Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou je een Moeder neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Een lul zo hard als staal!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Veilig een keiharde erectie

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Mannen opgeilen op het naaktstrand
Categorie: exhibitionist | zondag 17 augustus 2014 01:54

Geile afspraakjes

Na ons laatste avontuur op het naaktstrand, vorig jaar, besloot ik, Jolanda, 38 jaar, slank, kleine maar lekkere tietjes en mijn man Peter, 48 jaar, sportief met een beginnend buikje om weer een keer naar het naaktstrand te gaan. ’s Morgens stonden we vroeg op. Ik dook onder de douche en schoor met helemaal glad. Met het naaktstrand in het vooruitzicht en de scheerzeep op mijn lipjes en klitje schoot er een rilling door mijn onderbuik en kutje.Ik had er zin in. Even later sprong ook Peter onder de douche en ook hij schoor zich helemaal glad. Zijn halfstijve lul had constant mijn aandacht…hmm. Met een paar handdoeken, een fles water en veel zin stapte we in de auto; op weg naar Zeeland. Na twee uurtjes rijden kwamen we bij “ ons” naaktstrand aan. We liepen door de duinen en zochten een mooi plaatsje, enigszins beschut, in een duinpan. Peter had zich al helemaal uitgekleed. Met zijn heerlijke lijf en zijn pik naar beneden hangend zag ik hoe hij rondkeek en de omgeving een beetje verkende. De vorige keer was ik heel geil geworden van een heel stel kerels die zich verlekkerde op mijn lichaam. Terwijl ik mezelf vingerde trokken die mannen zich af. Meer was er toen niet gebeurd. Maar vandaag wilde ik kijken of ik een stapje verder durfde te gaan. En Peter...

Ook ik had me inmiddels uitgekleed en lag heerlijk te genieten van de zon en de wind die zachtjes mijn tietjes en kutje leken te strelen. Peter lag naast me. Mijn hand ging naar zijn bovenbeen. Als een jong verliefd stelletje, een lekker stelletje, genoten we van elkaar en van de zon.

Ik keek wat om me heen en net als de vorige keer liepen er mannen bovenlangs de duinen op zoek naar opwinding en meer. Enkele mannen bleven wat langer staan en staarde met brutaal aan. Ik vond dat geil. Mannen die zich opgeilen aan mijn naakte lichaam. De laatste jaren ben ik er achter gekomen dat ik daar geil van word. Ook als vrouwen zich aan mij opgeilen. Mijn andere hand legde ik op mijn lies en ik opende mijn benen een beetje. Ondertussen wreef ik over Peter zijn been om zo “per ongeluk” af en toe zijn zak aan te raken. Peter keek me aan en lachte. Hij zei niks. Zijn pik reageerde onder mijn zachte aanrakingen. Half stijf richtte hij zich een beetje op. Met mijn andere hand wreef ik over mijn eigen bovenbeen in de buurt van mijn kloppende kutje. Ondertussen waren er meer mannen voorbij gelopen. Enkele waren blijven staan en hadden me geil in mijn ogen gekeken. Meer was er van hun kant nog niet geweest. Brutaal had ik terug gekeken. Wacht maar, dacht ik, jullie gaan vandaag misschien nog wel wat beleven.

Peter draaide zich op zijn buik en stak een sigaretje aan. Goed idee. Om even de spanning uit de lucht (en uit mijn kutje) te halen volgde ik zijn voorbeeld. “Ik hou heel veel van jou” lachte ik naar Peter en kuste hem. Geil kronkelde onze tongen in elkaar. Meteen voelde ik Peter’s hand op mijn warme billen. Hij kneedde mijn geile kont, hard, dan weer zacht. Heerlijk vond ik dat als hij dat deed. Ondeugend lachend gleed nu zijn middelvinger door mijn lipjes. Automatisch opende ik onmiddellijk mijn benen. “Wat ben je al nat, schatje. Ben je geil?”: glimlachte Peter. Hij wist natuurlijk wel dat ik geil was. Ter bevestiging lachte ik terug en ik trok een been omhoog. “mwahh, dat valt best mee”, zei ik met een geile blik in mijn ogen. Peter zocht nu weer mijn kutje. Ik keek om en daar zag ik nu 3 mannen recht achter ons staan. Op een metertje of vijf afstand. Ik trok mijn been nog wat verder op,waardoor die mannen nu een nog beter zicht kregen op mijn geile, half openstaande, natte kutje. “Hmm” kreunde ik goedkeurend toen Peter zijn vinger door mijn lipjes en over mijn gevoelige klitje wreef. De aanrakingen van Peter en het idee van de mannen achter ons, hadden hun uitwerking op mijn kutje niet gemist. Twee vingers gingen nu over mijn gezwollen lipjes en mijn klitje. Ik kreunde van geilheid, hmmm. Peter stak nu twee vingers in mijn kutje en begon me geil te vingeren. Ik drukte mijn kont omhoog en probeerde de vingers zo diep mogelijk in mijn kutje te krijgen. Jeetje wat was ik geil. Ondertussen keek ik achterom en zag hoe de mannen zich aftrokken. Daar werd ik nog geiler van. Verder drukte ik mijn soppende kut op de vingers van Peter. Ondertussen pakte ik een borst en kneedde die hard, evenals mijn tepels. Met mijn harde tepel en borst in mijn hand en Peter die mijn kutje bewerkte voelde ik een hoogtepunt komen. Peter lachte en voelde dit ook aankomen. Hij haalde zijn vingers uit mijn kutje. : “Nee, schatje, niet stoppen.

Laat me klaarkomen” kermde ik geil.

“We hebben nog de hele dag”, lachte Peter met zijn natte vingers tussen ons in. Met het puntje van zijn tong likte hij langzaam, geil en uitdagend mijn kutsappen van zijn vingers. Ik wilde ook! Vragend keek ik hem aan. Ik pakte zijn hand en leidde langzaam zijn natte vingers naar mijn mond. Samen likte we nu mijn geil van zijn vingers. Soms raakte onze tongen elkaar. Wat waren we geil. Peter ook, maar die is altijd nog wat minder brutaal en uitbundig dan ik ben. Al hoewel het er de laatste jaren wel steeds beter op wordt. Dus dat beloofde nog wat. Peter ging weer op zijn rug liggen met zijn keiharde pik recht omhoog. De dikke aders op zijn lul en zijn ontblote eikel, helemaal nat van zijn voorvocht, glom in de zon. “Schatje, ik wil je pijpen. Mag ik je alstublieft pijpen?”, vroeg ik met een geile blik in mijn ogen. Peter richtte zich een beetje op en zag dat de drie mannen er nog steeds stonden. Samen keken we hoe ze met hun pikken speelde terwijl ze ons aankeken. “En die gasten dan..?” twijfelde Peter zichtbaar. “Geil toch!” zei ik. Meteen dook ik op zijn harde pik af. Met het puntje van mijn tong likte ik het zilte voorvocht van zijn eikel, terwijl ik hem diep in zijn ogen aankeek. Hij wilde liever niet, maar zodra hij mijn tong op zijn pik voelde was zijn weerstand weg. Hij legde zijn hoofd op zijn handdoek en liet mij mijn gang gaan. Hij kreunde bij iedere aanraking. Ik had nu zijn harde pik stevig onderaan vast. Ik kneep er in terwijl ik zijn eikel verder verwende. Ik keek hem geil aan. Heerlijk vond hij het als ik hem pijpte. Dat kon ik als geen ander, zei hij altijd. Nu liet ik me met mijn mond over zijn eikel heen glijden. Tot achter in mijn keel nam ik zijn hele (18 cm) lul in mijn mond en keel. Peter kreunde geil terwijl hij me bij mijn hoofd pakte om met nog verder op zijn pik te duwen. Ik kokhalsde een beetje maar ik liet zijn pik in mijn keel zitten. Al trekkend en pijpend, zijn harde pik in mijn hand, draaide ik nu mijn hoofd naar de mannen. Ik keek ze aan en verwende Peter zijn lul. De mannen keken me aan en maakte neukende en likkende bewegingen naar me. Ik bleef ondertussen pijpen terwijl Peter met zijn heupen zijn lul diep in mijn keel stootte.

Ik liet Peter's lul uit mijn mond glijden, trok hem af en zei: “Ik wil je neuken, ik wil je harde pik in me voelen”. Peter keek met twijfelend aan. Maar ik gaf hem geen tijd om te reageren. Ik gooide een been over hem heen en leidde zijn kloppende paal naar mijn openstaande kutje en druipende kutje. Ik voelde hoe er straaltje van mijn kutsapjes tussen mijn benen op de lul van Peter dropen . Met mijn kont hoog in de lucht en mijn gespreide kut richting de trekkende mannen gleed ik op Peter zijn dikke pik. Langzaam zakte ik naar beneden, zijn kloppende lul steeds dieper in me. Met lange, langzame halen, waarbij zijn lul net niet uit mijn kutje gleed, neukte ik Peter. Toen liet ik me hard op zijn pik vallen. Kletsende geluiden van onze lichamen en mijn druipende kutje, maakte me steeds geiler. Toen duwde Peter zich ineens van me af. “Ik ga klaarkomen en dat wil ik nog niet”. Hevig teleurgesteld zat ik naast zijn harde pik. Mijn hunkerende kutje wilde meer. Ik wilde klaar geneukt worden. Dan nog maar een keer pijpen. Ik dook wild op zijn natte lul en likte mijn kutsap van zijn kloppende lul. Weer drukte Peter mij van zich af. “geduld schatje”…. We gingen weer ieder op onze eigen handdoek liggen. We genoten van een drankje en de zon. Ondertussen waren de mannen weer verdwenen. Het was inmiddels 6 uur geworden. Het koele windje en de late avondzon maakte alles eerder romantisch dan geil, terwijl ik zo graag geneukt wilde worden.

De inmiddels slappe pik van Peter lag er haast vredig bij. Mijn kutje jeukte nog steeds. Langzaam daalde mijn hand weer af naar mijn kutje. Mijn gezwollen klit reageerde meteen weer bij de eerste aanraking. Ik kreunde en Peter keek me aan. Langzaam drukte ik twee vingers diep in mijn openstaande kutje. 1 Man was weer teruggekomen. Hij was de hele middag in onze buurt geweest. Toen hij mij bezig zag ging hij direct weer zitten. Maar nu dichterbij als de vorige twee keer. Hij zat een meter of drie van ons vandaan. Ik kon hem nu goed zien. Een man van, ik schat ronde de veertig, met een grote pik. Het feit dat hij heel bruin was, overal, duidde erop dat hij vaak naakt rondliep. “Vind je hem lekker?” vroeg Peter plotseling, ”Waarom” reageerde ik verrast van Peter zijn vraag. “Zo maar. Maak hem maar eens gek met dat geile lijf van je”. “Wat dan?” vroeg ik naar de bekende weg. “Kijk maar eens hoe ver je durft te gaan. Ik daag je uit”, lachte peter geil terwijl hij zich over mijn tieten heen boog en hard aan mijn tepel begon te zuigen. Ik deed mijn benen verder uit elkaar en neukte mijn soppende kut met twee en toen drie vingers. Ik kreunde nu niet meer ingehouden. Ik zocht met mijn ander hand Peter zijn pik en trok hem af. Peter ging nu op zijn knieën naast me zitten en drukte zijn pik bij mijn mond naar binnen. Gulzig begon ik hem te pijpen. Ik hield daarbij voortdurend de vreemde man in het oog. Hij was weer wat dichterbij gekomen. Ik vond het zo geil om Peter te pijpen terwijl ik mezelf vingerde en de man voortdurend aan bleef kijken. Hij lachte geil met zijn pik in zijn hand naar me. Hij kroop wat dichter bij. Geschrokken, maar ook geil vond ik het toen hij op nog geen halve meter van ons vandaan kwam zitten. “Hmm” kreunde Peter, “Je pijpt zo lekker”. De man schuifelde nog wat dichterbij en ik openende mijn benen nu maximaal. Ik liet mijn vingers uit mijn kutje glijden en pakte met mijn natte hand de lul van Peter die ik afwisselend aftrok en pijpte. Peter keek afwisselend naar mij hoe ik hem pijpte, dan weer naar de trekkende vreemdeling. Met een hand stevig om zijn harde pik wreef hij nu zacht over mijn benen. Ik kreunde goedkeurend. Ik drukte mijn onderlichaam meer naar de vreemde en met mijn hand rond Peter zijn harde pik, wachtte ik gespannen af. Langzaam ging zijn hand steeds hoger. Richting mijn openstaande kutje. Hij lachte en keek een beetje vragend. Dan naar mij, dan weer naar Peter. Peter ging met zijn hand over mijn buik recht naar mijn smachtende kut. Bloednerveus over wat er zou gaan gebeuren. Peter wreef een paar keer over mijn klit.”Ja, Peter, ga door zo over mijn klitje”. Maar in plaats daarvan zakte hij iets verder af en spreidde met twee vingers mijn toch al openstaande kutje,nog verder. De man keek nu recht in mijn openstaande, kloppende kutje. Hij kwam nog hoger met zijn hand en terwijl hij zich nog steeds aftrok gingen zijn vingers over mijn klit en lipjes. Ik keek Peter aan. Benieuwd hoe hij zou reageren. “Pijp me weer schatje”, was zijn antwoord op mijn vraag. Hij vond het goed. “Lekker schatje?”. “Hummm”, was het enige wat ik uit kon brengen met Peter zijn lul diep in mijn mond. Ik kreunde hevig toen de vreemde zijn vingers diep in mijn kut liet glijden en me wild begon te vingeren.

“Ja, lekker…” kreunde ik.

Peter begon nu mijn klit te bewerken. Het duurde nu niet lang meer. “Ga door”, schreeuwde ik wild, “ik ga komen. Niet stoppen”. Met een wild schokkend onderlichaam, twee vingers in mijn kut en een op mijn klit kwam ik schreeuwend klaar. “Kom maar schatje. Kom maar lekker klaar”, zei Peter geil. Na heel even op adem te zijn gekomen, pakte ik Peter zijn harde pik, druipend van het voorvocht, weer in mijn mond. Ik was nu zo geil. Ik pijpte hem wild. De man was inmiddels aan de andere kant komen zitten en leidde zijn hand naar zijn harde pik. Twijfelend pakte ik zijn pik vast en keek Peter aan. “Toe maar schatje, trek maar aan zijn harde pik”. Ik lachte met Peter zijn lul diep in mijn keel en rukte de lul van een vreemde vent. Ik voelde me nu echt een geile slet. Heerlijk! Peter ging nu hoger op zijn knieën zitten waardoor ik moest gaan zitten. De vreemde drukte nu zijn lul tegen mijn wang. Ik pakte hem vast en met Peter zijn pik in mijn mond trok ik de vreemde dichter tegen me aan. Peter’s lul floepte uit mijn mond. Ik keek omhoog recht in Peter’s ogen. Ik bleef hem heel even aankijken en toen draaide ik mijn gezicht. Ik opende mijn mond en likte de natte eikel van de vreemde. Ik keek nog een keer om naar Peter, maar geen reactie. Hij vond het dus goed. Ik draaide weer terug en pakte nu de harde pik van de vreemdeling diep in mijn mond. Met mijn hoofd begon ik neukende bewegingen te maken. Diep in en uit mijn keel. Peter was ondertussen tussen mijn benen gekropen. Ik keek hem aan met een lul diep in mijn mond.

“Ja schatje. Lik mijn geile kutje. Lik me!”

Peter boog zich naar mijn kutje en begon me wild te likken. Met twee vingers in mijn soppende kut en zijn tong wild op mijn klit voelde ik al snel een volgend orgasme opkomen. De vreemde drukte mijn hoofd steeds harder op zijn lul, ik kreunde, hield het niet meer. Ik kwam voor de tweede keer. Mijn kutje trok zich samen om de vingers van Peter toen hij met zijn mond mijn gezwollen klit diep naar binnen zoog. Peter kromde zijn vingers nog een keer extra. Ik voelde hoe mijn kutje leegliep op de tong en het gezicht van Peter. Nog een schok en een hele straal kutsap kwam over Peter zijn gezicht.

“Hmmm, heerlijk, Spuit maar geile slet van me, Spuit maar!”

Met een druipend gezicht keek Peter tussen mijn benen omhoog. Door mijn orgasme had ik de lul los moeten laten. Vermoeid viel ik achterover op mijn handdoek. Ik pufte even na, maar ik was nog niet klaar. Ik wilde geneukt worden. Hard en wel nu. “Neuk me schatje, neuk je geile vrouwtje”, smeekte ik Peter. “Ik wil een harde pik in mijn kutje voelen”. Ik ging op mijn handen en voeten zitten en stak mijn kontje geil en uitdagend naar Peter. Mijn kutsappen druipend in het zand. Mijn kutje was altijd supergevoelig en ik moest gewoon een lul in me voelen. Met zijn handen op mijn heupen pakte Peter me stevig vast en ramde in een keer zijn luk diep bij me naar binnen. Tot aan zijn zak. Gelukkig dat hij me stevig vast had, anders was ik voorover in het zand gevallen. De man was voor me komen zitten. Met Peter zijn lul hard beukend in mijn kut pakte ik de lul van de man en begon hem wild en diep te pijpen. Peter had inmiddels zijn middelvinger nat gemaakt en drukte deze langzaam in mijn kontje. Met de lul van de man in mijn hand keek ik om en zei: “Ja schatje, duw je vinger in mijn kontje”. Peter lachte geil, nat van het zweet en hij drukte zijn vinger in een keer diep in mijn kont. ´Hmm, jaahhh” kreunde ik geil. “Neuk mijn kontje”…. Peter haalde nu zijn lul uit mijn kutje en zei streng: “ Nee, nu moet je hem neuken. Ga op hem zitten!” Geil keek ik om. De man ging liggen en ik ging over hem heen zitten. “Wil je me neuken? Wil je je geile pik in mijn kutje duwen?, vroeg ik geil aan de vreemdeling. Hij had geen tijd om te antwoorden, want ik zakte in een keer diep over zijn harde paal. In een keer diep tot aan zijn zak. Beide kreunde we wild.

”Ja “schreeuwde ik, “neuk me. Neuk me hard”. Peter zat nog achter me. Ik voelde zijn natte eikel tegen mijn kontgaatje duwen. Even stopte ik met neuken. Langzaam voelde ik Peter zijn lul in mijn kontje glijden. In het begin is dit altijd even pijnlijk, maar als ik er aan gewend ben kan het mij niet hard en diep genoeg gaan. Nog nooit had ik zo twee lullen in mij gevoeld. Wat was dit geil. Langzaam begon ik de man weer te neuken. Tegelijkertijd neukte Peter mijn kont, eerst rustig maar steeds wilder. “Ja jongens, neuk me. Neuk me hard in alle twee mijn gaatjes”. Ik werd helemaal gek. Ik voelde nu mijn snel mijn zoveelste orgasme opkomen. Wild en kreunend, terwijl de mannen mij doorneukte, kwam ik weer tot een explosief orgasme. Nog nooit was ik zo heftig klaar gekomen. Peter trok zijn kloppende lul uit mijn openstaande kontje terwijl ik van de man “afstapte”. Ik pijpte en trok ze afwisselend tot de man zei: “Ik ga zo komen sletje’. “Ik ook” kreunde Peter. Ik trok ze nu gelijktijdig af. De man kreunde. Hij ging komen. Een dikke lading sperma landde op mijn gezicht en in het zand. Met mijn tong op Peter zijn eikel, trok ik ook Peter naar zijn hoogtepunt. “Kom maar schatje”, spuit me maar vol”, zei ik geil tegen Peter. Even later spoot hij zijn volle lading in mijn mond, over mijn gezicht en op mijn borsten. Wat was dit geil!! De man bedankte zich, terwijl ik me fatsoeneerde. Via de duinen liep hij weg.

We kuste elkaar en ik fluisterde: “schatje, wat was dit lekker en geil”. Hoe vond jij het? Vond je het wat”? “Heerlijk! Heerlijk om je zo te zien genieten en om je zo ongelofelijk geil te zien”. “Ja, ik was wel geil hé?! Zullen we nog een keer”? lachte ik. We pakte onze spullen en liepen terug naar onze auto. Thuis aangekomen stapte we onder de douche en vielen moe, maar zeker voldaan in ons bedje. Ik kon het niet laten, dus ik kroop onder de dekens en pakte Peter zijn lul in mijn mond. “Morgenvroeg schatje, nu gaan we slapen” zei Peter terwijl ik lachend met zijn lul onder de dekens hem aankeek. “Dat is een deal”zei ik. “en de volgende keer gaan we op zoek naar een stelletje. Dat ik me ook weer een keer met een vrouw kan vermaken”. In de armen van Peter viel ik in slaap, dromend naar ons volgende avontuur. Mijn kutje begon weer te kriebelen...

Wil jij een Negerin neuken?  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm