Zou jij een oudere vrouw neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Wil je met me neuken?

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Mijn schoonmoeder is gewoon botergeil
Categorie: familiesex | woensdag 4 september 2013 02:50

Geile afspraakjes

Ik kwam in de familie van mijn vrouw Nelleke 6 jaar geleden op 19 jarige leeftijd,inmiddels zijn wij twee jaar getrouwd en ben ik 25 jaar.Het is een grote familie en mijn vrouw heeft ook nog drie zusjes en een broertje zij is de oudste van het stel 26 jaar. Mijn verhaal gaat over mijn schoonmoeder Frieda 51 jaar.Twee jaar geleden nog een vrouw van dik 90 kg, inmiddels ruim 30 kg afgevallen door sporten en een wilskracht dieet,fysiek en geestelijk een compleet andere vrouw geworden in alles. Ik kon altijd wel goed overweg met haar, maar je merkte toch dat zij niet lekker in haar vel zat in haar dikke lichaam, schaamte gevoelens en een erotisch of seksueel getint grapje binnen de familie moest zij niets van hebben. Nu mijn schoonmoeder zoveel is afgevallen en onder de 60 kg weegt vind ik haar er zeer aantrekkelijk uitzien,leuke vlotte kleding draag zij nu,meestal een leuk bijna spannend kort rokje( hiervoor waren het tentzeilen) en blousen waar je haar grote tieten in kan zien. De afgelopen twee jaar heeft zij ook haar haren lang krullend laten groeien en verf het hel blond wat haar gevoel een geile uitstraling geeft zonder er ordinair mee uit te zien.Tot zover de uiterlijke kenmerken van mijn huidige schoonmoeder in tegenstelling tot twee jaar geleden.

Nu vaak vrolijk en veel spontane vond ik haar soms wel eens heel uitdagend tegen mij,misschien ook wel omdat ik haar complimentjes gaf hoe zij er nu uitzie.Ik zei bijvoorbeeld gerust als wij even samen waren,wat heb je weer een lekker geil rokje aan ma (zo noem ik haar vanaf het begin) zou er bijna wat van krijgen,nu kon zij daar om lachen en reageerde dan,laat Piet 55(mijn schoonvader) het maar niet horen anders zou hij daar nog wel eens jaloers op kunnen worden. Waarom dan vroeg ik,nou die is niet meer zo actief Bas, (afkorting van Bastiaan) hij zeg wel eens als ik zin heb om te vrijen, ik slaap er alleen nog maar op Frieda,en val dan altijd in slaap,waarop zij het uit schaterde, maar ja ik ben er wel mooi klaar mee zei zij er toch achteraan! Ik begon daar toch over na te denken,mijn schoonvader zal mijn schoonmoeder dan wel niet meer neuken,of hooguit een enkele keer.Op vrijdag ben ik altijd vrij van mijn werk en mijn schoonmoeder had gevraagd of ik haar s,morgens vroeg bij de garage bij ons in de buurt op wilden halen omdat zij haar auto een dag kwijt zou zijn voor reparatie,en haar dan een lift naar haar huis wilde geven. Ik kwam bij de garage die vrijdag ochtend aanrijden en zij stond er al te wachten,weer heerlijk kort gerokt en verzorgend opgemaakt. Op het moment dat zij instapte zei ik,zo je zie er weer spannend uit,wil je de garage houder verleiden of zo,lachte ik. Zo ben ik niet Bas glimlachte Frieda. Ik reed weg en voelde mijn lul opkomen in mijn broek,ik vond haar er gewoon geil uitzien en keek ook nog even naar haar benen,het ontging mijn schoonmoeder niet en ik zag haar naar mijn kruis kijken.Drink je straks nog een kopje koffie mee vroeg zij,of heb je wat anders te doen vandaag? Nee hoor zei ik,wij drinken samen een bakkie ik heb tijd zat.Onder het rijden begon ik over haar te fantaseren,ik zou haar graag eens een keer goed willen neuken,ik val altijd al wel op wat oudere verzorgde vrouwen die er soms zo verleidelijk uit kunnen zien of zich zo ook kunnen gedragen.

Mijn schoonmoeder zette koffie en ik was op de bank neer geploft,volgde haar een beetje met mijn ogen,nu haar jas uit was zag ik ook goed haar grote tieten en zo te zien had zij geen bh aan,haar grote tieten hingen. Ik kwam maar niet van mijn stijve lul af en werd steeds geiler.Onder de koffie samen gezeten op de bank probeerde ik het, hee ma doe pa het echt niet meer met jou? Haar grote ogen keken mij vol aan,het gaat jou niets aan zei ze, maar als je er wat mee kan, zelden nog kan Piet een erectie krijgen. Lekker voor jou dan zei ik,nee niet lekker maar wat kan ik daar aan doen,het zij zo.Haar ogen keken hierbij weer naar mijn kruis waar ik een joekel van een erectie in had staan,jij heb er geloof ik geen problemen mee he lachte zij,nee gelukkig niet zoals je zie zei ik,een pure uitdaging naar haar toe,dat moest zij wel begrijpen.

Ik mis het wel hoor Bas ging zij verder,sinds ik zo ben afgevallen is heel mijn lichaam anders geworden,niet alleen het uiterlijk maar mijn hormonen zijn ook weer goed gaan werken.Ik nam het risico,stak mijn hand uit en begon door haar blonde lange haren te strelen,even schrok zij ervan maar ik zag haar ogen lachen.Ik trok haar hoofd naar mij toe en begon haar te zoenen,zij kon mij hooguit een klap geven.Gelukkig deed zij dat niet en zoenen goed mee,kolere daar zat ik mijn schoonmoeder te zoenen ik werd mij toch een partij geil op haar.Een half uur lang tongzoende en streelde ik haar lichaam,keurig over haar kleding,zelfs mijn hand deed ik nog niet onder haar rokje.Ze begon geil te ruiken,trilde toch wat nerveus,terwijl ik steeds zekerde werd en wist dat ik haar nu kon pakken.Ik wil met je naar bed fluisterde in haar oor,die ik ook likte met mijn tong,ja dat wil ik ook hijgde zij licht van opwinding.De weg was er ook vrij voor,de andere kinderen werkte en waren naar school,mijn schoonvader en mijn vrouw werkte ook. Ik was eerder in haar slaapkamer af zij zelf en begon mij snel uit te kleden,mijn schoonmoeder ging eerst de badkamer nog in en kwam 5 minuten later naakt in bed waar ik vol spanning al lag te wachten.Haar lichaam was niet zo heel strak meer,maar ja wat wil je 30 kg lichte,maar had toch mooie geile vormen,haar zware tieten hingen ook best wel maar met tepels zo groot had ik ze nog nooit gezien.

Helaas was haar schaamhaar niet geschoren.

Haar taille is super slank. Mijn schoonmoeder trilde nog steeds toen ik bovenop haar warme lichaam ging liggen,zelf bleef zij nog passief.

Ik zoende haar en fluisterde in haar oor dat ik haar eens goed zou neuken,gelijk begon zij te draaie met haar billen waardoor mijn stijve lul door haar schaamhaar schuurden,haar dochter heb een kaal kutje dus dit was zeker heel anders.Ik vind het altijd lekker om eerst even gepijpt te worden en te likken voor ik ga neuken,maar ik was veelste geil en wilde eigenlijk alleen haar kutje voelen om mijn lul. Ik zette dan ook mijn eikel tegen haar kutje aan en gleed met mijn lul soepel haar al goed nat geworden kutje in. Zelf spreiden zij haar benen open en draaide steeds sneller met haar kont,neuk me moedigde mijn schoonmoeder mij aan.Ik begon hard en krachtig in haar geile en natte kutje te pompen,harder als ik normaal haar dochter neuk, kromde mijn rug en begon aan haar zeer grote en super dikke tepels te zuigen,mmmmm jaaa jaa kermde zij uit.Ik wilden maar 1 ding en dat was voorlopig alleen maar haar kutje voluit neuken en haar eerst een paar keer goed klaar te laten komen.Aan heel haar lichaamstaal maar vooral aan haar sterk knijpende kutje om mijn lul, voelde ik haar kutje langs mijn ballen met haar warme kutgeil leeg lopen, Basssssssssss gilde ze wat neuk je mij geil,bijt in mij tepels gilde ze,wat ik ook deed maar wel goed mijn ritme op haar kutje bleef houden.

Nog nooit had ik zo hard en ruw een kut geneukt zoals ik nu mijn schoenmoeder neukte,ik wilden haar tweede orgasme voelen en zien op mijn lul, beet zowat haar tepels van haar tieten af en zij bleef maar uitroepen dat zij het zo heerlijk vond.

Een paar keer was ik wat te ver terug getrokken uit haar kutje waardoor mijn eikel eruit schoot,dat gebeurde weer precies op het moment dat mijn schoonmoeder net haar beide benen om mijn schouders had gedaan zodat ik haar nog iets dieper zou kunnen neuken,maar toen gebeurde het wat ik zeker niet bewust deed. Mijn eikel stoten ik tegen haar kontgat aan en ik schoot voor ons beide gevoelig haar reet in,ooooo wat doe je nu kermde zij,je zit in mijn kont. Haar gaatje was heel strak maar toch duwde ik door toen ik goed door haar sluitspier ging,haar dochter mocht ik echt nooit in haar kontje neuken,dat kon zij niet hebben.Frieda begon alleen nog maar harde te schreeuwen toen ik haar kont nu aan het neuken was met mijn volle 21 cm. Na een paar minuten kon mijn schoonmoeder mijn lul goed hebben in haar kont,voor mij werd het steeds moeilijke om niet klaar te komen.Haar tieten had ik even met rust gelaten om mij helemaal op haar poepgaatje te richten,want ja daar neukte in haar nu toch in, diep in haar darmen.

Mijn schoonmoeder kwam nu helemaal los!

Bracht zelf twee vingers in haar kut en vingerde zich wild,streelde haar wel erg grote dikke klit zag ik nu.Ik had twee keer even kort moeten stoppen om niet klaar te komen,ik was weer met lange halen haar reet aan het neuken toen Frieda met een oerkreet klaarkwam,jaaaaaaaa mijn kont mijn kont schreeuwde zij.Ik ging uit haar zuigende reet zo strak om mijn lul heen,een windje floepte zij eruit maar dat maakte mij niet uit, terwijl mijn schoonmoeder sorry zei en er bij in de lach schoot.Ik had haar goed te pakken gehad,zij transpireerde over heel haar lichaam,haar kont stond steeds nog een stukje open.Haar ogen richtte zich op mijn nog steeds stijf staande lul,heb je met heel je lul in mijn kont gezeten vroeg zij,ja zei ik. Ik ben nog nooit in mijn kont geneukt Bas zei zij,durfde het ook nooit en vond het een smerige gedachte,maar daar kom ik op terug, ik vond het heel opwindend en kreeg ook een heel apart orgasme.Lekker toch zei ik,mmm heerlijk lachte zij ondeugend. Maar nu wil ik jou goed verwennen zei ze,wij gaan ons even wassen en dan wil ik graag je mooie grote lul pijpen en je laten spuiten,klink goed lachte ik en wij liepen naar de badkamer. Daar bekende mijn schoenmoeder iets waar ik zelfs rode oren van kreeg....

Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Oude wijven zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm