Een lul zo hard als staal!

Zou je een Moeder neuken?

Jonge meiden willen graag een keertje neuken!

Rijpe Dames Zoeken Seks!

Overspelige vrouwen zoeken contact via Whats App..!

Veilig een keiharde erectie

Gewoon een berichtje sturen en vragen of ze willen neuken!!

Wil je met me neuken?

Probeer dit eerst voordat je begint te rukken!

Geile Rijpe Milfjes Neuken!

Plaats zelf een Sexbericht, succes verzekerd!

Snel sexcontact met mij!

Twintig jaar gelukkig getrouwd!
Categorie: cuckolding | donderdag 15 juni 2017

"Ik weet nog goed dat ik haar de eerste keer zag". Peter glimlacht en aan zijn uitstraling en de blik in zijn ogen is duidelijk te zien dat hij het in gedachten weer voor zich ziet. "Het was hoogzomer en An stond in een wit zomerjurkje te kletsen met haar beste vriendin. Op dat moment kende ik hen beiden niet. We waren jong, ik was 25, zij 23 en een echte beauty. Toen ik haar zag smolt ik van binnen. Ik wist gewoon dat zij mijn vrouw zou worden. En hier zitten we dan op de bank in ons eigen huis, 22 jaar later, bijna 20 jaar gelukkig getrouwd." Ze kijken elkaar verliefd aan en ik kan zien dat ze van elkaar houden. Ik voel me vereerd dat ze mij hebben gevraagd om voor hun 20-jarig huwelijk een speciale fotoserie te schieten. In het contact dat ik vooraf had met Peter vertelde hij dat er misschien meer zou kunnen gebeuren en of ik daarvoor open stond en daar eventueel ook foto's van wilde maken. Ik mocht er alleen niets over zeggen tegen An. Op dit moment lijkt dat overigens allemaal nog ver weg.

Geile afspraakjes

"En mag ik vragen wat het geheim is van zo'n gelukkig en goed huwelijk?" Ze wisselen een blik uit en beginnen dan beiden te lachen. Uiteindelijk is het Peter die het woord neemt. "Goede sex natuurlijk." Hij geeft me een vette knipoog. An neemt een slok van haar wijntje en er voegt er nog aan toe: "Ik zeg altijd; voordat je je bindt moet je natuurlijk wel eerst goed oefenen." Ik voel me een beetje ongemakkelijk en weet niet zo goed wat ik daar op moet zeggen. Peter vult aan: "En je moet blijven praten. Over wat je fijn vindt, maar ook over wat je mist in je relatie." Weer kijken ze elkaar aan. "Nou," zegt An dan, "sommige dingen die ik deed toen ik 23 was mis ik eigenlijk best." Ik kan het niet helpen, maar in gedachten zie ik ineens een jongere versie van An voor me die op haar knieën voor twee mannen zit. Haar bovenlijf is ontbloot, ze heeft ferme borsten met harde tepels.

Gulzig pijpt ze de ene man terwijl ze de andere aftrekt. "Uhm ja," antwoord ik, "daar kan ik me iets bij voorstellen." Ik krijg het er warm van en moet mijn best doen om mijn erectie te verbergen. Ik besluit het onderwerp te veranderen. "Fijn om een beetje iets van jullie achtergrond te weten. Hebben jullie verder nog ideeën over de fotoshoot? Ik vroeg mijzelf bijvoorbeeld af of jullie de trouwjurk nog hebben? Zou het een idee zijn om die aan te trekken voor deze shoot? En Peter, heb jij het trouwpak nog?" An veert op en ik zie hoe haar volle c-cup in haar strakke shirtje deint. Ze is een knappe vrouw en ik snap best waarom Peter op haar is gevallen. "Wat een goed idee zegt ze. Schat die jurk zit toch in de doos op zolder? Kom, laten we even kijken, lopen jullie mee naar boven? Neem je camera maar mee..."

Eenmaal boven is de doos snel gevonden. An trekt zich terug in de slaapkamer en Peter neemt me even apart. "Luister," zegt hij fluisterend, "tijdens de shoot ga ik haar kussen. Ze is nogal verlegen ook al zou je dat misschien niet denken. Maar blijf foto's nemen wat er ook gebeurt. Als mijn plan lukt wordt het een hele geile avond. An is misschien wat verlegen, maar ik houd zoveel van haar dat ik haar meer gun, snap je?" Ik knik. Ik denk dat ik begrijp wat hij bedoelt. Na een tijdje roept An dat ze klaar is. Het resultaat is verbluffend. De prachtige witte jurk zit haar als gegoten. Stralend komt ze de kamer uitlopen. Peter is merkbaar ontroerd. Ik stap achteruit, pak mijn camera en begin de eerste foto's te schieten.

In close-up zie ik dat zijn ogen vochtig zijn als hij zijn handen uitsteekt naar zijn vrouw. Hij schraapt zijn keel en zegt zachtjes: “Wat zie je er prachtig uit schat.” An straalt aan alle kanten. Dan zegt ze: “Alleen mijn schoenen zaten er niet meer bij. Ik snap er niks van.” Ze tilt met twee handen haar witte jurk een stukje op zodat we haar roodgelakte teennagels er onder uit zien piepen. Ik blijf foto's nemen. Dan zegt ze tegen Peter: “Ik voel me fantastisch in die jurk. Misschien wel beter dan toen. Kun je nagaan; 20 jaar en een paar kinderen verder. Ik had niet verwacht dat ik er nog in zou passen. Maar schat, ga jij je ook eens omkleden? Dat trouwpak pas je vast niet meer, maar dat pak dat je vorig jaar met kerst aan had, dat lijkt me wel wat...”

Peter loopt de slaapkamer in en sta ik met An op de gang. Het voelt een beetje ongemakkelijk en daarom stel ik voor om naar beneden te gaan en nog wat te drinken te pakken. Het is een heel gedoe voor haar om met de jurk de trap af te gaan, maar even later staan we in de keuken en schenk ik An nog een wijntje in. Ik heb de indruk dat de wijn haar losser maakt, want ze lijkt steeds meer ontspannen en zo nu en dan giechelt ze meisjesachtig. "Ik voel me zo blij. Het was trouwens een goede zet dat we de kinderen bij mijn schoonouders hebben gebracht, even een moment rust in huis is ook wel eens lekker." Ik beaam dat. We toasten op hun huwelijk en praten over koetjes en kalfjes.

Na een kwartier komt Peter de trap af en we lopen samen we woonkamer in. Hij draagt een donker pak dat hem als gegoten zit. Alleen zijn broek zit behoorlijk strak vanwege de flinke bobbel in zijn kruis. Ik zie An er wellustig naar kijken. Ik pak mijn fototoestel weer op en begin met schieten als Peter naar An toeloopt en vraagt wat ze er van vindt. Met keurende blik bekijkt ze hem van top tot teen. “Je ziet er prachtig uit schat. Zelfs als ik niet wist hoe lekker je bent zou in nog voor je vallen.” Ze loopt op hem af en kust hem. Ik klik. De kus die An aan Peter gaf begon redelijk onschuldig, maar als gauw kussen ze elkaar alsof ik er niet bij ben. Ik zie hoe hun tongen om elkaar cirkelen. Hoe Peter zijn handen op An's kont legt en hoe zij haar handen door zijn haar haalt. Ze kunnen niet van elkaar afblijven lijkt het wel.

Ik besluit om niets te zeggen en rustig door te fotograferen zoals we hebben afgesproken. Aangezien ze midden in de kamer staan kan ik om hen heen lopen en dat doe ik totdat ik achter hen sta. Ik zie hoe Peter nu beide handen op haar billen heeft gelegd en zijn best doet om haar jurk omhoog te trekken. Hij geeft me een knipoog. Als het hem lukt om de jurk een stukje omhoog trekken maak ik foto's van de rode teennagels van An die een speels detail vormen. Als één van zijn handen echter geheel onder An's jurk verdwijnt stopt ze plotseling met kussen. “Schat, dit kan niet. Niet waar hij bij is.” Ze draait zich naar mij om. Ik laat mijn fototoestel zakken, maar Peter reageert meteen.

“Maak je geen zorgen schat. Ik vertrouw hem!

We hebben afgesproken dat hij het kaartje waar de foto's op staan bij ons achterlaat.” Ik knik en zie dat An's blik nu op mijn kruis rust. De hele situatie heeft mij niet onberoerd gelaten en dat tekent zich nu ook duidelijk in mijn broek af. An giechelt en kijkt naar Peter. “Zo te zien ben jij niet de enige die er opgewonden van raakt.” Ze legt haar hand op zijn gulp en wrijft over Peters stijve pik.Ik til mijn toestel op en begin weer foto's te nemen. “Weet je het zeker?” vraagt ze haar echtgenoot. Hij knikt. An ritst zijn gulp open en haalt er een flinke stijve pik uit die ze begint af te trekken terwijl ze Peter geil begint te tongen. Dit worden prachtige foto's denk ik bij mijzelf. Even later zakt ze door haar knieen en begint ze Peter te pijpen.

Eerst maakt ze zijn pik helemaal nat met haar tong, dan laat ze hem diep in haar keel glijden. Peter sluit zijn ogen, gooit zijn nek achterover en laat een langerekte "Ahhhh" horen. Als ik dichterbij kom om wat closeups te maken van hoe ze hem pijpt grijnst An naar de camera en poseert ze met het puntje van haar tong precies tegen zijn eikel. Ik klik en klik en maak de ene foto na de andere. Ik leg vast hoe Peter zijn hand in haar nek legt om het tempo aan te geven. Hoe An hem tot aan de wortel in haar keel neemt. Hoe er dikke draden voorvocht en slijm tussen haar mond en zijn pik hangen. Alles komt op de gevoelige plaat.

Als Peter haar gebaart op te staan doet ze dat. Nu neemt hij op zijn knieen voor haar plaats en hij grijnst naar de camera. Hij vraagt An: “Wil je?” Ze kijkt omlaag en zegt: “Ja, ik wil.” Dan tilt ze haar jurk op tot aan haar middel. Tot mijn verbazing heeft ze geen slipje aan. Ik zie haar prachtige kutje met mooie gesloten lipjes en kort getrimd schaamhaar. Nu poseert Peter met het puntje van zijn tong tegen haar lippen voordat hij haar gretig begint te likken. Al gauw begint An te kreunen. "Oh Peter, wat heerlijk, oh ja, daar, ga door". Ze pakt zijn hoofd met beide handen beet en ik zie door mijn lens hoe ze hem hard tegen zich aanduwt. Na enkele minuten komt ze schokkend klaar. Als ze enigszins is bijgekomen beveelt ze Peter om op de bank te gaan zitten.

"Ik wil je in me voelen en hij..." ze wijst met een gevaarlijke grijns naar mij, "...hij gaat alles fotograferen".

Peter schuift zijn broek tot op zijn knieen naar beneden en gaat op de bank zitten. Met een hand trekt hij aan zijn stijve pik. Met de andere wenkt hij An om op zijn schoot te komen zitten. Uitdagend gaat An voor hem staan, keert hem de rug toe en geeft mij een knipoog terwijl ze haar rok optilt. Haar kutje glinstert van het vocht. Dan stapt ze naar achteren, pakt Peters pik alsof het een joystick is en manoeuvreert ze hem handig tegen haar spleetje aan. Ik kniel voor hen en leg vast hoe zijn dikke eikel haar lippen opduwt en ze zich langzaam over hem heen laat zakken. Dan zet ze haar handen op zijn knieen en begint ze hem te berijden als een volleerde amazone...

Al snel sluit An haar ogen en geeft ze zich helemaal over aan het gevoel van Peters harde pik die haar helemaal opvult. Ik maak prachtige foto's van hoe haar borsten op en neer deinen. Af en toe kreunt ze als ze zich diep op Peters pik laat zakken. Het lijkt er alsof ze hem melkt met haar heerlijke kutje en ze gaan er beiden helemaal in op. Ze lijken me zelfs te zijn vergeten. Het uitzicht windt me enorm op. Mijn pik is keihard en zit niet helemaal lekker in mijn strakke spijkerbroek. Net als ik mijn hand op mijn kruis leg om hem te verleggen opent An haar ogen. Ze kijkt me heel geil aan en likt met haar tong langs haar lippen. Dan zegt ze: “Je wordt er geil van he...”

Ik voel me betrapt, maar dan realiseer ik me dat ik me er eigenlijk niet voor hoef te schamen. “Ja,” zeg ik dan. An leunt achterover en rijdt zachtjes heen en weer op Peters harde pik. Ik kan goed zien hoe nat ze is. Dan zegt ze: “Kom eens hier?” Ik loop dichter naar hen toe. Grijnzend zegt ze: “Eigenlijk is het wel zo eerlijk als jij je ook uitkleedt he?” Ik aarzel. “Meen je dat?” vraag ik. Peter, die An's heupen nog vast heeft kijkt nu langs haar en geeft me een grote grijns en een vette knipoog. “Ok,” zeg ik. Ik trek mijn trui over mijn hoofd, doe mijn t-shirt uit en laat dan mijn broek zakken. An begint te giechelen. Begrijpelijk, want mijn boxer lijkt wel een tent. “Doe die ook maar uit,” lacht ze. En zo sta ik even later met mijn harde pik voor hen. An bekijkt hem keurend. “Hmmm lekkere pik heb je. Speel maar met jezelf terwijl ik Peter neuk, dat lijkt me heel geil.” Mij ook, dus ik leg mijn fototoestel neer, en begin mijzelf langzaam af te trekken. An kreunt. “Peet, kijk nou hoe geil.” Ik zie hem naar me kijken en het lijkt inderdaad alsof hij het ook wel leuk vindt.

Plots kijkt ze me aan en zegt ze: “Kom eens hier... ik wil dat je me likt.”

Haar vraag overvalt me, maar ergens vind ik het wel geil. Ik antwoord: “Bedoel je nu? Zo, terwijl je geneukt wordt? “An strekt haar hand naar me uit. “Ja, kom maar.” Ik pak haar hand en ze trekt me naar zich toe. Dan leidt ze mijn hand naar haar mooie kutje. Ze is heel nat en als ze mijn hand nog wat laat zakken voel ik peters harde pik er in heen en weer glijden. “Maar ik heb nog nooit een andere man aangeraakt,” stamel ik. An lacht. “Nou, nu wel. Leer het maar.” Ze veert op zodat Peters pik uit haar mooie kutje floept. Ze positioneert zich er boven en zegt: “Voel maar. Leidt hem maar naar binnen.” Met mijn ene hand pak ik Peters harde pik beet, met de andere open ik An's lippen. Zodra ze zich er op laat zakken begin ik haar klitje te masseren. Dan zegt ze: “Ik wil dat je me likt. Nu.” Ik zak door mijn knieen. Mijn gezicht is vlakbij An's kutje en Peters harde pik.

Ik aarzel, maar tijd om er over na te denken krijg ik niet. An legt haar hand achterop mijn hoofd en duwt mijn tong tegen haar klit. Voor het eerst in mijn leven proef ik kutvocht vermengd met het zaad van een andere man. Met haar hand duwt ze mijn hoofd zo dat mijn tong op en neer glijdt over haar geopende kutje en af en één keer duwt ze me zelfs net iets te laag zodat ik ook Peter's pik raak. Het heeft iets supergeils en blijkbaar vindt An dat ook, want het duurt niet lang of ze komt kreunend tot een enorm orgasme. Als ik haar blijf likken duwt ze mijn hoofd weg. “Stoppen, stop,” zegt ze. “Het is even te gevoelig.” Ze staat op, stapt van Peters pik af en ploft op haar rug naast Peter op de bank. Ze kussen innig. Dan realiseert ze zich dat Peter en ik beiden nog niet zijn gekomen en komt in beweging.

Eerst richt An haar aandacht op Peter. Ze gaat overeind zitten en buigt voorover om zijn harde pik in haar mond te nemen. Wat een uithoudingsvermogen heeft die kerel, denk ik bij mezelf, terwijl ik toekijk hoe ze hem minutenlang bewerkt met haar vochtige tong en vaardige handen. Als Peter aangeeft dat hij dadelijk gaat komen stopt An. "Ik wil dat je me volspuit schat. Ik wil je warme zaad diep in me voelen." An draait zich op haar rug op de bank en peter komt op zijn knieën voor haar op de grond zitten. De bank heeft precies de goede hoogte zodat hij haar gemakkelijk kan penetreren. Als hij in haar glijdt zie ik haar ogen oplichten van wellust. Dan wenkt ze mij. "Kom maar, mijn kutje is al 20 jaar exclusief voor Peter, maar als je wilt mag je wel in mijn mondje komen." Ik aarzel geen moment en plaats een knie naast het hoofd van An en duw met mijn hand mijn harde pik tot vlak voor haar lippen. Al gauw omsluiten haar zachte natte lippen mijn warme lid en word ik heerlijk gepijpt terwijl ze me met haar hand vaardig aftrekt.

Onderwijl zie ik hoe Peters flinke paal steeds in en uit An's kort geschoren kutje glijdt. Het is een machtig geil gezicht. Met mijn vrije hand voel ik aan haar lekkere borsten. Ik speel met haar tepels. Wat een heerlijke vrouw! Even later merk ik aan de geluiden die hij maakt dat Peter op het punt staat om klaar te komen. Gefascineerd kijk ik toe hoe zijn harde pik nog enkele malen in en uit An's prachtige geschoren kut glijdt alvorens hij met een krachtige laatste stoot zijn zaad diep in haar laat vloeien. Als hij is bijgekomen glijdt zijn pik met een plop uit An's kut en gaat hij op de bank naast haar zitten. Weer kussen ze. "Wat was dat heerlijk, zegt hij. Kwam jij ook?" An die druk bezig is om mij te pijpen mompelt "nee" en richt haar aandacht weer volledig op mijn lid.

Dan krijg ik een idee. De hand waarmee ik haar borsten streel laat ik over haar buik naar haar venusheuvel glijden. Ik weet niet of ze dit wil, maar uit het feit dat ze in reactie hierop haar kutje een beetje omhoog duwt maak ik op dat ze dit best graag wil. Ik laat mijn hand verder zakken en streel haar spleetje. Door de flinke pik van Peter staan haar lipjes open en ik zie en voel hoe zijn zaad uit haar kutje sijpelt. Voorzichtig laat ik twee vingers in haar kutje glijden en met mijn duim beroer ik zachtjes haar clitoris. An stopt met pijpen. Ze siddert en duwt haar bekken naar voren om me aan te moedigen. Met soppende geluiden geeft ze zich over aan mijn vingers en het duurt niet of ze komt luid kreunend klaar.

Uitgeteld ligt ze voor me.

Ik heb mijn pik beetgepakt en trek mijzelf af. An kijkt me aan. "Kom maar zegt ze, wil je in mijn mond?" Ik schud nee. Ik beweeg me in zo'n positie dat mijn eikel bij elke ruk die ik aan mijn pik geef even haar tepel aanraakt. An neemt het van me over en trekt me verder af. Met haar vrije hand streelt ze haar gevoelige tepels en rolt deze tussen duim en wijsvinger waardoor ze keihard worden. "Jeetje wat geil," hoor ik Peter zeggen. Ik sluit mijn ogen en geef me over aan het gevoel van An's vaardige vingers. Het duurt niet lang of ik kom klaar.

Dikke stralen sperma schieten uit mijn opgezwollen eikel en bedekken An's heerlijke borsten en haar harde tepels. Ze komt iets overeind en likt en zuigt aan mijn pik totdat deze helemaal schoon is. Dan kijkt ze omlaag naar haar borsten die onder de klodders sperma zitten. Ze kijkt naar Peter en vervolgens naar mij. "Vergeten jullie niet iets heren?" Ze grijnst en duwt parmantig haar borsten naar voren. Ik snap de hint en begin haar borst schoon te likken. Al snel volgt Peter mijn voorbeeld. "Hmmm" kreunt An, "wat was dat lekker. Ik denk dat ik dit vaker wil de komende twintig jaar. Oh en heren, vergeet niet dat mijn kutje ook schoon moet worden gelikt..."

Geile Negerinnen Zoeken een Sexdate!  Ik wil deze zomer samen met jou genieten!  Wil jij een Negerin neuken?  








rapetube | PornoTube | PornofilmTube | PoepsexTube | Plas SexTube | PlassexTube | OpasexTube | OmaTube | Omasexube | Omasextube | Moviestube
HD Tienersexfilms | Incesttube | Incest Tube | Incesttube | Homosextube | Hentaitube | Fucking-tube | Extremeextube | Camsextube | Bisextube | Bejaardensextube
Amateursextube | Anaalltube | Bejaardensextube | Amateursextube | Rapesextube | Rape-sextube | Rapetube | vommittube | Rapetube | Scattube | Moviestube | Sexfilmstube
Sekstube | Sexdatingtube | Sexfilmstube | Shemalesextube | Rape sextube |Smsextube | Smsextube | Spermatube | Swingerstube | Tienersextube | Tubeclips | Tubepornofilm
Tubesex | Tubesexfilms | Tubesex | Vommitube | Anaaltube | Hardcoretube | Oudeomafilms | Xxx- tube | Power Porno | Gratis Porno Sexfilm