Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Wil je met me neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Een lul zo hard als staal!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou je een Moeder neuken?

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Veilig een keiharde erectie

Ontmaagd door de moeder van mijn vriendin!
Categorie: eerstekeer | dinsdag 18 oktober 2016

De eerste keer seks is voor iedereen wel speciaal, maar mijn eerste keer was dan wel heel speciaal. Het gebeurde zo’n 25 jaar geleden. Ik was 15 jaar en had enkele weken verkering met een meisje uit mijn klas. Ze was zoals elk jong meisje knap en fris en onervaren en verliefd tot over haar oren. ’s Avonds fietsen we samen naar huis. We stopten telkens even in het park om na een dag school toch even alleen te zijn. Je weet wel, wat zoenen, nog wat zoenen, haar wat strelen. Haar dijen, haar borstjes. Ik stond telkens met een stijve van jewelste toen zij over mijn kruis wreef. Die vrijdag avond was het rustig in het park en ging ik wat verder. Ze had een jurkje aan en ik streelde haar dijen. Ze opende ze een beetje en ik ging hoger. Ik betaste haar slipje en ze liet begaan. Ik deed de elastiek wat opzij en voelde voor het eerst een meisjeskutje. Ze was zacht. Onhandig friemelde ik wat en kreeg uiteindelijk een vinger binnen. Ondertussen was ze kletsnat. Zij had haar hand in mijn broek en betaste mijn pik. We waren even bezig toen plots een man verscheen met een klein kindje. Waarschijnlijk een opa met zijn kleinkind die wat verder aan de vijver de eendjes ging voederen. We schrokken ons rot. Rood tot achter ons oren fatsoeneerde we ons en bleven op een bankje zitten. De man ging rustig verder.

Verboden incest films

Het was ondertussen tijd geworden om naar huis te gaan. Maar we wilden allebei meer dan wat gefriemel. Ik ben morgenavond alleen thuis, zei ze plots. Normaal gaat ze in het weekend naar haar vader en zien we elkaar niet. Haar ouders zijn enkele jaren terug gescheiden en ze woont bij haar moeder. Mijn vader gaat zijlen en mijn moeder gaat naar een vriend. Kom je? Vroeg ze. Dan kunnen we uitgaan. Ik zag het weer helemaal zitten. Ik moet naar huis zei ze en we stapten op onze fiets. Van hieruit moesten we een andere richting uit dus namen we afscheid. Nog een laatste zoen. Breng condooms mee, fluisterde ze nog in mijn oor. Voor ik het goed en wel besefte fietste ze wuivend weg. CONDOOMS !!!! weergalmde er in mijn hoofd. Yes, yes, yes, dit weekend word ik man. Shit, waar haal ik condooms, toch niet in de apotheek in het dorp. Automaten stonden er toen nog niet. De drogist in de stad daar misschien.

Ik liep de hele zaterdag als een kip zonder kop rond en verzon een reden om toch naar de stad te rijden. Ik vond mijn condooms en overwon mijn schaamte om lang de kassa te passeren. De vrouw achter de kassa nam het doosje en keek me glimlachend aan. Ik vlug naar buiten ik had mijn condooms. Direct een grote doos, zodat ik niet snel terug moest. De zaterdag avond belde ik aan. Met knikkende knieλn. In mijn ene hand een fles wijn en mijn andere hand in mijn broekzak, waar enkele condooms in zaten. Het duurde even. Toen ging de deur open. Tot mijn grote ontgoocheling stond daar niet mijn vriendin maar haar moeder. Is Sofie niet thuis? Stamelde ik. Nee, ze is toch naar haar vader. Ik kon wel door de grond zakken. Ze had nog geprobeerd te bellen maar je was er niet.

Ja, ik was cond... ehh, naar de stad, stamelde ik!

Kom binnen ze heeft nog een briefje voor jou gelaten. Ga zitten, wil je iets drinken. Ik heb juist een fles wijn opengemaakt. Ze gaf me de brief van Sofie. Voor ik kon reageren had ze al twee glazen ingeschonken. Je bent zeker ontgoocheld. Ja, de zeiltocht ging niet door, iets met de boot en zo is ze toch naar haar vader. Ik ben ook wat teleurgesteld. Mijn vriend heeft ook afgezegd. Daar zaten we dan. Het gesprek kwam moeilijk op gang. Ik probeerde de wijn zo snel mogelijk op te drinken wat niet zo verstandig was want ik drink nooit alcohol. Toen mijn glas bijna leeg was, wou Christa, want zo heette ze, mijn glas nog bijvullen. Onhandig trok ik het weg en Christa morste wat wijn op mijn broek. Kletsnat. Nog onhandiger trok ik mijn zakdoek uit mijn broekzak. Ja, die waar de condooms in zaten. Die kwamen natuurlijk mee met de zakdoek. Zo, zei Christa, jullie gingen het echt gezellig maken. Een flesje wijn, condooms. Ik zakte door de grond. Rood van schaamte griste ik de condooms bij elkaar en stak ze weer in mijn broekzak.

Daar zat ik dan met een kletsnatte broek, botergeil. Christa had ondertussen een handdoek genomen en depte mijn broek droog. Die moet uit. En voor ik het wist knoopte ze mijn broek los en stroopte ze naar beneden. Heb je het al eens met Sofie gedaan? Vroeg ze indiscreet. Euuh, nee, stamelde ik. Ohla…de eerste keer, glimlachte ze. En met een ander meisje? Mijn hoofd werd zo rood dat het op ontploffen stond. Zo, de allereerste keer, daarom ben je zo gespannen, terwijl ze mijn benen droogwreef met de handdoek. Ze wreef over mijn kruis. Ik voelde haar hand over mijn pik en die kwam direct recht. Heel gespannen zei ze zwoel. Ik kon geen kant op.

Misschien met je eerst wat ervaring opdoen, voor je met mijn dochter gaat.

Ik kan het je leren. Voor ik wat kon uitbrengen had Christa haar hand in mijn slip en betaste ze mijn stijve. Ze trok mijn slip veder naar beneden. Daar zat ik dan, half dronken in mijn blote kont voor de moeder van mijn lief. Met een kloppende stijve. Christa knielde voor me in de zetel. Ze nam mijn stijve voorzichtig vast en begon eraan te likken. Uiteindelijk nam ze hem in de mond en begon mij af te zuigen. Zalig. Ik hield het niet en spoot een lading in haar mond. Ze had niet verwacht dat ik zo snel ging spuiten en moest even slikken. Dat was snel jongeman, zei ze glimlachend. Heel snel. Ze stond recht en deed de rits achter op haar jurk open. De jurk ging open en ze liet hem vooraan zakken. Hij bleef even rond haar middel zitten. Ik keek recht in haar boezem. Een witte kanten bh. Ze had veel grotere borsten dan haar dochter. Die van Sofie waren kleine appeltjes. Ze schoof de jurk verder over haar heupen en hij zakte naar beneden. Mijn ogen zakten over haar lichaam tot bij haar slipje. Ook wit, passend bij haar bh. Ik zat verstijft in de zetel de vrouw te bekijken. Ze was best wel knap. Een plat buikje, mooie rondingen, strakke dijen en een zacht gebruinde huid. Ze nam mijn hand en bracht hem tussen haar benen. Ik betaste de slip en voelde dat hij vochtig was. Kom zei ze, we gaan naar boven.

Ik ga een man van je maken!

We liepen hand in hand de trap op. Ik volgde, als een leerling de juf. Boven in de slaapkamer trok ze mijn shirt uit. Daar stond ik dan in mijn blootje. Die sokken moeten ook uit. Ik trok ze wat onhandig uit. Ze stond voor me en haakte haar bh los. Haar borsten waren veel groter dan die van haar dochter. Met grote opstaande tepels, donkerbruin. Vind je ze mooi. Ik kwam dichter en betaste haar borsten. Ik zoende ze likte eraan en zoog aan haar tepels. Voorzichtig zei ze, zachtjes, je moet een vrouw zachtjes behandelen. Even later duwde ze zachtjes op mijn schouders zo dat ik langzaam door mijn knieλn ging haar buik kussend. Tot ik bij haar slipje kwam. Trek het uit, beval ze me. Ik schoof het witte slipje langzaam omlaag en liet het langs haar benen naar beneden zakken. Ik keek nu recht in haar spleet. Ze was helemaal geschoren enkel een fijn streepje kort haar bleef over. Ze stapte uit de slip en ging op de rand van het bed liggen. Haar benen gingen open. Lik me, vroeg ze smachtend. Ik begon onervaren, maar begon met overgave haar geile spleet te likken.

Ze gaf me aanwijzingen wat ze lekker vond en wat ik moest doen. Ik vond het eerst wat raar smaken, maar raakte snel heel opgewonden van haar heerlijke geile kutgeur. Ik vond het super als ze door mijn likken en zuigen ongecontroleerd haar heupen bewoog en haar kutje in mijn gezicht duwde. Even later kwam ze kreunend klaar. Ze klemde haar benen rond mij en duwde haar voeten tegen mijn rug. Haar armen lagen gespreid op het bed en ze trok aan het laken. Ik bleef likken en even later deed ze me stoppen. Jij maakt me gek, zuchtte ze. Neuk me, neuk me, smachtte ze. Moeten we geen condoom gebruiken, vroeg ik schuchter. Ach nee die liggen beneden. Jij bent nog maagd en ik heb in geen tien jaar geen man meer gehad.

Je moet me neuken , ik wil je voelen, ik wil je zaad in mij!

Ze trok me op haar. Ik probeerde in haar te komen maar dat lukte niet direct. Toen nam ze mijn stijve lul vast en gidste hem haar kletsnatte grot binnen. Ik stootte hard om zo diep mogelijk in haar te komen. Rustig, rustig. Ik begon haar te neuken. Zij bepaalde het tempo door mijn kont vast te pakken. Rustig, rustig. Ik kuste haar op de mond en onze tongen verstrengelden in een zwoele kus. Ik betaste haar borsten. Mijn handen konden ze niet helemaal omsluiten. Rustig rustig, laat me genieten. Ik hield het weer niet zo lang vol en spoot mijn lading bij haar binnen. Haar benen waren rond mij en ze duwde met haar voeten mijn kont tegen haar aan. Even later lag ik naast haar tussen de lakens.

Nu ben je een man, zei ze, ik heb een man van je gemaakt!

Terwijl ze over mijn halfslappe piemel wreef. Ik glimlachte. Ik had die avond wel anders voorgesteld. Ik wilde haar dochter neuken. En nu lag ik daar met een vrouw bijna 30 jaar ouder of ik. Een knappe vrouw. Ze had die avond ook anders voorgesteld. Waarschijnlijk had ze zich op de bank willen vingeren. Dat is niet doorgegaan, want daar was ik. Zij heeft mij heel veel geleerd en ik heb haar gegeven wat ze nodig had. Dacht ik, want ik voelde haar hand over mijn pik gaan. Twee keer trekken en hij stond terug fier recht. Dat is het leuke aan jonge jongens, zei ze. Ze kunnen veel vaker. Ze kwam op mij zitten en liet zich zachtjes over mijn pik schuiven. Nu ben ik aan de beurt, zei ze. Je zal me laten komen. Ze bereed me als een amazone. Ik voelde haar schede rond mijn pik spannen. Ik kon haar prachtige lichaam bewonderen en liet haar begaan. Ik zoog aan haar tepels en likte haar borsten. Ze kwam trillend klaar. En nu samen, zei ze.

Ze pakte mijn handen beet en daar lag ik als Jezus aan het kruis. Ze neukte weer. Het was zalig en we kwamen samen klaar. Het werd toch nog een fantastische avond. In de week volgend op mijn ervaring met haar moeder heb ik Sofie op mijn kamer ontmaagd, vrouw gemaakt. Zij denkt nog steeds dat zij mij man gemaakt heeft en ze heeft nooit iets geweten van ik en haar moeder. Ze vond wel dat ik precies wel goed wist wat ik moest doen. Het was zalig om het jonge meisje te laten trillen, en ik wist hoe het moest. Dat had ik van haar moeder geleerd. Op zaterdags ben ik nog enkele keren naar Christa geweest. We neukten als konijnen en ze heeft me alles geleerd. Toen leerde ze een vriend kennen en raakte het uit met Sofie. Gelukkig heb ik met mijn ervaring veel meisjes zalige momenten bezorgd. En als er nog eens een oudere vrouw langskomt, zal ik geen moment twijfelen.

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Wil jij een Negerin neuken?  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  
Ik doe wat jij wil!
Gedwongen Tot Sex
In de fietsenkelder op school wordt Brenda verkracht door twee jongen!
keiharderapesex.com

Neukmachines in tienerkutjes!
Tieners gaan voor het eerst de geile neukmachines ervaren, kijk hoe ze genieten!
fuckingmachine.nl

Politie zoekt verkrachter!
Politie zoekt met man en macht naar een verkrachter die het gemunt heeft op alleenstaande jonge vrouwen.
rapehoertje.nl

Getrouwde vrouwen gaan vreemd
Bloedgeile huisvrouwen laten zich neuken door groot geschapen mannen. Hun man mag alleen maar toekijken!
cuckolding.nl

Jongensmonden vol heet sperma
Kijk mijn geile buurjongen eens zaad happen!
gayfuckers.nl

Als ze haar knie breekt...
Dan loop de JUS eruit, zo dik is dit geile neukvarken!
fatzo.net

Onderdanige gayslaaf afgestrafd.
Vastgebonden in een kooi kan hij geen kant meer op en wordt dan keihard gepijnigd.
maledomination.nl

Vastgebonden en gelikt!
Vastgebonden lik ik Denise haar sappige kutje.
bdsmseksfilms.nl

Stiekeme seks op kantoor!
Secretaresse laat zich keihard nemen op het bureau van haar baas.
geile-film.nl

Bizarre Groepsverkrachting
Zes mannen verkrachten een onschuldige tiener en misbruiken haar een uur lang.
rapeintheforrest.nl

Oude oma Ans met extreme speeltj
Hoor haar klaarkomen op een mega grote dildo.
grannybizar.com

Lisa Wordt Volgespoten
Op haar knietjes zuigt Lisa met lange diepe halen. Ze wil maar 1 ding. Jouw hete sperma in haar mondje!
geilesloerie.nl

Oom verkracht neefje op zolder!
Verstoppertje liep uit op een nachtmerrie voor Jack!
homoincest.nl

Nederlands Grootste SM Site!!
Extreem harde sexfilms met oa. ballbusting, facesitting, torture, nursery, bondage en nog 600 GB aan bizar materiaal aanwezig.
barelyevil.nl

Rijpe slet dwingt zoon tot seks
Luisteren zal je kleine smeerlap. Neuk mam in haar reet voor straf!
perverseomas.com