Rijpe Dames Zoeken Seks!

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Een lul zo hard als staal!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Die eerste keer!
Categorie: eerstekeer | zaterdag 1 oktober 2016

Andrea was haar naam, ze zat bij mij in de klas in het middelbaar. Reeds toen was ik verliefd op haar, ... ze was een verlegen meisje, korte blonde haren en meestal droeg ze een strakke jeans. Helderblauwe ogen, die schitterden als ze je graag had, maar die zeiden 'blijf weg' als ze je niet kende of zich onzeker voelde. Ze had een jong strak lichaam, lange magere benen, en kleine borsten die zich slechts licht glooiend lieten zien onder haar trui of hemdje. Maar wat had ze een sexy uitstraling, wat verlangde ik vaak om haar jonge lichaam te kunnen ontdekken met m'n ogen, m'n mond en m'n handen.... In de klas probeerde ik vaak achter haar plaats te nemen. Terwijl ze voorovergebogen zat te schrijven, zag ik hoe de dunne bandjes van haar behaatje zich aftekende in haar hemdje. Hoe fantaseerde ik hoe dat fijne en elegante behaatje haar kleine fiere borstjes omsloot, ... hoe vaak wou ik m'n handen onder haar armen laten doorschuiven om zo die heerlijke vruchtjes te omsluiten en te kneden. In die periode hadden we even een korte relatie, slechts drie weken, ... meer dan een kusje en elkaars hand vasthouden zat er in die tijd echter niet is. We waren beiden nog erg jong en onervaren, en al vlug gingen we ieder onze eigen weg.

Verboden incest films

Tien jaar later kwam ik haar terug tegen in de discotheek, het verlegen meisje was er nog steeds, maar wat een metamorfose, de strakke jeans van voorheen had plaats gemaakt voor mooi en fleurig jurkje. Haar borsten waren nog steeds een maatje 'B', maar fier en stevig priemden ze vooruit onder haar jurkje. Wat had ze mooie lange en magere benen, steeds op platte schoenen, want hoge hakken waren niet haar ding. Ze was nu 25 jaar, maar ze had nog steeds dat onschuldige meisjesgezicht en lichaam. Al snel raakte we aan de praat en de prille jeugdliefde die er tien jaar eerder tussen ons was vlamde al snel terug op en we voelden ons terug tot elkaar aangetrokken. Beiden hadden we ondertussen al een relatie gehad met iemand anders, maar in tegenstelling tot mij, vertelde ze dat ze nog nooit seks had gehad met die jongen, ... verder dan tot tongzoenen, wat strelen (met de kleren aan) en wat knuffelen waren ze nog nooit gekomen. Al snel waren we onafscheidelijk, het was of dat we al die verloren tijd probeerde goed te maken, hand in hand liepen we door de stad, en als ik haar naar huis bracht zaten we steevast nog minimum een uurtje lang te tongzoenen in de auto.

Op een dag, na een avondje stappen, kwamen we bij mij thuis. Ik woonde in die tijd nog bij m'n moeder, ... gelukkig was die erg ruimdenkend en respecteerde ze onze privacy. Als ik iemand op bezoek had, kon ik die persoon op m'n kamer ontvangen en wist ik zeker dat ze niet plots zou binnen komen. Zoals gewoonlijk zaten we samen op het bed, samen muziek luisterend. Waar we er meestal lustig op los babbelden, viel er nu niets meer te zeggen, ... onze lippen vonden elkaar al snel, en innig begonnen we te zoenen, ... eerst zachte en zinderende kusjes, maar al snel begonnen onze monden meer te zuigen dan te zoenen, ze zoog eerst m'n bovenlip en vervolgens m'n onderlip in haar mond, met haar tong m'n lippen likkend. Onze monden opende zich voorzichtig, en als vanzelf omstrengelde onze tongen zich en begonnen we hevig te tongzoenen.

Steeds heviger gingen onze tongen tekeer, ... het leek wel of we niet diep genoeg bij elkaar konden binnendringen. Onze handen, die de hele tijd met gekruiste vingers aan elkaar waren gekluisterd schoven langzaam uiteen en zachtjes en voorzichtig begonnen ook die hun weg te zoeken en op onderzoek uit te gaan. Mijn handen streelden zachtjes haar onderarmen en langzaamaan zochten ze hun weg naar boven. Ze had een mooi wit hemdje aangetrokken, daaronder een mooi gefronst rokje. (Wat ik toen nog niet wist was dat ze speciaal een hemdje had aangedaan met heel losse mouwen, ... al in haar fantasieλn op voorhand, verlangend naar mijn handen die haar lichaam zouden willen verkennen.)

Aan haar korte mouwtjes toegekomen schoven m'n handen als vanzelf eronder en omsloten haar zachte warme schouders. Onder mijn vingers voelde ik de bandjes van haar beha, ... die bandjes waar ik vroeger op school al zo vaak stiekem naar had liggen staren. Nu omsloot zij met haar armen mijn nek, waardoor mijn handen automatisch doorschoven naar haar rug, ... dit alles terwijl onze monden elkaar niet loslieten, maar innig en hevig bleven zuigen, alsof we het laatste drupje van die kostbare nectar niet wouden missen. M'n handen volgden de bandjes van haar beha, en terechtgekomen op haar rug begonnen ze te strelen over heel haar rug, als wou ik heel die warmte en zachtheid van haar huid in me opnemen. Ik voelde hoe onze opwinding toenam en hoe we beiden steeds zwaarder begonnen te ademen. Ik voelde hoe ook haar handen hun weg over mijn rug begonnen te zoeken, al had ik m'n trui toen wel nog aan.

Wat verlangde ik naar haar, ... wat voelde ze zalig en warm.

Met mijn handen nog steeds op haar rug, trok ik mij een beetje achteruit, waardoor onze monden elkaar loslieten en haar handen terug op m'n schouders belandde. Onze blikken vonden elkaar, ... ze keek me ietwat wazig, maar innig aan, ... wat leek ik te verdrinken in haar ogen. Terwijl ik naar haar keek, gleden m'n handen langzaam onder haar oksels naar voor, ... m'n handpalmen raakten als eerst de zijkant van haar heerlijke stevige borstjes, ... ik zette expres nog wat extra druk erop zodat er een lichte rilling door haar uitging en haar blik nog waziger werd. Tergend langzaam veroverde mijn handen haar, nog door haar beha bedekte, borsten. Toen ze haar volledige cup B omsloten spanden mijn vingers zich op en teder en plagend begonnen ze die heerlijke vruchten te kneden. Nu sloot ze haar ogen volledig en haar mond opende zich, … zachte geluidjes ontsnapten uit haar mond, korte zuchtjes, ... kleine “aaahhhtjes”. Plagend volgden m'n vingers de contouren van haar beha, … ik voelde de zachtheid maar ook de spanning van haar heerlijke priemende tietjes … Ja, tietjes, ... het vuur vloeide door m'n lichaam, en die heerlijke borstjes maken iets in mij wakker waardoor ik die heerlijk vruchten enkel nog tieten noemen kon. Zij bleef met haar ogen gesloten voor mij zitten, alsof ze door de trance niet meer bewegen kon, ... haar handen nog steeds op mijn schouders.

Mijn rechterhand liet haar linkerborst los, en tergend traag gleed ze achter de cup naar haar rechterborst. M'n vingers passeerden over haar tepel, ... en alsof ze op dit signaal hadden gewacht, veerden ze op en werden keihard. Langzaam begon ik ze tussen m'n vingers te rollen, en om beurten verkenden mijn vingers haar samentrekkende tepelhof. Steeds harder begon ze te zuchten, tot haar zuchten veranderde in zacht gekreun. Na dit opwindende proces ook met haar rechterborst te hebben herhaald schoof ik met m'n handen onder de zijstukjes van haar beha en liet ze nu naar voor glijden waardoor ze voor het eerst haar beiden heerlijke tieten omsloten. Geleid door mijn opwinding begon ik ze steeds harder te kneden, ... haar ogen opende zich en ze leek me smekend aan te kijken, met haar tong begon ze zachtjes haar lippen te likken, ... Smachtend van verlangen bracht ik mijn lippen naar de hare en direct begonnen we elkaars lippen, tong en mond af te zuigen.

Plots kwam alles in een versnelling terecht, ... ik voelde hoe ze m'n trui omhoog trok, en hoe haar handen zich een weg baanden naar mijn rug. Ik liet haar borsten los, trok ze terug vanonder haar hemdje en met trillende handen begon ik de knoopjes los te maken. In het zelfde moment trachtte ze mijn trui en t-shirt samen over m'n hoofd te trekken, ... wat natuurlijk tot de nodige botsingen en zenuwachtig gegiechel zorgde. Toen ik, na die trui over m'n hoofd, terug iets zag, zat ze voor mij op het bed in haar mooie en elegante witte beha-tje. Haar harde tepels priemden door het dunne stof van de beha, ... oooohh, wat was ze mooi. In puur verlangen, en nog zonder haar beha uit te doen, boog ik voorover en door het zachte stof heen omsloot ik haar tepel met mijn mond en begon er op te zuigen en rondjes te draaien met m'n tong. Zonder dralen pakte ze mijn hoofd en duwde het stevig tegen die heerlijke tieten. Haar zachte gekreun werd als door toverslag als een ongecontroleerd gejammer, ... 'aaaahhh, schat, …. zalig is dat, wat heb ik daar lang naar verlangd! Nog meer opgewonden door haar woorden rukten mijn handen, voorzichtig maar toch ook wild, de bandjes van haar beha naar beneden en de cups van haar borsten. Verheugd en bevrijd sprongen haar stevige tietjes verlangend naar voor, ... voor het eerst zag ik die heerlijke tieten, ... die ik nog zo vaak zou zuigen, kneden, en vol spuiten met m'n hete zaad.

Het was of de begeerte het van ons had overgenomen....

Het zachte en tedere verlangen in ons had plaats gemaakt voor het hevige verlangen naar hete en stomende sex. Het verlegen meisje veranderde plots in een hete vrouw, die me met haar ogen scheen toe te schreeuwen, ... wacht niet langer liefste, …. plaag me niet meer, laat met niet langer wachten, ... maar neem me, ….

De zachte kusjes werden plots hevig zuigzoenen, … onze monden gingen op zoek naar elkaars lichaam, ik voelde haar zuigende mond in m'n nek, … op m'n borst, …... met haar tong likte ze over mijn buik en het tipje van haar tong probeerde door te dringen tot de bodem van m'n navel. Zonder waarschuwing, … ik was tot die dag nog een beetje terughoudend omdat ik wist dat dit haar eerste keer was, begon ze de riem van mijn jeans los te trekken, … zonder pauze ging ze verder, ritste ze mijn broek open, en met een blik van verlangen stroopte ze m'n broek naar beneden. Met een vurige blik in haar ogen zei ze: 'Ik wil je zien'! Met grote ogen keek ze naar m'n boxershort, … en naar de harde en dikke paal die zich er duidelijk en nat in aftekende. Om dit te doen had ze zich, enkel nog gekleed in haar rokje en haar slipje, voor mij op haar knieλn op het bed gezet. Zonder terughouden pakte ze m'n hand en voerde die naar de rand van haar rokje, … al lachend leidde ze mij naar de plaats waar het knoopje en de rits zaten. Voor ik het besefte zat ze voor mij in haar witte slipje, … zo'n lekker aansluitend, hoog opgesneden broekje van sloggi! Door het spannende stof tekende haar venusheuvel en haar schaamlippen zich sterk af, … tussen haar benen zag ik een plekje dat er al aardig nat uitzag. Hoe graag had ik op dat moment 5 paar handen gehad, … overal tegelijk wilde ik haar strelen.

We bogen naar elkaar toe en begonnen elkaar te tongzoenen, het was wel of we elkaar wouden opeten. Gelijktijdig begonnen onze handen elkaar te verkennen, ik voelde hoe haar handen naar mijn billen reikten, eerst door het stof van m'n short heen, maar al snel voelde ik haar vinger achter de band ervan binnen dringen. Ik had een hand op de binnenkant van haar dij gelegd, en al stil wrijvend, bewoog ik ze naar boven tot mijn vingers de eerste aanraking voelden met haar slipje. Ik draaide mijn hand zodat die haar hele vagina omsloot, … Ooohhh, wat was dat heerlijk, dat heerlijke poesje, dat sneetje, dat kutje dat ik weldra zou ontdekken, … zou kussen, ruiken, proeven, … mijn penis, … neen, ... mijn lul, mijn inmiddels harde pik klopte van verlangen.

Ik voelde het vocht door haar slipje, die heerlijke nectar waar ik al zoveel over gefantaseerd had, … o, wat was ze nat. Dit eerste aanraking bracht een siddering door haar hele lichaam. Ik voelde en begreep hoelang ze hier al had naar uitgekeken, … hoe het verlangen zich doorheen de laatste weken had opgebouwd. Toen ik met mijn vinger een beetje harder duwde en deze zich samen met het stof een beetje tussen haar schaamlippen drong, trok haar hele lichaam tezamen en haar handen klauwden bijna in mijn billen. Het was als een elektrische stroom die door haar uitging. Terstond trok ze haar handen terug van m'n billen, … en voor ik het besefte omsloot haar hand m'n harde pik door de short.

Met hese stem fluisterde ze in m'n oor, … 'Ik wil je, ik wil die hete paal van je'!

Als georkestreerd, gleden onze handen op hetzelfde moment achter de elastiek van ons ondergoed. Terwijl ik haar hand voelde die mijn pik omsloot, gleed mijn vinger als vanzelf tussen haar dikke schaamlippen en voelde ik hoe nat ze was. Alsof we het afgesproken hadden begonnen we beiden elkaar toe te spreken met stoute en opwindende woorden. Ze schreeuwde het bijna uit toen ze zei, … 'JA SCHAT VINGER DIE NATTE KUT VAN JE MEISJE, …WAT IS DAT ZALIG, ... ZE BEHOORT VOLLEDIG AAN JOU'!

Ondertussen verstevigde de druk op haar hand, en het voelde bijna of mijn pik al wou ontploffen in haar hand, … nog een beetje onbeholpen, maar vol passie voelde ik hoe haar vinger over mijn natte en gezwollen eikel draaide, en hoe ze vervolgens hard aan m'n pik begon te rukken. 'Ooohh, ja Andrea, … trek maar lekker, voel maar hoe hard mijn pik is en hoe hij naar jou verlangt. Beiden kreunden en steunde we erop los, … m'n middenvinger was ondertussen diep in haar spleetje doorgedrongen, maar dat was, gezien de hoeveelheid vocht, ook niet echt verbazend, hij was als vanzelf in haar grotje doorgedrongen, alsof ze hem naar binnen had gezogen. Ze kreunde hard en kantelde haar bekken een beetje alsof ze wou zeggen 'dieper liefje, DIEPPPPPERRRR!

Heel die tijd had ze m'n pik niet losgelaten, maar hem afwisselend zacht en hard al knedend bewogen. Ik voelde hoe m'n knieλn zacht werden en hoe alle kracht verdween. Ik trok m'n hand uit haar slipje en leidde haar lichaam zodat we languit langs elkaar op het bed kwamen te liggen. We kusten elkaar een moment heel hevig, maar ik was zo opgewonden dat m'n mond al snel naar onder bewoog en haar kin, haar nek en haar schouders begon de kussen, likken en zuigen. Ik zei haar, … 'Blijf rustig liggen schatje, ik wil je verwennen'! Met grote blauwe en van verlangen doordrongen ogen keek ze me aan en glimlachte! Zonder een woord zette m'n mond zijn reis verder, over haar nek en haar sleutelbeen ging m'n tong tergend langzaam naar de zachte bovenkant van haar heerlijke tieten, … ik likte ze alsof ik een ijsje aan 't eten was, m'n tong leek ze te wassen, rond de tepels, onder haar borsten, de zeer gevoelige zijkanten.

Vervolgens omsloten mijn lippen haar tepels ιιn voor ιιn met zachte zuigende bewegingen, … soms wat harder, al naar gelang ze aangaf met haar zacht gekreun en tussentijdse kreetjes van genot. Via haar buik, zonder haar navelgaatje een goede tongsessie vergeten te geven, zakte ik af naar haar poesje en de binnenkant van haar dijen. Ik begon zachtjes haar dijen te likken en te zuigen terwijl mijn vingers plagend over haar slipje gingen. Toen vond mijn mond dat heerlijke poesje, … door het stof van haar reeds doornatte slipje rook ik de hemelse geur van haar kutje. Als bedwelmd sloot mijn mond zich om haar poesje ter hoogte van haar klitje en duwde ik mijn tong door het stof ertegen aan! Een siddering ging door haar uit, … maar tegelijkertijd keek ze me even haperend aan en zei: 'is dat niet wat vies schatje'? 'O nee liefje', zei ik tegen haar, 'wat smaak en ruik je zalig, ik wil je proeven!'

Ze keek me nog even bedenkend aan, … maar voor ze het door had, trok ik haar slipje opzij en m'n tong drukte diep door haar kletsnatte gleufje tegen haar klitje …. 'AAAAaaaaaahhhh' klonk het, 'Oooooooohhhh, … wat is dat zalig … dat gaat door m'n hele lichaam, ….. whaaaahhhh! Plaagend stopte ik even en zei met een stoute glimlach: 'wil je dat ik stop?' Zonder dralen klonk een lange 'NEEEEEEEEN, DAT VOELT ZO GOED, je maakt me helemaal gek! Ik begon terug te likken, … wat was ze nat, het was alsof ik een kraantje had opengedraaid en haar sappen eindeloos liepen! Met m'n tong streelde ik haar klitje, lichtjes ertegen duwend, dan weer likkend met lange halen, …. zo nu en dan drong mijn tong diep in haar kutje door, ik wou haar proeven, haar drinken, haar eten, … oooohhh, wat verlangde ik hiernaar!

Ik bleef haar likken tot ze het bijna uitschreeuwde, de schroom die ze eerst had was volledig verdwenen, … ze begon er om te smeken, ...'O schat, wat is die tong heerlijk in mijn poesje, … lik mijn klitje, voel hoe gezwollen het is, ….. AAAAAAHhhhhh jaaaaaaa, daaaaaarrr, lik me, zuig me, BEF ME, doe met me wat je wil, …. OOOOOOoooohhhh je maakt mij wild, ik ben zo geil …. AAAAHhhhhhh!' Ik voelde hoe haar handen zich vastklemden aan m'n hoofd en m'n schouders, … bij momenten dacht ik dat ze met haar nagels m'n vel ging openscheuren. Zonder te stoppen met haar te likken, verplaatste ik mijn onderlichaam zodat het in een '69-houding' langs haar kwam te liggen.

Nog voor dat mijn bekken het bed raakte voelde ik hoe haar handen de rand van m'n short omsloten en ze die in ιιn beweging naar onder trok! Wat voelde dat geil. Ik stopte even met likken en keek haar liefdevol aan, … vol warmte keek ze me aan en haar hand bewoog zich naar mijn pik! Zacht zei ze 'ik hou van je' en toen wende ze haar blik af en voelde ik hoe haar greep zich rond mijn paal verstevigde. Ik voelde hoe ze op- en neergaande bewegingen begon te maken, … eerst zachtjes en onderzoekend, dan weer wat sneller. Ik werd bijna gek, … ik moest mij inhouden om niet al snel spuitend klaar te komen, … maar gezien dit haar eerste keer was wou ik haar niet doen verschrikken met een pik die plots begint te spuiten nabij haar gezicht en haar zo zou onderspuiten met mijn hete zaad! Als afleiding, … niet dat dat echt hielp hoor, begon ik haar terug te likken en te zuigen!

Oooohh, wat was dat, het was alsof haar sappen nu nog sterker stroomden, … ik moest echt zuigen om ze op te vangen! Ze was zo nat dat er twee vingers makkelijk in haar neukgaatje schoven, …. telkens ik bewoog hoorde ik boven mij, … 'AAAAAHhhhhhh, JAAAAAAAA, AAAAHHHHH,...... IK BEN ZO NAT, ZO GEILLLLL!!!!! Geleidelijk aan begon haar hele lichaam mee te gaan in de bewegingen, het was alsof ze zichzelf begon te neuken op m'n mond en op m'n vingers, …. steeds harder en steeds intenser begon ze te schokken. M'n handen reikten omhoog en omklemden haar borsten, niet meer zacht, maar stevig begon ik ze te kneden, … ze schreeuwde het bijna uit van pijn en genot! Plots voelde ik iets warms tegen mijn eikel, … kon dit zijn, … voor ik besefte wat er gebeurde likte haar tong mijn natte en opgezwollen eikel. Ze had mij de hele tijd gemasseerd en getrokken, …. maar nu voelde ik plots haar tong die vol ijver mijn eikel omcirkelde! Ik keek even op en ze keek me vol verlangen aan … 'Ik wil je proeven, ik verlang zozeer naar je, die heerlijke pik, je maakt me gek, …. ik verlies mijzelf in jou!' En nog voor ik wegkeek zag en voelde ik hoe haar mond zich opende en mijn pik omsloot! Als een schok ging het door me heen, … onmogelijk in staat om nog iets anders te doen! Wat was dat heerlijk, … als volleerd begon ze mij te zuigen, …. 'AAAAHhhhh schat, wat DOE JE, … ZO ZALIG, … wat een lekker zuigmondje heb je, ….. AAAAAHHHHH, OOOOOhhhh, NIIIIETTT STOPPEN SCHATJE, …... JE PIJPT ZO ZALIG....'

Steeds dieper nam ze mijn pik in haar mond!

Ze zoog alsof haar leven er vanaf hing, gelijktijdig legde ze haar hand om mijn schacht alsof ze me wou melken! 'AAAHHHH, OOOOOHHH, schatteke, … pijp me!' zei ik, 'als je zo doorgaat spuit ik je mondje vol met m'n heerlijke zaad!' Ze liet m'n pik even uit haar mondje glijden en zei, … 'Laat je maar gaan lieveke, spuit maar, vul mijn mond met dat hete zaad van je, …. SPUIT SPUIT!' En om haar woorden kracht bij te zetten schoof ze mijn dikke lul diep terug in haar mond en wierp ze me een geile en glazige blik toe! Ik voelde dat ik het niet lang meer kon houden, ….. ik begon te schreeuwen … 'AAAAAHHHHH JAAAAA, OEEE, IIIKKKK GAAAA KOOOMMMMENNNNN …. ' Haar mond zoog zich vast en haar hand klemde zich om de schacht! Het was of heel mijn lichaam aan 't schokken ging, … iedere spier trok zich samen, … en als een ware schokgolf voelde ik het zaad door mijn pik, langs de eikel een uitweg zoeken! AAAAAHHHHH, … ik schreeuwde het uit, … de ene lading zaad na de ander spoot diep in haar zuigende mond, ….

AAAHHH OOOOOOHHHHH …. Ze probeerde het zaad in te slikken, maar was toch wel verrast door de hoeveelheid ervan, … de eerste twee ladingen drongen diep door in haar mond, maar toen moest ze hem laten glippen, waardoor enkele hevige stralen over haar gezicht en in haar haar terecht kwamen. Maar heel die tijd bleef ze hevig trekken zodat ik niet stopte met spuiten! Het was of alle kracht uit mij stroomde, …. na afloop nam ze m'n pik terug even in haar mond alsof ze hem wou proper likken. Met een liefdevolle blik keek ze mij aan en glimlachend zei ze, 'wat proef je zalig schat, … wat heb je met mij gedaan, dit had ik nooit gedacht ooit te zullen doen! Bekomend van mijn orgasme drukte ik mijn mond terug vol op haar inmiddels kletsnatte kut, … ik begon als een bezetene te likken en te zuigen alsof ik de verloren tijd moest goedmaken! Als een stroomstoot ging het door haar heen, … als verschrokken schreeuwde ze het uit van genot,... 'AAAHHHHHHH, JAAAAAA, LIK M'N KUT, ik ben zo heet, zo geil!'

Ik likte ze tot ze bijna gek werd, en ik voelde dat ze bijna aan haar hoogtepunt was! Ik Stopte even en legde me op mijn rug, en gewees haar om recht te komen zitten boven m'n mond, het ene been langs de ene kant van m'n hoofd, het andere aan de andere kant! Ze keek even verbaasd, maar was zo geil en opgewonden dat ze alle weerstand liet varen. Ik had een kussen onder m'n hoofd gelegd zodat m'n mond vlak bij haar inmiddels druipende poesje zat, en ik het kutsap gewoon kon opvangen met m'n mond! Voor m'n tong bij haar binnendrong zei ik : 'Nu is het mijn beurt om jou leeg te zuigen, … laat je sappen maar lopen en kom heerlijk klaar in mijn mond!'

Met een warme blik keek ze me aan en ze liet zich een beetje zakken zodat mijn mond bijna haar hele kutje omsloot! Als een bezetene begon ik te zuigen, …. ik zoog iedere schaamlip beurt om beurt naar binnen, … dan zacht, dan hard, zoog ik op haar opgezwollen klitje, … bij momenten zakte ze door haar knieλn waardoor ik bijna niet meer kon ademen, maar gelijktijdig maakte ik er gebruik van om met mijn tong diep in haar grotje door te dringen en haar wild te maken van genot! Wat houd ik van deze positie, haar kutje likkend kijk ik op naar haar stevige tietjes, die bij iedere beweging op en neer wipten. Dit beseffend, en in haar opwinding, neemt ze ze stevig in haar handen en laat haar harde tepels rollen tussen haar vingers! Plots begint ze te schokken, en de hete vloed die uit haar poesje stroomt toont me dat ze gaat komen, …..'AAAAAHHHH schat, ik ga kooooomeeennnnn, ikkkk …. AAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh'

Haar hele lichaam begint ongecontroleerd te schokken, haar kutje verkrampt, en onder luid gekreun, komt ze klaar, AAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhh, … als een ongelofelijke verrassing, en volledig onverwacht, trekt haar kutje tezamen, en de ene straal kutsap na de andere spuit hard uit haar diepste, … een deel van het warme sap rechtstreeks in m'n mond, een deel loopt langs m'n gezicht en doordrengt het kussen onder mijn hoofd! Ik had er wel al van gehoord, maar ik had nooit gedacht dit ooit mee te maken, Andrea was spuitend klaargekomen! Gedurende een hele tijd bleef ze naschokken waarna ze voldaan en uitgeput langs mij kwam liggen. Als ze mijn kletsnatte gezicht ziet voelt ze zich een beetje beschaamd, … maar als ik haar geruststel en zeg dat ik het zalig en hemels vond, kijkt ze mij lief aan en kust mij teder op de mond!

Die dag hebben we nog niet geneukt, … ik had ook nog geen condooms in huis, …. maar als je graag zou willen weten hoe dat verlopen is, dan laat je het mij maar even weten!

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Getrouwde vrouwen laten zich neuken door andere mannen!  
Ik doe wat jij wil!
Gedwongen Tot Sex
In de fietsenkelder op school wordt Brenda verkracht door twee jongen!
keiharderapesex.com

Neukmachines in tienerkutjes!
Tieners gaan voor het eerst de geile neukmachines ervaren, kijk hoe ze genieten!
fuckingmachine.nl

Politie zoekt verkrachter!
Politie zoekt met man en macht naar een verkrachter die het gemunt heeft op alleenstaande jonge vrouwen.
rapehoertje.nl

Getrouwde vrouwen gaan vreemd
Bloedgeile huisvrouwen laten zich neuken door groot geschapen mannen. Hun man mag alleen maar toekijken!
cuckolding.nl

Jongensmonden vol heet sperma
Kijk mijn geile buurjongen eens zaad happen!
gayfuckers.nl

Als ze haar knie breekt...
Dan loop de JUS eruit, zo dik is dit geile neukvarken!
fatzo.net

Onderdanige gayslaaf afgestrafd.
Vastgebonden in een kooi kan hij geen kant meer op en wordt dan keihard gepijnigd.
maledomination.nl

Vastgebonden en gelikt!
Vastgebonden lik ik Denise haar sappige kutje.
bdsmseksfilms.nl

Stiekeme seks op kantoor!
Secretaresse laat zich keihard nemen op het bureau van haar baas.
geile-film.nl

Bizarre Groepsverkrachting
Zes mannen verkrachten een onschuldige tiener en misbruiken haar een uur lang.
rapeintheforrest.nl

Oude oma Ans met extreme speeltj
Hoor haar klaarkomen op een mega grote dildo.
grannybizar.com

Lisa Wordt Volgespoten
Op haar knietjes zuigt Lisa met lange diepe halen. Ze wil maar 1 ding. Jouw hete sperma in haar mondje!
geilesloerie.nl

Oom verkracht neefje op zolder!
Verstoppertje liep uit op een nachtmerrie voor Jack!
homoincest.nl

Nederlands Grootste SM Site!!
Extreem harde sexfilms met oa. ballbusting, facesitting, torture, nursery, bondage en nog 600 GB aan bizar materiaal aanwezig.
barelyevil.nl

Rijpe slet dwingt zoon tot seks
Luisteren zal je kleine smeerlap. Neuk mam in haar reet voor straf!
perverseomas.com