Rijpe Dames Zoeken Seks!

Wil je met me neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Zou je een Moeder neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Een lul zo hard als staal!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Snel sexcontact met mij!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een maagdelijke oppas van zeventien jaar
Categorie: eerstekeer | woensdag 20 januari 2016

Onverwachts had ik een vergadering, en mijn vrouw moest toevallig die avond en nacht werken. Gelukkig kon een meisje die een paar straten verder woonde, en al eerder had opgepast, voor een leuke vergoeding bij ons oppassen. Toen mijn vrouw een half uurtje weg was ging de bel en stond de zeventien jarige Annabel voor de deur. Ik liet haar binnen, en bekeek zoals elke gezonde vent haar mooie figuur. Hippe laarsjes met een dunne naaldhak, een strakke spijkerbroek waar een heerlijk kontje in zat, en een slank lijfje wat verpakt was in een kleurig shirt met knoopsluiting. Haar korte, zwarte haar stond leuk omhoog door de gel, wat goed stond bij haar pittige kopje. Ik liet haar het huis zien en vertelde waar ze op moest letten. De baby sliep al en Annabel ging lekker op de bank zitten voor de tv. Ze wist waar de drank en chips stonden, en had mijn mobiele nummer genoteerd.

Verboden incest films

Toen ik weg ging zei ik dat het waarschijnlijk erg laat zou worden, want de gemeenteraadsvergadering had een paar moeilijke punten die die avond behandeld zouden worden. Gelukkig mocht ze van haar ouders bij ons in de logeerkamer slapen, en dus maakte het niet uit hou laat het werd. De vergadering liep erg soepel en veel eerder dan gepland was stapte ik in mijn auto en reed naar huis. Onderweg haalde ik voor mezelf en Annabel iets lekkers bij de McDonalds, en ik was blij dat ik toch nog wat aan mijn avond had.

Toen ik thuis kwam zag ik dat Annabel lui onderuitgezakt op de bank zat met een lesboek. Ze had een glas witte wijn in haar hand. Tot mijn verbazing zag ik dat de fles al half leeg was, en toen ze zag dat ik met grote ogen naar de fles keek zei ze blozend: “thuis mag ik nooit alcohol, dus heb ik het er hier maar een beetje van genomen, ze merken toch niet dat ik gedronken heb want ik blijf hier slapen.” Ik pakte een biertje en we namen allebei een lekker hamburger, ik merkte aan het gedrag van Annabel dat ze duidelijk niet gewend was aan alcohol. Ze was veel drukker als anders en liet een paar keer wat vallen, waarna ze zich uitgebreid excuseerde.

Ik vond het wel een leuk gezicht en schonk haar glas nog eens bij. Annabel vertelde dat ze thuis erg steng opgevoed werd, en bijna niets mocht. Geen alcohol, niet roken en zeker geen vriendjes, en even kreeg ik medelijden met haar. “Het verbaasde me echt dat ik bij u op mocht passen, en zelfs vannacht mocht blijven slapen, zei ze, maar dat komt denk ik, omdat ze aannemen dat uw vrouw ook thuis is.” “Om te beginnen moet je maar eens stoppen met u zeggen, en voortaan gewoon jij en Henk tegen me zeggen, zo oud ben ik nog niet,” zei ik en ik pakte nog een biertje. Ineens pakte ze haar schoolboek en vroeg of ik haar even kon helpen met wiskunde. ik ging achter de bank staan en keek over haar schouder mee. De sommen waren niet zo moeilijk en zo simpel mogelijk probeerde ik het haar het uit te leggen.

Omdat ik boven haar stond, kon ik een heel stuk in haar shirt kijken, en gelukkig had ze niet alle knoopjes dichtgedaan. Ik kon de aanzet van haar opgroeiende borsten in haar shirt zien zitten, en was blij dat ze geen BH droeg. Ik wees een paar dingen in haar boek aan en liet mijn handen daarna op haar schouders liggen. Strelend met mijn handen masseerde ik haar schouders en legde ondertussen de volgende som uit. Toen ik voelde dat ze mijn massage lekker vond schonk ik met een hand nog wat wijn in haar glas terwijl de andere hand strelend over haar schouders ging. Bij de volgende som moest ik weer wat aanwijzen en liet mijn hand toen op haar buik liggen.

Ik masseerde haar schouders met de ene hand en haar buik met de andere, en ik voelde een erotische sfeer ontstaan. Ik werd behoorlijk opgewonden, mijn lul kwam overeind in mijn broek. Ik vroeg haar of ze misschien stiekem een vriendje had, en of ze ervaring met jongens had, en door de grote hoeveelheid alcohol en de sfeer vertelde ze heel openhartig dat ze zes maanden geleden haar eerste vriendje had gehad, maar dat ze nooit verder was gekomen dan een beetje voelen bij elkaar, en dat ze hem had afgetrokken. We gingen nog wat door over vriendjes, vrijen, seks en alle dingen die ermee te maken hadden. Ik merkte aan haar dat ze het heerlijk maar ook behoorlijk opwindend vond om er op deze manier over te praten.

Het lesboek gleed ongemerkt op de grond.

Annabel genoot met haar ogen dicht van mijn strelingen. Ze hijgde zachtjes, haar mond stond open. Hierdoor aangemoedigd liet ik mijn hand van haar schouder naar beneden glijden over haar shirt, en raakte de aanzet van haar borst. Toen ze hierop niet reageerde legde ik mijn hand over het hard geworden tepel, en voelde er eens aan. Verdoofd door de grote hoeveelheid alcohol en het genot ging ze met haar hoofd tegen de bankleuning aan zitten, en legde haar hand op de mijne. Gestuurd door haar hand voelde ik opnieuw aan haar tepel, en met mijn andere hand knoopte ik stiekem de rest van de knoopjes los. Mijn hand gleed onder het bloesje en voelde aan de naakte borsten, terwijl haar hand nog steeds stevig op de mijne lag. Aarzelend boog ik me voorover en drukte ik mijn lippen op de hare. Van schrik gingen ze open en stuurde ik mijn tong verkennend tussen haar lippen door naar binnen. Ik kon merken dat ze dat al meer gedaan had, want al snel zoende ze me fel terug. Voorzichtig schoof ik het bloesje van haar schouders, en twee heerlijke, nog niet volgroeide borsten kwamen tevoorschijn. Annabel zat in het hoekje van de bank, en over de leuning heen kwam ik naast haar zitten. Mijn tong bleef in haar mond toen ik tegen haar aan schoof en gretig liet ik mijn handen over haar borsten gaan.

Voorzichtig pakte ik haar hand, en legde deze op de bult in mijn jeans waar mijn lul klem zat in mijn slip. Met mijn hand op de hare wreven we over mijn keiharde lul, en toen ze gewend was aan het gevoel liet ik haar hand los. Haar warme hand brandde bijna door mijn broek heen, en mijn ballen begonnen te koken. Ze bleef over mijn broek wrijven, en ik liet mijn hand naar het knoopje van haar spijkerbroek gaan. Het knoopje liet zich makkelijk openen, en ik trok de rits naar beneden. Met een hand glipte ik haar string in. Omdat het een erg strak zittende spijkerbroek was, kon ik er met mijn hand bijna niet in en daarom probeerde ik haar spijkerbroek iets omlaag te trekken. Toen ze merkte waar ik mee bezig was aarzelde ze even maar tilde toen automatisch haar billen omhoog, en kon ik haar spijkerbroek moeiteloos over haar lange benen naar haar enkels duwen. Ze schopte haar laarsjes uit en met haar voeten duwde ze de spijkerbroek van haar enkels af. Ze bukte zich voorover en trok haar laarsjes weer aan. Het schatje zat met alleen haar string en die geile laarsjes aan naast me.

Haar hand wreef nog steeds over mijn lul, en het heerlijke gevoel deed me tintelen.

Het idee dat ik de kans kreeg om dit heerlijke schepseltje misschien als eerste te mogen neuken en ontmaagden wond me vreselijk op, en geil begon ik haar weer te tongen. Annabel maakte de knoop van mijn broek open en trok de rits naar beneden. Haar hand verdween in mijn slip, vond mijn inmiddels op oorlogssterkte gekomen lul en ze streelde mijn keiharde eikel.

Voorzichtig voelde ze aan mijn lul en al snel voelde ik haar hele hand die mijn lul stevig vast hield. Resoluut trok ik mijn broek naar beneden en deed ik ook de rest van mijn kleren uit. Toen ik daarna weer dicht tegen haar aan kroop voelde ik aarzelend beide handen om mijn stijve lul en ballen gaan, het leek wel alsof ze in trance was toen ze me zachtjes begon af te trekken. Genietend van die twee handen om mijn stijve lul ging ik tegen haar aan liggen. Ik voelde haar handjes op en neer over mijn spijkerharde lul gaan. Voorzichtig gingen mijn handen over haar mooie, slanke lijf en voelde ik hoe Annabel rilde van een voor haar totaal nieuwe spanning en genot.

Met mijn tong likte ik aan haar tepels en liet ik mijn hand over haar strakke buik naar beneden zakken. Toen ik de rand van haar string bereikte, voelde ik meteen haar hand op de mijne. Zachtjes trok ze mijn hand weg van haar string. Mijn hand streelde opnieuw over haar buik en belande na een poosje natuurlijk weer bij de rand van haar string. Ook nu duwde ze hem weg, maar het was duidelijk minder resoluut, en na een paar keer dit spel herhaald te hebben met steeds minder weerstand, voelde ik ineens geen hand op de mijne. Opgewonden door het verdwenen verzet van haar liet ik een vinger onder het elastiekje glippen. Annabel deed haar knieλn stevig tegen elkaar. Een tweede vinger volgde de eerste, en samen verkenden ze wat nog achter haar string verborgen zat. Aan de ademhaling van Annabel te horen merkte ik dat ze de strelingen lekker vond.

Ze liet zich achterover tegen de leuning vallen. Met haar ogen dicht wachtte ze op wat er nog meer ging gebeuren, en ze vergat helemaal aan mijn lul te trekken. Die glipte dan ook uit haar hand, maar ik verwachtte dat die in de loop van de avond nog wel de nodige aandacht zou krijgen. Angstig hield ze haar knieλn tegen elkaar, maar reageerde niet toen ik mijn hele hand in haar string liet verdwijnen. Strelend ging mijn hand over het bosje schaamhaar, en vond ik al heel gauw de zachte schaamlipjes. Toen ik het puntje van mijn vinger langs en over de schaamlipjes liet gaan, hoorde ik naast mij een diepe zucht, en ongemerkt zakte ze nog iets verder onderuit. Zoals ik wel verwacht had, gingen haar knieλn automatisch een stukje uit elkaar en kreeg mijn hand steeds meer ruimte.

Haar kutje werd steeds natter en steeds soepeler gleed mijn vinger het nauwe gaatje in. Annabel genoot hoorbaar en zacht kreunend schoof ze steeds meer onderuit, haar kontje was zelf al voorbij het kussen van de bank en ze lag bijna plat op haar rug. Heel zachtjes pakte ik met mijn andere hand de rand van haar string en begon ik er zachtjes aan te trekken. Geil geworden door de genotsgolven die door haar hele lijf gierden, merkte ze niet dat haar string centimeter voor centimeter naar beneden gleed. Toen de string haar enkels bereikte kon ik het voorzichtig over haar enkels en haar hoog gehakte laarsjes schuiven, en eindelijk lag het mooie meisje helemaal naakt naast me. Terwijl ik haar kutje vingerende liet ik me op de grond glijden en ging met mijn gezicht tussen haar benen. Verschrikt keek ze op toen ze mijn tong tegen haar kutje voelde, maar ze liet zich door mij geruststellen en ging weer liggen.

Diep begroef ik mijn tong in haar inmiddels kletsnatte kutje en likkend werkte ik haar voor de eerste keer naar een hoogtepunt. Het duurde niet lang voor haar ademhaling onregelmatig werd, en met een diepe zucht kwam ze klaar op mijn tong. Ik liet haar even bijkomen en ging toen op mijn knieλn voor haar zitten. Ik pakte een condoom uit mijn broekzak en snel deed ik deze om mijn lul en liet mijn keiharde lul in de volle lengte langs haar kutje glijden. Haar lange benen stonden nu wijd uit elkaar, haar enkels strak om mijn middel heen, en haar vochtige kutje stond wagenwijd open. Annabel ging iets rechter zitten en keek met grote ogen hoe die grote lul in de richting van haar nog maagdelijke kutje gleed.

“Doe je alsjeblieft voorzichtig?

Dit is de eerste keer voor mij, en ik echt niet wat er allemaal kan gebeuren,” vroeg ze een beetje angstig. Ik knikte geruststellend naar haar en zei dat er weinig kon gebeuren wat haar eventueel pijn kon doen. Ik was al een poosje met mijn stijve lul langs en over haar schaamlipjes gegleden toen mijn grote eikel uiteindelijk tussen haar schaamlipjes kwam. Dit herhaalde ik een paar keer en elke keer gleed mijn eikel steeds een klein stukje verder tussen haar inmiddels gezwollen schaamlipjes haar kutje binnen. Annabel begon weer te kreunen, nu wat harder, en ze liet zich weer achterover op de bank vallen. Het was duidelijk dat ze zich gewonnen gaf en haar lijf begon te vragen om meer. Het verbaasde me dat een meisje die een half uur geleden mijn hand nog wegduwde van haar string, nu bijna smeekte om door mijn stijve lul geneukt en ontmaagd te worden.

Ze sloeg haar benen nog steviger om me heen, en met haar naaldhakken tegen mijn billen gedrukt moedigde ze me aan. Steeds verder gleed mijn stijve lul het jonge kutje in, en al snel vulde het hele gevaarte haar kutje. Gelukkig deed het haar geen pijn, en was haar vliesje misschien al eerder kapot gegaan. Met korte stoten begon ik haar nu te neuken, en ik voerde het tempo steeds verder op. Zwetend en kreunend verwenden we elkaar en het kon dan ook niet uit blijven dat ik veel te snel mijn sperma in haar kutje liet exploderen. Direct kwam Annabel ook klaar, en ze gilde hierbij nogal hard. Gelukkig bleef de baby slapen, en elkaar tongend lagen we nog een poosje te genieten. Annabel vroeg na een poosje of ze even onder de douche mocht, en behulpzaam wees ik die even aan.

Genietend keek ik een poosje naar het douchende meisje, en stapje er toen bij in. We zeepten elkaar in en hadden de grootste lol. Met kleine schokjes kwam mijn lul door de handen van het geile meisje weer tot leven, en geboeid keek Annabel toe wat ze bij mij voor elkaar had gekregen. Haar hand ging weer om mijn lul, en zachtjes trok ze eraan tot hij weer keihard was. “Als je op je knieλn gaat zitten, kan je hem een zoentje geven,” zei ik zachtjes tegen haar. En gelukkig begreep Annabel direct wat ik bedoelde. Ik ging tegen de wand staan, waarna ze op haar knieλn voor me in de douchebak kwam zitten, en likte met dat heerlijke tongetje van haar aan mijn eikel.

Langzaam deed ze haar mond voor mijn lul open, en kon ik hem zachtjes naar binnen duwen. Met het kletterende water op haar hoofd begon ze me te pijpen, en op dat moment zag ik het meisje veranderen van een verlegen maagd naar een seks godin. Lang kon ik het niet volhouden, en met dikke stralen schoot ik mijn tweede lading sperma haar mond in. Een deel slikte ze door, en de rest liep langs haar lippen naar beneden. Vrolijk droogden we elkaar af, en doken toen naakt het bed in voor een gezonde slaap.

Oude wijven zoeken een Sexdate!  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  Lelijke vrouwen zoeken een Sexdate!  
Ik doe wat jij wil!
Gedwongen Tot Sex
In de fietsenkelder op school wordt Brenda verkracht door twee jongen!
keiharderapesex.com

Neukmachines in tienerkutjes!
Tieners gaan voor het eerst de geile neukmachines ervaren, kijk hoe ze genieten!
fuckingmachine.nl

Politie zoekt verkrachter!
Politie zoekt met man en macht naar een verkrachter die het gemunt heeft op alleenstaande jonge vrouwen.
rapehoertje.nl

Getrouwde vrouwen gaan vreemd
Bloedgeile huisvrouwen laten zich neuken door groot geschapen mannen. Hun man mag alleen maar toekijken!
cuckolding.nl

Jongensmonden vol heet sperma
Kijk mijn geile buurjongen eens zaad happen!
gayfuckers.nl

Als ze haar knie breekt...
Dan loop de JUS eruit, zo dik is dit geile neukvarken!
fatzo.net

Onderdanige gayslaaf afgestrafd.
Vastgebonden in een kooi kan hij geen kant meer op en wordt dan keihard gepijnigd.
maledomination.nl

Vastgebonden en gelikt!
Vastgebonden lik ik Denise haar sappige kutje.
bdsmseksfilms.nl

Stiekeme seks op kantoor!
Secretaresse laat zich keihard nemen op het bureau van haar baas.
geile-film.nl

Bizarre Groepsverkrachting
Zes mannen verkrachten een onschuldige tiener en misbruiken haar een uur lang.
rapeintheforrest.nl

Oude oma Ans met extreme speeltj
Hoor haar klaarkomen op een mega grote dildo.
grannybizar.com

Lisa Wordt Volgespoten
Op haar knietjes zuigt Lisa met lange diepe halen. Ze wil maar 1 ding. Jouw hete sperma in haar mondje!
geilesloerie.nl

Oom verkracht neefje op zolder!
Verstoppertje liep uit op een nachtmerrie voor Jack!
homoincest.nl

Nederlands Grootste SM Site!!
Extreem harde sexfilms met oa. ballbusting, facesitting, torture, nursery, bondage en nog 600 GB aan bizar materiaal aanwezig.
barelyevil.nl

Rijpe slet dwingt zoon tot seks
Luisteren zal je kleine smeerlap. Neuk mam in haar reet voor straf!
perverseomas.com