Zou jij een oudere vrouw neuken?

Zou je een Moeder neuken?

Snel sexcontact met mij!

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Een lul zo hard als staal!

Wil je met me neuken?

Mijn vrouw had al twee jaar een donkere lover!
Categorie: cuckolding | maandag 28 augustus 2017

Toen ik vorige week wakker werd was mijn vrouw zich al aan het aankleden. Manon werkt in de zorg en moet daarom regelmatig ook ’s ochtends vroeg of juist in de avond werken. We zijn al 22 jaar samen en ik ken haar al vanaf haar 18e. Ze is wat je noemt een brave huismoeder. Of althans, dat dacht ik… Enfin, het was nog vroeg ik draaide me nog een keer om want ik had zelf tot laat gewerkt. We hadden de kinderen bij mijn ouders gebracht zodat we het weekend samen zouden hebben. Ik verheugde me er op om vandaag uit te slapen. Manon moest alleen vanochtend nog werken en dan zouden we de res van het weekend samen hebben. Het liep alleen heel anders dan ik vermoedde…

Geile afspraakjes

Terwijl ik nog heerlijk onder de warme dekens lag bewonderde ik haar mooie lichaam. Voor een vrouw van haar leeftijd mocht ze er best zijn. De twee zwangerschappen hadden haar voller gemaakt, rijper. Vooral op haar borsten was ze trots, want ondanks haar leeftijd was haar volle C cup nog heel stevig. Toen ze bukte om haar slip aan te doen keek ik van achteren naar haar gladgeschoren volle lippen. Wat een heerlijke vrouw heb ik toch, dacht ik nog. “Manon”, zei ik met schorre stem, “ik hou van je. Werkze zo. Ik verheug me op vanmiddag.”

Ze draaide zich om en ik keek nu naar haar voorkant terwijl ze haar slip omhoog trok. Ik ving nog net een glimp op van haar kort geschoren streep. Mijn pik begon meteen te steigeren toen ik zag welk slipje ze had aangetrokken. Het was een bijna doorzichtig kanten slipje dat ik ooit voor haar had gekocht, zo’n 15 jaar geleden toen ons sexleven nog wat wilder en frequenter was. “Hmmm schatje, die heb je lang niet aangehad”, zei ik, “dat belooft wat straks.” Ze lachte naar me, met een vreemde grijns en antwoordde: “reken maar” en ze gaf me een knipoog. Even later hoorde ik haar naar beneden gaan en ik dommelde weg. Niet wetend dat Manon het niet had over onze middag samen…

Natuurlijk hadden Manon en ik wel eens gesprekken gehad over fantasieen enzo. Jaren terug toen we allebei teveel hadden gedronken waren we daar een keer heel openhartig over geweest. Ik had haar voorzichtig aangegeven dat het me best spannend leek om het een keer te doen met twee vrouwen. Dat begreep ze wel zei ze, maar ze wilde het niet. Ik wilde toch ook niet dat zij het met een grote neger zou doen zei ze lachend. Ik heb er toen niets achter gezocht. Ze heeft in elk geval nooit aangegeven dat ze verlangens naar anderen had…

Terug naar de betreffende zaterdag. Manon zou tot 14:00 werken en dan om 14:30 thuis komen. Zelf zou ik nog even gaan sporten met een vriend en om 15:00 thuis zijn. Althans, dat was wat we hadden afgesproken. Mijn vriend belde echter op dat hij zich niet goed voelde en ik besloot om lekker thuis te blijven. En zo kwam het dat ik thuis was toen Manon om 14:20 haar auto voor de deur parkeerde. Op dat moment was ik net boven. Ik zag haar uitstappen en het viel me op dat haar haar wild zat en dat ze een hele grote grijns op haar gezicht had. Ze straalde. Zo had ik haar tijden niet gezien. Ik hoorde haar binnenkomen en meteen naar boven lopen. Op de gang trok ze de drukkers van haar witte jas los en ze liep de badkamer in. Ze zette de douche vast aan en liep net in haar lingerie naar de wasmand toen ik de deur van onze slaapkamer opende.

“Hallo schatje”, zei ik. Ik zag aan haar ogen dat ze schrok!

“Is er iets?” vroeg ik nog altijd niets vermoedend. Ik liep op haar af en sloeg mijn armen om haar heen. Ze probeerde zich om te draaien. Wat was er toch? “Laat me schat”, zei ze, “nu niet, ik wil eerst douchen.” Het viel me nu op dat ze behoorlijk naar zweet rook. Niet vies, maar wel heel anders dan anders. En ineens viel het kwartje. Ik liet haar los. Ze draaide zich nu weer naar me toe. Met verwilderde ogen keek ze me aan. De puzzelstukjes vielen op hun plaats. Ik zag de paniek in haar ogen. Haar licht uitgelopen mascara. De afdrukken op haar borsten. Een grote natte plek in haar slip. Ze had geneukt met een een ander. En terwijl door mijn hoofd allerlei scenarios flitsten sprong mijn pik keihard naar voren en vond ik het op een vreemde manier ineens heel opwindend.

Manon begon te huilen. “Ik weet het niet meer”, zei ze terwijl ze me aankeek, “ik wil dit niet kwijt.” Haar verdriet raakte me. Ik wilde haar vergeven. “Natuurlijk niet schat. Zoiets kan een keer gebeuren. Je raakt me niet kwijt. Wij zijn sterker dan dit.” “Dat bedoel ik niet”, fluisterde ze, “ik heb het niet over jou.” Ze keek me nu recht in mijn ogen en ik zag meteen dat ze het meende. “Ik wil hem niet kwijt. Hij is zo verschrikkelijk lekker, je hebt geen idee…” Ik schrok van haar woorden, betekende ik zo weinig voor haar? Mijn pik werd echter nog stijver dan hij al was. We stonden nu tegenover elkaar in de gang voor de badkamer. “Vertel me alles maar Manon.” Ze schudde haar hoofd. “Please? Ik beloof je dat ik niet boos word.” Die woorden zorgden zichtbaar voor een lichte ontspanning. Ze keek even naar de grond en begon toen te vertellen:

“Hij heet Marvin. En hij neukt me al twee jaar!”

Ik slikte… twee jaar?! “Weet je nog dat ik een keer met mijn vriendin Marian naar die Salsa club ging?” Ik knikte. “Daar heb ik hem leren kennen.” Toen ze dat zei ging van alles door mijn gedachten. Salsa-club? Die club in de stad. Met al die donkere mannen? “Is hij… zwart?” bracht ik stamelend uit. “Ze knikte… en begon te grijnzen.” Mijn mond viel nu open van verbazing. “En… is hij groot?”, vroeg ik vol ongeloof. Manon knikte. Ze keek nu een beetje op van de grond en staarde me aan van onder haar wimpers. “Jeetje Manon, ik dacht dat je blij was met mij en mijn prestaties…”. Ze keek weer naar de grond. “Dat was ik ook. Totdat ik hem ontmoette. Sorry, je hebt geen idee.” “En jullie doen het zonder condoom zo te zien?” Ze keek me weer aan van onder haar wimpers. Ik kon de lust in haar ogen zien toen ze zei: “Ja, ik wil hem alleen maar zonder. Mijn kutje is van hem”. Op dat moment ging er een rilling door mijn hele lijf. Van geilheid, angst, ongeloof. Hoe moest dit verder?

In een flits dacht ik terug aan die jaren die we samen hadden. Aan wat we hadden opgebouwd. Aan de kinderen. “Manon, ik wil je niet kwijt”, was alles wat ik op dat moment kon uitbrengen. Ze schraapte haar stem en zei: “dan zul je moeten accepteren dat ik ook met hem vrij.” Het voelde alsof ik in een achtbaan zat. “…Ook met hem vrij…”, dan is er nog hoop dacht ik! Zou ik het kunnen accepteren? Zou ik het haar ooit kunnen gunnen? Ik opende mijn armen en zei: “Kom eens bij me.” Ze aarzelde en kwam toen tegen me aan. Ik voelde alleen maar de warmte van haar lijf. Mijn vrouw. Mijn vrouw. Ok… ze deed het met een ander. Maar het is mijn vrouw. Terwijl ze haar hoofd op mijn schouder legde dacht ik terug aan ons sexleven. Ok, ik was misschien geen superneuker. Maar ik kon toch ook niet slecht zijn. Soms kon ik haar laten klaarkomen als we neukten.

Als ik haar likte kwam ze altijd… “Manon”, fluisterde ik zachtjes, “vind je het wel fijn met mij in bed?” Het was even stil. Toen antwoordde ze: “ja… ik vind het altijd fijn als je me likt.” Weer was het even stil en toen voegde ze er aan toe: “maar wat Marvin met zijn pik doet is onbeschrijfelijk. Als ik er aan denk word ik al nat. Voel maar. Ik heb wel gezien dat je het geil vindt.” Ze pakte mijn hand en leidde hem naar haar kutje. Voor het eerst voelde ik het sperma van een andere man, vermengd met het geil van mijn eigen vrouw. Ze was inderdaad zeiknat. En haar lipjes voelden heet en heel erg opgezwollen. Zonder moeite liet ik drie vingers bij haar naar binnen glijden. “Voel je hoe nat ik ben? Hij heeft me vandaag wel zes keer laten komen. En hij heeft me drie keer volgespoten. Dat bedoel ik.” Ze pakte mijn pols beet en trok mijn vingers terug. “Ik ga nu douchen. Ik zie je zo beneden.” Ze liep de badkamer in, trok haar slip uit en stapte onder de douche.

Toen ze een kwartier later aangekleed met natte haren beneden kwam had ik een goeie fles rode wijn op tafel gezet en waren mijn gedachten een beetje tot rust gekomen. Ik schonk een glas voor haar in, pakte het mijne en toastte: “op ons”. We liepen naar de bank en ze kwam naast me zitten. “Zou je het willen zien?” vroeg ze ineens. Mijn pik werd meteen weer keihard. “Of is dat te pijnlijk voor je?” Ik staarde voor mij uit en nam een slok. Wilde ik dit? Mijn pik had het antwoord al gegeven. Ze zag het. “Goed,” zei ze, “ik wil dat je het een keer ziet, zodat je snapt waarom. Je mag kijken en met jezelf spelen als je wilt. Maar je doet niet mee.” Ze stond op en pakte haar telefoon. Ze liep de kamer uit. Ik bleef zitten en staarde voor me uit. Ik had nooit kunnen bedenken dat deze dag zo zou lopen en eerlijk gezegd was de helft van wat er was gebeurd nog niet eens tot me doorgedrongen. Veel tijd om er over na te denken kreeg ik overigens niet.

Na vijf minuten kwam Manon terug met die grijns op haar gezicht die ik eerder vandaag had gezien. “Hij komt vanavond. Om negen uur is hij hier. Ik heb hem verteld dat jij gaat toekijken.” “En? Wat vond hij daarvan?” vroeg ik. “Hij was blij dat je het nu eindelijk weet. Scheelt een hoop gedoe. Ik wil trouwens dat je me zo even helpt om uit te kiezen wat ik vanavond aan doe.” Ze lachte naar me. “Geloof me maar, je gaat er van genieten hoe ik word geneukt.” Ze draaide zich om en liep naar de trap. “Ik ga even een paar uur liggen om bij te komen. Maak je me wakker om acht uur?” Ik knikte. Het zou een lange zit worden tot hij er was, maar ik had er op een vreemde manier zin in. “Oh en nog één ding, hoorde ik haar nog net zeggen toen ze bovenaan de trap was. “Hij is jarig vandaag. Vergeet niet om hem te feliciteren met zijn 22e verjaardag…”

keiharde erectie door erectiecapsules veilig online kopen  Wil jij een Negerin neuken?  Sexparkeerplaatsen langs de Nederlandse snelwegen en carpoolstroken.  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm