Snel sexcontact met mij!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou je een Moeder neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Een lul zo hard als staal!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Veilig een keiharde erectie

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Mijn schoonmoeder voldoet aan alle eisen
Categorie: familiesex | woensdag 4 september 2013 02:36

Geile afspraakjes

Ik ben al tientallen jaren een liefhebbere van vele vormen van sex. Bijna sexverslaafd, zou je kunnen zeggen. Ik ben al zo'n twintig jaar getrouwd en heb een prima huwelijk, waarbij tot op een bepaalde hoogte met sex geexperimenteerd wordt. Zo bezoeken we af en toe een parenclub en hebben we ook al enkele malen ervaring gehad met een trio. Toch zoek ik nog meer opwinding en nieuwe ervaringen en daar weet mijn vrouw niets van af. Ik weet het, het is niet eerlijk ten opzichte van haar maar de wens naar steeds nieuwe opwindende sexbelevenissen is sterker dan mezelf. Het begon zo rond mijn zestiende, toen ik voor het eerst een sexcinema in de buurt bezocht. Mijn eerste bezoek was omnooit te vergeten. Toen ik had plaatsgenomen kreeg ik niet veel later gezelschap van een wat oudere man, die na een tijdje over mijn kruis begion te wrijven. Gek genoeg vond ik het niet onaangenaam. Toen hij mijn inmiddels stijve pik uit mijn broek haalde en me begon af te trekken, wond de hele setting me zo op dat ik heerlijk klaar kwam. Sindsdien zijn vele, heerlijke hoogtepunten in sexbioscopen gevolgd. Met mannen, waarbij ook over en weer gepijpt werd, maar ook met koppels, waarbij de vrouw in kwestie mij pijpte en ik haar soms ook mocht neuken. De geur en het gedempte licht van een sexcinema, de rukkende mannen, ik vind het heerlijk om er te vertoeven. Over mijn bezoeken aan zo'n cinema zou ik vele mooie verhalen kunnen schrijven.

Behalve deze 'hobby' bezoek ik heel af en toe ook plaatsen waar 'buitensex'wordt bedreven. afgelen parkeerplaatsen, waar voornamelijk homo's elkaar ontmoeten voor een vluchtige ruk- of pijpbeurt, die soms ook wel iets verder gaat. Nu ben ik geen homo, maar het mannencontact, een heerlijk stijve lul in mijn mond ga ik niet uit de weg. Een andere voorliefde op dit gebied is mijn voorkeur voor oudere vrouwen. Geen 30ιrs of 40ιrs, maar minimaal 55+-ers, liefst wat mollig en grote borsten. Waarom kan ik niet verklaren, zijn het de aandoenlijke rimpeltjes in hun gezicht, hun iets uitgezakte lichaam of is het gewoon de kick om sex te hebben met iemand die je moeder zou kunen zijn?

Een vrouw die aan al die eisen voldoet is mijn schoonmoeder, Nel.

Ik heb me al dikwijls afgerukt met een neukscene met haar op mijn netvlies. Ook als we op bezoek zijn, probeer ik dikwijls stiekem de wasmand in hun badkamer te doorzoeken op gedragen slipjes en b.h.'s. Als ik zo'n broekje vind, prop ik dit in mijn broekzak, ga naar het toilet waar ik mijn stijve pik vlug bevrijd en terwijl ik de heerlijke geur van haar kutvocht en urinedruppeltjes met volle teugen opsnuif, kom ik steeds heerlijk klaar. Mijn allergrootste wens is om met haar het bed in te duiken. Om haar beeld wat duidelijker te maken, mijn schoonmoeder is 67 jaar, niet al te lang, kort donker haar wat haar een jeugdig uiterlijk geeft, prachtige grote borsten en een mooie volle bilpartij. Na vele jaren fantaseren is mijn wens drie weken terug vervuld...

Het was een prachtige oktoberochtend toen ik 's ochtends rond een uur of negen uit bed stapte. Mijn vrouw was naar haar werk en ik zou mijn snipperdag deze dag besteden aan de tuin, die nodig een beurt nodig had. Na het ontbijt en mijn krantje, bladerde ik op mijn gemak nog even door de Pabo-gids, op zoek naar een nieuw lingeriesetje voor mijn vrouw. Plots hoorde ik de voordeur opengaan en even later stapte Nel de kamer binnen. Ze heeft een sleutel van ons huis. "Hι, Hans, niet naar't werk", vroeg ze verrast. "Ik kom even het gourmetstel terugbrengen". Ik legde de bedoeling van mijn vrije dag uit en bood haar koffie aan."Ja, lekker", antwoordde ze en ze nam plaats aan tafel. Terwijl ik een kopje haalde, viel haar oog op de Pabo-gids, die nog open lag op het lingeriegedeelte. "Zo, wil je Maria eens verrassen ?"vroeg Nel. Ik kwam naast haar zitten en zei dat het inderdaad weer tijd was voor een leuk setje. "Zo'n kadootje heb ik van Andrι (mijn schoonvader) al lang niet meer gehad. Trouwens, op mijn leeftijd zou me dat spul ook niet meer staan". "Flauwekul", zei ik "je ziet er nog prima uit en jouw lichaam verdient best nog een leuke verpakking".

Ze glimlachte wat verlegen en zei nogmaals dat ze te oud was voor die frivole dingen. Ik besloot de stoute schoenen aan te trekken en zei, "zal ik eens kijken wat bij jou zou passen ?". Naast elkaar gezeten bladerden we door de catalogus en ik wees op een gewaagd setje, met halve bh-cups. Ze giechelde."Dat is heel wat anders dan wat ik gewoonlijk draag". "Je zou er fantastisch mee staan"zei ik. "Da's lief van je" antwoordde ze en ze streelde even over mijn arm. "Er staan ook nog andere leuke dingen in hoor", probeerde ik in de stille hoop dat de aangename sfeer een wat erotischer tintje zou krijgen. Nel bladerde hierop wat verder en plaatste mijn been ongemerkt wat dichter naar haar toe. De pagina's met de dildo's en vibrators veroorzaakte een blosje op haar wangen. "Ook iets voor jou ?"vroeg ik uitdagend. Ik voelde mijn pik iets verstijven en tot mijn verrassing zei ze" nou, het is al lang geleden dat Andrι zijn best nog eens voor me heeft gedaan, dus misschien moet ik wel op zoek naar een alternatief". Ik was verrast dat ze ze open over haar bed ervaring sprak. Het wond me nog meer op. Moest ik hier op ingaan ? "Een vibrator of dildo is leuk speelgoed, maar het blijft toch niet het echte werk" lachte ik, terwijl ik mijn been ondertussen nog iets verder in haar richting bracht. Heel licht raakten onze benen elkaar en ik voelde de spanning tussen ons nog meer toenemen. "Je schoonvader vindt een keer in de maand wel voldoende" zei ze openhartig, "maar ik ben daar niet altijd tevreden mee". Ze keek me aan met haar lieve glimlach. Een zesde zintuig vertelde me dat de tijd juist was om een hand op haar been te leggen. Ze weerde me tot mijn grote vreugde niet af. "Ik zou je heel graag willen helpen" fluisterde ik.

"Zo'n oude vrouw als ik, die ook nog eens je schoonmoeder is "?

