Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Wil je met me neuken?

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Veilig een keiharde erectie

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Een lul zo hard als staal!

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Dikke tiener wordt gedomineerd! [2]
Categorie: dikkewijven | donderdag 6 oktober 2016

Deel 2 - Dan ga ik over tot wat het wat dwingender werk, ik pak haar hoofd nu vast en beweeg mijn pik nog steeds in en uit haar mond in een iets strakker tempo. Ze maakt wat gorgelende geluiden en blijft ondertussen haar tieten goed ondersteunen. Ik besluit eens te kijken wat ze echt kan hebben en pak haar goed vast bij haar haren. Ik zet druk en duw mijn pik voor een groot gedeelte in haar mond. Ze stikt nu bijna, dus ik hou het even vol en trek mijn lul dan weer terug. Slijm hangt aan mijn pik en drupt op haar tieten. Nu ga ik haar in haar mond neuken. Ik hou haar hoofd vast en glij in een lekker tempo in en uit haar geile mond. Omdat ik een vast tempo aanhoud kan Naomi zich er goed op instellen. Terwijl mijn pik in en uit haar mond glijdt kijk ik naar haar dikke tieten. Klodders kwijl druipen naar beneden vanuit haar mond. Ik begin haar steeds sneller en dieper te neuken in haar mond. Ze maakt geluiden alsof ze bijna stikt maar ondersteunt nog steeds haar tieten. Dan pak ik haar hoofd vast en duw mijn pik tot achterin haar keel. Ik stop met bewegen en kijk naar Naomi die steeds roder wordt. Ze probeert lucht in te ademen door haar neus, maar heeft het daar behoorlijk moeilijk mee. Als ze erg rood wordt haal ik mijn druipende pik uit haar mond. Ze verslikt zich als ze adem haalt maar kijkt me dan geil aan terwijl ze helemaal onder het slijm zit. Ik geef haar een kus en gebruik het slijm om haar tieten lekker in te smeren. Die grote joekels glimmen van het vocht. Wat een geil gezicht om die dikke tieten te kneden!

Verboden incest films

“Toe, wil je me nu neuken?”, vraagt Naomi. “Ik wil je lekkere pik zo graag nu in me voelen.” Ik kijk naar deze geile tiener en bedenk me dat we nog het hele weekend hebben om andere dingen te doen. Ik wil haar nu ook wel graag neuken en weet al in welke houding ik dat graag wil. “Op handen en knieën”, zeg ik. Naomi gehoorzaamt onmiddellijk en ik loop door de woonkamer heen naar de tafel toe. Ik knip met mijn vingers en Naomi komt kruipend achter me aan. Als we bij de tafel zijn pak ik haar bij haar haren vast en trek haar zachtjes omhoog. Ik leg haar voorover op de tafel zodat haar tieten, als je aan de zijkant kijkt, geil geplet worden. Haar dikke kont steekt uitdagend naar achteren. Zo wil ik haar graag voor de eerste keer neuken. “Trek je dikke billen eens van elkaar”, zeg ik tegen Naomi. Dat doet ze, mij niet voor de eerste keer die dag een perfect uitzicht gevend op haar strakke kutje en kontje. Ik glij met mijn hand over haar kut heen, waarop er onmiddellijk een siddering door haar lichaam gaat. “Oh ja”, zegt ze, “ja, ga door”. Ik bespeel met mijn vingers haar schaamlippen en trek die plagend een beetje open. ‘Per ongeluk’ glij ik ook langs haar clitoris wat nog meer gekreun tot gevolg heeft. Ze draait met haar kont terwijl ze nog steeds haar billen van elkaar trekt. Ik haal haar handen even los zodat ik haar grote kont goed kan bewonderen.

Ik pak het flesje olie, wat ze net met zo veel moeite boven heeft gehaald en laat een paar stralen terecht komen op haar dikke billen. Met beide handen begin ik haar billen met de olie in te smeren. Haar kont is zacht en warm maar vooral heerlijk rond en dik. Na even smeren glimmen haar billen van de olie. “Trek je kont nog eens van elkaar”, zeg ik tegen Naomi. Ze doet dat en een goedgemikte straal olie spuit ik iets boven haar anus. De olie druipt langs haar anus naar beneden. Met mijn vingers begin ik de olie langzaam rondom en in haar anus in te masseren. Zachtjes kreunt ze en dat wordt wat harder als ik met wat moeite mijn wijsvinger een stukje naar binnen laat glijden. Met mijn ene hand vinger ik haar kontje terwijl ik mijn andere hand gebruik om haar kut te vingeren. Afwisselend glij ik met die hand langs haar clitoris en neuk haar daarna met één en daarna twee vingers. Dan besluit ik dat ze voldoende is voorbereid. Terwijl ze nog steeds haar billen voor me van elkaar houdt manoeuvreer ik mijn pik voor haar kut. Wat plagend raak ik met mijn eikel de natte kutlippen van Naomi aan. Ik trek me weer een stukje terug en herhaal dat dan nog een paar keer.

Heel voorzichtig glijdt mijn eikel in het natte tienerkutje. Naomi wil ‘m graag helemaal in haar voelen en drukt haar kont naar achteren. “Hou je vast”, zeg ik. Ik pak haar bij haar glibberige heupen vast en stoot dan met een behoorlijke kracht toe. Naomi slaakt een kreet, die ik beantwoord met een harde klap op haar billen. Weer slaakt ze een kreet, maar nu kan ik me niet goed meer beheersen. Met een paar flinke stoten zit ik tot aan mijn ballen in haar kut. Ik begin haar nu in een stevig tempo te neuken. Naomi kreunt en gilt een beetje afwisselend. “Wil je me alsjeblieft ondertussen op mijn kont slaan”, vraagt ze. Dat laat ik me geen twee keer zeggen en tijdens het neuken begin ik haar dikke billen te mishandelen. Met lange halen sla ik haar op haar kont. Ik kijk naar hoe haar billen bewegen onder de stoten van mijn pik en de klappen die ze krijgt. Die trillen en deinen op en neer. Ik word hier erg geil van, zeker gecombineerd met het strakke kutje wat mijn pik maximaal stimuleert. Ik voel een orgasme aankomen, maar wil nog niet klaarkomen. Abrupt trek ik mijn pik terug, Naomi trillend achter latend. Haar kut staat een beetje open. Ik loop naar de andere kant van de tafel en hou mijn pik voor haar mond. Ze begint me meteen weer te pijpen en proeft daarbij haar eigen sappen. Ook dat doet mijn naderend orgasme niet afnemen.

“Ga eens op je ellebogen liggen”, zeg ik.

Doordat ze haar bovenlichaam dan een beetje optilt komen haar zware tieten een beetje vrij te hangen. Haar tepels hangen nog steeds op de tafel. Met mijn vlakke hand sla ik een paar keer tegen de zijkant van haar tieten aan. Behalve een “au” reageert Naomi niet. Ik loop weer naar haar kont toe en begin haar wederom hard te neuken. Terwijl ik haar neuk begin ik weer haar kont te vingeren. Naomi begint harder te kreunen en smeekt me nu om door te gaan. Met twee vingers in haar kont en mijn pik die haar ongenadig hard neukt nadert Naomi nu haar orgasme. Ik twijfel even of ik haar dit zal toestaan, maar besluit dan om haar dit te gunnen. Ze heeft al heel wat ondergaan en ik ben zeker nog niet klaar met haar. Een paar flinke klappen op haar billen geven haar het laatste zetje en luid kreunend komt ze klaar. Ik voel haar jonge kut een aantal keer samenspannen om mijn pik waarna ze ontspant. Ik ben nog niet klaargekomen, maar wil dat ook niet in haar kut doen. Mijn eerste orgasme wil ik in de kont van Naomi beleven…

Naomi ligt uitgeput op de tafel en ze ligt bij te komen van haar orgasme. Met een plop trek ik mijn pik uit haar kut. Haar kut blijft open staan en wat van haar sappen lopen langs haar dikke dijen naar beneden. Ik smeer wat van haar sappen op haar kont, die ik net al een beetje heb opgerekt. Ze reageert niet echt, ze is nog aan het bijkomen. Maar nu ben ik aan de beurt. Eén vinger glijdt redelijk soepel haar kont binnen. Ik laat iedere keer een beetje olie op mijn vinger vallen om haar klaar te maken voor mijn pik. Als mijn ene vinger redelijk soepel gaat wurm ik er een tweede bij. “Au, je doet me pijn”, zegt Naomi. “Ik moet je even een beetje oprekken, anders doet het straks nog veel meer pijn als ik je in je kont ga neuken hoor”, zeg ik. “Oké”, zegt ze een beetje benauwd. Terwijl ik haar kont nu met twee vingers neuk sla ik haar ook nog een paar keer hard op haar billen. Haar kont trilt, niet voor de eerste keer die dag, terwijl ik me blijf verbazen dat ik zo met mijn neus in de boter ben gevallen. Ik doe mijn twee vingers af en toe een beetje uit elkaar en laat er nog wat olie op vallen. Dan stop ik de derde erbij, zodat ik haar nu met drie vingers dicht bij elkaar klaar maak voor de pik die ze zo gaat ontvangen.

“Ben je er klaar voor?”, vraag ik. “Nee”, zegt Naomi, “ik ben nog nooit in mijn kont geneukt en ben bang dat het pijn doet.”

Ik zeg tegen haar dat ze heeft beloofd dat ze van mij was en alles zou doen wat ik van haar zou vragen. “Dat wil ik ook”, zegt ze. “Ik wil dat je me in mijn kont neukt”, zegt ze, “ik doe deze twee dagen alles wat je vraagt.” Als je het zo leest klinkt het een stuk overtuigender dan het in werkelijkheid klonk. “Mooi zo”, zei ik, “trek die dikke billen maar goed van elkaar”. Naomi doet dat en ik kijk zo in een kut en een kont die allebei een beetje open getrokken worden. Ik zie dat Naomi haar billen zo ver mogelijk uit elkaar trekt. Ik stop mijn pik nog even in haar kut om ‘m goed nat te maken en zet dan mijn lul voor haar maagdelijke kont. Mijn eikel duwt tegen haar anus aan, maar glijdt niet naar binnen. Ik pak haar bij haar dikke kont vast en begin te duwen. Ik trek mijn lul weer terug en laat weer wat olie op mijn pik en in haar kont lopen. Opnieuw zet ik aan en dan ineens schiet mijn eikel haar kont in. “Au, au, au”, zegt Naomi. “Nu even doorzetten”, zeg ik en begin opnieuw druk te zetten. Langzaam maar zeker gaat mijn pik de maagdelijke kont van deze dikke tiener in. Als mijn pik er halverwege inzit, pauzeer ik even. “Gaat het, Naomi?”, vraag ik. Meer dan wat gemurmel brengt ze niet uit. Ik trek mijn pik terug uit haar erg strakke kont en gebruik opnieuw wat olie. Dat begint goed te werken want als ik opnieuw mijn lul in haar kont stop gaat het soepeler dan de eerste keer.

Ik begin haar nu langzaam in haar maagdelijke kont te neuken. Bij iedere stoot gaat het wat soepeler. Ik besluit nu te kijken hoe ver ze gaat en duw nu door. Uiteindelijk zit mijn hele pik in haar kont. Als ik naar haar kont kijk zie ik haar dikke billen met daartussen een lul die haar in haar kont neukt. Als ik dit in een pornofilm zie is het al erg geil, laat staan als je het zelf meemaakt. Opnieuw ga ik haar neuken. Ze blijft ontzettend strak aanvoelen, maar het neuken gaat wel steeds soepeler. Ik geef haar ondertussen een paar tikken op haar kont terwijl ik haar lekker door neuk. Naomi begint ondertussen te kreunen. “Vind je het lekker?”, vraag ik. “Ja”, antwoordt ze. “Het doet nog wel een beetje pijn, maar ik voel me gevuld op een manier die ik nog niet eerder heb gevoeld. Bovendien voel ik me onderworpen aan jou en daar geil ik ook op.” Ik ga lekker door met haar te neuken en ga nu vooral voor mijn eigen genot. Ik knijp en kneed haar dikke billen en sla er af en toe hard op. “Ik ga die dikke kont van je zo volspuiten”, zeg ik tegen Naomi. Met twee handen pak ik het vlees op haar heupen vast als echte neukteugels. In een straf tempo neuk ik haar kont. Dan voel ik een orgasme naderen. Met volle kracht geef ik met mijn vlakke hand een paar laatste, flinke klappen op haar billen. Naomi gilt nu en op dat moment spuit ik mijn zaad diep in haar kont. Ik heb nog niet vaak zo’n intens orgasme beleefd, voor mijn gevoel blijf ik maar spuiten.

Ik kom weer een beetje bij mijn positieven en kijk naar de dikke kont van Naomi, die nu onder de rode plekken zit. Met een beetje tegenzin trek ik mijn langzaam slinkende pik uit de nauwe kont van de heerlijke tiener. Mijn lul staat nog behoorlijk overeind en is besmeurd met allerlei sappen. “Lik me eens even schoon”, zeg ik tegen Naomi. Met moeite staat ze op van de tafel en wankelt wat als ze voor mij knielt. Met een beetje tegenzin begint ze mijn pik schoon te likken. Als ze dat gedaan heeft, sla ik haar nog een paar keer met mijn lul tegen haar wangen aan. Naomi is door alles wat ik met haar heb uitgehaald behoorlijk besmeurd en ik krijg ineens een idee. “Kom eens even mee naar de tuin”, zeg ik. Naomi schrikt een beetje, maar ik heb al gezien dat de tuin veel privacy biedt. “Ga daar maar even staan”, zeg ik tegen haar, terwijl ik naar het terras wijs. Ik loop naar de tuinslang toe en draai die aan. “Ik zal je even schoonspuiten”, zeg ik. Naomi schrikt want het is sowieso al redelijk koud buiten, laat staan als je wordt natgespoten met koud water. Ik richt de waterstraal eerst op haar dikke tieten, maar die beschermt ze met haar armen. “Dat is niet de bedoeling!”, bijt ik haar toe. “Hou je armen omhoog.”

Naomi houdt haar armen omhoog waarbij ik de straal kletterend laat neerkomen op haar tieten. Ik spuit haar tieten schoon, waarbij die grote memmen bewegen onder invloed van het water. Ik spuit de rest van de voorkant schoon, waarbij ik de straal een paar keer goed op haar kutje richt. Ze houdt haar benen echter bij elkaar zodat ik haar daar niet goed kan schoonspuiten. Maakt niet uit, dat komt ze nog wel. “Omdraaien”, zeg ik. Naomi draait zich om en ik spuit de mollige achterkant van deze dikke tiener ook schoon. “Op handen en knieën en trek je billen maar uit elkaar”, zeg ik. “Nee”, zegt Naomi, “ik heb het erg koud en wil naar binnen”. Op mijn boze blik bindt ze echter in en gaat op de ruwe stenen op handen en knieën zitten. Haar dikke billen, waarop het kippenvel zichtbaar is, steken naar mij toe. Ze rilt maar trekt gehoorzaam haar billen uit elkaar. Ik richt de straal eerst op haar anus, die nog steeds een beetje openstaat. Af en toe spettert alles onder, maar een paar goede stralen komen ook in haar kont terecht. Naomi gilt terwijl een mengeling van onder andere sperma uit haar kont wordt gespoten. Ik richt de straal ook op haar kut, die nog gevoelig is van het orgasme van even geleden. Ook haar kut wordt een paar keer goed geraakt zodat ook daar op een ruwe manier haar sappen eruit worden gespoeld.

Ik draai de kraan uit en heb ondertussen weer een stijve pik van de onderworpenheid van Naomi. Ze staat op terwijl de tranen over haar wangen lopen. “Ik heb het zo koud”, zegt ze. “Ga maar naar binnen, ga even maar even douchen”, zeg ik. Dankbaar knikt ze naar wel en schuifelt naar binnen. Ik kan het niet nalaten haar achterna te lopen en haar een paar flinke klappen op haar dikke kont te geven. Door de kou zijn haar billen extra gevoelig geworden, dus al weer gilt ze het uit. “Ik lust zo wel iets te eten”, zeg ik, “ik wil dat je straks wat voor me gaat koken. Laat je kleren maar uit, misschien hangt er hier wel ergens een klein schortje wat je voor kan doen.” Naomi knikt me weer toe en verdwijnt naar boven. Even later hoor ik de douche lopen. Ze blijft er lang onder staan, want na een kwartier hoor ik de douche pas uitgaan. Even later hoor ik een föhn en was ze blijkbaar bezig in de badkamer. Na nog wat gestommel boven kwam ze eindelijk naar beneden. Mijn adem stokte weer toen ik haar zag, haar haren had ze geföhnd en ze had zich mooi maar wel een tikje ordinair opgemaakt. Ze droeg een schortje wat Franse serveersters dragen, afgezet met wit kant. Anderen hebben daar meestal dan een uniform onder aan, maar Naomi heeft me goed gehoorzaamd en is verder naakt. Haar dikke tieten hangen zwaar naar beneden en met haar zware dijen en benen bedekt het kleine schortje maar een klein deel van haar heerlijke lichaam.

Enthousiast van mijn reactie lacht ze me toe en draait rond. Haar kont ziet er erg geil uit, met eigenlijk alleen de strik van het schortje erboven. Ik loop naar haar toe en neem haar in mijn armen. We kussen elkaar en ze kijkt me gelukkig aan. “Ik ben nog steeds zo geil”, zegt ze. Ik wijs naar mijn pik die tussen onze lichamen ingeklemd zit en lach. Ze kijkt me aan en gaat op haar knieën voor me zitten. Ze doet haar armen weer onder haar tieten die daardoor wat bij elkaar geklemd worden. “Laat me je eerst nog maar even lekker pijpen, dan kan je nog even nadenken wat je nog meer met me van plan bent.” En met die woorden neemt ze het initiatief om me opnieuw diep te gaan pijpen….

Naomi zit op haar knieën en pijpt me diep.

Ze heeft alleen een klein schortje aan, maar daar zie ik vanaf hier niets van. Ik zie alleen haar pijpende mond en daaronder haar dikke tieten die ze omhoog duwt. Ondertussen dat ze me pijpt denk ik na over mijn volgende stappen. Naomi blijft erg geil en tot nu toe heeft ze alles wat ik heb verzonnen ondergaan. Eigenlijk meer dan ondergaan, ze bleef botergeil. Ik trek mijn pik uit haar mond, waarbij ze me even aankijkt wat ik verder van plan ben. Ik pak haar bij haar haren vast en zet haar op handen en knieën weg. Ik ga achter haar dikke kont zitten en begin haar een stevig pak voor haar billen te geven. “Oh ja”, zegt ze, “ik ben stout geweest en moet nu gestraft worden”. Ze steekt haar billen zo ver mogelijk naar achteren en draait met haar kont om me verder aan te moedigen. Ik blijf haar slaan met mijn vlakke hand en geniet van het trillen en deinen van haar dikke billen. Haar kont begint al behoorlijk wat rode plekken te vertonen wanneer ze af en toe “au” zegt. Omdat mijn handen ook wat pijn beginnen te doen eindig ik met een paar flinke klappen. Naomi schiet zelfs een stukje naar voren onder dit geweld en kreunt hard, een mengeling van opwinding en pijn.

“Heb je eigenlijk iets van speeltjes?”, vraag ik. “Iets van een dildo, bedoel je?”, vraagt Naomi. Als ik knik schud ze haar hoofd. Terwijl ze zo blijft zitten loop ik naar de koelkast en daar zie ik een komkommer liggen. Ik pak de komkommer en loop weer terug naar Naomi. Ik haal even de komkommer langs haar kut maar merk dat ze nog steeds erg nat is. Met een paar stoten begin ik haar te neuken met de komkommer. “Oooh, dat is koud”, zegt Naomi, maar ze begint na een paar stoten al weer sneller te ademen. Terwijl ik haar met de komkommer neuk stimuleer ik met mijn andere hand haar clitoris. Dat wissel ik af met een paar klappen op haar kont. Ik twijfel even of ik haar zal laten klaarkomen, maar besluit dat niet toe te staan. Plotseling stop ik en laat Naomi zo zitten terwijl de komkommer half uit haar kut steekt. “Zo”, zeg ik, “ik ga even een paar boodschappen doen. Ik wil dat je zo blijft zitten tot ik terugkom. Heb je me begrepen?” Naomi knikt en alsof het de gewoonste zaak van de wereld is trek ik mijn kleren aan en ga, na nog een laatste blik op haar heerlijke lijf geworpen te hebben, naar buiten.

In de auto bel ik even mijn vrouw (dat zou ik bijna vergeten) dat ik voor een spoedklus ben weggeroepen en waarschijnlijk pas morgenavond thuis kom. Gelukkig komt dat wel vaker voor, dat hoort gewoon bij mijn werk, dus mijn vrouw wordt niet achterdochtig. Na het telefoontje loop ik even terug naar het huis om te checken of Naomi nog steeds in de houding zit waarin ik haar heb achtergelaten. Dat klopt, ze zit met haar billen naar het raam toe en ik zie nog steeds de komkommer zitten. Ik stap snel ik de auto en rij even naar een seksshop in de buurt om wat speeltjes te kopen. Nu ik zo’n geil ding tot mijn beschikking heb wil ik daar wel het maximale uithalen. Na ongeveer een half uur ben ik weer terug. Ik ga naar binnen en Naomi wacht me netjes op in de houding waarin ik haar heb achtergelaten. Ik trek de komkommer uit haar kut en geef haar ter begroeting een klap op haar kont. “Ga maar even staan”, zeg ik. Naomi gaat staan en strekt haar spieren weer. Uit mijn tas haal ik een zwarte blinddoek, die ik bij Naomi om doe. Om te testen of ze echt niets ziet doe ik net ik of ik haar een enorme klap in haar gezicht geef maar daar schrikt ze niet van. Mooi, dan ziet ze dus echt niets.

Na de blinddoek haal ik ook handboeien tevoorschijn en maak haar handen aan elkaar vast achter haar rug. Ik zie aan Naomi dat ze benieuwd is wat er gaat gebeuren. Ik heb klemmetjes gekocht die ik zo op haar tepels ga zetten, maar dat weer ze natuurlijk nog niet. Ik leg de klemmetjes klaar en neem eerst haar enorme rechtertiet in mijn handen. Terwijl ik haar tiet optil met de ene hand trek ik met mijn andere hand aan haar tepel. Al snel staat haar tepel lekker stijf naar voren. Ik pak het klemmetje en zet dat op haar tepel. Naomi had geen idee wat ze kon verwachten en gilt het uit. Ik verleg mijn aandacht naar haar linkertiet en trek ruw aan haar tepel. Naomi slaakt weer een gil wanneer ik ook daar een klemmetje op zet. Beide klemmetjes zijn met een kettinkje met elkaar verbonden. Ik pak het kettinkje vast en trek daar aan. Dat oefent extra druk uit op haar toch al pijnlijke tepels en weer gilt Naomi. Dan hang ik een gewichtje aan het kettinkje, zodat haar tepels nu behoorlijk naar beneden worden getrokken. Dit wordt haar te veel en ze smeekt of het gewichtje er af kan. “Nee hoor”, zeg ik streng. “Ik heb nog wat anders voor je in petto, ik wil dat je gaat springen”.

Naomi weigert dat maar naar een paar flinke tikken op haar kont doet ze toch wat pogingen om te gaan springen.

Nou is springen met zo’n lichaam sowieso al geweldig om te zien, maar met de tepelklemmen, het kettinkje en het gewichtje er aan is het helemaal spectaculair. Haar tieten gaan enorm op en neer en daardoor krijgt het balletje ieder keer een zwieper. Dan schiet het naar boven en oefent dus geen druk uit op haar tepels en dan valt het hard naar beneden waardoor er flink aan haar tepels getrokken wordt. Na een paar sprongen en evenveel gillen staat Naomi weer stil. Ik doe de blinddoek af om te kijken hoe het met haar gaat. Ze heeft rode wangen gekregen en kijkt me met een mengeling van opwinding en pijn aan. “Kom op”, zeg ik, “rennen”. Ik begin haar hard op haar kont te slaan om haar aan te sporen te gaan rennen. In looppas loopt ze rond de tafel waarbij het balletje zorgt voor extra mishandeling van haar tepels. Haar weelderige lichaam gaat op en neer. Ik ga zitten en beperk me tot het uithalen naar haar dikke kont wanneer ze langs me rent. Haar ronde billen trillen onder de klappen die ik uitdeel. Als ze weer aan komt lopen heb ik een mooi uitzicht op haar dikke tieten. Het balletje schiet alle kanten op en rekt haar tepels geil uit.

Niet voor de eerste keer vandaag ben ik onder de indruk wat Naomi allemaal aankan. Als ze na heel wat rondjes weer aan komt lopen pak ik haar bij het kettinkje vast. Bijna meteen staat Naomi stil. “Kom maar even bij mij op schoot liggen”, zeg ik tegen haar. Na wat schuiven ligt ze precies zoals ik wil: haar ronde kont ligt op mijn benen en steekt geil de lucht in. Haar ellebogen rusten nu op een extra stoel, zodat haar grote tieten tussen mij en de stoel in lekker naar beneden hangen. Het balletje rust op de grond, dus haar tepels krijgen wat dat betreft een beetje rust. Ik trek met mijn vingers aan het koordje, dan krijgt het balletje toch nog een zetje. Voordat ik aan haar kont ga beginnen, sla ik nog een paar keer met mijn vlakke hand tegen de zijkant van haar tieten aan. Ze wiebelen geil op en neer en komen dan weer tot stilstand. Ik pak een flesje olie en spuit dat op haar ronde kont. Met twee handen begin ik haar dikke billen te strelen en te kneden. Door de olie voelt ze lekker glibberig aan en glijdt haar kont soepel onder mijn handen door. Ik kneed haar billen stevig en trek ze ook af en toe wat van elkaar af. Naomi begint weer te reageren en draait zachtjes met haar kont. Ik pak de komkommer en haal die een paar keer plagerig langs haar kut naar haar kont toe omhoog.

“Neuk me”, kreunt Naomi.

Ik spuit nog wat extra olie tussen haar dikke billen in, zodat nu ook haar kont en kut glibberen. Ruw beging ik Naomi te vingeren, met twee vingers neuk ik haar kut, waarbij ik mijn duim gebruik om haar clitoris te stimuleren. Dat was blijkbaar precies waar ze zin in had, want ze reageert met “ja, ja, ga door, alsjeblieft”. Terwijl ik met mijn ene hand doorga met haar kut glijdt een vinger van mijn andere hand behoorlijk soepel haar kont in. Nog niet zo lang geleden heb ik haar natuurlijk daar geneukt en ook de olie doet natuurlijk zijn werk. Even later stop ik er nog een vinger bij in haar kont. De combinatie vindt Naomi heerlijk want ze begint steeds harder te kreunen. Plotseling stop ik. Naomi smeekt me om weer te mogen klaarkomen, maar ik zeg dat ze nog even geduld moet hebben. Ik pak de komkommer en zet die voor haar kont. “Dat past niet hoor”, zegt Naomi een beetje angstig. “Dat zullen we nog wel zien”, zeg ik, “ontspan je in ieder geval maar”. Voorzichtig lukt het me om de komkommer een stukje in haar kont te krijgen. Ik trek ’m er weer uit en laat weer wat olie in haar kont lopen. Ik stop de komkommer om ‘m goed nat te maken ook even in haar kut. Dan zet ik opnieuw aan en lukt het me om de komkommer een stukje dieper in haar kont te krijgen. Ik word er geil van en geef haar een paar flinke tikken op haar kont.

Weer trek ik de komkommer uit haar kont en herhaal het met de olie en even in haar kut dopen. “Nu gaat hij er helemaal in”, zeg ik en terwijl ik dat zeg duw ik door. Het breedste stuk van de komkommer zit nu in de kont van deze heerlijke, dikke tiener en ik begin haar nu te neuken met de komkommer. “Kan je met je handen bij je kut?”, vraag ik. Naomi probeert het en steunt nu dus nog op één elleboog. Met haar andere hand gaat ze zichzelf vingeren. “Je mag nu klaarkomen”, zeg ik tegen haar. Naomi vingert zichzelf terwijl ik haar in een lekker tempo in haar kont neuk met de komkommer. Om het helemaal af te maken sla ik met mijn andere hand op haar kont. Mijn stijve pik zit een beetje opgesloten, maar ik wil Naomi nu belonen met een orgasme. Sneller dan ik verwacht had komt ze klaar. Dat is mooi om zo te zien, ik zie haar kut samentrekken terwijl daarboven een dikke komkommer uit haar kont steekt. Een paar flinke klappen die rode vlekken achterlaten op haar kont zijn wat mij betreft de finale. “Dat was heerlijk”, zegt Naomi, “ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo naar een orgasme heb verlangd”. “Mooi”, zeg ik, “maar nu ben ik weer aan de beurt….”

Einde Deel 2

Slot


Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Wil jij een Negerin neuken?  
Ik doe wat jij wil!
Heb jij ook zin in kont neuken?
Keihard wordt Brenda in haar kont geramt!
poepstampers.be

Ze wordt gedwongen om te pijpen!
Ze schijt in haar broek en doet wat de raper vraagt!
rapeseksfilms.nl

Mijn buurvrouw met harige muts.
Ze ging vreemd met mij, en ik laat jou de film zien!
behaardekutten.nl

Bizarre Groepsverkrachting
Zes mannen verkrachten een onschuldige tiener en misbruiken haar een uur lang.
rapeintheforrest.nl

Vrouwen gaan vreemd!
Zijn kleine pik valt in het niet als hij ziet hoe een dikke negerlul bij zijn vrouw naar binnen gaat.
cuckolding.nl

Rijpe druipende neukgrot.
Wat een heerlijke geile bende als Amber haar kutje leegperst!
creampiefilmpjes.nl

Het zaad diep in haar keel!
Linda wordt gedwongen haar man diep te pijpen terwijl ze bijna kotst, daar kickt hij op!
keelneuksexfilms.nl

Wil jij mij zien sandwichen?
Denise wordt flink genomen in haar kont en natte kut!
anaalplugin.nl

Kom je met ons spelen?
Wij zijn alvast met elkaar begonnen, kom jij ook?
kutjespelen.nl

Ongeschoren huisvrouwen kutten!
Ton likt het kutsap op wat druipt door haar vlesige harige kut.
harigekutsexfilms.nl

Verkracht In Het Park
Serie verkrachter op de vlucht vergrijpt zich aan bange meisjes in het park. SCHOKKEND!
serialraper.nl

Ervaar de ultime extreme sex.
Diep onder de grond in onze bizarre sexkelder voltrekken zich de meest bizarre sex rituelen. De meeste slaven keren ook niet terug. Die blijven voor veel meer!
xtremefetish.nl

Man kijkt toe!
Wanneer David thuis komt is hij er al, die enorme neger die z`n vrouw gaat verwennen!
chefcuck.nl

Heerlijk opgepompte kutjes!
Zo heerlijk strak om je pik dat je ze wilt volspuiten!
oppompkut.nl

Dave Neukt Zijn Tante
Dave helpt zijn tante met klusjes in huis. Als beloning krijgt hij een pijpbeurt.
incestseksfilm.nl