Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Zou je een Moeder neuken?

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Veilig een keiharde erectie

Wil je met me neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Snel sexcontact met mij!

Zou jij een oudere vrouw neuken?

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Dikke tiener wordt gedomineerd! [1]
Categorie: dikkewijven | donderdag 6 oktober 2016

Deel 1 - Mijn dochter speelt al een aantal jaren volleybal en zit inmiddels in de A3. Vandaag speelde ze tegen een club uit de buurt. Lang niet altijd zijn de meiden die volleyballen aantrekkelijk, maar bij de tegenstander liep wel een heel lekker exemplaar rond. Ze was gewoon dik: grote tieten die flink op en neer gingen wanneer ze rende. Ze droeg een shirtje van haar team, wat strak om haar tieten zat en een kort rokje. Onder het rokje kwamen een paar heerlijke, stevige dijbenen tevoorschijn. Ondanks haar gewicht was ze behoorlijk sportief en wanneer de bal bij haar in de buurt was keek ik verlekkerd naar haar. Wat een lekker ding! Aan het begin van de tweede helft ging ze door haar enkel heen waar ze behoorlijk wat pijn van had. Ze werd gewisseld en nam vlak bij mij in de buurt plaats op een bankje. Ik hoorde haar met haar coach overleggen hoe ze thuis moest komen want iedereen was op de fiets. Ik bood aan haar even naar huis te brengen, met de auto was het ongeveer een kwartiertje. Toen de coaches even overlegd hadden (om te checken of ik niet een of andere engerd was), ging ze daar graag op in. Ze gaf me een hand en stelde zich voor als Naomi. “Super bedankt hoor”, zei ze, “mijn ouders zijn een weekendje weg en ik weet niet goed hoe ik anders thuis moet komen”. “Geen probleem hoor”, zei ik. Ik ondersteunde haar terwijl we samen naar mijn auto liepen. Ik hield haar middel vast en voelde de zijkant van haar tieten tegen mij aan duwen...

Verboden incest films

Fuck, nu kreeg ik al een erectie, dat was niet de bedoeling. Ik hielp haar in de auto en legde haar fiets achterin. Kwam mijn stationcar toch weer van pas. Ik keek naar haar blote, dikke benen die naast mij in de auto zaten. Ze had me blijkbaar in de gaten want vroeg of er iets was. “Nee hoor”, zei ik, “ik vind je alleen een mooie meid.” Ze lachte en vroeg of ik haar dan niet te dik vond. “Juist niet”, zei ik, “ik hou wel van wat vlees”. “Waarom dan”, vroeg ze uitdagend. “Dat vind ik gewoon lekker met de seks, dan heb ik wat om te kneden en vast te houden”. Ik schrok wel een beetje van mijn antwoorden, maar Naomi vond het geen enkel probleem en lachte alleen maar. Het gesprek wond me behoorlijk op en ik besloot eens te kijken hoe ver ze zou gaan. “Ik ben eigenlijk wel erg benieuwd naar je tieten”, zei ik, terwijl ik de auto startte en wegreed. Weer lachte ze en deed toen haar gordel los. Terwijl ik verder reed keek ik naar haar. Ze trok haar shirtje over haar hoofd heen uit en gunde mij een blik op haar dikke tieten die goed zaten verpakt in een sport-BH. “En?”, vroeg ze uitdagend.

“Dat ziet er lekker uit, maar ik kan nog niet echt veel zien”, zei ik, terwijl ik mijn aandacht verdeelde tussen de weg en deze lekkere, geile, tiener die naast me zat. “Maak maar even los”, zei ze, terwijl ze haar rug naar me toedraaide. Bij een stoplicht haalde ik haar BH-sluiting los. Ik reed weer verder en langzaam trok ze haar BH naar beneden. Groot en zwaar hingen haar tieten haar beneden. Haar grote tepels stonden een beetje stijf naar voren. “Tjee”, zei ik, “hoe groot zijn die wel niet?”. “Dubbel D”, zei Naomi, een beetje trots. “Vind je ze mooi?” “Mooi?”, zei ik, “ik vind ze geweldig”.

“Stop zo maar even”, zei Naomi, “dan kan je ze even rustig bekijken”. “Is prima”, zei ik, want ik had het lastig om mijn aandacht te verdelen tussen de weg en haar. Ik stopte op een parkeerplaats waar verder geen auto’s stonden. Naomi draaide haar bovenlichaam naar mij toe. Ik pakte haar rechtertiet in mijn handen en tilde die op. Zwaar voelde haar borst aan en ik liet ‘m met een klap terugvallen tegen haar lichaam aan. “Au”, zei Naomi, maar ze lachte er ook bij. “Hoe oud ben je eigenlijk”, vroeg ik. “Net zeventien”, zei ze. “En ben je nog maagd?”, vroeg ik, want ik wilde nu wel weten wie er bij mij in de auto zat. “Nee”, zei ze, “ik heb al een paar vriendjes gehad”. Ik pakte weer haar rechtertiet vast en bracht haar tepel naar mijn mond. Vol enthousiasme viel ik er op aan en zoog en knabbelde er aan. Naomi begon te kreunen terwijl ik haar tepel in mijn mond voelde groeien. Ik was benieuwd hoe ze zou reageren als ik haar wat steviger zou aanpakken. Met één hand kneep ik stevig in haar tiet zodat haar tepel goed naar buiten stond. Met mijn andere hand gaf ik er een paar tikken tegenaan, zodat mijn hand de tepel een beetje schampte. Naomi sloot haar ogen en zei zachtjes “au”. Dat was voor mij een aanmoediging om door te gaan.

Ik liet haar rechtertiet los zodat deze weer tegen haar lichaam aan sloeg. Daarna pakte ik met twee handen haar tepels vast, allebei tussen duim en wijsvinger. Ik draaide ze wat heen en weer en voelde haar tepels tussen mijn vingers in stijf worden. Daarna trok ik er aan, eerst zachtjes, maar terwijl ik goed op Naomi lette, steeds harder. Naomi had nog steeds haar ogen dicht en begon zachtjes wat te hijgen. Ik trok nu flink aan haar tepels zodat haar dikke tieten helemaal omhoog kwamen. Daarna kneep ik even venijnig in haar tepels met mijn nagels en liet ze daarop weer los. Haar tieten vielen terug tegen haar lichaam aan en trilden nog even na. Ik pakte opnieuw haar rechtertiet vast aan haar tepel en trok ‘m snel naar mij toe. Haar tiet werd een klein beetje uitgerekt, haar tepel een stukje verder. Ik begon op haar tiet met vlakke handen te slaan. Naomi jammerde zachtjes, maar bewoog haar hand ook onder haar rokje naar haar kut toe. Ze werd er gewoon geil van! Nou, dat kwam goed uit, ik ook. Ik ging door met het mishandelen van haar ene tiet en deed daarna hetzelfde bij haar andere. Daarna stopte ik even en keek naar die dikke tiener die zo onbeschaamd bij mij in de auto zat.

“Je maakt me erg geil”, zei ik tegen haar.

Ze lachte en zei dat ik haar ook geil maakte. Ik vroeg of ze onderdanige gevoelens had. “Nou”, zei ze, “ik vond het altijd wel extra lekker wanneer mijn vriendje mij stevig aanpakte, maar dat was meestal snel weer voorbij. Dat iemand de rust neemt om mij langzaam een beetje pijn te doen vind ik wel erg opwindend.” “Wanneer komen je ouders thuis?”, vroeg ik. “Morgenavond”, zei ze. “Mooi”, zei ik, “dat geeft me mooi de tijd om je eens een hele goede beurt te geven”. Ik zie een siddering door haar heen gaan. “Ik eis wel gehoorzaamheid”, zei ik, “als je nu toestemt ben je van mij tot morgenavond. Ik bepaal wat er gebeurt.” Ze kreeg een kleur en pakte met haar handen haar dikke tieten vast. Ze kneedde ze stevig en trok hard aan haar tepels. “Alsjeblieft”, zei ze, “ik wil dat je me neukt en me op allerlei manieren hard aanpakt. Ik ben van jou!”

Ik besloot haar even kort te testen en zei dat ze me moest pijpen. Met wat gedoe kreeg ze mijn gulp open. Mijn lul was erg stijf en sprong haar bijna tegemoet. Vol enthousiasme begint ze me te pijpen, waarbij ze me ondertussen aftrekt. Alhoewel ze het erg lekker doet besluit ik haar even duidelijk te maken hoe de nieuwe verhoudingen zijn. “Handen weg”, zeg ik, “Ik wil alleen je mond voelen”. Ze doet haar handen weg en ik pak haar bij haar haren vast. Ik duw haar helemaal naar beneden zodat mijn pik bijna helemaal in haar keel verdwijnt. Dan pak ik haar vast en begin haar hoofd op en neer te bewegen zodat ik in een lekker tempo wordt afgezogen. Ze doet haar best, maar verslikt zich. Ik trek haar van mijn lul af en kijk naar haar gezicht. Het is rood van de opwinding en van het gebrek aan adem, denk ik. Slijm druipt op haar dikke tieten. “Goed zo”, zeg ik, waarbij ik haar nog twee harde klappen op haar tieten geef.

Laten we naar het huis van je ouders gaan...

We rijden het laatste stukje naar het huis van haar ouders toe. Ze wijst me de weg waarbij ik nog steeds verlekkerd naar haar lichaam kijk. Als we er bijna zijn doet ze haar shirtje weer aan. Ze schud even met haar bovenlichaam zodat haar zware borsten flink op en neer wiebelen. Ik parkeer de auto voor de deur en help Naomi de auto uit. Het gaat al weer beter met haar enkel en ze kan ‘m al weer voorzichtig belasten. Langzaam loopt ze naar de deur en opent die voor mij. Ze gaat me voor de gang in en ik loop achter haar aan. Ik doe de deur achter me dicht en hou haar tegen als ze wil doorlopen. “Ik wil eerst even zien wat voor vlees ik in de kuip heb”, zeg ik, “uitkleden!”. Snel trekt ze haar shirtje weer uit zodat ik opnieuw kan genieten van haar dikke tieten. Ze hangen een beetje, maar dat vind ik wel lekker. Ze gaat op een bankje zitten en doet haar sportschoenen en sokken uit. Daarna staat ze weer op en sjort haar rokje over haar ronde heupen heen naar beneden. Het zit strak, maar het glijdt op een gegeven moment toch op de grond. Daaronder draagt ze een klein stringetje wat je amper ziet omdat ze niet de slankste is.

“Ik wil je kont zien”, zeg ik. Ze draait zich om en toont mij haar dikke kont. Mijn adem stokt in mijn keel, wat een geweldige kont: groot, dik en rond. Ik pak haar billen vast en beweeg ze een beetje op en neer. Haar billen trillen maar zijn omdat ze behoorlijk veel sport nog best stevig. Met mijn vlakke hand sla ik een paar keer op haar kont. Bijna meteen verschijnt een rode vlek waar ik haar heb geraakt. “Trek alles maar uit”, zeg ik. Ze stroopt het slipje naar beneden wat een geil gezicht is. Het dunne, strakke stukje stof wat iedere keer wat verder naar beneden wordt getrokken over haar dikke kont en bovenbenen heen. Uiteindelijk staat ze naakt voor me. Ze draait langzaam een rondje zodat ik haar goed kan bekijken. Ze is dik maar ik vind haar een erg lekker wijf. En dan te bedenken dat ze maar net 17 is! Ik twijfel wat ik het lekkerste vind: die dikke kont of die ronde tieten.

“Op handen en knieën”, zeg ik, “en kruip maar naar de woonkamer toe”. Ik vind het zo geil als een vrouw voor me uit kruipt, zeker als ze zo’n lichaam heeft. Haar billen trillen wanneer ze probeert zo sexy mogelijk de woonkamer in te kruipen. Ik kijk even rond en zie dat haar ouders niet slecht hebben geboerd: de woonkamer straalt veel luxe uit. Ik ga in een lage stoel zitten en wacht tot Naomi bij me is aangekomen. Ze blijft netjes op me wachten, afhankelijk van de volgende opdracht die ze krijgt. Ik pak haar bij haar haren vast en trek haar zodat ze naast me komt te zitten. Zwaar hangen haar tieten naar beneden. Ik tast eronder tot ik haar tepel vast kan pakken en trek daar haar aan. Eerst naar beneden, waardoor ze bijna de grond raken. Daarna gebruik ik haar tepel om haar tiet zo ver mogelijk naar de zijkant omhoog te trekken. Als ik ze loslaat hoor ik een klets wanneer de tieten elkaar weer raken. Daarna doe ik dit nog een paar keer. Naomi zegt af en toe wel “au”, maar ondergaat het verder zonder enig protest.

Ik pak haar opnieuw bij haar haren vast en trek haar wat overeind. Uiteindelijk snapt ze wat ik wil en komt op mijn schoot liggen. Na wat verschuiven hangen haar tieten aan de rechterkant van mijn benen naar beneden en kan ik goed bij haar kont. Met twee handen val ik op dit heerlijke vlees aan en begin haar billen lekker te kneden. Haar billen trillen onder mijn aanrakingen. Ik knijp er goedkeurend in en geef er een paar flinke klappen op. Er gaat een siddering door Naomi heen wanneer ik haar op haar kont sla. Ik vraag of ze dat lekker vindt. “Ja”, zegt ze, “dat doet me denken aan vroeger toen ik wel eens een pak voor mijn billen kreeg als ik stout geweest was”. Dit maakt me geil en ik begin nu op één plek op haar linkerbil hard te slaan. Ze kreunt harder en draait met haar kont om me verder uit te dagen. Haar billen trillen allebei onder mijn klappen. Haar bil wordt helemaal rood en het wordt haar blijkbaar te veel. “Stop alsjeblieft”, zegt ze. “Daar ben ik niet van gediend”, zeg ik, “nog 10 harde tikken om het af te leren”.

Ze kreunt zachtjes. “Tel maar mee”, zeg ik.

Ik sla eerst op haar rechterbil, die nog niet onder mijn klappen te lijden heeft gehad. Gehoorzaam telt ze de vijf klappen. Dan geef ik met volle kracht en vlakke hand twee klappen op haar rechterbil. Ze slaagt er nog net in “zes” en “zeven” te zeggen. Dan verleg ik mijn aandacht weer naar haar linkerbil en geef daar een hele harde klap op. Ze gilt het nu uit, maar zegt daarna netjes “acht”. Daarna herhaalt dit zich nog een keer, weer gilt ze hard maar zegt wel netjes “negen”. Na mijn laatste klap kan ze alleen nog maar “au au au” zeggen, maar tussendoor zegt ze ook nog “tien”. “Goed zo”, zeg ik, “ik word erg geil van je, Naomi”. Ik streel haar dikke kont waarbij haar billen natuurlijk nog wel even gevoelig zullen zijn. Wat een heerlijke tiener, wat ben ik blij dat ze zichzelf blesseerde tijdens de wedstrijd. Met twee handen glij ik over haar dikke billen heen, waarbij haar kont heerlijk trilt onder mijn aanrakingen. Ik pak een bil met iedere hand beet en trek haar billen van elkaar. Naomi snapt wat ik wil en doet haar benen wat van elkaar zodat haar sterretje en een deel van haar kutje zichtbaar wordt. Via haar anus glijdt mijn vinger naar haar strakke kutlipjes. Ze doet haar benen nog wat verder uit elkaar zodat ik er beter bij kan. Een huivering gaat door haar heen wanneer ik haar schaamlippen streel.

Ik zoek haar clitoris op en begin die te stimuleren. Bijna meteen begint ze zwaarder te ademen en zegt “oh ja, oh ja”. “Sla me nog eens op m’n kont”, vraagt ze. Terwijl ik doorga met vingeren geef ik haar met mijn andere hand een paar klappen op haar kont. Ze kreunt harder en smeekt “harder”. Ik haal nu flink uit en zie dat ze begint te schokken met haar onderlichaam. Ze zal toch al niet zo snel klaarkomen? Ik stop even met stimuleren van haar clitoris en stop één vinger in haar kut. Ze is kletsnat en voelt heerlijk strak en warm aan. Ik wurm er een tweede vinger naast en begin haar te vingeren. Dan haal ik mijn natte vingers uit haar kut en begin daarmee rondjes te draaien rondom haar anus. Ik probeer een vinger in haar kont te stoppen en begin haar zachtjes in haar kont te vingeren. Dit is blijkbaar nieuw voor haar want ze ondergaat het, maar geeft geen reactie. “Heeft één van je vriendjes je wel eens in je kont geneukt”, vraag ik bot. “Nee”, zei ze, “eentje heeft het wel eens gevraagd, maar toen heb ik gezegd dat ik dat niet wilde”. “Mooi”, zeg ik, “dan ben je in ieder geval daar nog maagd. Daar gaan we dan straks maar eens wat aan doen.” Ze wil protesteren maar herinnert zich dan wat er de vorige keer gebeurt is en slikt haar protest in.

“Ga eens even wat olie halen”, zeg ik, “dan kan ik je kont een beetje klaarmaken voor wat er komen gaat.” Ze wil opstaan om naar de badkamer boven te lopen, maar ik schiet omhoog en geef haar een harde klap op haar tieten. “Ik wil dat je naar boven kruipt”, zeg ik, “en dat je ondertussen mij zoveel mogelijk opgeilt door met je lichaam te draaien.” Ze snapt wat de bedoeling is en kruipt langzaam, heel langzaam, de kamer uit. Ondertussen draait ze met haar kont en laat ze haar grote tieten op en neer zwaaien. Haar lichaam trilt en golft en maakt me bijzonder geil. Wat een heerlijk lijf en wat een geile tiener. Ik moet me bedwingen om niet op te springen en mijn pik meteen in haar te rammen. Nog even geduld, denk ik bij mezelf, mijn tijd komt nog wel. Dan is ze de kamer uit en hoor ik haar de trap opstommelen, op weg naar boven. Ik streel mijn stijve pik even en wacht tot ze terug komt met de olie…

Ik had Naomi de opdracht gegeven om kruipend naar boven te gaan om een flesje olie te halen. Ik hoorde wat gestommel boven en toen riep ze of ze alsjeblieft niet kruipend de trap af hoefde te gaan. “Absoluut niet”, zei ik, “ik wil dat je achterstevoren, dus met je benen eerst, de trap af kruipt. Dan kan ik die lekkere dikke kont van je goed bekijken”. Ze draaide zich om, mij een fraai uitzicht gunnend op haar dikke billen met daarbij haar strakke kutje. Ze steekt het ene been naar achteren en zoekt de één-na-bovenste trede op en vervolgens zoekt ze met het andere been dezelfde trede op. Dat herhaalt ze terwijl ik beneden sta te kijken. Ik word nog geiler dan ik al was en trek in een rustig tempo aan mijn pik terwijl ik sta te genieten van de onderworpenheid van Naomi. Haar kont en bovenbenen trillen onder de inspanning van het voorkomen dat ze van de trap af glijdt. Wat een geil gezicht is het om Naomi zo naar beneden te zien kruipen. Ik hou het bijna niet meer en als ze iets onder de helft is geef ik haar met vlakke hand een paar flinke klappen op haar kont.

“Schiet op”, zeg ik, “ik wil nu gepijpt worden”.

Ik pak haar bij haar heupen als ze bijna beneden is en trek haar dikke kont tegen mijn pik aan. Mijn pik wordt bijna geplet tussen haar lekkere billen. Even gaat het door mijn hoofd om haar nu al te gaan neuken, maar ik beheers me. Ik wil haar eerst nog verder onderwerpen. Ze staat nu tegen me aan en ik duw haar bovenlichaam naar voren zodat ik haar alleen bij haar heupen kan vasthouden. Ik kijk naar beneden en zie haar ronde kont tegen mijn lichaam aangedrukt. Ik pak haar stevig vast in het vlees van haar heupen en maak een paar stotende bewegingen. Ik voel mijn pik langs haar kut glijden en Naomi begint zachtjes te kreunen. “Neuk me”, zegt ze. Ik geef haar weer een paar klappen op haar kont, maar dat moedigt haar alleen maar meer aan. “Toe, neuk me”, zegt ze opnieuw, terwijl ze met haar kont draait om mij te verleiden. Weer kom ik wel erg in de verleiding, maar zeg dan tegen haar, terwijl ik haar weer een paar klappen geef, “straks, niet zo ongeduldig!”

Ik draai haar om zodat ik haar grote tieten in al hun glorie kan aanschouwen. Met zo’n kont zou je haar tieten bijna vergeten. “Op je knieën”, zeg ik, “en vouw je handen onder je tieten zodat ze wat omhoog komen”. Ze doet dat waarbij ze haar tieten ondersteunt zodat ze nog wat groter lijken. “Denk erom”, zeg ik, “wat er ook gebeurt, je houd je handen onder je tieten.” Ze knikt gehoorzaam en kijkt me vol spanning aan. Ik trek even aan haar tepels om te testen of ze zich wel aan deze opdracht houdt, maar alhoewel ik er behoorlijk hard aan trek geeft ze geen kik en blijft me onderdanig en geil aankijken. “Mond open”, zeg ik. Meteen doet ze haar mond open. “Je gaat me nu pijpen”, zeg ik, “maar ik ga straks het tempo bepalen”. Ze knikt, nog steeds met open mond, maar kijkt nu wel wat benauwd. Ik hou mijn pik voor haar mond en ze begint me meteen vol enthousiasme te pijpen. Nu ze haar handen niet mag gebruiken is ze helemaal afhankelijk van wat ik wil. Ik begin rustig en afwisselend likt ze aan mijn eikel en daarna langs de stam helemaal tot aan mijn ballen. Daarna beweeg ik mijn eikel rustig in en uit haar mond, waarbij ze dit geoefend toelaat. Dit is vast niet de eerste keer dat ze iemand pijpt.

Einde Deel 1


Oude wijven zoeken een Sexdate!  Wil jij een Negerin neuken?  keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  
Ik doe wat jij wil!
Tieners Doggystyle Geneukt
Deze meiden worden op weg van school naar huis flink doggystyle geneukt langs het fietspad. Is dit je buurmeisje?
lolitaseksfilms.nl

Huisvrouwen neuken voor geld.
Vader lekker aan het werk en moeder is geil en verdiend een paar centjes bij terwijl de kids op school zitten!
huisvrouwenseks.nl

Ze wordt in de kelder verkracht!
Mes op haar keel en ze moet hem pijpen!
rapeseksfilms.nl

Cuckold slaaf kijkt toe!
Brenda wordt keihard genomen door een neger, terwijl haar man toekijkt.
cuckoldmembers.nl

Uit Haar Kont, Naar Haar Mond!
Sasja wordt eerst lanaal klaargemaakt. Zodra Mark voelt dat hij moet spuiten trekt hij zich af boven haar gezicht!
spermasexfilms.nl

Huisvrouw in geile lingerie!
Zou jij haar neuken voor 5 euro?
huisvrouwenseks.nl

Mam heeft haar mond vol stront!
Vader heeft net zijn feestmaal in haar mond geworpen!
scattie.nl

Receptioniste Wordt Geneukt
Het service gevoel van deze geile receptioniste gaat wel heel ver. Deze geile hotelgast mag haar heerlijk neuken achter de intake balie en haar volspuiten met zaad
geile-film.nl

Afgelikte stront kutten!
Geile sletten zeiken en scheiten elkaar helemaal onder en likken alles af.
strontslet.nl

Ben je lekker klaargekomen mam?
Heerlijk op deze geile negerpik, jij bakt er namelijk niks van!
cuckboy.nl

Ik Ben Een Ondeugend Meisje
Ik vind het heerlijk om over je harde piemel te plassen en je daarna langzaam af te trekken. Het sperma smeer ik over je buik en hier plas ik weer overheen, wat een geile smeerboel vind je niet?
pistieners.nl

Erik neukt zijn jongste zusje!
Ze worden bijna betrapt, dit is echt spannend!
sexmetjezuster.com

Hoeren worden verkracht!
Deze hoeren worden niet betaald maar gruwelijk vernederd en gedwongen sperma te slikken.
rapehoeren.net

Jouw buurmeisje live geneukt.
Nietsvermoedende jonge meiden hadden speelse sex voor de camera van hun vriendje. FOUT! Nu met je smoeltje op het internet schat
livegeneukt.nl

Broers neuken zus!
De tweelingbroers maken misbruik van hun verlegen zus Melanie, twee pikken zal ze voelen!
incestfilm.nl