Ik streelde ondertussen zachtjes haar been en zag haar borsten wat sneller op en neer gaan. Ik besloot alles te vertellen: dat ik haar een aantrekkelijke en opwindende vrouw vond, dat ik dikwijls masturbeerde en daarbij ook soms gebruik maakte van haar gedragen slipjes uit de wasmand. Haar mond viel open van verbazing en ze bloosde nog meer. De sfeer was plotseling erg seksueel geladen en tot mijn vreugde legde haar hand ook op mijn been. Dit was het teken om me naar haar toe te buigen en haar op haar wang te kussen. "Lieve Nel" fluisterde ik, "mooie, aantrekkelijke vrouw...". Ze draaide haar gezicht zodat onze monden elkaar ontmoeten. Ik voelde haar lippen van elkaar gaan en mijn tong gleed in haar mond. Een verrukkelijke tongkus volgde waarbij ik mijn handen over haar lichaam liet glijden. "Hans, ooh.. Hans, je maakt me gek..." zei Nel, terwijl haar handen over mijn borst gingen. Ik stond op, pakte haar hand en zei slechts "kom..".

Ze wist wat er ging volgen. Zonder woorden liepen we de trap op naar mijn slaapkamer. Daar aangekomen kusten we elkaar hevig. Mijn vingers knoopten ondertussen haar blouse los en Nel deed hetzelfde bij mij. Nadat ook de broeken van onze lichamen waren gegleden vleiden we ons in bed, slechts gehuld in mijn boxer en Nel in haar b.h. en een mooie zwart-met- kanten slip. Haar b.h.-sluiting zat vooraan en het grote moment was daar: ik zou de heerlijke grote borsten mogen ontbloten ! Haar tieten leken nog groter nu en terijl ik de b.h. van haar lichaam trok begroef in mijn gezicht tussen haar weelderige borsten. Ik kuste en likte deze heerlijke tieten,met mooie, grote donkere tepels. Zachtjes zoog ik erop en ik voelde de tepels verstijven. Mijn rechterhand ging richting haar slipje en ik streelde haar kutje door haar broekje heen. Ik voelde duidelijk vocht. Ze was geil, echt geil ! "Doe het uit" fluisterde ze. Ik stroopte het slipje van haar volle ronde kont, spreidde haar benen die ze iets optrok en daar lag de hemel voor me: een prachtige kut, die tot mijn verrassing netjes bijgewerkt was. Een streepje haar leidde naar haar volle kutlippen, waar haar clitoris duidelijk zichtbaar was. Ik rook die heerlijke geur die ik herkende van haar slipjes en op hetmoment dta mijn tong haar natte kut raakte was mijn lul harder dan die ooit geweest wass. Eindelijk mijn heerlijke schoonmoeder naakt. Ik begon ze langzaam te beffen, mijn tong ging traag haar kut binnen en ik proefde haar geil. Ze kreunde... "heerlijk, wat heerlijk..!" Binnen enkele minuten was het zover en ze kronkelde en gilde naar een seconden lang durend orgasme, waarbij het leek of haar kut nog meer vocht uitsproeide over mijn gezicht. Ik kwam op haar liggen en we kusten vurig.

"Nu wil ik je pik voelen".

We wisselden van positie en ik tilde mijn kont op. Op haar beurt ontdeed ze me van mijn boxer en ze leek aangenaam verrast door mijn stijve lul, die ze in haar warme hand nam. Ze zat op haar knieλn voor me, keek me geil aan, en boog haar gezicht voorover. Ze opende haar mond, bleef me aankijken en mijn pik gleed langzaam haar warme vochtige mond in. Haar hand kneedde zachtjes mijn ballen en haar mooie blauwe ogen bleven me aankijken terwijl ze mijn keiharde lul in en uit haar mond liet glijden. Wat kon die vrouw pijpen ! Haar volle borsten wiegden mee met het tempo. Ik voelde dat een ongetwijfeld fantastisch hoogtepunt zich aandiende maar wilde nog niet spuiten. "Ik wil je neuken Nel". "En ik wil niets liever"antwoordde ze. Ze ging op haar rug liggen en ik gleed bovenop haar, haar grote tieten kussend en haar tepels zuigend. Mijn staalhard gepijpte lul lag nu voor haar vochtige kut. Ze nam hem in haar hand en leidde hem tussen haar lippen. "Neuk me Hans" zei ze en ik duwde mijn pik langzaam in haar geile lichaam. Mijn voorhuid gleed naar achter terwijl mijn eikel de eerste centimeters van haar verrassend strakke kut verkende. "Whow" fluisterde ze, terwijl ik langzaam haar vagina vulde. Ik dreef het tempo geleidelijk op, ze sloeg haar benen rond mijn lijf en hijgde in mijn oor: "neuk me, neuk me hard". Een ongelooflijk stevige neukpartij volgde. Ik ramde mijn pik in een snel tempo naar binnen en ik voelde even later haar kut verstrakken rond mijn pik...: "ik kom.......ik kom, oh wat super ...!" kreunde Nel. Na dit hoogtepunt zag ik haar ogen vochtig worden en we kusten elkaar teder. Ik trok mijn lul terug en bracht hem naar haar mond. Weer keek ze heerlijk geil aan terwijl haar tong en mond zich tegoed deden aan mijn pik, die zowat droop van haar vocht.

"Proef je je kut Nel, proef je jouw heerlijke kutgeil!" hijgde ik.

Ze knipoogde lief en verplaatste zich. Op handen en knieλn kwam ze voor me zitten, haar mooie ronde kont stak uitnodigend naar achter. "Neuk me langs achter Hans, dat is mijn favoriete standje". Ik plaatse mijn lul weer tegen haar lippen en zag daarboven haar kontgaatje. Terwijl ik haar stevige kont vasthield en haar in een stevig tempo naaide, kreunde ze het uit. Ik keek naar haar rozebruine anus, maakte mijn middelvinger nat in mijn mond en duwde die vervolgens tegen haar gaatje aan. Langzaam , stukje voor stukje, liet ik mijn vinger in haar kontje verdwijnen. Ik begon haar daar te vingeren terwijl we neukten en dit wond haar nog meer op. "Ik voel je in mijn kut en mijn kont, ga door, ga door " zei ze opzwepend. Niet veel later kondigde een nieuw orgasme bij Nel zich aan, heviger en intenser dan de voorgaande twee. Ik liet haar even bekomen, sleepte mijn lul uit haar samentrekkende kut en bracht hem voor haar mond.

"Nu is het eindelijk jouw beurt lieverd.
Wat was dit superlekker !" Mijn lul verdween weer in haar mond en met lange halen likte en zoog ze hem naar binnen. weer bleef ze me aankijken. Opeens voelde ik een vinger tussen mijn benen, op zoek naar mijn kontgaatje. Haar vinger had ze eerst natgemaakt met het overvloedige vocht uit haar kut en de druk die op mijn anusspier werrd uitgeoefend bezorgde me een gevoel wat ik nog niet eerder had ervaren. Zachtjes drong haar vinger mijn kont binnen, ze bleef me aankijken en haar pijpende mond, haar volle romige op en neer gaande borsten deden mijn zaad opborrelen. "Oh Nel, ik ga komen, ik ga spuiten" kondigde ik aan en daarop begon ze mijn kontje nog sneller te vingeren. Ze rukte me af, mijn eikel voor haar wijd opengesperde mond en alle geile spanningen van die ochtend leken zich in mijn harde pik te verzamelen om in ιιn krachtige explosie mijn lul te verlaten. Ik spoot mijn zaad met een oerschreeuw in haar mond, op haar gezicht in haar haren. Er kwam geen eind aan, dit was het meest geweldige hoogtepunt wat ik ooit had beleefd. Weer tot mijn zinnen gekomen zag ik dat Nel mijn pik liefdevol aflikte. Ik boog me naar haar toe en we verstrengelden in een heerlijk geile tongkus, waarbij ik mijn eigen zaad duidelijk proefde. In elkaar armen lagen we nog na te genieten tot we ons gingen opfrissen. We hebben elkaars lichaam onder de douche gewassen, gestreeld, gelikt en gekust. Bij het afscheid beloofden we elkaar dit nog vaker te doen.

Impotentie? Stimuleer de erectie lengte en hardheid!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm