Mijn vrouw is exibitionistisch
Categorie: exhibitionist | donderdag 28 november 2013 04:44

Mijn vrouw Marion, 36 jaar, is zeer exibitionistisch. Zij vindt het zalig als ik haar dwing om haar lichaam te tonen. Dit is al heel lang een fantasie van haar (en van mij) geweest maar naarmate ons huwelijk vorderde nam de behoefte om werkelijk tot daden over te gaan toe. Het begon tijdens onze vakantie op Aruba. De bedienden en de badmeester waren mooie jonge Antillianen, goed gebruind en met flinke bobbels in hun bermuda's. Marion lag uitgebreid aan het zwembad in de kleinst denkbare bikini. Ze had een grote donkere zonnebril op zodat ze de jongemannen goed kon bekijken. Terug op de kamer nam zij een douche en zij kwam net de badkamer uit, gehuld in een groot badlaken toen de roomservice aanklopte. Ik deed open en liet de boy binnen. Hij bracht de door mij bestelde fles prosecco binnen. Ik talmde wat met het tekenen van de bon en zocht naar een paar dollar om de man te tippen. Ik had alleen maar groot geld en excuseerde me bij hem. Hij had alleen maar oog voor mijn vrouw die er reuze sexy uitzag. Dat bracht mij op het idee hem te vergasten op de aanblik van mijn naakte vrouw. Ik liep op haar af en trok onverhoeds de handdoek van haar af. Marion gaf een gilletje van schrik en probeerde tevergeefs haar kutje en haar enorme borsten met twee handen te bedekken. De man maakte waar datgene dat wij al hadden vermoed: Antillianen hebben enorme erecties en zijn zeer licht ontvlambaar. Marion zag het ook en raakte gefixeerd door de aanblik van zijn knots.

Zij liep op hem af en greep hem af en haalde haar lang nagels over de enorme bobbel in zijn keurige uniformbroek. Ze ritste zijn broek open en trok zijn enorme paal met zak en ballen naar buiten. Ze ging wijdbeens op een stoel zitten en gebaarde dat de man zich voor haar moest aftrekken. Hij pakte zijn paal n zijn grote knuist en begon langzaam te masturberen. Marion ging naakt op haar knieλn voor hem zitten en nodigde hem uit op haar blote borsten te spuiten. De man keek enigszins benauwd naar mij maar ik knikte hem geruststellend toe. Hij voerde het tempo op en toen Marion met ιιn hand haar schaamlippen spreidde en met haar andere had haar tepels beroerde begon hij zwetend te spuiten. Grote lange stralen roomwitte mannenpap spoort hij op haar blote tieten en deels zelfs in haar gezicht.

This was a very nice tip Sir, zei hij.

Dit verhaal moet als een lopend vuurtje door te zien en Marion had de smaak te pakken.het hotel zijn gegaan want we kregen steeds andere bedienden met wie we hetzelfde ondernamen. Op een zeker moment kwam zelfs de badmeester als roomservice bediende binnen. Hij stelde voor dat we s'avonds naar het hotelstrand zouden komen en hij zou zorgen voor wat drankjes. Ik overlegde dat met Marion want het was wel duidelijk dat we dan een stapje verder zouden moeten gaan. Marion wilde wel, ze was beregeil geworden van al die spannende groot geschapen mannen met hun enorm erecties. De gedachte dat zij de oorzaak van al die opwinding was maakte haar rijp voor het echte werk.

Nu in ons Arubaanse hotel bekend werd onder het personeel kregen we de gekste medewerkers aan onze hoteldeur met allerhande aanbiedingen en smoezen. Zo kwam de kok langs om te vragen of het eten ons beviel. Ook hij werd door Marion onder mijn ogen beloond met het lozen van zijn sperma diep in haar baarmoeder.

Op de woensdagavond is er altijd een groot strandfeest met live muziek en een hoop personeel en hotelgasten. Er werd wild gedanst en het feest met BBQ zette zich voort tot in de late uurtjes. De meeste gasten verdwenen naar hun kamers en al snel was ik mijn vrouw kwijt maar ik kreeg niet de gelegenheid haar te gaan zoeken. Een vijftal hitsige en goedgevulde Arubaanse kamermeisjes omringden mij en lieten hun grote tieten bijna uit hun personeelsjurkjes wippen. Ik werd aan alle kanten vastgepakt en mee getroond naar een smal steegje tussen een aantal tenten. Daar zag ik mijn wettige echtgenote met blote tieten dansen tussen een aantal, jonge mannen. Haar rokje zwierde in het rond en ze wierp mij een kushandje toe. De meisjes maakten mijn riem los en mij broek werd samen met mijn boxershort naar beneden getrokken. Mijn erectie stond tegen mijn navel aan. Snel hielpen de meisjes mij uit mijn broeken te stappen en ik trok mijn t-shirt over mijn hoofd. Zo stond ik spiernaakt en ik graaide naar de wippende borsten om mij heen.

De meisjes trokken hun bloesjes en BH's uit en ik voelde vele blote tieten en tepels langs mijn blote bast en rug wrijven. Ik werd gezoend, er werd aan mij gesabbeld en mijn staander werd afgetrokken. Ik keek op en zag dat een aantal jonge mannen mijn vrouw optilden elk aan ιιn arm en ιιn been en zo werd haar kutje wijd geopend. voor een heel rijtje mannen die hun broeken hadden laten zakken. De meisjes knielden voor mij in het zand en streelden mijn buik, billen, borst en trokken mij af. Ze zaten in een kringetje om mij heen en hieven hun borsten naar mij op. Ik had nogal wat drank op en het duurde gelukkig vrij lang voor ik mijn zaad voelde opborrelen. Toen ik begon te spuiten verdrongen de vrouwen zich om mijn zaad op hun borsten gespoten te krijgen. Gelukkig spoot ik vele stralen van mijn roomwitte mannenpap en ik denk dat ze allemaal hun portie hebben gekregen. Een van de meisjes begon mij schoon te likken en de andere vier jonge vrouwen verplaatsten zich naar de groep jonge mannen di bezig was mijn vrouw te neuken. Mijn vrouw werd zachtjes in het zand gelegd en zij werd rustig doorgeneukt terwijl mijn belaagsters zich op de andere jongens wierpen. Het werd ιιn grote orgie waarbij mijn vrouw van hand tot hand ging en de jongens hun Arubaanse meisjes beurt voor beurt gaven. Mijn sabbelvriendinnetje slaagde er in mij weer volledig stijf te krijgen en ik vleide haar in het zand.

Gewillig spreidde ze haar benen en ik gleed soepel haart nauwe kut in.

Daarna ben ik nog twee maal klaar gekomen in twee andere meisjes terwijl mijn vrouw aan een stuk door overvallen werd door orgasmes. Hoe we uiteindelijk in onze kamer beland zijn weet ik niet naar de volgende dag werden we midden op de dag gewekt door een roomservicemeisje met blote borsten. Zij kwam op de rand van ons bed zitten en bood mij haar tepels aan. Mijn vrouw knikt instemmend en trok de lakens van mij af. Mijn paal was er helemaal klaar voor. Het meisje legde haar rokje af en kroop boven op mij en ze liet zich aan mijn paal rijgen. Mijn vrouw keek met grote ogen en streelde loom haar eigen kutje. De deur van de kamer ging open en de jonge liftboy kwam binnen. Hij keek naar het geile tafreeltje en keek mijn vrouw ragend aan. Ze knikte en hij toverde een enorm lange dunne pik tevoorschijn en mijn vrouw opende haar benen en hield haar armen uitnodigend open. De jonge jongen dook op haar en schoof zijn lange dunne paal in ιιn vloeiende beweging diep naar binnen. Daarmee was het hek van de dam. Zo werden we elke dag door jonge mannen en jonge vrouwen verrast die zich aanboden en met ons beiden wilden paren. Pas na 4 dagen kreeg ik de kans mijn vrouw weer eens te nemen zonder dat we door anderen in beslag werden genomen.


ewakurt1977 36 jaar

Indooh 21 jaar

evaaa91 22 jaar

KinkyBi 25 jaar

Vaness 53 jaar

paraDate 68 jaar

zoey1986 27 jaar

stoeipoes261980 33 jaar

DoeHetzelfster 40 jaar

add2yoo 30 jaar

GoedeleSmit 57 jaar

Sparkle 30 jaar

danique013 22 jaar

VeeFee 28 jaar

Brunette1993 33 jaar

exmuurbloem 25 jaar

Dfdu87 33 jaar

DiDi1993 20 jaar

princess222 26 jaar

Petrazoekt 41 jaar

EndOfDaisy 24 jaar

_Evelientje 19 jaar

stiertje1980 32 jaar

frivolien 43 jaar

ZOMERBLUES 23 jaar

Verkoopster 37 jaar

laloOveuse97 33 jaar

InnerCityGirl 30 jaar

Bruisendleven 71 jaar

JB050Stel 20 jaar

lily_fee 38 jaar

mandy_muffin 26 jaar

Elenaah 24 jaar

Marrissa 19 jaar

Anouschka 19 jaar

brendah 40 jaar

Dophien 27 jaar

kimmy 29 jaar

Reborn 40 jaar

lovergirl 20 jaar

tayler 51 jaar

Hopelessness 38 jaar

NoSex 28 jaar

lisagodson1974 39 jaar

-Gucci- 27 jaar

Karoline1983 30 jaar

LuisterendOOR 29 jaar

Soulaas 49 jaar

Pearl69 44 jaar

kth_99 43 jaar

MysteryChick 39 jaar

KissyKissy 21 jaar

Phee 21 jaar

ashlynnt 19 jaar

kimbyo 33 jaar

LadyNerd 30 jaar

RoodHaartje 39 jaar

073kim 40 jaar

VeniceDame 52 jaar

BM 32 jaar

ladymadonna 24 jaar

jansmitfan 22 jaar

FierceMona 20 jaar

Abuis 23 jaar

LuckyLizy 25 jaar

MarieLouise 41 jaar

Safari 24 jaar

Brightstar 40 jaar

Natruralis 32 jaar

Angela1992 21 jaar

Dolll 19 jaar

xirma 33 jaar

Gwendoline86 27 jaar

patrice1704 30 jaar

LenieClub 48 jaar

Morianne 66 jaar

sweethaert 24 jaar

Jomanda 40 jaar

VoorHaar 41 jaar

mommie 33 jaar

Studente 25 jaar

FemkeFatale 34 jaar

beyonzee 38 jaar

kimivan 30 jaar

Bassiste 56 jaar

Eigenwijs 43 jaar

Biancolo 28 jaar

lu_83 30 jaar

Elizexx 21 jaar

Janine27 26 jaar

Remi 27 jaar

Akeetje 18 jaar

LUI 28 jaar

Miss_Sweet 23 jaar

Coolascanbe 20 jaar

AnneSchipper 28 jaar

GoudenKans 26 jaar

Elvi93 19 jaar

YvetteSant 38 jaar

yellowrose 49 jaar

Justagirl 23 jaar

lotte123 21 jaar

Maritdebos 33 jaar

Kaylee_xx 22 jaar

sabine81 31 jaar

Milooo 27 jaar

lilian04 35 jaar

ducie_1980 31 jaar

shy_girl 23 jaar

BridesMade 28 jaar

Saartje 30 jaar