Ik wil je lul proeven terwijl ik zo plas.

Dit had ik allemaal niet van mijn zus verwacht natuurlijk, het is een geile creatieve maar ook zeer actieve geile vrouw. Op het moment dat ik mij stijve lul uit mijn slip had bevrijdt en voor haar mond sprong, hapte Marijke gelijk toe en zoog mijn lul zover mogelijk haar mond in. Heerlijk haar warme lippen te voelen nadat wij elkaar eerst zo hadden op gegeild. Ik hoorde haar plasje het toilet in gaan, keek naar beneden en zag haar urine door haar slipje heen komen. Dit was een zeer opwindend moment tussen ons, ik had dit met mijn vrouw nog nooit gedaan. Aan haar heftige zuigen te voelen op mijn lul wond het mijn zus ook zeer op, haar urine kletterde niet in het toilet, maar gin meer alle kanten op, de binnenkant van haar beide dijen werden helemaal nat van haar eigen urine. Eigenlijk vond ik het jammer dat zij was uitgeplast, ik vond dit heel geil. Marijke hield gelukkig nog niet op gezeten op het toilet om mij te pijpen, zij likken over mijn hele lengte van mijn lul en zoog zelf om beurten een bal van mij haar mond in, zo geil als ik mij nu voelde, had ik mij al geen jaren gevoeld, zeker de afgelopen drie jaar niet meer, sinds ik mijn vrouw niet meer kon neuken. Ik begon te kreunen en zei dat ik ging klaarkomen, Marijke stopte gelijk en zei dat dacht ik nog even niet broertje, je hou je nog maar even in lachte zij. Schenk jij nog maar een lekker kopje koffie voor ons in zei mijn zus, dan ga ik mij even opfrissen. Ik afwachting dat zij weer in de keuken terug zou komen, zat ik met een heerlijk geil gevoel in mijn lichaam aan de keukentafel, ik wist niet dat mijn zus zo geile uitdagende vrouw was, en was benieuwd wat zij voor vandaag nog meer in petto voor ons had. Het toilet spelletje vond ik supergeil van mijn zus. Ik ben geen liefhebber van plas of poepseks, maar dit was op een manier gedaan die hygiλne niet aantasten.

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm